První letošní titul z Paříže mají Indové Bhúpathí s Mirzaovou

8. 6. 2012, 08:27
Aktuality 0
FRENCH OPEN - První trofej z letošního Roland Garros míří zásluhou Sanii Mirzaové a Maheshe Bhúpatého do Indie. Ti ve finále porazili polsko-mexické duo Jansová-Ignaciková/Gonzalez a vyhráli druhý společný grandslam. Bhúpathí v den 38. narozenin získal už 8. titul v mixu.
Sania Mirzaová a Mahesh Bhúpathí

První finále letošního ročníku ovládl indický pár Sania Mirzaová a Mahesh Bhúpáthí. V rozhodujícím duelu soutěže ve smíšené čtyřhře porazila sedmá nasazená dvojice polsko-mexický tým Klaudia Jansová-Ignaciková a Santiago Gonzalez 7-6 6-1.

Bhúpáthí vyhrál v Paříži mix podruhé; vyrovnal tím svoji bilanci z ostatních grandslamových turnajů, takže má na kontě už osm triumfů ve smíšené čtyřhře. Ten první vybojoval právě v Paříži před patnácti lety. 

Mirzaová byla jeho partnerkou i při triumfu na Australian Open v roce 2009; to jsou také její jediné grandslamové tituly.

"Co víc si člověk může přát ke svým narozeninám? Je to úžasné hrát grandslamové finále na své narozeniny," řekl Bhupathi. "Stalo se mi to už dvakrát, obě vítězství a obě byly tady v Paříži. Teď budeme slavit," těší se zkušený deblista.

"Hrajeme nebezpečný druh tenisu. Když hrajeme dobře, je celkem těžké nás porazit. Hráli jsme tady skvěle celé dva týdny, takže si myslím, že jsme si zasloužili vyhrát," věří Bhúpathí.

- GRANDSLAM FRENCH OPEN -
(Francie / Paříž, antuka, 6.555.000 eur)
čtvrteční výsledky (07. 06. 2012)

Smíšená čtyřhra - finále:
Mirzaová/Bhúpáthí (7-Indie) - Jansová-Ignaciková/Gonzalez (Pol./Mex.) 7-6(3) 6-1

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist