První šok letošního Australian Open! Serena ve třetím kole prohrála s Qiang Wang

24. 1. 2020, 05:35
Aktuality 154
AUSTRALIAN OPEN - První šok letošního ročníku Australian Open je na světě. Sedminásobná šampionka a jedna z největších favoritek Serena Williamsová ve třetím kole prohrála třísetovou bitvu s Qiang Wang, které na loňském US Open povolila jediný game! Osmatřicetiletá Američanka tak ani na úvodním grandslamu sezony nevyrovná historický rekord Margaret Courté v počtu grandslamových trofejí. Číňanka si o postup do čtvrtfinále zahraje s Ons Džabúrovou.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Serena Williamsová se předloni v březnu vrátila na kurty po mateřské pauze a před startem letošní sezony si celkem pětkrát zahrála finále, z toho čtyřikrát na grandslamech, i tak stále čeká na vyrovnání rekordu Margaret Courtové.

A čekat musí majitelka 23 grandslamových vavřínů minimálně do června, přestože měla skvělou generálku v Aucklandu, kde si připsala svůj první triumf od Australian Open 2017 a přerušila sérii finálových porážek. Jenže v Melbourne letos překvapivě končí už ve třetím kole.

Do letošního ročníku úvodního grandslamu sezony, kde v minulosti sedmkrát zvedla nad hlavu trofej pro vítězku, sice vstoupila suverénním vítězstvím nad Anastasií Potapovovou a poradila si i s Tamarou Zidanšekovou, jenže dnes tvrdě narazila.

Jedna z největších favoritek po nepříliš povedeném výkonu prohrála 4-6 7-6(2) 5-7 s Qiang Wang, které ve čtvrtfinále loňského US Open povolila jediný game.

Wang předvedla úplně jiný výkon než loni v New Yorku, kde netrefila jediný vítězný úder. Dnes jich posbírala 25, za dvě hodiny a tři čtvrtě vyrobila jen 20 nevynucených chyb a naprosto zaslouženě utkání dovedla k vítězství.

Osmadvacetiletá Číňanka mohla zápas ukončit mnohem dříve. Za stavu 6-4 5-4 ovšem nezvládla duel dopodávat a favorizovaná Williamsová nakonec po vyhraném tie-breaku vydřela srovnání. Wang v rozhodující sadě nepustila o deset let starší Američanku k jedinému brejkbolu a na returnu využila v pořadí třetí mečbol.

"Myslím si, že tým mi věřil, že to jednou dokážu. Po zápase na US Open jsem na sobě tvrdě makala na kurtech i mimo ně a vyplatilo se. Věřila jsem si, že můžu vyhrát. Po druhém setu jsem byla docela zaskočená, ale zvládla jsem to," řekla Wang na kurtu.

"Po druhém setu jsem byla optimistická, že to dotáhnu a vyhraju. Když budeme upřímní, tak to leželo na mých bedrech a prohrála jsem si to," řekla Williamsová. Porážky prý snáší stejně špatně jako zamlada. "Jen už jsem lepší herečkou. Nejsem šťastnější než před deseti lety, ale umím předstírat, že nechci třísknout do zdi. Přitom taková je realita," smála se Američanka na tiskové konferenci.

Williamsová se mohla v osmifinále utkat se svou kamarádkou Caroline WozniackouAni další z bývalých světových jedniček však neuspěla a její kariéra skončila. Místo očekávaného souboje Williamsová - Wozniacká se o čtvrtfinále poperou Qiang Wang s Ons DžabúrovouOba předchozí zápasy suverénně ovládla Wang.

Ashleigh Bartyová na domácím grandslamu stále úspěšně navazuje na první domácí triumf v Adelaide. Světová jednička dnes nedala šanci Jeleně Rybakinové, která ovládla generálku v Hobartu a hrála finále v Shenzhenu, a po vítězství 6-3 6-2 postoupila do osmifinále.

O vyrovnání svého melbournského maxima a první grandslamové čtvrtfinále od loňského prvenství na French Open se 23letá Australanka utká s Alison Riskeovou. Američanka po obratu zdolala 1-6 7-6(4) 6-2 Julii Görgesovou a poprvé v Melbourne Parku prošla do osmifinále. Oba předchozí souboje vyhrála Riskeová.

• AUSTRALIAN OPEN 2020 •
Melbourne / Austrálie, tv. povrch, 49.100.000 dolarů
páteční výsledky (24. 01. 2020)
• Dvouhra žen - 3. kolo •
Kvitová (7-ČR) - Alexandrovová (25-Rus.) 6-1 6-2
Bartyová (1-Austr.) - Rybakinová (29-Kaz.) 6-3 6-2
Gauffová (USA) - Ósakaová (3-Jap.) 6-3 6-4
Qiang Wang (27-Čína) - S. Williamsová (8-USA) 6-4 6-7(2) 7-5
Sakkariová (22-Řec.) - Keysová (10-USA) 6-4 6-4
Keninová (14-USA) - Shuai Zhang  (Čína) 7-5 7-6(7)
Riskeová (18-USA) - Görgesová (Něm.) 1-6 7-6(4) 6-2
Džabúrová (Tun.) - Wozniacká (Dán.) 7-5 3-6 7-5
• Čtyřhra žen - 1. kolo •
Peschkeová/Schuursová (8-ČR/Niz.) - Stollárová/Jastremská (Maď./Ukr.) 6-4 6-2
S. Hsieh/Strýcová (1-Tchaj-wan/ČR) - Bouzková/Zidanšeková (ČR/Slovin.) 6-3 7-5
Hibinová/Ninomijaová (Jap.) - Hradecká/Klepačová (11-ČR/Slovin.) 6-4 6-0
• Smíšená čtyřhra - 1. kolo •
Dabrowská/Kontinen (3-Kan./Fin.) - Hradecká/Krawietz (ČR/Něm.) 6-2 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

154
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ndpč, Naomi.

Vyzeralo to, ze som si aj na zenskom okruhu nasiel favoritku a odvtedy nevyhras ani prd.
Reagovat
RF46
:)
Reagovat
Petr_Fisk
Matka, matka, matka, matka...:):):)
To není nic proti té nebohé a zasloužilé....Matka je finsky prohlídka...:)
Reagovat
Mayo
Nevysmievajte sa jej vy rasisti.
Reagovat
Krisboy
Reakce jako tahle tvoje je katalyzátorem mé radosti.
Reagovat
Aussie
Tedy spíš jen šokíček. Raonic vyřídil ve 3 setech Tsisipase.
Reagovat
Aussie
A Millman se zdá zatápět Federerovi...
Reagovat
Aussie
No, Millman s Federerem šli na 5 setů a match TB. Federer měl namále!
Reagovat
Jon61
Raonice sráží zdravotní problémy, jinak by už dokázal více.
Reagovat
Aussie
Mně připomíná Kajíčka. Možná, že v něm také ještě je jeden major. Největší šanci by měl ve Wimbledonu, se svou hrou.
Reagovat
Aussie
Míním Krajíčka. Asi bych potřeboval novou klávesnici, vypadávají mi písmena. Či snad je to Alzheimer..?
Reagovat
Petr_Fisk
Když s ní nebudeš mlátit své bližní, nebudou Ti vypadávat písmena...:)
Reagovat
Krisboy
To ani nemusí. Aussie je protinožec, takže i klávesnici má vzhůru nohama a písmenka mu padají sama.
Reagovat
Aussie
Kdepak. My tu chodíme normálně, to vy jste vzhůru nohama. A na své bližní tu mám bumerang!
Reagovat
Krisboy
Mimochodem - včera jsem dal pár piv s kámošem, co se po více než roce vrátil ze Zélandu. V Austrálii ale myslím nebyl :)
Reagovat
Aussie
Na Zélandu jsem byl před pár lety, krásné místo, zejména jižní ostrov. syn tam letí s manželkou příští měsíc.
Reagovat
Krisboy
On byl na severu, v Aucklandu. Moc si to pochvaloval a ještě si přivezl francouzskou přítelkyni :) A mě kšiltovku AllBlacks :)))
Reagovat
Aussie
Podle mne jsou tam lepší místa, než Auckland. Třeba Wellington se mi líbil víc. Záleží ale na tom, co člověk hledá.
Reagovat
FulnekUltras
hlavně žádní hadi
Reagovat
Aussie
Zato my jich tu máme požehnaně. Pod střechou bydlí krajta, možná dvě, to nevadí, ty chytají myši a krysy. Horší jsou ti jedovatí a těch je kolem dost. Žena spatřila nedávno podle domu se plazit něco, co bylo určitě aspoň eastern brown snake, možná ale i tajpan. Ti první jsou čtvrtí nejjedovatější na zemi, ti druzí jsou jejich bratranci a jsou údajně vůbec nejjedovatější. Člověk se tu musí mít na pozoru!
Reagovat
blixa
Tak zase na druhé straně, je to jistota. Když tě rafne, "netřeba volat lékaře !" :-D To je jak když střílí piják Kolalokovy limonády ;-)
Reagovat
rybicka
Tak žijete tam desetiletí (klobouk dolů před češtinou), takže zvládáte :-).
Reagovat
Petr_Fisk
Třeba by se vrátila i klávesnice při troše tréninku...:)
Reagovat
Jon61
Mohu se vás na něco zeptat? Na streamu je pořad, kde cizincům dávají ochutnat česká jídla, Australané se tam projevují jako magoři, nic jim nechutná, v Ausrálii mají všechno lepší. Jsou opravdu takoví arogantní křupani?
Reagovat
Aussie
Magoři jsou ti, kdo dělají ten pořad. Koho tam mají, skoro nikdy nejsou žádní Australané, spíš lidé sebraní z celého světa, kteří se náhodou nacházejí v Sydney a zabrousili do této restaurace. Vzniká tím absolutně nepravý dojem o Australanech. Pořad jsem viděl jen párkrát a zběžně. Okamžitě ale mi ale bylo jasné, že tohle není dobré pro image Austrálie. V Austrálii žiji už bezmála půl století a mohu proto zaručit, že křupanů se tu nevyskytuje o nic víc, než kdekoliv jinde. Spíš méně.
Reagovat
Jon61
Někdy se mi to také stává, asi zmáčknu málo klávesnici. Kajínka by bylo horší. :)
P.S. Teď mi vynechalo K ve slově zmáčknu, včas jsem si toho všiml.
Reagovat
r176
Už jsem se lek že zapomenou připomenout že Serena je matka!!! :-)))
Reagovat
Aussie
A ona vážně je? Neuvěřitelné!
Reagovat
r176
no kdo na tohle vleze to je na medaili za zásluhy :-))))
Reagovat
Petr_Fisk
Řád stříbrného vola...:)
Reagovat
tommr
první dvě kola nepřinesly mezi ženami ani jedno větší překvapení a všechny hráčky z top-10 bez potíží vyhrály což se už dlouho na GS nestalo. Zato ve třetím kole vybouchly hned dvě bomby když vypadly obě největší kandidátky na titul s jasnejma outsiderkama. Ted by to ještě chtělo aby podobně vybouchly Halepka a BartyParty a byl bych maximálně spokojenej ... :)
Reagovat
Jon61
Mně spousta lidí je nesympatických, nebo mi dokonce i ublížili, ale nepřeji jim zlo. Nesmíte být jako bílinský Vaigl. :)
Reagovat
tommr
nepřeháněj. Přát vypadnutí největším konkurentkám mých oblíbených hráček není žádný zlo. Je to jen sport a nejde o život ...
Reagovat
Jon61
Ale no tak, je to spíše nadsázka. I naši komentátoři se radují z chyb soupeřek, to považují za nefér, stejně jako v tenise tleskat při dvojchybě.
Reagovat
hluuusa
Je sice velkej talent, ale tedy pri pozapasovem rozhovoru pusobila dost neomalene a nesympaticky. Oh my gosh! Doufam, ze ji Kenin vyridi, ta ji to totiz urcite neusnadni tak jako dneska Osaka, ktera hrala proste priserne.
Reagovat
Jon61
Mám obavy, aby z ní nevyrostla druhá arogantní Serena.
Reagovat
paddy
To se pod dohledem jejích zakřiknutých rodičů nemůže nikdy stát :)
Reagovat
FulnekUltras
přesné
Reagovat
hluuusa
Nakroceno kazdopadne ma... Kdyz uz me tu nekteri osocuji z rasismu a konecne asi pravem, tak je zajimave, ze bile hracky, ktere uz i treba leccos dokazaly, se takhle arogantne az na naproste vyjimky (jako treba druha Coco Wande...) nechovaji.
Reagovat
Jon61
Arogantní chování je u Američanek poměrně časté, jsou i více sebevědomé.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou k tomu od malička vedené.
Reagovat
bIbec
mmm, o tom by se dalo polemizovat. Když třeba člověk vidí Keys, Kenin, Davis, Riske a já nevím koho dalšího, tak to zas až tak specifické pro ty Američanky není, ta "arogantnost". Od Evropanek se snad ani tak moc neliší. Možná trošku. Nevím.

Třeba Číňanky mi přijdou takové jakoby pokornější. Tam ten rozdíl je zřetelnější. Ale možná jich tam prostě ještě není moc, aby si člověk mohl udělat jasnější obrázek.
Reagovat
FulnekUltras
CoCo je čistá duše ve zdánlivě hrubší slupce - prdelinka sladká
Reagovat
blixa
Hmmmmm, Ultras se nám erotický rozněžnil ????
Reagovat
FulnekUltras
výsledek dlouhodobého pozorování ;-)
Reagovat
Davor1
Pred Gauff klobúk dolu, čo dokáže zahrať v 15 rokoch, aj keď je fakt, že vyhrať hladko zápas so štatistikou 6 winnerov a 17 ue je dosť zvláštne.

Osaka vyzerala, ako keby hrala v tom zápase s trojitými krámami. Niečo tak strašné som od top hráčky nevidel, ani nepamätám. Totálny blackout a pekný prepad rebríčkom, ale nič iné si nezaslúži.

Ash sa to pekne čistí, prípadné štvrťfinále s Petrou môže byť predčasné finále turnaja.
Reagovat
Patik
Je to všetko krásny úspech pre tak mladú hráčku ale je mi z toho volako zle..nothing personal..ale nechcem tu ďalšiu Serenu..teda aspoň prezatiaľ keby si aspoň odpustila to Serenovské Come On tým jej hlasom..vždy ma pritom napne..Gratulujem Cori a teraz šupito presto domáce úlohy zbaliť veci do školy a do postele spať.
Reagovat
bIbec
tak pokud bude mít úspěchy v tenise, tak do školy opravdu chodit nemusí.
Reagovat
Patik
Ona nemusí chodiť do školy už ani teraz..škola môže chodiť ku nej.
Reagovat
Andrew89
proboha ..nesnášim tyhle patetický komentáře...Serenovské Come on? ...víš jak se řekne pojd anglicky?

Do Serenina stylu má daleko, má uplně jiný styl, ale říkáš to jen proto, že je jí 15 a max barva evokuje to, že jí přirovnáváš k Sereně
Reagovat
Patik
Farba pleti s tým nemá nič spoločné..keby mi niekto povedal že nepochádza z ameriky tak mu to neuverím..a keď si zavriem oči a počujem ju kričať Come On tak to je čistá Serena..to poznáš na človeku tá mentalita správanie vyjadrovanie nemajú od seba ďaleko myslím si..ale to je len môj názor.
Reagovat
hluuusa
Ja s tebou souhlasim. Pri rozhovorech pusobi hodne nesympaticky, bude to pekna kravka.
Reagovat
FulnekUltras
však je to s kongem jedna muratoglovská pakáž
Reagovat
Andrew89
tvůj názor ti neberu, dle mého jsi nechutnej rasista zaujatej na barvu...je to jen můj názor
Reagovat
Patik
Ja Rasista ? v živote nikdy...nerozumieš mi..nechajme to tak.
Reagovat
FulnekUltras
od mainstreamově zmasírovaného mileniála jiný názor ani nečekej
Reagovat
tommr
co vyšiluješ? Vždyt se sama Gauffová a všichni z jejího okolí netají tím, že je Serena její vzor ...
Reagovat
Andrew89
a?
Reagovat
hluuusa
Rasista jsem. Ale nechutnej?! Pokud je kazdy clovek, ktery veri tomu, ze jednotlive rasy se od sebe v mnoha ohledech kvalitativne lisi, pro tebe automaticky nechutnej, potom ano.
Reagovat
Andrew89
s tebou se nikdo nebavil... ;)
Reagovat
hluuusa
Aha, tak promin.
Reagovat
Andrew89
v pohode, každý se přehlédne:)
Reagovat
George_Renel
pokračuje. Kdo je na řadě teď?
Reagovat
annah
Obávám se, aby nám další kousek nezařídil Mlynář...:-(((
Reagovat
tommr
ideální kandidátka je Halepka. Hlavně ale aby to nepotkalo Karolínu ... :)
Reagovat
FulnekUltras
mám to přesně opačně ;-)
Reagovat
tommr
nevěřím, že je Osaka tak slabá, aby takhle jasně prohrála s patnáctiletou holkou. Uznávám, že je Gauffová velkej talent, ale dneska to až příliš vypadalo na puštěnej zápas ...
Reagovat
Nenela
Videla jsem jen konec, ale nevypadalo to, ze by Naomi chtela neco poustet.
Reagovat
Andrew89
:D jasný, proto na konci brečela...brečela po ručníkem...protože jí to chce pustit. Coco eliminovala veškerý její zbraně a nutila jí k chybám...to jí vyhrálo zápas
Reagovat
Andrew89
pod ručníkem*
Reagovat
tommr
Osaka je "divná" a to se ještě mírním ve výrazech. Ty její podivný řeči z poslední doby o tom, že Gauffová je "special" a že jí musí chránit leccos naznačovaly a dnešní zápas to jen potvrdil ...
Reagovat
Andrew89
no..myslim, že s tímhle jsi uplně mimo realitu a časoprostor..
Reagovat
Grape
Pokud by Naomi zápas Cori pustila, aby ji tím nějak "chránila", tak jí tím do budoucna pouze strašně ublíží.
Reagovat
Grape
To opravdu myslíš vážně?
Reagovat
tommr
máš nějaký jiný vysvětlení pro to jak Osaka dneska hrála? Nebo ten její výkon považuješ za standardní?
Reagovat
Grape
Sleduješ tenis dnes poprvé?
Kdy konečně pochopíš, že hráčky nehrají každý den stejně?
Nevím, jaký bys chtěl vysvětlení, zkrátka neměla svůj den, blbě se vyspala, mohlo se třeba v jejím okolí stát něco co jí poznamenalo, co my víme... A za její standartní výkon to nepovažuji, ale kvůli tomu jí nebudu podezírat z nějakých konspirací. Kolik puštěných zápasů by podle téhle logika měla Petra.. Nebo i Kája. Vlastně skoro kdokoliv.
Reagovat
tommr
hádat se s tebou nebudu. Jen ještě pro jistotu dodám, že jsem na Osakaovou neměl vsazeno a že mě její vypadnutí nesmírně potěšilo ... :)
Reagovat
Grape
Tak z toho tě nepodezírám, nikdy jsem tu nezaznamenal, že bys sázel. :-)
Ale myslím, že ten humbuk kolem Cori tě štve a nemáš ji rád. Po téhle výhře je jasné, že se o ní bude mluvit ještě víc a tak se snažíš tu výhru shodit. Bojíš se, že z Cori bude nová Serena..
Že tě vypadnutí Naomi potěšilo, to je mi jasné, jednak žebříček a taky u Cori při jejím mládí je pravděpodobnější, že v některým z dalších kol vybouchne. Ale uvidíme.
Reagovat
Andrew89
+1 správně...to je ten důvod nenávisti...strach:)
Reagovat
Andrew89
*začínající nenávisti
Reagovat
Aussie
No, vyřazení Naomi je větší šok!
Reagovat
petrulinka
taky koukám, ale zápas jsem neviděla
Reagovat
Andrew89
na 15 let, psychika nesktečná...dneska skvělej zápas. Naomi out...to je podle mě dneska největší překvapení ...a vlastně největší překvapení turnaje zatím....uplně eliminovala Naomi zbraně...klobouk dolu
Reagovat
Nenela
Jen aby pak nevyeliminovala Karolinu...
Reagovat
Andrew89
to je hodně daleko, nemusí být ve finále ani jedna
Reagovat
misa
není zase tak špatný (jak si mnozí myslí), aby velké trofeje získávala 38-letá hráčka s tragickým pohybem. Jsem zvědavý na Kim Clijsters, která se chce vrátit v 36 letech po třech porodech.
Reagovat
Nenela
Tak treba proti veku nic nemam. Proc by nemohola ziskavat trofeje v 38 letech? To je naopak obdivuhodne. Pohyb je uz jina vec, ale pokud ho dokaze kompenzovat silou a technikou, proc ne. Co mi na ni vadi, je jeji precenovana hvezdnost. Viz jeji lonska afera s Thiemem jak ho kvuli Serene vyhodili z mistnosti na tiskovku - pry at se Thiem klidi, jeho prece nezna nikdo a Serenu kazdy (podle americkeho tisku). To me trochu namichlo. Amici jsou proste nesmirne sebestredni.
Reagovat
misa
I v rámci možností špičkové připravený člověk nemůže konkurovat v 38 letech těm o 10 - 15 let mladším, to je zákon přírody. S jedinou výjimkou, kterou je Federer, který má ale fenomenální talent a přizpůsobil svou hru věku.
Reagovat
Jon61
Kim ale není jako dva pytle cementu. :)
Reagovat
misa
Ale její hra byla založená na skvělém pokrytí kurtu (stačí si prohlédnout nějaké sestřihy na youtube) + agresivní hře. Končila před osmi lety jako věčně zraněná hráčka.
Reagovat
tommr
i když proti Clijstersový osobně nic nemám tak doufám, že s tím návratem pohoří. Její případnej úspěch by nebyl dobrým vysvědčením pro úroven WTA ...
Reagovat
misa
jj, pak by se vynořili zase věční kritici žen, kteří by se smáli, že turnaje vyhrává trojnásobná matka po osmi letech pauzy. Ale uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Osaka byla dneska slaboučká.
Reagovat
Hector21
a nazdar :)
Reagovat
Andrew89
Cori.....posli jí domu
Reagovat
Mantra
to je msta za pramáti Serenu
Reagovat
Blondie
Rikam, letos to tam vymete Karolina :D
Nejsem jeji fanda, ale bude to zaslouzene :)
Reagovat
Andrew89
nevim co by vymetla, není ještě v dalším kole a do finále hodně daleko. O tom se můžeme bavit až vyhraje SF...to samé s PEtrou..koukám na kolo kde je...další soupeřka je Sakkari a to je ted v ceste...;)
Reagovat
bIbec
jasně, jako každý grand slam :-) To už známe :-)
Reagovat
Patik
Naomi toto všetko škodí..zápas proti veľmi mladej hráčke..média..je inak mentálne nastavená ako proti trebárs rovesníčke alebo staršej žene..obhajuje titul tak cíti že musí..a pri Gauffovej cíti že musí dvojnásobne..a k tomu ešte deň blbec..
Reagovat
aligo
Jen už jsem lepší herečkou. Nejsem šťastnější než před deseti lety, ale umím předstírat, že nechci třísknout do zdi.

ÁNO herečka jsi mistrovská to je pravda :D
Reagovat
petrulinka
Nevím, proč šok. Vždyť Williamska je stará bába a snad si nemůže myslet, že bude neustále vyhrávat. Jo hold věk člověk nezastaví. Mohla bych povídat
Reagovat
FulnekUltras
hlavně zvolit věku a stavu odpovídající aktivitu ;-)
Reagovat
Davor1
Vyzerá to tak, že Naomi sa rýchlo poberie za Serenou. Hrá katastrofálne, samá sieť, absolútne nič jej nefunguje.
Reagovat
Ela-fon-isi
Teď jsem si to pustila ...a jsem v šoku.
Reagovat
Hector21
Osaka jednou nohou na letišti....
Reagovat
Hector21
tak jí asi nic neletí a rozhodla se ještě zůstat...
Reagovat
Andrew89
:D doufám, že brzy teda zas něco poletí:D
Reagovat
Hector21
jedno místo se teď uvolnilo...
Reagovat
Andrew89
jojo...jedno v economy
Reagovat
Hector21
za to co tam hraje, by zasloužila letět tak maximálně venku na křídle...
Reagovat
Andrew89
5:3....dopodávej! hraje velmi dobře. come on!
Reagovat
Andrew89
6:3 come on! dneska to chce ještě jedno obrovské překvapení...pojd děvče
Reagovat
Krisboy
Qiang Wang - nejhezčí z Číňanek? O to větší radost, že tu nechutnou megeru vyprovodila zrovna ona...
Mám velikou radost. Výkon Petry a vypadnutí toho lidského prasete mi zajistí dobrou náladu na celý den :D
Reagovat
tommr
mě se víc líbí Yafan Wang, ale hezký jsou obě ... :)
Reagovat
bIbec
v rámci té WTA top 100 bych se ji nebál šupnout do top 10, co se vzhledu týče.
Reagovat
FulnekUltras
ganz richtig ;-)))
Reagovat
sojka1
jauvajs, tak Serca to prosercila nejak brzy.... alespon bude vic casu na zamysleni a padny duvod, aby bylo hluboke. A v holkach se nejak nevyznam, ona to nebyla Yafan... :-)
Reagovat
paddy
https://media.gettyimages.com/photos/former-tennis-player-margaret-court-carries-the-daphne-akhurst-trophy-picture-id153223596?s=2048x2048
Reagovat
Newcombe
Velmi příjemné zprávy. Petra jde dál a hlavně mě těší porážky dvou nasazených Američanek, hlavně té arogantní supermatky
Reagovat
spaniel
Pozdravy kaďákovi do Plzně :)
Reagovat
Andrew89
nevíte někdo co je s Vikou?
Reagovat
Haitik
Četl jsem něco, že má zase nějaké osobní problémy, asi zase nějaké tahanice o prcka.. Ale měla by se vrátit v Monterey.. :-)
Reagovat
Krisboy
Tak jsem dneska sice zaspal do práce, ale tohle mi zvedlo náladu. Díky a gratujuji, Qiang Wang!
Reagovat
safi1313
Zaplať pánbůh že se na ni nemusíme koukat v dalších kolech :-)
Reagovat
Andrew89
Tak Serena out...to jsem po prubehu druhe sady necekal. Ale za prohru muzu Serena podekovat Martine....tak rikalaze vyhraje a Martiny kletba ta proste funguje :D Naomi uz boucha sano...kez by ji Cori sestrelila
Reagovat
Blondie
Naomi ne, Karolina... :D
Reagovat
EllNino
No zrovna Karolina na Serenu celkem umi a navic ve finále by teď byla Serena celkem zranitelná
Reagovat
Andrew89
Asi tak, Já chtěl SF Serena vs Petra :D

BTW: myslím si, že Karolína do finále nepůjde....

A co bych si teda hodně přál...Karolína vs Petra finále GS to by byla těžká paráda
Reagovat
Torn
Paráda asi jo, ale s hodně hořkým koncem pro jednu. Karolína by nezvládla druhé GS finále, případně Petra by taky nezvládla druhé GS finále.
Reagovat
Blondie
Zcela pratelsky se ptam: kdo myslis, ze ji muze vyradit?
Nikoho nevidim...
Reagovat
tommr
kdokoli. Třeba už zítra Pavlyuchenková pokud podá svůj optimální výkon a nebude blbnout jako obvykle ...
Reagovat
smazaný uživatel
+1 ano pokaždé-je to prokletí
Reagovat
George_Renel
Pokračuje, ještě by to mohla dotáhnout Julča.
Reagovat
EllNino
bohužel
Reagovat
FulnekUltras
Bože, to je slast... Teď už by se snad krakatice mohla definitivně odporoučet do nenávratna. Ani mi nevadí, že jsem to neviděl.
Reagovat
smazaný uživatel
+1 je
Reagovat
Kozoroh
Už v 2. kole, které jsem viděl, se Serena v 2. setu trápila, ale na slabší soupeřku to stačilo. Na Wangovou už ne a ikdyby ano, Naomi Osakaová by ji s touto hrou s velkou prav. porazila.
Reagovat
EllNino
2x nevyšel zápas Serena - Caro ...

Nejdřív v Aucklandu, teď tady, ani ten debl spolu nevyhrály ... asi tu osud nepřál .... myslím, že konec proti Sereně by Caroline brala víc ... ale nakonec si 4. kolo nezahraje ani jedna
Reagovat
Davor1
Myslím, že po lose to bolo presne to, po čom Caro veľmi túžila, posledný zápas proti Serene na centre. Fakt škoda, že to nevyšlo, ale zase sa ukázalo to, že proste už ten koniec bol nevyhnutný a Caro na tie veľké zápasy s top súperkami už proste výkonnostne absolútne nemá. Skončila presne tak, ako ostatné rovesníčky z jej generácie, Radwanska, Cibulkova, Šafi... za chvíľu snáď bude nasledovať Sharapka a Azarenka... nemám rád, keď to dievčatá zbytočne preťahujú ako trebárs svojho času Hantuchová a potom dostávajú zbytočné výprasky v kvaldách, prípadne na itf, čo už je fakt pod úroveň takých hráčok...
Reagovat
EllNino
máš recht, ta Danka byla extrém ... ale ono je prostě umění odejít, to není jen v tenise :)
Reagovat
misa
Souhlas, je zbytečné se nechat ponižovat.
Reagovat
misoSK
Aj v druhom sete bola Wang lepšia a prehrala ho naprosto nezaslúžene a smolne, dokonca aj ten tajbrejk v pomere 2:7 bol o viacerých smolných chybách. Bál som sa, že sa v treťom sete zosype, ale ustála to parádne a zaslúžený postup.
Reagovat
rybicka
Smolné chyby ano, ale TB vyhrála Serena oprávněně.
Reagovat
misoSK
To som nepoprel, len som napísal, že ani tých 2:7 nebolo o tom, že by bola úplne bez šance ako ukazuje výsledok. Jeden jastrab, raz trafila Serene rovno do pohybu, keď mala otvorený kurt a pod. A set ako taký mala bez debaty dotiahnuť pred TB.
Reagovat
rybicka
Já velmi fandila Wang, Serenku moc nemusím, ale objektivně ten TB Serenka zvládla lépe.
Reagovat
Herbert_Hoover
Loni na USO uhrála proti Sereně jediný game, slušný progres :) ale holka to v sobě má, umí hrát bestiálně :) bohužel v 90% jen v Asii
Reagovat
smazaný uživatel
Překvapila, jak ustála 3. set.
Gratulace!
Bude zajímavá čtvrtfinalistka.
Reagovat
George_Renel
Dnes den upsatů?
Reagovat
tommr
já jsem pro. Hlavně, že se nenechala zaskočit Petra ... :)
Reagovat
Mantra
obávám se, že její role v tomhle ročníku se právě naplnila :)
Reagovat
rybicka
Džabúrovou by dát měla. Sice má za sebou fyzicky náročný zápas, ale psychika naopak nahoře.
Reagovat
misoSK
Z hľadiska fyzickej náročnosti odohrali podobné zápasy.
Reagovat
rybicka
To je vlastně pravda.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist