Raonic vyřadil Murrayho, Wawrinka letos poprvé prohrál

12. 3. 2014, 22:47
Aktuality 322
ATP INDIAN WELLS - Milos Raonic na Masters 1000 v Indian Wells zdolal ve třech setech světovou šestku Andyho Murrayho a poprvé v tomto roce postoupil do čtvrtfinále. První porážku v sezoně utrpěl vítěz Australian Open Stanislas Wawrinka, kterého vyřadil Kevin Anderson. Mezi osmičkou nejlepších nechybí Roger Federer a Novak DJokovič, který otočil duel s Čiličem.
Milos Raonic (© bnpparibasopen.com)

Milos Raonic se letos objevil pouze na Hopman Cupu a na Australian Open, na kterém vypadl ve třetím kole s Dimitrovem. Od té doby kvůli zranění kotníku měsíc a půl nehrál. Vrátil se až v Indian Wells a hned po prvním zápase si zdravotní stav pochvaloval.

Po výhrách nad Rogerem-Vasselinem, proti kterému se paradoxně nedostal k žádnému brejkbolu, a Kolumbijcem Fallou ho čekal relativně oblíbený soupeř Andy Murray. Brita dnes zdolal 4-6 7-5 6-3 a ve vzájemné bilanci tak vede už 3-1.

Murray v předchozích dvou kolech smazal manko setu a brejku proti českým tenistům Lukáši Rosolovi a Jiřímu Veselému, dnes to byl ale naopak britský tenista, kdo se díky brejku z deváté hry ujal vedení. Jenže ve druhé sadě na returnu uhrál jen šest fiftýnů a Kanaďan vyrovnal.

Andy MurrayV rozhodujícím dějství sice Murray získal brejk na 2-1, ovšem potom dvakrát neudržel podání, prohrál pět ze šesti závěrečných gamů a vinou porážky už ve 4. kole neobhájí loňské čtvrtfinále.

"Třetí set byl špatný, hrál jsem špatný tenis," uvědomoval si Murray. "On (Raonic) získává hodně bodů zadarmo díky svému servisu a když pak uděláte spoustu nevynucených chyb ze základních úderů, nasčítá se to do negativního výsledku."

Šestadvacetiletý Brit od triumfu na loňském Wimbledonu nebyl ani jednou ve finále. Na podzim však nehrál, podstoupil operaci zad a vrátil se až na začátku nové sezony. V té zatím marně hledá svou loňskou formu.

Raonic dnes světovou šestku přestřílel na vítězné údery 42-22 a pomohl si 15 esy. Ve čtvrtfinále se 11. hráč světa utká s Alexanderem Dolgopolovem. Ukrajinský přemožitel světové jedničky Nadala dnes ani jednou nepřišel o podání v duelu s Italem Fabiem Fogninim a v Kalifornii tak může usilovat o své první semifinále na turnaji Masters 1000.

Letošní neporazitelnost Stanislase Wawrinky ukončil ve čtvrtém kole turnaje v Indian Wells Kevin Anderson. Dvoumetrový Jihoafričan sice ve druhém setu neudržel vedení 3-1 a Švýcar měl nakročeno k obratu, Anderson ale nakonec dobře rozehraný zápas zvládl a šampiona Australian Open zdolal 7-6 4-6 6-1.

Wawrinka v této sezoně vyhrál všech 13 zápasů včetně své vítězné cesty pro první grandslamový titul v Melbourne, utkání proti Andersonovi mu však nevyšlo. "Vadil mi můj servis i způsob hry. Měl jsem být pozitivnější a snažit se najít nějaké řešení, protože to byl vyrovnaný zápas," uvedl Wawrinka.

Třetí nasazený hráč si nechal po úvodním prohraném setu ošetřit záda, což ho vrátilo do hry. Následně dvakrát prolomil Andersonovo podání a vynutil si rozhodující set. "Měl jsem záda jen ztuhlá. Byl jsem trochu nervózní, napjatý a unavený," dodal Wawrinka, jenž ve třetím setu přišel třikrát o servis a tím i o celý zápas.

Anderson, který byl na posledních dvou turnajích ve finále, porazil Wawrinku až na čtvrtý pokus. "Opravdu jsem se snažil nemyslet na to, že letos vyhrál Australian Open. Pouzer jsem se soustředil na to, co dělám. Věděl jsem, že to dnes bude těžký zápas. A teď je to skvělý pocit, když vím, že jsem porazil někoho, kdo nedávnou vyhrál grandslam," řekl sedmadvacetiletý Jihoafričan.

Poté, co turnaj již dříve opustili další elitní hráči Rafael Nadal či Tomáš Berdych, tak v každé části pavouku zbyl jeden papírový favorit na postup do finále. Na jedné straně světová dvojka Djokovič, na druhé Švýcar Federer.

Novak Djokovič do čtvrtfinále prošel po výhře 1-6 6-2 6-3 nad Chorvatem Marinem Čiličem. Sr´bský favorit sice zápas začal hodně špatně a ztratil úvodních pět gamů, pak ale svou hru neustále zlepšoval a soupeře s nejvíce výhrami v sezoně (20), který na posledních třech turních nechyběl ve finále a vybojoval dva tituly, vyřadil.

"Navzdory nepříznivému skóre jsem zůstával klidný. Akceptoval jsem fakt, že on začal lépe než já. Byl velmi agresivní, skoro nechyboval a neuvěřitelně servíroval. Opravdu jsme nemohl nic dělat," komentoval Djokovič nečekaně jednoznačný začátek utkání. V první sadě uhrál na returnu jen tři fiftýny.

"Stále jsem ale věřil, že se do zápasu můžu vrátit. Ve druhém setu začínal nový příběh. Resetoval jsem se řekl jsem si, že stojím na začátku zápasu. Na první set jsem zapomněl a druhý a třetí set už byly opravdu dobré. Byla to intenzita, kterou bych chtěl mít a doufám, že ji ještě zvýším," řekl vítěz turnaje z let 2008 a 2011, který s Čiličem vyhrál i osmé vzájemné střetnutí. Ve čtvrtfinále se utká s Francouzem Julienem Benneteauem.

Sedmnáctinásobný grandslamový vítěz Roger Federer porazil v osmifinále v duelu třicátníků svého dobrého kamaráda Tommyho Haase z Německa 6-4 6-4 a ani v třetím utkání na turnaji neztratil set.

Dvaatřicetiletý Švýcar po triumfu v Dubaji vyhrál už devět utkání v řadě, o jubilejní desátou bude hrát s Andersonem. Toho v jediném střetnutí loni v Paříži porazil ve dvou setech.

"Vím, že to proti němu bude hodně těžké. Právě tady ve státech hraje ještě lépe než obvykle, zejména na tvrdém povrchu. Jsem si vědom toho, že to nebude vůbec snadný zápas," řekl čtyřnásobný vítěz turnaje v Indian Wells.

Svou aktuální pohodu potvrdil Federer i ve čtyřhře, v níž s Wawrinkou postoupili už do semifinále. Ve čtvrtfinále olympijští vítězové z Pekingu 2008 a finalisté z Indian Wells z roku 2011 vyřadili čtvrtou nasazenou indicko-českou dvojici Leander Paes a Radek Štěpánek 6-3 6-7 10-4.

- ATP MASTERS 1000 INDIAN WELLS -
(USA / Kalifornie, tv. povrch, 6.169.040 dolarů)
středeční výsledky (12. 03. 2014)
Dvouhra - osmifinále:
Djokovič (2-Srb.) - Čilič (24-Chorv.) 1-6 6-2 6-3
Anderson (17-JAR) - Wawrinka (3-Švýc.) 7-6(1) 4-6 6-1
Raonic (10-Kan.) - Murray (5-Brit.) 4-6 7-5 6-3
Federer (7-Švýc.) - Haas (11-Něm.) 6-4 6-4
Isner (12-USA) - Verdasco (30-Šp.) 7-6(3) 3-6 6-3
Dolgopolov (28-Ukr.) - Fognini (13-It.) 6-2 6-4
Gulbis (20-Lot.) - Bautista (Šp.) 7-6(0) 4-6 6-2
Benneteau (Fr.) - F. López (Šp.) 6-3 7-6(4)
Čtyřhra - čtvrtfinále:
Federer/Wawrinka (Švýc.) - Paes/Štěpánek (4-Indie/ČR) 6-3 6-7(6) 10-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

322
Přidat komentář
Mayo
Dolgopolov je veľký tenista, za chvíľu vyhrá GS.
Reagovat
Nola
dnešný výkon, klobúk dole, lietajúci Ukrajinec, všetko vráti, všetko dobehne, umiestni, preoč tak nehrá stále?
Reagovat
spaniel
Při podání rukou u sítě: Raonic "No tak chlape, ja tam dávám 145 (mph) a ty to vsechno vracis?" :D Neskutečný return a celkový výkon. Dog 6 es, Raonic 4.
Reagovat
tommr
jj Dolgopolov hraje v poslední době opravdu dobře a má našlápnuto k návratu do první dvacítky. Pokud podobnej výkon zopakuje i proti Federerovi/Andersonovi tak není bez šance na finále ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dolgopolov odtrhnutý z reťaze?..
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje za celou Ukrajinu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v treťom sete to bol celkom dobrý ženský tenis, najma po prvých dvoch kvalita rapídne stúpla..Inak remízový zápas, kde obe mali v rozhodujúcom dejstve íst do trháku, v konecnom dosledku vsak rozhodli vacsie skusenosti..Cibulková má urcite na čom stavat, bliziaca sa antuka je jej najlepsi povrch..Pacili sa mi Liptákové slová, tieto trenersky vystupy su vcelku zaujimavym ozivením..
Reagovat
Fandina
U holek je to zajímavé oživení, tyhle porady na lavičce, zajímalo by mě, jestli by to uneslo i ego kluků, aby každý slyšel, co mu trenér na lavičce říká.

Jinak Lipták také nějaký čas trénoval Petru Kvitovou, jestli se nepletu.
Reagovat
PetaM
Já myslím, že především u mladých kluků by to bylo v pohodě. Horší už by to bylo po těch 25 letech, ale dalo by se to přežít .. :) Když někdo potřebuje nakopnout, tak prostě potřebuje ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co tady resite za blbosti, ze Cibulkova krici Pome. A co nadal si zavola Vamos, ostatni Come on. why not? Mela by ale neco udelat se svym podanim, nevim kdo ji zo naucil tu techniku z drepu. To ji brzdi a pri podani se jen brani. ... Jinak uroven tenis o nicem. Masho get back !
Reagovat
Fandina
Ona dřív tak nebránila, dost útočila, ale tenhle styl jí posunul výš na řebříčku. Jinak to podání má opravdu poslední dobou dost zespoda.
Reagovat
Fandina
žebříčku ... samozřejmě
Reagovat
rib
já osobně proti sebepovzbuzování nic nemám, ať si Cibule klidně řve POME, ale když ho řve i když soupeř zkazí nebo místo omluvy za vlastní prase (které soupeř nezahraje), to je mi věru divný přístup...
Reagovat
PetaM
Tady se většině lidí jedná o to, kdy to zakřičí. Zakřičet pome po dvojchybě soupeřky, nebo když dá prasátko (bez toho, aby se omluvila - jak je zvykem) se tady většině nelíbí. Jinak je pome v pohodě, jen v některých okamžicích je jakékoli pojď, pome, vamos, come on, idemo, atd. nevhodné ... :) :)
Reagovat
Fandina
Jenže ono je to bohužel tak, že se v tenise křičí a povzbuzuje pořád. A bohužel to dělají i fanoušci.
Reagovat
LukasH
Ona se svojí výškou může sotva podávat líp...
Reagovat
smazaný uživatel
Uživatel `sonja` neexistuje.:-(

Vis o tom?
Reagovat
Fandina
teď už asi ví ...
Reagovat
lars
A Sonja existuje?
Reagovat
lars
jaky si mel nick ?
Reagovat
Mayo
víťazku poprosím jednu z dvojice Bušica, Nalica
Reagovat
rib
jestli je Bušica Evženie, tak to jsi asi nějaké dny prospal...
Reagovat
Fandina
takže zbývá Nalica ... úsměv
Reagovat
Mayo
:DDDDDD to vážne vypadla ? ja som dobre mimo :D
Reagovat
Fandina
Cibule škoda. NaLi byla lepší a pěkně hrála. Gratulka. Vzájemné zápasy tak jsou už opravdu kanárové 6:0. Ale byl to lepší zápas, než na AO. Tam byl první set hodně chyb od obou a ve druhém setu Cibule nic nezahrála. TAk Domčo příště a NaLi pěkný výkon.
Reagovat
VlS
a vyhraj to celé. Jinak zápas se mi nelíbil, 2x víc UE než winners ( u Dominiky dokonce víc než 3x), nemělo to rytmus ani spád. Na, polepši se, vždyť to umíš daleko líp.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja doufam, ze ted, v tehle situaci to vyhraji Vlci oci;)
Reagovat
smazaný uživatel
ale pokud to bude Nalinka, tak se take zlobit nebudu;)
Reagovat
kada.tom
Johohohohohohohohohohohohohoho!!!!! Čobolka Cibulková je venku!!
Huráááááááááááááááááááá :-)
Nalinko, výborná práce - upracovaný, ale hlavní je výsledek!!
Mám radost, že Na vyhrála a ještě větší, že je ta pitomá Slovenka venku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a na mna sa tu nadava a aha jaky retard tu lieta
Reagovat
EllNino
že by ironie na tvoje "vystoupení" po výhře Dominy ?
Reagovat
Mayo
Nalinka vyhrala :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadi
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v treťom sete to bol celkom dobrý ženský tenis, najma po prvých dvoch kvalita rapídne stúpla..Inak remízový zápas, kde obe mali v rozhodujúcom dejstve íst do trháku, v konecnom dosledku vsak rozhodli vacsie skusenosti..Cibulková má urcite na čom stavat, bliziaca sa antuka je jej najlepsi povrch..Pacili sa mi Liptákové slová, tieto trenersky vystupy su vcelku zaujimavym ozivením..
Reagovat
rib
pokud se nesloží v křečích...
Reagovat
VlS
jj, Lipták vypadá dobře a Dominika se vždycky aspoň chvíli snažila dělat, co jí říkal.
Reagovat
Bob
Cibulová ven!
Reagovat
smazaný uživatel
ach jaj 3:3 a 40:15 a nič no škoda ale šance boli:(
Reagovat
smazaný uživatel
Pár Hingis/Lisicki se ve čtyřhře představí i v Miami!! :-))
Reagovat
PetaM
Tak snad děvčata tentokrát vyhrají! :) Moc bych jim to přál (teda pokud nebudou hrát proti našim, že :D :D )
Reagovat
VlS
přestaňte už na toho provokatéra Cica reagovat, má z vás srandu, jak mu to žerete.
Reagovat
rib
Ta Cibule je ale truhlík (a chtělo by se napsat nějaké zviřátko), místo omluvy po praseti křičí POME,tak to ztratila poslední kousek mých sympatií...
Reagovat
smazaný uživatel
vypadni!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
VlS
Souhlas, je uplně praštěná
Reagovat
rib
ty jsi čo také, že ani nevíš základní chování v tenisu? Ono to dřív hráli lidi s úplně jiným vystupováním, než co obdivuješ na Cibuli
Reagovat
smazaný uživatel
Cibule je teď v ráži. Soustředí se asi jen na sebe a svůj tenis. Na jednu stranu je to dobře, je 100% koncentrovaná, ale na druhou stranu...
Reagovat
smazaný uživatel
Cibulková je nejvíce arogantní tenistka s nejchlupatšíma rukama :-) brrr
Reagovat
smazaný uživatel
zavidiš že obezna Petra je už doma:DDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
PetaM
Těžko může být doma. Nevyplatilo by se jí letět zpátky do Česka a za pár dní zase na Floridu. Uvažuj trochu.
Reagovat
smazaný uživatel
JJ viem to sa len tak hovori

poprosim nenadavať našim a slovaci nebudu nadavať vašim
Reagovat
PetaM
Tady se nadává všem, tak nevím, kde je problém.
Reagovat
smazaný uživatel
škoda slov na čoboláky :-)...
Reagovat
smazaný uživatel
a prasnicu ať si nechá Radek, není o co stát
Reagovat
smazaný uživatel
No od tebe to opravdu sedí, tos mě pobavil :D
Reagovat
PetaM
No, znám i více arogantní tenistky :D Domča je celkem v pohodě. Až na to očuchávání míčků a "pome" v nevhodné chvíle, ale to se dá ještě odpustit - není jediná :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-)...ve mě jen vaří krev, jak ju vidím
Reagovat
PetaM
Nic nenamítám, každý má svoje neoblíbené tenistky :D Pro mě se Domča nestala neoblíbenou jen proto, že porazila Petru (jak tady někteří pořád vykřikují) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo tákk, o to tady jde :-) ona Cibule vyrazila Petru, tak to už chápu ty obranné reakce našich bratrů..Já jsem si to ani neuvědomil...Já to o ni psal obecně
Reagovat
PetaM
Tady nesmíš o nikom, kdo porazí Petru, napsat asi půl roku špatné slovíčko. Jinak jsi zaujatý, protože daná hráčka Petru porazila ... :D A je úplně jedno, jestli Petře fandíš, nebo ne :D Prostě budeš zaujatý :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
To bys ale nemohl psat o zadnych tenistkach, lebo ju porazi ted kazda.
Reagovat
PetaM
No, právě ;)
Reagovat
VlS
První je doma, tak ještě druhej.
Reagovat
smazaný uživatel
Vyborne Nalinka...;)
A kde mame Sonju;)
Reagovat
gigin
Jestli odešla do toho 7. nebe, tak jsem fakt nasraný...

http://www.youtube.com/watch?v=BcL---4xQYA
Reagovat
smazaný uživatel
zatím Lina 3:1, pěkné.
Reagovat
Fandina
Cibule je nějaká zaražená. Ale hraje líp než proti LiNa na Australian Open.
Reagovat
smazaný uživatel
Cibulka zvláštně podává :) ale co bych za to dala, kdybych to takhle uměla :D Trenér jí přesně říká, aby se uvolnila.. ale ono se to dobře radí...
Reagovat
Fandina
Cibule je živel, ale všimla jsem si, že dneska nějak nestíhá. Lina moc nevymněňuje a ani Domča, servis, pak return a buď ukončení, nebo chyba. Lina hraje líp. Jsem zvědavá, jestli ještě Cibule něco vymyslí.
Reagovat
Fandina
sorry ... nevyměňuje hrubka
Reagovat
PetaM
No jo, hrát s Petrou se nevyplácí :D Když ji porazíte, máte 95% šanci na to, že v dalším zápase budete hrát jako ona :D :D :D
Reagovat
Fandina
NaLi to má s Cibulí 5:0 a dneska to nevypadá na něco jiného.
Reagovat
PetaM
Tak třeba zazpívá kanárek, vzhledem k poměru zápasů :D
Reagovat
Fandina
Ten kanárek by klidně mohl být, tak uvidíme, zatím Cibule přidala ... úsměv
Reagovat
steve79
Kdo by to kdy ještě řekl, že bude hrát takto výborně. I já jako jeho velký fanoušek jsem moc nečekal, že se vrátí do TOP 4.
Reagovat
steve79
Roger zatím na tomto turnaji hraje výborně a neztratil zatím ani set! Cestu do finále má dle jména soupeřů mnohem lehčí, než na začátku turnaje, kde to vypadalo na čtvrtfinále s Wawrinkou a na semifinále s Nadalem.
Reagovat
Fandina
Na Slovak Sportu 1 je live Mats Wilander, Stefan Edberg ze Stocholmu Kings of tenis. Vede Edberg 6:1 a 3:0.

A také jsem se dozvěděla, že manželkou Stefana je bývalá přítelkyně Matse.
Reagovat
gigin
Dnes má ve své rodné zemi name day. Tak vše nej draku!!!

http://imgup.cz/images/2014/03/13/CiamH.jpg
Reagovat
a.magerova
http://www.kvetiny-online-cr.cz/download2/img/produkty/kvetinovy-kos-vse-nej-b.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=C8Q_KVLDR9c

No dobre... tak ja mu popreju zase songem...
Reagovat
gigin
http://imgup.cz/images/2014/03/13/IaCVK.jpg
Reagovat
gigin
Jsem si to hned dal jako vyzváněcí tón na mobil.
Reagovat
a.magerova
Rádo se stalo, nemám hluboko do trezoru ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to sice pohanska pisen oslavujici Svatojanskou noc..., ktera je tam a take na Litve jeste hodne zivou tradici...;)
Ale, co jineho bys ode mne mohl cekat, ze...;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
No, kdybych mel FB...
...tak bych mu uz letel poprat na FB timhle odkazem ;D))))

http://www.youtube.com/watch?v=fcSJAHXHDvM
Reagovat
gigin
To je jas :))
Jinak včera bylo:
?Sorry about sometimes being a pain in the ass? says Ernests Gulbis to Carlos Bernades, tennis? zen umpire. Bernades? thoughts unknown.

No a ten Bautista je pěkný ocásek:
I was watching the match from the beginning and I understand spanish very well. Since the first two games of the match Bautista was complaining to the umpire that Gulbis supposedly was saying things directed to him. The Brazilian umpire told to Bautista "He's talking to himself and not with you. Just play tennis," Bautista said "It's always the same thing, every time I play against him, its Always like this," then Bernardes said "Just play tennis, he is talking to himself but if you prefer to believe that its something against you, its your problem". At that point, Gulbis was still quiet and did not answer any of the conversations between Bautista and the umpire, maybe because Gulbis dont understands Spanish and do not know exactly about what Bautista complained. Then, still in the first set, he began to complain that Ernests should be punished for time violation and here I think Gulbis began to chafe and speaking bad words to him. Bautista then complained again about Ernests talks shits to him and I heard Bernandes saying "I gave one warning to you and one warning to him. I dont wanna talk to you both anymore. Now I will punish" And then everyone saw what happened in the second set, Gulbis was very angry and did not stop insulting Bautista. Right after break the racket, Gulbis was up to the bench to get another and shot a lot of insults like "fuck** puss *" to him. During the game change comes the now famous "like a woman".
My opinion; Bautista starts the drama, he complains in Spanish, talking quietly and pressure the umpire, so maybe people does not realize how much he disturbs the match, and I think he does because its the only chance he has to win Gulbis. In the end of the history, Gulbis is Always the bad guy because he loses his temper. I just hope not to see both playing against each other anymore.
Reagovat
gigin
Z jednoho rozhovoru:
If you could have a room full of anything, what would it be full of?
Cash. (laughter)

What is the last gift that you gave someone?
Small gifts I give without even concentrating on them, but I enjoy giving flowers to girls.
Reagovat
spaniel
http://m.youtube.com/watch?v=7XNnHd3XXfU
Reagovat
gigin
Ano, tam to asi začalo. Princeznička...
No, absolutely nothing, and I saw someone saying on twitter that when he passed in mix zone yesterday he refuse to talk about Gulbis. I'm not surprise and I tell you why.
I use to listen through the internet a Spanish radio show called "planeta tenis" (@PlanetaTenisFM in twitter), an hour every monday. Every monday they interview a Spanish tennis player. 2 weeks ago they interview Bautista and one day before the show, the hostess was asking the fans to send question. I sent the question "Whats going on between you and Gulbis?" and then I realize that all the people are sending the same questions like "what do you think that Gulbis called you spoiled princess?" and etc. So, they call RBA from Dubai and they interview him for 20 minutes. Everybody was really frustrated because any question about Gulbis was taken, and after the phone call was finish the hostess said "I'm sorry guys he doesnt want to answer the questions about Gulbis".
So, if he refuse 2 weeks ago to talk about Gulbis its because he really feels uncomfortable about him, and thats explains to me why yesterday Bautista was complaining about Ernests since the first two games.
Reagovat
smazaný uživatel
To rikam...porad, vsechny ty betonove pseudo mazaniny a hardy zrusit...
...nasadit zpatky vsude travu a do haly travu umelou;))) a bude klid;))) a bude se dat na tenis i vic divat;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Vecer...koukam, ze je zde dneska veselo..;)
Reagovat
gigin
Dominik, tvl :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je vždy veselo. Bez rozdílů
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
To vis, ten nas konik Djokovic kulha jak stara kobyla..musel jsem se sem dojit zas podivat po mesicich ticha.Nic moc se tu nezmenilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Náhodou, jsou tu důležité informace typu co kdo má, kolik toho má, kde to má... člověk pak ví, kam směrovat své sympatie :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja nemam nic., jen dluhy a stary kabat, tady si to rad poctu na Didaktiku M.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim proc, ale kdyz jsem si ten tvuj link s hezkou pisni do nepohody soupl, tak mezi dalsimi vybery mne to nabidlo toto...

http://www.youtube.com/watch?v=Ed7zRl8mFtU

Jak tomu mam rozumet??? ;;-DDD)))
Reagovat
smazaný uživatel
Čau krajane :)))
Reagovat
smazaný uživatel
kamo, jak se vejde?
Reagovat
a.magerova
Jj má pravdu předseda.... dá to časově zabrat tahleta přeinstalace a doinstalace, ale naštěstí už to mám jakž takž hotovo - vaří, uklízí, pere, šperky mi nezakazuje si kupovat a kytky oželím ;-)

P.S. Jo fotbal ho moc nebere díky výkonům našich kopálistů :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Jde to, ale už bylo i líp.
Reagovat
smazaný uživatel
Žena přijde ke knězi a říká:
"Otče, přicházím s problémem. Doma mám dva papoušky, samičky. A ty pořád opakují jednu a tutéž větu."
"Jakou větu, dcero?" táže se kněz.
"No, říkají: Ahoj, my Jsme dvě coury, nechcete se pobavit?"
"To je ale obscénní," vykřikne zhrozeně kněz.
Pak se zamyslí a povídá:
"Možná, že bych věděl o něčem, co by váš problém mohlo vyřešit. Doma mám dva papoušky, samečky, které jsem naučil modlit se a číst bibli. Přineste své papoušky ke mně domů, dáme je do klece k Johanovi a Josefovi a ti naučí ty vaše dvě nezbednice zbožnosti a modlitbám. Pak jistě přestanou opakovat tu... frázi."
"Děkuji mnohokrát, otče, Bůh vám to zaplať. Tohle by skutečně mohlo pomoci," odpoví žena.
Příští den přinese své dvě papoušice ke knězi domů. Když vstoupí do bytu, skutečně uvidí v kleci dva papoušky, kteří drží růženec a modlí se. Žena s nadšením přistoupí ke kleci a vpustí do ní své dvě papoušice. Po několika vteřinách se z klece ozve:
"Ahoj, my jsme dvě coury, nechcete se pobavit?"
Místností se rozhostí napjaté ticho. Pak se jeden šokovaný papoušek podívá na druhého a povídá:
"Odlož růženec Pepo, naše modlitby byly vyslyšeny!!!"
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
spaniel
Tak kdo myslíte, že to celé vyhraje?
Reagovat
a.magerova
No já si něco přeju, ale z pověrčivosti PŠŠŠŠT ;-)
Reagovat
svetova.dvojka
Tak ve hře je 8 tenistů, Djokovič,Federer,Dolgopolov,Raonič,Anderson,Gulbis,Isner a Bennetau
Reagovat
spaniel
Magu: to přání bude u mě stejné.
Nadal: ale všichni to nevyhrajou, vyhraje jen jeden z nich.
Reagovat
gigin
Přání mám, ale vyhraje Fedex.
Reagovat
a.magerova
Ty nevíš co znamená PŠŠŠŠT ?! :-/
Reagovat
Mayo
prianie mám ale vyhrá Belehradčan
Reagovat
VlS
Moje přaní nevychází, tak to přeju Rogerovi
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))

http://www.youtube.com/watch?v=hsGttLagRLQ

Pry......, scenaristicka krize... staci navstivit TP, a inspiracka na dialogy by mohla dat vzniknout ne jednomu dobremu dilku;)
Reagovat
VlS
No a co ty? Dům máš?
Reagovat
Fandina
vlčci domy nepotřebují ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
S tim barakem to je dost zamotana vec...
http://www.youtube.com/watch?v=MVQBuQMVd5Y
Reagovat
Fandina
pěkně, příznačné, nevím co mi to připomíná ... úsměv
Reagovat
VlS
No těch momentálně zaostalejch nás tady je ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
no dnes se to fakt rozklizilo...;D)
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku ATP k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraným čtvrtým kole v Indian Wells.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Tomáše Berdycha.
Hvězdička znamená, že se hráč dostal v Indian Wells do čtvrtfinále a může tam ještě získat další body:

1. Nadal 13130 (+8590)
2. Djokovic 10080 (+5540) *
3. Wawrinka 5650 (+1110)
4. Ferrer 5150 (+610)
5. Murray 4795 (+255)
6. Federer 4625 (+85) *
----------------------------------
7. Berdych 4540
----------------------------------
8. Del Potro 4270 (-270)
9. Gasquet 2905 (-1635)
10. Tsonga 2615 (-1925)
11. Raonic 2575 (-1965) *
12. Isner 2490 (-2050) *
12. Haas 2435 (-2105)
14. Fognini 2295 (-2245)
15. Youzhny 2135 (-2405)
16. Dimitrov 2130 (-2410)
17. Robredo 2050 (-2490)
18. Anderson 1940 (-2600) *
19. Almagro 1795 (-2745)
20. Janowicz 1715 (-2825)
...

Tomáš Berdych v IW nečekaně vypad už po prvním zápase a neobhájil tak lonský semifinále. Místo předpokládanýho boje o čtvrtý místo se tak propad až na sedmý místo v žebříčku ...
Tomáš moh dokonce spadnout až na osmý místo, ale měl štěstí v neštěstí, protože se Del Potro z IW odhlásil ...
Tomášova ztráta na Ferrera a Murrayho navíc není nijak velká a pokud uhraje v Miami nějakej slušnej výsledek tak by se před ně moh zase dostat ...

Nadal i přes nečekaný vypadnutí ve třetím kole zůstává i nadále jasná jednička. Djokovic by ale moh jeho náskok výrazně zkrátit pokud získá v IW titul ...

Nahoru se zase dere Federer, kterej by se moh v případě zisku titulu dostat až na čtvrtý místo těsně za Wawrinku ...

Do první desítky by se moh po nějakým čase probojovat novej hráč. Raonicovi k tomu stačí postoupit do semifinále, Isner by musel dojít až do finále a Anderson by musel získat titul ...

Nový jméno by se mohlo objevit i v první dvacítce. Gulbisovi k tomu stačí postup do semifinále, Dolgopolov by se musel probojovat do finále a Benneteau by musel získat titul ...
Reagovat
a.magerova
Ti ty počty jdou tak, jak mají :-))))))
Reagovat
Fandina
že Berďa co nejdřív to čtvrté místo dosáhne a když to bule lepšík tak se vůbec zlobit nebudu. A co se týká Rogera, tak kdyby se opakoval rok 2012 a dařilo se, tak na konci roku by zase mohl být světovou jedničkou. Rogere go! Berďo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
celým srdcem a každý den tomu, že s číslem 1. skončí letos Federer a bude to největší návrat na vrchol co tady kdy byl a pokud se mu to povede, zapíše se do tenisové historie ještě hlouběji, než je teď Forever N.1. :)
Reagovat
gigin
Panebože na nebi, jenom toto ne... prosím!!
Reagovat
smazaný uživatel
Proc by to tak nemohlo byt?
Reagovat
smazaný uživatel
Rogera sleduji několik let a on je typ člověka který přesně tohle potřebuje.
Potřebuje prohrávat, být uplně na nule, na pokraji ukončení kariéry.
Potřebuje aby ho všichni odborníci pasovali na outsidera a říkali o něm, že už nikdy nic velkého nevyhraje. Tohle je věc, která ho jako jediná dokáže nakopnout k těmto výkonům.
Být N.1 na to si těch 302 týdnů zvykl, ale být N.8 podle odborníků na konci kariéry, to je věc která ho nakopne a má zase o co bojovat. Momentálně bojuje o největší a nejšílenější návrat v novodobé tenisové éře. A pokud se mu to povede, tak se z něj ti pochybovači zblázní a přesně o to mu jde. :)
Reagovat
gigin
Kamil, tvl :DDDD Toto jsem neviděl ani ve filmu ještě. Ale jo, přeju ti to, užij si to. IW vyhraje stejně Djoko a smete Rogera jednou provždy z povrchu tenisových kurtů. Já ti dám návrat!! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo vyhraje IW je ve hvězdách, ani jeden z nich není ve finále.
Djoko je celkem ve stínu hvězd zatím. Rafa a Roger jsou top 2 hráči téhle tenisové éry.
Já to přeju Rogerovi, protože byl na dně a odepisovaný a pokud by se dokázal vrátit, tak by to byl nádherný moment. :) Pokud skončí letos na N.1 Rafa, nebo Nole nebude se nic dít, ale když to bude Roger, tak to bude show.
Reagovat
smazaný uživatel
Co kdyby si ten titul rozdelili na pul, kdyz ten nesympos z Malorky uz vypadl.
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně by to bylo krásné finále. Bilance je vyrovnaná, oba spolu dokážou hrát skvělý tenis a jeden si na druhého věří. Není to zápas typu Rafa Roger, kdy se Roger na ten levácký top spinový FH do BH nechytá.
Reagovat
gigin
Já jsem sice hater RF, ale nikdy, opakuji nikdy (magerka :DD díky díky) jsem ho (narozdíl od zdejších FFF) neodepisoval... ted mluvím vážně..
Reagovat
carolyn
Se mi zdá že se poslední dobou Můrovi nějak nedaří. Nic o něm nevím, ale kdo ho sledujete, není to náhodou od té doby co měl operaci? Víte o tom něco víc, co s ním je?
Reagovat
smazaný uživatel
tak je zdravotne OK

ale forma neni žiadna myslim si, že sa do toho dostane len nech pride Wimbledon

prenho bude ťažke antukove obdobie nedari sa mu a teraz ešte antuka, ktoru nenavidi

ale držim palce aj ked ho moc nemusim
Reagovat
carolyn
Tak ok, já jen chtěla vědět, zda to nesouvisí se zdravím.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak urcite jeste neni stoprocentni po te operaci ale uz se Murovi nedarilo na americkych betonech loni. Po Wimbledonu hodne zpasivnel a po te operaci to neni jine, navic jeste fyzicky horsi a i psychicky horsi se mi zda...
Reagovat
Lina
Lendl řekl, že až začne antuka, tak Murray začne podávat dobré výsledky, jelikož se nebude už muset obávat bolesti zad, které na ní v podvědomí měl. Teda doufám, že jsem ho pochopila dobře.
Reagovat
Pe3k
http://www.youtube.com/watch?v=rNlwVW6mNKg

Celý zápas v HD kvalitě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sonjo kdepak jsi? Prece tu nezbytu ja jako posledni Noleho fanda. On se zmatori a rozjede to :)
Reagovat
gigin
Je v 7 nebi.
Reagovat
Roger_Federer
ANDELSKY prach?
Reagovat
smazaný uživatel
Uzivatel Sonja neexistuje. Zbyl jsem tu sam..
Reagovat
smazaný uživatel
Lepši nelepší Federer je Najlepšiiii

ostatni sa môžu i roztrhať
už len to že v tom veku je taky dobry

Nadal a Djoko sa v jeho veku budu trapiť alebo už budu na dochodku
Reagovat
Pe3k
Amen. A ještě k tomu všemu hraje nesrovnatelně krásný tenis.
Reagovat
Mayo
aspoň nejaký Nadalovec čo to aj uzná, konečne
Reagovat
smazaný uživatel
Rogera trebaaa uznavať či už mu fandite alebo nie
Reagovat
Stan_Borowitz
V každém případě je dobře, že se na antuce objevil fenomén jménem Rafael Nadal, jinak by to byla nuda - Roger by nejspíše vyrovnal rekordy Roda Lavera a skoro všechny (ne-li všechny) ostatní překonal. O čem bychom se pak dohadovali? Byla by to nuda.
Reagovat
Jiri
Neda se nez souhlasit. Kdyby nebyl Rafa, tak by Roger mel pravdepodobne o nejakych 5 GS titulu vic, coz by byla fakt nuda. Jeste ze tu je! Ted jde o to, aby se nasel nekdo, kdo zacne porazet Rafu na RG, protoze tento turnaj dela opravdu nezajimavy.
Reagovat
Fandina
Teorie o tom, jak by to vypadalo, kdyby nebyl Roger, by byla také zajímavá ... ha ha ha
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale já jsem jen napsal, že mimo antuku je Djokovič lepší (=úspěšnější) hráč než Nadal a že na antuce je Nadal nejlepší z nejlepších. Co na tom podle tebe není pravda?

Tvé ostatní argumenty jsou zcela mimoňské, zejména to škrtání sezón. Posledně jsi to zkoušel se škrtáním povrchů, no a když jsme škrtli RF trávu a RN antuku, pořád to nějak nevycházelo po tvém, tak to zkoušíš se sezónami. Ok, tak škrtněme čtyři nejśpěšnější sezóny RF a RN. Oba budou mít po pěti grandslamových titulech, ovšem Rafa pouze z Roland Garros, kdežto Roger bude mít kariérní Grand Slam. Takže pořád nám vychází to samé, že.

Zůstaň raději u toho H2H, tam ti to jde a Rafovi taky...
Reagovat
Stan_Borowitz
to patřilo dolů....
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale kopírovat to tam už nebudu....

Abych to ještě doplnil - když se pak vezmou v potaz všechny povrchy, tak je samozřejmě Nadal (díky svým úspěchů na antuce) lepší (=úspěšnější) než Djokovič, ale zase horší než Federer, který je lepší než oba tito hráči. Připadá mi to jednoduché jako aritmetika na základní škole a nechápu, jak to pořád může někdo řešit a zpochybňovat.

Kdo vyhraje finále si netroufám tipovat, ani Federer ani Djokovič tam ještě nejsou. Na rozdíl od Forehanda mám úctu a respekt i před výkony ostatních hráčů.
Reagovat
Pe3k
Jo Forehand se umí akorát ohánět slovy jako je etika, úcta nebo morálka, ale ve skutečnosti ani neví co to znamená, nebo jak to v praxi použít. Nemluvě o jeho idolu...

Ještě na podzim tady psal, že např. Del Potro nemůže porazit Nadala a nyní ho krom Del Potra může porážet i Wawrinka, Dolgopolov či dokonce Radek Štěpánek...

Btw. finále Federer - Djokovic by bylo super.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten člověk je strašně ješitný, nikdy si nedokáže přiznat, že by se mohl mýlit, i když mu podsunete sebepřesvědčivější argumenty. A to se netýká jen tenisu. Nedávno jsem mu na statistikách ukazoval, jak se hokej zdefenzivnil za poslední roky a on si toho zas vyvodil svůj závěr.
Reagovat
Roger_Federer
te teorii "Forehendove" slabe ere je nejhorsi fakt, ze absolutne tim umyslne zesmesnuje spickove hrace te doby..
Reagovat
smazaný uživatel
pravda...

Z objektivního hlediska bez nadržování jednomu z hráčů je Roger prostě ve všech ohledech lepší, než Rafa nebo Nole.

Rafa i Nole mají svou granslamovou sbírku, ale 90% z toho tvoří jeden turnaj. Nole bez Australian Open a Rafa bez rolland garros tak není nic.
Roger má ze všeho trochu a z jednoho více, je hloupost to srovnávat. RF je nejlepší hráč své doby a otevřené éry vůbec a kdo to zpochybňuje je neobjektivní blbec který měl pětky z matematiky. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mne pripadá mimoňské odčítavať niekomu antuku..Rovnako mimoňské je porovnávať čísla 27ročného a 32ročného, mimochodom a oháňať sa tým..(Ak tak, daj si to do pomeru 27ročného Federera)..Každopádne, nekrájajme prasa, ktoré stále behá po lese ;)

Nikdy som nehovoril, aby si Rogerovi odrátal Wimbledon..Roger sa v prvej polovici kariéry stretával s odlišnou generáciou hráčov, bez priameho vekovo rovnocenného konkurenta, čo sa prejavilo na výsledkoch..Hovoril som uz krát , ze to nebola slabá éra, bola len o poznanie slabšia, než tá čo nastúpila rokom 2008.

Vencape si zrejme zle pamatá..On mi na základe jedného turnaja chcel povedat nejaký záver, pricom jeho záver mozno vyvodit na základe dlhodobejsej, obsiahlejšej vzorky zápasov...Z jedného turnaja je hovorit resúme somarina..
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, Rafa a Nole majú znacnu cast uspechov z jedneho turnaja.

Roger ma znacnu cast uspechov z jedneho obdobia..Federer je na okruhoch 14rokov, preco nemá úspechy rozlozené aspon naoko rovnomerne, preco dominoval len v období Roddickov a Davydenkov..Vidite, vsetko ma dve strany mince..
Reagovat
Stan_Borowitz
Myslím, že by se to při troše práce dalo dohledat, ale čert to vem. Já si myslím, že není nic špatného na tom srovnávat, jak si vůči sobě stojí hráči na různých površích.

Navíc nevím, proč bychom se měli bavit o situaci, která možná bude za x let. Nejsme proroci, proto se bavíme o stavu, jaký je dnes.

Mimochodem, přátelé, Rodu Laverovi "odečetli" tenisoví bafuňáři šest sezón, přesto získal 11 GS titulů a k tomu dva čisté grandslamy (první na začátku "zákazu", druhý hned po jeho skončení)...
Reagovat
Roger_Federer
Dominoval, protoze dokazal 5let po sobe porazet vsechny ostatni, vcetne Nadala a Djokovice..Stejne tak jako Djokovic 2011 a Nadal 2013..
Reagovat
Pe3k
Mě by třeba zajímalo, prečo taký hráč jaký je Nadal nikdy neobhájil ani 1 turnaj mimo antuku? To si myslíš, že může být vizitka nejlepšího hráče? Asi ne, že...
Reagovat
Stan_Borowitz
Ještě jednou: Tak škrtněme čtyři nejśpěšnější sezóny RF a RN. Oba budou mít po pěti grandslamových titulech, ovšem Rafa pouze z Roland Garros, kdežto Roger bude mít kariérní Grand Slam. Takže pořád nám vychází to samé, že.

A dobře, že jsi se v pohrdlivém tónu zmínil o Davyděnkovi, to je tuším ten slabý hráč slabé éry, který dokázal Rafaela pravidelně porážet?
Reagovat
a.magerova
Dejme slovo odborníkům:

"Moc mě mrzí neproměněné šance proti nejlepšímu hráči všech dob. To je bohužel krása našeho sportu, vše se může otočit během chvilky," uvedl Štěpánek na twitteru po zápase s Federerem.

"Je to nejlepší hráč historie, nikdy se nevzdá a nedá vám nic zadarmo. Věděl jsem to a byl jsem na to připravený, ale nedokázal jsem zakončovat tak, abych udržel vedení do konce," uvedl Berdych po zápase s Federerem.
Reagovat
smazaný uživatel
S Laverom súhlasím..

Ok, mozeme porovnávat, ale úprimne ja ani neviem, kedy sa debata v kontexte IW zvrhla do opatovného porovnávania Rafu s Rogerom..Už mám pocit, ze nech sa bavíme o comkolvek, vzdy skoncime pri tom istom..Je to ako debata o: co bolo skor vajce, ci sliepka..A stále dokolečka, unavujúce..

Vrátil by som sa teda k téme, Djokovic je pre mna jasný favorit, ak vyhrá Roger pogratulujem mu, no rovnako ako v Dubaji by to bolo velkym prekvapením..
Reagovat
Stan_Borowitz
A já říkám, uvidíme - je to 50 na 50, a navíc ještě ani jeden z nich není ve finále.

Pokud se tam oba dostanou, doufám především, že to bude tak krásný zápas a vynikající tenis jako v Dubaji. A palce budu držet Rogerovi.
Reagovat
Stan_Borowitz
protože zápas v Dubaji ukázal, že když to oběma jde, jsou jejich zápasy ozdobou současného tenisu a tou nejlepší propagací tohoto sportu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě jednou: Tak škrtněme čtyři nejśpěšnější sezóny RF a RN. Oba budou mít po pěti grandslamových titulech, ovšem Rafa pouze z Roland Garros, kdežto Roger bude mít kariérní Grand Slam. Takže pořád nám vychází to samé, že.

Este raz :)..Rafa má 27, Roger 32..Ako mozem Rafovi skrtat 4sezóny, veď to je pre neho v tomto veku likvidačné..Skúsme sa pozriet na ich styri najhorsie sezóny :)..
Reagovat
Stan_Borowitz
Když chceš srovnávat, musíš stanovit stejné podmínky. To jest stejný okamžik srovnání - tedy dnes nebo kdykoli v minulosti. Rozhodně ne v budoucnosti. Nemůžeš brát jednomu hráči dnešní výsledky a jinému hypotetické za tři nebo čtyři roky. Dále, když chceš jednomu ubrat čtyři nejlepší sezóny, musíš i druhému. Prostě nemůžeš míchat hrušky s jabkama, aby ti to vyšlo podle tvých představ.

Jestli se chceš bavit o situaci za čtyři roky, tak si holt budeš muset ty čtyři roky počkat. Do té doby nemá taková diskuse žádný smysl.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím si, ze pri porovnaní to musí byt nevyhnutne tak, ako si písal..

Rafa má za 2,5mesiaca 28rokov, presne v tomto veku mal Roger 13GS a nebol drzitelom kariérneho GS..Toto je pre mna čisté, objektívne porovnanie, ktoré by prešlo aj na súde :)..Idú si proste bok po boku a tak podla mna aj skončia..

Chcem tým len povedat, ze porovnavat mozeme rovesníkov, pri 5rocnom rozdiele to nikdy nebude objektívne..5rokov je dost, rozdiel medzi Rogerom a Rafom je presne ten istý ako medzi Rafom a Grigorom..Kto si dovolí porovnávať druhých menovaných?..
Reagovat
Mayo
Djokovič...s prehľadom otočil aj keď čakal som 2-0
Reagovat
Roger_Federer
Spis ty vubec nekdy? Varis detem a manzelovi, steras se o ne? Chodite ven, mate nejake spolecne aktivity? (udajnym), kolik casu venujes rodine, kolik "rodine" tenis portalu je nezkutecne..

Usuzuji tak z obrovskeho poctu tvych komentu temer v kteroukoliv hodinu .Casto reagujes v minute..
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina se věnuje rodině tak, že čumí pořád na televizi a do počítače.
Reagovat
PetaM
A proč by se měla věnovat dětem, když jsou jsou třeba dospělé a mají vlastní rodiny? ... :D
Reagovat
a.magerova
Ale fuj, proč to slovo (údajným)?!
Nikdo přece nemá důvod tady psát lži a výmysly, to by nedávalo vůbec žádný smysl :-P

Na 100 procent víme, že Fandina má dva domy, dva satelity a dvě děti, tak třeba jsou i dvě Fandiny ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Ty jo, dva satelity, to už je něco. To nemá ani Bill Gates. Ani já. Jen doufám, že nejsou špionážní...
Reagovat
Roger_Federer
Pokud poslouchas (ctes), co Fandina pise, tak ma tak do 40 let, protoze to co vystudovala a cim se zivy se drive urcite nestudovalo..Cti mezi radky.
Reagovat
smazaný uživatel
si robte srandu
ona je OK
len mi vadi Luky pojd pojd pojd
a ja Lukasa Osola nemam rad
Reagovat
a.magerova
Jj, prostě kdo umí ten umí....

Ale už jsme se doma dohodli, že si koupíme šestipatrový panelák, kde bude v lichých patrech kabelová televize a v sudých patrech budou satelity ;-)
Reagovat
Roger_Federer
Rusko ted bude vyprodavat, Ukrajinsky majetek tak si muzete koupit nejake satelity..Ja se uz z Putinem domlouvam ze me proda nejake domy v Kyjeve.
Reagovat
smazaný uživatel
Ironíí je, že to Fandině "vyčítáš" zrovna ty, který tady píše v každou denní i noční dobu, ať je zima nebo výheň, leden či říjen. :))
Reagovat
Roger_Federer
slaby pokus..o co?? Bezne zde nekolik dni nenapisu ani radku.Pravidelne od 1:00-6:45 spim..
Reagovat
Fandina
Děláte, jako kdybych tady, když se hraje IW psala v noci jediná. A jinak jsem tady už toho napsala o sobě víc než každý druhý a když tomu nevěříte, tak já vám to nenutím. Asi váš jediný zájem je pitvat kdo je Fandina, tak v tom pokračujte, když vás to baví.

Rogere ... představ si, že vařím, peru, uklízím, pracuji na zahradě, chodím na golf a někdy na tenis, chodím nakupovat, jezdím na chalupu, chodím do divadla, do našeho obchodu, jednám s klienty, dělám e-shopy a webové stránky, dívám se na satelit, sleduji tenis, jezdím na turnaje a ještě k tomu tady stihnu napsat. Nic neobvyklého pod sluncem ... ha ha ha
Reagovat
smazaný uživatel
Já se o ni nepokouším, jenom mi přijde směšné, že se tady směješ Fandině za něco, co taky děláš. ;)
Reagovat
Fandina
vencape ... Roger hlavně zjišťuje kdo jsem, nic jiného ho nezajímá.
Reagovat
Roger_Federer
Tak se nevztekej..; ), ano i me moje prace a moznosti umoznuji, byt "zde" na mobilu a komplu, kdy se mi chce..
Reagovat
Fandina
Roger ... já myslím, že v dnešní době umožňuje být na internetu každému kdykoli a kdekoli a nemusí jít jen o lidi, kteří dělají na počítači navíc doma jako já, takže se toho dá hodně stihnout, i zaměstnání i se starat o rodinu, i o zábavu. Před chvílí odešel jeden člověk, dělám pro něj stránky, vůbec na počítači nedělá, ale kdykoli potřebuji, tak je na internetu zkonzultuje, protože ho má v mobilu. Takže dneska napsat cokoli na internetu kdekoli není problém. Mohla jsem psát kdykoli, když jsem byla v zahraničí a měla čas a chtěla bych. Nevím čemu se tak divíš, že tu píši. Nejsem jediná.
Reagovat
Stan_Borowitz
to moje povolání uhlobarona umožňuje...
Reagovat
Fandina
Stan ... já mám proti tobě výhodu, že se ještě k tomu mohu dívat na satelity ... ha ha ha
Jeden máme doma a druhý na chalupě, takže to většinou najednou nestihnu ... ha ha ha
Reagovat
Roger_Federer
Zdeno...?
Reagovat
Stan_Borowitz
Ne, já jsem přece jen o něco hezčí, při vší skromnosti. Já jsem pražský uhlobaron ze známé rodiny Ptáčků. Zrestituoval jsem důl Petr Bezruč a pak ho Zdenovi prodal...

Fandina: Taky si občas vezmu dalekohled a koukám na ty satelity nebo na ty internety.
Reagovat
smazaný uživatel
je tedy děsná snobárna, je to tu samej boháč, co sedí doma a peníze mu tečou proudem :D:D:D Ale já mám 2 satelity, takže sem trochu zapadám :D:D
Reagovat
Fandina
Stan_Borowitz ... předpokládám, že dalekohled nebereš, když jseš v dole ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
Ó ne, já si ho beru, když se ve svém bazénu (jednom z mnoha) koupu v penězích a koukám na hvězdy a ty satelity, co tam mezi něma kličkujou...
Reagovat
Fandina
Lunej ... satelit je běžný, tak my třeba máme dvě meteoroligcké stanice a co ukazují, vidíme na internetu, včetně kamer. To není o bohatství, ale také to máme, předpokládám, že každý ne ... ha ha ha
Reagovat
Fandina
Stan_Borowitz ... tak to toho z toho satelitu v dalekohledu nemáš a co zvuk?
Reagovat
Fandina
oprava ... tak to toho z toho satelitu v dalekohledu moc nemáš, a co zvuk?
Reagovat
smazaný uživatel
Meteorologickou stanici nepotřebuju, stačí, když vím, kde mě píchne a hned vím, jak bude :D Vidle mám maximálně na přehazování kompostu, nepracuju, protože to neumím, jsem prostě nikdo. Ale mám zase důležitou funkci v tom, že díky mě vyniknou ti, co jsou "někdo" nebo si to o sobě myslí :D místo úsměvu máš dneska řehot? :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Myslíš svištění při průletu vzduchoprázdnem? Tak to opravdu mým dalekohledem neumím, a že je pořádně dlouhý a tlustý... Mimochodem, které dva satelity jsou ty tvoje? Pošli mi nebeské souřadnice, mrknu se na ně, noc má být dnes jasná, ideální pozorovací podmínky.
Reagovat
Fandina
Ha ha ha dneska používám, aby byla změna. To úsměv se mi okoukalo, ale také to dávám. Jinak samozřejmě debaty tady o bohatství, satelitech a meteostanicích a kompostu a tak jsou o ničem a vlastně pro zábavu. Jinak ty meteostanice jsou dobré, včetně kamer. Kdykoli může zkontrolovat, když tam nejseš, jak to kde vypadá a jaké tam je počasí.
Reagovat
Roger_Federer
Koupil bych ten jeden bazen i z dalekohledem...Je to muj sen, lezet v 10 metrovem vazenu plnem penez a dalekohledem pres satelit sledovat tenis na druhem konci sveta..vedle sebe lahev vina a vse ostatni...mi muze polibit..;)
Reagovat
Fandina
Stan ... jasně, já zapomněla na letadla, tak tam samozřejmě je hodně přístrojů, znám to, řídila jsem větroně, to bylo super. A jinak satelitů je určitě víc, co máme. Doma je šest konverktorů a na chalupě jen čtyři, ale i tak je to unikum. Má to málokdo ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě ti je instaloval Brožík a máš je všechny natočené tím správným směrem, aby ses nemusela trápit u streamů jako spousta jiných "blbců", kteří to nemají jihovýchodně na 50 stupních...:D
Reagovat
Stan_Borowitz
Že jsi to ty, tak já ti jeden dám. Naplněný až po okraj yüany, to je teď žádaná měna. Bude to jeden z mé flotily bazénů s dobrým výhledem na oblohu. Budeme se spolu koukat dalekohledem na Fandiny satelity, jak tam krouží, a poslouchat přitom cvrlikání jejich konverktorů. Snad na nás přitom nespadne žádné letadlo, a když, tak jenom větroň. Nebo povětroň.
Reagovat
Fandina
Lunej ... satelity máme dávno, ale je faktem, že když sem Broz dává odkazy na jednotlivé turnaje, tak mě na to upozorní, kde to bude a některé jsem podle něj nechala nastavit, takže super. Já jen přepínám, mám na to doma šikovné lidi, kteří se o satelity starají. I proto máme třeba tolik možností na sledování jednotlivých družic.
Reagovat
Fandina
Stan ... já na větroni už nelítám, takže momentálně mě ve vzduchu neuvidíš ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
Na větroně kašlu, ty měly moje děti na hraní, když ještě chodily do školky. Ale ty tvoje satelity, ty tam přece někde lítaj, nebo snad ne? Nechceš snad naznačit, že si z nás jen utahuješ a žádné satelity nemáš? To by byl vrchol! Máš alespoň ty internety?
Reagovat
Fandina
Stan ... lítání ve větroni je krásný zážitek, žádný motor, jen svištění křídel a plachtícího letadla, je to nádhera a ještě k tomu skluz, pěkné. Ty modely jsem také dělala. Pořádali jsme leteckomodelářské akce. I jsem lítala s modely, než jsem to rozbila, ale také jsem něco uměla. Jinak satelity je dobrá věc, pokud si chceš něco koupit, tak třeba můžeš i kousek Měsíce, jestli se nepletu a nebo cestu na Mars ... úsměv
Reagovat
carolyn
Tu vaši debatu jsem nedočetla dokonce, ale jen chci říct, ona by se Fandina nepitvala, kdyby tu o ní tolik dotyčná co hraje Fandinu nepsala, sama si tu řekla,žes o Fandině napsala víc než každý druhý tady o sobě. Ale proč? Proč myslíš že na nějakém foru by mělo lidi zajímat nějaké osobní věci o Fandině, o komkoli? Píšeš tu že se tu řeší Fandina, ale nejsi náhodou sama strůjcem toho aby se řešila, že tady vypisuješ věci, které absolutně na netové debaty nepatří?
Reagovat
Fandina
carolyn Roger se zeptal, přečti si vlákno ... ha ha ha
Reagovat
Stan_Borowitz
Proč bych si měl kupovat nějaké kousíčky? Když budu chtít, koupím si Měsíc celý, šak mám na to peňazí dosť. Mars ten zatím ne, to bych musel prodat ještě naftové doly a do toho se mi zatím nechce, bo čekam na ten ropny zlom.

Ale ty tvoje satelity, ty mi pořád leží v hlavě. Proč mi nechceš dát ty nebeské souřadnice? Nebo mám snad propátrávat celou oblohu? Máš je alespoň podepsané. Třeba "??????? ? ????" nebo tak nějak?
Reagovat
Stan_Borowitz
ani azbuku to neumí... "Sdělano v CCCP"
Reagovat
Fandina
Stan ... nechci ti dát souřadnice, protože by si mi satelity mohl užívat a já jsem sobec ... úsměv
Reagovat
Fandina
Stan ... kdyby to bylo v CCCP tak by to azbuku umělo ... ha ha ha
Reagovat
carolyn
Fandina - nebudu to číst
Jen říkám že je divný psát soukromé věci (pravdivé i třeba smyšlené) na fora, na jiných zahraničních ani českých forech to k vidění není
Reagovat
Fandina
carolyn ... děláš, jako by se tady nepsaly mnohem větší blbosti. Pořád lepší než tu psát o tom, jak jsou tenisti hloupí a nic neumí a nebo tu psát jako ty, že tě tenista nezajímá.
Reagovat
Stan_Borowitz
Nemohl, já nemám ty konverktory a ty jsou k tomu určitě potřeba. Obyčejným dalekohledem to asi nejde. Teda ten můj rozhodně není obyčejný, viz výše, ale stejně, bez těch konverktorů je vlastně k ničemu...
Reagovat
Fandina
Stan ... proč bys nemohl mít neobyčejný dalekohled, těmhle věcem nerozumím, i když máme doma několik dalekohledů. A jinak jak jsem psala, k dívání se přes satelit potřebuješ konverktory. Doma jich máme šest a na chalupě čtyři a to ještě pořád nevidíme všechno, co by si kde kdo doma ještě představoval.
Reagovat
carolyn
Fandino - tak si pak ale nestěžuj že se tu Fandina řeší

Jasně že nezajímá - jsou hráči o kterých si ráda něco přečtu a jsou další kteří jsou mi jedno
Reagovat
Fandina
carolyn ... já si nestěžuji, nemám důvod ... úsměv
Reagovat
Fandina
carolyn ... chováš se jako správná majitelka TP, ale na můj vkus si moc negativní ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
No právě, ty konverktory, to je kámen úrazu, to je věc, kterou za peníze (a těch já mám víc než dost) nekoupíš. Něco jako láska...

A i kdybych nějaký ten konverktor někdy sehnal, stejně bych nevěděl, co s ním. Možná bych se ho i trochu bál. A mít jich k tomu rovnou deset, to už chce asi notnou dávku odvahy. A silné pojistky.
Reagovat
Fandina
Stan ... za peníze se dá koupit odborný poradce a ten ti příjem signálu zařídí. A nebo existují různé přístroje, které si koupíš a to ti také pomůže s naladěním signálu, doma také něco podobného máme, ale to kupovali nedávno a ty sateliti fungují už dýl.
A souhlas, že za peníze si lásku nekoupíš, i když, možná také ... úsměv
Reagovat
Fandina
satelity ... zase překlep i když mluvím s tvrdým y, píšu i, to je to rychlé psaní na klávesnici bez dívání ... sorry
Reagovat
Fandina
Na SuperTennise přes satelit je právě nějaký medailonek Fábia Fognniniho, Italové si prostě pouští svoje tenisty, ale teď to není o tenise, je to o něm osobně a působí tam moc sympaticky, tenhle hezounek.
Reagovat
Stan_Borowitz
S příjmem signálu já tedy problém nemám...

Ale právě jsem si v e-shopu NASA objednal vlastní satelit. Mají je v akci i s vypuštěním na oběžnou dráhu za 999 tisíc dolarů za kus. No, neber to, když je to se slevou. Ale teď musím naskočit do Gulfa a letět, start je totiž z mysu Canaveral už za 12 hodin a to stihnu jen taktak. Pro tebe to jistě není nic, co bys neznala, určitě jsi se taky koukala na vypuštění svých dvou satelitů, ale pro mne je to novinka, tak to nechci prošvihnout.

A to jsem si myslel, že už mne nic nového v životě nečeká, když mám všechno, co se mi zamane. Tak zatím, až se vrátím, tak pokecáme o nosných raketách, palivu pro druhý a třetí stupeň a tak...
Reagovat
Fandina
Hlavně, aby si stihnul tam s Gulfem doletět. A co vlastně budeš vysílat z těch satelitů, jaké televize? Když máš dost peněz, tak zřiď nějakou tenisovou v češtině. To by se mi líbilo.
Reagovat
Fandina
a pak, že povídání tady o sobě je k ničemu. Už se těším na tenisový kanál v češtině. Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!
Reagovat
Roger_Federer
je, ze Fandina je 30-33, lety chlap, "ajtak jak poleno" a celou dobu se snazi vystupovat jako nekdo kdo neni...
Reagovat
Fandina
A na tenhle názor si došel proč? Proč bych se měla vydávat za něco co nejsem, když je to anonymní web. Přece naopak, můžu tu psát o sobě a nikdo neví, o koho jde. A vůbec, proč tě tak zajímá, kdo jsem. Zrovna já, že tu hodně píši? Ale jak vidíš, nejsem sama. Tady píše hodně lidí, proč zrovna já?
Reagovat
Stan_Borowitz
Ze by ajtak neznal rozdíl mezi konvertorem a konvektorem? :-)

Fandina mi pripomnela situaci kdysi na VS, kdyz jsme s par kamosema balili holky lsti a oslovovali je s tim, ze delame vyzkum a kladli jim ruzne nesmyslne dotazy. Dotazy byly samozrejme na papiru, takze se musely odpovedi vyplnit v kavarne/vinarne u sklenky vina. Tim byla prekonana ta nejnarocnejsi faze celeho procesu a dostat pak "slecnu respondentku" do postele byla uz hracka.

Proc to ale povidam? Jedna slecna na otazku, jake zna slavne vedce, uvedla jmeno "Mengelev". Na to jsem si vzpomnel u tech "konverktoru"...
Reagovat
Stan_Borowitz
ja Fandine verim, ze je Fandina.

Jak pravi Bolek Polivka ve slavnem ceskem filmu: "Ja som jeji pi*u tez nevidel, ale aj tak verim, ze ju ma."
Reagovat
Roger_Federer
Mozna je Fandina taky takovy "Mengelev", aplikuje zde nejake drsne pokusy..na slabsi jedince, me ale facinuje, chtel bych aby to byla, doufam v to, 18 leta brunetka, s perfektni postavou, vzit ji na rande, pokecat o tenise, a pak ji doma v klidu vsecko vysvetlit..
Reagovat
a.magerova
Kluci nedělejte z toho kovbojku, sem tam se člověku stane, že si poplete kopyto a koryto.... zvláště když má na TO lidi ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak ta slecna s tim Mengelevem byla nakonec taky moc sikovna, jestli si dobre pamatuju... ale nechci tim nic predjimat.
Reagovat
Fandina
Psalo se o satelitech, takže kdo chce pochopí a slovíčkaření je sice roztomilé, ale mě to zase tak nevzrušuje. Jinak jak jsem psala, kdo rychle dává, dává dvakrát, takže já napíši a pošlu a na TP píši pro zábavu a ne diktáty ve škole a navíc, nekoukám, na to co píši, písemnka tam jdou automaticky a že jsou překlepy, tak to ví každý kdo píše deseti rychle a bez dívání, ale to je tady pořád dokola, takže zase úsměvné a neustále se opakující, asi jako den a noc a poořád dokola ... úsměv

A jinak, jasně, že jsem Fandina,
Reagovat
Fandina
A teď mi to zase celé uletělo. Jsem Fandina, holka, žena a ne žádný aiťák chlap.
Reagovat
Fandina
Nejkrásnější takhle ve vztazích je ta představa, to očekávání, co bude, jak to bude probíhat, neboj, nejsem žádná šereda, 18 už mi bylo a mám tmavé dlouhé vlasy, takže tak nějak ses trefil ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
preklep se stane, to ano, i mne, a pritom, jak dobre vis, jsem mistr sveta v psani 12 prsty. Ale preklep se systematicky neopakuje. Ten se objevi jednou.

Ale dobra, nemusi kazdy vedet, ze to je konvertor, a ne konverktor, ani to, ze to, co mas na strese, je satelitni antena, a v obyvaku mas satelitni prijimac, ne satelit. Ten lita po obloze. Jako vetron, akorat vys.
Reagovat
Stan_Borowitz
Omlouvam se, ted se zase na chvili odmlcim, musim prevzit knipl, protoze autopilotovi se udelalo spatne.
Reagovat
Fandina
Stan díky za školení, napsala jsem, že šlo o obsah, ne o slovíčkaření a tohle zkoušení někoho z toho, jestli na to přijde je sice hezké, ale možná je důležité pro tebe, pro mě ne. Jinak satelit se obecně myslí všechno, talíř, vysílač, přijímač, televize, družice, které si jednotlivé stanice pronajímají, nevěděla jsem, že jsem na zkoušce ze satelitu, to bych opravdu neuspěla, nejsem odborník a ani nečtu tvé myšlenky, abych věděla, kterým smyslem vedeš hovor. V případě konverktoru a konvektoru nebo konvertoru mi šlo o obsah, ne o to slovo. A navíc nejsem odborník. Takže talíř, přijímač, vysílač, obrazovka a v 10 tisících kilometrech satelit, které si jednotlivé televizní stanice pronajímají pro svá vysílání.
Reagovat
Fandina
Stan ... tak nezapomeň na úkony v letadle. Super let přeji, přitáhnout, povolit ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak znas to, chytremu napovez...

V pohode, uz jsem to zase vratil autopilotovi, nakonec z nej jen trochu unikl vzduch, takze ho letuska musela prifouknout, ale jinak je vsechno ok. Zadne turbulence ani UFO v dohledu. Asi se pujdu natahnout a necham se taky chvili prifukovat.
Reagovat
Fandina
Stan_Borowitz ... no právě, že to znám, chytrému napověz, jak jsem psala, konvertor nebo konvektor nebo ten můj překlep, chytrý ví o čem je řeč, hlupákovi je to jedno. Ale obecně, satelit se rozumí ten komplex a každý ví o co se jedná, ale to už jsem psala a opakovala bych se.
Reagovat
Roger_Federer
Nejsem z te debaty vubec moudry..Fandino Vy mate doma+ na chalupe 6 satelitu ??To jste kurna uz jak velmoc..K cemu to pouzivate, ryzeni ketoveho provozu?
Reagovat
Fandina
Roger ... doma máme jednu satelitní soupravu a jednu satelitní soupravu na chalupě. Každá vypadá tak, že je to parabola u ní jsou umístěny konvertory a každý z nich může přijímat jednu družici, tedy podle mě. A dále se souprava sestává z přijímače a k tomu ještě potřebuješ televizi. Navíc máme zapojené ještě domácí video a něco dalšího, co nepoužívám, ale bylo to hodně drahé a je to na nahrávání pořadů. Ale to k satelitu být nemusí. A doma máme šest konverktorů a na chalupě čtyři. A jak říkám, nejsem odborník, jen přepínám.
Reagovat
Roger_Federer
Sakra chlape, ty konvektory pouzivate k cemu presne? Abx tem satelitnim prijimacum bylo teplo? Nebo jakou to ma spojitost se satelitama co litaj kolem obezny drahy zeme..?
Reagovat
Fandina
Roger ... nejsem chlap, ale mám s tebou trpělivost, tak ti odpovím, jsou na parabole a s jejich počtem roste počet sledovaných družic, satelitů. Jinak šest je opravdu hodně a má to málokdo, i čtyři je dost ... úsměv
Reagovat
Pe3k
Gratulace k postupu do čtvrtfinále bez ztráty setu. V jeho věku je to obdivuhodné a hráči o x let mladší mu mohou jen závidět...Navíc se mu daří i ve 4 hře, kde už postoupili do semifinále. Snad zdraví a forma vydrží po celou sezonu. Ještě musím pochválit výkon Tommyho, hrál parádně, ale nestačilo to.

Highlights:
http://www.youtube.com/watch?v=5joQhErUMNA
Reagovat
a.magerova
Taky gratuluju a mám radost velikou :-))
Reagovat
gigin
Takže po naší (teda spíš tvé) včerejší přestřelce zítra válka. Na krev!! Ty se sojkou na rameni x gigin... Hodně štěstí přeju.
Reagovat
smazaný uživatel
Prestrelka? :-O
Po dvou letech clovek jednou stekne, a ty z toho delas prestrelku...

EG x JI h2h, 2:1
Tak jak to beres ty, to rozhodne neberu...krom toho vcera jsem castecne skouknul Johna, a celkem spatne, zapas se nepovedl... ale vitezstvi se pocita...(((referovat o jeho zapasu, to si asi uz vic odpustim...nema to smysl))) jen doufam, ze ted se mu bude darit trochu lepe... na prijmu je hodne rezerv a na FH take... takze v tomto turnaji se celkove povedl jeden a pul zapasu. A to na Ernesta stacit proste nemuze...
... ale pochopitelne doufam, ze se Jankovi bude darit, a ze zahraje dobre...bylo by asi divne, kdybych si to nepral, ale promin s krvi to nema nic spolecneho...
Reagovat
gigin
Tvl, Vučku, samozřejmě zase prckuju :DD Na zápas se těším, jsem rád, že ten trouba to po tom včerejším divadle vůbec dotáhl. Jak přišel po druhém setu ze šatny, jak kdybys ho vyměnil a v klidu to dohrál...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem tu tvou troubu vcera nevidel...
...takze nemuzu hodnotit...
Reagovat
Bob
Babrinka ven! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Stane...
Bez 1. servisu to jde těžko. Tak držím palce aspoň v deblu.
Reagovat
smazaný uživatel
Keby Djoki vedel jakych ma pesimistickych fanušikov

Djoko s Vajdom to je 2-ka

Najlepšie je mať neznameho trenera lebo ten tlak na trenerovi nieje veľký ale ked je trenerom niejaka hviezda a trenuje hviezdu to potom ten tlak je obdovský aj na hrača aj trenera
Reagovat
Stan_Borowitz
Hezký obrat, když už i věrní fanoušci Novaka odepisovali. Kdyby ještě žil Slobodan Milošević, tak bych skoro řekl, že Novakovi po prvním setu zavolal a řekl: Nikada ne možeš izgubiti na hrvatski!
Reagovat
Stan_Borowitz
Proč ta přenosová práva raději nekoupil Eurosport... asi začnu točit parabolama jako Brož. Ti amatéři z Novy nejsou schopni dělat nic pořádně. To snad bylo jasné, že zápas Djokovič-Čilič bude divácky atraktivní...
Reagovat
Stan_Borowitz
Skvělý bude, až místo finále budou dávat magazín o wrestlingu a pustěj ho až druhej den ze záznamu...
Reagovat
smazaný uživatel
Roger = titul a ve čtyřhře uvidime. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Federinka jede!
Komm jetzt!!!
Reagovat
Pe3k
Má někdo stream?
Reagovat
svetova.dvojka
je opravdu marný, chybí mu herní praxe , měsíc a půl nehrál od vypadnutí v Austrálii, což je naprosto nepochopitelné, na co se jako šetří na velké turnaje a co je mu to platné, když Cilič který odehrál 4x více zápasů ho jasně přehrává. Tenhle rok bude pro Djokoviče obrovský propadák, nedostane se ani na turnaj mistrů.
Reagovat
Sonja
dostane od Marina ještě víc naloženo než Můra v Rotterdamu:-( Panebože...
Reagovat
Sonja
Za 19 minut 5-0 pro Marina...a já jsem pesimistka:-)
Reagovat
svetova.dvojka
Djokovič se nutně potřebuje rozehrát na nějakém menším turnaji, aby získal herní praxi a nabral nějaké sebevědomí.
Reagovat
Sonja
Bála jsem se, že Čilič může být konečná, ale takovou popravu jsem nečekala ani já:-( Už k tomu nemám ani slov, katastrofální začátek sezony a dost možná i předurčení toho, jak bude vypadat dál...tohle si asi raději vyžeru někde v soukromí, je to na mě příliš.
Reagovat
gigin
Nešotkuj hned..
Reagovat
smazaný uživatel
Djoko tančí na tenkém ledě. Pokud nevypadne dneska, tak zitra a kdyz dojde do finale sejme ho FedEX
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic turnaj vyhrá, nemá s kým prehrat..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě :)) ted ruku z nočníku a vstavat
Reagovat
smazaný uživatel
No skor nohu z kábla, stojis si na vedení :)
Reagovat
smazaný uživatel
Však letos jeste nic neuhral. Každy zapas se trápí, dela chyby. Uvidime. Roger je jisty sebevědomý sunda ho stejne jako 2 týdny zpět v Dubaji :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nic neuhral, lebo dohromady nikde nehral..V IW sa trápi, no v skutočnosti ešte nebol krok od vypadnutia..Ani dva..S Federerom síce prehral, ale predtým 4-5krat celkom hladko vyhral, ten Dubaj by som nedramatizoval..
Reagovat
smazaný uživatel
Když už, tak tři krát (v řadě). A výhry 2:1 na sety mi jako hladké taktéž nepřipadají.
Tobě jo?
Reagovat
Stan_Borowitz
hlásí opravu svého předchozího vysílání. Djokovič předtím neporazil Federera 4-5x, ale tříkrát, a nebylo to celkem hladce, ale vždy po boji, 2x ve třech setech a jednou 7:6 7:5, Předtím vyhrál dvakrát Federer, z toho jednou dá se říct relativně hladce, když v Cincinnati dal Djokovičovi v prvním setu kanára.

I toto finále, pokud se do něj oba dostanou, bude jistě zajímavý boj a vyhrát může kdokoli z nich.
Reagovat
Pe3k
Čím déle jsi tenisovým fanouškem, tím více o něm víš naprosté lejno.
Reagovat
Stan_Borowitz
Forehand si to možná popletl s Nadalem. Zatímco Federera nikdy neporazil Djokovič více než 3x v řadě, s Rafou se mu to povedlo dokonce 7x za sebou.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda, boli to tri zapasy..Rozhodujúce sety boli celkom s prehladom, ale to je jedno..Kazdopádne, vidiet, ze ste velmi citliví..Také typy majú dievcatá rady :)
Reagovat
Roger_Federer
Vsiml jsem si, ze stupnujes svou utucnost a agresivitu, kazdym kolem po vypadnuti Rafika..Desi te myslenka co kdyby ??
Reagovat
smazaný uživatel
Spravne, Rafu porazil sedemkrát za sebou, napriek tomu ma s nim 22prehier a horsiu bilanciu..To je sranda, ze..

Neblazni Dominik, povedal som len svoj nazor na turnajove preferencie, opacny nazor sa tu vsak trestá..:)
Reagovat
Pe3k
Nikdo tě netrestá ty plačko. Jen se ti snaží jemně naznačit, že máš naprosto zcestné názory, ale to už je u tebe naprosto normální, že?
Reagovat
Stan_Borowitz
No, když odečteme antuku, na které je Rafa nepochybně nejlepší z nejlepších, tak je skóre tuším 14:9 pro Djokoviče. Takže mimo antuku je Djokovič lepší hráč než Nadal, získal tam i více grandslamových titulů...
Reagovat
smazaný uživatel
Keď odčítam antuku, to je moj najoblubenejsí argument, nepriestrelný, taký racionálny..
Reagovat
Roger_Federer
Na tom ale nevidim nic divneho Nadal=antuka, antuka=Nadal.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud se i v reálu chováš takhle, že lžeš, zhazuješ ostatních, provokuješ a překrucuješ fakty jak se ti to hodí, tak to poteš koště.
Reagovat
smazaný uživatel
*shazuješ
Reagovat
smazaný uživatel
To je asi taký argument ako, ak odrátam roky 04-07, tak vlastne Roger vyhral menej GS ako Agassi, takze Andree je mimo tychto rokov lepsi tenista.

Nadal vyhral mimo antuku 5GS, rovnako ako napriklad Lendl..Aj Lendl bol antukár?..

Hirschna, ozaj to nebolo úmyselne, mal som pocit, ze Djokovic vyhral 4krát, vyjadroval som sa len na tému jeho sanci na celkový triumf..O nic iné tu nešlo..Cudujem sa vsak, s akými precitlivelými reakciami som sa hned stretol, akoby som vám urazil mamy, deti, ci manzelky..Pomýlil som sa na margo cisiel a myslim si ze Nole vyhrá, reakcia?..Obesiť..Usmevné.
Reagovat
Roger_Federer
;),:)...myslim ze za ty 3 roky ta uz trochu clovek poznam..Takze tu komedi, to divadylko je usmevne.
Reagovat
Stan_Borowitz
No, ono je to ve skutečnosti tak, že Forehand to dělá neustále (onehdá na to velmi trefně upozornil vojtiik), a když ho pak někdo klepně přes prsty a upozorní ho, jak věci skutečně jsou, tak začne vzlykat, že on se jen tak spletl a nemyslel to tak a podobně.

Je to až legrační, jak je to pořád stejné.
Reagovat
Mayo
už choďte niekde s tým odčítavaním antuky...furt len Rafovi by ste odčítavali...tak odčítajme aj srbovi hard federerovi trávu a ja neviem komu ešte čo...je to normálny povrch neviem prečo by sa mu mal odčítavať ...
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale všechno se vším souvisí a všechno má svou příčinu - odčítání antuky je jen reakce na "slabé roky" 2004-2007.

Navíc nikdo nepopírá, že na antuce je Rafa nejlepší hráč historie. To odčítání antuky slouží jen jako zcela férová ilustrace toho, že mimo antuku je Rafa ani ne poloviční. A s tím odečtením trávy to už zkoušel Forehand, nesmíš ho podceňovat. Jak myslíš, že to dopadlo? Zbytek viz můj přípěvek omylem vložený nahoře.

Mimochodem 7x za sebou Federera nikdy nikdo neporazil, ani Rafa...
Reagovat
Pe3k
Jo slabé éra, to je nejvtipnější pokus jak shodit úspěchy Federera. Obzvláště vtipné je to, když se Roger ještě v roce 2012 stal světovou jedničkou...Nebo se stačí podívat na výkony např. Tommy Haase, kterému je 35 a pořád je jedním z nejlepších na světě (aktuálně 12).
Reagovat
Roger_Federer
te teorii "Forehendove" slabe ere je nejhorsi fakt, ze absolutne tim umyslne zesmesnuje spickove hrace te doby..
Reagovat
Mayo
však ale mne je smiešne aj to tvrdenie tej slabej konkurencie 04-07...proste vyhrával tak vyhrával bol najlepší a celkovo aj je najlepší...len mi nedalo nezareagovať na toho Rafu...a že ho djokovič dal dole 7 x no tak dal lebo bol lepší ...
Reagovat
Sonja
Možná na konci nevyhraješ, ale jsi boží:-))
Reagovat
Sonja
To je neuvěřitelný, jak musí JJ hrát, aby uhrála proti Radwaňské bod...nádherně, ale je to fakt frustrující.
Reagovat
Sonja
Achjo, taková škoda:-((( Jsem z toho výsledku smutná, protože Jeca hrála výborně a bojovala až do konce. Ve 3.setu už prohrávala 0:4 a zvládla srovnat + měla brejkbol na 5:4, který bohužel pěkně zahodila forehandem do půlky sítě:-(
Koncovku pak nezvládla, podobně jako v 1.setu.
Každopádně Radwaňská hrála neskutečně a JJ ze sebe musela vydat naprosto všechno, aby to byla takhle vyrovnaná partie. Gratulace vítězce.
Reagovat
Denis92
Velmi pekny zapas. Dobra hra od oboch. Pekne sa nato pozeralo. Predviedli niekolko nadhernych vymen,uderov a krasnych dropshotov. Divakom sa zapas musel pacit. Roger odohral dnes najlepsi zapas v IW. Je teda pozitivnou spravou ze jeho vykony sa postupom turnaja zlepsuju.
Reagovat
Padme
Krásný zápas. Winnery z BH i FH, drop shoty, slast pro oko. A naprosto neuvěřitelné, co předvádí Tommy. Roger trefoval k čarám a on to parádně stíhal a ještě z toho posílal jedovaté míče. Hodně štěstí a sil Rogerovi do dalších zápasů ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkný zápas, Tommy více nervózní, škoda škoda... ale byl na ně pěkný pohled :)
Reagovat
Fandina
Občas jsem tam jukla a opravdu nádherný zápas na pohled lahodící oku na dva fešáky, ale hlavně herně, některé momenty byly úžasné a to u obou a nadšená jsem byla ze hry Rogera a z Tommyho jako vždy z jeho modrých očí. Gratulka Rogerovi.
A tady přehled na statistiky. Roger na síti 15/19.
http://www.imagehosting.cz/?v=federerhaa.jpg
Reagovat
Fandina
Gratulka Lukášovi Rosolovi. Na Challengeru v Irvinu právě porazil Russela 6:3 6:2 a v dalším kole ho čeká Brands. Držím palce Luky ... pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
Gratulace Kevinovi. Kromě špatné koncovky ve druhém setu hrál moc dobře a byl lepší než Stan. A jsem ráda, že vyhrál. Teď ve finále v Acapulcu mi bylo líto, když byl po prohře zklamaný.
Reagovat
Fandina
A ještě gratulka Julienovi Benetkovi, vyhrál nad Feliciánem Lopézem ve dvou setech. Někdy Julienovi fandím. Gratulka.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych chtěl pogratulovat Honzovi Novákovi, že u nás za barákem porazil Jendu Svobodu. Občas Honzovi fandím.
Reagovat
smazaný uživatel
:-) Já bych chtěl pogratulovat Fandine, pak mojí mamince, že mě tak hezky vychovala, tatínkovi, že mě s maminkou udělal, sestře, všem příbuzným, sousedce, že mi ho občas vykouří a sousedovi, že mu to nevadí.
Reagovat
Fandina
Já také gratuluji jen těm, kdo mě v tenise zajímají, Benetka je super, před pár lety tady hrál na turnaji na Štvanici. Byla jsem tam a je to sympaťák. Od té doby mu někdy fandím.
Reagovat
Sonja
"Wawrinka said back is OK. Felt nervous, mentally tired. Will play dbls. Regrets poor serving, negative emotions, failure to look for Plan B."
Něco mi říká, že kdyby ho ve ČF místo Federera čekal Novak, žádný "mentally tired" by se nekonalo:-D
Reagovat
Sonja
Tak Stan se přidal, soumrak favoritů jaksepatří:-D
Ale vážně hrál dneska Kevin dost dobře, hrát svůj průměr, tak by Stan podle mě prolezl...
Tak gratulace vítězi;-)
Reagovat
Sonja
"hrát svůj průměr"- myšleno Kevin
Statistiky:
http://i.imgur.com/2M7BlQ6.png
Reagovat
svetova.dvojka
Je neuvěřitelné, že Tommy Haas ještě hraje, hráč který odehrál svůj první zápas na okruhu ATP 12.srpna 1996 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A dneska doufám ukáže, že ještě umí dobře hrát. Tommy go !! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tommymu to opravdu sluší :)
Reagovat
Fandina
Tommymu to moc sluší a oba hrají výborně.
Reagovat
Denis92
Anderson opat nepremenil sancu na dvojity brejk..zopakuje sa nam 2.set? Uvidime..
Myslim si,ze takyto zapas by pred par rokmi v 2.sete "odflakol" a prehral ho 6-1..je to vsak GS vitaz, svetova trojka a tie ocakavanie od neho su ovela vyssie a tak bojuje ako len moze,co je fajn.
Reagovat
Sonja
Lol, tak i Stan má zdravotní problémy:-D
Federer all the way
Reagovat
Sonja
Tak Stan mi není moc jasný...prvních několik gemů 2.setu vypadal na umření, furt si protahoval záda, dělal grimasy. Pak mu hrozil doublebrejk, diváci ho začali povzbuzovat a on se usmál, odvrátil bb a najednou jako by nic hraje dál, málem teď Kevina i brejknul, aby byl ten obrat úplný...
Reagovat
Denis92
Napokon sa mu ten obrat podaril..Stan vsak dnes nehra moc dobre. Zrejme ho trapi chrbat. Hlavne ma katastrofalne zaciatky setov ked vzdy si prehral servis.
Reagovat
Sonja
No asi nějaký problém mít bude, ale špatně rozhodně nehraje, akorát Anderson je dnes skvělý.
Reagovat
Denis92
Nehral spatne ale ani dobre..bolo to take priemerne. V 3.sete vsak uz dost kazil. Anderson vyhral zasluzene. Som zvedavy ci vobec Stan s Rogerom nastupia do 4hry.
Pre Rogera sa teraz pekne otvorila cesta do finale. Mohol by to vyuzit.
Reagovat
Sonja
No vypadá to na opakovačku IW 2012.
Reagovat
Denis92
Tiez som si vravel ked som pozeral zaver zapasu Isnera, ze by sa to mohlo zopakovat. Este je vsak stale v hre Novak.
Reagovat
smazaný uživatel
A Gulbis ;-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist