Rinaldiová po sedmi letech skončí jako kapitánka Američanek

27. 6. 2023, 08:54
Aktuality 5
Od týmu amerických tenistek po finálovém turnaji Poháru Billie Jean Kingové odejde kapitánka Kathy Rinaldiová. Na webu o tom informoval národní svaz. Nástupce zatím nejmenoval.
Profily hráčů
Kathy Rinaldiová (© Profimedia)

Finálový turnaj je na programu od 7. do 12. listopadu v Seville a americký výběr se ve skupině utká s Českem a Švýcarskem. Do semifinále ze čtyř tříčlenných skupin postoupí pouze vítěz.

Šestapadesátiletá Rinaldiová, která bude i nadále pracovat pro svaz, vede reprezentaci od prosince 2016 a hned v následujícím roce s ní vyhrála Fed Cup, předchůdce Billie Jean King Cupu. V roce 2018 Američanky prohrály ve finále s Češkami.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
IngStavinoha
jsme to Američankám až moc ulehčili... smile
Reagovat
lenka258
Jj, Petra zraněná, Lucka Š.v te době pořád nemocná, hrálo se na území USA v době, kdy všechny byly na evropské antice ty nejlepší...kdyby se hrálo v ČR, tak by to taky byla jiná...
Reagovat
IngStavinoha
hlavně Plech projevil klasicky lendloidní nezájem, Barča to následně skopírovala - a tak bylo úplně zbytečně hotovo mnohem dřív, než ten zápas v Tampě vlastně vůbec začal...
Reagovat
tommr
zajímavý je že tenkrát by ti Karolína byla dobrá i když jí jinak nemůžeš přijít na jméno ... smile
Reagovat
IngStavinoha
dokud uměla efektivně pomoci kolektivu... ;-)

tehdá to mohl být v ušákově naprosto historický záznam, srovnatelný s hokejovým vítězstvím v Kanadě - plus navazující řetěz FC titulů - jenže čecháčkovská maloburžoazní výchova atd. nakonec všechno zhatila
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist