Roddick v exhibici porazil Murrayho, o návratu neuvažuje

2. 12. 2012, 11:17
Aktuality 23
Finále exhibičního klání v Miami pro šest pozvaných hráčů si zahrají Španěl Nicolás Almagro a Andy Roddick, který již v tenisovém 'důchodu' porazil vítěze US Open Andyho Murrayho. O návratu na profesionální okruh ale prý neuvažuje.
Andy Roddick a Andy Murray

Necelé dva měsíce po ukončení kariéry porazil bývalý první hráč světa Andy Roddick na exhibici v Miami vítěze US Open Brita Andyho Murrayho 6-2 6-3. Třicetiletý Američan po zápase ujistil, že chuť k návratu na turnaje mu vítězství nedodalo. 

"Kdybychom museli hrát tři sety, braly by mě křeče po celém těle a pro vás všechny by to bylo dost ošklivé. Andy byl na mě hodný," řekl Roddick po vítězství nad letošním olympijským šampionem. 

Od US Open, kde se rozloučil osmifinálovou porážkou s Argentincem Juanem Martínem Del Potrem, prý hrál především golf. "Tenis si pořád užívám, jen ho nehraju před tolika lidmi. A cestování mi rozhodně nechybí," prohlásil Roddick.

Murrayho nepřekvapilo, jak Roddick hrál. "Možná měl trochu problém s načasováním, ale údery mu šly výborně. Vždyť je to pár měsíců, co si vedl dobře na US Open," uvedl. 



Exhibice v miamském Crandon Perku, kde se v březnu koná tradiční turnaj ATP Masters a WTA Premier Mandatory, se zúčastnilo šest tenistů. V pátečním předkole nejprve 11. hráč světa Nicolás Almagro ze Španělska, který před dvěma týdny prohrál rozhodující zápas finále Davis Cupu proti Štěpánkovi, porazil 6-4 6-1 Kolumbijce Alejandra Fallu a domácí John Isner pak zdolal 7-6 6-3 bývalou světovou jedničku Juana Carlose Ferrera, který před měsícem ukončil kariéru

V sobotním semifinále Almagro zabránil americkému finále, když porazil 6-4 6-3 Isnera a pomstil tak svého krajana Ferrera, který ho bude od únorového turnaje v Acapulku trénovat na částečný úvazek. 

Roddick se s Almagrem na okruhu ATP utkal dvakrát a pokaždé na rychlém povrchu vyhrál ve dvou setech: loni v Šanghaji a předloni právě v Miami.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

23
Přidat komentář
dadaft
MŮJ MAIL eUROSPORTU:

Dobrý den
Doneslo se ke mně, že od příštího roku nebude Eurosport vysílat turnaje WTA a tenis bude omezen pouze na Australian Open, French Open a US Open.
Je to prosím Vás pravda?

oDPOVĚĎ:

Dobrý den,
pravda je to pouze částečně. Sice se nepodařilo uzavřít smlouvu o
pokračování vysílání turnajů WTA, avšak tenis se u nás pouze neomezí na zmíněné grandslamy. Např. začátkem ledna budeme vysílat turnaj ATP v Dauhá a před startem Australian Open také exhibici World Challenge.

S přáním hezkého dne,
Zdeněk Míka
česká verze Eurosportu
Reagovat
dadaft
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to pravda :-(( Snad se to ještě nějak vyřeší..
Reagovat
dadaft
obávám se, že nevyřeší. ((
Reagovat
Heather_Fedex
tak to je opravdu v ritce teda
Reagovat
smazaný uživatel
Síce som veľkým kritikom ženského tenisu, vždy ho akosi podvedome porovnávam s tým mužským, vždy si ho nakoniec pozriem. Možno nie v takom množstve ako tenis mužský, no pre človeka, ktorý má rad tenis je to vždy vítaný program. Je škodou, že z obrazovky vo veľkej miere zmizne, dúfam že to nebude znamenať krok do záhuby..
Reagovat
dadaft
jj, kdybych aspoň měl kam dát satelitní talíř, tam se vždycky nějaký kanál s tenisem najde........
........ ale odkázán jen na české kabelovky, jsem nahraný.........
...........celý rok budu koukat na streamy...........
.................auvajs.......
Reagovat
smazaný uživatel
Ak ti môžem poradiť, tak sa zaregistruj na bet365. Tam je platený stream (5 eur, jednorázovo) a máš kvalitný a hlavne nesekajúci stream. Osobne som sa nestretol s lepším. Síce sa nedá zväčšiť na celú obrazovku, no to ti nebráni v prehľade. Ako som povedal, pre mňa je podstatné, že to neseká a stránka ako taká ponúka široký záber zápasov..Dokonca aj challengrov..
Reagovat
dadaft
jelikož jsem nespokojený s kvalitou O2 TV, u které mmně koncem roku končí smlouva (navíc platím za internet + TV přes litr), přemýšlím o jiném poskytovateli služeb. mám v bytě i přípojku UPC. nabízí za 650,- v balíčku Komfort v HD nejen ČT4 a Novasport, ale i oba Eurosporty...
máte někdo s UPC zkušenosti? funguje vše, jak má?
Reagovat
smazaný uživatel
z mého pohledu mohu jen doporučit,nemám žádné potíže a obraz perfektní, o intenetu to samé
Reagovat
dadaft
dík. kámoš mně UPC taky doporučil, ale víc názorů se hodí.
takže asi není co řešit...
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud nebudeš mít nějaké problémy, tak je UPC ok. Jakmile chceš něco trochu jinak nebo inet nejede, tak bych řek, že UPC je na tom ještě hůř než Telefonica.
Nějaké konkrétní věci teď nenapíšu, obecně na ně čtu spíš nadávky + podpořené je to od mojích 2 přátel. Ale co u nás vybírat, že?
Tip, brněnský NetBox přeprodává lokálním providerům inet televizi. Možná to bude i u tebe.
Já jsem vytekl, ale i s Netboxem. Ale to už je story někam jinam.
Reagovat
dadaft
hmmmmm...
přesto asi zvolím to UPC. jsou tam Eurosporty v HD za 650, u O2 ne, a platím 1050.
(i když příští rok na Eurosportu budeme asi místo WTA sledovat skákání přes švihadlo, tractor pulling, řezání motorovou pilou a podobné lahůdky...)
Reagovat
smazaný uživatel
Můžu potvrdit, že UPC jsou ok, ale jak jsou nějaké potíže, tak to není úplně optimální, i když moje zkušenost je staršího data. Měla jsem ve starém bydlišti lokálního poskytovatele, měla jsem na něj navázanou i mailovou adresu, pak jsem přešla k UPC.

Když jsem se stěhovala, musela jsem si zřídit O2, protože bydlím v oblasti, která není pokrytá kabelem. Když jsem obvolávala různý providery, tak nejlepší, nejrychlejší nabídka byla od O2. Jen jsem měla hodně problémy s jejich STB, sekal se mi net i TV, než jsem dostala nový, výkonnější modem. Platím taky něco přes 1000kč, ale mám v tom HBO + dost balíčků. Ted mi též končí roční smlouva, a už se mi sami ozvali, že mi nabízí dvojnásobnou rychlost netu, za 600kč. Ale ta nabídka je prý časově omezená. No, asi si chtějí udržet zákazníky.
I když už jsem měla dávno smlouvu s O2, tak mi ještě půl toku neustále od UPC volali s různými nabídkami, i když jsem jim jasně řekla, že už mám vybráno, přišlo mi to jako trochu nátlak, manipulace. No, ale to je taky asi všude..
Reagovat
dadaft
jj, já měl taky letos s O2 potíže a řešilo se to přes měsíc...
v tomhle směru to bude asi prašť jako uhoď.
Reagovat
tommr
pokud máte možnost sledovat Tennis Channel tak dneska v noci tam budou vysílat dokument o Petře:

http://www.wtatennis.com/page/OffCourtNews/Read/0,,12781~2995962,00.html
Reagovat
Pe3k
Reagovat
a.magerova
Prosím prosím najdi nám (pozůstalým po A-Rodovi) něco z té exhibice, dík. :-))
Reagovat
Pe3k
Bohužel z té exibice zatím nic moc k dispozici není, ale našel sem pro fandy Andyho Roddicka jiné video :)

Andy Roddick - A Career in Review
http://www.youtube.com/watch?v=oX075KpXZ6k
Reagovat
a.magerova
Dík za video.
Tak ale jakože úkol Ti zůstal, jo?! Prosím :-))
Reagovat
carolyn
Já chci to video s egypťanem ....
Reagovat
Pe3k
Nevím proč není k dispozici nic lepšího, ale zatím posílám to co je.

Andy Roddick et Nicolas Almagro font le show ? Miami
http://www.youtube.com/watch?v=EgZ_xbmrHnI

FACE-OFF 2012 [Tennis Exhibition] - S. Williams vs A. Radwańska and M. Raonic vs A. Roddick
http://www.youtube.com/watch?v=xNO-gnfjWSY

něco staršího, ale z letošního roku.
Reagovat
Pe3k
MANSOUR BAHRAMI - Tennis' Greatest Entertainer

http://www.youtube.com/watch?v=d6Vqp6UveIU
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist