Rosol je blízko prvnímu semifinále. V cestě mu stojí Melzer

7. 2. 2013, 17:23
Aktuality 89
Lukáš Rosol postoupil na turnaji v Záhřebu do čtvrtfinále. Český daviscupový reprezentant porazil ve druhém kola Itala Cipollu 6-4 2-6 a 6-3 a se čtvrtým nasazeným Jürgenem Melzerem si zahraje o své první semifinále na okruhu ATP v kariéře.
Lukáš Rosol

Sedmadvacetiletý Lukáš Rosol se o víkendu v Ženevě podílel v sedmihodinové čtyřhře na postupu Čechů do čtvrtfinále Davis Cupu a vítěznou formu si přivezl i do Záhřebu. V chorvatské metropoli, kde loni vypadl v prvním kole, nejprve bez ztráty setu porazil domácího kvalifikanta Vegera a dnes vyřadil i Itala Flavia Cippolu.

Český reprezentant odstartoval osmifinálové utkání rychlým brejkem. Jeho soupeř dokázal srovnat na 4-4, ovšem Rosol vzápětí znovu sebral Cipollovi servis, při svém odvrátil dva brejkboly a úvodní set získal pro sebe. Do vedení mohl jít 70. tenista světa i v dalším setu, hned v prvním gamu ale promarnil čtyři příležitosti a po ztrátě podání musel sám dohánět ztrátu. To se mu povedlo, ovšem Cipolla mu ještě dvakrát sebral servis a bylo srovnáno.

Víc už ale Italovi Rosol nedovolil. V rozhodujícím dějství mu znovu prolomil podání, po zbytek zápasu už si vlastní servis kontroloval, a po necelých dvou hodinách se mohl radovat z výhry 6-4 2-6 a 6-3.

Český tenista se tak počtvrté v kariéře probojoval do čtvrtfinále turnaje ATP. Dál se ještě ani jednou nedostal: v minulé sezoně neuspěl v Bělehradu, Kitzbühelu ani Moskvě. O své premiérové semifinále si zahraje s Jürgenem Melzerem, kterého před dvěma lety na French Open udolal v pěti setech.

Čtvrtý nasazený hráč v pavouku Melzer měl dnes namále s Indem Somdevem Devvarmanem, jenž se po zranění vrací mezi elitu. Devvarman dnes jasně ovládl první set; manželovi Ivety Benešové dvakrát sebral podání a získal ho poměrem 6-1. Ve druhé sadě Melzer musel dvakrát odvracet nebezpečí dalšího brejku, což se mu sice podařilo, ale sám příliš soupeře na příjmu nepotrápil. Na řadu tak přišel tie-break, ve kterém byl Rakušan za stavu 3-5 dva míče od vyřazení z turnaje. Čtyřmi získanými míči v řadě však Melzer vybojoval třetí set, a v něm už nezaváhal: po více než dvou hodinách se při svém podání dostal k prvnímu mečbolu, který využil.

Hůř dopadli další nasazení hráči, kteří dnes v Záhřebu bojovali o čtvrtfinále. Loňský semifinalista a vítěz z roku 2007 Marcos Baghdatis z Kypru měl vítězství v duelu se Slovincem Blažem Kavčičem na dosah, ovšem v klíčových momentech selhal. Za stavu 5-4 ve druhém setu nedokázal zápas dopodávat a nechal soupeře srovnat, aby krátce nato prohrál i zkrácenou hru. Kavčič ve třetí sadě dokonal obrat a zvítězil 3-6 7-6 a 6-4.

Baghdatis se pak kvůli zranění nohy odhlásilze čtyřhry. "Není to nic vážného, ale nechtěl jsem riskovat. Kavčič si dnes zaslouží uznání, hrál velmi dobře," řekl Kypřan. 

Ve třech setech dnes padl pátý nasazený Martin Kližan ze Slovenska, který podlehl Nizozemci Robinu Haasemu 2-6 6-4 4-6.

Kavčič si v prvním čtvrtfinále od července 2011 zahraje s domácí nasazenou jedničkou Marinem Čiličem, který v Záhřebu útočí na třetí titul. Chorvat v zápase 2. kola potvrdil roli favorita proti Gregu Žemljovi, proti kterému odvrátil všechny čtyři brejkboly a k výhře 6-2 6-3 si pomohl 11 esy. 

"Jsem velmi spokojený s tím, jak jsem dnes hrál. Na začátku jsem byl trochu nervózní, ale postupně jsem to proměnil ve svou výhodu," komentoval Čilič.

Naopak ani 22 es nezachránilo dalšího domácího hráče Iva KarlovičeTřiatřicetiletého Chorvata vyřadil jeho krajan Ivan Dodig, který vyhrál 7-6 6-7 6-3 a zítra si tak souboji posledních dvou šampionů zahraje proti Rusovi Južnému o semifinále.

Výsledky - Záhřeb (tvrdý povrch, dotace 467.800 eur):
Dvouhra - 2. kolo:
Rosol (ČR) - Cipolla (It.) 6:4, 2:6, 6:3, Čilič (1-Chorv.) - Žemlja (Slovin.) 6:2, 6:3, Melzer (4-Rak.) - Devvarman (Indie) 1:6, 7:6 (7:5), 6:2, Haase (Niz.) - Kližan (5-SR) 6:2, 4:6, 6:4, Kavčič (Slovin.) - Baghdatis (6-Kypr) 3:6, 7:6 (7:2), 6:4, Petzschner (Něm.) - Marčan (Chorv.) 6:3, 6:4, Dodig - Karlovič (oba Chorv.) 7:6 (7:2), 6:7 (2:7), 6:3.

Čtyřhra - čtvrtfinále:

Knowle/Polášek (2-Rak./SR) - Bedene, Pospíšil (Slovin./ČR) 5:7, 6:3, 12:10, Cipolla/Devvarman (It./Indie) - Becker/Rosol (Něm./ČR) 6:2, 6:2.
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

89
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Nola
Jerzy rozhovor poskytol miestnym novinám v Polsku...asi netušil, že sa to dostane do sveta
http://www.tennistonic.com/view_tennisnews?nid=1799&/Tough-Janowicz-insults-Djokovic-and-Federer
chalan sa musí naučiť diplomacii, pravdepodobne si znepriatelil nadobro fanúšikov spomínaných tenistov, ak sa chce hrať na McEnroa svojimi výbuchmi na kurte, musí sa mu aj priblížiť výsledkovo... on je jediný na okruhu, ktorý nič nepredstiera a správa sa prirodzene :D mne sú ukradnuté jeho ponožky, nikdy mi nesedel, nepáči sa mi jeho štýl..
mimochodom.. všetkému je na vine Andy Murray :D nechal ho vyhrať jeden zápas a chalanovi narástlo sebavedomie do nebeských výšok, našťastie mu Nico ukázal, kde je jeho miesto :D
Reagovat
gigin
Já ti říkám, že je to těma fusaklema.
Reagovat
Nola
Já ti říkám, že je to Andyho vina :D kudrnáč jeden, nevychovaný :D
Reagovat
gigin
:DDDDDDDD
Až přijde Mutademus, tak ho vyčistíme!!!
Reagovat
Nola
teším sa :D , mám rada jeho hlášky
mladý by mal hrať v Rotterdame, dúfam, že pavúk bude k nemu "milosrdný" a stretne Rogera, a ten mu náležite vysvetlí ako sa veci majú:D
Reagovat
Fandina
Pokud mladý chytne Rogera ve finále, tak dobré ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Blbost, fusakle. Kdyby to bylo tyma fuseklama, toz to nemas vysito na kulichu, co mas vysito:D)))) Lambaaado:D)

Nola: dejmu jeste par turnaju. Ja citim, ze toho Johna nejen dozene, ale i jeste predci:D)))), rozhodne tim bourlivactvim ma celkem slusne naslapnuto:D)))

Jinak, zbytecne to dramatizujete.:) Kdo z vas nerekl v zivote nejakou tu volovinu.:), ktera za par let i zamrzi. Aspon pobavil. Urazit mohl pouze ultras fandy tech dvou, zbytek spis asi pobavil:)

>>>Jen tak pro priklad, takovy Andre Agassi na zacatku kariery, rekl ze se muze na cely Wimblas vysrat, i na ty jejich priblble tradice hrat v bilem atd. Ze on nejradeji hraje v tech svych odrenych dzinovych kratasich, ze Anglani jsou falesni, a ja uz si ani nepamatuji, co vsechno ten chlapec tehdy placal, a jaky koniny byl schopny vymyslet:D))) Za dva roky tam byl, ani se nechumelilo, a jeste se jim omluvil...
Dneska vzorny tatka, a vede skolu pro chude deti...:DP

Proste nikdy nevite, no:))) co sa muze z takeho synka vyklubat:)
Reagovat
gigin
jak je např. sojka alergická na Jankelu, tak já su zase chytlavý na tohoto Juru. Samozřejmě TO hrotíme ze srandy. My si dál v klidu "jedeme" to svoje ajde, idemo, ajmo, bravo srbini atd.... :))) Jinak souhlas, člověk toho kolikrát nakecá :DDD Hlavně u "chytré" vody :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Za to ale zase může Novak! A taky Raonic. Kvůli nim si Andy nevěřil na MP a posral to. :D
Reagovat
Nola
nie si sám, kto je na "Juru" alergický....

Vlku, Andre urážal tak akurát anglických suchárov, a že nebol ďaleko od pravdy :D Andre patrí medzi legendy, aj McEnroe,
Jura ich určite doženie :D
Reagovat
gigin
Takže houby fusky, Milošek je vinen!!! Jsem rád, že jsme to "vyšetřili" :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Nola > tendencni nazor:) Jinak by se asi Andre neomlouval...a tehdy jeste zadnou legendou nebyl, a pro nektere byl jen hloupym saskem:))) legendo:)))
Krom toho, vsichni se porad menime, jaksi je to nevyhnutelne:P
Ja Janowicze urcite neobhajuji, ale faktem je, ze mne osobne zase dost nelezi kdejaci moralizatori :P)))

Ovsem krom gigina, bo ma vysiteho kulicha:))) Tady to je ale uplne jina situace:)))) Pry Lambada:))))
Toz Ogare pockaj, az si Dlouhy Janek vycihne na antuce teho Noleho, toz to bude teprve prca:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Spomína tunajšiu diskusiu o Janowiczovi. - ( teda ak si ho nepletiem ). Fajn takáto interakcia :)

Podľa mňa má Janowicz tak trochu pravdu aj o Federerovi, aj o Djokovičovi, ale na každého sa dá niečo nájsť, keď sa chce.
Murray je zas arogantný na kurte, nadáva, bije sa do hlavy a pod. a Nadal zase tiež kapitola sama o sebe - zdržiavanie, nešportové medical timeouty, celkovo nešportové chovanie keď prehráva - napr. proti Rosolovi - sebecký prístup v ATP rade atď atď.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, díky za hezký téma :) I jsem pozdravoval :)
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, veď som počul :) Sledujem dnes oba zápasy, musím uznať že dnes naozaj kvalitné komentovanie - až na toho jastrába za milión dolárov - ale to bolo rýchlo opravené ;)
Reagovat
smazaný uživatel
jo, to byl teda úlet :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jé a já to zrovna neviděla, neslyšela...:-(
Reagovat
tito
Rafa úplný Damian. Omen. Brrr. :-))) Až na MT (pochopitelně účelově - směšné) snůška blábolů. S Rogerem či Nolem svedl největší bitvy ale příkoří?, které spáchal challengerové štice budeme uvádět ještě jak dlouho??? Legrační. Fajn takáto interakcia :) atd´atd´
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa musí bejt nejhorší, protože je Rogerova největší konkurence;-)...
Reagovat
tito
Pochopitelně :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
MT napríklad proti Petzschnerovi vo Wimbledone 2010, alebo Delpotrovi tiež vo Wimbledone 2011. Nehovoriac o viacerých MT proti Federerovi. A skús si zistiť niečo o Nadalovej práci v ATP council, možno zmeníš názor. Snaha o presadenie 2-ročného rankingu a ešte viacej turnajov na antuke len v záujme vlastných víťazstiev a udržania si pozície v rebríčku ... pekné :)

Ale kašlať ho, pointa bola v tom, že na každého sa dá nájsť niečo zlé, aj na Federera. Nikto nie je dokonalý ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Len dodám čo ma zarazilo najviac - akonáhle sa mu jeho stupídne názory a nápady presadiť nepodarilo, odstúpil z rady. Tomu sa povie boj za práva hráčov ;)
Reagovat
tito
Pořád dokola. Neustálé konspirační teorie ze "zaručených" zdrojů. Máš pravdu v jedné věci. Na každého se dá něco najít a v případě nejexponovanějších tenistů to platí dvojnásob. Motivací je většinou snaha o negaci. O práci Rafy, ani kohokoliv jiného v radě se nezajímám a ani zajímat nebudu. Troufám si tvrdit, že jí může posoudit jen přímý účastník s tím, že jeho interpretace bude opět odvislá od vlastních zájmů a osobní motivace. A hledat pravdu v byznysu? :-)))
Reagovat
Fandina
Hájek Llodra ... Honzo pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Jerzy se vyjádřil na adresu Noleho a Rogera- ani o jednom lichotivě:-D
http://www.tennisearth.com/news/tennisNews/Djokovic-likes-to-show-off-while-Federer-is-full-of-himself--Jerzy-Janowicz-683825.htm
Reagovat
Fandina
Jerzy je ještě mladý chlapec, časem se naučí vyjadřovat diplomaticky a kdyby ne, v podstatě řekl, že je jeden extrovert a druhý introvert.
Reagovat
darek.vrana
Federera vystihl přesně. S Djokovičem si nejsem jistý.
Reagovat
Fandina
Noleho vzal víc útočně.
Reagovat
smazaný uživatel
Jn, říct o někom, že je falešný, to už je trochu moc:-)
Ale jinak mu ty názory nezazlívám, hodila jsem to sem pro zajímavost:-)...
Reagovat
gigin
je cyp!! Sám se chová jak primadona a bude tu něco kecat. Vyhaluzil jedno finále v Paříži, kde na to všichnni prděli a honí machra!! Hlavně, že má na ponožkách vyšitý nápis JJ, narcis. Až něco dokáže jak ti dva, které si bere do huby, tak prosím. Troubelín jeden. Nesnáším ho... :DDD
Reagovat
Fandina
Sonja ... samozřejmě, jsou to jeho názory a každý máme nějaký pohled, slovo falešný bych nevolila o nikom, ale každý jsme jiný ... úsměv
Reagovat
Fandina
gigin ... tak co se týká iniciál na ponožkách, neřešila bych to, sebe na trika ponožky se dávají i firmy a nesouvisí to s narcismem ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Já věděla, že tě to nakrkne:-D:-D...a máš pravdu, hodně mu narostlo sebevědomí tou Paříží a je dost možné, že se těmihle svými prohlášeními jen snaží na sebe strhnout pozornost...naneštěstí pro něj ho za to většina tenisových fandů bude nesnášet jako ty:-(:-D
Ale třeba z toho vyroste, je to ještě kuře:-)
Reagovat
gigin
Fandino u známých hráčů to chápu.. ale toto mu tam určitě vyšila babička.
Reagovat
gigin
aby si je poznal. Jako ve školce cvičky.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D:-D
Reagovat
Fandina
gigin ... tak s tou babičkou by bylo moc hezké, jak mu to vyšívá, hezká představa a do školky :-) taky zábavné, ale vždyť teď není problém si nechat udělat cokoli kamkoli a nemusí jít o tenis na žádné úrovni. Dojdi si do jakékoli reklamky a oni tě poinformují ... úsměv
Reagovat
gigin
Fandino, já mám na zimním kulichu vyšité AJDE NOLE!! A vzadu ND. Vím, co je dnes možné a nemožné. Moc dobře... Dnes je Fandinko totiž možné všechno...
Reagovat
smazaný uživatel
http://cowbell.typepad.com/.a/6a00d83423e30253ef01310fb77640970c-500wi
http://cowbell.typepad.com/.a/6a00d83423e30253ef0120a95094eb970b-500wi
http://cowbell.typepad.com/.a/6a00d83423e30253ef01310fb8ca8c970c-500wi
Reagovat
Fandina
gigin ... jasně, ty máš vyšité druhého, Jerzy sebe, to je logické, prodává, nabízí sebe ... úsměv
Reagovat
gigin
Fandinko, ty to zase pleteš všechno dohromady... to je fuk :))
Reagovat
Fandina
gigin ... nechci, aby sis to vysvětlil špatně, ale oba jsou na tom stejně, oba hrají tenis, jeden lépe, to je jasné, ale vyšít si mohou kam chtějí oba stejně ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))) Nooooo hlavne, ze ty se na to divas uvazlive a s odstupem, a bez emoci:D))) Tim svym prispevkem si s tim Janowiczem muzes tak podat ruku:D)

Krom toho Isner by se chtel na tom kurtu pohybovat jako Janowicz, ale o tom se mu muze jen zdat...zatim...vsechno se muze zmenit...
Ale hlavne John je velkorysy gentlas, teda aspon se mne tak jevi, proste neskutecne velkorysej, to se v tom poli ATP vubec nenosi, takovy neni ani ten "tvuj" Nole.

S Janowicze spis roste druhy McEnroe, aspon co se tyce chovani, nebo prirovnani k nejakemu chovani. Aspon se to tak zatim vypada...ale kdo vi, ze...co bude za dva roky.
Pred par lety se o Djokerovi taky psalo, ze je to pekny trotl, a opravdu ty jeho obcasne cholericke vystupy byly komicke, pro nekoho se choval jak cyp...ale mne to tehdy celkem i bavilo:))

Takze mozna zkus jinou perspektivu...:D)))
A prestan psat, ze to je polsky Isner. Ten Isnerovi, nejen vzhledem k chovani, nesaha ani po kotniky:DDDP)))
Reagovat
gigin
To byl jen příměr, kvůli výšce. Asi špatný, máš pravdu. A ty sis to špatně vyložil. Páč si vztahovačný a zaslepený!! :DDD Kochej se Isnerem, jakej je to džentlas a nemachruj. Tlamo!! :DDDD A Nole není "můj"... nejsem sobec, narozdíl od tebe, víš?
Reagovat
gigin
RF, ND, RN, AM&topspolek - výšivka kdekoliv, marketingový tah.. zvýšení prodeje..
JJ - výšivka kdekoliv - to si koupí akorát poblázněný Vlk.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzdyt pisu, ze si muzes s tim Janowiczem podat ruku, co prispevek to perla:D)))
Jsem se dovedel, ze jsem zaslepeny sobec:D))))Toz ogare, to je primo kvalitni diskuterska diplomacie:D))) I kdyz v tom citim spis tvuj smysl pro srandu, ale na ktery je potrebno mit nejakej spec. slovnik...aby se v tom clovek neztratil.

Ale mas pravdu, z druhe strany, kdo trochu neni, ..zaslepeny sobec...takze nakonec ma ten Janowicz i pravdu, kazdy si tak trochu nalhavame nektere veci, kazdy obcas rikame nektere veci, nez si myslime a kazdy tak trochu zijeme svym svetem pro sebe...:D)))
Ti budu rikat Cesky Janowicz:D)))
Reagovat
gigin
:DDDDDD Tvl!!
Já samozřejmě "prckuju". Vím, že nejsi tak špatný člověk, jak zde působíš :DDDD
Můj slovník chápeš moc dobře. Blbý nejsi :DD
Prostě mi ten JJ moc nesedí, to je celé... :)
Reagovat
Fandina
Tak ono nemusí jít vždycky o koupi. Reklamní předměty se také rozdávají a takové JJ je samo o sobě pěkné ... dvě písmena stejná ... škoda to neuchopit a tenis hrát umí ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, JJ je hezké:-D...beztak je má půjčené od Jankovičky:-D
Reagovat
gigin
Jarda Jágr.
Reagovat
Fandina
Jj ... tady se to také používá ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
"Vím, že nejsi tak špatný člověk, jak zde působíš" :D))))) Ty ses teda perlic:D))))

Mozna Ti Janowicz nesedi, protoze se v nim tak trochu vidis:D)))) Ty zimni kulichu, ajde nole:D))) Bych te prerazil, si ctu ty tve plky, chlamu se jak trotl, a kolegyne v praci si mysli, ze jsem uplnej cvok:D)
Reagovat
Fandina
tak to musí být opravdu úsměvné, ale co, když ho to baví ... úsměv
Reagovat
gigin
Vlček: :))))))))))))))
Fandinka: Na příští sezonu si tam nechám vyšít - pojď, pojď, pojď aj s úsměvem ;)
Reagovat
letityfanousek
Tak teď už konečně potvrdí, že patří mezi 50 nejlepších. Máme jasnou českou trojku, která jde nahoru. Makej dál! Jo a střílení na lyžích si pište do jiných for, tady je TENIS!
Reagovat
smazaný uživatel
rosol dobře..ale biatlon je best momentalně pro mě.buďme češi a fans..prvňe u nás lidi!
Reagovat
smazaný uživatel
Strašná škoda pre Lacka, že sa zranil. Otvorená cesta priamo do finále (Cipolla, Rosol, Melzer a Petschner/Haase).
Okej, možno je Melzer ťažší súper a s Petschim má zlú bilanciu, ale aj tak škoda.
Reagovat
darek.vrana
V podstatě jasné finále, len keby bol zdravý, prostě Slovák:)
Reagovat
Fandina
Leckdy nevím, jestli příspěvky jako tento od rfevera jsou myšleny vážně, nebo pro pobavení ... úsměv
Reagovat
darek.vrana
Ale nezoufej, zase se odstoupením Lacka otevřela cesta pro Kližana. Tam prakticky není, kdo by ho mohl porazit (Haase, Petzschner, Melzer/Rosol) :)
Reagovat
Fandina
Lukášovi Lackovi bych bezesporu titul přála, líbí se mi jeho údery a pohodový výraz. Trpím na něj velice ... úsměv
Reagovat
Fandina
I Kližanovi bych titul přála, je to perspektivní tenista. Nicméně zatím mám radost, že Rosi bude hrát o semi, tomu fandím nejvíc ... tak držím palce a Lukys ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Očividne sa do tenisu vyznáte ako farmár v meste. Nepovedal som že by to finále spravil, len že má otvorenú cestu doň.
Slabý Cippola, kopyto Rosol, mimo formy Melzer, Haase. Jediný koho by som sa obával je Petschner, kvôli zlej bilancii. Nejaký problém v chápaní ?
Reagovat
smazaný uživatel
Plus Kližan je absolútne mimo formy, preto s Haasem prehral, hoci aj tesne. Nečakal som od neho veľa, no Lacko mal formu nebyť toho zranenia. Taký Rosol je v QF a koho musel poraziť aby sa tam dostal ? Vegera a Cippolu. Prosím.
Reagovat
Fandina
rfever ... já neříkám, že Lacko nemá formu, ale že by měl otevřenou cestu do finále, kdyby nebyl zraněný, tak to nemůže napsat žádný tenisový odborník, ani neodborník. To jsou pindy. Viz tvoje kopyto Rosol. To je opravdu výstižný tenisově odborný výraz.
Reagovat
smazaný uživatel
Prepáč ale nepíšem pre NY Times, aby som sa tu hral na nejaké novinárske rečičky. Ako fanúšik hodnotím situáciu a tá je jasná, prinajmenšom nie ťažká cesta do finále.
A nie som jediný kto vidí Rosola ako kopyto. Iste vie zahrať skvelé údery, dokáže dať 4 winnery v geme, ale dokáže aj prehrať 0:6 s Lorenzim na harde a sám urobiť 50 UE v zápase. Mám ho rád, dokonca som sa s ním v Bratislave viackrát rozprával, ale musíš uznať že jeho štýl je prazvláštny ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale vážne, čo je na súperoch typu Cippola, Rosol, Melzer, Petschner/Haase ťažké ? Povedal som ešte aj že "okej, Melzer je ťažší súper, a s Petschnerom má Lacko zlú bilanciu" ale podla mňa v jeho momentálnej forme by mal každého zo spomenutých tenistov poraziť bez väčších problémov. Takže jediný kto tu niečo nechápe zrejme ja nie som.
Reagovat
Fandina
rfever ... já opravdu Lukáše neviděla, jak hrál s Lorenzim a nebudu proto komentovat kanára. Vím, že kanár může být i za hodně vyrovnané situace. Jen si vem, že to jsou vlastně tři prohraná podání v řadě a to ještě nevíš, jak hrál na returnu. Kopyto si představuji opravdu trochu jinak. Nezlob se na mě, ale tento příměr je o ničem. Ten kdo tenis sleduje, to neužívá, pokud nechce plivat.
Reagovat
smazaný uživatel
Odbiehaš od skutočnej diskusie, a to sú súperi Lacka v danom turnaji. Nemám chuť ťa tu presviedčať prečo je Rosol kopyto, na to by som musel mať najprv chuť, ale nechcem lámať ružové okuliare. Azda poviem len to, že nie som jediný čo si to myslím.
Radšej sa venuj tomu čo som napísal vyššie, a nie zase bezbrehému objahovaniu čecháčkov, hoci v tom musím uznať že si majster(ka) sveta :)
Reagovat
Fandina
rfever ... já hlavně nechápu tu pohorovnost, s kterou napíšeš, že kdyby někdo nebyl zraněn, tak má cestu otevřenou ... je jedno jestli Lukáš L. nebo kdokoli jiný, nebo možná proto, že Lukáš L. a to ho mám moc ráda a fandím mu moc ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
No nechápeš tomu, napriek tomu že som sa ti to snažil vysvetliť. Ale píšeš akoby som bol prvý čo niečo také napísal. Preboha, veď je jasné, že keď sa niekto ocitne v slabej polovici pavúka, navyše odstúpi Seppi a keď sa pozrieš na jeho los, uvedomíš si kam môže smerovať a čo môže dosiahnuť. Nič nepochopiteľné, a nejde o žiadnu "pohorovnosť" hoci si zrejme myslela "bohorovnosť". ;) Myslím, že skôr ti vadilo ( aj tomu Vránovi ) že som zaradil Rosola medzi slabých/hrateľných súperov ako celé konštatovanie, ale to je len môj pocit a hoc by to aj bola pravda, nepriznala by si si to :)
Hlavne že si tu minule tliachala o Berdychovi, ako dokáže to, čo si povie, len preto, že si povie že to chce a má na to. ;)
Reagovat
Fandina
rfever ... nebudu tu řešit kopyta, to je pod mojí úroveň, tyto výrazy nepoužívám o nikom a v tenise už vůbec. Jen ti chci připomenout, že Lukáš R. porazil Lukáše L. v listopadu v Blavě, ale neviděla jsem to, takže nemohu říci, jak hráli. Samozřejmě že vím, že Lukáš L. je konstantní ve hře a Lukáš R. hraje nevyzpitatelně.
Reagovat
gigin
Máš těžkého soupeře :))))) Můj duel s Vlčkem (kousek výš) je oproti tomuhle "lambáda" :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Na zápase som bol. Počas celého turnaja Rosol servíroval bravúrne, pomáhal mu v tom extra-rýchly povrch. Zápas rozhodol prakticky rýchly brejk Rosola v druhom geme, odvtedy si hráči držali podania plus Lacko sa sám vyjadril že bol lepší, a aj bol, podanie však Rosola držalo bravúrne. To však nie je predmet diskusie, kvalitatívne je Lacko vyššie nad Rosolom najmä vďaka konzistentnosti - a to už keď je Lacko konzistentnejší ako niekto druhý, niečo to o tom druhom vypovedá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodom "nebudu tu řešit kopita" ale v podstate už nepíšeš o ničom inom a úplne si zašla od veci.
Reagovat
Fandina
rfever ... já jsem opravdu spíše přes ty termíny výrazy nicků než přes tenis, apropo Haas toho Petchnera dal a s kanárem, tak nevím, jak si na tom s tím tenisem ty, také nic moc co?
Reagovat
darek.vrana
rfever ty fakt perlíš... Říct, že hráče jako Melzer, Haase, Petzschner by měl Lacko porazit bez větších problémů, to chce fakt odvahu. Všichni toho dokázali víc než Lacko. Rosola ani nezmiňuješ, přitom s ním Lacko posledně prohrál. A pak tady něco mel o růžových brýlích. Ok, jsou to hráči, které by třeba mohl (a nebo taky ne) porazit, ale ten tvůj výplod je fakt úlet. A nejlepší je, že se tady navážíš do Fandiny, že obhajuje Čechy, a sám máš o Slovácích mírně řečeno hodně přehnané mínění.
Reagovat
darek.vrana
Pokud jde o zápas Lacka s Rosolem, tak asi jeden "náhodný" brejk sám o sobě zápas nerozhodne, že... Minimálně pokud vím, tak se hraje na 2 vítězné sety. A že ho drželo podání, to je fakt, a jak víš, že tentokrát by ho nedrželo? Holt jeho hra na servisu stojí, tak jako hra mnoha jiných hráčů. A že Lacko řekl, že byl lepší, to zase svědčí spíš o něm - neúcta k soupeři a nediplomatičnost, či arogance? Nebo neschopnost uznat porážku? Já o Rosolovi rozhodně nemám nějak extra vysoké mínění, ale vím určitě, že kdyby byl Slovák, tak pro tebe by to byl adept na top ten:).
Reagovat
tommr
když ho dokázal porazit na FO v době kdy byl Melzer v nesrovnatelně lepší formě tak proč by to nemoh zopakovat i ted?
A kdyby se mu to povedlo, tak by ho v semifinále čekal další hratelnej soupeř, protože Seppi nasazenej jako číslo 2 z turnaje odstoupil ... :)
Reagovat
Madrileno
Skoda, ze Rosol neni ve Vina del Mar - ten by tutove Rafu porazil. Uz rok tu o tom ctu furt dokola :-)
Reagovat
nitrotaj
Nadal nehraje od šokující porážky s Lukášem Rosolem v druhém kole červnového Wimbledonu.
Reagovat
nitrotaj
Legendární věta.Tu jsme všichni četli tak 150*
Reagovat
Fandina
V Grenoblu všechny holky ve čtvrtfinále, v Egyptě ještě Mendosová ... super
Rosi i Háječek postupují, super.
A také v hokeji jseme porazily Švédy a velká gratulace do Nového Města k bronzové medali ... taky super zážitek.
Reagovat
Elrondin
Jojo, Pernilla má v Egyptě zase slušně našlápnuto. V Grenoblu se teď potkají Kristýnka se Sandrou, no Sandra už neprohrála 11 zápasů v řadě, takže ji trochu favorizuji. Lukáš teď bude mít prvního těžšího soupeře, jsem na něj zvědavý. Každopádně víc takových výsledků a pojďme dál, dál, dál ;o)
Reagovat
George_Renel
Vy holky jste porazily Kazachstán v olympijské kvalifikaci, ale taky výborný výsledek. :-)))
Reagovat
Fandina
George_Renel :-)))) ano my holky jsme porazily prostě tvrdě, i když by se hodilo to měkké i v tomto případě spíš :-)))))
Reagovat
George_Renel
:-)))
Reagovat
Fandina
Tak jen tak dál a držím palace ... pojď pojď pojď
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist