Rosol v Miami skončil v prvním kole na Herbertovi

25. 3. 2016, 09:34
Aktuality 12
ATP MIAMI - Lukáš Rosol skončil i na druhém letošním turnaji série Masters 1000 v prvním kole. V Miami nestačil na Francouze Herberta a neobhájí tak loňské třetí kolo.
Lukáš Rosol

Hrdinovi nedávného daviscupového duelu v Německu Lukáši Rosolovi se první dva letošní turnaje série Masters 1000 nepovedly. Poté, co před dvěma týdny neobhájil osmifinále v Indian Wells, nezopakuje ani v Miami loňské třetí kolo.

Na obou prestižních akcích, které proložil účastí ve čtvrtfinále challengeru v Irvingu, skončil hned v 1. kole na raketě fracouzských soupeřů. Na Floridě třicetiletý český tenista nestačil v prvním vzájemném duelu na pětadvacetiletého Pierra-Huguese Herberta, kterému podlehl 5-7 4-6.

Rosol ztratil hned v první hře zápasu servis, do hry o úvodní sadu se však rebrejkem na 5-5 vrátil. Jenže v ostatních 10 gamech na returnu uhrál dohromady pouhých šest fiftýnů a sám se na podání často trápil. Naopak úspěšný kvalifikant Herbert v druhém dějství vyhrál 20 z 21 výměn po svém servisu a podruhé v sezoně postoupil do 2. kola turnaje ATP.

106. hráč světa Herbert, jenž si loni v srpnu zahrál finále ve Winston-Salemu, si tak připsal svou premiérovou výhru na turnaji Masters 1000 a zajistil si první souboj se světovou šestkou Japoncem Keiem Nišikorim.

Ve středu nezvládl vstup do turnaje také Jiří Veselý. Z českých tenistů tak v soutěži zůstává už jen Tomáš Berdych, jenž měl v prvním kole volný los. Za obhajobou semifinálové účasti z posledních dvou let vykroči v pátek duelem proti domácímu Rajeevu Ramovi.

• ATP MASTERS 1000 MIAMI •
USA / Florida, tv. povrch, 7.037.595 dolarů
čtvrteční výsledky (24. 03. 2016)
• Dvouhra - 1. kolo •
Herbert (Fr.) - Rosol (ČR) 7:5, 6:4
Kudla (USA) - Čong Hjon (Korea) 6:3, 3:6, 6:1
Baghdatis (Kypr) - Becker (Něm.) 6:3, 6:4
Delbonis (Arg.) - Ymer (Švéd.) 6:1, 4:6, 6:3
Stachovskij (Ukr.) - Jarry (Chile) 7:6 (9:7), 7:5
Džumhur (Bosna) - Mayer (Arg.) 4:6, 6:3, 6:4
Giraldo (Kol.) - Mathieu (Fr.) 6:2, 2:6, 6:3
Ito (Jap.) - Mahut (Fr.) 7:6 (7:3), 6:2
Kukuškin (Kaz.) - Baker (USA) 6:4, 6:2
Bedene (Brit.) - Carballes (Šp.) 4:6, 6:2, 6:3
Mannarino (Fr.) - Marčenko (Ukr.) 2:6, 6:2, 6:3
Seppi (It.) - Young (USA) 6:3, 6:1
Millman (Austr.) - Carreňo (Šp.) 6:3, 6:2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

12
Přidat komentář
Fandina
Berďa s Ramem postup bez boje
http://www.livesport.cz/tenis/
Reagovat
Haitik
Včera na twitter napsal, že v 9 večer amerického času něco oznámí.. :DD Četli jste to?
Se začlo spekulovat co to bude, jestli končí nebo tak.. A nakonec to bylo to, že bude rozdávat prvním 50 lidem, kteří budou znuděni ze zápasu Lajovič vs. Čilič jídlo zdarma.. :DD Konkrétně to bude tacos.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Haha!!!!!!!!! :D:D
Reagovat
horska.kraslice
Aspoň že Adam Pavlásek se v Šenčenu drží, je v semifinále. Doufejme, že si titul nenechá utéct. Teď sice bude hrát s turnajovou dvojkou, ale Dudi Sela snad nebude mít jeden ze svých ojedinělých zářných dnů. A pak ve finále by už čekal nenasazený soupeř.
Reagovat
horska.kraslice
Expresky teď s antidatovaným časem......
Reagovat
Fandina
To je super a Adam je 118 a když postoupí do finále tak by měl být asi 114 a kdyby získal titul tak 102, takže hlavní soutěž na RG je asi tu. Nádhera.
Reagovat
Mantra
koukal jsem ráno na stream, Myneni uplně jasně vypustil zápas, nevím zda je zraněný, ale hrál to jen takovou silou, aby balon dolétl na půli soupeře, během se vůbec nezdržoval a vyhazoval co to šlo, aby to urychlil... to Adamovo vítězství mu přeji, ale váhu nemá žádnou
Reagovat
horska.kraslice
Hm, takže je to trochu jinak. Tak Adame, vzchop se, zaber, máš šanci!
Reagovat
smazaný uživatel
Na tý fotce jak kdybych viděl Robreda a ne Lukáše :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Identity theft... Rosolovi už nestačí ty sázky, teď jede ve větších kšeftech.
Reagovat
Lunej..
Raketo, lukas33, safi1313 a spol., hurá na komenty :-)
Reagovat
smazaný uživatel
co jako mám komentovat, jako že se ho všichni bojí:)
to snad nestojí ani za řeč ne, to je přesné jasný:)
ten kluk má na top 20:):):)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist