Rosol v Monte Carlu dohrál, končí v 1. kole

11. 4. 2016, 13:45
Aktuality 119
Lukáši Rosolovi vůbec nevyšel vstup do antukové části sezony. Třicetiletý český tenista nestačil v Monte Carlu na Aljaže Bedeneho, se kterým dnes prohrál hladce 2-6 3-6, a připsal si třetí porážku v řadě.
Lukáš Rosol

Lukáš Rosol po vítězství nad Alexandrem Zverevem v rozhodujícím pátém utkání Davis Cupu v Německu vypadl v prvním kole na obou velkých amerických turnajích v Indian Wells a Miami a vítězství se nedočkal ani po návratu do Evropy a přesunu na antuku.

Českého tenistu, jenž před rokem vypadl v Monte Carlu v prvním kole, čekal na úvod žebříčkový soused Aljaž Bedene. Slovinec s britským pasem rychle získal náskok, který si bez problémů udržel, a dalším brejkem za stavu 5-2 získal set pro sebe. Bedene se po sérii sedmi vyhraných gamů v řadě dostal ve druhém setu do vedení 5-0 a Rosola dělily jen dva míče od "kanára". Brněnský rodák ještě zabojoval - podání si udržel, poprvé sebral soupeři jeho servis a v další hře odvrátil čtyři mečboly. Brit ale žádné drama nepřipustil a čistou hrou zápas po 62 minutách ukončil.

V případě vítězství si mohl Rosol zahrát s osminásobným vítězem turnaje Rafaelem Nadalem, kterého slavně porazil před čtyřmi lety ve Wimbledonu. Štestý vzájemný souboj a první na antuce ale nevybojoval. Bývalou světovou jendičku vyzve jeho jeho přemožitel.  

"V současnosti si tenis užívám. Teď budu hrát proti Rafovi, kterého velmi respektuju. On je jedním z nejlepších antukářů, bude to zábava. Nejsem favoritem, ale pokud předvedu svůj nejlepší tenis, tak mám šanci," věří si Bedene před soubojem s Nadalem.

Další český tenista Jiří Veselý může v druhém kole narazit na obhájce titulu Novaka Djokoviče, nejdříve ho však čeká duel s Rusem Tejmurazem Gabašvilim. Turnajová šestka Tomáš Berdych má v úvodním kole volno a čeká na soupeře z duelu Haase - Džumhur.

Souboj osmnáctiletých talentů vyhrál papírový favorit Alexander Zverev. Německý tenista při svém debutu v Monte Carlu a v prvním letošním zápase na antuce smetl Rusa Andreje Rubljova hladce 6-1 6-3.

"Známe se už od našich jedenácti let. Dlouhou dobu jsme proti sobě hráli na různých úrovních ITF. Ale teď to bylo poprvé, co jsme se utkali jako profesionálové. Je příjemné sledovat, jak  jsme se oba vypracovali, takže myslím, že tohle byl náš první z mnoha soubojů," řekl Zverev, který si minulý měsíc zahrál osmifinále v Indian Wells a měl v něm mečbol proti Rafaelu Nadalovi.

V dalším zápase si Zverev zahraje s Davidem Ferrerem, s nímž předloni na antuce v Hamburku uhrál jediný game. "Bude to pro mě velká zkouška. On je jedním z nejlepších antukářů a už asi deset let je stabilním hráčem Top 10. Bude to skvělý zápas a moc se na něj těším," uvedl Zverev.

Výsledky - Monte Carlo (antuka, dotace 4.094.505 eur):
Dvouhra - 1. kolo:
Bedene (Brit.) - Rosol (ČR) 6:2, 6:3
Gasquet (9-Fr.) - Almagro (Šp.) 6:4, 6:0
Raonic (10-Kan.) - Cecchinato (It.) 6:3, 7:5
Thiem (12-Rak.) - Struff (Něm.) 1:6, 6:3, 6:4
Monfils (13-Fr.) - Muller (Lucemb.) 7:5, 6:0
Bautista (14-Šp.) - Ramos (Šp.) 6:4, 7:6 (7:4)
Paire (16-Fr.) - Cervantes (Šp.) 4:6, 6:2, 7:6 (8:6)
Dimitrov (Bulh.) - Krajinovič (Srb.) 6:3, 6:2
Carreňo (Šp.) - Robert (Fr.) 6:3, 6:1
Pouille - Mahut (oba Fr.) 7:6 (7:1), 6:3
García-López (Šp.) - Bellucci (Braz.) 7:5, 6:1
Herbert (Fr.) - Pella (Arg.) 6:3, 6:4
A. Zverev (Něm.) - Rubljov (Rus.) 6:1, 6:3
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

119
Přidat komentář
peggy
Moc blahopreji Slovinci k vitezstvi nad panem Berdychem,tomu jde hlavne o penize je doma ve Svem danovem raji.Jiz to neni Cech.
Reagovat
smazaný uživatel
A já přidávám gratulaci tomu Bosňanovi a taky tomu Herzegovinci, ať to máme komplet. Berdych v pohodě, není třeba plýtvat silami na malých turnajích, mohl by pak být na RG od semifinále dál zbytečně unavený.
Reagovat
kadol
Sledujete někdo zápas mezi wawrinkou a kohlshreiberem? Parádní zápas od obou hráčů.
Reagovat
Tuttovka
Sledujete někdo Murrayho s Herbertem ?
Reagovat
Ondra979
Jaky asi bude kurz? mozna bych to zkusil, sance je prece vzdycky :)
Reagovat
PetaM
Přes 10 možná :D
Reagovat
Ondra979
no to minimalne doufam, jinak to nedam. stejne nejspis prohraje, ale Novak muze mit den blbec, je to antuka atd..
Reagovat
malar
Nechci být úplně pesimista, ale vzhledem k událostem atd., tak si myslím, že když Veselý uhraje 3 gemy, tak to bude takový malý zázrak. I ty se však občas dějí, a tak pouze z legrace vsadím na Jiřího v místní soutěži maximální možný počet bodů. To bude 10.
Reagovat
mayday
Dobře Jiří, konečně pár dobrých zápasů za sebou. Ve 2. kole sice konečná, ale každá výhra se počítá, potřebuje pravidelně přes ty první kola chodit.
Reagovat
Kytka
Velká gratulace Jirkovi. To už měl ve druhém setu namále a otočil to celé. Dneska skvělá práce. Gabašvili dokáže potrápit i porazit lepší hráče. Bohužel, Nole, to bude na 99.99999% konečná.
Reagovat
Kozoroh
Naopak zápas s No1em bohudík, aby byl Veselý lepším hráčem, potřebuje konfrontaci se špičkou tenisu.
Reagovat
George_Renel
předvedl skvělý obrat a s nebezpečným Gabašvilim si poradil. Od koncovky druhého setu stále tahal za delší konec a vyhrál naprosto zaslouženě. Snad mu ten vzestup z posledních týdnů vydrží.
Už před lety jsem psal, že Jirka je klasický antukář, i když má fyzické předpoklady na úplně něco jiného. Každopádně palec nahoru.
Reagovat
tommr
hezkej obrat. Přiznám se, že po prvním setu jsem to neviděl moc nadějně. Škoda, že má ve druhým kole toho nejtěžšího možnýho soupeře ...
Reagovat
babolat.cz
nemá, Rafa je ve spodní části...
Reagovat
janek_da
Taky se mi zdá, že Rafa nějak přibral
Reagovat
babolat.cz
a řídnou mu vlasy
Reagovat
smazaný uživatel
A Novak má ani ne 80 kilo, takže je tam naopak jeden z nejlehčích. Jirka má 90, tohle by měl v pohodě zvládnout.
Reagovat
mahycek
Prdel si děláte. Od 12 jsem doma a vidím, že přenos začal po 11 hodině, klídek.
Reagovat
Tornes
Ještě k tomu Domovýmu zranění, co on sám pak postoval:

"1/6 6/3 6/4 against Jan-Lennard Struff. I woke up with a horrible pain in my right foot I was barely able to walk and the warmup was nearly impossible for me. One hour before the match I had an appointment at the ATP doctors office an they found out that I had a cyst between my 4. and 5. toe. Thankfully they were able to cut it open and squeeze all of the fluids out. I was under horrible pain and even thought about pulling out, but that wouldn't match with my altitude. So I went on the court, played an horrible first set, but somehow managed to win. Thanks a lot to the doctors who made that possible!
#bamos ?#?nopainnogain??#?thankstothedoc?"

Takže to vypadá, že problém byl, ale nmělo by to být nic, co ho ovlivní dál.
Reagovat
gigin
Jj, však to postuju níže. Ale i tak díky.
Reagovat
tommr
vím, že je to slovíčkaření, ale nemůžu si pomoct. Když už Thiem píše anglicky tak by si to po sobě měl aspoň přečíst. Záměna slova "altitude" za "attitude" působí dost komicky ... :)
Reagovat
gigin
1/6 6/3 6/4 Jan-Lennard Struff. Heute bin ich mit extremen Schmerzen in der kleinen rechten Zehe aufgewacht, selbst das Gehen ist mit schwer gefallen und beim Einschlagen ist so gut wie gar nichts gegangen. Eine Stunde vor Matchbeginn haben die Ärzte der ATP einen Blick daraufgeworfen und festges tellt dass ich eine Zyste zwischen meiner 4. und 5. Zehe habe. Sie wurde aufgeschnitten und ausgedrückt, unter starken Schmerzen ist mir kurzfristig der Gedanke gekommen W.O. zu ge ben, aber da das nicht mein Stil ist habe ich beschlossen zu spielen. Nach einem grauslichen Start mit 1/6 ist es mir irgendwie noch gelungen das Match zu drehen und den Sieg einzufahren. Ein großes Dankeschön an die Ärzte die mich so wunderbar betreut haben und die Wahnsinnsunterstützung von dem Fußballgott Andi Herzog und dem Comedy Hirten Peter Moizi!
Reagovat
gigin
Tady už to má dobře? Dvě slova jsem tam musel rozdělit, nechtělo mi to tady vzít, nevím proč.
Reagovat
tommr
kopírovat i originální vyjádření si nemusel. Myslím, že každej pochopil, že v tom překladu šlo jen o překlep a záměnu písmena "t" za "l". Vyznělo to sice trochu komicky, ale význam je asi každýmu jasnej ... :)
Reagovat
gigin
Jo však jo :)))
Reagovat
Fandina
Veselka 5:5 ve druhém setu. Doufám, že ještě otočí. Jirko pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Otočí to smer Praha :)
Reagovat
Fandina
pořád doufám, že to otočí, jinak potom zřejmě směr Bukurešť, je tam napsaný do kvaldy, i když by podle postavení na žebři měl hrát hlavní soutěž
Reagovat
darek.vrana
Asi se přihlásil pozdě.
Reagovat
smazaný uživatel
Gabashvili bol dnes za kurz 3 dáreček...Uhraný set za 1.78 ani nehovorím..
Reagovat
smazaný uživatel
jo, byla to libovka ..:-)
Reagovat
Tornes
Ne vždy všecko vyjde ;)
Reagovat
bIbec
:-)

Je fakt, že kdybych nějak pravidelně sázel, tak bych toho Gabašviliho zkusil. Ten kurz byl přeci jenom krapet přemrštěný. No prohrál bych :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Napriek tomu by som do toho šiel znovu :)
Reagovat
gigin
sa odhlásil z MC. Na poslední chvíli, kvůli zranění.
Reagovat
gigin
Lýtka. Bude LL nebo jak to je? Díky.
Reagovat
gigin
Marcel Granollers, lucky loser.
Reagovat
gigin
Jj, super, díky.
Reagovat
Cico93
:D
Reagovat
Cico93
Tak akurát to čítam na jeho twitteri:-(
Dosť blbý rok pre Davida zatiaľ.
Reagovat
tommr
že by se nám nezničitelnej Ferrer začínal rozpadat? :)
Reagovat
Cico93
Tak už má aj vek, s takým náročným herným poňatím to bude mať už len ťažšie a ťažšie.
to ale čaká každého, skôr či neskôr.
Reagovat
gigin
Zápasy v MC začínají dnes v 11 hodin.
Reagovat
janek_da
nepřijde náhodou zase až za 3 dny?
Reagovat
gigin
:DDD snad mu to žena nahraje no.
Reagovat
smazaný uživatel
jak říkal Šavrda po DC ten kluk má na top 20, asi měl na mysli top 200:)a tím jak říkal, že se ho budou všichni bát, tím myslel asi jen hráče top 10:))))
Reagovat
mahycek
Já jsem dnes nebyl v tu dobu ani doma, ale zítra je to opravdu od 11 hod. Je to změna, protože roky zpátky se začínalo v M. C. v 10.30. Ani v TV programech to nevěděli, alespoň ty magazíny co tisknou s předstihem, MF- Dnes, Sport a další. Ale změna je to příjemná, v 10.30 bylo strašně brzo.
Reagovat
gigin
Tvl, když tak by ti tu půlhodinku žena nahrála. Mimochodem ještě nám tu dlužíš podrobnou analýzu tvé dcery. Jednalo se o rozbor jednotlivých místních uživatelů a jejich čas strávených tady na TP. Už to má?
Reagovat
FulnekUltras
Taky se na to těším... ;)
Reagovat
Tornes
Nevím, jestli to tu už neproběhlo, ale zcela určitě se tu objevila zpráva spojující Toma s Panamou jako daňovým rájem. Tak jen pro jistotu.

http://www.france24.com/en/20160409-tennis-star-berdych-wins-apology-over-panama-papers-allegation
Reagovat
mahycek
Jsou skutečně informace pravdivé, že zítřejší zápasy začínají až v 11 hod. a ne v 10.35, jako dnes? Havrila na Nova sport mlel, že se příhlásí zítra v 10.30. Na webu M. C. jsou začátky v 11 hod. Což by potěšilo a i tady vpravo je to také psané od jedenácti.
Reagovat
Davor1
Mahýčku, dnes to tiež začínalo v 11 :-))
Reagovat
gigin
Nn, Rubl se Zverevem o půl 11.
Reagovat
Davor1
Začali o 10:55 :-))
Reagovat
gigin
Jo to jo, ale plánováno bylo fakt 10:30 hod.
http://www.atpworldtour.com/en/scores/current/monte-carlo/410/daily-schedule?day=3

Jinak ano, Jožka Havrilú fakt říkal, že zajtra sa začíná o pol 11. Uvedl nás v omyl. Zajtra sa začíná o 11.
Reagovat
smazaný uživatel
Na Jožku nesahej. To, co řekne, je zákon.
Reagovat
gigin
http://www.protennislive.com/posting/2016/410/op.pdf
Reagovat
gigin
Na plac jdou Můra a Rožérek. Jeví se tam několik fajnych mačů - Gilou x Dimi, Gofán x Feli, Princezna x Chardy, Nando x Delbonis a taky náš Jirka. Po pauze se vrací Fogna, nastoupí proti svému krajanovi, který vypadá jak ten herec, ale už nevím, který, vy jste to tady říkali. Z Pirátů z Karibiku? Vo to strah nemam, to bude peklo, tak nevim no.
Reagovat
Kozoroh
http://www.tennis.com/pro-game/2016/04/starting-their-engi/58094/

Autor Steve Tignor. Pokud jeho předpověď vyjde, No1e se stane v rámci otevřené éry druhým nejúspěšnějším vítězem MC a vyrovná tak Nastaseho (vyhrál ročníky 1971-73), Borga (1977, 1979, 1980) a Mustera (1992, 1995, 1996). Zároveň by obhájil triple začátku sezóny, který poprvé získal loni jako premiérový hráč v historii Masters podniků.
Reagovat
janek_da
A pozor. Ohrožuje vlastní rekord ze sezony 2010-2011 v počtu za sebou vyhraných 3. servírovacích gemů v 2.setu. Ještě 3 zápasy a bude jich 47! Neuveřitelné.
Reagovat
smazaný uživatel
Wooow..

A kolko za sebou vyhraných dvoch servirovacich gemov vyhral?...

Neuveritelné!..
Reagovat
janek_da
Vím, že McEnroe jich měl v sezoně 84 1025. Ale pozor tam se další gemy po prvních dvou vyhraných počítají jako strika, čili se to násobí dvěmi.
Noleho teď z hlavy nemám spočteného, ale je to okolo 361. Nole má tu smůlu, že už se spíš hrají jenom na 2 vítězné sety. Tenhle rekord asi zůstane Johnovi. I když, kdo ví.
Jenom tenkrát díky maratonskému zápasu měli Mahut a 1111 velkou šanci na překonání tohoto rekordu.

Přesto by bylo hodně pikantní, kdyby Nole tento rekord překonal.
Reagovat
sprchon
:D :D
Reagovat
gigin
brejk, snad už to dopodává. Jinak Péro zase dneska luxus :DDDD
Reagovat
gigin
Šlus, ende konečně. Po frackovitém prvním setu, se začal na to soustředit a aj bolo. Štruf je sviňa německá, nepříjemná. Nicméně Bamos!
Reagovat
Kozoroh
V dalších zápasech bude Dom hrát líp. Počítám s tím, že se dostane na úroveň, jakou předváděl v Jižní Americe. V prvním setu byl jednak nerozehraný a stál proti rozjetému kvalifikantovi. Někdy je takový zápas těžší než utkání s elitními hráči. No1e letos získal čtvrtý double IW - Miami a ztratil jediný set - s kvalifikantem Fratangelem...
Reagovat
gigin
Ale jo, taky tomu věřím. Ale dneska i nezvykle pičoval v prvním setu, cosi do diváků :DDD No uvidíme dál.
Reagovat
Tornes
Údajně měl mít nějaké lehké zranění nohy...
Reagovat
gigin
Aha diky. Byl tam doktor no, nabízel mu prášky a nic nechtěl.
Reagovat
gigin
1/6 6/3 6/4 against Jan-Lennard Struff. I woke up with a horrible pain in my right foot I was barely able to walk and the warmup was nearly impossible for me. One hour before the match I had an appointment at the ATP doctors office an they found out that I had a cyst between my 4. and 5. toe. Thankfully they were able to cut it open and squeeze all of the fluids out. I was under horrible pain and even thought about pulling out, but that wouldn't match with my altitude. So I went on the court, played an horrible first set, but somehow managed to win. Thanks a lot to the doctors who made that possible!
Reagovat
sprchon
To jako fakt?
Reagovat
gigin
Fakt spršku.
Reagovat
lars
luxus v cem ?
Reagovat
gigin
Klasické divadlo, včetně otočky ve třetím, odvrácení mečouna, pestrá hra s geniálními údery a také fatální chyby. Bouřlivá kulisa vytvořena hrstkou diváků. Prostě se mi to líbilo, ostatně jako skoro každý jeho zápas. Pro mne luxus. Stačí ti to tak?
Reagovat
lars
jj
Reagovat
Davor1
Ríša veľmi solídny štart antukovej sezóny, aj keď Almagor mal dnes jeden zo svojich občasných menštruačných dní. Má tu veľmi dobrý los, mohol by zopakovať semifinále spred 11 rokov, kedy ako mladučké ucho vyradil v QF Federera a v semi potrápil v troch setoch Nadala. Aj teraz bude čakať v QF eventuálne Roger, takže ideálne podmienky na repete :)) Allez Ríša !!
Reagovat
turista
Pokud se Roger chytí po zdravotní pauze a dostane se do QF tak tam ho Ríša neporazí ani náhodou. Na podzim 2014 v Lille ve finále DC z něj RF udělal statistu. Na Novaka Djokoviče ale tady nebude stačit nikdo. Titulem v Monte Carlo Nole vyrovná Borga a Samprase. Nikdo na něj ani na antuce nemá. Naopak převaha Novaka nad ostatními na pomalém povrchu bude ještě větší než minulý měsíc v USA.
Reagovat
smazaný uživatel
T
H
I
E
M

Když ne v MC, tak na RG. Každopádně myslím, že DT je pro ND na antuce největší hrozba, spolu s SW, AM, RF a RN. A možná i MR, když mu bude fungovat FS. A možná TB, ten už ho v poslední době dokázal dostat i do několika TB.
Reagovat
gigin
Lol, wtf, dpč.
Reagovat
Kozoroh
ROFL.
Reagovat
lars
MR na antuce tezko
Reagovat
Davor1
Federer bude mať problém sa vôbec do toho QF dostať, súťažný zápas nehral 2 a pol mesiaca, MC nikdy nebolo jeho turnaj, minulý rok ho tam porazil Monfils, prečo by tentokrát nemohol Gasquet, keď to už raz na tom turnaji dokázal?

A že Djokovičova prevaha bude na antuke väčšia, ako na jeho najsilnejších turnajoch vôbec? (IW,Miami) :D Ty musíš brať kvalitný matroš :DD
Reagovat
gigin
Já už nevím no. Su z toho turisty fakt kolikrát šišatý.
Reagovat
turista
Tak se koukni na bilanci Gasquet-Federer, která je 2:13 pro Fedexe. Prostě to na něj neumí. No a Djokovič vyhrál titul v Římě víckrát, dvakrát v MC a je v laufu. Lepší bilanci na antuce má ze současných hráčů jenom Nadal a tomu to teď moc nejde. Thiem, Goffin, Wawrinka a možná Murray mohou být pro Novaka nepříjemní, ale to je asi tak vše.
Reagovat
Davor1
A na antuke je tá bilancia len 3-2 pre Federera. Gasquet ho dokázal poraziť na dvoch antukových Masters v časoch, kedy bol Federer ešte lepší ako dnes. Ak by bol rozohratý, tak je samozrejme jasný favorit. Ale tvrdiť v tejto situácii, že ak by sa stretli, tak by Gasquet nemal šancu je čistá hlúposť.

Djokovič bude aj na antuke všade najväčší favorit, ale šanca, že ho niekto porazí je tam ďaleko väčšia ako na harde, je to tak už X rokov a ty ideš tvrdiť, že bude na antuke dominovať viac ako v IW/Miami, kde už roky absolútne nemá súpera, veď to je smiešne.
Reagovat
turista
Ty 2 výhry Gasqueta nad Federerem byly velmi těsné zatímco výhry Federera nad Gasquetem byly vždycky jednoznačné. Zápas v Lille ukázal, že Gasquet na Federera ani na antuce nemá. Kdyby se střetli v prvním kole tak by určitou šanci nad nerozehraným soupeřem měl. V QF pokud se tam RF dostane tak si to pohlídá už na základě obrovských zkušeností. Vždyť v počtu odehraných zápasů na okruhu už v MC může Federer dohnat a přeskočit Lendla a už bude před ním pouze Connors. Navíc Gasquet mu může konkurovat pouze bekhendem, forhendem ne a podáním už vůbec ne. Psychicky rovněž ne.
Reagovat
Kozoroh
H2H někdy úplně nevystihuje reálný stav věcí. Jak již Davor výše vypíchl, na antuce je bilance jen 3:2 pro Rogera. Na trávě a tvrdém povrchu Gasquet doposud nedokázal nad Fedexem vyzrát, ale na antuce se mu to povedlo hned dvakrát z pěti střetnutí. Kdo to má?
A příkladem z jiného soudku je soupeření Djokoviče a Wawrinky. Jeden z nejvyrovnanějších a nejpřitažlivějších match-upů současné dekády, přitom H2H jasně vede No1e 19-4. Člověk, co nesleduje tenis a soudil by jen na základě kariérní H2H by soudil, že Djokovič nemá s Wawrinkou větší problémy.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak ale...

Snad nebudeme dve vyhry Wawrinku nad Nolem na GS porovnavat s dvoma "bezcennými výhrami Gasqueta nad Fedexom, ze áno..A áno, ked sa chystas argumentovat "masters" rangom, tak Masters je stále s GS bezcenný turnaj.
Reagovat
turista
H2H je důležitý faktor pro psychický stav soupeřů. Například Berďu už vysoce nepříznivý H2H s Djokem už dopředu znevýhodňuje. Navíc Gasquet vyhrál pouze 13 titulů z dvěstěpadesátek. Pětistovky nedává a tisícovky už vůbec ne na rozdíl od zmiňovaného Wawrinky, který umí vyhrávat i velké turnaje.
Reagovat
Kozoroh
Gasquet loni v MC chyběl, tudíž má skvělou příležitost získat 360 bodů a vylepšit žebříčkové postavení, mohl by předskočit Tsongu a dýchat na záda Ferrerovi.
Reagovat
tommr
a nejspíš by v tom případě přeskočil i Tomáše Berdycha ... :(
Reagovat
lars
to zalezi , co Tom uhraje . QF by mel dat
Reagovat
turista
Tomáše Berdycha opravdu těžko. Tomáš je spolu s Djokovičem proti papírově slabším soupeřům téměř stoprocentní a drží se v první desítce nepřetržitě asi 6 let. Tomáš zvládá roli favorita zápasu prakticky dokonale, nezvládá jen pozici outsidera.
Reagovat
slacker
zvlada i pozici outsidera, outsider ma byt out
Reagovat
janek_da
:) a to ještě líp než toho favorita
Reagovat
tommr
s obhajobou lonskýho finále bude mít Tomáš velký potíže a nejspíš ztratí spoustu bodů. Dost by mě překvapilo kdyby letos došel aspoň do čtvrtfinále ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl, co tam klauní ten Thiem? Sleduje to někdo?
Reagovat
Davor1
Nerozohratý. Tie prechody z hardu na antuku proti súperom z kvalifikácie sú vždy ťažké. Dnes som sledoval Pellu, ktorý je asi stokrát lepší antukár ako drevený Herbert, ale rozdiel v rozohratosti bol enormný, Herbert tretí zápas za 3 dni, Pella prvý po hardovom mesiaci v Amerike a dnes pôsobil ako totálny tragéd bez úderu. Thiemovi ale ešte verím, že to otočí...
Reagovat
Kozoroh
Zaspal začátek, ale v druhém setu převzal iniciativu do svých roku a postup si pohlídá. Mnohdy se hraje líp proti lepším tenistům, neboť hráč ví, co od nich má čekat než proti challangeristům, kteří však prošli kvalifikací a jsou "na vlně". Své o tom ví i No1e, který letos v IW přišel o jediný set s challangeristou Fratangelem v úvodním zápase.
Reagovat
turista
No jo, Novak Djokovič řekl, že takový výkon od kvalifikanta Fratangela v prvním setu nečekal a zmínil, že musel od druhého setu pořádně přidat aby odpor Fratangela zlomil.
Reagovat
Fandina
Adam Pavlásek vyhrála na challengeru v Barlettě první set nad Arnaboldim 7:5, super, tak ještě jeden Adame pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Soupeř skrečoval
Reagovat
George_Renel
Byl tam zajímavý moment za stavu 5:5. Adam měl BB a nahraný míček na ukončení výměny když v tom přiletěl balónek z vedlejšího kurtu. Výměna se opakovala a pak se ještě tahali přes několik shod a výhod než Adam rozhodl a zápas zlomil.
Reagovat
Pavol
Jemu sa zopar prehier vzdy zide za tie kolisave vykony z minulosti.
Reagovat
Cico93
http://dailysportmag.com/2016/04/11/rafa-nadal-says-who-is-favorite-in-monte-carlo-country-club/
Reagovat
tito
A. Zverev (Něm.) - Rubljov (Rus.) 6:1, 6:3
Reagovat
vaclavsubrt
Richard a Dimi v klidu... u Dimiho je vidět progres... snad půjde nahoru :)
Reagovat
turista
Nicolas Almagro si uřízl ostudu. Kdysi byl v první desítce a byl lepší než Gasquet.
Reagovat
gigin
???
Reagovat
smazaný uživatel
Já to chápu. Lendl byl taky kdysi špička. A kdyby teď hrál s Rosolem, tak by uhrál ještě horší výsledek než dnes Almagro a uřízl by si ostudu.
Reagovat
gigin
Aha, aha. Tak díky. Teď už je to ten nejjasnější jas jasů.
Reagovat
VlS
Teď přemejšlím, kterej ze špičkovejch tenistů je po smrti, bo toho bych teď porazil aji já :-)
Reagovat
turista
Rozdíl je ten, že Lendlovi je dnes 56, Almagrovi 31 a Gasquetovi 30, takže jsou oba vrstevníci na rozdíl od zmíněného Lendla. Takže srovnáváš hrušky a jablka.
Reagovat
gigin
Ale Nicolas je po zranění ruky, ramene, nohy a já nevím čeho ještě a od té doby se marně hledá. Přes rok. V žebřu je 64 a Ríša je 10. Prostě musíš brát status quo a né co bylo. To samé s tím Rožérem. Ano statistiky jsou fajn, ale Rožér je po zranění, po delší době ho čeká ostrý zápas a dopadnout to může různě. Mi přijde, že čerpáš jen z historie a na současnost nepohlížíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Já měl původně v úmyslu srovnávat hrušky a melouny (chtěl jsem tam dát Dona Budge), ale podstata je v tom, že pro současného Almagra (po zdravotních problémech a daleko od bývalé výkonnosti) není ostuda dostat kanára od hráče současné top 10. Nepříjemnost určitě, ale ostuda ne.
Reagovat
turista
No V Jižní Americe na antukových turnajích to vypadalo, že se Almagro konečně zvedá nahoru, ale pak zase sklouzl dolů. Viděl jsem nějaké záznamy z jeho zápasů tam. Hráč, který tak ovládá tenis jako on by neměl dostat kanára od Gasqueta. Gasquet opravdu není Djokovič.
Reagovat
ipko
nečakané..
Reagovat
babolat.cz
od toho famozního intergalaktického výkonu (jak zdejší FFFFFF rádi používají) z DC má asi ichtylovič aspikovič vyděláno...
Reagovat
smazaný uživatel
Rosi nemá zapotřebí honit se na podřadných turnajích. On jde po Grandslamech, tyhle poutáky nechává plebsu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist