Rosol v Moskvě zahazoval brejkboly i setboly a Chačanova neporazil

17. 10. 2018, 20:58
Aktuality 4
ATP MOSKVA - Lukáš Rosol v Moskvě první letošní čtvrtfinále na okruhu ATP nevybojoval. Ve druhém kole český tenista podlehl po nevyužití čtyř setbolů 0-2 na sety domácí nasazené trojce Karenu Chačanovovi.
Lukáš Rosol

Lukáš Rosol si v Moskvě zahrál podruhé v sezoně hlavní soutěž turnaje ATP a stejně jako v květnu na antuce v Ženevě se z pozice kvalifikanta dostal do druhého kola, v něm ale pokaždé nestačil na nasazeného soupeře.

Dnes v ruské metropoli třiatřicetiletý Čech prohrál 4-6 5-7 s domácím Karenem Chačanovem. Ve druhém setu přitom smazal manko brejku a za stavu 5-4 měl celkem čtyři setboly, ale žádný z nich využít nedokázal a nasazené trojce i vinou mizerné úspěšnosti proměňování brejkbolů (1/13) po hodině a půl hry podlehl.

Bývalý 26. hráč světa Rosol, kterému nyní v žebříčku patří až 172. místo, tak marně usiloval o své první čtvrtfinále na okruhu ATP od května 2016.

Vstup do Kremlin Cupu se nepovedl nasazené jedničce Marcu Cecchinatovi. Italský antukář na svém méně oblíbeném povrchu prohrál 2-6 3-6 s Francouzem Adrianem Mannarinem.

• ATP 250 MOSKVA •
Rusko, tv. povrch / hala, 936.435 dolarů
středeční výsledky (17. 10. 2018)
• Dvouhra - 2. kolo •
Chačanov (3-Rus.) - Rosol (ČR) 6-4 7-5
Mannarino (Fr.) - Cecchinato (1-It.) 6-2 6-3
Berankis (Lit.) - Bedene (Slovin.) 3-6 7-6(3) 7-6(5)
Gerasimov (Běl.) - Paire (Fr.) 6-4 6-4
Herbert (Fr.) - Bublik (Kaz.) 6-3 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
skott
Bělorusové mají tento rok zajímavé výsledky. Ivashka už byl letos v semi Marseille, Gerasimov teď druhé čvrtfinále ATP. V Davis Cupu navíc nebyli daleko od výhry nad Ruskem. Oba sice nejsou úplní mladíci, ale je to pěkné zlepšení.
Reagovat
EllNino
Škoda, herně na to ale furt ještě ne ... je v tom jiskra :) ještě bych mu tu stovku přál
Reagovat
Fandina
Mírné OT, ale Vídeň je už zase tady.

https://www.erstebank-open.com/wp-content/uploads/2017/07/tenniskoeche_thumb-1024x683.jpg
Reagovat
Fandina
Škoda Lukyne, jeden proměněný BB z třinácti, není co řešit. Škoda.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist