Rybakinová titul v Indian Wells obhajovat nebude, opět ji trápí potíže se zažíváním

9. 3., 04:48
Aktuality 11
Světová čtyřka Jelena Rybakinová se pár hodin před svým úvodním zápasem odhlásila z turnaje WTA 1000 v Indian Wells. Kazašská obhájkyně titulu se omluvila vinou zažívacích potíží, kvůli nimž na konci února odstoupila z Dubaje.
Profily hráčů
Jelenu Rybakinovou již poněkolikáté vyřadily ze hry potíže se zažíváním (© Profimedia)

Jelena Rybakinová v únoru kvůli zažívacím potížím nenastoupila ke čtvrtfinálovému zápasu v Dubaji a problémy ji trápí i o dva týdny později. A jsou tak nepříjemné, že se v Indian Wells rozhodla neobhajovat jeden ze svých největších triumfů.

"S velkým zármutkem musím oznámit, že se letošního turnaje v Indian Wells kvůli zažívacím potížím nezúčastním. Mí blízcí moc dobře ví, jak moc pro mě tento turnaj znamená a jak jsem se toužila vrátit a obhajovat titul," uvedla vítězka předloňského Wimbledonu v oficiálním prohlášení.

"Děkuju fanouškům, kteří mě přišli podpořit. Moc mě mrzí, že mě letos nebudou moct vidět. Teď si odpočinu a zotavím se, abych znovu mohla jít na kurt a hrát před svými fanoušky podle svých nejlepších schopností," dodala čtyřiadvacetiletá Kazaška, jež loni v závěrečné fázi porazila Karolínu Muchovou, Igu Šwiatekovou i Arynu Sabalenkovou.

Letos moskevská rodačka odehrála šest turnajů, na třech se dostala do finále a dvě z nich přetavila v triumf (Brisbane a Abú Zabí).

Rybakinovou trápí časté zdravotní potíže i vzhledem k alergii, loni kvůli oslabené imunitě onemocněla během Roland Garros a po postupu do 3. kola musela ze soutěže odstoupit. Od začátku loňského roku už pětkrát vzdala v průběhu turnaje, nyní v Indian Wells do něj ani nezasáhne.

Pozici Rybakinové v Indian Wells obsadila domácí náhradnice Kayla Dayová, jež ve druhém kole v souboji dvou neúspěšných kvalifikantek podlehla Nadie Podoroské. Argentinka tak dokonale využívá druhou šanci, v osmifinále se utká s Anastasií Potapovovou.

Výsledky turnaje WTA 1000 v Indian Wells


Článek původně publikován pro
Livesport Zprávy.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

11
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
frenkie57
Rybička na té fotce jak smutně kouká...
Reagovat
Krisboy
...jako rybka na suchu.
Reagovat
hanz
Ať si dává ostropestřec a bude mít po problémech...
Reagovat
Liverpool22
Bohužel Rybka má dost slabou imunitu viz. alergie, žaludeční problémy, bolesti zad. Peněz má dost, tak by měla zainvestovat do seberozvoje a snažit se najít kořen problémů např. alergických reakcí a zkusit přírodní či alter medicínu. Na druhé straně některé věci jsou geneticky dané a někomu např. nevyhovují přelety přes půl planety což zná i spousta běžných lidí - jedeme na dovču do Tuniska, Egypta, Thajska......napijeme se byť balené vody nebo něco sníme např. ovoce a už lítáme s průjmem. Proto je dobré si brát na cesty slivovičku, vodku, becherovku - prostě přírodní medicínu Holt každý jednotlivec má nějaké slabé místo - Muška, Maky....můžou vyprávět
Reagovat
George_Renel
Staví pouze Rum.
Reagovat
Stybnat
Jo. Kapitán Morgan
Reagovat
Liverpool22
Rum, Kontušovka, Čert......a Vanilkováááá
https://www.youtube.com/watch?v=_Tb5xD2SPQk
Reagovat
Krisboy
Reagovat
com
jestli to z ní lítá z obou stran, tak je logický, že nehraje
Reagovat
com
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist