Šafářová s Mattekovou vyhrály i druhý letošní grandslam! Dnes dobyly Roland Garros

7. 6. 2015, 14:16
Aktuality 144
FRENCH OPEN - Lucie Šafářová slaví zisk druhého grandslamového titulu ve čtyřhře. Čtyři měsíce po triumfu na Australian Open ovládly s Američankou Bethanií Mattekovou-Sandsovou i Roland Garros a česká tenistka tak vyšperkovala svůj životní turnaj, na kterém byla i ve finále ve dvouhře. Česko-americký pár by navíc měl získat jistotu účasti na Turnaji mistryň.
Lucie Šafářová a Bethanie Matteková

Lucie Šafářová odehrála na pařížské antuce životní turnaj. Poprvé se dostala do grandslamového finále ve dvouhře, v kterém v sobotu prohrála až boji se světovou jedničkou Serenou Williamsovou z USA, a dnes získala titul ve čtyřhře. To samé dokázala před třemi Italka Sara Erraniová, která ve finále nestačila na Rusku Marii Šarapovovou a v deblu uspěla s krajankou Robertou Vinciovou.

"Je to nejsladší tečka," řekla Šafářová. "Jsem strašně ráda, že se nám to povedlo, Je naprosto neuvěřitelné být tady ve finále singla a vyhrát debla. Jsem strašně šťastná, postupně mi to dochází, ale už na mě taky padá únava."

Šafářová s Bethanií Mattekovou-Sandsovou vytvořily pár teprve na začátku sezony a v té zatím vládnou. Na grandslamech vyhrály všech 12 zápasů, po lednovém triumfu na Australian Open dominovaly v uplynulých dvou týdnech i na French Open. k tomu přidaly trofej ze Stuttgartu a díky zápasové bilanci 21-2 by měly mít jako první pár zajištěnou premiérovou účast na Turnaji mistryň v Singapuru.

V dnešním finále česko-americký pár otočil nepříznivý vývoj utkání proti dvojici Casey Dellacquaová a Jaroslava Švedovová. Australsko-kazašský pár, který hrál na teprve třetím společném turnaji a cestou do finále neztratil ani set, prohrál jediný z dvanácti zápasů a lépe rozehrál i ten dnešní. Šafářová s Mattekovou se ale uklidnily, zvítězily 3-6 6-4 6-2 a soupeřkám oplatily nedávnou porážku z Madridu.

Osmadvacetiletá Češka dnes hrála třináctý zápas na turnaji a v prvním setu působila trošku unaveně. Chybovala stejně jako její spoluhráčka. "Říkala jsem si, že tady nechci prohrát dvakrát ve finále," honilo se Šafářové hlavou. Od druhé sady se obě rozehrály, jednou získaly servis soupeřek a Šafářová set ukončila esem. "Hrály jsme pak výborně a myslím, že jsme si to vybojovaly. Jsem nadšená," řekla Šafářová.


V rozhodující sadě odvrátil česko-americký pár při podání Šafářové za stavu 1:2 tři brejkboly a pak získal pět her v řadě. Zápas na servisu dohrála rázně Šafářová - esem vybojovala mečbol a přímým bodem z podání duel ukončila.

"Díky, Lucie. Hrála jsi tady skoro každý den a odvedla neskutečnou práci," ocenila Matteková-Sandsová českou spoluhráčku při vyhlášení na kurtu.

Šafářová v Paříži navázala na Lucii Hradeckou a Andreu Hlaváčkové, které zde získaly deblový titul v roce 2011. Právě Hradeckou s Hlaváčkovou vyřadily Šafářová s Mattekovou-Sandsovou v semifinále.

Za obě finále Šafářová na French Open vydělala celkem 1,125 milionu eur (v přepočtu 30,8 milionu korun) - 900 eur tisíc za dvouhru a 225.000 eur za čtyřhru.

• FRENCH OPEN 2015 •
Francie / Paříž, antuka, 26.928.600 eur
nedělní výsledky žen (07. 06. 2015)
• Čtyřhra - finále •
Matteková-Sandsová/Šafářová (7-USA/ČR) - Dellacquaová/Švedovová (12-Austr./Kaz.) 3-6 6-4 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

144
Přidat komentář
McEnroe
gratulace !!!
Reagovat
Frick
právě nyní na ČT 1
Reagovat
misa
Díky.
Reagovat
Fandina
právě teď
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10117034229-168-hodin/215452801100607/
Reagovat
FulnekUltras
Helena Suková ve věcech fair play VELMI diplomatická, podobně jako v sousedním článku Lucčina sestra Veronika...
Reagovat
smazaný uživatel
A dobít baterku?
Reagovat
Jan
https://twitter.com/robsteckley/status/607241503602294784/photo/1
Reagovat
smazaný uživatel
A shodí už konečně ten plnovous? :D
Reagovat
Fandina
Já myslím, že ano. Horší by to bylo s vlasy. Ty hned tak rychle nenarostou.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale furt lepší dívat se na zarostlýho Steckleyho než na Kotyzovo koleno... :D
Reagovat
Fandina
Tak to samozřejmě, mě se vždycky líbili vlasatí a vousatí. A Rob je pěkný týpek.
Reagovat
Fandina
oprava mně
Reagovat
Frick
No hlavně aby na krátko nešla i Lucka :o)
Reagovat
blixa
Jo. Prej dcerkám se vousy nelíbí ;-)
Reagovat
Jan
Měl by, jak říkal. Mně je to jedno :)
Reagovat
Fandina
Jo to je vtipné. Vsadil se na RG o vousy a teď si je prohlíží v talíří, za vítězství nebo finále.
Reagovat
Frick
ta šance tam je. Na 6. Anu ztrácí 250 bodů, ta ale obhajuje výhru v Birminghamu.

Lucka se stále z něj neodhlásila.....

To by pak mohly být nastejno s Tomem. Zajímavá pikanterie. :O)
Reagovat
smazaný uživatel
Bude hrát jen Eastbourne a Wimbledon a příští týden má od tenisu "volno"...
Reagovat
Frick
Zdroj?
Reagovat
smazaný uživatel
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/238598/stastna-safarova-po-titulu-vsechno-je-tak-krasny-snad-to-vydrzi.html
Reagovat
EllNino
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10217259482-fed-cup-2009/209471291630002-cesko-usa/video/

tady ještě jako soupeřky :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, na tenhle Fed Cup se nevzpomíná zrovna hezky. Tehdy jsem holkám ještě hodně fandil...
Reagovat
EllNino
pořád mám před očima ten míček od Květy při mečbolu :) naštěstí pak holky 3x vyhrály :) jinak by to mrzelo ještě teď :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pak už mi to bylo jedno. :D Postupně jsem začal i Fed Cup sledovat podle hráček a ne podle zemí... Takže se dá říct, že Češky začaly vyhrávat, když jsem jim přestal fandit. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ne, aby tě napadlo, jim zase začít fandit. :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
To neměj obavy. Ale mohla bys mi aspoň poděkovat... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tsss... To spíš bude tím, že jsem začala tenis sledovat pravidelně a od tý doby se holkám daří. Takže děkovat ti nebudu. :P :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
No dobře. :D Ale pokud za Češky bude hrát Katka, tak jí samozřejmě fandit budu. Ale za fanouška fedcupového týmu se považovat nebudu, stejně jako se za něj nepovažuju u Ruska, Francie, Srbska, Běloruska atd. :)
Reagovat
smazaný uživatel
U Katky si ještě pár let počkáš než bude hrát FC. Tým je hrozně našlapanej... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To máš asi pravdu... Ale stejně nepochybuju o tom, že tam jednou vletí. :)
Reagovat
Frick
Tak letos při zápase v Kanadě k tomu možná nebylo daleko...

Příští rok ale na podobné experimenty asi nebude prostor. No, jedna z TOP tria by snad vynechat mohla. Dvě ale ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mě napadá: Oslavil jsi dneska titul? (a nemyslím Lucky) :)
Reagovat
Frick
Ne, to ne.

Je to popelka ten ženský fotbal.

Ale na LM s Barcou jsem byl, to je fakt....
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, v Čechách bohužel jo, ale ve světě určitě ne. Třeba teď v Kanadě přišlo na zahajovací zápas MS žen 53 058 diváků, což je nejvíc v kanadské historii na jakémkoliv fotbale...
https://twitter.com/WomensSoccerUtd/status/607331404439945217

Jinak se můžu pochlubit, že se znám osobně s největším fanouškem ženské Slavie. :) Byl jsem s ním letos i na jednom fotbale (semifinále poháru Plzeň - Slavia) a bylo tam 22 diváků. :D
Reagovat
VlS
Kolik měří, když největší. Ty máš 190+, tak ho tedy musí bejt kousek :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslel jsem jako největší srdcař. :D Jinak já teda měřím rovných 190 cm, ale v ženském fotbale nemám žádný oblíbený klub. Fandím reprezentacím USA a ČR. :)
Reagovat
blixa
No aspoň máme datováno, kdy si se stal magorem :D A nějaká zásadní událost z té doby ? Úmrtí, rozchod, svatba, prostě něco zásadního co ti hnulo hlavou ? Samo od sebe to nebude ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se dřív líbilo víc tenistek, českých i zahraničních. Postupem času jsem si určil priority a nějak se to vykrystalizovalo, až z toho vznikl Dulcinea Team. :D V podstatě to začalo právě v letech 2009-2010, kdy jsem zároveň začal tenis víc sledovat.
Reagovat
EllNino
Já se chtěl právě taky zeptat, proč už jim tolik nefandíš (teda vubec) :D Já sem taky dřív fandil více holkám, teď mám tak zhruba 10 holek, ktrým fandím hodně a spoustu, kterým fandím a pár, který nemám rád :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je snadné - jiné hráčky se mi začaly líbit víc než Češky. :) Jednu dobu jsem hodně fandil Nicole, ale ta mě pak dost naštvala přístupem právě k Fed Cupu. Od té doby taky její kariéra nabrala sešup... Pak se mi líbila Iveta, ale to byla zrovna ve Fed Cupu taková nešťastnice (ačkoliv třeba baráž v Izraeli vyhrála právě ona). Klára se mi taky celkem líbila, ale nějak jí to u mě nevydrželo. Lucka Š. mi byla sympatická hlavně v té době, kdy chodila s Berdychem. No a jak píše Frick, že Petra dřív byla nepěkná, tak se mi možná paradoxně líbila taky víc než teď. Úplně nejvíc to Petře podle mě slušelo na AO 2011 (taky kvůli parádnímu výstřihu). :D Ale jak začala ve Wimbledonu (už 2010) porážet moje favoritky, tak to jsem samozřejmě nemohl tolerovat. :D Ale zase si nemysli, že jsem svůj současný Dulcinea Team upřednostnil jenom před Češkami. Třeba dost dlouho (možná ještě v roce 2011) jsem měl hodně oblíbenou Danielu Hantuchovou. Ta se mi teda pořád líbí, ale už to prostě není ono. Nebo jsem jednu dobu fandil i Dominice, což dneska vůbec nechápu. :D Potom tam samozřejmě bylo několik dalších hráček, které jsem měl taky hodně rád (Tatiana, Dinara, Anna Chakvetadze), ale bohužel musely předčasně skončit... Prostě se to tak postupně vyvíjelo, až mi vyšla čtyřka Masha - Vika - Ana - Caro (myslím, že přesně v tomhle pořadí jsem jim začínal fandit). :) No a předloni se ještě přidala další čtyřka (a konečně zase aspoň jedna Češka). :D

V tom tenise je to u mě taková výjimka, protože v jiných sportech (basket, beachvolejbal, fotbal) Češkám hodně fandím. Pak jsou třeba sporty, které tolik nesleduju, ale často si hledám aspoň výsledky nebo články, jak si vedou např. Denča Rosolová, Klárka Spilková nebo Terka Huříková. :) Vážně to nemyslím nějak zle, ale podle mě jsou prostě Češky v jiných sportech hezčí a sympatičtější než v tenise. :D
Reagovat
blixa
Dyk to pořád říkám. U tebe je to je jen o babách a o sexu :D Tenis jako takovej tě vlastně vůbec nezajímá, to je takový vedlejší obtížný produkt ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, třeba Dinaru zrovna za krásku moc lidí nepovažovalo... Mně ale byla sympatická.
Reagovat
EllNino
mně se teda líbila, miá holka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to rozhodně. :)
Reagovat
misa
Kolik řádků jsi už napsal na TP? Odhaduju tak 25000 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Když se EllNino takhle zeptá, tak mu nemůžu odpovědět krátce. Tohle je prostě dlouhá historie (a to ještě ve zkratce). :D Jinak na tvou otázku odpověď neznám, ale tvůj odhad by se mi líbil (seděl by mi k nicku). :)
Reagovat
EllNino
Jo takhle, nojono, holt každý to má jinak, já fandím z našich Petře, Lucce, Káje nejvíc a pak ostatním Češkám taky, z cizích mě baví hra Aničky, Nasti Pavlyuchenkovy, Jeleny Jankovic, Kuzny, Alize, Sam, Danky, Magdy, ...no prostě je jich spousta

ale nejvíc mi učarovala holka s krásnýma očima a nejkrásnějším úsměvem na tour :D Jaruška je moje srdcovka a tak to asi zustane, pokud neskončí uplně :) Už jednou jsem se tak nějak smířil s tím, že jí neuvidím na tour, když měla tu mononukleozu, rozvod se Samem, umrtí a tak ...přitom jedna z nejtalentovanějších hráček své doby v juniorkách :) ale naštěstí se zvedla a teď jí to i docela jde :) tak snad jí to pujde ještě hodně dlouho :) příští rok si zahraje proti svejm "krajankám" ve Fed Cupu :) to bude pikantní, pokud bude nominovaná :)) bylo těžký fandit Petře proti ní, když jsme hráli v Austrálii a vždycky je to těžký jí fandit, když hraje s Češkou, ale je nr. 1 a tak to zustane :)
Reagovat
Frick
JJ, si pamatuju. To tehdy za nás hrála taková nepěkná, oplácaná holka. Ani už nevim, jak se jmenovala...
Reagovat
EllNino
Iveta :P :))
Reagovat
misa
Díky, krásné fotky mladé Lucinky :-)
Reagovat
EllNino
jojo :)) tehdy se vytáhla :)
Reagovat
Frick
Takový archiv a přitom už to natáčeli na HD kamery. Ten čas fakt letí. :-D
Reagovat
Frick
No konečně - takovýhle medailonek o Lucce jsem chtěl vždycky vidět.... a on se válel 6 let v archivu ČT :-D

Ty jo a vona FAKT nikdy nezlobila? :-/ Ani trochu? :-D

Každopádně je super, jak se to konečně povedlo Lucince. Sice to trvalo dlouho, ale dostala se tam, kam patří.
Reagovat
EllNino
to jsem hodnej viď ? :)
Reagovat
Jan
Příští rok jak budou holky hrát FC, mohly by v týmu být 2 - 3 hráčky top 10 a 3 vícenásobné GS vítězky, podle složení. Bude to na Rumunsko stačit ? :)
Reagovat
Jan
Jestli Lucka postoupí na TM v singlu i deblu, bude to mít mnohem náročnější než Petra, pokud tam postoupí, protože pojede zase na dvou kolejích současně.
Reagovat
misa
Lucka je skvělá atletka. Pravda je, že se bude hrát až na konci sezóny, kdy už jsou všechny tenistky dost vyčerpané.

TM v singlu je pro Lucku ještě hodně daleko.
Reagovat
smazaný uživatel
super. žeeby forma přicházela? Curenko je asi nejhratejnější, co jsi mohla dostat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda že Andy nemohla dostat Evženu
Reagovat
EllNino
neboj tu vyřídí Yarka :)
Reagovat
EllNino
Tak Andy dostala hratelnou Lesii Tsurenko do 1. kola, to jde si myslím :) a může si zahrát s Terkou Smitkovou v 2. kole, pokud se teda zadaří proti Jeleně, což na trávě by mohlo, tu Jeca nemusí :)
Reagovat
EllNino
H2H mají s Lesií 1:0 pro Andy, navíc ze stejného místa, kde vyhrála Andy ve 3 setech v roce 2013 :)
Reagovat
Frick
https://instagram.com/p/3oCPadu6rY/?taken-by=nicolevaidisova
Reagovat
rib
no, vypadá to, že tenis už není důležitý...
Reagovat
Frick
Včera si dala běh s 5 kg vestou...
Reagovat
Frick
http://www.tenisportal.cz/hrac/kerkhove/

Soupeřka byla ze slabších - sotva se dostala do TOP 200 při svym životnim maximu.
Reagovat
EllNino
ale hrála doma ;) a po těch všerejším galejích se to rovná zázraku :)
Reagovat
horska.kraslice
Ale jasně, to jsme věděli, nicméně vzhledem k okolnostem, (přesun z Paříže, včera dva zápasy) mohla na Andreu padnot deka. Ale nestalo se. :-)
Reagovat
Frick
Skutečně se začíná zvedat i singlově. Začíná to jít všechno nějak ruku v ruce.... (Lucka H., H+H, Andrejka)
Reagovat
Frick
trhej!

A trhala :o)
Reagovat
George_Renel
doslova smetla poslední soupeřku v Q 6:1, 6:0.
Reagovat
EllNino
hraje za 41 minut ! :) to byl dobrej trenink po tom včerejším maratonu na 6 setů :)
Reagovat
horska.kraslice
Hezky Andrejko!
Reagovat
Fandina
jupííííííííí. Andrejka dobře. Pojď!!!
Reagovat
Frick
http://www.rouming.cz/roumingShow.php?file=brazz1111.jpg
Reagovat
misa
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/11425175_947095292021955_4853109784473980234_n.jpg?oh=1a3260d2358162fe4f5c34c6555375fb&oe=5631FCB4

Z Paříže má tedy pěknou sbírku a letos má celkem dvě velmi cenné trofeje ze singlu a tři z deblu.
Reagovat
Frick
Má to vůbec kam dávat? :o)

Celkem pět trofejí za půl sezónmy :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Velká gratulka, holky.:-) A teď hurá na Wimbledon.:-)
Reagovat
George_Renel
až nám zde rekonvalescent tommr vylepí ranking ženské čtyrhry. :-)))
Reagovat
VlS
Ráno bys ho měl mít na WTA stránkách, v race půjdo holky do vedení o cca 1000 bodů před Martinu s Mirzou, v normálním rankingu půjdou běkam do první pětky nebo těsně za.
Reagovat
George_Renel
Jasně, ale to není ono :-).
Reagovat
a.magerova
Reagovat
VlS
Dobyly, nebo raději dobily?
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych teda řekl, že dobyly, protože pokud jsem si všiml, nikoho tam nezmlátily ...
Reagovat
VlS
Od slovesa být ( existovat ) znám odvozeninu třeba nabýt ( právo, věc) , dobít znám jako odvozeninu slovesa bít ( tlouci) dobít pevnost, dobít kótu, tj překonat odpor silou.
Reagovat
Fandina
A slovo dobýt, ve smyslu dosahnout, to je tady asi příznačnější.
Reagovat
VlS
Tak dobře
Reagovat
Pedronegro
dobít pevnost, kótu .... opravdu? :-)
Reagovat
horska.kraslice
Tady by si někdo asi měl dobít baterky . :-)
Reagovat
a.magerova
Cimrman - Dobytí severního pólu :-P
Reagovat
VlS
Jedinej Ondra pochopil, ale neva. To není otázka lingvistická, ale filozofická dobyly, nebo dobily? Kde co lze dobýt ( získat do vlastnictví) i dobít, násilím zlikvidovat. Ale to je jedno, nech to, asi to nebyl dobrej fór.
Reagovat
smazaný uživatel
Dostala Lucka repliku i z AO, kterou si vezme domů?
Reagovat
sprchon
Samozřejmě. :)
Reagovat
smazaný uživatel
nikde nemůžu najít fotku :D
Reagovat
misa
http://www.tennis-arena.cz/userdata/articles/575/04.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Ten obrazek na IDNES :DDDD http://sport.idnes.cz/tenis-finale-ctyrhra-zen-0xc-/tenis.aspx?c=A150606_195210_tenis_tny#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace k druhému GS v letošním roce! Docela jsem jim to přál, protože prohrát i druhé finále by bylo pro Lucku k naštvání a Bethanie vlastně na RG získala double (ženská čtyřhra a mix). Viděl jsem teda až 3. set, ve kterém podle mě rozhodlo několik chyb, které udělala Dellacqua...

BTW: Jak Bethanie po zápase pusinkovala Lucku, to bylo náhodou super! :D

A ještě dodám, že Katka s Belindou prohrály proti pozdějším vítězkám... :)
Reagovat
misa
Taky bych ji pusinkoval :)
Reagovat
smazaný uživatel
To věřím. :)
Reagovat
Fandina
Já zase ne ... úsměv
Reagovat
sprchon
Samozřejmě. :)
Reagovat
Cico93
;-:)
Reagovat
Larsson
Proč vlastně na čtyřhry chodí tak málo diváků? To je to tak neatraktivní?
Reagovat
horska.kraslice
Tentokrát jim ještě vzaly diváky vedle hrající legendy.
Reagovat
smazaný uživatel
kterym divakum tam ta jedna dekovala? ty proslovy ala hodina vlezdoprdelismu :D si rikam jestli bych byl taky takovy kdybych vyhral GS, ale neviidm to uprimne
Reagovat
rib
ale prosím tě, prostě měly radost a chtěly poděkovat všem, kteří byli u toho!!! Snad jsi někdy zažil atmosféru na velkém turnaji, je to takové slavnostní, a když vstoupíš na Chatrier, je to povznášející, i když je prázdný :-)))
Reagovat
Fandina
Já si myslím, že před finále vždycky pořadatelé i požádají finalisty, aby poděkovali divákům. Podle mě je to součást ceremonie a je to i milé pro diváky, i ty to potěší.
Reagovat
smazaný uživatel
za prve ja jen ze to vyznelo proste zvlastne kdyz byl prazdny stadion a ona dekovala divakum a za druhe to nebylo nic proti nim zrovna,myslel sem to vseobecne, mam pocit ze djokovic dokonce po AO podekoval prezidentovi automobilky KIA :D to uz bylo az trapne
Reagovat
horska.kraslice
Tím spíš bylo vhodné poděkovat těm (málo) divákům, kteří na ně přišli a vytrvali.
Reagovat
VlS
Prostě vítězové vždy děkují hlavnímu sponsorovi, koneckonců, prachy jsou od něj, tak proč nepoděkovat, když si jich vezu pytel domů, je na tom něco špatně?
Reagovat
rib
no ono to vypadá prázdné, protože má kapacitu 15 tisíc. Takže možná tam byly 3 tisíce lidí, což by Spartu přeplnilo :-)))
Reagovat
Fandina
A poděkovat divákům také není od věci. Zaplatí si vstupenku za nemalý peníz.
Reagovat
George_Renel
Taky jsou statisíce diváků u TV...
Reagovat
misa
se už pomalu můžou balit do Singapuru. Vzhledem k tomu, že loni Lucka skončila v deblu v 1. kole, čeká ji postup do top 10! Pro Lucii se jedná o snový turnaj :-))

Letos tedy v ženském tenisu grandslamová nuda:
AO i FO vyhrály Serena a Beth & Lucka.

Velká gratulace sympatickému páru.
Reagovat
EllNino
Neuvěřitelný B+Š :) Gratulace
Reagovat
smazaný uživatel
Naprostá senzace .... První 2 GS, a hned vyhrané ... Singapur už by je neměl minout a pokud se jim takhle bude dařit i dále, myslím, že pozice jedna a dvě budou brzy jejich. V SF jsem sice přál H+H, byl jsem naštvaný, že jste je porazily, ale ve finále už jsem fandil jenom vám a bylo to super, vybojovaný druhý set a ten třetí, lahůdka - skvělé výměny ...

Gratulace k titulu a pokud neporazíte Háčka ve Wimbledonu a na USO, budu vám přát i tyto tituly! :D Bylo by super hned první rok získat všechny čtyři ... Ale k tomu je strašně daleko ... Hodně štěstí na trávě holky! :)
Reagovat
Fandina
JJ. Hrají super, podle mě je Beth tahounka a proto se jim spolu tak daří. Když hrála Šafi s Andy, tak tam element vůdčí osobnosti asi chyběl. U Háček je to Hráďa, i když to tak nevypadá a možná proto se Háčkám zase docela vede. Jsem ráda, že dneska vyhrály, protože se mi zdálo, že Háčka byly v semi lepším soupeřem, bylo to hlavně ke konci víc vyrovnané.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, sice Andrea vypadá, že to řídí ona, ale ona je spíše taková uřvaná malá blondcka a řídí to Lucka no :D No, ono to bylo skoro jasné, šla servírovat Lucka a ta je dost vypsychařená, když musí udržet zápas :D Taky to tak vypadalo ... Ale je to lepší a lepší :)
Reagovat
Fandina
Kdyby si Hráďa víc věřila a nepřipouštěla si, že podává na zápas, tak by byla úplně jinde. Vždycky to neplatí, x zápasů rozhodla ona. Pamatuji FED v Moskvě 2011 2:2 na zápasy, vyrovaný deble ona s Květou a proti Vesnina už nevím s kým, a Lucka to tam nádherně poslala. Podobně hrála předloni na USO ve finále, také super a tady předloni v mixu s Frantou Čermákem, také super.
Reagovat
VlS
A já jim přeju, aby i tam porazily i Háčka a pokud možno aby udělaly kalendářní GS .
Reagovat
Fandina
To já zase přeji mnohem víc Háčkám.
Reagovat
FulnekUltras
Ja tiež... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
super!! Lucka na turnaji tenisovou hviezdou cz tenisu. gratulujem
Reagovat
sprchon
Paráda holky, gratulace! :) V prvním setu to byla hrůza, na začátku druhého byla Lucka i druhá levačka, Casey, levá. Nakonec se ale Lucka s Bětkou sebraly a daly to. :) Super, velká radost.
Reagovat
smazaný uživatel
Super, gratulace. Třetí set byla pecka :)
Reagovat
kada.tom
Velká gratulace holkám :-)
Lucka si spravila chuť :-)
Reagovat
Fandina
Dvakrát start na GS a dva tituly. To se hned tak nevidí. Obrovská gratulace. Finále bylo pěkné. Možná se mi víc líbilo semi s Háčkama, ale závěrečný set byl zase v režii Šafi s Beth, takže to bylo pěkné pokoukáníčko pro mě co by fanouška.

Nádhera a ještě jednou gratulace Šafinko. Pojď!!!
Reagovat
spaniel
Paráda! Koukám ze stejnou fotku jsem pořídil i ja :)

http://i1069.photobucket.com/albums/u480/spaniel77/C7F23853-198A-4897-BF5C-7A1DCC1CACD5_zpsdvuzm2l0.png
Reagovat
smazaný uživatel
Dostala Lucka repliku i z AO, kterou si vezme domů?
Reagovat
facom
ta Mateková je určitě lesbička ;-)
Reagovat
Oin
Tak určitě. On November 29, 2008 she married insurance executive Justin Sands in Naples, Florida; since then she has used the name Bethanie Mattek-Sands professionally.
Reagovat
kada.tom
až na to že to je madam :-))
Reagovat
Dennis
A to že je vdaná jako vylučuje, že by byla lesbička???
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, koho si vzala, tak na 99 % ano :D
Reagovat
spaniel
Taky si myslim. Lucka uz se pak začala odtahovat. Martina uz na ni nebude tak milá.
Reagovat
smazaný uživatel
A ty jsi určitě lenivý si najít skutečné informace ... Víš, tohle holky dělají. U nich je normální, že se líbají.
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc - to pusinkování byla zřejmá radostná rozpustilost a šaškárna...
Reagovat
misa
Proč?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tennishorts.com/wp-content/uploads/2013/05/AM_22291.gif
Reagovat
pockerface
bože, já to nechápu, proč se hned řeší jestli je lesbička. Vždyť tohle ženský (kamarádky) dělají, že se dost často objímají a líbají a zvlášť, když projevují velkou radost. A i kdyby bylo co na tom? Tady se má hodnotit sportovní výkon a ne sexuální orientace. To by někdy fotbalisti museli být všichni geyové, protože se po golu po sobě kolikrát válejí a do konce jsem několikrát viděl, jak třeba po proměněné penaltě přiletěl hráč a tomu druhému mlaskl hubana na čelo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
;D) pekna analogie
a dobrej prispevek
a jeste mne to pobavilo;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Ve finále ženského debla hrála jedna lesbička, ale Bethanie to teda určitě nebyla...
Reagovat
VlS
Tak uz ˇ rovnou řekni, že je Casey, než to tady někdo bude přisuzovat Jarce, nebo Lucce.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist