Serena bude po pauze dál útočit na rekord. Cítím se lépe než kdy dřív, jsem připravená předvést to nejlepší

13. 5. 2020, 10:20
Aktuality 16
Osmatřicetiletá Serena Williamsová hodlá po koronavirové přestávce i nadále útočit na vyrovnání a případné překonání rekordu Margaret Courtové v počtu grandslamových trofejí. Majitelka 23 grandslamových vavřínů se momentálně cítí lépe fyzicky i psychicky, je připravená znovu předvádět svůj nejlepší tenis a už teď vyhlíží návrat na kurty.
Profily hráčů
Serena Williamsová (© AFP)

Williamsová naposledy ovládla grandslam před třemi roky na Australian Open, poté kariéru kvůli těhotenství přerušila. Do turnajového kolotoče se vrátila o rok později v březnu v Indian Wells a celkem čtyřikrát se dostala do finále podniku velké čtyřky, dvakrát ve Wimbledonu a na domácím US Open. Ani jednou však neuspěla a rekord Margaret Courtové v počtu grandslamových trofejí tak nedokázala vyrovnat.

Majitelka 23 grandslamových vavřínů si ale poskytne další šanci uspět. "Už se nemůžu dočkat, až zase budeme moct hrát. Tenis je to, co umím nejlépe, boje na turnajích miluju."

Mnozí se shodují na tom, že sestrám Williamsovým nebo například Rogerovi Federerovi koronavirová přestávka kvůli jejich pokročilému věku spíše škodí, jiní tvrdí, že si díky vynucené pauze mohou kariéru naopak prodloužit.

Osmatřicetileté Američance dle jejích slov pauza spíše pomohla, označila ji za 'nutné zlo'. "Samozřejmě jsem žádnou pauzu nechtěla, ale mé tělo ji potřebovalo. Nyní se cítím lépe než kdy dřív, jsem uvolněnější a víc fit. Jsem připravená znovu předvádět svůj nejlepší tenis."

Sezona je momentálně přerušená do 12. července. O osudu dalších turnajů se rozhodne v pátek.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

16
Přidat komentář
Hector21
potřebuji strašidlo do zelí a už vím, kde ho sehnat....
Reagovat
blixa
Neposedí ....
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
Mayo
Bože tieto reči zbožňujem :D :D :D :D :)
Reagovat
FulnekUltras
Maggie ji ještě jednou dvakrát dálkově odrazí do hlubin - a víc už bachratá krakatice na hladinu nevyplave. Karma je spravedlivá.
Reagovat
tommr
a zkouší soupeřkám nahnat strach ...
Reagovat
paddy
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/ridicka-v-praze-zapichla-auto-do-vykopu-40323858
Reagovat
sojka1
nebude to jednoduche a asi ani uspesne, ale Serenka uz na tom "cervenoxbilem" videu vypadala po fyzicke strance perfektne, jednoduche to nebude ani pro ty holky... :-)
Reagovat
FulnekUltras
Šafi a Babčákovou trefil parádně. Odpad v podobě Kluse taky. Zatím ovšem jen s recyklací.

https://www.super.cz/700689-sefkucharka-kamu-se-svlekla-pro-dobrou-vec-janu-saudkovi-pozovali-i-safarova-s-plekancem.html?seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=super.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null
Reagovat
Fandina
Malé OT ... https://isport.blesk.cz/clanek/vip-sport/379046/velke-priznani-nekdejsiho-kouce-federera-mirku-jsem-mu-rozmlouval.html
Reagovat
brixner
Je to marný, bábinko! Víš, kolika sousedkám sem rozmlouval, aby už smázly moje číslo?? Furt jim řikam, že se leknu, když volaj, ale to vony né, takže sem imrvére vylekanej a vystresovanej a moje vejkony dou kolikrát i dolu! Ale sem rád, že Roger a Andre a Pete nešlápli vedle, mam ty kluky prostě rád. Jen ten Boris...:-)
Reagovat
sojka1
uz to tu nejak bylo, ale nevadi, Roger nikdy nevadi... :-)) Jinak me zaujala vcera Chris.... "kam se hrabal Nadal" ;-) :

https://www.idnes.cz/sport/tenis/stalo-se-pred-lety-chris-evertova-antuka-zapasu-bez-porazky.A200511_171422_tenis_ten
Reagovat
FulnekUltras
kde je dneska pískleti Tracy konec
Reagovat
Krisboy
Queen of clay :)
Reagovat
Marduch
Pikantní jsou i okolnosti, za kterých se seznámili, resp. s kým údajně byla Mirka v té době zasnoubená :p
Reagovat
Marduch
https://www.tenisovysvet.cz/article/detail/10385--co-bys-chtel-znovu-prozit-prvni-setkani-s-mirkou-prekvapil-federer
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist