Serena otočila parádní bitvu s Pironkovovou. O finále US Open se utká s rozjetou Azarenkovou

9. 9. 2020, 20:35
Aktuality 163
US OPEN - Serena Williamsová prohrávala se Cvetanou Pironkovovou, která hrála svůj první turnaj po více než tříleté mateřské pauze, o set a brejk, ale nakonec po obratu zvítězila, Bulharku porazila i popáté a počtrnácté, pojedenácté v řadě, postoupila do semifinále domácího grandslamu. O své 34. grandslamové a 11. newyorské finále si zahraje s Viktorií Azarenkovou. Dvojnásobná finalistka povolila jediný game Elise Mertensové a vyhrála i 10. letošní zápas ve Flushing Meadows..
Serena Williamsová (© AFP)

Serena Williamsová si po návratu z mateřské pauzy (březen 2018) již čtyřikrát zahrála finále grandslamů, v posledních dvou letech právě na US Open, ale stále na 24. grandslamový titul a vyrovnání rekordu Margaret Courtové čeká. Finálové prokletí přece jen částečně zlomila, když zkraje roku ovládla menší podnik v novozélandském Aucklandu.

Osmatřicetiletá Američanka po restartu sezony startovala v Lexingtonu i na přípravném turnaji právě v dějišti US Open, ale nedařilo se jí. Na domácím grandslamu vypadá v podstatně lepší formě. Úvodními dvěma koly prošla bez ztráty setu, poté v souboji šampionek po obratu zdolala Sloane Stephensovou, v osmifinále předvedla úspěšnou odvetu proti Marii Sakkariové a v dnešním čtvrtfinálovém souboji tenisových maminek po obratu přetlačila 4-6 6-3 6-2 Cvetanu Pironkovovou.

Williamsová si skoro polovinu zápasu nevěděla rady. Pironkovová její rány s přehledem vracela, vůbec nechybovala, naopak k chybám nutila domácí favoritku a za stavu 6-4 1-0 vedla o set a brejk. Williamsová se však nevzdávala, v následující hře si vypracovala první brejkboly, druhou šanci proměnila, brejk potvrdila a od té chvíle už měla navrch.

V dalším průběhu velmi dramatického a pohledného utkání, v němž Williamsová nastřílela 20 es a trefila 45 vítězných úderů oproti 24 nevynuceným chybám, už soupeřce žádný brejkbol nenabídla. S Pironkovovou ale ještě práci měla, a to hlavně na returnu. O vítězství ve druhém setu rozhodla brejkem až v osmém gamu a v úvodní hře rozhodujícího dějství soupeřce sebrala servis až po pěti shodách.

Po mateřské pauze se vracející Pironkovová je obrovským překvapením letošního ročníku amerického grandslamu. Dvaatřicetiletá Bulharka, která to nejvýše dotáhla na 31. místo žebříčku, hrála svůj první turnaj od Wimbledonu 2017, po cestě do svého premiérového newyorského čtvrtfinále ztratila jediný set a vyřadila nasazené Garbiñe Muguruzaovou a Donnu Vekičovou. V novém vydání žebříčku se objeví kolem 155. místa.

"Pokud zvládnete porodit dítě, tak zvládnete cokoli. Cvetana je toho jasným příkladem. Hrála neuvěřitelně. Já jsem na rozdíl od ní sotva dokázala vyhrát zápas, když jsem se na okruh vracela," pochválila Williamsová svou dnešní soupeřku, se kterou po dvou hodinách a čtvrt vyhrála i pátý vzájemný souboj.

Šestinásobná šampionka Williamsová si na US Open odbývá svou jubilejní 20. účast. Nejhoršího výsledku se dočkala při své premiéře v roce 1998, kdy skončila ve třetím kole. Čtvrtfinále si zahrála posedmnácté, podvanácté v řadě, a celkově počtrnácté a pojedenácté v řadě postoupila do semifinále. Dnes zaznamenala svou celkově 106. výhru na domácím grandslamu a odstartovala druhou stovku vítězství na centrálním dvorci Arthura Ashe.

O své 34. grandslamové a 11. newyorské finále si zítra zahraje s další tenisovou maminkou na okruhu a svou dlouholetou rivalkou Viktorií Azarenkovou. S Azarenkovou se na US Open utká počtvrté v kariéře, všechny předchozí souboje (3. kolo ročníku 2011 a finále v letech 2012 a 2013) s ní vyhrála, vlastně uspěla ve všech deseti předchozích grandslamových střetnutích a ve vzájemné bilanci dominuje poměrem 18-4.

Azarenková mezi loňským a letošním US Open kvůli osobním problémům a více než pětiměsíční koronavirové přestávce odehrála pouhé dva turnaje a na obou skončila na úvodní soupeřce. Ve Flushing Meadows však předvádí tenis, díky kterému v letech 2012 a 2013 vyhrála Australian Open a na tvrdém povrchu uspěla v 72 ze 79 duelů.

Jednatřicetiletá Běloruska naprosto senzačně ovládla generálku Western & Southern Open, jež se pro letošek přesunula ze Cincinnati do Flushing Meadows, získala první titul od dubna 2016 a celkově 21. kariérní. Přemožitelku zatím nenašla ani na US Open, kde po cestě do svého prvního semifinále na grandslamech od US Open 2013 ztratila jediný set, a to v osmifinále s Karolínou Muchovou.

Dnes ve svém prvním čtvrtfinále na akcích velké čtyřky od Australian Open 2016 naprosto dominovala a semifinalistku předloňského Australian Open Elise Mertensovou, která si zahrála čtvrtfinále grandslamů potřetí v kariéře a druhým rokem po sobě v New Yorku, za 73 minut smetla 6-1 6-0. Svou momentální neporazitelnost tak natáhla už na deset výher.

Azarenková za celý zápas jen jednou ztratila podání. To je tak jediné, co se jí dá po dnešním fenomenálním výkonu vytknout. Mertensová nehrála vyloženě špatně, snažila se s vývojem utkání něco udělat, ale proti rozjeté Azarenkové dnes neměla šanci.

Bývalá světová jednička své soupeřce ani jednou nedovolila uhájit servis, od základní čáry dnes byla agresivní, ale zároveň extrémně přesná (21 vítězných úderů a jen 11 nevynucených chyb) a hlavně parádně zvládala klíčové momenty. Od stavu 2-1 získala deset her v řadě.

"Jsem velmi spokojená se svým dnešním pohybem. Přišlo mi, že jsem soupeřce hodně ztížila možnosti, jak zahrát vítězný úder. Navíc jsem dobře využívala celého kurtu, což se ukázalo jako dobrá taktika," uvedla Azarenková po postupu.

Na zápas s Williamsovou se velmi těší. "Lepší už to snad ani být nemůže. Strašně moc se těším. Je to úžasná příležitost. Jsme kamarádky, hodně ji respektuju. Doufám, že se na náš zápas těší i fanoušci."

Azarenková má v semifinále grandslamů bilanci 4-3, konkrétně v New Yorku oba předchozí semifinálové souboje zvládla, když v roce 2012 přetlačila Marii Šarapovovou a o rok později přehrála Flavii Pennetaovou.

Druhou semifinálovou dvojici již včera utvořily předloňská vítězka Naomi Ósakaová a v životní formě hrající Jennifer Bradyová.

• US OPEN •
New York, USA, tv. povrch, 53.402.000 dolarů
středeční výsledky (9. 9. 2020)
• Dvouhra ženy - čtvrtfinále •
S. Williamsová (3-USA) - Pironkovová (Bulh.) 4-6 6-3 6-2
Azarenková (Běl.) - Mertensová (16-Belg.) 6-1 6-0
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

163
Přidat komentář
FulnekUltras
tolik komentů pod serenkou už dlouho nebylo - a třeba ještě něco přibude smile
Reagovat
Mantra
dneska bych si prvně tipnul na Serenádu, takže doufám, že budu u jejích zápasů stejně úspěšný jako doposavadsmile
Reagovat
Vlk-v-trave
No, clovek se ani poradne moc neohledl, a uz je tu pomalu konec.

Covidovy turnaj dal celekm slusnou sanci se ukazat hrackam, ktere bychom asi nezaznamenali.
Riske se drsne polozila na americke Nalince, spise by se dalo rict Annlince:)

Kaja Pliskova neprekrocila ani svuj stin, a tak Garcia dostala volnaska na zatluceni do kurtu kladivem Jennifer Brady, ktera zatloukla i Kerberku, a pritom ten jeji navrat neypadal az tak spatne.

Tereza Martincova byla blizko, a mohla vyradit nevyraznou Martic, ktera se nejakym zazrakem dostala az do 4.kola, inu zkusenosti neni dobre podcenovat:)

Maky zanechala za sebou slusny zmatek v hlavach jejich fans, nebot jeji klackovity vykon nebyl proste hodny turnaje GS. Mozna skoda, ze nedostala pokutu, bylaby asi vetsi sance na to, aby se ji rozsvitilo:) Jineho druhu nezapomenutelny blikanec, ve sve kategorii predvedla Maldenovic, ktera dovedla sve mistrovstvi jak nezakoncit zapas a nabidnout divakum peknou otocku a dramo na absolutni vrchol, samou spicku spicek. Na zaver sveho pobytu zustal jen zoufaly vykrik Chceme Svobodu! Ale socha zatim zpet do FRA neputuje.

Ztrestena Naomi na turnaj nastoupila, ikdyz ji dokonce zacinaji nekteri prat zraneni...zatim po ceste i se zdravotnimi komplikacemi, ktere se tahnou od CinCi nepotkala souperku, ktera by ji dokazala dostat do nejakych horsich hernich tezkosti...a tak mela cas sfouknout fyzicke i mentalni problemy. Takze asi nejvic potizi zustaly v japonskem derby hned v uvodu turnaje.
Urcite potesila mlada Kostjuk, ktera muze byt prislibem pro ukrajinsky tenis, asi vetsim nez sweetolinka, ktera ma hlavu nekde jinde.

Rybakina predvedla, ze jeji forma je daleko.
Petra Kvitova nejak specialne nezklamala, ale take nejak specialne neprekvapila. Na vic to asi nebylo. Muguruza sice bojovala za Karliccku jako lvice, ale narazila na Navrat Roku, a asi to nej. z NY. Tedy Kvetusku, ktera opravdu zahrala velmi pekne zapasy.
Reagovat
Vlk-v-trave
Sakkari vypadala, ze je na vomdleni v prvnim kole, a tak vsichni museli byt urcite spokojeni, ze se opet slusne rvala se Serenou, a nebalila po prvnim kole. Serena jako vzdy podcenovana, a uz je v SF. Nic noveho:)

Maruska bude muset jeste hodne sbirat...tech kosiku bude potreba naplnit asi jeste hodne.

Konta prisla, videla, nezvladla...za to Kaja Muchova zahrala krasny turnaj, a jeji zapas s Azarenkou patril k tomu nejlepsimu v NY. Skazil to zacatek druheho setu, jinak by jsme mozna...jeste hnali Muchu v rozletu.

Na GS se nam zkusila opet rozeznit Zvonkohra, ale Fernandez ji hned v uvodu utisila...Navrat Clijsters ukazal, ze mlade holky se maji jeste co ucit.:) Ovsem fyzicke dispozice mamky je uz jina kapitola.

Po vybuchu v CinCi se nam zvedla i ta Kenin, ale zatim je spis nevyrazna, nez vyrazna...

Na zaver urcite treba vyzdvihnout navrat vyjici Matky Azarenky, ktera od bejslajny diriguje slusnou tenisovou symfonii, a opravdu Kaja Mucha byla jedina, kteri ji mohla dostat z turnaje.

Z toho, co jsem videl mi prijde finale Brady vs. Azarenka asi nej. pravdepodobne, jenze je to WTA:) A kdyz jsou tam jen ctyri muze vzniknout plno zajimavych kombinaci.

finale Brady x Azarenka / vitezka Viktorie
finale Osaka x Azarenka / vitezka Viktorie
finale Osaka x Bourak Williams Serenka:) / vitezka Naomi
finale Brady x Bourak Williams Serenka:) / velka sance pro Jennifer Brady:D
Reagovat
tommr
doufám v tu první variantu, ale jako vítězku bych si přál Bradyovou. Bylo by to víc stylový ... smile

Co se týče hodnocení našich tak s tebou víceméně souhlasím. Naše holky se na USO moc nepředvedly a asi nejvýstižněji to řekla Barbara Schett: Češky sráží hlavně to, že prostě nemají vítěznou mentalitu ... smile
Reagovat
LukasH
No ona Karolína může působit otráveně a že se nesnaží, ale prostě nemůže najít tu hru se kterou byla ve finále USO.
Petra strašně moc chce a snaží se, co to jde, ale řekl bych, že je to spíš herní než mentální záležitost. Údery už měla jistější.
Reagovat
tommr
souhlasím s tebou v tom, že jak Karolína tak Petra mají v současnosti k optimální formě daleko. Velký šampionky by ale měly umět vyhrávat nad slabšíma hráčkama i když se jim zrovna nedaří ...
Garcia i Rogers naše holky na USO porazily hlavně protože si proti nim věřily. V dalším kole je pak sebevědomý soupeřky doslova smázly ...
Reagovat
LukasH
Petře to nevyšlo o míč no...za Kotyzy dostala úplnou nakládačku, když nebyla ve svým módu. A Karolína prohrála s Garciou už třikrát, takže to nebyla optimální soupeřka na druhý kolo.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak ja si preji pochopitelne Naomi:))) Ale nejak neverim, ze prejde prez tu Jennifer, to vypada, ze ji spis muze zastavit Azarenka...Dost dobre tu hrala Putinka, jenze ta Jennifer vystrihne snuru na bh a jeste stihne od Tecka soupnout lob. Jsem dost cumel...
Ale Azarenka tu je na returnu v dost dobre forme, a ten servis Jennifer zvladne levou zadni...take ji nebude vadit, ze Brady je dost stabilni ve vymenach, coz u Naomi vidim spis jako problem, na kterem bude asi horet...ale je to WTA:)
Stat se muze vse, ikdyz si trebas nedokazi predstavit jak ta Serena tu Viktorii porazi...ale novy den, novy zapas...:) Nove situace:)
Uvidime na kurtu...

tak...vsechny ceske hracky uplne nezklamaly... spis bych rekl Pliskova s Maky zklamaly tak, ze to vrhlo stin na vsechny a na vsechno:)

Petra asi na vic nemela...Kaja Mucha zahrala paradne... Maruska...tam je to tezky, je to sberacka...Od Siniakove snad uz nikdo nic necekal - tezky pripad davno:) Asi jeste skoda te Terezy,...
no a Tyna zahrala bohuzel svou klasiku.
Reagovat
tommr
tak je jasný, že ne všechny ty konce byly stejný. Byly tam tragický výkony (Siniaková, Vondroušová) i hodně smolný porážky (Kvitová, Muchová). Celkovej výsledek je ale pro naše barvy smile dost špatnej. Neudělat ani jedno čtvrtfinále na tak okleštěným GS je prostě slabota ... smile
Navíc to tentokrát nevylepšily ani výsledky v deblu ...
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak ta ktera mela to QF hlavne udelat je Pliskova...:) Nesplnila, propadla.
U Petry je ten NY asi tezky obecne. I v dobach, kdy hrale lepe.
Vic se asi cekat nedalo, ikdyz je to oklestene. Ale take, co to znamena ve WTA oklestene:)
Reagovat
tommr
selhání Karolíny je jednoznačný, ale tak trochu jsem to vzhledem k těžkýmu losu čekal ...
Co mě ale překvapilo a zklamalo je to, že jí nikdo z našich ostatních hráček nedokázal nahradit ...
Reagovat
LukasH
Okleštěný :D Petra by asi radši hrála s Barty :D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Možná by s Ash hrála ráda, ale že by tam byla zvlášť větší šance na výhru, to pochybujusmile
Reagovat
Krisboy
...a Karolína se Simonou smile
Reagovat
paddy
Vynechal si Katku Siniakovou
Zhruba takto vypadala její cesta turnajem smile

https://www.youtube.com/watch?v=vgqRis_czYg
Reagovat
tommr
Katku je v současnosti lepší vůbec nezminovat ... smile
Reagovat
Holahej
Vika Azerenka o semifinále se Serenou.
" Muže být něco lepšího ? Pro mě ne. Je to skvělá příležitost záhrát si proti velké šampionce a mé kamarádce."
Reagovat
makro99
Tsvetana krásný turnaj, krásný příběh... a i ten poslední zápas byl nad očekávání. Osobně mi to pocitově hodně připomínalo jedno finále na French open před pár lety... Díky. smile
Reagovat
smazaný uživatel
Dayana Yastremska
I would like to announce that after the Us Open, I decided to stop my cooperation with Sasha Bajin. I want to thank him for everything and wish him a good luck! It was a good experience for me.????????
Reagovat
sojka1
no na to, jak byla "nadsena a uz se nemohla dockat spoluprace".... nemel vzit spis tu Kaju? :-)
Reagovat
Mantra
Bajin je druhej Valveru, z podavače vody u Sereny (podavače vody u Můry) se stal přsoska háček (hráčů), kteří jsou na tom dobře mediálně, finančně, a jakžtakž na vzestupu.... následuje stagnace a propadsmile
Reagovat
sojka1
a co kdyz je to v necem uplne jinem, kazdy neni Serena nebo Andy, kde ocekavam absolutni profesionalitu v podminkach i nasazeni... Dajana, Mugu, Mladenovic muzou byt osobnostne docela darecek (napr. u Berdi to zas byla uz pozdni faze kariery) u Wozniacki byl zas tatik (mati u Kristiny) nebo neni Bajin vubec spatny trener, ale sam kontroverzni povaha.... neni sranda, aby si vsechno sedlo, me fascinuje, jak mas hned ve vsem jasno.... :-)
Reagovat
paddy
Poradil jí, aby se obarvila na černo, ale protože jí za to kritizovali, tak ho za blbý nápad vyhodila smile
Reagovat
sojka1
je ve mne mala dusicka.... :-)) Azarenku nemusim, takze jsem ji jeste hrat nevidela, ale dovedu si ji predstavit a vsechno "vim"... i kdyz nosila ten "batuzek", prislo mi nadherne, ze skrin muze tancit... ne, vazne, uzasny tenisovy pohyb
Reagovat
blixa
"Serenko" smilesmile No jo, je to prostě diblik smile
Reagovat
sojka1
tak dehonestovat ji umi kazdy jouda, ze.. :-))
Reagovat
blixa
Jak, dehonestovat ? Jen mě přijde značně komické nazývat to monstrum "Serenkou" smile
Reagovat
sojka1
kdyz musis, tak proste musis... jinak me osobne dorazila spis tema bambulkama... :-)) trapi me, ze nema vkus a skoro vzdycky i takhle nejak lacine ujede....
Reagovat
blixa
Tak je to sportovkyně, vkus neočekávej, ten je vzácný ... smile
Reagovat
annah
Taky me ty bambulky praštily do očí. Jak nějaká rozpustilá patnáctka. Neuvěřitelné.
Reagovat
sojka1
je to tak infantilni, az doufam, ze to mela kvuli Olympii, utesuju se, ze se spolu (vcetne panenek) nastejno cesou, zdobi a chichotaji....
Reagovat
Holahej
...v předchozích zápasech měla v hledišti i dcerku, po zápase si mávaly, měla culíčky a stejné bambulky,...třeba je jen mamce půjčila pro štěstí...
Reagovat
George_Renel
Ty asi nevíž, že bsmbule bijou bác.smile
Reagovat
sojka1
uz jo, nasla jsem si Drobneho i text... a hned si pripadam, jako bych dostala bambuli... :-))
Reagovat
Holahej
...víš, nevíš..., že jsou to malichernosti,...Serena pod drobnohledem..., Vice drobné copánky, účes, kraťasy prošly...
Reagovat
annah
Taky nemá postavu jako tank. Nevypadá v tom, co píšeš, směšně.
Reagovat
Pavol
Takže celý svet čaká jej víťazstvo. Ja sa pridám na stranu Azarenky. Malo by to byť jednoznačné ale človek nikdy nevie.
Reagovat
Patik
ich počet vzájomných zápasov a počet víťazstiev naklonených na stranu Sereny môže urobiť svoje..
Reagovat
turista
Navíc Serena zbaštila "pirožnoje" a to je posilující záležitost. Kdy byl v Rusku nebo kdysi v SSSR tak to zná.
Reagovat
kada.tom
Noo, tak Vika se s Mertens vůbec nemazlila. A tedy klasický newyorský zápas Sereny s Vikou. Vika vůbec není bez šance, naopak bych řekl, že Serena bude mít co dělat, aby jí porazila, byť favoritkou bude. Ale Vika má zase super formu. Škoda, že to je tak pozdě v noci a neuvidím to.

Druhé SF je tedy mnohem méně zajímavé a čeká v něm hladký postup Naomi do dalšího GS finále :-)
Reagovat
Vojtaakk
Asi nikdy v životě jsem Azarence nefandil tak, jako budu dnes v noci. (vlastně jsem jí nikdy moc nefandil). smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
paddy
Je to potřeba si to přiznat bez přehnané adorace

Schett otevřeně, patolízal Wilander

Před pár dny Evert řekla, že Plíškové přestala věřit
Bohužel titul je potřeba urvat, ne jen o něm planě mluvit
Dlouhodobé výsledky na GS jsou všeříkající

https://sport.aktualne.cz/tenis/ceske-tenistky-nemaji-viteznou-mentalitu-obula-se-schettova/r~b408d94cf27a11eab1110cc47ab5f122/?utm_source=centrumHP&utm_medium=sportbox&utm_content=ATBA1&utm_term=position-0&utm_campaign=Sport
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Martens jsem neviděl, ale nechápu, co tam dělala. Uhrát v zápase o postup do semi jeden také je prostě vostudasmile
Reagovat
paddy
Výsledek je krutý, na jejím returnu to šlo většinou přes shodu
Na podání měla 2 DF hned v prvním gemu a to ji sejmulo, hrát bez 1. podání celý zapas se nedá
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ajaj. Diksmile
Reagovat
Vlk-v-trave
No tak Matka, a kralovna bejslajny tu Mertensku proste moc do hloub kurtu nepoustela, a jak se dostala tak na krok a vymenu a uz delka uderu ji vratila casto za lajnu. Kdyz Mertenska mela tu moznost si naslapnout na dyl, no tak i ten fiftyn urvala, ale Matka byla tak nejak v tech delkach nekompromisti, plus ty lajny,,, problem u te Mertensky je, ze ona jak si nemuze vyslapnout do kurtu, tak konec a vic nepredvede.
Coz na Viktorii nemuze proste stacit...vysledek je trochu kruty vuci Mertensove, ale Azarenka je v top forme.

Takze bude dalsi souboj Matek:) A pokud si Matka z Minska tu Velkou Matku udrzi za lajnou... prozije slusne peklo:)
Reagovat
Cico93
Krásne napísané.
Reagovat
Vlk-v-trave
No jasne, kdyz Viktorie vyhrala :)
Reagovat
Alien
Jaká matka?
Reagovat
Krisboy
Normální nerezová em-osmička.

https://www.hpmtec.cz/data/katalog/big/934/934308000_0.jpg
Reagovat
gigin
Některý lidi jsou rozbitý,
Víme to já i ty
A to je asi všechno k tomu.
Nevadí hlavně že pasujou
Matky na závity
Seberte se jděte domu!
Reagovat
Mayo
Serena vs Vikina pre mna vrchol turnaja. Žiaľ taký zápas neuvidím smile
Reagovat
paddy
Reagovat
paddy
Reagovat
Krisboy
Rublik neví, kde mu hlava stojí smile
Méďa válec smile
Reagovat
peek
Škoda, že Pironka přestala od druhého setu hrát ty účinné slajzy z prvního. S těmi si Serena dost nevěděla rady. Každopádně smekám a těším se na další představení bulharské květinky. smile
Reagovat
FulnekUltras
na začátku druhého setu chybělo opravdu málo - kdyby ještě jeden z těch tří dlouhých gemů šel za Cvetankou, mohl být kraken definitivně zlomen
Reagovat
tommr
divil bych se kdyby v těchto výkonech pokračovala i nadále. Myslím si, že to bylo jen jednorázové vzepětí a hodně jí při tom taky pomoh moment překvapení. Odted si už na ní soupeřky budou dávat velkej pozor ...
Reagovat
Fandina
Mě Pironě dostala v roce 2011 ve Wimbledonu ve ČF, když hrála s Petrou Kvitovou. Na trávě jí to tam padalo a málem padla i Petra a talíř by nikdy neměla. smile
Reagovat
FulnekUltras
to jsou ty paradoxy - v sf Wimblu 2014 si zase Simonka nešťastně zvrtla kotník, což výrazně pomohlo Evže - a kdo ví, jak by to dopadlo, kdyby pak Petra hrála finále s Rumunkou
Reagovat
Fandina
Pironě je Bulharka, tak nevím, jak to souvisí, ale jinak v roce 2014 podle mě Petra neměla tak na kahánku jako v roce 2011 s Pironí. Navíc, v roce 2014 jsem ve Wimbledonu byla, na zápase Petry s Andy Hlavajdou v první kole a i s Petrou jsem pak mluvila. Já myslím, že pak vyhrála díky mně ... tisíc úsměvů smile
Reagovat
FulnekUltras
NIC NENÍ NÁHODA smile
Reagovat
Fandina
Jj, proto jsem do Wimbledonu jela ... dlouhý nos
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
smazaný uživatel
2014: 3. kolo, Venus... Venus ve 2. setu chyběly 2 míčky.
Reagovat
Fandina
To je fakt. To byla bitva jako hrom.
Reagovat
Vojtaakk
O rok předtím hrála dokonce SF na Wimblu.
Reagovat
Madrileno
Tato osoba je absolutně nesympaticka. Hlavně at to nevyhraje, protekcni pizda. Serena ven.
Reagovat
smazaný uživatel
Vyzvracel ses. Už bude jen líp.
Reagovat
Madrileno
Zmizni, buziku z BLM.
Já ji fandil cely život, ale poslední roky se chová jako kráva. Ublizena černá chudinka a matka.
Takový člověk nemůže aspirovat mezi tenisové legendy.
Serena ven, navždy ????
Reagovat
rybicka
Aspirovat nemusí, jelikož jí už bezesporu je.
Pravdou je, že se to hodně snaží doplnit i o "osobnostní vítězství". Holt ona tu vítěznou mentalitu má...
Reagovat
Krisboy
S první větou souhlasím. S druhou absolutně ne.
Reagovat
Madrileno
A proč ne s druhou větou? Jako Nadalovec jsem nepobral Nole diskvalifikaci. Co předvádí Serena? Doživotní distanc by ji slušel, je proste protekcni a nevychovana
Reagovat
gigin
Serena dnes 20 es, nejvíc v zápase za posledních 8 let. Pirožek prej tvrdě makal 8 měsíců, byl naštelovaný na březen, ale prodal to až teď. Je hrozně symp. Aj v tom, že si raději zahraje bh jak fh. Kohosi mi připomíná...
Reagovat
Vlk-v-trave
Diky, jediny prispevek z 85, ze ktreho jsem aspon trochu ziskal predstavu o cem to bylo...mam zkouknout zaznam?:)
Reagovat
gigin
Ser na to :DD
Reagovat
Vlk-v-trave
:DDD
Ale je to skoda, ze Kveta uz dohrala, tak daleko se zadny hrac/ka ve Fantasy v tech soutezich WCecek, Kvalifikantu atd. nedostal/a, byli jsme blizko SF. Uf...si predstav, jak by vyhrala :D
Reagovat
gigin
Nemůžu si vystřílet všechny náboje hned. Počkaj :DDD
Reagovat
Fransoas
Ten buldog-Serena to urvala přes první servis a dorazila Bulharku silou.Rozdíl v esech byl markantní.Nicméně smekám 3x pomyslný klobouk,co předvedla Pironkova po tak dlouhé pauze na USO.
Reagovat
FulnekUltras
to všechno bych i v rámci ŽENSKÉHO tenisu nakonec skousl. Protože zmíněné hráčky měly jakousi elementární lidskou úroveň. Tohle samolibé steroidové monstrum ale ne. smile
Reagovat
Fandina
Jestli je někdo hodně ženský, tak je to Serena, ano, je v při těle, ale jinak těžko říci, že nemá ženskou postavu. Jsi úplně mimo, jako obvykle. Ubožáček, jehož smyslem života je plivat na druhého.
Reagovat
FulnekUltras
toho testosteronu i další chemie je tam sakra hodně - ve spojení s chováním extra hnus jen pro skutečné fajnšmekry smile
Reagovat
Fandina
Tvoje ubohost spočívá v potřebě ukazovat na chyby druhého. Ubohý jsi ty sám víc, než nedostatky toho dotyčněho.
Reagovat
FulnekUltras
hlavně nemám sklerózu a to mi v tomto případě úplně stačí smile
Reagovat
paprikovygulas1
Ty máš iné diagnózy predsa, či?
Reagovat
Fandina
Jsi závistivý a zlý.
Reagovat
FulnekUltras
pamatuju si, vidím, a nebojím se to napsat - to je celé smile
Reagovat
Fandina
Piš si co chceš, ale jsi ubožák, tím, co tu píšeš o druhých, navíc urážlivě, neslušně. Je to tvůj problém, tvoje vizitka. Ubožák s potřebou ukazovat na druhé.
Reagovat
FulnekUltras
V případě SW je slušnost opravdu silně relativní pojem. Zbytek se řídí zákonem akce a reakce. smile
Reagovat
Fandina
Ano, každý zná její excesi, ale jen ubožák má potřebu to pořád ventilovat do světa. Ubožáček závistivý s potřebou ukazovat na chyby druhého.
Reagovat
FulnekUltras
však dnes už končím smile
Reagovat
Fandina
excesy a nejde jenom o SW
Reagovat
gigin
Kdyby to řekl jednou. Ale furt to školometsky mele jak trdlo dokola.
Reagovat
FulnekUltras
nemůžeš to posuzovat podle jednorázového raketometu smile
Reagovat
Jon61
Serena je žensky oblá. smile Její mateřství nejvíce potvrzuje, že je ženou. Můžeme kritizovat její aroganci, ale zpochybňovat její ženství je hloupé a urážlivé.
Reagovat
paprikovygulas1
Nemaj to za zle ultrasovi, ten veľa žien okrem svojej rodiny naživo očividne nevidel.
Reagovat
paprikovygulas1
A kto má preskúnuť teba, človeka ktorý si svoju frustráciu vybíja na jednej hráčke a spamuje furt tými istým typom komentarov celu diskusiu.
Reagovat
Nenela
Vsichni vime, ze Fulnek je blbec. Nejlepsi je na neho nereagovat.
Reagovat
FulnekUltras
a ještě je tady prý hojně ;-))) využívaný ignor
Reagovat
paprikovygulas1
Ak to tak skutočne chceš a prísť o poslednú šancu na nápravu, tak ta môžem ignorovať a nechať ta žiť v bublinke kde budeš len hejtovat a nikdy sa ďalej neposunies. Tak sa teda krúť do kruhu.
Reagovat
FulnekUltras
no, snad ani nebudu přemýšlet o tom, co bys ve mně posunul ty, kdybych tě nechal smile
Reagovat
paprikovygulas1
Tak čo ako si sa rozhodol, chceš aby som ta ignoroval?
Reagovat
FulnekUltras
pokud správně chápeš význam toho slova, je to čistě na tobě smile
Reagovat
paprikovygulas1
Ktorého slova?
Reagovat
FulnekUltras
mezi řádky ho tentokrát nenajdeš - ale přece jen teď dám radši přednost poctivému dvoumetrovému odstupu smilesmilesmile
Reagovat
paprikovygulas1
Dufam že aspoň sám sebe rozumieš. To bolo len zbožné prianie. Tak sa sem teda vrátim za take dva mesiace a som zvedavý aké komenty tu od teba nájdem. Či budeš stále zacyklená vo svojej frustrácii. Pracuj na sebe tak ako pracuješ na hejtoch.
Reagovat
FulnekUltras
jen kvůli tobě se příště budu snažit to genderově víc vyvážit smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
FU se nezmění, když mu někdo něco napíše na netu. Je to takový ten typ člověka, který má potřebu se pořád do někoho navážet, urážet, zesměšňovat. Je to ubožák.
Reagovat
FulnekUltras
rypák, Fandi - pro Tebe jedině rypák smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
Ubožák a zamindrákovaný. Protože jan takoví lidé potřebují ukazovat na chyby druhých.
Reagovat
FulnekUltras
tak dneska ne, no... smile
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pan Jirásek a jeho kolegové z podobných exotů těží.
Jak píšeš - na FU nereagovat. O tenisu ani moc nepíše.
Reagovat
gigin
Přitom když o něm píše, má to hlavu a patu.
Reagovat
paprikovygulas1
Prosím keď niekedy napíše niečo o tenise, upozorni má.
Reagovat
gigin
Musíš se naučit číst mezi řádky. To dáš.
Reagovat
turista
Podle těch článků a komentářů si myslím, že pan Jirásek umí rusky.
Reagovat
Patik
Serena vyzerá že melie z posledného no stále sa nenájde žena ktorá by ju dorazila..
Reagovat
tommr
ona klame tělem. Je to součást její vychytralý taktiky. Dneska sice chvílema vypadala na umření, ale když potřebovala tak běhala jako lanka ... smile
Reagovat
Jon61
Serena dokáže dávat takové rány, že to hráčky sotva vrátí, nakonec je to ona, která honí hráčky z kouta do kouta, přitom právě jen takto lze Serenu porazit.
Reagovat
FulnekUltras
a na otázku proč se WADA už 10 let bojí odpovědět smile
Reagovat
paprikovygulas1
Takisto neodpovedali prečo si si ešte nezasunul.
Reagovat
FulnekUltras
nemáš už být náhodou na schůzi LGBT ? smile
Reagovat
paprikovygulas1
Píšem práve odtiaľ. Ale stále som si narozdiel od teba zasunul . To je celkom trápna situácia.
Reagovat
LordMutademus
Já smočil po špičku jen. Počítá se to?
Reagovat
FulnekUltras
co tam spolu děláte, je mi celkem u prdele smile
Reagovat
Dobry-den
Pironkova je taky matka, proto jí Serenka ten první set kolegiálně darovala. Potom už to ale začala brát vážně a dle očekávání soupeřku spláchla. smile
Čtyřiadvacítka je tak zase o krok blíž.
Reagovat
Nenela
Finale obstaraji pravdepodobne Osaka a Serena. Z tech dvou to preju Serene. At uz ma ten 24. titul a muze v klidu a miru jit do tenisoveho duchodu.
Reagovat
Nola
smile
Reagovat
sojka1
taky by se mi ulevilo... :-)))
Reagovat
FulnekUltras
ta prahne po 25 - ale nebude mít ani jedno - karma je spravedlivá
Reagovat
annah
Ale nebude to tak, že tím jen vyrovná počet titulů Courtové? Že by ji pak asi ještě chtěla překonat...
Reagovat
tommr
určitě bude chtít ten rekord nejen vyrovnat ale i překonat. A pak přidat ještě jeden navíc a pak další a další ... a nakonec jí z kurtu budou muset odnést nohama napřed ... smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
věřím, že se dočkáme podstatně dřív smile
Reagovat
com
treba udela rekord v prohranych finale smile
Reagovat
Nenela
Ten uz mozna ma smile
Reagovat
sojka1
tak ona ji samozrejme davno prekonala, hodnota jejich titulu je nesrovnatelna, snad to dorovnani za soucasnou eru bude Serene stacit....
Reagovat
Nenela
JO! Tohle si presne myslim a preji si, aby si to myslela i Serena. I tak uz je nejlepsi z nejlepsich a nemusi to nikomu dokazovat.
Reagovat
Nenela
Ale no tak... ze by si strihla dalsich 5 grandslamovych finale, aby urvala jeden titul? To uz neeechci, to je zase na nekolik let! Treba se vyrovnanim rekordu uspokoji.
Reagovat
dappe
Serena v semifinále určitě nebude favoritka.
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/GabrielaKoukalova/posts/2685140998391349
Reagovat
Nenela
Tobe nic neujde...
Reagovat
blixa
Tak to je jen formální potvrzení toho co už bulvár dávno vyštrachal, že.
Reagovat
FulnekUltras
pro Gabču rozhodně vysvobození - i pro její rodiče
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Koukal byl v ODS nebo pročsmile?
Reagovat
turista
Oba dva jsou odéesáci. A ona je militantní pravičák.
Reagovat
blixa
"Militantní pravičák" smile Bože ty seš ale totální idi_ot ! smilesmile
Reagovat
turista
A ty jsi arogant jako hrom.
Reagovat
turista
Reálný socialismus byl špatný a otravný. Ale ta káča se narodila 1.11.1989 a má tu drzost hodnotit období, které vůbec nežila.
Reagovat
makro99
Tak co uděláme s učitelama dějepisu?
Reagovat
turista
Nic. Mám dvě děti, holku 19 a kluka 17. Ve škole je učitelé učí naprostý opak výkladu historie než učili nás v letech 1967-1985 během mé 18 leté školní docházky. Nás učili brutálně prosovětské dějiny a dnes se nestačím divit jak brutálně proamerický výklad dějin děti ve škole dostávají. Je to zcela zrcadlový obraz toho co jsme se kdysi ve škole učili my. Někdy je to k smíchu když to od nich doma slyším.
Reagovat
blixa
Chápu. Bolí to, slyšet pravdu. smile
Reagovat
FulnekUltras
tvl, kam jste se to dostali od Koukala... smilesmilesmile
Reagovat
turista
Americkou rádoby pravdu.
Reagovat
Vlk-v-trave
Ty obecne nic nerikajici recicky jsou uplne neuzitecne.

Napis priklad z ceho ses tak smal v tech prosovetskych casech a z ceho se tak smejes z tech proamerickych...konkretne! :)
Reagovat
turista
K smíchu to je jak se překrucovaly dějiny z politických důvodů kdysi a dnes taky. Dřív jsme poslouchali na slovo Moskvu. Dnes jsme zase loutkou Washingtonu. Češi holt vždycky jdou od zdi ke zdi.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No vy musíte být doma veselá kopasmile
Reagovat
blixa
No to je fakt "drzost" smile Hlavně že ty máš tu drzost ji za to kritizovat. Takže podle tebe je drzost hodnotit období které jsme sami nezažili ? Pozoruhodná myšlenka. Navíc tohle je období, kde ještě existuje spousta lidí. kteří si ho prožili až do morku kosti a můžou o to podat osobní svědectví, takže nevidím jediný důvod proč by ho nemohla hodnotit. Ale chápu, že stalinisty tvého ražení to sere smile
Reagovat
makro99
Stalinista úplně nemyslím, spíš Josip Broz...:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak vona Gabča střílí, takže asi na tom militantním něco budesmilesmile, ale jestli pravačkou, to netušímsmile
Reagovat
FulnekUltras
honím levicí smile
Reagovat
Frick
Určitě bych to Piroňce přál více. I tak až neskutečný úspěch!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist