Sestry Plíškovy mají nového manažera a přestupují do pražské Sparty

20. 5. 2013, 13:19
Aktuality 9
Nadějné sestry Karolína a Kristýna Plíškovy se stejně jako české tenisové špičky Tomáš Berdych a Petra Kvitová rozhodly spolupracovat s manažerskou společností Česká sportovní. Zároveň s tím na podzim přestoupí z I. ČLTK do pražské Sparty.
Sestry Karolína a Kristýna Plíškovy

"Přestup na Spartu je pro nás dalším krokem ke zlepšení. Je pro nás novou motivací, inspirací a nábojem hrát v klubu, v kterém hraje Radek (Štěpánek) či Klára (Zakopalová)," uvedly v tiskové zprávě Plíškovy. "Jsme vděčny všem, díky kterým jsme se dostaly na současnou úroveň - jmenovitě I. ČLTK Praha."

Česká sportovní, která vlastní tenisovou Spartu i prostějovský klub Agrofert, zastupuje také čerstvou vítězku turnaje ITF v pražské Stromovce Lucii Šafářovou, Lukáše Rosola, Jiřího Veselého a další talent Kateřinu Siniakovou.

"Pro agenturu, která zajišťuje utkání Davis Cupu a Fed Cupu, je vše snazší, když pracuje s hráči a hráčkami, které zastupuje i během roku. Sestry Plíškovy jsou nadějí pro budoucnost Fed Cupu, a proto jsem rád, že se mi s nimi podařilo smlouvu uzavřít," uvedl majitel České sportovní Miroslav Černošek.

Z tenisových dvojčat je zatím úspěšnější Karolína, vítězka juniorky na Australian Open z roku 2010, které pomáhá Jiří Hřebec. Letos získala v Kuala Lumpuru první titul na okruhu WTA. Momentálně je na 73. místě světového žebříčku. Kristýna, která je jedno místo za stovkou, trénuje s Bohdanem Ulihrachem, koučem Sparty.

Ze Štvanice na Spartu v poslední době odešli už Rosol a Ivo Minář. "Všichni přišli, že by chtěli spolupracovat, nikoho jsme nepřetahovali," uvedla ředitelka tenisové Sparty Petra Langrová.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
Fandina
tak ať je víc a víc úspěchů i se Spartou, ať se daří. Držím palce a přeji ... pojď pojď pojď
Reagovat
Stan_Borowitz
Já vím, že to není o tenise, ale když se jinak nic neděje a je tady zmmínka o sestrách Plíškových...

Není tady náhodou někdo, kdo zažil trojku s dvojčaty? MFF nebo MMF, to je jedno. Můžeme to probrat ve vzkazech...
Reagovat
Frick
OMG, vždyť to je prakticky incest...
Reagovat
smazaný uživatel
Těším se na příspěvky v tomto vlákně. A ono pořád nic. :(
Reagovat
Stan_Borowitz
Proč? Dvě sestry jsem měl a nic incestního nám na tom nikomu nepřipadalo. Ale dvojčata to nebyla...

Dobrá, nemusí to být trojka, ale třeba každá zvlášť. Zajímalo by mne hlavně, jestli jsou si dvojčata tak podobná i v intimních projevech jako v těch civilních.

Řeč je o jednovaječných dvojčatech, samozřejmě, viz např. zde: http://s3.amazonaws.com/DesktopPicsMKR2/NudeBrunetteTwinsWetBathTubNoWaterOverHeadShot.jpg nebo pro dámy zde: http://nd03.jxs.cz/290/996/0bd5d292a8_62858237_o2.jpg
Reagovat
Frick
Jaká je u nás (ryze) tenisová hala / dvorec s největšim hledištěm? Není to nakonec kurt č.1 v Průhonicích?

A to nár. tenisový centrum v Blavě bylo stavěný ještě za ČS(S/F)R?
Reagovat
ptpc
NTC bolo postavené cca v roku 2000... Plus mínus, skôr plus...
Reagovat
ptpc
Upresňujem - NTC bolo dokončené v r. 2003.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem se o tom dozvěděl tady...
http://sport.idnes.cz/tenisova-sparta-hlasi-dalsi-posily-do-stromovky-miri-sestry-pliskovy-1zh-/tenis.aspx?c=A130519_124843_tenis_ma

Myslím, že ségry udělaly správný krok. Mohlo by být zajímavé finále extraligy Prostějov - Sparta... Doufám, že bude hrát i Katka Siniaková. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist