Siniaková v Shenzhenu slaví premiérový triumf na okruhu WTA!

7. 1. 2017, 07:45
Aktuality 136
WTA SHENZHEN - Kateřina Siniaková si na kvalitně obsazené akci v čínském Shenzhenu došla pro premiérovou trofej z turnaje WTA ve dvouhře. Ve finále dvacetiletá Češka porazila Američanku Alison Riskeovou a může se těšit na posun na 36. místo světového žebříčku.
Kateřina Siniaková

Kateřina Siniaková měla na kontě dva tituly ze čtyřhry, na první úspěch ve velký dvouhře však čekala. Loni byla ve finále v Bastadu a Tokiu, ale ani jednou neuspěla. Dočkala se až na třetí pokus, když tento týden v čínském Shenzhenu ovládla hned úvodní turnaj nové sezony 2017.

Statistiky zápasu
Riskeová - Siniaková
0 esa 1
3 dvojchyby 5
67 % úsp. 1. podání 67 %
9 winnery 16
19 nevyn. chyby 29
2/7 brejkboly 4/6
čas: 1:18

V Shenzhenu se konal podnik nejnižší kategorie WTA International, ovšem vzhledem k účasti hned tří hráček Top 10 byl dotovaný částkou 750.000 dolarů. Tedy trojnásobkem základní sazby. Ale žádná z favoritek v Číně úspěch neslavila. V silné konkurenci se dokázala prosadit až 52. tenistka světa Siniaková.

Dvacetiletá Češka si v Shenzhenu připsala své dva premiérové skalpy soupeřek Top 10, když vyřadila světovou čtyřku Simonu Halepovou a desítku Johannu Kontaovou. Nasazenou jedničku a loňskou šampionku Agnieszku Radwaňskou pak zastavila Alison Riskeová, se kterou si Siniaková poradila v dnešním finále.

Kateřina SiniakováČeská tenistka sice hned ve třetím gamu ztratila podání, ale okamžitě si ho vzala zpět a ziskem čtyř her v řadě vývoj úvodního dějství otočila. Soupeřku pak i nadále tlačila agresivní hrou a rázem vedla 6-3 a 4-1 s dvěma brejky v zádech.

Až v tu chvíli na ni dolehla blízkost úspěch. Výhodu jednoho brejku ztratila a za stavu 4-3 musela odvracet brejkbol. Ovšem dokázala se zkoncentrovat a náskok už nepustila. Při prvním mečbolu ještě udělala dvojchybu, ale při druhém už donutila soupeřku poslat míček do sítě. O šest let starší Američanku, která finále v Shenzhenu prohrála druhý rok po sobě, přehrála i ve druhém vzájemném duelu.

 

"Byl to pro mě vážně skvělý týden. Dnešní zápas byl hodně těžký, a i když jsem nehrála svůj nejlepší tenis, jsem teď moc šťastná," řekla v rozhovoru na kurtu Kateřina Siniaková, kterou moderátor oslovoval Karolíno. "Je to opravdu skvělý začátek roku a já doufám, že své výkony budu ještě zlepšovat."

Ve světovém žebříčku WTA se rodačka z Hradce Králové posune z 52. na 36. místo a překoná tak své dosavadní maximum (49. příčka). Za vítězství v Shenzhenu obdržela šek na 163 tisíc dolarů (více než 4 miliony korun).

Příští týden měla Siniaková startovat v Hobartu, ale vzhledem k úspěchu v Číně se už včera odhlásila a soustředí se úvodní grandslam sezony Australian Open.

Českou vítězku má také soutěž deblistek, v níž uspěla Andrea Hlaváčková po boku domácí Shuai Peng.

• WTA INTERNATIONAL SHENZHEN •
Čína, tv. povrch, 750.000 dolarů
sobotní výsledky (07. 01. 2017)
• Dvouhra - finále •
Siniaková (ČR) - Riskeová (8-USA) 6-3 6-4
• Čtyřhra - finále •
Hlaváčková/Shuai Peng (2-ČR/Čína) - Olaruová/Savčuková (3-Rum./Ukr.) 6-1 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

136
Přidat komentář
brixner
O tom, že Lahváčková zahrála vítězný volej bekhendem jednoruč a v samé euforii zapomněla zatnout pěstičku...Kuwa, to sem se ale vylekal :-)))
Reagovat
Frick
http://www.tennis-arena.cz/tehotna-ivanovicova--16142cz/

#OMG #LekarskeTajemstviPoSrbsku
Reagovat
blixa
Tebe bych dal na kozu ! ;-)

http://cdn3.list25.com/wp-content/uploads/2013/03/Slide2327.jpg
Reagovat
Frick
1) Karolína Plíšková
(WTA 470 Brisbane W, 470 b.)

Karolína využila v Brisbane zaváhání největších konkurentek a došla si k druhému nejcennějšímu titulu kariéry. Parádní start do nové sezóny, nyní je jasné, že Kája již pátým rokem po sobě vyhraje aspoň jeden WTA turnaj. Navíc si tím i rozšířila portfolio kontinentů. Po Asii, Evropě, Sev. Americe se dočkala i v Austrálii. Chybí ještě Jižní, či spíše Latinská Amerika (Acapulco, Monterrey, Bogota), Afrika (Rabat) a Antarktida (tam to ale bude dost těžké :o)). Desítku nedám z důvodu "blbnutí" s Vinci a celkově poměrně snadnému losu na Premier turnaj.

ZNÁMKA: 1 (9/10)

2) Bára Strýcová
(WTA 280 Auckland QF, 60 b.)

60b. za ČF je pro hráčku TOP 20 málo. Po vyřezení Báry Š. a Lucky jsme věřily, že se Bára podívá dál než do dalšího kola. Ale bohužel, zápas s Davis se nevyvedl. Je to škoda, když 3W byly vyřazeny z turnaje ještě před SF. Bára má tak stále pouze jeden titul, což je pro hráčku této úrovně a věku zoufale málo.

ZNÁMKA: 3 (5/10)

3) Katka Siniaková
(WTA 280 Shenzen W, 280 b.)

Katka jeden z cílů, který jsem jí vytyčil před začátkem sezony, splnila v rekordně krátkém čase. :o) Po titulu Káji v KL jsme na další premiérový WTA titul (bez 125k) naší hráčky čekaly 3,5 roku, nyní se interval zkrátil na pouhé 3 měsíce! A troufám si říct (narozdíl od prvních titulů obou Plíščat, které přišly, buďme upřímní, na slaběji obsazených INTech), že to není titul ledajaký. Nejlépe dotovaný INT v historii, Katka musela cestou zdolat dvě hráčky TOP TEN, určitě to nebyla žádná haluz se skrečema a W/O. Za tento turnaj si Katka plné hodnocení zaslouží. :o)

ZNÁMKA: 1* (10/10)
Reagovat
Frick
4) Kristýna Plíšková
(WTA 280 Shenzen QF, 60 b.)

I pro Týnu to nebyl zlý turnaj. V prvním kole sice ohromné štěstí, pak ale Týna dokázala "druhé šance" využít a hladce prolétla do ČF. V něm svedla dosti neženskou bitvu s Kontou, která nakonec byla pro Australskou Maďarku s britským pasem žijící ve Španělsku. Co se dá dělat, ale bez zisku soupeřčina servise se vyhrává velice těžko, byť toto byl asi určitě zápas, kde by se to podařit mohlo. Leč ztráta jednoho vlastního servisu ve třetí sadě TB nedovolila.

ZNÁMKA: 2- (6/10)

5) Lucie Šafářová
(WTA 280 Auckland R16, 30 b.)

Lucka a český komplex. To už je nevereding story. V zápase s Denčou se neprojevil (nicméně Drnda je asi pěkně v háji s formou), v zápase s Bárou ano. Určitě na ní Lucka měla, ale zase něco chybělo. Druhé kolo na INT-u je strašně, strašně málo.

ZNÁMKA: 3- (4/10)

6) Denisa Allertová
(WTA 280 Auckland R32, 1 b.)

To, že Denča takto vytekla s českou "specialistkou" o nic dobrém nesvědčí. :-(

ZNÁMKA: 4- (2/10)

7) Bára Štefková
(WTA 280 Auckland Q W + R32, 18 b.)

Bára prošla kvaldou, když poprvé překonala Mandy M. a i v prvním kole proti své slavnější jmenovkyni si ostudu neudělala. Slušný turnaj, škoda, že za to není více než 18 bodíků :o)

ZNÁMKA: 2 (7/10)

8) Tereza Martincová
(WTA Auckland Q3, 14 b.)

Dva maratony v prvních dvou kolech kvaldy se zřejmě projevily v tom třetím, když slečna Omalovánka už na Báru vůbec nestačila. Takový průměrný výsledek.

ZNÁMKA: 3 (5/10)

9) Lucie Hradecká
(HC Perth 2W/1L, 0 b.)

Lucka v Perthu ukázala, že její umístění na rankingu je určitě pod její možnosti. Výhry nad 25. a 65. hráčkou světa jsou určitě dobrým příslibem i ve vztahu k návratu do TOP 100...

ZNÁMKA: 2 (7/10)

10) Bára Krejčíková
(ITF 50 Hong-Kong QF, 9 b.)

Pouhé ČF na takovéto turnaji neni rozhodně nic, co může Báru posunout nahoru...

ZNÁMKA: 3- (4/10)
Reagovat
tommr
jakej snadnej los? Vždyt v Brisbane startovalo 5 hráček z top-10 včetně světový jedničky. Karolína přece nemůže za to, že všechny vypadly ještě předtím než se k nim dostala ...
A co se týče toho "blbnutí" s Vinci tak za to zaslouží Karolína naopak maximální uznání. Dokázala si příkladně poradit s hráčkou jejíž hra jí maximálně nevyhovuje a která je doslova postrachem všech českých hráček ...
Reagovat
blixa
+1
Reagovat
blixa
Naopak Kája by si zasloužila bonus protože jako jediná z TOP10 tak říkajíc "splnila zadání" ;-)
Reagovat
Frick
Před dvěma měsícema si z ní Petra i Bára udělaly v Zhuai trhací kalendář.

Jinak pardon, ale hrát SF+F se Svitolinou a Cornet nebo s Kerber a Cibulkovou/Muguruzou/Kuněcovou, to je prostě rozdíl.

1* to musí být zkrátka unikátní výkon. Udělil jsem to Káje v Cinci nebo Petře ve Wuhanu a Zhuai.
Reagovat
tommr
tady si sám odporuješ. Petra měla na ET srovnatelný soupeřky (v případě Vinciový a Svitolinový dokonce stejný) a vyhrála tam o jeden zápas mín než Karolína v Brisbane. A přesto jsi jí za to dal lepší známku než Karolíně.
Reagovat
VlS
Kdybyste mu to nechali bez odezvy, tak byste udělali nejlepší věc. Vždyť mu jde jen o to, aby provokoval tlachání kolem jeho úchylností.
Reagovat
Krisboy
Říká se tomu "krmení trollů".
Reagovat
Frick
Super, takže "úchylností" je vyjádření myšlenky nad tím, že Kája v Cinci nebo Petra ve Wuhanu byla ještě o ten jeden dílek výše než Kája v Brisbane? :-D Se běž léčit.

Tommr: Vinci, Svitolina OK. Zhang jde dát na roveň Putinstevy. Ale Bára je lepší než Alize, což se i symbolicky ukázalo ve FC. Navíc Petra naztratila za celý turnaj set a byl to i lépe dotovaný turnaj - body i penězmi.
Reagovat
Frick
Navíc hodnocení dalších holek se mi zřejmě povedlo, když neremcáte ani nad jednim, zvláště u těch exponovanějších jmen.
Reagovat
FulnekUltras
hlavně už na to nemáme sílu... ;)
Reagovat
tommr
bohužel nebude od pondělka na 36.místě jak píšou v článku ale až na 37.místě, protože se před ní ještě vmáčkla Konjuhová. Znamená to nejspíš konec nadějí na nasazení na AO, protože se dá jen těžko předpokládat, že by se před AO odhlásilo 5 hráček, který jsou v žebříčku před ní. Snad k ní ale los nebude příliš krutej a Katka využije současnou skvělou formu a dojde daleko ...
Hodně se těším i na novej deblovej pár Hradecká/Siniaková, kterej bude mít na AO premiéru. Katka má pro debla skvělý předpoklady a s Luckou Hradeckou by jim to mohlo klapat ... :)
Reagovat
PetaM
Tak 3 hráčky jsou jisté - Keys, Kvitová a Azarenka. CSN trápí stále rameno (nebo zápěstí, Bůh ví), a zatím nikdo neví, jestli bude na AO startovat. Venus odstoupila z Aucklandu kvůli ramenu, ale ta spíše hrát bude ... (i když naděje existuje). Garcia se odhlásila ze Sydney, taktéž kvůli zranění ...

Tak se třeba dočkáme Katky jako nasazené :)
Reagovat
smazaný uživatel
Při našem "štěstí" bodou 1.kola vypadat následovně Katka vs Kája, Lucka vs Bára a Denisa vs Týna a vítězka tohoto zápasu půjde na Kerber nebo Serenu
Reagovat
tommr
no nedivil bych se tomu. Los si s našima v poslední době opravdu krutě zahrává ...
Reagovat
Krisboy
Co má člověk dělat, když chce psát nějaké postřehy k finále Djoko vs. Kvjeták a není k tomu článek?
Reagovat
Krisboy
Návrhy jako "jít do prd..e" předem zavrhuji.
Reagovat
smazaný uživatel
a co jsi postrehl? :-)
Reagovat
Tuttovka
Já jsem třeba postřehl, že Murray jednou nezahrál cross a Djokovic na to koukal jako péro z gauče :D.
Reagovat
Krisboy
Ano, třeba to. Chtěl jsem mu vytknout, že přestal hrát a nepokryl tu lajnu. Holt nesedí tam ani Boris ani Marián, tak to fláká. Myslím, že na to doplatí, kvjeták už to nepustí.
Reagovat
Tuttovka
Myslím si, že je to spíše Murrayho urputností hrát to cross. Třeba bude nejlepším hráčem, který byl světovou jedničkou zásadně nehrajícím po lajně :D. To je hezké prvenství :D.
Reagovat
smazaný uživatel
dekuji, jsem vdecna za kazdy postreh, ja se na Djokovice nedivam.. :-))
Reagovat
blixa
??? Nepřekonatelný odpor či co ? :D :D
Reagovat
Krisboy
Já jsem se na začátku druhého setu přemohl a zapnul to. Ale ne kvůli Djokovičovi (i když ho taky nemusím) ale kvůli kvjetákovi. To je zas můj nepřekonatelnej odpor :)
Reagovat
smazaný uživatel
bingo.. :-)))
Reagovat
brixner
Ještě, že má to naše dřevo vedle sebe tu Peng...
Reagovat
George_Renel
Viděl jsi to nebo jen tak hloupě plácáš?
Reagovat
brixner
Hloupě plácám.
Ale nic to nemění na faktu, že Lahváčková je je to největší "anti" s pálkou, co se u nás narodilo!
Reagovat
vendulkabendulka
Chipmunk power!
Reagovat
tommr
jj a proto je v první světový desítce a má na kontě dvacet deblových titulů ... :)
Reagovat
blixa
Brixle v pixle, platí jen ta tvoje první věta ;-) :D
Reagovat
brixner
Blixa, jsi můj soukmenovec, či co?
Blixle v pixle by taky šlo, né?
Já se chystám na anananas v pixle...
A Lahváčková je dřevo - ať se Ti to líbí, nebo be!
Ale asi nelíbí...vo to strah nemam!
:-)))
P.S. Blixa, Tebe mám fakt rád!
Reagovat
blixa
Mého dědečka, když mu bylo asi 5 posílal jeho strýček do krámu pro brixle v pixle. Pan prodavač na hru přistoupil a vždycky dědovi navážil nějaké bonbony :D
Reagovat
Fandina
nádhera a dvacítko už třes se!!!
Reagovat
smazaný uživatel
To je bomba...gratuluji, jen tak dál :-) Skvělý výsledek Katko !!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace k prvnimu titulu v tomto roce.;)
Preji dobry odpocinek pred GS, a potom klidne 7 vitestvi v rade;)
Reagovat
teniska
prosím máte nějaký odkaz,kde to dávají? díky
Reagovat
Krisboy
http://live.robinwidget.com/streamvideo8/ka-pliskova-vs-cornet-atp-brisbane-live-stream-92792.html
Reagovat
vendulkabendulka
19 minut.
Reagovat
Patri.k
Karolina neskutecna, krasne tvrde udery, ale narozdil od Kvitove nejsou na hrane maxima a jsou krasne kontrolovane, navic je to holka bez nervu... Myslim, ze mame novou nadeji na sampionku, narozdil od Kvitove a Vaidisove, neni jeji hra tak labilni a nepresna
Reagovat
EllNino
nech si to "narozdíl od Kvitové" ... Karolía zatím na její úspěchy nemá a to je jen o 2 roky mladší
Reagovat
Patri.k
To ne no a Petra je mi tez sympatictejsi... Ale momentalne ji skvele zastupuje, ale je jen a jen dobre ze mame dnes vicemene dve holky co na tusvetovou jednicku maji a snad to prijde... To zraneni Petry me mrzi ten konec sezony mela skvelej a vicemene ta trenerska rosada mi prisla, ze muze prinest dost pozitivnihi
Reagovat
smazaný uživatel
Petra že není šampionka? Karolína zatím nevyhrála ani jeden Grandslam, nemá takový respekt, nemá tolik titulů. Karolína zatím přešla pouze jednou 3.kolo GS, Petra už ve svých 18 ti letech byla ve 4.kole GS Karolína tohle dokázala až ve 24 letech
Reagovat
Krisboy
Píše, že její hra není tak labilní a nepřesná a to je naprostá pravda.
Reagovat
Krisboy
A kde, ty magore čteš, že Petra není šampionka? Tobě už z ní solidně hrabe, jak tykvemu.
Reagovat
smazaný uživatel
Co je to labilní hra? Zase nějaký debi.lní výmysl, Karolína ale se svojí hrou nemá na to aby zničila Serenu 6:2 6:3 nebo Halep 6:1 6:2 Karolína naprosto selhává proti obranářkám protože hraje jedno a to samí a Aga si s Karolínou dělá co chce, proto Karolína Agu neporazí
Reagovat
Patri.k
Ale predvadi stabilni a kvalitni vykony a kdyby prave nemela takove propadaky na GS dnes by byla uz 2 nebo 3, proste ma vyrovnane vykony... U Petry uz doufame kolik let, jak proste chytne dobrou sezonu a hude svetova jednicka a porad nic
Reagovat
smazaný uživatel
U Radwanské můžu říct že je vyrovnaná, i pře pár lety o Wozniacké ale že by Karolína byla nějak zvlášť vyrovnaná se říct nedá a Petra dokázala být přes 5 let v Top 10 a 5x za sebou se kvalifikovala na TM takže takové výkyvy Petra neměla občas vypadla v 1.kole ale Petra narozdíl od Karolíny vyhrávala k tomu největší turnaje a Wimbledonské tituly, Karolína má jen 1 větší titul
Reagovat
smazaný uživatel
A koukni se na Berdycha k čemu je vyrovnaná hra
Reagovat
Patri.k
Tojo, ale v muzskem tebise jsou ti sampioni vicemene dani, neni tolik vyrovnany jak ten zensky
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se koukni na Radwanskou a Halep
Reagovat
PetaM
Mně stačí to "kdyby" v příspěvku a vím, že je to určitě absolutní blbost :D

Kdyby se mi chtělo, jsem světová jednička. No ale moc se mi nechce, tak své místo přenechávám Murraymu. ;) Stejná blbost.
Reagovat
Patri.k
Nojo, ale stejne pokud bude pokracovat ve svem vykonu z minile sezony, coz vypada ze bude a hodi tam ten GS proste vylitne na to druhe misto
Reagovat
Patri.k
Proste je to vic predstavitelne nez ze Kvitove se bude darit vic nez pul roku
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína ale nedokáže předvést takový výkon jako Petra v modu robocop to prostě Karolína nedokáže takový výkon. Petra je herně o level výš, navíc Petra své největší úspěchy získávala v mnohem těžší éře kdy ještě hrála Kim Clijsters, Maria Sharapova, Vika Azarenka, Serena na totálním vrcholu, Li Na, Wozniacki.... a ta éra byla mnohem krásnější než to co hraje teď, teď se do Top 10 může dostat úplně každej protože největší šampionky jsou mimo
Reagovat
Patri.k
Jo, to je urcite pravda, ze ta uroven opadla... Ale tak Sarapova se co nevidet vrati, uz se na ni tesim, kez by vysla ta Praha s ni :D
Reagovat
Patri.k
Ale zas, mam pocit, ze muze mit max 3 divoke karty a myslim, ze Praha se pro ni asi nevyplati, protoze ma realnou sanci je dostat na vetsich turnajich
Reagovat
EllNino
to není pravda
Reagovat
PetaM
Snad jo :) Hlavně, ať nepotká hráčky, na které jí to moc nejde ... :D Já bych rád viděl Káju s GS.
Reagovat
smazaný uživatel
???
Doplň si znalosti...
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc Petra má hlavu šampionky, to Karolína nemá ta potřebovala hodně hodně času aby se naučila vyhrávat velké zápasy Petra tohle uměla v 19 ti letech kdy porazila Safinu na US Open. Navíc Petra má úžasnou finálovou bilanci Karolína spousty svých finálových zápasů nezvládla
Reagovat
PetaM
To jsi asi neviděl, jak Kája hraje, když se jí nechce. To je labilní a nepřesná hra jak vyšitá :D
Reagovat
vendulkabendulka
Nemyslím, že jsem kdy Karolínu viděla hrát s takovou jistotou. To jsou přímo chirurgické akce bez narkózy.
Reagovat
kada.tom
Kateřina skvěle!!
Andrea se Shuai taky skvěle!!

A Karol? Zatím naprosto fenomenálně!!!
Reagovat
Jabadu
Karolína jako TX!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Drtička Karolína v akci))
Reagovat
smazaný uživatel
Hlaváčková s Peng vyhrály titul v Shenzhenu!!!!!
Reagovat
EllNino
http://www.apiainternational.com.au/wp-content/uploads/2017/01/MDS-1.pdf

opět našlapané, například Nasťa proti Sam, opět moje oblíbené ráčky proti sobě, ale co už :)

Monica a Elina si zopakujou po týdnu 1. kolo z Brisbane :) Tak by mohla tentokrát vyhrát Monica :)

Ze zápasu Makarová - Strýcová moc nadšený nejsem, ale ještě víc mě štve, že jsou zase Češky u sebe, to je fakt na potvoru, když Bára vyhraje, tak si zahraje s lepší z dvojice Plíšková - Stephens :/ ... ale existuje možnost odhlášení Káji ...

uvidíme, rozhodně se máme na co těšit ...

Jinak ještě ke kvaldě :) Naomi Broady chytá formu a po skalpu Yarky Shvedovy porazila i domácí Perez ve 3 setech, ve finále kvaldy se utká s Katerynou Bondarenko, která otočila duel s Mirjanou Lucic :)

Tsveta nezopakuje svoje úspěchy z předchozích let ze Sydney, vzdala Sakkari za stavu 3:6 0:2 :/ ... Řekyni čeká Donna Vekič, která po Barče Štefkový udolala i Vaniu King :) Tak snad se dostane do MD ...

Ying Ying Duan porazila Lepchenko a dneska měla walkover přes Janku Čepelovou, čeká ji lepšící se Arina Rodionova, ta zvládla zápas s Kovinic hodně hladce 6:3 6:1

No a poslední duel kvaldy obstarají McHale a Falconi, Chris jasně přehrála Kiku Kučovou 6:2 6:1, Irina přemožitelku Drndy 6:4 6:2 ( z toho je vidět, jakou hraje letos Denda zatim bídu bohužel) ...

Prostě mám rád Austrálii :D
Reagovat
smazaný uživatel
To mě teda pěkně štve, že Monča zase bude hrát se Svitolinou. Snad to bude, jak říkáš a tentokrát vyhraje Monča. Na to ale musí podat lepší výkon, protože v Brisbane to fakt nestálo za nic...

Donna mi tím obratem z mečbolů udělala velkou radost, protože Vania je na tom teď dobře (v Shenzhenu dostala Kontu do třech setů) a taky je výš v žebříčku než Donna. Tak snad se Donně povede postoupit do hlavní soutěže. Zápas proti Sakkari bude docela pikantní, protože když hrála Donna proti Štefkové, tak ji Sakkari rozptylovala z vedlejšího kurtu... :D
https://twitter.com/JJlovesTennis/status/817214830775922689
Reagovat
EllNino
Sakkari je šílená, ta řve tak nuceně, až to bolí :D ... ale má teda muskulaturu jako kluk spíš, taková Mauresmo
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem ji předloni na Štvanici a nepřišla mi nějak namakaná...
Reagovat
EllNino
předloni není letos :))
Reagovat
vrabejka
Gratulace Katce. Madison začla hrát až pozdě a Katka si to pohlídala. Poskočila na 37.místo a už je blízko nasazení :)
Tak ještě Kájo pojd chceme double :)
Reagovat
smazaný uživatel
Madison? :D
Reagovat
EllNino
Klasika :D ....
Reagovat
vrabejka
tak ten borec co ju hecoval i za stavu 3-6 1-4 furt řval Cmon Madison :D
Tak se asi menuje jinak.
Reagovat
EllNino
Alison ...
Reagovat
VlS
No, ona Madison ani nepřišla na kurt.
Reagovat
Frick
https://www.instagram.com/p/BO9N3jdDZNh/ :o)
Reagovat
Frick
Ale že je tam asi celkem chladno, když má dlouhej rukáv.
Reagovat
Frick
To už tatka nebude muset stahovat mrtvý lišky.
Reagovat
rusedski
je reálné??
Reagovat
Frick
Je prý 37.
Reagovat
rusedski
No a kdo je teda out? Azarenka, Petra, Keys, ještě někdo?
Reagovat
Neor
Suárez Navarro?
Reagovat
Frick
Možná, ale nestačí to....
Reagovat
rusedski
Škoda že Cornet se musela takhle zbláznit...
Reagovat
Alexandria
Este i Sabine Lisicki ma tazkosti s ramenom a na AO 2017 nebude hrat.Sabine Lisicki nie je na dobrom mieste,treba dufat,ze sa jej podari este nieco urobit na WTA.Teda upravit to miesto,aby bola spokojna so sebou.Inac blahozelam dodatocne K.Siniakovej.Pekny vecer prajem!
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně Katko! Co k tomu říct, mám velkou radost. :) První set byl docela boj. Katka asi byla trochu nervózní a ve třetím gemu si po chybách prohrála servis čistou hrou, vzápětí si naštěstí vzala ten brejk zpátky. Pak přišly dva podle mě klíčové gemy, protože nejdřív Katka na servisu otočila z 0-40 a potom získala další brejk, který už nepustila... Ve 2. setu se zdálo, že je Riske už trochu odevzdaná, ale jak snížila na 4:3, tak to bylo pořád otevřené. Důležitý byl osmý gem, kdy Katka odvrátila brejkbol. Za stavu 5:4 už to i přes jednu dvojchybu dopodávala celkem v klidu a do třetice všeho dobrého získala svůj první WTA titul v kariéře. :)

BTW: Nevím, jestli jsem dobře slyšel, ale italský komentátor na SuperTennisu podle mě Katce říkal Karolína Siniaková (asi už se připravoval na Plíškovou). :D Jinak sice neumím italsky, ale myslím, že v jedné pauze mluvil ten komentátor taky o tom, že vzorem Katky je Masha... :)

A ještě abych nezapomněl... :)
https://twitter.com/monty025/status/817638536191086595
Reagovat
Frick
Myslím, že Kaťuša tímto opouští druhý sled.

Nejde o to, že vyhrála INT-turnaj. Jde o to, jaký - jak dotovaný, jak obsazený, a koho všeho musela při cestě do finále skolit.

Určitě je to cennější než první titul Káji v KL, nebo první titul Týny v Taškentu.

Kdyby Denisa vyhrála v Kantonu, tak by to asi bylo srovnatelné. Ne dotací, ale obsazenim ano.
Reagovat
Frick
Výborně, super, necht to tam vyhrá celá.

A hele, ono už se stalo.
Reagovat
Frick
https://www.youtube.com/watch?v=vJ4FcTXI_gs

I když v květnu by se tato hodila více!
Reagovat
George_Renel
A na place je Andrea s Peng a začínají brejkem :-).
http://www.sportingvideo.org/20161230/vv5865a1273a5de4.55397905-1536305.html
Reagovat
Krisboy
Tak to je krásný sobotní probuzení. Sice jsem jí hodně věřil a tak nějak s tím počítal, ale člověk nikdy neví, že. Mám radost a Kačence veliká gratulace! Top20 na tebe čeká!!!
Reagovat
fialka
A ešte krajší deň, ak to dá aj Kája. Alize býva viac emotívnejšia aj keď bojovníčka, ale verím Karolíne. Tak do toho.
Reagovat
Krisboy
Kája vyhraje snadno. 63, 62.
Reagovat
Krisboy
Zdá se, že jsem Alizé hodně přecenil.
Reagovat
Alexandria
Alize Cornet hrala vs D.Cibilkova excel.zapas hlavne v prvom sete jasne dominovala a ten druhy set vyhrala i napriek tomu,ze D.Cibulkova sa zacala viac snazit,ale i tak mi D.Cibulkova pripada velmi nesportova,pekny den prajem
Reagovat
bIbec
Gratulace Katce :-) První titul a troufám si tvrdit.. hodně cenný. Možná nejcennější internationál, jaký má hráčka možnost za celou sezónu vyhrát :-)
Reagovat
freeteepek
Možná nejcennější za celý život, ale furt je to jen International. Škoda:-)
Reagovat
tommr
jj letošní Shenzhen měl díky zvýšený dotaci extrémně silný obsazení a i když nemá příliš dlouhou tradici tak mezi jeho vítězkama jsou samý zvučný jména: Li Na, Halepová a Aga Radwanská. Katka se tak dostala mezi vybranou společnost ... :)
Reagovat
fialka
Len vydržať. Je ešte mladučká a o ďalšie radosti cz tenisu postarané.
Reagovat
Frick
Neřikalo se toto v roce 2015 o (š)Mydlině?
Reagovat
fialka
hej, preto píšem vydržať. Kajka to neustála. Len tak ľahko sa z toho nedostane a k lepším výsledkom by ju mal doviesť aj nový kouč Michal Mertiňák. Sezónu musí začať s trošku menšími turnajmi. Azda sa pozviecha. Potenciál tam je.
Reagovat
Frick
Nikdy se lépe dotovaný INT nehrál. Je to nejlepší "nePremier", pokud nebudeme počítat zaniklý TŠ...
Reagovat
George_Renel
Nejvíce potěšující je, že se Katka lepšila zápas od zápasu. Dnes tam byly dva malé výkyvy, ale ustála to, žádné zvratové momentum se nekonalo a to by jí mělo hodně pomoci do budoucna. A hlavně, dnes držela emoce na uzdě.
Asi čte naše kritiky :-)))).
Reagovat
Krisboy
Kdyby to tady četly všechny naše holky, jsou seřazené pěkně za sebou v Top10 :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky napsaný, ale proč ne ?
Reagovat
Frick
Hodila tam při jedný UE raketou.
Reagovat
A.R.R.
Katko gratuluji :-) Ještě Kája a Coco a bude dnes spokojen jako želva :-)
Reagovat
tommr
ještě že je konec! Katka v závěru působila hodně nervózně a po tý minele za stavu 5:4 15:0 jsem se už obával nejhoršího. Riskeová ale naštěstí svejma chybama hodně pomohla ... :)
Reagovat
EllNino
včerejší sms zabrala :D :D ....tohle je začátek sezony jak z pohádky :) a tentokrát to dokonce dopodávala :) Skvěle !
Reagovat
VlS
gratulace k 1. WTA titulu. Super pohyb, to je neuvěřitelný, co je ta holka schopná vyběhat a odehrát.
Reagovat
dadaft
je to tam. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Moc pěkné.
Reagovat
fujtajblick
obrovské gratulace, Katko
Reagovat
tommr
Katka se ted trochu přizpůsobila hře Riskeový a hodně chybuje. Stále má ale náskok jednoho brejku a bude podávat na vítězství ... :)
Reagovat
fujtajblick
začíná krčit rameny, mluvit sama se sebou a divit se, že jí nic nejde a hlavně.. přestává hrát...
Reagovat
vendulkabendulka
Špatné to není, ale fakt by něco měla dělat s koncentrací. Stojí ji to rozčilování spoustu energie a je to hlavně hloupé a nesmyslné.
Reagovat
smazaný uživatel
vÍTĚZKA získá 163000USD , to je ,jakoby vyhrála 4 "obyčejné" WTA internationaly za sebou
Reagovat
smazaný uživatel
4,3 milionu kč za jeden international
Reagovat
fujtajblick
ale že jí to přejete?!...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
určitě. Já holý zadek taky nemám
Reagovat
tommr
ted začala pro změnu blbnout Katka. Že by se zalekla příliš snadnýho vítězství? :(
Reagovat
VlS
Srovnat rychle hlavu
Reagovat
VlS
super, hlavně vydržet. Trhej dál
Reagovat
tommr
Katka už má ve druhým setu dva brejky k dobru! Američanka je už viditelně rozhozená a strašně chybuje ... :)
Reagovat
Frick
Nehci být nadměrný optimista, ale tohle by jako Kaťuša pustit neměla :o)
Reagovat
fujtajblick
Snad jste to všichni nezakřikli.. už to začíná zabíjet. Zlekla se, že by vyhrála a Riske hraje pozorněji
Reagovat
fujtajblick
.. jestli se bude nervovat, skončí v pekle.. bez titulu. .. :-(
Reagovat
tommr
na její poměry hraje Katka v klidu ... :)
Reagovat
fujtajblick
já vím.. ale je mi to vždy líto, když vám emoce prohrají zápas a zvlášť finále. Naštěstí Riske hodně kazí..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist