Siniaková vstup do nové sezony nezvládla

5. 1. 2020, 09:53
Aktuality 14
WTA SHENZHEN - Kateřina Siniaková vstup do sezony 2020 nezvládla. Česká hráčka prohrála na svém oblíbeném turnaji v čínském Shenzhenu, kde v roce 2017 triumfovala, již v úvodním kole 4-6 4-6 s pátou nasazenou Ruskou Jekatěrinou Alexandrovovou.
Kateřina Siniaková

V Shenzhenu se Siniakové v minulosti velice dařilo. V roce 2017 tam získala první singlový titul na okruhu WTA, o rok později hrála finále dvouhry i čtyřhry.

Tentokrát ale v Číně vypadla hned v úvodním kole. Alexandrovová, která je v žebříčku o 23 míst výše, české soupeřce třikrát sebrala servis a oplatila jí loňskou porážku z Wimbledonu. Ve vzájemné bilanci nyní pětadvacetiletá ruská tenistka vede 3-2.

• WTA INTERNATIONAL SHENZHEN •
Čína, tv. povrch, 775.000 dolarů
nedělní výsledky (05. 01. 2020)
• 1. kolo •
Alexandrovová (5-Rus.) - Siniaková (ČR) 6-4 6-4
Mertensová (3-Belg.) - Curenková (Ukr.) 6-3 6-3
Wang Si-jü (Čína) - Cirsteaová (Rum.) 3-6 6-1 6-1
Bondarenková (Ukr.) - Doiová (Jap.) 6-4 6-1

Komentáře

14
Přidat komentář
Frick
V 21 titul, ve 22 letech finále...

Nyní ve 24 nemá nárok na víceméně průměrnou hráčku.
Reagovat
tommr
Kristýna začne s Beguovou, která v kvalifikaci vyřadila Báru Krejčíkovou. Kristýnu rozhodně nečeká nic lehkýho i když jejich poslední vzájemnej zápas na AO 2017 vyhrála ...
Zajímavý je, že Kristýna je přihlášená do debla právě s Beguovou ...
Reagovat
tommr
Katka začla novou sezónu ve stejným duchu jako končila tu minulou. Obávám se, že pokud nějak zásadně nezmění styl tak se bude v singlu už jen propadat ...
Snad se jí bude v deblu dařit víc ...
Reagovat
stefankelner
Čo Sto urobili s LIVE?
Reagovat
FulnekUltras
co se skurVit může, to se dříve nebo později taky skurVí
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutecna 4 hra Recka s Nemeckem. Paradni zapas.
Reagovat
smazaný uživatel
Prvni dny nove sezony a clovek nevi, co ma sledovat driv :D Lidi, jeste, ze to zacalo :) Tennis is our life.
Reagovat
EllNino
Katka se čím dál víc hledá a naproti tomu Ekaterina roste každý turnajem, nedávno potřetí ovládla WTA 125k v Limoges a daří se jí i venku už :)

Jsem zvědav, jak si povede Týna proti Begu, ta se v kvaldě rozehrála, Bára tam měla sice nějaké ošetřování na konci setu číslo jedna, ale i tak, pak už to bylo jasně v režii Rumunky
Reagovat
Alien
Bohužel, zápas jsem nikde nedohledal, tudíž nemohu hodnotit. Prosím vás, jak ustála Kačka duel po psychické stránce? Je tam nějaké zlepšení proti minulým sezónám, nebo naopak?
Reagovat
tommr
nevztekala se jako obvykle. Spíš mi přišla jakoby rezignovaná ...
Reagovat
com
Tak ted uz je Shenzen jen a jen na Kristyne
Reagovat
stanjel
pokud nezmění styl hry do dalších kol se nedostane, vracení míčků od základní čáry nic neřeší, chce to větší variabilitu
Reagovat
Fransoas
Naprosto souhlasím.Už v minulé sezóně jsem se zmiňoval také o Karolíně Muchové s porovnáním s Katkou.A pokud se nedostane k pestřejší hře,bude se propadat ve všech směrech.Přezdívka "Kateřina Veliká" by jí určitě slušela.
Reagovat
SpacialRecognition
Celý zápas jasně horší. Zasloužená prohra.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist