Skvělý start, potom výprask. Kar. Plíšková proti Halepové ani pošesté neuspěla a končí opět ve čtvrtfinále

24. 1. 2018, 06:00
Aktuality 130
AUSTRALIAN OPEN - Skvělý start, ale krutý konec. Karolína Plíšková vedla ve čtvrtfinále Australian Open nad Simonou Halepovou 3-0 a měla brejkbol, ovšem nakonec uhrála se světovou jedničkou už jen dva gamy, ani pošesté na ni na turnajích nenašla recept a znovu po roce končí ve čtvrtfinále. Rumunka si zahraje své premiérové semifinále v Melbourne, v němž ji čeká předloňská šampionka Angelique Kerberová.
© Twitter iROZHLAS.cz

Karolína Plíšková zahájila letošní sezonu v Brisbane, kde v roli obhájkyně titulu skončila v semifinále na raketě pozdější vítězky Svitolinové. Poté se vydala na úvodní grandslam sezony vstříc dalšímu pokusu získat premiérový grandslamový vavřín.

To se ovšem české jedničce nepodaří ani na letošním Australian Open. Plíšková sice bez ztráty setu porazila Cepedeovou, Haddadovou Maiaovou, Šafářovou a po obratu i další krajanku Strýcovou, nicméně ve čtvrtfinále ani pošesté na turnajích nenašla recept na světovou jedničku Simonu Halepovou, se kterou za hodinu a čtvrt prohrála 3-6 2-6, přestože v prvním setu vedla 3-0 a měla brejkbol.

"Kdybych přidala druhý brejk, první set bych nejspíš vyhrála," řekla Plíšková na tiskové konferenci. Jenže Halepová se ubránila a rozjela k velkému obratu. Rumunka zahrála několik skvělých míčů, byla odvážnější a přesnější než Češka a ziskem devíti her v řadě vývoj otočila.

České tenistce dnes od nadějného stavu nefungovalo téměř nic. Rodačka z Loun byla málo agresivní a když zaútočila, většinou vyrobila nevynucenou chybu, celkem jich měla 28 oproti pouhým deseti z rakety Halepové.

Rumunka podala tak dobrý výkon, že trefila jen o jeden winner méně, než její soupeřka (20). Světová šestka se dnes nemohla opřít ani o svou největší zbraň - trefila pouhá dvě esa a celkem pětkrát o podání přišla.

Plíšková měla hned v prvním gamu problémy na servisu. Podání ovšem nakonec uhájila a hodně se uklidnila. V další hře totiž světovou jedničku brejkla a získanou výhodu suverénně potvrdila. Také na dalším podání musela Rumunka odvracet brejkbol. Tentokrát ale hrozbu zažehnala a vzápětí se brejkem vrátila zpět do prvního setu.

Halepovou vyrovnání skóre evidentně povzbudilo, jelikož začala ve výměnách hrát ještě lépe a Plíšková jen marně hledala recept a pouštěla se do delších výměn. V závěru sedmého gamu měla česká jednička smůlu. Halepové dvakrát pomohla páska a Rumunka vyhrála už čtyři hry v řadě. Výborně hrající Rumunka nakonec dokonala "pomyslného kanára", když od stavu 0-3 předvedla sérii šesti gamů. Plíšková úvodní sadu zakončila dvojchybou.

Plíškové svitla hned v úvodu druhého setu naděje, jenže Halepová si s oběma brejkboly poradila. Česká tenistka se vůbec nemohla dostat do rytmu, znovu ztratila podání a rychle prohrávala 0-3. Halepová byla i nadále aktivnější hráčkou a tvořila hru, buď zahrála vítězný míč, nebo čekala na chybu soupeřky.

Teprve až za stavu 0-3 dokázala Plíšková zastavit sérii devíti vyhraných her Rumunky. Na vývoji zápasu to ovšem nic nezměnilo. Halepová na kurtu i nadále excelovala a pětadvacetiletá Češka absolutně netušila, co má hrát. V dalším průběhu utkání už přidala jen jeden game.

"Proti mě hraje vždy výborně. Všechny zápasy jsou si podobné a nevím, v čem je problém. Asi jí moje hra vyhovuje. Příště budu muset něco změnit," řekla Plíšková. "Můj servis proti ní není tak efektivní, dobře returnuje, je silná z bekhendu. Mohla jsem pár míčů zahrát lépe, ale myslím, že jsem neudělala nic tak špatně."

Halepová tak pokračuje v letošní neporazitelnosti. Šestadvacetiletá Rumunka, která od října loňského roku vládne žebříčku WTA, vyhrála i desátý letošní zápas. Po triumfu v čínském Shenzhenu si v Melbourne kromě Plíškové poradila také s Aiavaovou, Bouchardovou i Ósakaovou a ve třetím kole odvrátila tři mečboly Davisové.

"Dnes jsem nezačala nejlépe, ale pokusila jsem se o restart, což jsem dokázala. Zlepšila jsem pohyb a přestala chybovat. Otvírala jsem si kurt a hrála svůj styl. A taky jsem dobře podávala," řekla Halepová.

Premiérovým postupem do semifinále Australian Open zvýšila své šance udržet se na tenisovém trůnu, ze kterého ji teď může v případě zisku titulu sesadit už jen Dánka Wozniacká.

Plíšková skončila na úvodním grandslamu sezony stejně jako loni ve čtvrtfinále a vyrovnala své maximum. V žebříčku WTA si v pondělí o jednu pozici polepší a bude pátá.

Halepovou v semifinále čeká souboj letos neporažených hráček, v němž změří síly s Angelique Kerberovou. S předloňskou šampionkou má vyrovnanou bilanci. Druhá finalistka vzejde ze zápasu mezi Caroline Wozniackou a Elise Mertensovou.

• AUSTRALIAN OPEN 2018 •
Melbourne, Austrálie, tv. povrch, 55,000.000 australských dolarů
středeční výsledky (24. 01. 2018)
• Dvouhra žen - čtvrtfinále •
Halepová (1-Rum.) - Kar. Plíšková (6-ČR) 6-3 6-2
Kerberová (21-Něm.) - Keysová (17-USA) 6-1 6-2
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

130
Přidat komentář
patriks
Simona Karolíně ukázala realitu. Když je Simča uvolněná, tak je úroveň její hry na úrovni světové jedničky. To že Karolína mění často trenéry asi bude mít nějaký důvod, třeba to, že nechce dělat to co po ní chtějí. Třeba trénink místo rekreace u moře.
Reagovat
FulnekUltras
lendlovka zatím propadá Hrdlem ;)
Reagovat
Frick
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women's-tournament/info.aspx?tournamentid=1100042078
Reagovat
Herbert_Hoover
Říká se, že nejlepší obrana je útok, ale na letošním AO to platí přesně obráceně...nejlepší útok je obrana. To došel big hitterkám dech nebo jenom "nejsou lidi"? :) Při té rychlosti povrchů bych čekal jiný vývoj, i když je jasné, že jakmile dojde na konfrontaci Halepka x Plíšek tak je jedno v podstatě, jaký je podklad. :) A taky je fakt, že stárnoucí Lucic se s formou nepotkala, CoCo je vždy loterie, Serena chybí, Máša tápe. No je to prostě bída bídoucí, spoléhal jsem na Julču, ale asi se vystřílela v Aucklandu :) Nech to tam vyhrá už Angie celé :) hlavně ne Wozňáki, mohla by s Elise skončit :)
Reagovat
Nola
pozrela som zaznam Halep x Kaja, Simona jej dokazala returnovat aj 1.servis niekedy priamo pod nohy, to sa potom tazko hraju vitazne udery, po druhom Kaja takmer bez sance, naviac Simona zlepsila servis, zahrala dokonca aj viac vitaznych lopticiek, takze ziadny push tenis, ak bolo treba plynuly prechod z obrany do utoku
Reagovat
Fandina
Víc winerů měla Kája, sice o jeden, ale hlavně měla Simona míň UE a to o 18 než Kája. Ta hodně chybovala, to byl její největší problém, hodně chyb a jen dvě esa. To byl hlavní problém Káji.

W/UE Kája 21/28 Halep 20/10
Reagovat
Herbert_Hoover
No jestli by jí někdo měl returnovat servis tak ladně, tak je to právě Simona, pro mě žádné velké překvapení. :) Ty vítězné míče, pravda, čekal bych o pár míň na straně Simony, ale hlavně objektivně by asi měla mít Karolína na betonu víc winnerů, potom by to tak nebilo do očí :) Nicméně jeden zápas nic nezmění na herní typologii hráčky. Očividně ten povrch je natolik svérázný, že i hráčky oscilující mezi pusherkami a grinderkami nutí hrát častěji agresivně a méně času zabít budováním si výměny.
Reagovat
Nola
semi Angie vs Simona, obe v skvelej forme, nech vyhra lepsia

Karolinu obmedzuje vyska, nie je dovod jej nadavat, mozno je to jej strop, moze sem tam porazit tie dve, resp. tri, ale nesmie ich mat v pavuku nastavane v rade za sebou, uz len to musi byt pre nu psychicky blok, ma skvely servis, ten mala aj Serena, ale zial nema jej uderovu istotu a pohyb
Reagovat
FulnekUltras
už v bitvě s Lauren jsi jasně ukázala, že post No.1 je po prázdninovém omylu tentokrát ve správných rukou - dneska to byla spíš jen formalita.

Letošnímu AO dominují poctivé tenisové dělnice - a o kousek víc než do SRN bych samozřejmě přál premiérovou GS radost do Rumunska.
Reagovat
FulnekUltras
jakož i do Prahy věrné fanynce ;)
Reagovat
Torn
Zase hromada blábolu zakomplexovaného dělníka z horní dolní..
Reagovat
FulnekUltras
trubce tady žereme
Reagovat
letityfanousek
Kdysi na US Open to bylo působivé, ale teď když takhle hraje jak robot, kouzlo je pryč. Vypadá to zatím, že bude kopírovat karieru Berdycha, bude se motat kolem 3.-6. místa a GS budou vyhrávat bojovnější uřvanější soupeřky.
Reagovat
smazaný uživatel
Velkej souhlas. Hlavně ty uřvanější :-(
Na druhé straně - jak čtu - Kája je se sebou i lednovými výsledky spokojená,před Halepkou se málo vyspala ??? - příště prej na to půjde jinak.... tak co ? Pohoda. Teď se jede s Hrdličkou pomalu na Floridu a zase se uvidí co dál. A bejt pátá je hezký, že ?
Reagovat
EllNino
no tak pravdu má :D kdo to může říct, že byl světová jednička :) ... a to tu dneska ještě nebyl Fulnek s jeho ódami na Zemana a Karolínu v souvislosti s Drahoušem :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-) :-) :-) :-) ... joooo - těším se na něj.
Reagovat
lars
kde to ctes?
Reagovat
misa
Kdyby měla Lucie lepší return, tak byla Karolína dávno doma.
Reagovat
misa
Ale je zajímavé, jak jí Kvitová s Plíškovou vždy zatarasí cestu pavoukem. Přitom obě jsou schopné odehrát příšerné zápasy plné chyb a odevzdanosti. Lucinka jim asi připadá jako bezbranné zvířatko, které je nutné bez milosti zahlušit. Ale pro její slušnou povahu ji mám rád, třeba ještě někdy proti nim uspěje!
Reagovat
Fandina
To jsou kecy tohle. Šafi vždycky bojuje jak o život, ale Petra i Kája jsou lepší.
Reagovat
misa
Šafi je hlavně na každého hodná, což není v tom prostředí zrovná pozitivní vlastnost. Ukázala to třeba historka z loňského US Open, kdy Lucii neodpověděla Vandeweghe na pozdrav a Šafářovou to evidentně zasáhlo, když si potom stěžovala novinářům. Proč ji vůbec zdravila jako první? Vždyť je o čtyři roky starší a Američanka má ještě pověst nesnesitelného jedince.
Reagovat
janek_da
Třeba pozdrav neslyšela, protože je nahluchlá. Bych na ní zařval "Ahooooooooj".

ps: že to pořád řešíš.
Reagovat
Fandina
Je hodná, ale když jde hrát na kurt, tak chce vyhrát. Bojuje na co má. To by potom nebyla tam, kde je a zápasy odevzdávala.
Reagovat
EllNino
miso, neustále elegie na Lucinku jí tituly nepřinesou ... hraje to, na co má
Reagovat
EllNino
fňuk fňuk miso
Reagovat
misa
Zmíněné by třeba mohly podat lemrovský výkon v zápasech s Luckou, ale není tomu tak. Proč asi? Místo hloupého komentáře se nad tím zkus zamyslet.
Reagovat
Fandina
Protože Šafi Petra a Kája hrají všechny podobným stylem. Spíš na základní čáře a když jim to tam padá, tak bodují. Něco jiného je, když hraješ proti někomu, jako Halep, která všechno doběhne a pak ještě umí zaútočit. Pak dojem ze hry vypadá jinak.
Reagovat
EllNino
Miso, mě taky mrzí, jaký má Lucka los, ale to je prostě součást hry ... a brečet nad tím nemá cenu, prostě Lucka prohrála 2x těsně s Kerber a Karolínou, který v ten den podaly velmi dobré výkony, o chlup lepší než ona ... tenis ji baví, našla se zase v tom, co dělá a co ji živí, baví jí i mimotenisový život, konečně má zase podporu v podobě Roba ... myslím, že není důvod k těmto potokům slz, je to jen sport ...

Lucka je hodnej člověk, nezvládá zápasy s kamarádkami nebo krajankami, těsné koncovky (většinou), a to opakovaně, ale na to už jsem si za těch skoro 10 let sledování opravdu zvykl :) A stejně ji dál budu podporovat, Petra s Karolínou na ni prostě umí zahrát, to se nedá nic dělat
Reagovat
Frick
Je to tak. Těch zápasů (hlavně s Petrou) bylo tolik, že prostě není normální s nimi POŘÁD prohrávat. Hlavně v kontextu tý hromady proher s horšíma hráčkama než Lucka.

Ale tak aspoň díky za tu jednu pražskou výhru nad Kájou.
Reagovat
lars
kdyby Lucka S. mela lepsi return, tak by byla vys na zebriku a s Karol by na AO ve 3.kole nehrala.
Reagovat
Paseka
Karolina je ve svetove spicce jiz 4. rokem a porad ne a ne to dotáhnout. Poslední mesice u ni nevidim zadny progres ve hre. A ta hlava taky není takova jaka by mela byt. Vysledky solidni, ale ne spickove. S pribyvajicim vekem bude tezsi a tezsi ten GS získat. (Snad se ji to podari.)
Reagovat
FulnekUltras
měla by se raději vrátit do akademie věd
Reagovat
Fandina
Jak příznačné, na německém Eurosportu 1 opakují zápas Klíče Kerber a na českém Eurosportu 1 opakují zápas Kája Halep.

Rozdíl je ovšem v konečném výsledku, Němci si nakonec radovali z výhry.
Reagovat
smazaný uživatel
Kotyza musel pryč protože měl pravdu, pinkáním nic velkýho nevyhraje, nic nehrála k čarám a Halep měla čas kam ji to dát
Reagovat
tommr
z Karolíny se pomalu ale jistě stává Berdych v sukni. Budeme se asi muset smířit s tím, že sice bude stabilní členkou top-10, ale nikdy nic velkýho nevyhraje. Na velkejch turnajích jí vždycky zastaví nějaká silnější defenzivní hráčka typu Halep. Kerber nebo Wozniacki ... :(
Reagovat
turista
Karolína měla bohužel den blbec. Jinak Halep a Kerber se obě dlouhodobě na okruhu trápily a Wozniacki byla po sešupu z pozice No1 dlouhodobě otloukánkem pro lepší hráčky. Je to jako sinusoida. Jednou je hráčka nebo hráč nahoře jindy dole.
Reagovat
George_Renel
Já bych tam viděl jeden velký rozdíl. Tomáš měl konstantně deset let proti sobě přece jen několik historických, těžko překonatelných velikánů tenisu, zatímco Karolína tam má prakticky rovnocenné soupeřky.
Reagovat
tommr
to je sice pravda, ale přesto to vypadá, že si Karolína vůči Halepový, Kerberový a Wozniacký buduje komplex méněcennosti srovnatelnej s tím jakej má Tomáš vůči Federerovi, Nadalovi a Djokovicovi ...
Reagovat
Fandina
Tady nejde o komplex, jde o to, že Berďa hraje hůř než oni. Roger hraje rychle, Rafa je neúnavný a Nole všechno vybere. Proto jsou tam, kde jsou.
Reagovat
lars
Wozniacki loni 3x porazila. ta neni tak moc nebezpecna.
Reagovat
Fandina
Koukám na záznam a Kája tam moc nebombila, jen 2 esa a dost chyb. To je potom těžké.

Podle statistik má Kája o jeden winer víc než Halep, ale o osmnáct víc DF.

To je škody, to je škody.
Reagovat
Fandina
ne DF, UE
Reagovat
r176
to byla zase jednou ostuda :-)))
Reagovat
lars
Jo nektere komentare tady jsou i horsi.
Reagovat
Pavol
Tvoje súperky očakávajú tvoje zlyhanie a na tvoju škodu sa ho vždy dočkali. Ako to že sa Halepová za stavu 0 - 3 vôbec neobáva o výsledok ? Čaká na tvoj výpadok.
Reagovat
svetova.dvojka
Ale Halep vs Kerber to bude panečku řežba...
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína je slabá dalo se to čekat ta nikdy nebude jak Petra!!!
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak
Reagovat
FulnekUltras
nikdy jsem to nechtěl napsat naplno - a k tomu ještě karma jménem fedcup
Reagovat
lars
to doufam, ze Karol nebude "Jirajswove silna" jako Petra, ktera prohrala na zacatku AO s tenistkou okolo 100. mista v zebriku a ktera pak v nasledujicim zapasu dostala 2 kanary.
Reagovat
bIbec
nejhorší je to, že ty tzv "defenzivní" hráčky sou již dnes proti "agresivní" Karolíně většinou ty aktivnější.
Takže nejde jenom o to, že ji nutí hrát více míčů..
Reagovat
EllNino
pokud se Karolína neodbrzdí, tak na GS prostě nemá ... nechápu, když to jde 3 gemy, hrát aktivně, proč to neudrží celý zápas ...to je lepší se totálně vystřílet ala Petra než prohrát stylem "kreativího tenisu", na který Karolína nemá
Reagovat
raron
...to byla slabárna...hlavně se na to nedá ani moc koukat,..
Reagovat
Andrew89
jsem se podíval na highlight a vážně si jako myslela, že Simonu upinka?:D:D:D
Reagovat
mahycek
Kdyby hrála Lucie Šafářová, tak to bude lepší výsledek. Ale, je to jen kdyby...
Vloni při US Open, jak stratila pozici po pár týdnech světové jedničky, tak jsem říkal, že do Wimbledonu 2018, se tam nevrátí ani omylem. Vlastně ani potom. Taková hráčka s takovým neměnným stylem a myšlením by si to ani nikdy nezasloužila. I lajci říkají, že se na ni i na tu hru, nedá koukat. Howgh a jdeme na BERĎU !!!!
Reagovat
baggik
Zápas jsem bohužel neviděl,(proč je dneska v night session jenom jeden zápas?) ale výsledek nepřekvapil. Kája na ty nejlepší momentálně nemá. Když se Strýcovou v každým setu ztratí dvakrát podání, tak co pak chce hrát s Halepovou. Musí zlepšit servis a agresivní hru, jinak je bez šance.
Reagovat
smazaný uživatel
Slabý výkon Plíškové..prostě na Halepovou nemá :-) Tak..a teď ještě vypráská Roger Bédu...to bude zase sekačka a smršť krásných winerů :_)
Reagovat
Aussie
Co jiného říci?
Reagovat
Andrew89
je mi líto, že Kája vypadla, ale čekal jsem to. Zápase jsem bohužel neviděl, takže nemohu hodnotit.Ale asi nic moc..
Reagovat
EllNino
Takže podle očekávání ... nojo nedá se nic dělat, kdyby postoupila Elina, tak by bylo AO pod kompletní nadvládou vraceček :/ ... celkem rozdíl oproti loňskému složení, kdy se do semifinnále probojovaly 4 ultraútočné hráčky Serena, Venus, Vandeweghe, Lucic, to se mi líbilo daleko víc :)

Tak snad to vyhraje Angie :)
Reagovat
smazaný uživatel
Simona The Machine naprosty klepec. Vypada to, ze Pliskova si po tech prohrach na ni uz neveri a ma to dost v hlave. Vi, ze vybere skoro vse a musi dat tak tri - ctyri udery navic, coz je proste dost psychicky narocne. Kdo vyhraje semifinale, vyhraje nad Wozniackou cely turnaj
Reagovat
smazaný uživatel
Však berdych da dole federera 3-1,tak nemusite plakať nad pliškovou.
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína Plíšková se na "australský" leden připravila špatně. Jak týmově, tak jako tenistka první desítky s pozvolna odeznívajícími ambicemi. Obhájila AO 2017, možná na úkor bodů pro Báru či Šafářovou. Nemyslím, že by se našel někdo, kdo by se tomu divil. Musí změnit tým i soukromí. Ani to nemusí stačit. Je na čase začít hrát se ségrou debly.
Reagovat
Serpens
No, byl to hrozivý pohled. Jestli se v budoucnu světová špička ústálí na jménech Kerberová, Halepová, Svitolinová nebo Wozniacká, tak může na GS rovnou zapomenout. Měla to dát předloni, kdy její servis byl ještě neznámou, měla k tomu break ve třetím. V lepším případě dopadne jako Berdych, v horším si na její podání zvyknou i horší hráčky a půjde dolů.
Reagovat
vrabejka
Gratulace Simone. Odehrála nejlepší zápas na turnaji a zaslouženě postupuje. Nepustila Kaju k natlakove hře a hrala fakt výborně.
Kaje bohužel dnes absolutně odešel servis. Vůbec ji nepomohl a jelikož servis je jeji alfou omegou úspěchu tak neměla šanci.
Neviděl bych to ale nijak tragicky. Obhajila body, potvrdila nasazení. Čtvrtfinále GS se rozhodně bere jako úspěch.
Z Australie může odletět v dobré náladě.
Jedno pozitivum tento výsledek přece jeno má - nebudu mít v semifinále dilema komu fandit a těším se až ji Amgie zničí.
Reagovat
aligo
Aspoň že porazila ty trapný češky... kvůli tomu tam přece jela...deb*lka...
Reagovat
bIbec
strašně slabý výkon od Karolíny. Ale strašně. Hrůza. Děs.
Reagovat
bIbec
jeden z nejhorších, co si u ní pamatuju.
Reagovat
lars
hrala i hur napr. s Gasparyan
Reagovat
dadaft
já to Karolíno naprosto chápu -- celé to prostě mělo být jinak, úplně jinak,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, jenže nebylo.
tak to někdy chodí.
Reagovat
svetova.dvojka
haha ha...
Reagovat
HAJ
To byl úplný zmar. Ani náznak odporu. Zabalila to po prvním setu.
Halep hrála výborně.
Reagovat
Ondra979
no nic moc teda, takhle to s velkymi tituly moc nevidim, chce to aspon vic bojovat a kousnout se
Reagovat
Bloody13
Skvělý. Tak zbejvá ještě ten Tomáš, kterej dostane klepec a pro letošek to AO zabalim.
Reagovat
Frick
Hlavně se vytáhnout na Češky, a obzvlášť na tu odpornou mrchu Šafářovou. A pak už je to jedno, pak už klidně si můžu prohrát za zápas pět z devíti servisů.
Reagovat
EllNino
Nebreš tady pořád, to Lucce výhry nepřinese
Reagovat
lars
bez bliit jinam
Reagovat
baggik
Tak ona prohrála docela dost servisů už s Bárou, takže akorát pokračovala v trápení na servisu.
Reagovat
d@ve
Tak Karolína se už evidentně viděla v šatně.. Neměla snad ani chuť to otočit. :( Match už prohrála v hlavě v 1. setu.. :(
Simona žel dnes ukázala, že svou pozici "obhájila" zaslouženě..
Reagovat
Lunej..
Skvele, Kaja nemela moc sanci. Jestli to cele nevyhrajes, tak me nastves...:)
Reagovat
d@ve
No jednou bych jí to i přál. ;)
Ale jsem teda zvědav na ten zápas s Angie.. a pak popř. s Caro.
Reagovat
Lunej..
No to ja taky, obe maji formu.
Reagovat
George_Renel
Karolína nechala zapomenout na nejhorší porážky Petry Kvitové.
Bylo to hodně špatné.....
Reagovat
historik
No musím říct, že na Karolíně jsem snad nikdy tak evidentně neviděl negativní emoce. Bezradnost po odehraných míčcích, řeč těla, obličej. Skutečně mě dost překvapilo, že zrovna ji to tak psychicky poznamenalo.
Reagovat
letityfanousek
Cítím to v koleni, nevrže. Je to moc dobrá šance na zisk GS titulu! Vše hraje pro něho. Ví jak na Federera, není favorit, nemá co ztratit, je outsider, to se bude hrát dobře. Snad se z té šance nelekne!!
Reagovat
Serpens
Já teda nevím, i kdyby dal Federera, tak má pořád v semifinále Djokovice :)
Reagovat
d@ve
A ve finále Nadala.. ;)
Reagovat
enka
Ani Nole ani Rafa už nestojí Tomovi v cestě.Jen ten Roger.
Reagovat
jirkaS
dokonáno jest :-(
Reagovat
dadaft
Naomi Osaka hrála o dva levely výš než Kája a taky nevyhrála.

Halep - Kerber bude důstojné semi...
Reagovat
Krisboy
To už je na lékaře, Karolíno, tohle už opravdu není tenisem :(((
Reagovat
Mayo
Karolínka je podľa očakávania fackovací panák :D
Reagovat
letityfanousek
Karolína vyhrála gem !
Reagovat
Ondřej.Jirásek
hraje ale fakt famózně, neskutečně povzbuzená tím obratem, Karolína úplně mimo :(
Reagovat
Serpens
To je už ale fakt ostuda, naprostá bezradnost, nakladacka, výprask. Nejlepší hračky světa mají už po těch letech servis Plíškové přečtený a dal uz nemá co nabídnout. Obvykle pasivni Halepová sází jeden winner za druhým.
Reagovat
FulnekUltras
Musím pryč - tak to Simonko hezky dokonči i beze mě.
Reagovat
mahycek
Co to je ?? Musel jsem na 30 minut pryč a Plíšková vedla 3 - 1 ! Co se děje ? To není normální.
Reagovat
letityfanousek
na kurtu je vidět a SLYŠET jen Halep. To řvaní by měli zakázat
Reagovat
Bloody13
Jdu blejt, velebnosti.
Reagovat
com
hm tak ted uz to neotoci :/ ..kdyby vyuzila ten brejk na 4:0, mozna by to ted vypadalo jinak
Reagovat
Serpens
Já si myslím, že by to skončilo 6:4 pro Halep. Stačí se jen podívat na kurt.
Reagovat
historik
to snad není možný 8 gemů v řadě
Reagovat
historik
zas dva nevyužité BB
Reagovat
George_Renel
Soupeřka pokládá hlavu na špalek a místo toho je dorazit se Karolína nechá rozhodit jednou chybou a jedním prasátkem tak, že jí nechá uhrát kanára s letmým startem.... :-/
Reagovat
vrabejka
Pokud Kája nezačne hrát na 1000% riziko tak je bez šance.
Reagovat
aligo
Jsem rád že má Hrdličku a Krupu :)) Dobře jí tak :D :D Hlavně jí přeju toho Hrdličku :)))
Reagovat
Torn
Trapnej a ubohej hejtr.
Reagovat
historik
6 prohraných gemů v řadě a kája psychicky na dně...konec
Reagovat
Serpens
To je neuvěřitelné, jak je Plíšková neschopná hrát s Halepovou výměny. Zajímalo by mě, jak vypadaly ty první tři gamy, které jsem jediné neviděl
Reagovat
patriks
Karolína se opičí po Kvitové a zakončuje sety dvochybou.
Reagovat
Jabadu
Mno, tak prvního kanára bychom měli. A teď ještě ten čistej.
Reagovat
vendulkabendulka
Jo z 0:3 na 6:3, to chce celého člověka.
Reagovat
Jabadu
Kotyza z ní chtěl udělat Petru. Což je při její výšce jediná možná varianta. Ne, my chceme hrát "kreativní tenis". A tohle je výsledek.
Reagovat
historik
a ta má ke všemu ještě štěstí, teď už karolína bude úplně bez odvahy k agresivitě
Reagovat
Dobry-den
Místo toho, aby ji zlomila hned na začátku, tak ji takhle hloupě pustí do zápasu. Zbytek zápasu už bude mít tradiční průběh...
Reagovat
aligo
Ber to pozitivně, nebudou to dva kanáry....
Reagovat
Dobry-den
Třeba budou: 0:3 ? 6:3 6:0
Reagovat
aligo
nečistý kanár je jiná písnička
Reagovat
Dobry-den
Ta už je psychicky na dně, to nemá smysl. Rači jdu ještě spát.
Reagovat
dadaft
ne ne Karolíno, uvědom si, že se Simonou žádné výměny hrát nemůžeš, s tvým pohybem ne.
musí to být škaredý tenis na jeden úder, jestli chceš vyhrát...
Reagovat
historik
no šance na 4:0 a pak ji brejkne no:(
Reagovat
aligo
a je to tady
Reagovat
Jabadu
Simona bude Kájina Nemesis. Prostě na ni nemá dostatečně odvážnou hru.
Reagovat
aligo
přesně jak jsem tu psal po výhře nad Bárou a byl jsem skoro ukamenován...
Reagovat
historik
velká škoda, že teď kája neudělala ten dlouhý gem
Reagovat
Jabadu
Ten balón na brejkbol zdá se býti osudovým. A teď už to jde podle předpokladů do pitche.
Reagovat
Jabadu
Pokud Karolína hraje stylem ála Petra, je to dobrý. Jakmile začne "šafářit" a pinkat do středu, je zle.
Reagovat
dadaft
bohužel zatím se vůbec nehraje a je to nekoukatelný tenis na jeden úder.
Reagovat
Jabadu
Karolína zatím nečekaně v klidu. Ale údery Simony vypadají dost nebezpečně.
Reagovat
com
juuuuuuuu 2:0
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist