Söderling prodělal mononukleózu

13. 9. 2011, 15:38
Aktuality 2
Lékaři našli odpověď na otázku, co se v posledních měsících dělo se šestým hráčem světa Robinem Söderlingem. Švédský tenista prodělal mononukleózu, kvůli níž a zraněnému zápěstí vynechal letní sérii turnajů na amerických betonech včetně grandslamového US Open.
Profily hráčů
Robin Söderling

"Bylo to těžké období, ale už je mi líp. Lékaři potvrdili, že jsem měl mononukleózu, což vysvětluje mou ztrátu energie z poslední doby. Každopádně můj stav se zlepšuje a doufám, že se co nejdříve vrátím na kurt," uvedl prostřednictvím Twitteru Söderling, jenž by měl startovat koncem měsíce na turnaji v Bangkoku.

Dvojnásobný finalista Roland Garros nehrál od poloviny července, kdy triumfoval na turnaji v Bastadu. Kvůli hernímu výpadku klesl v dlouhodobém žebříčku o jednu příčku na šesté místo a v letošním pořadí určujícím pro postup na Turnaj mistrů je až desátý.

Mononukleóza už v minulých letech zkomplikovala život několika tenisovým hvězdám včetně Rogera Federera, Nicole Vaidišové nebo Maria Ančiče.

pva, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Nic už od tebe nečekám, zkus překvapit !!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Chudak:(. Sama jsem ji prodělala, není to nic příjemného
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist