Sonego se prosazuje na Spotify. Hudbou chce v budoucnu navázat na tenisovou kariéru

7. 3. 2023, 08:54
Aktuality 3
Lorenzo Sonego má jasno. Až ukončí tenisovou kariéru, 'upíchne' se hudebním průmyslu. Italský tenista má hudbu zatím jen jako koníček, nicméně singl z roku 2021 Un Solo Secondo vyprodukovaný ve spolupráci s kamarádem AlterEdem má na Spotify už přes milion zhlédnutí a zdá se, že o ztrátu popularity se obávat nemusí.
Profily hráčů
Lorenzo Sonego

"Byl to koníček a zábava s mým nejlepším kamarádem. Napsali jsme spolu pár písniček, zkusili je dát na Spotify a po měsíci jsme měli milion zhlédnutí. Překvapilo nás to," řekl Sonego minulý týden během turnaje ATP 500 v Dubaji, kde si cestou do čtvrtfinále vyšlápl na člena Top 10 Félixe Augera-Aliassimea.

"Teď spolu chceme udělat každý rok nový song. Tohle je moje nová kariéra po té tenisové," dodal 27letý Ital, kterému ve světovém žebíčku patří 60. místo a před rokem atakoval Top 20. Během kariéry získal tři tituly na turnajích ATP.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
Tenisovy.nadsenec
Na to existuje perfektní paralela ze světa fotbalu. Bývalé talentované dítko nizozemského fotbalu, které to dotáhlo až do Reálu Madrid - Royston Drenthe začalo fušovat do showbizu po fotbale. Další příklad jak je sport a showbiz (ne)přímo propojený.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile Dobře to dělá, chalan!smile
Reagovat
Krisboy
Hm, já jsem vydržel asi deset sekund. Možná to dělá dobře, ale pro někoho jiného smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist