Sousu i Raonice čeká v Petrohradu první letošní finále

26. 9. 2015, 20:59
Aktuality 2
ATP PETROHRAD - Kanadský tenista Milos Raonic bude hrát na turnaji v Petrohradě o první titul v sezoně. Devátý muž světového žebříčku, který je v Rusku nasazen jako číslo dvě, se při svém druhém letošním finálovém startu utká s Joaem Sousou. Portugalský hráč je v této sezoně ve finále už potřetí, i on ale dosud vždy vyšel naprázdno.
Milos Raonic

Raonic v semifinále porazil Španěla Roberta Bautistu 6:2, 7:6 a dál prochází pavoukem bez ztráty setu. Sousa, který ve čtvrtfinále vyřadil přemožitele Tomáše Berdycha z 2. kola Simona Bolelliho, dnes zvítězil nad Rakušanem Dominicem Thiemem a oplatil mu porážku z červencového finále v Umagu.

Raonic čeká na zisk sedmého titulu v kariéře od loňského triumfu ve Washingtonu. Sousa získal svou jedinou trofej v roce 2013 v Malajsii, od té doby marně usiloval o další ve čtyřech finálových startech.

• ATP 250 PETROHRAD •
Rusko, tv. povrch / hala, 1.091.000 dolarů
sobotní výsledky (26. 09. 2015)
• Dvouhra - semifinále •
Raonic (2-Kan.) - Bautista (4-Šp.) 6-2 7-6(2)
Sousa (7-Portug.) - Thiem (3-Rak.) 6-4 7-6(5)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Miloš, do toho !!
Reagovat
Kozoroh
Miloš má ve finále turnajů ATP pasivní bilanci 6-8, bylo by fajn si ji vylepšit titulem z Petrohradu. Na cestě do finále neztratil set, doufám, že potvrdí pozici favorita a Souzu porazí. Na TM mu to sice stačit nebude, ale v TOP 10 by se mohl udržet.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist