Srichaphan bude startovat v závodech superbiků

24. 7. 2010, 16:50
Aktuality 6
Někdejší devátý hráč světového žebříčku Paradorn Srichaphan se po ukončení tenisové kariéry chystá na novou sportovní výzvu. V rodném Thajsku bude startovat v závodech superbiků.
Profily hráčů
Paradorn Srichaphan

Jednatřicetiletý tenista se poslední tři roky prakticky neobjevoval na turnajích kvůli vleklým potížím se zraněným zápěstím. Naposledy si zlomil obě ruce právě při dubnové nehodě na motocyklu a musel se vzdát plánů na účast v letošním Wimbledonu. Krátce nato oficiálně ukončil kariéru. 

"Závody na motocyklech jsem miloval už od mládí. Jezdím už tři roky, ale nyní jsem získal oficiálního sponzora," prohlásil Srichaphan, který o sobě v poslední době dával vědět také dalšími aktivitami: zahrál si například ve filmu a otevřel vlastní restauraci. Terčem zájmu médií se před časem stal i díky tomu, že se oženil s Miss Universe Natalií Glebovou.

Srichaphan vyhrál v kariéře pět turnajů ATP, a to ve svém nejúspěšnějším období mezi roky 2002 a 2005. Naposledy se na okruh krátce vrátil loni v září.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Hele na co si hraješ Vapet tu byl vždy za pablba ale podle tvého nicku si jiný Vapet než ten komedian co tu byl za Vapeta . Docela tu chybí ten starý dobrý Vapet , Vapet dvojka je jen odvar to chce Vapeta jedničku !
Reagovat
Gulbis
škoda ho, byl to skvjelý antukář
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, Erneste, slovo skvělý se nepíše tak, jak jsi jej napsal. Skupiny hlásek vyslovované (bje, vje) píšeme bě, vě. Jen tam, kde se ob, v setká s kořenem začínajícím na je, píšeme bje, vje.
Reagovat
Gulbis
dík, tak teď sem voběvil ameriku
Reagovat
smazaný uživatel
Jak se zdá, zase jsi to nepochopil. Jen tam, kde se ob-, v- setká s kořenem začínajícím na je, píšeme bje, vje, např.: objevit, objednat, vjem apod.

Mimochodem, sem se píše jsem, neboť se jedná o tvar pomocného slovesa být, a Amerika je název kontinentu čili vlastní jméno. Ještě nesmíme zapomenout, že slovo dík se píše s velkým počátečním písmenem, poněvadž je na začátku věty, a po slově Ameriku se píše tečka, interpunkční znaménko oznamující konec věty ve větách oznamovacích a přacích.
Reagovat
smazaný uživatel
A komu to cpeš?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist