Strýcová je po velkém obratu ve čtvrtfinále Wimbledonu! Kvitová skončila na Kontaové

8. 7. 2019, 11:45
Aktuality 551
WIMBLEDON - WIMBLEDON - Barbora Strýcová v osmifinále Wimbledonu předvedla fenomenální obrat proti Elise Mertensové, s níž prohrávala 4-6 2-5, a postupem do čtvrtfinále vyrovnala své wimbledonské i grandslamové maximum. O postup do semifinále se utká s domácí Johannou Kontaovou, která vyřadila dvojnásobnou šampionku Petru Kvitovou.
Barbora Strýcová (© AFP)

Barbora Strýcová se na oblíbené trávě opět herně zvedla a v Birminghamu zopakovala semifinálovou účast z loňska. Na generálce v Eastbourne ovšem musela kvůli zranění achillovky vzdát hned první kolo.

Ve Wimbledonu, kde si v roce 2014 zahrála své jediné dosavadní grandslamové čtvrtfinále, ale 33letá rodačka z Plzně působí zase fit. V prvním kole nedala šanci nasazené Lesje Curenkové, po velké bitvě zdolala Lauru Siegemundovou a ve třetím kole si vyšlápla na světovou čtyřku Kiki Bertensovou. Na první skalp hráčky Top 5 po více než roce navázala vítězstvím 4-6 7-5 6-2 nad Elise Mertensovou, proti níž byla game od porážky, a Belgičance tak oplatila loňskou porážku z US Open.

Strýcová i Mertensová v úvodním dějství předvedly skvělý tenis plný dlouhých napínavých výměn. Jako první se do brejku dostala méně chybující Strýcová, ovšem náskok ihned ztratila a za stavu 4-5, v nejméně vhodný moment, na druhý setbol zkazila volej na síti a vůbec poprvé v rámci letošního Wimbledonu ztratila set.

Také ve druhé sadě se Strýcové jako první povedl brejk, jenže Mertensová opět zabrala a skóre srovnala. Česká tenistka se nechala rozhodit a soupeřku pustila do vedení 5-2.

Ze Strýcové ale jako kdyby v tom okamžiku spadla nervozita, najednou začala hrát bezchybně, soupeřka naopak znervózněla, a Češka předvedla sérii devíti vyhraných gamů, čímž vývoj utkání dokonale otočila. Náskok si už od Belgičanky, která si nechala v průběhu rozhodujícího setu dvakrát ošetřovat záda, vzít nenechala.

"Je to hrozně hezké, že když tenisu tolik dávám, dostávám to zpátky. Jsem moc šťastná. V sobě mám euforii, ale moc si neuvědomuju, co se mi povedlo. A možná ani ještě nechci, protože jsem v té soutěži pořád a můžu hrát dál," řekla plzeňská rodačka.

Strýcová, která je navíc se Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu ve třetím kole čtyřhry, se tak po pěti letech a znovu ve Wimbledonu dočkala postupu do singlového čtvrtfinále grandslamu.

V něm se mohla znovu střetnout s Petrou Kvitovou a pět let starou porážku jí oplatit, ale dvojnásobná wimbledonská šampionka v osmifinále neuspěla v souboji s domácí Johannou Kontaovou.

Šestá nasazená Kvitová v předchozích třech duelech na trávě v Londýně neztratila set a v duelu s Kontaovou navázala na formu z minulého týdne ziskem první sady. Pak ale Britka zpřesnila hru, začala zasypávat Kvitovou tvrdými údery a vývoj otočila.

Česká tenistka ještě zdramatizovala třetí set, v němž stáhla skóre z 1-5 na 4-5. Odvrátila dva mečboly, ale při třetím poslala forhend za základní čáru. Wimbledonská vítězka z let 2011 a 2014 nastřílela 40 vítězných úderů, ale připsala si 34 nevynucených chyb, zatímco Kontaová měla tuto statistiku téměř vyrovnanou 22/21.

Devětadvacetiletá Češka ve Wimbledonu startovala bez přípravného turnaje na trávě a po více než měsíční pauze kvůli natrženému svalu v předloktí své dominantní levé ruky, který si poranila těsně před Roland Garros.

Ve čtvrtfinále letošního Wimbledonu ve dvouhře jsou tak dvě české tenistky. Poprvé je mezi elitní grandslamovou osmičkou Karolína Muchová, která v tříhodinové bitvě vyřadila favorizovanou krajankou Karolínu Plíškovou.

• WIMBLEDON 2019 •
Velká Británie / Londýn, tráva, 38,000.000 liber
pondělní výsledky (08. 07. 2019)
• Dvouhra žen - osmifinále •
Strýcová (ČR) - Mertensová (21-Belg.) 4-6 7-5 6-2
Muchová (ČR) - Kar. Plíšková (3-ČR) 4-6 7-5 13-11
Kontaová (19-Brit.) - Kvitová (6-ČR) 4-6 6-2 6-4
Riskeová (USA) - Bartyová (1-Austr.) 3-6 6-2 6-3
Halepová (7-Rum.) - Gauffová (USA) 6-3 6-3
Svitolinová (8-Ukr.) - Martičová (24-Chorv.) 6-4 6-2
S. Williamsová (11-USA) - Suárezová (30-Šp.) 6-2 6-2
Shuai Zhang (Čína) - Jastremská (Ukr.) 6-4 1-6 6-2
• Čtyřhra - osmifinále •
Peschkeová/Melicharová (7-ČR/USA) - Spearsová/N. Kičenoková (USA/Ukr.) 6-2 6-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

551
Přidat komentář
Frick
...je nepříjemná i pro Maky, která jí tímto vyšoupla z TOP 8 pro TM...
Reagovat
Chrenda
po Wimbledonu! To je 12%. To je fičák! Paráda. Jsme opravdická tenisová velmoc ve WTA.
Reagovat
FulnekUltras
ještě ten GS titul jako třešničku by to chtělo
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vendulkabendulka
Hlášení v tiskovém středisku ve Wimbledonu: "Petra Kvitová z osobních důvodů nepřijde na tiskovou konferenci. Její výroky k zápasu později poskytne WTA."
Reagovat
majkl005
mám dost velkou obavu, že tohle Péťu hrozně smete, to, že prohrála a nezískala tak titul...i když k němu bylo ještě daleko...možná i sama to vnímala jako jednu z posledních šancí jak GS titul získat....upřímně, co si budeme...příští sezóna pro ni může být poslední, nikdo neví
Reagovat
Blondie
snad ne... vždyť s tou rukou nemohla čekat, že udělá finále.
Ale je možné, že na ni padla ta smůla a projevila potlačované emoce. Snad bude v pořádku.
Reagovat
majkl005
nenapadlo někoho, že ta ruka mohla být pohádka pro to aby na ni okolí a ona sama nevyvíjela tlak a tímpádem si došla pro titul? vůbec si netroufám tvrdit, že ruka byla vymyšlená, určitě tam zranění bylo, ale dalo by se polemizovat jak moc velké atd...u Petry jsou výsledky dány ze 75% psychikou a zbytek je, v případě zranění, opravdu to zranění...možná jsem se trošku do toho zamotal, prostě u Petry dělá psychika strašně moc a hodněkrát si snaží hodně pomáhat různejma "báchorkama" aby na sebe nevyvíjela takovej tlak....toť můj pocit, kterej může být zcestnej...a rozhodně nejsem hejtr Petry, je to moje nejoblíbenější hráčka! :) jen pro upozornění :D
Reagovat
LukasH
Nevěřím, že by si to takhle vymyslela a spolu s Vaňkem odkazovali na doporučení Kebrleho a Koláře.
Reagovat
majkl005
vůbec neříkám, že to byl výmysl...otázkou je jak to bylo vážně...a to už nikdo neřekne ;)
Reagovat
Blondie
já rozumím, jak to myslíte. Taková ta práce s vlastní psychikou, vymýšlení pohádek, aby ošálila vlastní strachy. Já věřím, že už pak tu zraněnou ruk takto využila, ale zraněná očividně byla. A vážně, jinak by nevynechala přípravné turnaje :(
Reagovat
majkl005
taky věřím, že ruka zraněná byla...otázka je zda na 100% jak se tvrdilo a nebo zda třeba jen na 50%....a přípravné turnaje...četl jsem tu zajímavý koment ve stylu "všichni pochopili, že přípravné turnaje tě akorát unaví, ale naše holky se to snaží stále vyvrátit" a něco na tom bude...co když ty přípravné turnaje neodehrála skrz to, aby zmátla konkurenci a mohla se soustředit jen na ten vrchol, na který si třeba letos věřila úplně nejvíc? vůbec nevíme co se odehrává v její hlavě, ale co si myslím, že je pravda je to, že její psychika není dobrá v určitých momentech....možná jsem ale já magor a vymýšlím tu pohádky, těžko říct :D
Reagovat
FulnekUltras
Vladimír Iljič Lenin zmátl zatuchlý carský režim tím, že nechal z Aurory vystřelit už v říjnu místo v listopadu... ;-) trhlina ve svalu není ani 100- ani 50tiprocentní, ta buď je nebo není... no a že bolí při zatížení pořád, úměrně s jeho intenzitou a délkou tím víc, to můžu potvrdit z naprosto aktuální zkušenosti
Reagovat
Blondie
Petra touží po no.1 - naprosto nevěřím, že by hodila za hlavu 470 bodů za turnaj, kde se jí tradičně daří. Jasně, nemusela je obhájit všechny, ale...
Reagovat
VlS
Na vytváření pseudorealit je tady Frick a to je přesně o jednoho Fricka víc, než kolik je dobrý
Reagovat
Blondie
to bylo zlý! XD (ale dobrý)
Reagovat
LukasH
Nemyslím si. Určitě jí to mrzí, ale proč by měla končit? Hraje nejlíp v životě..a to i na antuce, v race je třetí (před zraněním první) a pak...Petra není takový že by jí něco hodně semlelo. Možná loni ten Wimbledon, ale to bylo první kolo a jiný okolností.
Reagovat
majkl005
podle mě má psychiku o hodně křehčí než se třeba na první pohled zdá...
Reagovat
LukasH
Co Petru sleduju (skoro 8 let), tak bylo hodně momentů, kdy byla úplně dole a vždycky to překonala. Jistě je z toho smutná, ale za chvíli to hodí za hlavu.
Reagovat
Andrew89
prohra na AO ve finale byla rozhodne 1000x bolestivejsi si myslim..presne...za tyden to je uz na pohodu
Reagovat
FulnekUltras
v hlavě rozhodně
Reagovat
Andrew89
prohra na AO ve finale byla rozhodne 1000x bolestivejsi si myslim..presne...za tyden to je uz na pohodu
Reagovat
com
naparil bych ji pokutu.. a priste by si ty hvezdny manyry z osobnich duvodu rozmyslela
Reagovat
majkl005
ty si kus pinduse :)
Reagovat
com
:D
Reagovat
cabuna
Ty jsi neskutečný blb fakt .To co tady předvádíš je neskutečný jako vcítit se jak těm holkám asi je ......když už Petra tiskovku odvolá tak je jasný že jí to hodně vzalo a není schopná to před novináři ustát a ty neumíš nic jiného než si do ní kopnout.
Reagovat
com
tak Pliskova taky prohrala a sla na tiskovku a nedela sceny jako nekdo
Reagovat
Andrew89
on nekdo dela sceny? Kdo prosim te? Co je to za scenu..povez.
Reagovat
com
Kvitova zas dela tajemno, ze nemuze na tiskovku.. To jako nejsou sceny? Bud tam pudu, nebo nepudu, ale reknu duvod
Reagovat
Andrew89
ja se ptam na tu scenu....ty tam jsi? nebo vis co se stalo? povidej prosim
Reagovat
com
ona to zas barvite vybarvi sama kvitova.. videl bych to na zlomenou ruku, s kterou hrala od druhyho setu, ale nedala na sobe nic znat a az teprve v satne s tim musela do nemocnice, proto chudak holka musela zrusit tiskovku, coz si nedovoli ani Serena :¨)
Reagovat
cabuna
Ano určitě to Karolínu taky vzalo ,ale pro Petru je Wibl nejcitlivější místo má to tam ráda a měla svoje velké přání pokusit se o 3 titul... asi tak moc že klidně riskla tu ruku ,nedokážeš pochopit co se jí honí hlavou věk, sem tam zdravotní problémy a navíc sama ví že na Kontu by měla a ty emoce prostě bouchnout a není ze železa aby si sedla před novináře.Sama nejvíc fandím Karolíně ale co ty jsi tady kolikrát schopný napsat fakt nepobírám:Ze začátku jsem si i myslela že prostě jen rád provokuješ lidi ,že nemůžeš být přece tak pitomej ,
Reagovat
rybicka
+1
Reagovat
PetaM
Ty jsi strašný čuráček. Co když se po zápase dozvěděla, že jí někdo z rodiny umřel co? Nebo měl vážnou nehodu. Opravdu velký kus člověčího odpadu.
Reagovat
Blondie
Ani to neříkej :(
Reagovat
Blondie
Snad je ok!
Reagovat
com
a co by ji jako bylo? prohrala, normalne u site jeste gratulovala Konte a v satne se ji neco stane? asi tezko
Reagovat
Andrew89
tady je nekdo frustrobanej vic nez by mel byt:D. tezko snasis tu porazku co? To ze si ubohej uz vime...ze radsi prejes Eline..to me osobne vubec neprekvapuje. bezoaterni patolizal
Reagovat
com
a tos zase vzal kde, ze preju Svitoline :D ..ze zbyvajicich hracek je jen jedina, ktere to nepreju, a tou je Serena, zadnej rekord mit nebude! :D
Reagovat
Andrew89
a to s tou placackou jsem psal asi ja?...ani nevis co pises...cocote
Reagovat
com
to ale neznamena, ze Muchove fandit nebudu, jen ji neverim.. Svitolina ji smazne ve dvou a bude
Reagovat
Andrew89
jsi ubozak a trapak. diky bohu ze tu zybtek W nebudes oxidovat. Tesim se az MATKA zvedne trofej nad hlavu
Reagovat
com
ty vymazne Riske ve dvou :)
Reagovat
Blondie
víš, hnido, taky se mohla dozvědět nějakou zlou novinu.

Nebo víš co? Možná se prostě zhroutila z toho, že Kája ten GS zase nedá :( když už chceš ohavně rýpat.
Reagovat
com
jo je potreba chocholousek, s tim souhlasim :)
Reagovat
Blondie
myslím, že Kája už nějakého mentálního kouče má, copak to nevíš? ;)
Reagovat
FulnekUltras
Nejela náhodou do nemocnice na MR?
Reagovat
Blondie
Mám ohromnou radost z Mušky a potěšila Bára! :D
Vypadnutí Peti mě sice moc mrzí, ale na druhou stranu... druhý GS, znovu druhý týden + kdyby nám před turnajem řekl, že se i s tou packou dostane do osmifinále, kdo by tomu věřil?

Takže super, jsem moc spokojená.
Reagovat
com
packou? mas tam chybu, chybi ti tam R :D
Reagovat
FulnekUltras
pohled na zdeptaného hRdlu v lóži byl dnes k nezaplacení
Reagovat
com
co Hrdla, ale Conchita si asi bude muset hledat novou praci :D
Reagovat
Blondie
Blbost, Káje Conchita prospívá :-P neříkej, že to nevidíš. Maká, jede, rozvíjí se, je sebevědomá.
Reagovat
Blondie
Teď to nemyslím s ohledem na Hrdličku (popravdě mi přijde ok, že je smutný, když manželce nevyšel sen), ale nemáš, prosím, nějaký odkaz na celý zápas? Dokoukala jsem to do stavu 6:6 :(
Reagovat
rybicka
Já právě otevřela NB a jsem smutná :-(

Ale zase ano, Mušce a Báře přeji a gratuluji. Jen když vypadla Ash, tak kruciž mohly ještě přidat... Ano, jsem neskromná. :-)
Reagovat
Fransoas
Johana Konta nabrala úžasnou formu.Za této situace bude mít jěště čumák více nahoře.Bára Strýcová to bude mít obzvláště těžké.Jak komentovala Konta zápas,tak krom toho,že Petru částečně chvália,tak také vyjádřila myšlenku o uvolněnosti Petry na konci zápasu..Bohužel tuto indicii Petra nevyužila dříve a po boji Petru vyřadila.Bohužel je to určitě pro Petru velká smůla.Od Petry je to úctyhodný výkon k přihlédnutí za jaké situace nastoupila do tohoto turnaje.
Reagovat
FulnekUltras
Barča je na rozdíl od Petry (relativně) zdravá a v naprosté pohodě - takže přemotivovanou a vynervovanou čápici zítra složí.
Reagovat
Fandina
Jen aby ses nedivil. Konta přejela Katku a dobře hrající Sloane. Nic lehkého Barču nečeká. Samozřejmě doufám, že jí přehraje, ale hraje tady výborně.
Reagovat
FulnekUltras
Hlavně věřím, že to zase bude parádní zážitek.
Reagovat
bIbec
Uvidíme, hrát velký zápas před domácím publikem není med. Samozřejmě, Konta je favoritka, ale dovedu si představit, že to neustojí. Čím dál je, tím to bude těžší.
Reagovat
Fandina
Předloni už ve Wimblu, doma, SF hrála, nemyslím si, že se z toho složí, když se bude do něj chtít znovu dostat.
Reagovat
LukasH
Já doufám, že Petra bude ještě hrát třeba 3 roky, pokud zůstane zdravá. Hraje nejlepší tenis v kariéře a letos nevyhořela s žádnou no name soupeřkou. Škoda tý ruky v nejlepší části sezóny.
Konta byla dneska k poražení, ale sama Petře nepomohla. Mrzí mě to sice hodně, nicméně sama Petra vidí, že se do 2. týdne GS dostávat může pravidelněji, což ty trochu hluchý léta kolem W 2014 bylo skoro nemožný.
Reagovat
FulnekUltras
Paradoxně právě "díky" pořezání ruky a natrženému svalu myslím, že by si Peťa - pokud nenastane nějaký další vážnější fyzický problém - klidně mohla udržet chuť a motivaci až do LOH 2024.
Reagovat
FulnekUltras
Naše kandidátky menšího vzrůstu jsou v pohodě a můžou na turnaji ještě dokázat velké věci. Petra sama ví nejlíp, do jaké míry ji dnes limitovala zátěží se logicky stupňující bolest v ruce. Tři zápasy tady pro ni byly letos zároveň i tréninkem, takže po velkém úspěchu, malém zázraku a velkém zázraku už jí dnes k totálnímu sci-fi mohlo pomoci spíše než cokoliv jiného vnitřní selhání čápice. K němu v závěru skoro došlo - velká škoda toho ne úplně ideálně zahraného čopu za stavu 15:15 v desátém gemu rozhodujícího setu. Jsem přesvědčen, že za stavu 5:5 by se Konta rozklížila úplně. Ale to jsou jen takové čecháčkovské úvahy o pomoci zvenčí. Reálně Petra v letošním Wimblu odvedla za daných okolností maximum - a jen věřím, že sval se příliš nezhoršil. Teď bude NEJMÉNĚ měsíc čas na další rehabilitaci a pořádnou přípravu. Pokud by vyšetření MR nadále signalizovalo přetrvávající problém, bude lepší vypustit i celou Ameriku včetně USO a raději dát všechno do 100% cajku, abychom se mohli oprávněně těšit na sezónu 2020.
Reagovat
paddy
již tak brzy se bohužel naplnil černý scénář a vypadly všechny favoritky kromě Sereny

jedinou záchranou může být zopakování ročníku á la Bartoli
Reagovat
FulnekUltras
kdyby to bylo USO, měla by krakatice možná šanci - Riske ji zítra vyndá
Reagovat
LukasH
Škoda veliká. Jsem zvědav, co k tomu Petra řekne. Po tom vyhraným 1. setu se tvářila hrozně útrpně. Bez odhodlání. Pak uvadla a nechala to Kontu rozbalit. Na úplným konci 3. setu se zvedla, ale už bylo pozdě. A ty těsný auty..pomalejší ruka. Dneska to nebyla ta odhodlaná Petra.
Reagovat
FulnekUltras
Hrát přes stupňující se bolest není úplná prdel. Přestože Petra oficiálně říkala, že necítí nic.
Reagovat
Andrew89
je paradni. Hlavne at ruka drzi. Do konce roku je jeste spousta bodu. Bez pripravy bez vseho je 4. kolo paradni. Joko hrala hodne hodne dobre.

Finale bych si pral Muska - Matka. A myslim si ze Serena ziska 24.gs..a preju ji to:)
Reagovat
com
na to zapomen, to uz at radsi vyhraje Halepka, nez Serena
Reagovat
Andrew89
nema tam v ceste nikoho,tak snad to klapne.:)
Reagovat
FulnekUltras
jsi reálný masochista
Reagovat
Jon61
Škoda, zubatá kobyla to dala, ale Petra si prohrála zápas sama svými chybami, odešlo i podání. Dnešní zápas našich Karolín svou pohleností a dramatičností asi nebude v ženském pavouku překonán.
Reagovat
SpacialRecognition
proti škodolibosti fanoušků Petry vůči Karolíně.
Reagovat
PetaM
Kdyby hráčky měly karmou platit za své "fanoušky", tak jsou všechny hráčky mrtvé.
Reagovat
EllNino
jojo, žabomyší válka dopadla tak, že vypadly obě :)
Reagovat
FulnekUltras
realita má do karmy ve smyslu tohoto tvého žgrindu na hony daleko - v realitě byl pro Petru na letošním Wimblu úspěchem každý bez větší zdravotní úhony zahraný úder - o dokončených a vyhraných zápasech ani nemluvě - což lidi se zdravým rozumem chápali už od 1. kola
Reagovat
Blondie
přesně tak :)
Reagovat
Alien
Stýcová jí vydláždí cestu do semifinále a ona se vystřílí S Marabu Konta! Tu snad porazila i Vondroušová!
Reagovat
FulnekUltras
tohle se ani nedá komentovat...
Reagovat
vendulkabendulka
Celkem by mě zajímalo, co dneska s Petrou bylo. Jestli se ozvala ta ruka, nebo něco jiného.
Reagovat
EllNino
co by s ní mělo být? prostě narazila na kvalitní soupeřku, předtím to šlo, dneska to bylo málo ... je celkem zázrak, že se dostala do 4. kola ... ale i tak o hrozně mrzí
Reagovat
LukasH
S tím trochu nesouhlasím. Petra po 1. setu úplně uvadla a sebrala se pořádně až za stavu 5:1 ve třetím setu. Bylo tam hodně chyb a horší pohyb.
Reagovat
FulnekUltras
natržený sval se bohužel ozývá furt
Reagovat
Chrenda
Holt příští rok. letos je to pohřebiště favoritek. Tak snad to vyhraje Bára, ta Petru určitě pomstí.
Reagovat
EllNino
Johanna je tu hodně silná, na tohle Bára stačit nebude
Reagovat
Chrenda
Tak doufám, že jí odejde hlava trémou.
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak
Reagovat
EllNino
Sice máme dvě Češky ve čtvrtfinále, ale ne ty, které tam měly být podle papírových předpokladů ....:/

GS z toho nebude, bohužel
Reagovat
Esgalnor
A papírové předpoklady jsou na letošním Wimbledonu jako k čemu?
Reagovat
FulnekUltras
jak myslíš... ;-)
Reagovat
Patik
Well done..Come on Conta. !
Reagovat
Patik
*Konta
Reagovat
com
+1 :)
Reagovat
Dobry-den
Polibek smrti od Kodeše zafungoval dokonale, Petra i Kája končí hned v následujícím zápase. :-(
Reagovat
Jon61
Předpovědi odborníků (bývalých tenistů) jsou liché, nejen Kodeš i Navrátilová ztzratili soudnost.
Reagovat
Jon61
A teď uvidíme jestli dokáže Johanna dopodávat zápas, mohla by být nalomená, mečboly už neproměnila.
Reagovat
mahycek
Že by obrovskej obrat ?
Reagovat
FulnekUltras
POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Herbert_Hoover
tak ještě nekončíme..pojď!
Reagovat
Jon61
Petra zahazuje brejboly jen svými chybami, zápas mohl být vyrovnanější.
Reagovat
Chrenda
Ještě 3 hry a je to doma.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ne a ne a ne...Petro, dnes prostě ne no..
Reagovat
Chrenda
nebo až příští rok!
Reagovat
FulnekUltras
2020 nebo 2022
Reagovat
FulnekUltras
jak to teď Konta na servu bude zvládat. Do čapí hlavy nikdy nevidíš.

Peti POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
petrulinka
Jo hold, když není schopná Petra proměňovat BB, tak se nemůže divit. Já si říkala, když neproměnila ten BB za stavu 0:1 ve druhém setu, že to bude určitě rozhodující pro další vývoj zápasu a měla jsem pravdu. Kdyby Petra dorovnala na 1:1, asi by to vypadalo jinak
Reagovat
jirkaS
holt ;-)
Reagovat
petrulinka
No to určitě, nauč se pravopis, odjakživa "hold". To tvoje holt není podle pravopisu nic, neboli slovo holt Neexistuje
Reagovat
Herbert_Hoover
lol
Reagovat
FulnekUltras
kýho výra ;-)))
Reagovat
Herbert_Hoover
lol
Reagovat
paddy
halt! říkali esesáci
Reagovat
Mr.Pink
Vzdavam ti hold, krasne tu zase perlis :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://prirucka.ujc.cas.cz/?slovo=holt

Není na tom nic složitého...
Reagovat
Marduch
:D
Reagovat
Fandina
http://pismespravne.cz/hold-holt/
Reagovat
VlS
A v jakém významu tam je to hold uvedeno? Asi těžko jako synonymum ?zkrátka?, ale ve významu vzdání úcty. Zkrátka je prostě ?holt? a je fuk, jestli je to ve slovníku spisovné češtiny. Jde o význam a ne o spisovnost, to bys mohla tuhle diskusi zavřít. Hejtra ani prudiče tam taky nenajdeš a přito všichni vědí vo co ?GO?
Reagovat
bIbec
:-)
Reagovat
rybicka
Holt, věc názoru. Je spisovný jazyk, jsou nářečí a je slang.
Reagovat
Jon61
Naděje definitivně zhasly, Petra dá prohoz do sítě a je po brejku.
Reagovat
Esgalnor
Aj, ale tyhle zahozený BB fakt mrzí.
Reagovat
bIbec
No.. nakonec ten Wimbl (respektive grand slam) zase neklapne. Přesto sem rád alespoň za ten krásný příběh Káji Muchové. Bylo by ještě krásnější, kdyby měl ještě o něco delší trvání.
Reagovat
FulnekUltras
hned zítra se to rozsekne
Reagovat
Jon61
A Britové mohou snít sen, že jim naplavenina vyhraje Wimbledon.
Reagovat
Herbert_Hoover
Maďarka narozená v Austrálii reprezentující Británii :) má to pestré holka
Reagovat
com
Karolina nepotesila, za to Kvitova mi dnes dela radost, to sou veci :D
Reagovat
FulnekUltras
nemusí vždycky zrovna pršet ;-)
Reagovat
George_Renel
Petře došlo.
Reagovat
Herbert_Hoover
JoKo válec
Reagovat
Chrenda
se vypnula. To nevypadá dobře. Ale ve světle toho, že před turnajem vůbec netrénovala, tak je osmifinále každopádně úspěch. Tak to vypadá, že Serena nakonec ten 24 GS titul urve. Už tam nezbývá nikdo, kdo by jí zastavil.
Reagovat
FulnekUltras
Riske ji vyčadí.
Reagovat
petrulinka
No ona přímo asi někam odešla a poslala za sebe náhradnici
Reagovat
paddy
Žádné překvapení, bez tréninku se dá porážet jen slabší hráče. Titul je nereálný a Murray proto nehraje.
Reagovat
Jon61
Buďme realisté, čekali jsme před turnajem takový úspěch Báry, vlastně i Karolíny Muchové?
Reagovat
Jabadu
No a zítra končíme kompletně.
Reagovat
Chrenda
No nepodceňoval bych holky. Karolína vypadá velmi dobře a Bára se umí kousnout. A Petra ještě neprohrála. Je to pořád otevřené.
Reagovat
EllNino
Bože ...
Reagovat
com
:D
Reagovat
Jon61
Péťo, hrr na tu pseudobritku!
Reagovat
petrulinka
Petra je od druhého setu mimo a zatím nevypadá, že by se chytala. Hodně se vyhazuje
Reagovat
smazaný uživatel
A podání odchází. Dalo se čekat.
Reagovat
Jon61
Navíc vypadá hodně vyčerpaně, ale před turnajem jsem nepočítal, že se dostane tak daleko.
Reagovat
petrulinka
Já taky ne, ale když už došla tak daleko, tak to mohla zvládnout. No co už, nejde o život, tak se nic neděje
Reagovat
Andrew89
to lvice nase!
Reagovat
Fandina
Ach jo, Účty se zase rozehrála, tak doufám, že Petrušku ve třetím setu neutluče. Peti pojď!!!!!!!!!!!
Reagovat
Chrenda
Spadla, či co? Že si nechává ošetřovat nohu?
Reagovat
com
Kvitova zas proti ni pouzila naky vúdú :D
Reagovat
Fandina
je to super výsledek a moc budu držet palce dál. Sice jsem si moc přála, aby vyhrálo Plíšče, ale Muška byla lepší. Gratulka!!!!!!!!!
Reagovat
EllNino
Neskutečné, asi sním :) ....

Karolína bohužel ve Wimbledonu nikdy nebude patřit k nějakým velkým favoritkám, dneska to myslím měla docela v hlavě, že je vělká šance ... a nezvládla to ...

No, Bára i Muška utekly hrobníkovi z lopaty ...

A u Petry to vypadá na 3. sadu
Reagovat
Jon61
Mám obavy, že Karolíně Muchové budou zítra chybět síly. Petra proti maďarsko-britskému robotovi také začíná ztrácet, aby krásný začátek neměl špatný konec.
Reagovat
FulnekUltras
třetí set začneme servisem - a pak se uvidí
Reagovat
com
fuj to bylo dneska, hlavne ten konec
Reagovat
FulnekUltras
čápice ti ještě může spravit chuť ;-)
Reagovat
com
me uz muze spravit chut jedine Johanka Konta :)
Reagovat
EllNino
no, zase jsi ze sebe udělal blbečka :D čápice - JoKo
Reagovat
com
tak ja tu nesedim 25 hodin denne jako ty, abych znal kazdou prezdivku :D ..jo a blbecka si nech pro jiny.. Ty chytraku
Reagovat
Jon61
Ona je spíše kobylí marabu (protáhlý obličej a komické kývání při servisu).
Reagovat
FulnekUltras
no právě ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Muškooo! To je bomba! Obrovská gratulace!
Reagovat
Krisboy
Předčasné finále. Krasnej zápas, Muška fantastická.
Veliká gratulace.
Reagovat
Ela-fon-isi
A Báře i Mušce děkuju i za pár stokorun. Sâzela jsem poprvé v životě srdcem a... mám na nové tenisky.:-)
Reagovat
lars
A bude Muska fantasticka i v dalsim zapase?
Reagovat
com
nebude, vyhori jak papir.. uz dneska se tam na konci furt valela po zemi
Reagovat
paddy
hezký a napínavý zápas

Plíšková vyrovnala maximum ve Wimbledonu

Potvrdilo se tak (její před W rozhovor či soupeřek), že před Wimbledonem zažila životní týden, ve Wimbledonu se jí nedaří, Eastbourne byl jiný povrch.
Vynášení do nebes od lidí, kteří nerozumí tenisu, nebylo na místě. Samotná byla v interview pokornější.

pozn: zkušení špičkoví hráči nehrají poslední týden před GS, naše špičkové hráčky se tuto tradici snaží neustále vyvrátit
Reagovat
FulnekUltras
Eastbourne byla pro Plecha klasická předčasná ejakulace.
Reagovat
lars
A Kerber neni zkusena tenistka ?
Reagovat
paddy
vypadla ve 2k, axiom platí
Reagovat
lars
Je Kerber zkusena tenistka?
Reagovat
paddy
Asi ne
Reagovat
lars
a ktera tenistka z top32 je zkusena mimo Williams ?
Reagovat
paddy
myšlenka byla, že hráč, který vyhraje turnaj, a hraje hned další týden, tak často vypadne v prvních kolech, únava je únava
Reagovat
lars
out
Reagovat
smazaný uživatel
Je. Má 3 gs :-)
Reagovat
paddy
Teď mohla mít 4.
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
FulnekUltras
larson je brutal ;-)))
Reagovat
Esgalnor
Je to ale škoda, takhle blízko historicky prvnímu finálnímu tiebreaku jsme v ženském Wimbledonu ještě nebyli.
Reagovat
Fransoas
Zápas mezi oběma Karolínama byl vyrovnaný do posledního míčku.Více štěstí měla Muchová.Byl to ale neskutečný zápas.Gratulace pro Muchovou.Je před ní velká budoucnost.Boj o SF je otevřený.
Reagovat
paddy
štěstí = více vyhraných míčů?
pozn: 146:140 pro Muchovou
Reagovat
bIbec
Krásnej výkon od Káji M. Kája P. bude mít brzy příležitost na USO. Tak držím palec :-)

A snad Káju M. uvidíme po Wimblu dřív než na tom USO. Zítra to bude těžký.
Reagovat
smazaný uživatel
Parádní zápas. Zážitek.
Karolína P. ať se z prohry otřepe, Muška ať zregeneruje na zítřek.
Pojď!
Reagovat
Andrew89
tohle byl paradni zapas,ktery mel vse. Vyhrala ta o chlup lepsi. Jak KM zrazivala hlava v prvni a druhym setu. Tak KP zradila az uplne v zaveru.

Ted se jdu plne venoat Pete...ted nehraje dobre. Pojd
Reagovat
Jabadu
... ale vypadá to, že do ČF postoupily dvě naše hráčky, které jsou tam zřejmě bez šance.
Konta hraje jako stroj a s Petrou to nevypadá dobře.
Tak zítra máme po ptákách.
Reagovat
Esgalnor
Plíškobotovi normálně fakt nefandím, ale dneska mě její prohra mrzí, bohužel to nedala v hlavě - letos myslím měla nejlepší GS šanci dosud, skvělá forma. Tak snad se dočká, třeba na jejím oblíbeném US Open? Letos má výsledky výborný, upřímně si ho zaslouží.

Káje Muchové ale gratuluju, tohle byl nejlepší v letošním Wimbledonu, úžasná mentální hra a dneska jí tam všechno nádherně padalo! Uvidíme co zítra proti Svitolině, její zápasy jsem neviděl, takže nemůžu soudit, jestli je hratelná. Po tomhle maratonským mači to ale bude hodně těžký. Pojď!
Reagovat
NoletheBest
Velká gratulace!
Reagovat
dadaft
gratulace

fantastický zápas
Reagovat
blax
Kdykoliv Plíšková prohlásí, že má za sebou nejtěžší zápas v turnaji a jak řekla - "už nic horšího mě potkat nemůže" - tak pokaždé vypadne v dalším kole :D
Reagovat
Marduch
bohužel, něco na tom asi bude.
Reagovat
blax
Uspokojí se svojí hrou a další kolo do toho prostě už nejde tak naplno. Je to v hlavě.
Reagovat
Tiebraker
Opět důkaz, že v tenisu je možné vše. Nulová Muchová porazí špičkovou Hrdličkovou, na kterou je kurz 1.1. Prostě tenis, nepochopíš. Dvakrát podává na vítězství a nedohraje to.
Reagovat
Mantra
nebul
Reagovat
smazaný uživatel
Nesázej.
Nehejtuj.
Přemejšlej.
Raduj se z parádního tenisu :-)
Reagovat
vrabejka
WOW WOW WOW. Muchová neskutečně. Strašně mě překvapila. Celodvorcový tenis, variabilní hra, silná psychika nejlepší zápas turnaje. Krásné české derby a těším se na čtvrtfinále se Svitolinou :)
Plíšková hrála taky dobře ale proti Muchove hrající životní tenis to prostě neklaplo. Ale pořád věřím, že Plíšková se jednou toho vysněného GS dočká a nedopadne jak Berdych.
Reagovat
Mantra
už to propásla, ten moment kariery, už budou nové a nové hráčky, to už podle mě nedá hlavně hlavou, ani její hra už není v porovnání s ostatními tak extra - nebo spíš je už tak profláklá, že ostatní vědí, že stačí trochu natahovat hru, už je to pasé - myslím
Reagovat
Esgalnor
Tráva je ale její nejmíň oblíbený povrch a helemese. Myslím, že na USO i AUO má pořád docela velkou šanci - tohle ale promarnila, s tímhle pavoukem to byla její největší šance, rozhodně.
Reagovat
smazaný uživatel
Pliskova si svým přístupem zasloužila prohrát s to prase na MB dostala za trest. Tak ji dobře, teď muže manžel brecet na netu nad trávou a špatnými míči
Reagovat
Fransoas
To co píšete je poněkud nepřesné.Máte něco proti Plíškové ? Co znamená - zasloužila prohrát.Rád bych od Vás zjistil více informací.
Reagovat
Marduch
Drahý Francoá, neřešte to. My Češi jsme svým projevem tzv. smějící se bestie pověstní.
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Mam. Nesnáším ji, je namyslena a je dobře, ze vypadla. Tot vše.
Reagovat
smazaný uživatel
Přemejšlej, než napíšeš kravinu.
Reagovat
rybicka
I na to je potřeba kapacita :-)
Reagovat
lars
Neblabol
Tvuj oblibenec Tsitsipas, se svymi namachrovany recmi , ze narusi dominaci big3, skoncil uz 1.kole Wimblu
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda, nemám ho rad taky, chova se jako idi-ot. To mas pravdu. Čekal jsem od nej něco jiného.
Reagovat
lars
Vzdyt mas od nej podpis nebo selfie s nim
Reagovat
smazaný uživatel
Obojí.

Ale sere mě svým chováním, býval skromnější.
Reagovat
Marduch
To víš, naučit se tu "Fedexovskou skromnost" vezme nějakou chvíli :p
Reagovat
smazaný uživatel
No tak Fedex byl za mladá podobný případ.
Reagovat
Esgalnor
Petra má šanci zůstat teď nejvýše nasazenou hráčkou v turnaji, ale podle vývoje druhého setu to moc nevypadá.
Reagovat
petrulinka
Plíšková neví, že na sebe hráčky a hr?či po z?pase čekají? Pěkně neslušné od ní
Reagovat
EllNino
jen na centru
Reagovat
Mr.Pink
Petrulinko, to ale od tebe bylo pekne neslusne. Doufam, ze se Karoline omluvis, pze na nikoho cekat nemusela
Reagovat
FulnekUltras
Toho bohdá nebude, aby moravský sedlák od Bílé hory utíkal. ;-)
Reagovat
Elip13
V příštím kole vyletí a dostane výprask
Reagovat
FulnekUltras
to se všechno teprvá uvidí
Reagovat
Vlk-v-trave
ZAPAS TURNAJE...bezesporu...těžko se to bude překonávat...
Neskutečné...
Zakončení zápasu jedno asi z nejdrsnějších...opravdu mám z Káji radost:)
Reagovat
Dobry-den
Muško, to je senzace! Obrovská gratulace, tuhle výhru ti nejde nepřát. :-)
Reagovat
George_Renel
Muška jenom zlatá!!!
Za to, že se Plíšková několikrát nedokázala omluvit, za prasátko a za nastřelení, jsem to Muchové přál. :-D
Reagovat
petrulinka
Přesně, a jak se otočila, když Karolína M. upadla, ani se nezeptal, jestli je ok, hrozné
Reagovat
Aussie
... že ta Plíšková je hratelná!
Reagovat
FulnekUltras
s Hrdlou rozhodně... ;-)
Reagovat
mahycek
Ha ha ha, nejvíce trpí Hrdlička !!!
Reagovat
FulnekUltras
zaslouženě
Reagovat
smazaný uživatel
Jooooooo!!!! :))
Reagovat
Chrenda
hezky. Čerstvá krev nastupuje. :-)
Reagovat
Mantra
SUUUUUPEEEER Moucha
Reagovat
Elip13
Co myslíte bude P3tra? Já doufám, ale nevím.
Reagovat
Mantra
šup proměň
Reagovat
FulnekUltras
ruská ruleta
Reagovat
marsden
Pohrbila letos 3 cesky?:((
Reagovat
petrulinka
Karolíny to jsou teda nervy a Petra, to jsou další nervy, jako 2 BB dole, nechápu
Reagovat
Vlk-v-trave
Kája má opravdu moc pěkný cit pro míč...:)
Reagovat
paddy
Co na to říkáš? 2x nedopodávala zápas a navíc dvojchyba u BB. Předpokládám, že to opět hodnotíš jako vypuštěný zápas, protože chce nechat vyhrát Muchovou stejně jako Kristýnu.
Reagovat
Mantra
tommr neunáší jakoukoliv výtku k Ešusové :-)
Reagovat
151bar151
Ty vole jak chce Plíšková vyhrát grandslam, když má psychiku totálně v hajzlu? Dvakrát úplně vyhořet při servisu na vítězství v zápase, to je moc i na ženský. A na bývalou jedničku dvojnásob.
Reagovat
FulnekUltras
Jelínkova gáže to jistí ;-)))
Reagovat
Mantra
čekám, že odpadne... už vadne se mi zdá
Reagovat
HayashiM
Jen zdvořilost při hře s domácí hráčkou, ve třetím to zas P3tra nakopne :)
Reagovat
Mantra
jak bych to přál Mouše, snad to ubojuje, chce podle mě o krapet víc
Reagovat
Vlk-v-trave
Kája je opravdu skvělá:)
Reagovat
Vlk-v-trave
:0}
Škoda že to je omezeno, holky by překonaly Mahuta s Isnerem...
Reagovat
HayashiM
Když přijde v tiebreaku první minibreak po nějakých 800 bodech, tak pořád můžou :D
Reagovat
Hypertac
Dobře Karolína.
Reagovat
smazaný uživatel
Pliskova unavena, pod Musiii
Reagovat
Jabadu
Konta trefuje lajnu za lajnou. To bude těžký.
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda :/
Reagovat
Torn
To je bitva jako s Mladenovič ve FC!
Reagovat
Dobry-den
osudové chyby
Reagovat
Dobry-den
:-O
Reagovat
Jabadu
Safra! Špatný vstup do druhého. Na tři sety Petra asi nemá síly.
Reagovat
EllNino
vstávej! hraje se na dva vítězné
Reagovat
FulnekUltras
Už ani nedutám.
Reagovat
Jabadu
Tak se to Petře povedlo!
A teď to rozbal, naše paní. Tak jak to umíš jenom TY!
Reagovat
FulnekUltras
Driblena by se mohla rozklepat. Jen aby vydržel sval. Možné je všechno. Pojď si za tím, holčičko NAŠE...
Reagovat
Nenela
Petruska mi taky dneska zpusobi infarkt. Ale 1. Set v kapse, tak snad ..
Reagovat
Zemanka
Jak ironicky to ted vypadá :D
Reagovat
Esgalnor
Kolikátá byla Muška v rankingu před rokem?
Reagovat
Elip13
Při US Open 2018 202.hráčka
Reagovat
vendulkabendulka
223
Reagovat
Andrew89
první set..

Kája vs Kája drama pokračuje
Reagovat
Torn
Konta na Petru neumí, bude to ve dvou.
Reagovat
Dobry-den
Petra zkušeně brejk v pravou chvíli, aby mohla podávat první :D
Reagovat
Chrenda
má první set a Muška matchball.
Reagovat
Chrenda
Jo pardon gameball. :-)
Reagovat
mahycek
Jízda patnáctileté Gauffové skončila na raketě Halepové. I
tak je to úspěch.
Reagovat
FulnekUltras
Simonka je zlato.
Reagovat
Chrenda
smázla tu namachrovanou patnáctku vcelku v suchým triku.
Reagovat
Andrew89
bože..at už v metru udělají ten signál...:D odcházel jsem z práce za stavu 2:4 pro KP a najednou tohle

Carevna ted udržela přes BP..jedem
Reagovat
Chrenda
je pod tlakem. Čelí brejkům. :-(
Reagovat
Jabadu
Co jsem zatím stihl koutkem oka zahlédnout, Petra bez returnu.
:-(
Reagovat
FulnekUltras
dalo se čekat, že přemotivovaná čápice na ni nastoupí
Reagovat
mahycek
Tak to vypadá na 12 - 12 a klasickej tiebreak.
Reagovat
Elip13
Nemůžu se dívat, co se tam děje? To Plech hraje dneska tak zle nebo Muchová překvapuje?
Reagovat
Torn
Muchová hraje dobře, ale Kája dnes nic moc.
Reagovat
blixa
Muška hraje dobře a Plíšče nemá zrovna den.
Reagovat
FulnekUltras
Teď pojď, holčičko...
Reagovat
Dobry-den
Holky bohužel zdržují natolik, že mi úplně utekl začátek Petry :-(
Reagovat
Vlk-v-trave
pěkná bitva, jen doufám, že jí Kája ukončí než začně hrát Kvído:)
Reagovat
bIbec
Už bych byl i pro, aby to jedna z nich dotáhla. Zas by bylo fajn, být trošku fit na to ČF
Reagovat
Nenela
Nevite jak je to ted s pravidly pro tiebreak ve 3. Setu? Nebo se hraje porad dal o rozdil dvou gemu?
Reagovat
Ondřej.Jirásek
12-12 => klasický TB
Reagovat
paddy
TB až při 12:12
Reagovat
Nenela
Diky vam obema.
Reagovat
Elip13
Nevíte někdo, jestli teda Jebavý s Hradeckou budou hrát ten mix? :))
Reagovat
Nenela
Nevim :-(
Reagovat
Ondřej.Jirásek
nebudou, odstoupili
Reagovat
Nenela
Proc?
Reagovat
PetaM
Pokud Jebavý pokračuje v mužském deblu, tak asi kvůli Lucce, zřejmě zranění a nebo je jí špatně :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Kájo nezlob:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Uf...až jsem se o Káju bál...
Reagovat
Vlk-v-trave
Kája pěkně.
Reagovat
Nenela
A je to tady. Zacina to byt napinave.
Simona prejela v prvnim skolacku.
Reagovat
Dobry-den
panečku, to je drama ;-)
Reagovat
Dobry-den
come on, Karolina a smích z publika :D
Reagovat
Vlk-v-trave
teď to Kája překombinovala:)
Reagovat
Nenela
Divam se paralelne na Simonu s Cori a jeste za chvili zacne Petra. Snazim se predstirat praci, az se citim opravdu spatne, ze tohto moc nedelam. Ale kdyz ono to ted proste jinak nejde!!
Reagovat
Nenela
a Kaju & Kaju samozrejme taky
Reagovat
FulnekUltras
a Plech může být na servu ještě kožený.

Muško POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Torn
Naser si pseudočoboláku z Asie!
Reagovat
FulnekUltras
Keltové už začínají silně ucházet... ;-)))
Reagovat
spaniel
Nadal bezchybny vykon a Sousu totalne prejel...
Reagovat
FulnekUltras
Už se těším, jak to tady bude vypadat, až to vyhraje celé. ;-)
Reagovat
spaniel
Nestraš
Reagovat
Jon61
Jestli Karolína Plíšková nakonec vyhraje, tak to bude velmi upachtěné vítězství, příští kolo s takovým výkonem bude konečná.
Reagovat
Jabadu
Rafan vykouřil Sousu a za chvíli se děj vůle boží ...
Reagovat
Dobry-den
to je nechutný
Reagovat
Jabadu
Ale tak jakoby LGBT jsem to zase nemyslel ...
Reagovat
FulnekUltras
vyčadil spíš ;-)
Reagovat
aape
gratulace Barčo, jsi skvělá!
Reagovat
tommr
Karolína nehraje dobře a začíná to vypadat na pořádnou blamáž ...
Reagovat
Blondie
No taaaaaaak... spíš je frustrovaná..
A Muška, jak ta skáče a zkouší to různými způsoby, je v tomhle v kontrastu. Ale pořád nevěřím, že by KP mohla prohrát. Rozhodne jeden pokažený gem, kdy si Kája M uvědomí, že má šanci a rozklepou se jí kolínka.
Reagovat
Blondie
A je to tady :(
Reagovat
Dobry-den
Muška hraje dobře, ale řekněme si upřímně, velká Karolína je dneska šíleně lendloidní...
Reagovat
Nenela
Co myslis tim "lendloidni" konkretne?
Reagovat
Vlk-v-trave
Není, ale narazila na pestrý tenis.
Muchová je skvělě české retro...já si myslím, že Češi mají být na co hrdí...jako na všechny holky...ale ona se mě asi líbí nej. ze všech...
myslím tenisově...opravdu se rád na ní koukám,...a je mně dokonce jedno, jestli vyhraje nebo ne:)
Reagovat
Jan
Muchová mi Připomíná Hanu Mandlíkovou. I vzhledově.
Reagovat
Vlk-v-trave
ano, také...:)
Reagovat
vendulkabendulka
Velmi přesné. Hraje krásný retro tenis a ještě se bude zlepšovat.
Reagovat
Blondie
Coco a Simona... to bude taky dílo O_o
Do toho, Simono!
Reagovat
FulnekUltras
za starou dobrou Evropu
Reagovat
Nenela
Jo, Cori at jde do skoly.
Reagovat
slacker
mam takovy dotaz. proc ti hraci maji kapsicku na druhy micek a je nejake omezenei kdy musi hrat s tim druhym mickem?
Reagovat
Nenela
To je zajimava otazka, ja jsem tohle nikdy neresila. Myslela jsem, ze to je proste volba hracu, kdy hraji mickem z kapsicky a kdy si nechaji podat nove micky.
Reagovat
EllNino
tak kapsičku maj na 2. servis ne
Reagovat
slacker
no a musi hrat druhy servsi tim mickem v kapse nebo si muze vzit novy mic? snazil sem se to vypozorovat ale mam pocit ze si berou mice i na druhy servis od podavacu
Reagovat
EllNino
jak kdy
Reagovat
slacker
kdyz nemusi tak bych se zadnou bouli pod sukni neobtezoval a vzdy si bral od podavacu
Reagovat
FulnekUltras
Mj. Kodeš ten druhý držel furt ve volné ruce.
Reagovat
paddy
Prý je to nejúčinnější u BH obouruč
Reagovat
paddy
Hraje se to tak, že před úderem se míček vyhodí do vzduchu, a po úderu ho hráč chytí do stejné ruky dřív, než spadne na zem. Pomáhá to udržet koncentraci při hře.
Reagovat
FulnekUltras
ten před Borgem ještě nikdo neznal ;-)
Reagovat
Jon61
KM má kupodivu lepší servis, KP se podání moc nedaří. KM hraje i pohlednější tenis. Tak uvidíme, jestli KP urve třetí set.
Reagovat
Jabadu
No, řekněme si to upřímně:
KP má velkej problém. Ale pokud by takhle blbě hrála i proti Svitolině, tak ať raději postoupí ta druhá Karolína.
Reagovat
Nenela
Kde je Karolinina hvezdna forma z minuleho tydne? To zas usla na vavrinech po porazce Hsieh?
Reagovat
Nenela
Je to nekdo, kdo fandi Musce???
Reagovat
Nenela
tu
Reagovat
smazaný uživatel
vsetci
Reagovat
Andrew89
Reagovat
Nenela
OK, Andrew89 a Gogiska alias vseci :-)
Reagovat
FulnekUltras
plus Vlček zcela nekonfliktně ;-)
Reagovat
Nenela
Je vas nakonec hodne :-)
Reagovat
Blondie
Jasně, strašně mě ta její hra bez respektu, s nápadem a odvahou baví. Nevěřím, že vyhraje, ale bojuje nádherně!
Reagovat
Nenela
No ja jsem prave zacala verit, ze by snad i mohla vyhrat.
Reagovat
Blondie
Myslím, že se té šance Muška lekne. Obecně mi přijde, že ve střetech s Karolínou to ty níže postavené hráčky psychicky nedávají ještě víc než u jiných top hráček.
Reagovat
FulnekUltras
100%
Reagovat
bIbec
v tomhle případě fandím pěknému tenisu. Z výhry kterékoliv budu mít radost a zároveň budu smutný po prohře jedné z nich.
Reagovat
Nenela
Takhle to mam i ja.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Vlk-v-trave
důležité je, že ve třetím na servisu začíná Kája.
Reagovat
Andrew89
:D
Reagovat
Dobry-den
ještě že tak ;-)
Reagovat
tommr
Karolína si dneska koleduje ...

Třísetovej zápas je to nejhorší co se mohlo stát s ohledem na postupový šance vítězky. Vsadím se, že Svitolina si ted radostí mne ruce ... :(
Reagovat
EllNino
proč? ... Karolína měla dva dny volna, není nemohoucí, aby nezvládla dva zápasy po sobě, na norálních turnajích se to děje běžně
Reagovat
Vlk-v-trave
ta teď leží s Gaelem ve vaně...:)
Reagovat
Nenela
Svitolina sedi na tiskovce nebo lezi ve studene vane a je ji to uplne jedno.
Reagovat
paddy
Spíš už bookuje letenku, ví že je stejně bez šance, na trávě sotva chodí, natož hraje
Reagovat
Dobry-den
Muška si ten set zasloužila, hraje moc hezky. :-)
Ale stejně víme, jak dopadne třetí set, tam si Zloun věří.
Reagovat
FulnekUltras
anebo se sesype jako s Petrou loni v Madridu
Reagovat
FulnekUltras
ještě dřív v TB
Reagovat
Blondie
tam to bylo ve dvou, pleteš si to :)
Reagovat
FulnekUltras
podstatné je, že se věž psychicky zhroutí
Reagovat
Blondie
chceš se vsadit? :D nezhroutí...
Reagovat
FulnekUltras
klid, paní doktorko... ;-)
Reagovat
Blondie
jjj, teď čekám masakr, obrovský nápor KP. Jo a koukám, že je ta nádherné počasí - světlo, ale temné a šedé mraky. To strašně miluju.
Reagovat
smazaný uživatel
Parada!!
Reagovat
petrulinka
Kdo tady psal, že to bude jasná záležitost pro K. Plíškovou?
Reagovat
Andrew89
já... čekal jsem to jednoznačný před zápasem. Po 3 gemech mi bylo jasný, že to tak nebude. KM je dost hladová po vítězství
Reagovat
Vlk-v-trave
com
Reagovat
smazaný uživatel
blondie
Reagovat
Blondie
Přiznávám se!
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
Blondie
já :D ten set Mušce MOC přeju. Kdyby ho nezískala, tak za ten promarněný a nepotvrzený break propláče noc do polštáře :(
Reagovat
Andrew89
druhej set přece jen získala...i když už ho měla získat asi před 15 minutama...

3 set...dej se vůle boží
Reagovat
FulnekUltras
radši vůle chrámu ;-)
Reagovat
Andrew89
nebo pravidlo z Eastbourne..
Reagovat
PetaM
Chtěla prostě začínat na servisu ve třetím. Prostě taktička :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak to je hezké, Kája ma set.
:)
Reagovat
paddy
Opět se nedokázala motivovat proti slabší soupeřce, která na ni neumí, a 4 gemy jsou tak pro ni úspěchem. Podání nic moc, 1 prohrané, k tomu jen 2 esa. Zkrátka někoho jí stačí porazit i pouhým řevem na síti.
Reagovat
Chrenda
dostává od Nadala čočku. Myslím, že Rafa má na to to tam letos celé vyhrát. Fedex moc zatím nepřesvědčuje, zato Rafa všechny přímo válcuje.
Reagovat
Vlk-v-trave
Serena by ho vyndala z pavouka hned:)
Reagovat
smazaný uživatel
Hrdla uz vytlieskava Muchovej ue.. aha
Reagovat
FulnekUltras
normálka
Reagovat
Jon61
On je takový typ gigola, omezený nevychovaný živočich.
Reagovat
Andrew89
ta hlava...ta hlava
Reagovat
Blondie
strašná, STRAŠNÁ škoda. Teď bude úplně v háji, tohle si z hlavy nevyžene XD
Reagovat
Nenela
Vzdycky jsem ji fandila a budu i nadale, i kdyz musim rict, ze svym poslednim prohlasenim, ze je ji jedno, jestli vyrusta dalsi generace ceskych tenistek a ze je jinak nepodporuje, protoze se stara o sebe, me trochu vytocila. Je to sice uprimne, ale fakt hnusne. Je jasne, ze jsou vsechny sobe navzajem souperky, ale je hodne hracu/hracek, kteri se navzajem podporuji a maji pochopeni. Vcetne nasich jinych hracek. Ach jo, nedivim se, ze si Karolina umi proti sobe hodne lidi popudit. Trocha diplomacie by neskodila ani nezabila.
Reagovat
Torn
Tohle je zase vytržené z kontextu, zkrátka řekla, že to neřeší. Která česká hráčka je podporuje? Jinak Karolína podporuje děti k tenisu. :)
Reagovat
EllNino
třeba Bára Markétu Vondroušovou, Lucka s Petrou se mají rády apod. ... Karolína je prostě taková, nemám jí to za zlé, ale pak se prostě nemůže divit, že není oblíbená no :)
Reagovat
Torn
Jenže to mluvíš dle mého o trochu něčem jiném. Lucka a Petra, to je trochu něco jiného, než na co se ptali. A Báru moc nepočítám, ta je přelétavá až to bolí, kdo jí nejde na ruku, je zlo. :D
Reagovat
Blondie
Karolína občas zapomíná na to, co sama dělá - vždyť má takový ten tábor pro talentovaná děcka :)
Reagovat
Torn
Ona spíš myslela ty juniory atd., zkrátka jí to nebere.
Reagovat
FulnekUltras
platí ho - přes Hrdlu
Reagovat
Holahej
Je to nabídka na normální tenisový kemp, na pár dní, v areálu , dříve VŠ Praha, vyloženě komerční záležitost, s nabídkou možné návštěvy KP, je i vyfocená na reklamním plakátku, např. nyní 8. do 12.7. 2019 , cena je 3 900 Kč, 13. do 17.8.2019 cena je 3 800 Kč.....
Reagovat
Chrenda
Je to vytržené z kontextu. Novináři jsou opravdická svoloč, jak umí všechno překroutit nebo nakroutit. :-(
Reagovat
Jon61
Ono to tak bude, závistiví ubožáci, kteří sami v životě nic nedokázali, vytvářejí o ní negativní obraz.
Reagovat
Blondie
Nemyslím si. Karolínu mají novináři většinou rádi - akorát Karolína má za sebou těch ne úplně taktních vyjádření více, a v tomto kontextu pak všichni interpretují její další výroky.
Reagovat
Blondie
Na druhou stranu - má na svůj postoj plné právo. Proč si taky vychovávat a vychvalovat konkurenci? ;) třeba se bude šlechtění talentů věnovat po konci kariéry.
Reagovat
FulnekUltras
plus dlabance na OH a FC - karma se sčítá
Reagovat
Blondie
ale to je fakt její věc... a s FC jí nekřivdi, prosím :-) jasně, není týmová, jasně, asi bere FC jako svůj trénink, ale Kája nám nahrála velmi mnoho důležitých bodů!
Reagovat
EllNino
přesně ... z pár zápasů máme od ní dva body ze singla a pul bodu z debla, důležité body z debla ve dvou finále ... prostě Karolína je důležitou členkou týmu, a to se může Fulnek stavět na zadní, jak chce :) ...
Reagovat
FulnekUltras
byla, byla...
Reagovat
EllNino
pořád je :)
Reagovat
FulnekUltras
"Ivanek" kdysi též, než se "otrkal"
Reagovat
EllNino
Petra se taky otrkala, už nerezprezentuje jako kdysi ... a já holky chápu, naproto, mládí vpřed :)
Reagovat
FulnekUltras
V novém formátu plnou parou do nicoty.
Reagovat
Nenela
Pokud by to tak bylo, byla bych jen rada, i kdyz jsem si vzdycky myslela, ze rozhodvor musi byt autorizovany.
Ano, ma tabor pro deti, kam se sice dostanou jen ti bohati, ale OK, dela neco. Spousta dalsich hracek se navzajem podporuje, neni to tak, ze by si vsechny hraly na svem jak to je v rozhovoru napsane.
Reagovat
smazaný uživatel
Muchova je skvela :3
Reagovat
Blondie
Nádherně bojuje. Moc bych jí ten set přála, ALE...
Reagovat
Jabadu
Kdybych nevěděl, že Muška se v další kole sesype před Serenou, více bych fandil právě jí. Je mnohem tenisovější než KP.
Reagovat
EllNino
Ona ma ale Svitolinu
Reagovat
PetaM
Asi myslíš Svitolinu :D Serena je úplně jinde :D
Reagovat
Jabadu
Aha, aha.
Mea culpa.
:-)
Reagovat
Chrenda
V příštím kole by na Serenu nemohla ani jedna Karolína narazit, jsou v druhé polovině pavouku, pokud jsi si nevšiml. Na Serenu může maximálně narazit Petra a to až v semifinále.
Reagovat
Torn
Tenisově je jako Vandeweghe, podobný styl a podobně často raněná.
Reagovat
EllNino
s Vandeweghe nemá společného skoro nic, u CoCo v podstatě neexistuje bekhend, ten má Karolína daleko lepší, CoCo má zase leší servis ... a Karolína lepší pohyb ... a sebevědomý kecy má CoCo taky větší :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Skvělě Kájo:)
Jde ti to, jen tak dál:)
Reagovat
FulnekUltras
snad v tom není nějaký muchilin a křídlin...
Reagovat
Blondie
která? Myslím, že Muška ten break nepotvrdí.
Reagovat
Torn
Doufám, že ne.
Reagovat
Vlk-v-trave
zbabělče:)
3 sety by byly hezký...
Reagovat
FulnekUltras
a už je to tady ;-)
Reagovat
Jon61
Souhlasím, KP si dokáže většinou hned vzít podání zpět. Teď dokázala zreturnovat mimo jiné dobrá podání KM.
Reagovat
Jabadu
Petra a Karolína P. zůstaly v letošním Wimbledonu jako dvě nejvýše nasazené.
I dreamed the dream ...
Reagovat
EllNino
tak to do finále určitě nepostoupí ani jedna :D
Reagovat
Jabadu
No, KP právě začíná jančit.
Reagovat
bIbec
Kaje fandí herečka Rebelka Wilson. Pěkné :)
Reagovat
petrulinka
A kdo to je?
Reagovat
Andrew89
asi nějaká rebelka
Reagovat
smazaný uživatel
S velkým R!
Reagovat
bIbec
Australská herečka / komička. Hraje v amerických komediích.
Reagovat
bIbec
Je to ta v červených šatech
Reagovat
petrulinka
Aha, tak tu neznám. To bude asi tím, že ty americké nesmysly nesleduju
Reagovat
bIbec
Mezi těmi nesmysly najdeš spoustu skvělých kousků. Neříkám, že tam patří filmy s tou Rebel. Ale je to taková zajimavost, že herečka fandí hráčce, co ani není v top 50
Reagovat
MartinPa
Taky sem si všiml a důvod je ten, že je hostem nějaké módní značky, tak si hodila korunou, kde bude více vidět :-) (alespoň to plyne z článku anglického blesku)
Reagovat
EllNino
https://live-stream365.com/onlineplayer.php?stream_id=829640

Kdyby někdo chtěl :))
Reagovat
Jon61
Carla vs Serena to je jako muší váha se supertěžkou, tady překvapení nebude, Serena soupeřku převálcuje.
Reagovat
Kytka
Skvělé, veliká gratulace. Takhle otočit zápas. Chtěla bych vědět co a jestli něco Mertens skutečně v zádech bolelo.
Reagovat
EllNino
Bojovnice, skvělé :) Ale dneska to bolelo, chvilku vypadala dost odevzdaně, ale pak se chytla a po srovnání na 5:5 to z ní spadlo úplně :) .... 3. set i s tím hereckým přispěním pěkná etudka :) ....

tak snad to Peťka zvládne a bude čtvrtfinála jako 5 let zpět :)
Reagovat
Jon61
Karolíně Plíškové nejde moc podání, úspěšnost prvního servisu je 52% a jen jedno eso, Muška jich má sedm.
Reagovat
Dobry-den
Karolíny sice 28:28 na uhrané míče, ale set bere Žirafka 6:4.
Reagovat
vrabejka
sKVĚLE TETA!!!!
Reagovat
Jon61
Po prvním setu a za stavu 2:5 to vypadalo na vítězství Elise ve dvou setech, Bára byla marná, ale nevzdala se. Dokud není odehrán poslední vítězný míček, zápas nekončí, proto mám tenis rád. Ve fotbale za stavu 1:0 můžete zabetonovat a výsledek ubránit, v tenisu toto není možné.
Bára to neodpískala a zápas otočila, úžasný obrat. Blahopřeji Báře.
Reagovat
FulnekUltras
a jestli bude QF zase s Petrou, tak Davidovi vážně nezávidím. ;-)
Reagovat
mendrit
Petra se musí snažit, takové QF bude stát za to
Reagovat
pockerface
No jo, ale tam bych fakt měl dilema. Petře bych to strašně přál, ale Báře vlastně taky, aby to konečně prolomila a na GS se dostala do SF. No uvidíme. Petra ve čtvrtfinále ještě není, ale doufám, že dnes vyhraje, ale bude to s Konta velká bitva. Ta je doma, ta se jen tak nevzdá. Ale Petra se tu cítí taky jako doma, tak snad to bude zápas dne.
Reagovat
Fransoas
Ano poslední míček byl super.Po neskutečně bojovném výkonu si to Bára zasloužila.Mertens hrála svoje údery hodně k čarám.To jí přinášelo dost vítězných míčů.Za stavu 5 : 2 to mohla dotáhnout k výhře.Ovšem po dobré taktické hře Báry došlo k obratu.Je to velice cenný postup a vyrovnání ČF před několika lety.
Reagovat
pockerface
Barča super. Téhle holce fakt fandím a přeji jí na stárnoucí kolena :-), aby ten blížící se konec kariéry měla co nejlepší, aby měla hodně tenisových zážitků. Ještě by to chtělo prolomit to čtvrtfinále a dojít do SF a F by byl neskutečný sen.
Reagovat
FulnekUltras
na stárnoucí achillovku - která snad ještě chvíli vydrží ;-)
Reagovat
Chrenda
No jo, to by asi musela přehrát Petru (pokud tedy ta přejde přes Johanu), ale to se jí asi nepodaří. Kontu by dát ale mohla. :-)
Reagovat
Dobry-den
Tak výborně, Bára to dotáhla, hezká otočka z 4:6 2:5 :-)
Reagovat
Jabadu
Ten Kotyza. To je klikař.
Reagovat
pockerface
Ví jak ty holky připravit a nabudit. Už má zkušenosti s Petrou a vlastně i s Karolínou. Každá jiná, ale podle mě umí z holek na Wimbledonu vyždímat to nejlepší, možná i proto, že i pro něj je tenhle turnaj, turnaj turnajů. Má ho nejraději a přistupuje k němu se ctí a pokorou. A možná, že to přenáší i na ty holky. Super. Můžou jít s Barčou lehce oslavovat. Ještě by to chtělo prolomit to Q a dostat se alespoň do SF. Finále by byl sen.
Reagovat
Chrenda
super, tak to by mohly být 3 holky ve čtvrtfinále, 2 určitě. :-)
Reagovat
Andrew89
velká paráda..bojovnice!Super super
Reagovat
Blondie
Mám radost z Báry, jupí! Moc jí to přeju :-)
Reagovat
Jabadu
Ještě bude peklíčko.
Reagovat
EllNino
bože, MTO poslední záchrana? Máš to zapotřebí?
Reagovat
dunphy
Ještě jak si tam tu fyzio nechala na každou přestávku, aby to nevypadalo jako taktika :D
Reagovat
FulnekUltras
Barušce stačí pohladkať levharta - a má ji.
Reagovat
FulnekUltras
Lendlovka dnes bude hratelná.
Reagovat
Blondie
Na vítězství Mušce nevěřím, ale snad to bude alespoň se ctí :D
Reagovat
Andrew89
hraje velmi dobře, aktivně a bez strachu...podle mě má tu na trávě největší šanci.

Karolíně P zatím nejde servis a od toho se to odvíjí..ale muška jí skvěle returnuje. Myslím, že jí čeká dneska hodně.hodně práce
Reagovat
Blondie
Teď Muška přijde o podání. Uvidíš :)
Reagovat
Torn
Já doufám.
Reagovat
Blondie
Ale KM bojuje :-) jak říkám, zatím je to se ctí. Obrovská škoda prvního setu.
Reagovat
Torn
No teď doufám, že jí Plíštice vypráská z kurtu ve druhém setu. :D
Reagovat
Blondie
Muška je ti nesympatická, nebo to bereš podle toho, kdo má šanci dojít dál? :)
Reagovat
EllNino
nemá ji rád
Reagovat
Andrew89
tak jdeme na to:) ale čekám jednoznačnou záležitost
Reagovat
horska.kraslice
Asi jo.
Reagovat
Andrew89
Kája muchová teda do toho zatim slušně jde
Reagovat
horska.kraslice
A je tady ošetřování. I ty, Elise.....
Reagovat
Jon61
Neskutečné! Slyšel jsem názory, jak se můžeš dívat na ženský tenis. Ale je to adrenalin. Prohraný první set, ve druhém stav 2:5 a ejhle 1:1 na sety a ve třetím 3:0 s dvěma brejky a teď už se tonoucí stébla chytá, ošetřování...
Reagovat
petrulinka
Mertenska si vyžádala ošetření, evidentně chce Báru rozhodit
Reagovat
FulnekUltras
to je taky její poslední stéblo - ale Barče věřím, že její vyzrálost a vnitřní pohoda nakonec rozhodnou
Reagovat
d@ve
U Mertens celkem klasika.. Snad to Báru nerozhodí..
Reagovat
FulnekUltras
Tenis je nádherná země nikoho mezi fotbalem a šachy. ;-)
Reagovat
vendulkabendulka
Nejhorší je, že vy si snad o sobě myslíte, že jste vtipný.
Reagovat
FulnekUltras
Slabý premiér, geront prezident, směšný Staněk - a modráci v prdeli. To mi dneska úplně stačí.
Reagovat
Andrew89
doklepni to!
Reagovat
Jabadu
Ntpč ... dva brejky!
Reagovat
Grape
Elina Svitolina, Alison Riske, Shuai Zhang...zajímavé čtvrtfinalistky. Snad za chvíli přibude Bára. :-)
Reagovat
dunphy
A ve čtvrtfinále je poměrně nečekaně i Elina. Připomíná mi to loňský TM, kde vyhrála všechny zápasy, přestože na turnaj odjížděla se špatnou formou a šňůrou porážek a byla snad největší outsiderka. Tady měla ale už dvakrát hodně štěstí na zraněné soupeřky, Petra očividně nebyla dnes úplně fit.
Reagovat
paddy
Toho se vůbec nebojím :-)
Na trávě to neumí, má dokonce zápornou bilanci
Plíšková si na ní v dalším kole pochutná, mňam...
Reagovat
dunphy
Jen říkám, co mi to připomíná. Ne, že si myslím, že to tak skončí, to opravdu ne :D
Reagovat
Jabadu
Peti, je to ložený. V červenejch! ...
Reagovat
Jon61
Báru jako kdyby pokropili živou vodou. Elise byla dosud ta suverénní.
Reagovat
Jabadu
Donnerwetterkrucajselement nelelkovat! Dělat!! ...
Reagovat
mahycek
Bartyová venku, hurá !!!
Reagovat
Pavlis
Barty Party skončila. Alison ukázala, co na Ash hrát. Obecně nepovažuji Australanku za ranařku, takový má jen servis. Její return je všechno možné, jen ne takový, který zdobí typické 1,80 m vysoké ranařky. A ta snaha dobíhat všechny míče. Jednou ta párty skončit musela. Líbilo se mi, jak systematicky Alison hrála, aby si s hrou Ash snadno poradila. Ale je jasné, že Barty zradila i psychika a ten závěr nezvládla.
Reagovat
smazaný uživatel
Ups, Barty party! :(
Reagovat
EllNino
Neskutečná :) ...

Ash jela tam moc jednoznačně, že to bohužel jednou přijít muselo ...

Jsem zvědav, jak to celé dopadne, velká favoritka je out
Reagovat
vrabejka
Alisson krása, věděl jsem že jestli někdo má na to vyřadit Barty tak je to právě ona :)
DOufám, že oddělá aj SERENU :)
Reagovat
Grape
Ash velké překvápko, gratulace Alison. A Bára vstala z mrtvých, snad ten obrat dokoná. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hruza
Reagovat
horska.kraslice
No prosím, zdálo se, že Ash je momentálně neprůstřelná, a ono ne.
Reagovat
dunphy
Grasslison GOATriske
Reagovat
VlS
trhéééj
Reagovat
Dobry-den
Krásná a sympatická Alison postupuje, na trávě hrát umí, ale překvapila mě silnou psychikou. :-)

Barty party končí, ale 21 vyhraných setů po sobě, to si zaslouží respekt. :-)
Reagovat
Andrew89
přesně. Čekal jsem , že to neustojí. V minulosti takových zápasů projela spoustu. Dneska byla skvělá a silná. Myslim, že případně ani proti Sereně by nebyla bez šance, pokud by zahrála takhle.
Reagovat
VlS
Alison gratulace a veliká. Ash v singlu končí
Reagovat
FulnekUltras
už bylo načase
Reagovat
Andrew89
Ash mám rád, ale Alison hrála brutálně dobře. Klobouk dolu, když jí to padá tak je to parádní podívaná. První upset dneska....
Reagovat
FulnekUltras
americké trávařky jsou vždycky ořech
Reagovat
Blondie
Ash :( taková škoda!
Reagovat
Jon61
Ale zase se otevírá šance pro Karolínu Plíškovou.
Reagovat
ttopi
Riske na BB 4/4, hmmm...
Reagovat
bIbec
Tož co, zvládne to Alison? Nakonec to tam celé vyhraje Serena.
Reagovat
bIbec
tak a je po nej favoritce.
Reagovat
bIbec
a když né Serena, tak Svitolina.. když si vzpomenu na ten mač proti Margaritě.
Reagovat
paddy
Bohužel v nejtěžší části pavouka má Serena umetenou cestičku. Kerber, Barty out. Hru Goerges poškodila nízká úspěšnost 1. servisu, 51% stejně jako dnes u Barty. I když Riske na trávě umí, tak asi bude vyčerpaná 3set zápasy.
Poslední nadějí je, že se bude opakovat ročník Bartoli, kdy vyhraje hráčka, která nenarazí na nikoho z top16.
Reagovat
jirkaS
wauuuu!
Reagovat
Andrew89
Bára skvěle a Alison ještě líp!

Pravá, levá..nebojí se ničeho..ten potvrdit. come on
Reagovat
ttopi
Tomu se říká utéct hrobníkovi z lopaty :-)
Reagovat
sosna
vidím jen čísla...Barušku polili živou vodou? Nebo Elise začala kazit?
Reagovat
ttopi
Já koukám taky jen onlinově :-)
Reagovat
FulnekUltras
Věk 33 teď udělá své.
Reagovat
Jon61
Vypadalo to na dvousetové vítězství Elise, ale dokud není odehrán poslední vítězný míček, zápas nekončí, proto mám tenis rád. Ve fotbale za stavu 1:0 můžete zabetonovat a výsledek ubránit, v tenisu toto není možné.
Reagovat
FulnekUltras
přesně ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Baru POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
FulnekUltras
Dost často chodím na poslední chvíli. ;-)
Reagovat
Andrew89
ted musíš!
Reagovat
FulnekUltras
https://www.lidovky.cz/sport/ostatni-sporty/mohutna-kvitova-bez-fyzickeho-zakladu-hrala-jako-z-partesu-dulezita-je-u-ni-hlava-rika-byvaly-kouc.A190708_104554_ln-sport-ostatni_lar
Reagovat
Andrew89
hraje fakt parádně...ted ten prohoz byl neskutečný.

Bára je asi v ....

Elina to dá asi ve dvou

Dayana to dá snad ten třetí
Reagovat
Blondie
Takže Riske je až tak dobrá a Ash na ni nemá recept?
Reagovat
EllNino
Moc nemá co hrát, Elise zatím o level výš než její předchozí soupeřky
Reagovat
EllNino
úplně se rozpadla bohužel
Reagovat
Andrew89
trošku jsem spolehal na to, že Bára Elise rozebere..a ono je to přesně naopak...
Reagovat
smazaný uživatel
Pome Barty
Reagovat
EllNino
Elise se prostě na trávě hýbe daleko lépe, a i ty údery jsou pro Báru hrzně nečitelné, létá to dost nízko a moc to neskáče ...

Kiki se hýbe na trávě dost s obtížemi, Elise velmi přirozeně
Reagovat
Jon61
Elise je štíhlejší, Kiki je proti ni neohrabaná. Bára je rozhozená. Když se nedaří... je to pak marný boj.
Reagovat
Dobry-den
Alison, pojď!
Reagovat
Jon61
Báro, Báro, takhle se zbavovat šancí zápas otočit.
Reagovat
Andrew89
ted hraje parádně..pojd! vydrž to

Elina to asi už dotáhne ted mega dlouhej set:D
Reagovat
Dobry-den
To je bitva! Hrají už hodinu a je to teprve 4:4. :D
Reagovat
Jon61
K čemu brejk, když ho nedokáže potvrdit.
Reagovat
Dobry-den
To bude dobrý. Uvidíte.
Reagovat
Andrew89
to otočí..pojd!
Reagovat
Blondie
Sakra... :( Baru, do toho!
Reagovat
Jon61
Bára není v pohodě, Mertens je ta na koni, méně chybuje, ale také dokáže výměnu zakončit winnerem.
Reagovat
Jabadu
Největší zbraň Báry (hra na síti) je totálně v hayselu a teď už to bude rychlý.
Reagovat
EllNino
Přemotivovaná, na*raná, s Kiki byla víc v pohodě ...
Reagovat
ttopi
Škoda, byl tam brejk, teď zas Bára dotahuje.
Reagovat
Jabadu
No, trocha pozitivní, konstruktivní kritiky a hned to jde.
Reagovat
EllNino
jeden lajnový rozhodčí řve stylem, jako by ho na nože brali ... a do toho ten věřný nahypovaný fanoušek :D
Reagovat
Jabadu
Bára začíná být na síti tragická a to je její konec. Mertens je v základních úderech mnohem lepší.
Reagovat
pockerface
To se podá, je to začátek zápasu. Až se Bára dostane do transu, tak Mertens umlátí.
Reagovat
pockerface
Báro, Petro, Karolíno Muchová, Cori, Rogere, Rafo pojď!! To dáte.
Reagovat
pockerface
A ještě bych zapomněl na Serenu :-).
Reagovat
Dobry-den
Dnes postoupí:
Barty (přeji Riske)
Super máma (přeji CSN)
Bára :-)
Petra :-)
Petra M.
Kája Zloun :-)
Halep (přeji Gauff)
Jastremská (přeji Čang)
Reagovat
dadaft
dnes hafo famózních zápasů.

mimo jiných mne dost zajímá Zhang - Jastremská .......... Shuai mě docela překvapuje, zatím hraje skvěle, a kurz 2,66 bych být sázkař teda prověřil...

Barty - Riske bude možná taky skvělý zápas............... tak pojďme na to :)))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist