Strýcová porazila Kontaovou a ve Wimbledonu si zahraje první grandslamové semifinále!

9. 7. 2019, 15:40
Aktuality 428
WIMBLEDON - Barbora Strýcová na trávě ve Wimbledonu přehrála na Centrálním kurtu domácí Johannu Kontaovou a ve 33 letech postoupila poprvé v kariéře do semifinále grandslamového turnaje. O finále si česká tenistka zahraje ve čtvrtek se sedminásobnou šampionkou Serenou Williamsovou. Naopak skončilo úspěšné tažení Karolíny Muchové, jež ve svém prvním grandslamovém čtvrtfinále podlehla Ukrajince Elině Svitolinové.
Barbora Strýcová (© AFP)

Barbora Strýcová ve Wimbledonu odehrála v roce 2003 svůj první grandslam a až dnes po 16 letech se na londýnské trávě dostala na Centrální dvorec. A dočkala se na něm životního úspěchu.

V utkání s domácí Johannou Kontaovou, osmifinálovou přemožitelkou Petry Kvitové, prohrávala v úvodu duelu 1-4, ale vývoj dokázala otočit a první sadu vyhrála tie-breaku 7-5. V druhém setu plzeňská rodačka dominovala a po hodině a půl proměnila první mečbol, když nervózní Kontaová zahrála míč za základní čáru.

Dlouholetá česká fedcupová reprezentantka předvedla ve svém prvním duelu na wimbledonském centrkurtu téměř dokonalý výkon. Zaznamenala jen devět nevynucených chyb, z toho pouze šest ze hry, zatímco její soupeřka čtyřiatřicet.

"Byl to jeden z nejlepších zápasů, jaké jsem tu odehrála. Stále tomu nemůžu věřit. Zní to šíleně a pořád se mi třese hlas," řekla Strýcová v televizním rozhovoru bezprostředně po zápase. Do semifinále prošla poprvé až na svém 53. grandslamu.

Jediné předchozí grandslamové čtvrtfinále před pěti lety ve Wimbledonu prohrála s Kvitovou. Dvojnásobnou šampionku tehdy vedl David Kotyza, jenž je nyní koučem Strýcové.

Strýcová má za postup do semifinále dvouhry Strýcová jistou odměnu 588.000 liber (16,7 milionu korun). Další prize money získá za čtyřhru, na kterou po vítězství nad Kontaovou spěchala. S Tchajwankou Su-Wei Hsieh po hodinové pauze porazily rumunské duo Irina Beguová a Niculescuová postoupily do čtvrtfinále.

O postup do sobotního singlového finále se Strýcová utká ve čtvrtek s třiadvacetinásobnou grandslamovou šampionkou a sedminásobnou vítězkou Wimbledonu Serenou Williamsovou. Se sedmatřicetiletou Američankou hrála třikrát a nezískala ani set.

Williamsová zdolala po dvouhodinovém boji jinou Američanku Alison Riskeovou 6-4 4-6 6-3 a semifinále na londýnské trávě si zahraje už podvanácté. Bývalá světová jednička ale měla s 55. hráčkou žebříčku, pro kterou je tráva velmi oblíbený povrch, plné ruce práce.

S krajankou, která o kolo dříve vyřadila světovou jedničku Ashleigh Bartyovou z Austrálie, ztratila pětkrát servis, ale v koncovce ukázala svou sílu. Když už se zdálo, že uvadá, přidala na razanci, hrála i chytře a zvítězila. "Když se cítím dobře, tak si věřím a jsem hrozbou, protože tuhle hru miluju," řekla Williamsová.

V utkání nastřílela 49 vítězných míčů a duel ukončila devatenáctým esem. Připsala si 97. výhru ve wimbledonské dvouhře a osamostatnila se na druhém místě. Lepší je pouze devítinásobná vítězka turnaje Martina Navrátilová (120).

Muchová skončila na raketě Svitolinové
Dvaadvacetiletá Karolína Muchová ve svém prvním grandslamovém čtvrtfinále nestačila po nadějném začátku na osmou nasazenou Elinu Svitolinovou. S loňskou vítězkou Turnaje mistryň prohrála ve dvou setech 5-7 4-6.

Zpočátku nebylo na mladé Češce znát, že má v nohách více než tři a čtvrt hodinové osmifinále, v kterém porazila Karolínu Plíškovou. Sice na úvod přišla o podání, ale pak se rozjela - hrála rychle, tlačila se k síti a Svitolinová nestíhala. Za 14 minut Muchová vedla i díky dvanácti vítězným úderům 4-1, poté ještě 5-3 a podávala.

Svitolinová ale začala držet českou hráčku co nejdál od sítě a vývoj otočila. Stále více chybující Muchová od stavu 5-2 ztratila pět gamů v řadě i první set. Ve druhém znovu zaútočila, vedla 2-0 a měla brejkbol na 3-1, jenže neuspěla. Za stavu 2-5 se ještě pokusila o obrat, snížila na 4-5, ale víc už nestihla.

Muchová hrála ve slavném All England Clubu poprvé a postupem do čtvrtfinále si vylepšila grandslamové maximum. Ve světovém žebříčku se díky tomu poprvé posune do první padesátky.

Soupeřkou Svitolinové v prvním grandslamovém semifinále bude Rumunka Simona Halepová (h2h 4-4). Loňská královna antukového Roland Garros porazila Shuai Zhang z Číny 7-6 6-1 a mezi nejlepší čtveřicí ve Wimbledonu je podruhé v kariéře.

• WIMBLEDON 2019 •
Velká Británie / Londýn, tráva, 38,000.000 liber
úterní výsledky (09. 07. 2019)
• Dvouhra žen - čtvrtfinále •
Strýcová (ČR) - Kontaová (19-Brit.) 7-6(5) 6-1
Svitolinová (8-Ukr.) - Muchová (ČR) 7-5 6-4
Halepová (7-Rum.) - Shuai Zhang (Čína) 7-6(4) 6-1
S. Williamsová (11-USA) - Riskeová (USA) 6-4 4-6 6-3
• Čtyřhra - osmifinále •
Su-Wei Hsieh/Strýcová (3-Tchaj-wan/ČR) - Beguová/Niculescuová (15-Rum.) 6-3 6-4
• Čtyřhra - čtvrtfinále •
Mladenovicová/Babosová (1-Fr./Maď.) - Peschkeová/Melicharová (7-ČR/USA) 2-6 6-2 9-7
JUNIORKY
• Dvouhra - 2. kolo •
Fruhvirtová (ČR) - Osoriová (2-Kol.) 6-4 6-3
• Čtyřhra - 1. kolo •
Fruhvirtová/Lavičková (ČR) - Naklová/Savangkevová (Thaj.) 6-3 3-6 5-3 / skreč N./S.
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

428
Přidat komentář
tito
https://www.kurzy.cz/zpravy/501990-kolik-si-na-wimbledonu-vydelali-cesi-dane-je-pripravi-o-majlant/
Reagovat
Frick
https://youtu.be/501VeWT5orE

Jeden z účinkujících je rodinný známý jedné naší tenistky a jeden z účinkujících má značný osobní důvod jednu naší tenistku nemít rád.

Uhádnete účinkující i tenistky?
Reagovat
VlS
Už jsi roztřídil a vynesl odpadky z kuchyně? Ne,? Tak kmitej!
Reagovat
darek.vrana
Letošní grandslamy - 5x čtvrtfinále, pokaždé jiná hráčka, neuvěřitelné.

AO Kvitová F, Plíšková SF
FO Vondroušová F
W Strýcová SF (zatím), Muchová ČF

Tak na US snad Siniaková a Kristýna Plíšková:).
Reagovat
lars
Na USO by mohla uspet Bouzek
Reagovat
darek.vrana
Bára je třináctou Češkou, která postoupila do semifinále GS a sedmou ve Wimbledonu.
https://tenis95.webnode.cz/grandslamove-turnaje/
Reagovat
Frick
https://www.instagram.com/kajinek_official/

Třeba Fulnek nebo Brixner...
Reagovat
FulnekUltras
budoucí prezident na svém místě ;-)
Reagovat
brixner
Na Štvanici vlaky nikdá nejezdily, bejvalo tam letiště!
A Stan Newcombe byl Angličan!
Asi fakt huvno pamatuješ!
Reagovat
Jon61
Mahyčka má dobrou paměť:
Tenisový areál byl, mimo jiné, velice proslulý zejména svojí neobvyklou ostrovní polohou v těsné blízkosti rušné železniční trati, po které kdysi jezdily dýmající, syčící a houkající parní lokomotivy. Hrálo zde mnoho hvězd světového tenisu a štvanický areál byl místem řady utkání mužské týmové soutěže v Davisově poháru. (Jeden zahraniční tenista se nechal slyšet, že na nádraží ještě nehrál:))
A JOHN Newcombe je Australan.
Reagovat
Jon61
Ještě malý dodatek z dávné historie. Z projíždějícího vlaku kolem štvanice v době konání zápasu DC se ozval pokřik: "Lendl, Lendl!" Na to rozhodčí na umpire: "Klid, prosím." Vyvolalo to pobavení v hledišti.
brixnere, brixnere...
Reagovat
blixa
Ty už to nepij hochu, nedělá ti to dobře :D Na Štvanci vlaky jezdily. Pravda, žádnýho Stana Newcomba neznám, tak třeba je to nějakej Angličan, ale mahycek měl jistě na mysli Johna Newcomba a to je Australan.
Reagovat
FulnekUltras
Stan Smith - to byla jeden čas taky velká kapacita, na kterou se žádnému tenistovi nechtělo narazit. Myslím 1972 - absolut No.1.
Reagovat
brixner
Čekal jsem spíš pár smajlíků :-)
Neberte všechno tak vážně, vobčas si prostě lehounce rejpnu do kolegy:-)
U našeho Marca se mi to ale onehdá moc nevyplatilo...Řekl jsem mu česky, že Taliáni nikdy moc fotbal hrát neuměli, že jsou to přeplacený kopyta a lemplové a že Maldini bejval jen do počtu a Gatusso byl línej jako svině.
Jenže jsem netušil, že Marco za ty roky už pochytil spousty českejch obratů a slov a vět a že se v něm projevily náznaky lingvistiky, u těch jeho pánví a kastroulů to člověku lehce unikne a dal mi to patřičně sežrat - k večeři udělal dušenou mrkev a já, chudák, kterej by mouchu nezamáčk, sem skončil u fazolový konzervy. No, vyžehlil jsem si to tvrzením, že jsem brečel, když Baggio nedal poslední pentli v 94(což je pravda, přiznávám), Marcovi se v koutku oka vobjevila slza a já dostal takovej řízek, že sem půlku schoval do mrazáku i pro Čendu. A vod tý doby tohle taliánský pako věří tomu, že vodjakživa fandím Itálii, což je prostě fakt. Mám ponaučení, že do kolegů se rejpat nemá, takže sorry jako:-) Vona ta dušená mrkev je fakt hnus, to mi věřte!
Reagovat
mahycek
Brixnere, Brixnere, Newcombe hrál za Austrálii a při DC někdo
doopravdy zařval Lendl, Lendl.
Reagovat
Jon61
Půl života jsem žil v socialismu, takže si pamatuji i některé věci spojené s tenisem.Dohledám, který zápas DC to mohl byl. Přidám historku ze zápasu s USA ve Fed Cupu, kdy v Praze nastoupila za USA Navrátilová. pamětníci jistě potvrdí, že se to tak stalo. Teď sleduji zápas.
Reagovat
George_Renel
Tak samozřejmě že se to stalo. A lidi jí fandili více než Češce.
Reagovat
Jon61
Největší aplaus byl, když se při představování přeřekli: "Martina Navrátilová, Československo." Komunisti si to pak s ním jistě vyřídili.
Reagovat
Fandina
Pamatuji, na tom utkání jsem byla.
Reagovat
Fandina
Fed Cup
Reagovat
EllNino
Reagovat
EllNino
Barčo neskutečné, nemám slov :) ....

Muško, nevadí, čf super výsledek :)

Viděl jse jen kousek 1. setu Karolíny, tak snad najdu nějaký záznamy, nemá někdo? :)
Reagovat
tommr
ted to opakujou na NovaSportu1 ...
Reagovat
EllNino
nemám :)
Reagovat
FulnekUltras
čekám na YT
Reagovat
EllNino
tam nebude nic, autorská práva jsou ve Wimbledonu dost střežená :) jen mečbol a krátké highlighty
Reagovat
FulnekUltras
stačí mi málo ;-)
Reagovat
janek_da
nevim, jestli si to prehrajes
https://live-stream365.com/onlineplayer.php?stream_id=830872
Reagovat
EllNino
moc děkuju :) ... a Báru? :D
Reagovat
janek_da
https://live-stream365.com/onlineplayer.php?stream_id=830906

ps: Muska do 5.gemu 1.setu byla balzam na chatrne srdce vynervovaneho fanouska
Reagovat
EllNino
díky díky :)
Reagovat
Fandina
Sice to nikdo nechtěl, ale tady mám deblíka Báry.

https://live-stream365.com/onlineplayer.php?stream_id=831113
Reagovat
Vlk-v-trave
hele Janku, a jak můžu najít třebas něco ze včerejška...:)
Reagovat
janek_da
no, ja se divam do historie prohlizece. Jestli jsi mrkl aspon na chvilku na zapas pres prohlizec, tak mas odkaz.
Reagovat
Vlk-v-trave
no právě...:)
jsem myslel o nějaké fligně, bez stopy v prohlížeči...
Reagovat
janek_da
leda zkouset idecko v url :D

treba zkousej od https://live-stream365.com/onlineplayer.php?stream_id=830701
Reagovat
Vlk-v-trave
jo to dělám..někdy něco trefím, třebas plážový volejbal...no dál se nehnu...:)
ale dík...moc.
Reagovat
janek_da
vypada to, ze tam maji jenom dnesni zapasy. Mensi id skoci uz na hlavni stranku...
Reagovat
Vlk-v-trave
no nemáš nějaký link ze včerejška?
Reagovat
LukasH
Bára to dneska zvládla podobně jako Markéta na FO. Jakmile začala Bára dávat slajzy a nekazila, Konta se totálně sesypala, což mě ani nepřekvapilo. Dnešek ukázal, jak moc to včerejší vítězství nad Petrou bylo dáno její špatnou hrou.
Kontě stačí trošku nabourat ten její zvláštní rytmus a je v pr...
Reagovat
tmora
Prosim finale: Bara vs Simona
Reagovat
tommr
Bára vs. Svitolina by bylo lepší ...
Reagovat
annah
Asi bude ale Velematka versus Malá myš...
Reagovat
George_Renel
Myš která řve. A na to pozor .-).
Reagovat
tommr
to je katastrofickej scénář na kterej nesmí dojít ...
Reagovat
FulnekUltras
Chvilku jsem se rozmýšlel, jestli to tady napsat, ale myslím, že dění v chrámu to nakonec stejně nijak zásadně neovlivní. ;-)

"Však ta Bára stejně nemá co ztratit, ne? V životě to ještě tak daleko nedoťukala, a jako ženské jí teď asi nechybí vůbec nic. Tak prostě vyťuká ještě Viljamsku a Halepku - a s talířem pak pude k Šípovi."

Ne že si to tady zítra přečteš, Baruško... ;-)
Reagovat
Jan
Šíp bude hlavní motivace :)
Reagovat
FulnekUltras
Divadlem Ponec možná už proletí jen muška. ;-)
Reagovat
Jan
Zlatá.
Reagovat
Vlk-v-trave
Reagovat
annah
Je to sympatická osoba. A neječí na kurtu.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak podle mně to měla dnes hodně těžké, obrovská očekávaní...hlavně tady ve Wimbledonu.
...moc ji tu tiskovku nezávidím.
Reagovat
janek_da
inteligentni odpovedi na celkem hloupe otazky
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Petry se ptali čeští novináři taky občas na hlouposti.
9:53 - "Kdybys byla McEnroe..."
https://www.youtube.com/watch?v=coyPK9-onk0
Reagovat
Vlk-v-trave
jj. nemá to jednoduché.
pro zajímavost, hledal jsem také Báru, našel, jsem všechny tiskovky dnešních protagonistek, krom Karolíny a Báry...
Reagovat
janek_da
Co jim rekla Bara, si asi nedali za ramecek. Tedy na YT.
Reagovat
Vlk-v-trave
Díval jsem se na ofi. stránku, tak oni nedávají vždy všechny a všechno...tak Pella s Raoničem tam namají ani Highlights...asi nečekali, že to bude zajímavé..chápu.
Ale u té Báry, ta tiskovka, mě to celkem překvapuje:)
Reagovat
EllNino
nezapomeň, že hrála ještě debla, to se pak tiskovky dělají až posléze :)
Reagovat
EllNino
hledej na ofiko stránkách Wimbledonu :)
Reagovat
tmora
Serena, Strycova, Simona, Svitolina, Semifinale -"S"
Reagovat
Fandina
Když už tak je pořád řeč o Barče, tak podle údajů TP dneska odehrála tisící singlový zápas -:).

https://www.tenisportal.cz/hrac/strycova/
Reagovat
Fransoas
Bára Strýcová i dnes zvládla dvohru a s parťačkou i čtyřhru.Je to opět další vítězný náročný den.Gratulace k úžasnému výkonu.
Reagovat
Jon61
Bára a Su-Wei postupují ve čtyřhře, porazily silné Rumunky (Nosatou a Kozatou). Su-Wei dost kazila, Bára byla nejlepší hráčkou.
Reagovat
tommr
jj Bára si pohodu ze singlu přenáší i do debla ... :)
Reagovat
Kozoroh
Takže Kontaová se opět udusila proti Češce, lol :D
Reagovat
tommr
jen škoda, že jí nevyřídila už Petra ...
Reagovat
Fandina
Jj, hlavně škoda toho druhého setu Petry s Kontou, konec zápasu zase Petře šel, ale bohužel dva prohrané game už nestačila otočit.
Reagovat
FulnekUltras
co se má stát, to se stane ;-)
Reagovat
Jan
Zas by pak možná Petra porazila Báru a ta by se nemohla radovat.
Reagovat
Fandina
Mně by spíš zajímalo, kolik lidí do SF došlo, z počtu všech, kdo tam hráli. Moc jich možná nebude.
Reagovat
Fandina
Mne
Reagovat
Herbert_Hoover
Všichni kromě Báry a Guida Pelly...tak teď už zbývá jen ten Kvído.
Reagovat
Fandina
Důležité bude, jestli se bavíme jen o siglu nebo i deblu, případně veteráni, junioři atd..
Reagovat
Jan
Bára do semifinále prošla poprvé až na svém 53. grandslamu. To je dost.
Reagovat
Fandina
Mne by spíš zajímalo, kolik lidí do SF došlo, z počtu všech, kdo tam hráli. Moc jich možná nebude.
Reagovat
Herbert_Hoover
No nevím Barčo, budeš to mít těžké, když Serena střílí winnery z returnu chlapského servu o rychlosti 138 mil za hodinu. :)))
Reagovat
FulnekUltras
teď ale bude hrát mastodont proti pravidelně ukájené Ženě a vidině Maggie "rekordu" k tomu - situace, kterou zas tak často nezažil ;-)
Reagovat
pockerface
Bára za cca 3 min.na Nova Sport 1 - debl.
Reagovat
ReadyTeddy
Doufám, že Serenu zastaví právě ona!
Reagovat
janek_da
A koukam debl, 3/4 ze stareho Cvokhausenu
Reagovat
Fandina
Begu, Niculescu a kdo ještě?
Reagovat
janek_da
Mona, Bara, Hsieh
Reagovat
Fandina
Jednu jsem trefila :-).
Reagovat
janek_da
ale Begu uz tam taky mela skoro nakroceno
Reagovat
Fandina
no proto
Reagovat
VlS
Ale když viděli její utrápenou tvář, tak žádost o přijetí zamítli všemi hlasy přijímací komise
Reagovat
Carloss
Bára na sklonku kariéry dosáhla životního úspěchu. Kdo by jí nepřál po všech těch bojovných výkonech ve fedcupu? Hrála bezchybně, jeden z nejlepších zápasů co jsem od ní viděl. Proti Sereně není bez šance, a kdyby se jí podařilo finále, byla by to hezká pohádka o malé a statečné Báře. :)
Reagovat
VlS
debl Kubot Melo - s někým, na Nova sport 1 sranda mač v mixu a přitom Barča hraje debla. Se mnou to snad sekne.
Reagovat
Fandina
Také mě to štve, až na to, že ten sranda mač sleduje plné hlediště na centru a že sami aktéři se vyjádřili, že jde o vážnou věc.
Reagovat
Fandina
Budiž Nově omluvou, že Barči deblík je na Voyo :-)).
Reagovat
Jan
Škoda, že už nebude české finále, ale i tak, Bára ve finále, to by nemělo chybu :)
Reagovat
Patik
To jak naša Rybáriková keď postúpila do semifinále....prd z toho..ale body a peniaze budú.
Reagovat
FulnekUltras
povieme si vo štvrtok
Reagovat
Patik
oukej. :)
Reagovat
Jan
Výborně Baruško. Teď ještě poraz v semifinále Serenku, ano ? To tě hodně dojme, uvidíš :) Ona má už také starší kolínka, tak by to třeba šlo. O finále si budeme povídat potom :)
Reagovat
brixner
a mě z toho jebne!!!
Fakt mám radost!!!
Gappu by mohla uběhat, prostě jí nehrát do ruky, tu má Gappa pořád ještě super, ale rozpohybovat ty špeky a jásemmámakozy a ono to pude!
Koorva, mam padla, tak si dam na Tvou počest šťopíček Kourose :-))
Reagovat
Jan
Tak, tak :)
Reagovat
Jon61
U Sereny uvádějí hmotnost 70 kg, to bude nějaký korektní údaj mimo realitu, vždyť jen její poprsí má tak 15 kg. Ona musí mít dost přes osmdesát kilo.
Reagovat
Oin
Copak poprsí, ale pozadí!
Reagovat
FulnekUltras
normální kašna
Reagovat
Fransoas
Řekl bych ,že je to hrůza před našima a za našima.
Reagovat
Jan
Dal bych jí tak 100 kg.
Reagovat
Jon61
To asi ne, ale kdyby byla na stole smetana a Serena kolem něho chodila, tak by otřesy ze smetany utloukly máslo. Něco podobného jako Tyrannosaurus rex v Jurském parku.
Reagovat
Pedronegro
ty to piješ?
Reagovat
Vlk-v-trave
Přesně to máš, předčasné finále s Laurou...

Jinak si všimni, jak Kvído přesně na vlas kopíruje výsledky Báry.

1. kolo, Oba výkony nepřesvědčivé, ale celkem v pohodě vítězství.

2. kolo, těžké drama s Laurou, Kvído těžké drama se Seppim. (předčasná finále)

3. kolo, easy UPSET Báry se 4.kou turnaje!!!, easy UPSET Kvída se 4. turnaje.!!! Tohle nevymzslíš...:)

4. kolo, Bára visí na vlásku s Mertenskou, šílené drama, vítězí.
Kvído visí na vlásku s Raoničem, šílené drama, vítězí...

QF, Dost se nebere vážně, že Bára Kontu porazí...a vítězí aby si zahrála s favoritkou Wimblu v SF.

Dost se nebere vážně, že Kvído Aguta porazí, a opravdu zvítězí, aby si zahrál s favoritem W. v SF.???

Tohle není náhoda...už teď některým prognostikům a tipérům běhá mráz po zádech,...Wilander, zběsile každé kolo hledá archvív zápasů Kvida a Báry, aby nevypadal jako jelito, chválí je do nebes, neb si myslí, že to zakřikne a oni vyhučí, a nic...nepomáhá...začíná být dost bezradný.

Sojka začíná být nervozní, pomůckář vypadl, a Johana taky...není to standartní situace...v kruzích zarytých fanatiků B4 panuje zvýšená nervozita...
Kvitovci vůbec nechápou co se děje, jsou zmatení...
a Plíškovci už ani neví jak se jmenujou, ztratili úplně smysl pro jakoukoliv realitu.

No není to pro mnohé lehká situace, ale já si myslím, že čas ty šrámy vyléčí...
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))
Reagovat
Tweener
Co sis zobnul?
Reagovat
Vlk-v-trave
jo...srandičky, srandičky, ale aby po zitřejším zápase Pella vs. Agut to nebyl tvůj poslední Twínr...
Reagovat
annah
Kdo je pomůckář?
Reagovat
Fandina
Raonic?
Reagovat
Vlk-v-trave
děkuji za dovysvětlení:)
Reagovat
annah
Proč ale Pomůckář? Od slova rajóny?
Reagovat
Vlk-v-trave
já si myslím, že to vzniklo tím, že používá různé speciálity.
začlo to myslím tím rukávem...tak někteří mu říkali rukávník...a tak jak přidával další věci, tak asi pomůckář...
Ale moc ho nesleduji:0) Jen vím, že mu tak říkají.
Reagovat
sojka1
s tim jsem zacala ja, co ho pamatuji, pouzil totiz uz snad kazdou pomucku, ktera te napadne, chranic na zuby, spesl vlozky do bot, pasky, navleky, rukavy, nezvykle vyzivove doplnky... atp... :-)
Reagovat
Fandina
Já si pamatuji, že míval nějak nagelované vlasy nebo jestli to má pořád.
Reagovat
sojka1
tomu bych verila, pro zvyseni aerodynamiky hlavy... :-)))
Reagovat
VlS
To by simuselnechat připilovat frňák
Reagovat
Vlk-v-trave
a to co, žvýkal během zápasu s Pellou, to víš, co to je?
Reagovat
sojka1
musim se priznat, ze jsem ten zapas nevidela.... :-(
Reagovat
Vlk-v-trave
no ptal se na to i spaniel...lak.intelkt. navrhoval nejake gumove medvidky...
mozna nejaka zvykackova vyziva...:)
Reagovat
sojka1
original medvidci obsahuji, kupodivu, kolagen.... kloubni vyziva.... ;-)
Reagovat
Vlk-v-trave
tak to by mohlo byt ono.
Reagovat
janek_da
jj, parkrat hral i s chranicem zubu
Reagovat
annah
Mám ho na seznamu mírně nesympatických hráčů i bez těch pomůcek a navrch na černé listině za to, jak nám tady v roce 2016 v semi vyklepl Rogera. :-)
Reagovat
Tweener
Jo, jeden z nich doplní v roli zbytečného big3 v semi
Reagovat
Grape
Hezký :-)
Reagovat
Pedronegro
:)))
Reagovat
janek_da
No! To by byl pekny tanecni parecek.
Reagovat
Vlk-v-trave
no...janku...
...tak po tomhle příspěvku stoupne nervozita v těch vysokých kruzích tak třínásobně...aby nám to vůbec do zítřka někteří přežili.
Reagovat
smazaný uživatel
viz mahycek :-)
Reagovat
mahycek
Jakej Kvído (Pella), co tam vůbec dělá, akorát znetvoří
čtvrtfinále a nedej bože semifinále Wimbledonu.
Reagovat
mahycek
Kdo to je Pella ???? Bože, kde to jsme.
Reagovat
FulnekUltras
cestou na hrad kokořín nohy si vždy znetvořím ;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mahycek
Nejsem, žádnej neskušenej amatér, byl jsem na Štvanici, když
kolem jezdily vlaky a byl tam i Newcombe, australan,
když hrál proti čechům, ale to ty nemůžeš pamatovat. Tak
se opájej Kvidem, mimochodem horší jméno, teď myslím u nás dá akorát debílek. Dodrou noc vy Kvídové. PS V tom filmu
byl vlastně Kvído, syn Vetchého.
Reagovat
Pedronegro
buď v klidu, máš totiž vlastně recht - v Argentině se Guido rozhodně nevyslovuje Kvído, to je směšné ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty neznáš Kvido Hoduru?
Nebo Quido Havlasu?
Říkám - neskutečný amatér :-)
Reagovat
FulnekUltras
;-))) skvělá REAKCE - zde vzácná jako šafrán... ;-)
Reagovat
Fandina
Jj, jak říkám věčný stěžovatel :D.
Reagovat
sojka1
hlavne stari neni zadna zasluha.... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
stejně jako mládí ;-)
Reagovat
sojka1
a to souvisi s hodnocenym prispevkem jak?
Reagovat
FulnekUltras
mikulášsky univerzálně ;-)
Reagovat
sojka1
to uz je na me prilis postizene.... :-(
Reagovat
FulnekUltras
každopádně mahýček jak chytne slinu, tak jsou z toho i dvě reakce najednou - to byla má původní idea, znetvořená Fandinou ;-)))
Reagovat
sojka1
jo taaaaak.... uz mi to doslo a normalne bych se i zasmala.... takto si vsak preji jen ten "svetovy mir".... ;-(
Reagovat
VlS
Chtěl bych tě vidět demonstrovat s transparentem za světový mír ;-)
Reagovat
FulnekUltras
sojka s holubicí proti modrému jestřábovi ;-)
Reagovat
sojka1
:-) to ne ja, to Sandra Bullock... :-))
Reagovat
slacker
Jmeno Kvido se mi docela libi i kdyz je u nas hodne nezvykle, to z Evzena nebo Silverstra hrozi detska sebevrazda na dvorku skolky.
Reagovat
FulnekUltras
Kryšpín má myslím buchec zaručen též. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby se Viewegh narodil o den později, pravděpodobně by se hlavní postava jmenovala Hugo.
Reagovat
mahycek
Fulkneku a Triatlete, asi jste povedená dvojka, jako Pat a Mat.
Nebo, Čuk a Gek ? A nebo Čumpelík a Vrána ???
Reagovat
FulnekUltras
nespojuj nás prosím, děkuji ;-)
Reagovat
Jan
:)
Reagovat
Fandina
byla úžasná, s výhrou ve dvou jsem tedy nepočítala, ale Barča jela. Bylo to nádherné vítězství. Škoda, že v příštím zápase je Serena. Ale moc se těším na jejich mač a ... moc budu držet palce. Baruško pojď!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
FulnekUltras
"škoda" - z toho přímo čiší tradiční čecháčkovské srabství
Reagovat
Fandina
Ale jdi ty brepto, Čecháček jsi ty, jak se pořád vymezuješ proti ušákům a myslíš si, jaký jse geroj.
Reagovat
FulnekUltras
vymezení proti předpodělanosti je podle mého mnohem lepší ;-)
Reagovat
Fandina
Sebevědomý člověk se nepotřebuje vymezovat vůči nikomu.
Reagovat
FulnekUltras
no právě ;-)
Reagovat
Fandina
A nestěžuje si pořád, jako ty.
Reagovat
FulnekUltras
proti pouličním skuhralům z milionového mikulášského chlívku je to úplný prd ;-)))
Reagovat
Fandina
Na způsobu a formě nesejde. Vyjde to nastejno.
Reagovat
Tweener
Moje nejméně oblíbená česká hráčka ze špičky došla nejdále, gapa ji dál nepustí.
Reagovat
FulnekUltras
říkáš, že hnus vítězí nad pouhým odporem? ;-)))
Reagovat
Tweener
Spíše legenda nad náhoďákem????
Reagovat
FulnekUltras
zdopované legendy chcípají zaživa a náhody neexistují ;-)
Reagovat
Tweener
Mrtvá legenda dobrá legenda, Werich by s tebou nesouhlasil :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Serenu dá úplně v klidku.
Reagovat
Tweener
Nedá, nemá na ni hru
Reagovat
smazaný uživatel
Pravé ze má :)
Reagovat
FulnekUltras
když ještě trochu vylepší výkon z posledního vzáj. duelu na AO17, je to tam - už tehdy s ní měl mastodont velké problémy
Reagovat
aape
Bára je prostě nejlepší,
ať jí ta euforie vydrží až do konce!
Reagovat
FulnekUltras
tak zatím aspoň do soboty ;-)
Reagovat
Frick
Musela za necelých 24 hodin vstřebat hype, který kolem toho byl, tak i značnou ůnavu po skoro 200 minutovém marathonu. Je to těžké. Svitolina asi byla dnes lepší než třeba JoKo (nebo myslíte, že by hypotetický vz. zápas Elina - JoKo Ukrajinka nevyhrála?), Kája až moc chybovala. Za moment zápas bych označil Elinino prase na *5:3 0:30. I když nikde není psáno, že by Kája za hypotetického stavu *15:15 zvládla ten set doservírovat a už vůbec se nedá tvrdit, že by Elina nakonec nedokázala vyhrát 2:1 na sety.
Reagovat
FulnekUltras
Na téhle úrovni už zkušenosti dělají moc - a "nenápadně" proplouvající Elině zřejmě dnes přišly vhod. Emoční zátěž z heroické likvidace Plecha prostě už Muška nezkrotila - ovšem ve špičce už je a příště to bude zase lepší. Oproti Maky má možná ještě trochu vyšší potenciál.
Reagovat
Frick
Za posledních 14 sezon pátá Češka prokopla bránu GS semifinále. Neuvěřitelných 13 (!!!) let poté, co se to povedlo v Paříži o tři roky mladší Nicole Vaidišové. Tj. kdyby kdyby se to povedlo Báře ve stejném věku jako Nicole, tak by se to stalo v roce 2003 (!!!). A kdyby se to povedlo Nicole ve stejném věku jako Báře, tak by se tak stalo až v roce 2022!!!

Docela úsměvné, což?

Tak co - je Bára nejstarší premiérovou GS semifinalistkou?
Reagovat
FulnekUltras
a oproti Vaidišové si to zaslouží tisícinásobně víc
Reagovat
dunphy
Ano, je tomu vskutku tak. Překonala tím výkon Roberty Vinci z USO 2015, kde jí při premiérovém SF bylo 32 let.
Reagovat
jirkaS
stále 25% cze účast :-)
Reagovat
FulnekUltras
a rozhoduje především hlava. Cítil jsem, že to roajalisticky přemotivovaná čápice už dneska v chrámu psychicky nedá. Barunka je v letech, kdy se pro tenis ideálně mixuje zkušenost a vnitřní odolnost s fyzickou kondicí - čili teď už jenom vypráskat Konga. Kdo se bojí, sere v síni. Riske to možná i v určitém podvědomém kómatu zvrácené korektnosti nezvládla, Barče ale věřím.
Reagovat
tommr
doufám, že se v něm aspoň trochu utahá, aby na semifinále byly síly vyrovnaný ...
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš jí mix pomáhá...
Reagovat
Mac
Z barunky je ještě větší radost, než kdyby to pliskova vyhrála. ... (po tom co řekla jak jsou ji mlade cesky ukradene)....
Reagovat
tommr
nic takovýho neřekla ...
Reagovat
Mac
To neni hejt, jsem ji slysel anglicky na tiskovce....a vyznelo to tak....
Reagovat
cabuna
To má být hejt? Určitě si vůbec ten rozhovor nečetl,když píšeš takovou blbost nic takového neřekla .
Reagovat
VlS
Proč lžeš?
Reagovat
cabuna
Možná jen nerozumí psanému textu :-D
Reagovat
Mac
Sama řekla, že to mozna zni blbe, ale ze je to tak....
Reagovat
Nenela
Rekla to a me se to taky nelibilo.
Reagovat
com
chtělo by to na ušní :D
Reagovat
Holahej
Z tisku...Pomáháte mladým českým hráčkám....Reakce Plíškové nebyla překvapivá, kopírovala její minulé výroky vyzdvihující čistě profesionální stránku věci. "To není mým cílem," prohlásila sedmadvacetiletá hráčka. "Starám se jen o sebe. Vím, že je to ošklivé. Ale takhle to v tenise je, opravdu se nedívám moc okolo," potvrdila.
"Určitě je to skvělé pro český tenis, pro Fed Cup, že je tu tolik dobrých a mladých hráček. Otevírá to velké možnosti. Pro mě jsou to ale soupeřky. Je mi jedno, ze které země jsou," dodala Plíšková.
Reagovat
FulnekUltras
ganz richtig ;-)
Reagovat
Pedronegro
tak kdo tady asi lže? tipuji tommra,cabunu a VISe, ono to vyjádření na ni sedí jak zadek na hrnec, no holt chytřejší už asi nebude, hlavní z mého pohledu je, že z hlediště aspoň zmizlo to odporné žluté Fila tričko :)
Reagovat
hippos
Je hloupá, protože je upřímná? Okruh je hyperkonkureční prostředí a ne kamarádčov.
Reagovat
George_Renel
Otázka pro bodové odborníky.
Za výsledky juniorky se připisují jaké body a do jakého žebříčku?
Reagovat
Fandina
Nejsem odborník, ale určitě se to připisuje do juniorského žebříčku. Jak se tam boduje nevím, ale, že se boduje, to vím. :-)

https://www.itftennis.com/juniors/rankings/rankings-list/players.aspx?MatchCode=D&Nation=Any&From=0&To=50&Gender=G&node=65502
Reagovat
tommr
juniorkám který hrajou juniorku se body připisujou samozřejmě jen do juniorskýho žebříčku ...
Reagovat
VlS
Najdi si na Wikipedii heslo Wimbledon
Reagovat
George_Renel
Díky všem.
Snad Linda dostane příští rok někam na GS taky WC.
Reagovat
bIbec
Nevím jak teoreticky, ale prakticky má Češka šanci dostat WC akorát v tom Wimbledonu
Reagovat
bIbec
A to by musela samozřejmě ten Wimbl vyhrát, nebo se stát světovou jedničkou, k čemuž má teda ještě dost daleko. Ale v kuloárech říkají, že na to má. Tak uvidíme.
Reagovat
janek_da
Jak jsem psal. Predcasne finale si Bara zazila s Laurou. Ted uz je to na pohodu.
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak ;-)
Reagovat
Mac
Kdosi včera psal, že schtrykova není nikdy tak silna, jako když má celé publikum proti sobě. ...smekám
Reagovat
smazaný uživatel
Jak rátam, tak rátam.

Serene to opat vychádza na finálovú porážku.
Reagovat
FulnekUltras
Maggie každopádně nikdy nedotáhne.
Reagovat
Nola
poklona, stratila som rec
Reagovat
FulnekUltras
Neviděl jsem - teď jenom zírám.
Reagovat
janek_da
Barunko, to bude double jak vysite.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak kdo jiný po Navrátilové a Evert...
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
Jan
Kdo jiný, než teta z dědiny :)
Reagovat
Hypertac
Tak Baru a teď toho mastodona. Pokud bude hrát jako doposud, tak to je hratelné. Jen se nedívat na druhou stranu.
Reagovat
Jon61
Moc šancí mít Bára nebude, Serena ji bombami bude držet na základní čáře, prostě ji utluče.
Reagovat
lars
Bara muze Serinu ukratasovat
Reagovat
Jon61
To by nebyla špatná taktika, ale Bára bude ráda, když ty její rány nějak vůbec vrátí zpátky. Ještě s Velemámou neuhrála set.
Reagovat
FulnekUltras
to ještě ale nebyla v chrámovém tranzu - bachyně se naopak pod dojmem šance dotáhnout historicky Maggie klepe čím dál víc
Reagovat
lars
Kratasy ji v tom zapase musi padat s uspesnosti > 80%
R.Vinci taky nevyhrala set proti Serine a pak ji porazila na USO v SF
Reagovat
Jon61
No jo, ale Serena hrála doma a byla tenkrát z přemotivování neskutečně nervózní.
Reagovat
Pe3k
Gratulace!
Reagovat
janek_da
Baruno uz jsi jedina. A kdyz jsi jedina, tak musis.
Reagovat
Vlk-v-trave
Kdo jiný po Martině Navrátilové...
Reagovat
janek_da
to je taky pravda
Reagovat
smazaný uživatel
Ať si Bára užije si semifinále a nekouká se, kdo je na druhé straně...

Muška prvních 15 minut v euforii, škoda, že nedopadl 1. set. Její tenis mě baví.

Simona a Elina - i když letos nezískaly ještě titul, obě patří dlouhodobě ke špičce. Mají stabilní výsledky. Pro Elinu první semifinále na gs.
Reagovat
bIbec
Říkal sem si, že by bylo překvapení, kdyby se nestalo dneska nějaké překvapení.

Báro, gratulka :-)
Reagovat
Mac
Krasne se ji podařilo dostat robokopa pod tlak, nepovolit, a ten se sam rozsypal. Škoda, že kvítka na zacatku druhého setu nepředvedla to samé. ....
Reagovat
tommr
hezky pomstila Petru. Kdo by to před začátkem turnaje řek, že Bára dojde z našich nejdál ... :)

Doufám, že dneska přidá ještě jednu výhru v deblu ...
Reagovat
pepin
Tak tady bylo přesně vidět rozdíl v hlavách Petry a Báry. Nejen síla, ale jako v tomto případě chytrost Báry zvítězila. Velká gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a proto má Bára jen o 26 titulů míň než Petra :-)
Reagovat
tommr
škoda, že Petra měla včera blbej den. Ten první vyhranej set jí měl nastartovat stejně jako dneska nastartoval Báru ...
Reagovat
Mac
Lehkomyslne si chtěla po rychle nabytem prvnim setu orazit a to stačilo posadit kontu do sedla. To si moc dobře uvedomovala bara a i když v prvním gemu prohravala 0/30 nepovolila....jak furt říká hlavackova -brejk není brejk dokud není potvrzen-to samé plati o prvnim vyhranem setu....
Reagovat
tommr
jj Petře i Karolíně se tohle stává poměrně často a pak jsou z toho zbytečný třísetáky nebo dokonce prohry ...
Reagovat
FulnekUltras
výstižné - i když Peťu pořád omlouvá objektivní zdravotní stav
Reagovat
petrulinka
Tak snad nejde vůbec srovnávat Báru a Petru, obzvlášť, když Petra šla do turnaje naprosto nepřipravená a někdy se to muselo projevit a bohužel to přišlo zrovna včera. A hlavně myslím, že Petřiny výsledky jsou naprosto jasné
Reagovat
Dobry-den
tak vyzdvihovat hlavu zrovna u Báry, které v ní neustále m*dá, to mi přijde jako solidní úlet :D
Reagovat
Pedronegro
no co, asi si šópla nebo tak a byla v pohodě :)
Reagovat
George_Renel
Už ne, už na to má nového chlapa. .-)
Reagovat
pepin
Kdyby jste to pořádně četli tak je tam napsáno "tady" jedná se o tento a včerejší zápas.
Reagovat
Dobry-den
čili ten rozdíl byl vidět jen v jednom konkrétním případě...no to je tedy argument jak noha :D
Reagovat
Dobry-den
mimochodem, očekávám, že proti Velemámě 'to' na ni zase přijde a uhraje tak tři gamy...
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
Holahej
Oni nerozlišují psychiku člověka, jeho osobnost, mentalitu a herní přemýšlivost. Báry povaha, psychika je jedna věc a druhá je, že je šikovná a dokáže hrát chytře, když nemá zatemněnou mysl.

Včera měla štěstí a zápas s přispěním zdravotních potížích soupeřky otočila, dnes Kontu, která je typ vydřené hráčky, s malou šikovností, nachytávala svou mix hrou?.UE Bára 9/ Konta 34 a měla lepší čísla i na servise, s Petrou měla Konta 21 UE .
Reagovat
Torn
Super výkon od odepisované Barči. SF bude určitě super a pro Báru, i kdyby prohrála, tak určitě dobrá zkušenost, zajímavá dávka bodů do žebříčku a velmi zajímavá finanční injekce. Letos to bude čtvrté semifinále, marně vzpomínám, zda v nějaké sezóně měla Bára víc semifinále (možná v roce 2017, kdy vyhrála i Linec). Tak Báro hodně štěstí!
Reagovat
Esgalnor
Tak fajn, dneska Bara hrala fakt vybornej tenis, dostala se Johanne do hlavy a ta byla v druhym setu uz uplne marna. Zacinam ji i verit, ze proti Matce ma nejakou sanci. Jeji nejvetsi slabinou byla vzdycky hlavne hlava, chce to prijit namotivovana jako dneska. Pojd, Barco, vybornej vysledek uz ted!

Btw, pokud by Bara prece jen postoupila, bylo by to treti GS finale za sebou s ceskou ucasti.
Reagovat
tommr
jj velematka je zralá na to, aby jí někdo sejmul a Bára by se toho mohla ujmout. Třetí finále s českou účastí za sebou by byla senzace ...
Reagovat
VlS
Andy jako komentátorka ještě neprohrála českej zápas - A ndy pojď
Reagovat
tommr
tak to je zajímavý. Doufám, že si to uvědomujou i Nováci a Andreu na semifinále nasadí ... :)
Reagovat
VlS
Určitě, jako komentátorka je o dost lepší než Klára a Iveta
Reagovat
VlS
Určitě, jako komentátorka je o dost lepší než Klára a Iveta
Reagovat
Mr.Pink
tak hlavne iveta baru nikdy komentovat nebude. Klara ji take nemusi, takze to asi padne na andreu.
Reagovat
tommr
ještě je tam připravená Petra Cetkovská ...
Reagovat
Pedronegro
radši ne, to je taky serenomilka, to se nedá poslouchat ...
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
sojka1
Klarka ma velmi dobre technicke pripominka ke hre, primo ucebnicove, Andy me prekvapuje celkovou kultivovanosti projevu a prehledem... ma i prijemny ton hlasu, celkem si u me polepsila... :-))
Reagovat
Mr.Pink
Presne, nikdy jsem andy nemusel, ale jako komentatorku ji beru a patri k tem lepsim. a klara s ivetou se dobre doplnuji. hlavne at nekomentuje jozo havrilla :)
Reagovat
FulnekUltras
lze říct, že Andrea se konečně našla ;-)
Reagovat
Ela-fon-isi
Napsala bych to samé a věřím, že Bára mastodontku fyzicky vyčerpá běháním k síti. Obě budou utahaný, z dneška a Bára má fyzičku dobrou. A navíc ta její nynější mentální síla je vražedná!
Reagovat
Jabadu
Jdu se postavit do fronty. Bára bude líbat dva dny.
Reagovat
Jan
Dva týdny. Dva dny líbala po postupu do osmifinále a týden po postupu do čtvrtfinále.
Reagovat
capjar
Gratulace Báře!!! Pecka!!!
Reagovat
petrulinka
Finále AO Petra Kvitová, finále FO Markéta Vondroušová, finále W - že by i tady do klaplo?
Reagovat
Torn
Ale snad s trochu jiným závěečným scénářem. :D
Reagovat
petrulinka
Pravda, ten konec by to už chtělo změnit
Reagovat
Vlk-v-trave
Jo, finále Bára vs. Svíťa nabíra dost realné obrysy...Bára padne ve třech nervydrásajících setech, aby jsme chodili naštvaní do USOpen, kde ve finála hladce rupne Muchová s Anisimovou...
...ale to nás udrží v dobrém napětí, abychom sledovali ještě z větším zápalem další sezónu.
Reagovat
FulnekUltras
;-))) přesně - 2020 je ideální číslo na skutečně velké věci ;-)
Reagovat
Vlk-v-trave
A Serena je v hajzlu. Konec velkého snu dohonit Martinu.
Už v šatně bude prohrávat 0:1 na sety.
Neočekávaný obrat událostí...
Reagovat
Pedronegro
jo, když dala čápici může dát i hrošici, no ni? Bára výborná :)
Reagovat
mahycek
Je to tam ve 33 letech semifinále, kdyby tak prohnala
Serenu, paráda. Škoda, že nejsoou dvě v semifinále.
Reagovat
turista
Serenu Williams lze porazit. Není nepřemožitelná.
Reagovat
pockerface
Může jí uštvat kraťasy a chytrou "českou" hrou. Bára je hračička. Umí to mixovat. Servis-volej taky nemusí Sereně vyhovovat, přece jen už nemá takový start na míč. Když to bude hrát od základní čáry, může jí Serena umlátit pumelicemi, ale Barča tam určitě nechá všechno, ta poleze po čtyrech, protože taková šance dostat se do finále už nikdy nemusí přijít.
Reagovat
Jabadu
Co se to děje? ... Vo co tady de?! ... Přece měly bejt ty besedy a rozhovory? ...
Reagovat
janek_da
Barunooo, trheeej!!!
Reagovat
Fransoas
Tak toto je úžasná bomba.Kvality Konta dnes Bára eliminovala svou bojovností a taktickou hrou.Obrovská gratulace k prvnímu postupu do SF na sklonky kariéry.
Reagovat
Mayo
Bara beast mode :O
Reagovat
Kytka
Super. Ohromná gratulace. Paráda.
Reagovat
Esgalnor
Kazda, ktera dnes vedla 4-1 v prvnim setu, nakonec prohrala. Bohuzel i Muska.
Reagovat
petrulinka
Báře obrovská gratulace, až jsem slzu ukápla. A přátelé, začíná to vypadat, že pouze Kotyza je schopen dovést své svěřenky ve W hodně daleko
Reagovat
pockerface
Jak jsem psal včera. Prohlásil,že on sám má tenhle turnaj nejraději. Má k němu úctu a pokoru. A prostě asi ty holky umí nějak naladit na dobrou vlnu. A umí je na Wimbledon připravit.
Reagovat
FulnekUltras
chrámový hattrick by mu slušel ;-)
Reagovat
pockerface
Paráda,Barče jsem to strašně přál. Tak Sereně bych finále přál, ale když bude proti ní Barča, tak určitě Báře. Finále by bylo super.
Reagovat
Blondie
Aj kroupu jsem uronila! Proto mám ráda Báru a Petru. Nikdy nepřestávají bojovat :D fantazie, Báro, fantazieeeee!
Reagovat
Dobry-den
Já to nechápu. Bára Strýcová je v semifinále Wimbledonu! Štípněte mě někdo! Gratulaceee! :D
Reagovat
Jon61
Bára fantastický výkon, ale čeká jí Velemáma, to bude souboj myšky se slonem. Mám slzy v očích jako Bára.
Reagovat
Chrenda
to je fičák. Vyhraj to celé, prosím. Obrovská gratulace. :-)
Reagovat
Torn
Nejdřív se pokadila Konta a teď i Strýkouva
Reagovat
Torn
Tak snad Bára to ještě stihne...
Reagovat
Torn
30:30..ještě 2 míče...
Reagovat
Jabadu
Ou máááj gááát!
Reagovat
Vlk-v-trave
madre mia...
španělé komentují smeč Johany.
Reagovat
com
ze by Kotyza dotlacil i Strycovou k titulu :D
Reagovat
Torn
Spíš je ve správnou chvíli, na správném místě. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si proste neviem predstavit, ze by Halep alebo Svitolina vyhrala Wimbledon..
Reagovat
Dobry-den
https://lovelace-media.imgix.net/getty/480376540.jpg
Reagovat
blixa
Ne !!! Tohle už snad nikdy ne !!!
Reagovat
Torn
Jj a ještě na tebe vystrčí zadek na kameru! :D
Reagovat
Dobry-den
Bohužel. Jediný, komu jsem proti ní ještě trochu věřil, byla Konta, pokud by měla dobry-den. Ostatní hráčky nemají šanci...
Reagovat
Vlk-v-trave
:)
tak to ja si to i dokážu představit, ale raději si to ani nepředstavuji.
Reagovat
Torn
Tak Halep a Svitolina vyhrály už dost turnajů, ale co taková Ostapenko, Sloane nebo Muguhrůza. Sváteční hráčky, co mají GS, proti tomu jsou Halep a Svitolina královny sedmi moří. :D
Reagovat
HayashiM
Muguruza má ty grandslamy dva, k tomu byla i jedničkou, ta do kategorie sváteční hráčky fakt nepatří. Ostapenko, to je jiná...
Reagovat
Torn
To je sice hezký, ale těch titulů má na 2 GS podstatně málo.
Reagovat
aape
No jo, ale Svitolina jako vítězka Wimbledonu,
to jen fakt jako strašně nešťastná shoda okolností
Reagovat
Fransoas
Určitě rozhodlo,že včerejší zápas trval velice dlouho.Skoro na dva zápasy.Ukrajinka měla v prvním setu štěstí při servisu Karolíny,kdy míček přes pásku přešel těsně za síť.Tady byl první důležitý moment.Škoda,že nepotvrdila brejky- podobně jako to bylo i ve druhém setu,kdy vedla.Nicméně Karolína zaslouží absolutorium za bojovnost na první akci na GS.Kdokoliv by jí chtěl zatracovat - je naprosto šílenec.Toto ČF je dalším posunem v žebříčku,což je úžasná informace.
Reagovat
Torn
Není to její první akce na GS. Každopádně podobně včera bylo několik pásek, pak ten mečbal z prasátka, zkrátka to je tenis, každopádně Gaelina je v SF fakt díky kouzlům..:D
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak Gael v hledišti, nějaké to voodoo. A jde všechno.
Reagovat
Torn
Přesně. :D
Reagovat
Fransoas
Napsal jsem to nepřesně.První akce na GS,kde došla do ČF.
Reagovat
Torn
https://www.tenisportal.cz/vzajemne/strycova/williams-3d2a9/ Takže spolu hrajou jen na GS a jště výhradně na AO a W a k tomu na střídačku. :D Báro, na čtvrtý pokus bys mohla tu paní vyklepnout.
Reagovat
Vlk-v-trave
Johanka je hodná holka,...
začíná těm míčkům i ustupovat.:)
Má asi slabost pro český holky.
No, sice né pro všechny...:)
Ale s tím se už Petra nějak srovná.
Reagovat
Esgalnor
Mně teď hlavně mrzí to Kájino prohrané finále v Praze - porazila letos taková jména, ale nestačila na Teichmann, která potom nic neuhrála a předčasně ukončila sezónu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak ukončila sezonu? Dneska hrála.
Reagovat
Esgalnor
Před týdnem na IG dávala: "I'm peacing out for this season... I'll be back tho" A poslední zápas hrála v kvalifikaci do Eastbourne.
Reagovat
Esgalnor
Tak ne, ale ten IG post mě zmátl.
Reagovat
smazaný uživatel
To se spíš loučila s travnatou sezonou.
Reagovat
Jan
Ale v té Praze hrála Teichmann s Muškou výborně.
Reagovat
Jabadu
Barunko, běž pohladit tu natištěnou kočku za tebou.
Reagovat
Jabadu
Aáááá ... ona na tomhle kurtu není. Safra!
Reagovat
Esgalnor
Bára-Serena by mohl být pěkný souboj veteránek, v posledním zápase v 2017 navíc teta Matku docela potrápila. Pokud by Barča pokračovala v úžasný sérii český účasti v GS finále (AO, RG), byla by to fantazie... ok, to je možná až moc velká pohádka, ale zní to pěkně, co?
Reagovat
mahycek
Výtečně Bára, přeji ať si zahraje s Williamskou. Tak pojď.
A Muchová, měla dopodávat ten 1 set. Svitolina, co tam dělá,
v semif. Wimbledonu !!! Karolína na ní měla, ten první set
bude mrzet dlouho. Potom dlouhé tahání o gamy a to ji po
včerejšku také neprospělo.
Reagovat
jirkaS
nějak ztichlo v britském chlívku :-D
Reagovat
Jabadu
Ono se asi něco děje ...
Reagovat
Torn
Jenže v dalším kole Serena. :(
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak ještě tam není, ale jak by tam byla Bára, tak bych ještě věřil, že tu Serču někdo zastaví:)))
Taková naše Cornet...ale musí se tam dostat.
a 3 gemy, to je ještě hodně daleko.
Reagovat
Torn
Chudák Bára...prej Cornet. :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak za poslední dekadu ji tam porazili Lisicki, Bartoli, Kerber a Cornet...tož, lepší výběr nemám:)))
Reagovat
Torn
Pravda no. :D Tak mohla by.
Reagovat
Vlk-v-trave
Ale nejdřív musí dnes vyhrát, a stále chybí dva gemy, čili ještě stále hodně daleko do konce.
Reagovat
Jabadu
Johanka umí hula hop ...
Reagovat
Jon61
Bára neskutečná bojovnice! Kobyla Konta dribluje, cení zuby, ale set má Bára.
Reagovat
Andrew89
TETO!!!!
Reagovat
Mac
Babička zázrak!
Reagovat
smazaný uživatel
A Johana s dlouhýma nohama jí to ulehčuje svou švidravostí.
Reagovat
Torn
Svým způsobem se to dalo čekat, podobně by to bylo asi, i kdyby tam byla KP. Zkrátka včerejší výhra pohřbila dnešek. Svitolina se dostala do SF jako slepá k houslím, nakonec pro Muchovou je tohle velký úspěch, skóre nakonec taky nedopadlo tak hrozně, že by ostudně prohrála 6:2 a 6:1. No, tak aspoň víc pro Báru, kerá by mohla Kontu porazit, už jednou to dokázala. Nicméně, další kolo se Serenou bude patrně konečná, pokud nepředvede Bára životní výkon. Trochu se obávám, že to odpadne podobně jako kdysi Serena vs. Andrea
Reagovat
Esgalnor
Kaja byla sice fyzicky docela OK, ale mentalne byla ze vcerejska rozhodne vystavena. Skoda, to semifinale bylo dneska hodne blizko, bohuzel v zasadnich momentech polevila a delala zbytecne chyby. Presto, jak Elina rekla u site, skvely turnaj, Kajo! A svet si te zacina vsimat, na ESPN v tobe vidí budouci hracku Top 10.
A souhlasim s nimi. Kaja ma neuveritelne pestrou hru a s vekem a zkusenostmi se narozdil od ostatnich ranarek bude zlepsovat. Snad bude mit tedka lepsi kalendar nez po Praze, chce to par turnaju pred US Open. Snad ji tedka uvidime co nejvic.
Reagovat
Vlk-v-trave
+1111:)
Reagovat
Torn
ESPN vidí v TOP10 kde koho. Jinak nechápu, proč by se ostatní ranařky nemohly zlepšovat. Plno z nich se zlepšilo. Muchová má sice pestrou hru, ale hraje zbytečně na moc velké riziko, které není schopná ani zdaleka korigovat jako Petra, je to spíš taková Coco Vandeweghe, která 2-3 do roka vyletí jako kometa, uhasne nebo je zraněná.
Reagovat
makro99
Karolína jako Coco?? :)) Ještě napiš jako Sabine..
Reagovat
Torn
Napsal jsem Coco, tak myslim Coco. :D Styl, konstituce atd...
Reagovat
dunphy
To víš jak, když je to letos teprve první rok, v jehož rámci se opravdu výrazně prosadila? Křišťálová koule? Nějaké vize?
Reagovat
Torn
ESPN v ní vidí budoucí hráčku TOP10 a mají snad věštící kouli? Ne. To, že Muchová má zdravotní problémy není o věštění, stejně tak to, že hraje ve vlnách.
Reagovat
dunphy
V jakých vlnách? Podívej se na její letošní výsledky, vždyť je už od začátku roku neuvěřitelně konzistentní a málokdy prohrává s hůře postavenou hráčkou.
Reagovat
Esgalnor
Ted hraje na riziko, ale se zkusenostmi a odehranymi zapasy bude mnohem lepe vedet kdy jaky uder zahrat, aby ji ty dropshoty neletaly tak casto do site jako dnes.
Reagovat
Torn
To je otázka no. Spíš tam bude hrát roli, v jakém rozpoložení se bude nacházet.
Reagovat
bIbec
ČF bomba. Kdo by to byl řekl před turnajem :-) Snad Karolínu uvidíme na nějakém tom přípravném turnaji před USO.
Reagovat
smazaný uživatel
ach jaj, to je skoda..
Reagovat
Jabadu
Mohla bojovat o první set. Ale Češky tyhle blbosti dělají dost často.
Reagovat
makro99
češky... to je kliše jak noha;
Reagovat
Vlk-v-trave
a ruka taky.
Reagovat
historik
no štve mě to, Svitolina měla být už dávno doma a teď je v semifinále:-(
Reagovat
Vlk-v-trave
Kája při servisu jde víc do záklonu...ztrácí to potom potřebný drajv...aspoň to tak cítím...
Také možná škoda, že ten první set nezačal jak ten druhý, jak jde na začátku všechno lehce, je to tenký led...často pak stačí, jeden zádrhel, dva, a se to sype...
rozhodně potřebný zápas pro Káju...zkušenost k nezaplacení...ale pomalu krok po kroku:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Každopádně jsem neměl žádné přehnané představy, a celkem se mě to sledovalo pěkně:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Svíťa jako obvykle mazaně, hru tvořit moc nebude, ale velmi dobře se dokáže přizpůsobit hře soupeřky...
No moc mě to nevoní, hlavně na trávě, Svíťa v SF, to jsme asi moc nepočítali, vzhledem k těm výsledkům historickým, no, ale už je to tak...:)
Je to trochu Black Monday...
...naše poslední ultra travařka Bára v akci, tak si to užijme:) jsme v TB...čili dobrýýý...
Reagovat
paddy
v pozápasovém interview řekla, že SF sama nečekala
Reagovat
Vlk-v-trave
tak nepřekvapuje mě to:)
Reagovat
Roger_Federer
Kdo komentuje muchove zapas ?
Reagovat
Fandina
Klárka Koukalová a s ní nevím jméno, ale je to komentátor Novy.
Reagovat
Roger_Federer
Jj,myslel jsem borca
Reagovat
Elip13
Báro zaber a smázni ji!
Reagovat
smazaný uživatel
Co říkala? Já se poseru?
Reagovat
Dobry-den
Možná je dobře, že Muška ten první set 'stihla' prohrát, takhle prohraje aspoň trochu důstojně, než aby se loučila po třech setech s kanárem a lezla po čtyřech...
Reagovat
Mayo
Muchova slabá ako cajik.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako moucha!
Reagovat
Esgalnor
Ted by se musel podarit podobny zazrak jako Barce proti Mertens.
Reagovat
Esgalnor
Tedka se Kaja musi kousnout, jestli to jeste chce zvratit.
Reagovat
Torn
Chudák ta tlustá lajnová, ta fakt vytváří už vlastní přitažlivost...
Reagovat
Jabadu
Tak nakonec všechno podle předpokladů. Bára bez šance, ale Muchová mohla mít první set. Škoda.
Reagovat
Torn
Bára dotáhla Kontu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Obelix jí přinesl štěstí.
Reagovat
Torn
Já se hlavně v jednu chvilu lekl, jak se za ní Bára schovala a nebyla vidět.
Reagovat
Mac
I kdyby ho vyhrála, moc by to nezměnilo. ...staci se podicat na body language, mezi vymenama se tam plouzi jak zombie. ...
Reagovat
Mac
Muska je kozena, snaží se zkrátit výměny, zvyšuje riziko a z toho prameni i vic chyb. ...bez iluzí. ..
Reagovat
historik
tohle tahání v dlouhých gemech je na h*no, Kája za chvíli odpadne fyzicky
Reagovat
SpacialRecognition
v juniorce Wimbledonu vyřadila nasazenou dvojku turnaje a postoupila do osmifinále.
Reagovat
historik
to je talent, snad přežije všechny nástrahy nastávajících let
Reagovat
Jabadu
Furt dokola ty fintičky. Teď už je asi konec.
Reagovat
slacker
finticky? Uuuueeecka!
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší je ta brunátná lajnová prasnice.
Reagovat
Torn
Tak na Wimbledonu jsou snad jen prasnice u lajn ne?:D
Reagovat
Krisboy
Pojď, Kájo, pojď!!! To půjde!
Reagovat
Jon61
Ukrajinská kyprá selka má první set.
Reagovat
SpacialRecognition
Hlavně že byla mentálně silná proti Karolíně, proti Svitolině se totálně rozpadla...
Reagovat
EllNino
Tak včera hlavně nebyla mentálně silná Karolína
Reagovat
Torn
Přesně tak. Karolína ten zápas dost v hlavě nezvládla včera, naopak KM velmi dobře, protože byla namotivovaná a neměla co ztratit, její další meta není GS atd. zkrátka mladá holka bez nějakých obav atd. Jenže dneska je to jiná káva. Svitohlína je jen mírnou favoritkou, tráva jí moc nevoní, je odpočatá a myslím si, že si na tyhle žebříčkově "horší" hráčky dost věří.
Reagovat
lavamancer
Já jsem si už včera říkal, že výsledky našich holek (včerejší) znamenají dneska šlus. Zatím se to potvrzuje. Škoda.
Reagovat
Torn
Ono by to s velkou pravděpodobnosti dopadlo podbně i s KP, kdyby to nějak ušmoulala nakonec ona.
Reagovat
Jabadu
Bohužel, začala dělat jednu koninu za druhou. Hraje na krásu, místo aby přehodila síť.
No jo, no. Z challengerů zatím ty zkušenosti mít nemůže.
Reagovat
EllNino
z challengerů fakt ne no, ty hrajou chlapi :)
Reagovat
historik
jj přesně, začala hrát na krásu
Reagovat
Mac
Dyt je polomrtva, staci se na ni podivat. ...pliskova ji včera úplne odrovnala, ze začátku to byla ještě labutí píseň, ale ted je konec. ...
Reagovat
historik
bojím bojím, aby Svitolina s megaštěstím neprošla dál, a to měla vypadnout už s Gasparyan, která se dva míčky od výhry zranila:-((
Reagovat
EllNino
Shitolina má tenhle turnaj opravdu z p*dele kliku, tolik šťastných míčků
Reagovat
smazaný uživatel
Lol. Hlavně Muchová vedla 5:2 prohrává 5:6. To není o štěstí ale o nezkušenosti Muchove a stupidnich nabezich na síť
Reagovat
EllNino
píšu turnaj, ne zápas
Reagovat
Ereinion
náhodou na síti má úspěšnost asi 75%...je to prostě součást její hry
Reagovat
paddy
zápas je dlouhý a zatím nemá ani první set
Reagovat
Torn
Řikám, že to je šedá eminence turnaje...upsala svou duši francouzskému černošskému šamanovi...on jí večer před každým zápasem poškádlí olivovou ratolestí a je to! :D
Reagovat
janek_da
Po 17.letech se objevila v prubehu zapasu stats serv&volej
Reagovat
Vlk-v-trave
První náznak toho, že nám pomalu začíná zlatá éra.
Reagovat
Vlk-v-trave
hraje moc pěkně:)
trošku přemotivovaná,
ale to se ve třetím setě usadí.
Reagovat
SpacialRecognition
Jasně proti Karolíně P mentální titán a tady se ze***e. Tohle mě tak vždycky může vytočit.
Reagovat
com
taky tak :)
Reagovat
Mac
Mele z posledního. ..včera to bylo pyrrhovo vítězství, už jsem psal...
Reagovat
Dobry-den
Tak Mušce vydržela forma čtvrt hodiny. Ale až teď začíná zápas doopravdy.
Reagovat
Jabadu
Nebýt toho hloupého prvního gamu, už mohla mít set.
Reagovat
Mr.Pink
Takhle to ale nefunguje
Reagovat
bIbec
Tvl, takové dva šťastné returny.
Reagovat
Jabadu
A safra! Už to na ní padlo.
Reagovat
Blondie
Né, sakra... :(
Reagovat
brixner
Tohle je už vobdobí temna...
Reagovat
Mac
Se mi libi jak muška hraje s klidem smeče a voleje. Pěkně usmernene, metr od lajny, jaky to balsam na duši po kvitce co do toho tluče jak hluchej do vrat 3cm před nebo za. ...
Reagovat
EllNino
no Karolína to taky umí, neboj ... :) a nezapomeň, že Petře to vyhrálo celkem dost titulů, tohle bušení do vrat :D
Reagovat
Mac
Myslel jsem snadnější smece a voleje na siti...ne winnery kvitky od základní,na to je prebornice když ma sebedůvěru. ...
Reagovat
PetaM
Jak píše EllNino, Petře její hra přinesla spoustu titulů. Uvidíme, co usměrněná hra přinese v budoucnu Mušce :)
Reagovat
com
zatim ji prinesla to, ze nedopodavala zapas.. se teda pekne opici po Pliskove :D
Reagovat
Torn
Hlavně kde byla Petra ve věku Muchové, absolutně nesrovnatelné. Možná Petra do toho plácá jako blázen, můj styl to úplně není, ale neuhaluzila 2 tituly v hertogenboši a linci jako Kamilka, těch titulů má požehnaně.
Reagovat
MartinPa
Hezky trávově hraje ta Karolína, tak ať to vydrží.
Reagovat
Jabadu
To je krása, viď?
Reagovat
MartinPa
Jj je to lahoda, jaká to škoda, že sezóna je tak krátká a Wimbledonem končí :-/
Reagovat
paddy
Proč by nemělo?

Poněkolikáté tu opakuji, že Svitolina je na trávě jalová.
Reagovat
dunphy
Děkujeme za připomínku, nikdo si nevšiml :D
Reagovat
dunphy
Navíc do toho zbytečně zatahuješ soupeřku. Karolíně to může nebo nemusí vydržet bez ohledu na soupeřčinu bilanci na trávě.
Reagovat
MartinPa
Přesně tak, je vidět, že má Karolína naordinovánu poněkud riskantní hru s náběhy na síť a tlačí to hodně k čarám = co chvilku padá do kurtu může být za chvíli naopak.
Reagovat
EllNino
ona to nemá naordinováno, na takhle hraje pořád :)
Reagovat
paddy
má dobré výsledky už od US Open a letos na trávě prohrála s Riske ve třech setech

ve W19 Svitolina díky skreči soupeřky vyhrála prohraný zápas, a naposled zdolala zraněnou Martič, takže má našlápnuto na titul :-)
Reagovat
Jabadu
Fakt je radost se na její hru dívat.
Jen tak dál, jen tak dál ...
Reagovat
Jabadu
Mělo to být 2:0, ale Muška zatím herně jasně lepší.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist