Strýcová vyřadila Muguruzaovou a drží český prapor. Plíšková a Allertová dohrály

23. 1. 2016, 02:33
Aktuality 215
Barbora Strýcová si na Australian Open vyšlápla na světovou trojku Garbiñe Muguruzaovou a poprvé v Melbourne a podruhé na grandslamovém turnaji postoupila do osmifinále. Žádná z jejích krajanek ji mezi šestnáctku nejlepších nedoprovodila, ve třetím kole dnes vypadly Karolína Plíšková i Denisa Allertová.
Barbora Strýcová

Přípravné turnaje se Barboře Strýcové nepovedly, nyní však zažívá své životní Australian Open. Při své celkově třinácté účasti (včetně čtyř startů v kvalifikaci) se totiž poprvé dostala do osmifinále, které si na grandslamu zahrála pouze předloni ve Wimbledonu, kde skončila dokonce až ve čtvrtfinále.

Strýcová letos v Melbourne ještě neztratila ani set. Po nasazené Francouzce Caroline Garcíaové a Američance Vanie Kingové překvapila v dnešním třetím kole výhrou nad Garbiñe Muguruzaovou. Světovou trojku, která na začátku roku laborovala se zraněním chodidla, porazila 6-3 6-2 a připsala si svůj teprve třetí skalp hráčky Top 5.


Devětadvacetiletá rodačka z Plzně měla zahajovací utkání v areně Roda Lavera celou dobu pod kontrolou a neustále vedla. V úvodu sice nepotvrdila brejk na 2-0, ale od té chvíle si už pohlídala všechny své servisy. Často chybující Muguruzaovou, která nakonec udělala dvojnásobek nevynucených chyb (32-16), trápila chytrou a agresivní hrou, využila všechny čtyři brejkboly a po pouhých 76 minutách hry oplatila o sedm let mladší soupeřce porážky z předchozích dvou vzájemných duelů.



Garbiñe Muguruzaová"Dnes to byl pro mě špatný den. Na kurtu jsem se hledala, vůbec mi nefungovaly mé údery. Jednoduše jsem nenašla svou hru. Barbora mě rozběhala a hrála chytře." komentovala zklamaná svěřenkyně Sama Sumyka Muguruzaová, jež od loňského finále ve Wimbledonu na grandslamech strádá. Na US Open totiž vypadla dokonce už ve druhém kole s Kontaovou.


"Cítila jsem se výborně a zahrála skvěle. Držela jsem se svého plánu. Hrála jsem míče hluboko, což fungovalo. Věřila jsem si, nebyla nervózní a dobře jsem se pohybovala. Hrála jsem moc dobře a jsem teď moc šťastná," usmívala se v rozhovoru na kurtu Strýcová, jež startuje na svém 38. grandslamu. Na další kolo hned myslet nechtěla. "Teď si chci užít tuhle výhru, protože jsem porazila světovou trojku," dodala.

Dvojnásobná vítězka juniorky na Australian Open Strýcová si o vyrovnání svého nejlepšího grandslamového výsledku zahraje se šampionkou z let 2012 a 2013 Viktorií Azarenkovou, proti které v Melbourne neuspěla v předchozích dvou sezonách a s níž ve čtyřech duelech neuhrála ještě ani set.


"Výhra nad Garbiňe mi dodává do dalšího zápasu porci sebevědomí. Jsem nadšená z postupu do čtvrtého kola a chci si to vychutnat," řekla Strýcová. "Viktoria je velmi, velmi dobrá, viděla jsem ji v tréninku a zasahovala míče skvěle. Proti takovým hráčkám musíte hrát svůj nejlepší tenis, hluboko do kurtu, dobře podávat a o to se zase budu snažit," uvědomuje si svěřenkyně Igora Bruknera, který po minulé sezoně vystřídal Tomáše Krupu.


Šestadvacetiletá Běloruska Azarenková má v úvodu sezony parádní formu. Dnes deklasovala 6-1 6-1 osmnáctiletou Japonku Naomi Osakaovou a do čtvrtého kola tak postoupila se ztrátou pouhých pěti gamů v třech utkáních. Světová šestnáctka, jež na začátku roku ovládla turnaj v Brisbane, letos odehrála osm zápasů a bilanci gamů v nich má fantastickou 96-22.

 

Plíšková končí opět na Makarovové
Po dnešku Strýcová zůstala poslední Češkou ve dvouhře žen. Ani na patnáctý pokus nezlomila prokletí grandslamových turnajů Karolína Plíšková. Dnes si teprve potřetí zahrála ve 3. kole, ale stejně jako loni v něm v Melbourne nestačila na Rusku Jekatěrinu Makarovovou, s níž neuhrála set ani ve třetím vzájemném duelu.

Zatímco loňská semifinalistka Makarovová předváděla na kurtu Margaret Courtové soustředěný a téměř bezchybný výkon, česká tenistka nebyla ve své kůži. Po prohraném prvním setu praštila raketou, ale nakopnout se k lepšímu výkonu nedokázala.  Třiadvacetiletá Plíšková si pomohla pouze třemi esy, třikrát přišla o podání a po 70 minutách hry prohrála hladce 3-6 2-6.

"Psychicky jsem to zvládla slušně, bohužel tenis nebyl ideální," litovala v rozhovoru pro iDnes a Radiožurnál. "Údery jsem necítila, servis mě úplně nepodržel. Potřebuju, aby se sešla hlava i technika. Na nejlepší hráčky musím být stoprocentní."

Sedmadvacetiletá Makarovová v dnešním zápase nastřílela 35 winnerů a udělala jen 15 nevynucených chyb. Do osmifinále Australian Open se dostala šestý rok po sobě a bude usilovat už o čtvrté čtvrtfinále. 

V něm se střetne s Johannou Kontaovou, která se do osmifinále Australian Open dostala hned při svém debutu v hlavní soutěži a především jako první Britka (rodačka ze Sydney získala britské občanství teprve v roce 2012) po 29 letech. Čtyřiadvacetiletá Kontaová, která překvapila postupem do čtvrtého kola už na loňském US Open, dnes zastavila Denisu Allertovou

Dvaadvacetiletá Češka hrála 3. kolo grandslamového turnaje poprvé v kariéře, ale na předchozí výkony proti Mattekové a Lisické navázat nedokázala. Udělala 25 nevynucených chyb, trefila jen jedenáct vítězných úderů a prohrála hladce 2-6 2-6. Britce, jež v prvním kole zaskočila Venus Williamsovou, se tak povedla odveta za loňské Roland Garros.

• AUSTRALIAN OPEN 2016 •
Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 11.935.000 dolarů
sobotní výsledky žen (23. 01. 2016)
• Dvouhra - 3. kolo •
Strýcová (ČR) - Muguruzaová (3-Šp.) 6-3 6-2
Makarovová (21-Rus.) - Kar. Plíšková (9-ČR) 6-3 6-2
Kontaová (Brit.) - Allertová (ČR) 6-2 6-2
Kerberová (7-Něm.) - Brengleová (USA) 6-1 6-3
Azarenková (14-Běl.) - Osakaová (Jap.) 6-1 6-1
Keysová (15-USA) - Ivanovičová (20-Srb.) 4-6 6-4 6-4
Becková (Něm.) - Siegemundová (Něm.) 6-0 6-4
Shuai Zhang (Čína) - Lepchenková (USA) 6-1 6-3
• Čtyřhra - 2. kolo •
Hlaváčková/Hradecká (7-ČR) - Gasparjanová/Panovová (Rus.) 7-5 6-1
Kar. Plíšková/Görgesová (13-ČR/Něm.) - Krejčíková/Yafan Wang (ČR/Čína) 7-5 6-3
Strýcová/Lučičová-Baroniová (ČR/Chorv.) - Atawová/Spearsová (6-USA) 6-7(4) 6-1 6-2
JUNIORKY
• Dvouhra - 1. kolo •
Kaňková (14-ČR) - Arakawaová (Jap.) 6-3 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

215
Přidat komentář
Ma3ek
Hrozne fandim gavrilovej od turnaja v rime proti sharapovovej je to srdciarka a aj kvalita a dobra je odzadu :)carlu musi dat
Reagovat
Mayo
neskutočná Strýcová vyfackala Muguruzu ako nič
Reagovat
Lunej..
Co to píšeš, nicku nešťastná? To je jako bys blixu vyfackoval jako nic :D
Reagovat
blixa
Ale babi, vždy víš že na Barušku trpím rozhodně víc než na koťátko ;-)
Reagovat
Lunej..
No to nevím dědo, neboť senilita u můžu je značně odlišná než u žen :D
Reagovat
Frick
Asi Gábi trochu přepálila tempo na polsední položku přijela dechově rozhozena (i vinou té vysoké výšky)...

Ale tak je to další TOP 10 výsledek a jak tady říkal Blixa - zase něco nahrála na Maria a Franzisku.
Reagovat
Frick
Tak 7. místo, pardon.

Ale Eva byla dobrá - vyjížděla se ztrátou 1:18 a dojela se ztránou 1:38 na vítězku i přesto, že měla dvě minely.
Reagovat
blixa
Zase ty tvoje moudra :D Prd rozhozená, cítila krev jako ohař, tak pospíchala, což ona nesmí ;-) Ale výsledkově pohoda, Anterselvy jsem se dost bál a ona je nakonec se ziskem.
Reagovat
Jam
No Dorothea je už před Franziskou, ale náskok je čím dál hezčí. Uvidíme jak se popere s Amerikou
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo ví, kolik závoďáků do Ameriky pojede. Někteří budou chtít spíš vyladit na MS.
Reagovat
blixa
Před MS jsou tři týdny volna na vyladění. Pochybuju že někdo vynechá, pokud je zdráv.
Reagovat
tommr
pro Gábinu je to dnešní 7.místo v Anterselvě vlastně výhra, protože si v nejneoblíbenější destinaci opět navýšila svůj náskok na největší konkurentky v boji o VG ...
Pro zajímavost uvádím průběžnej žebříček IBU World Cupu k dnešnímu dni - po absolvování 15 závodů z celkových 26 - včetně odečtů (všem závodnicím už byly odečteny jejich dva nejhorší výsledky) ...
Čísla v kulaté závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Gabrielu Soukalovou ...
Čísla v hranaté závorce jsou bodový odečty (a jsou to vlastně i bodový rezervy) ...

1. Soukalová 613 [66]
--------------------------------------------
2. Dorin Habert 547 (-66) [44]
3. Wierer 527 (-86) [37]
4. Hildebrand 520 (-93) [36]
5. Dahlmeier 485 (-128) [0]
6. Makarainen 466 (-147) [13]
7. Pidrushina 440 (-173) [0]
8. Eckhoff 437 (-176) [9]
9. Vítková 414 (-199) [20]
10. Podchufarova 412 (-201) [11]
...

Gábina zůstává i po odečtení dvou nejhorších výsledků jasně v čele i když se její náskok trochu ztenčí.
Její šance na zisk Velkýho Glóbusu je už poměrně velká.
Největší hrozbu pro ní stále představuje Dorin Habertová a nově i Wiererová. Dvě nejobávanější soupeřky - Dahlmeierová a Makarainenová - už naopak trochu odpadly ...
Reagovat
blixa
No vidíš, jak ti to jde !!! ;-) :D
Reagovat
George_Renel
+100
Reagovat
Jan
Ještě to zkombinovat s žebříčkem WTA a máme vyhráno ;)
Reagovat
Jan
Do konce SP je pořád hodně daleko. Ještě se může hodně věcí přihodit...
Reagovat
smazaný uživatel
boziii! :-) Biatlon sice vubec nesleduju, ale na zebricku jsem si nalezite smlsla... ovsem pamatuju si ted uz jen Soukalovou, Lauru a Vitkovou.. :-))
Reagovat
Jan
Ještě si můžeš zapamatovat Strachovou, Vlhovou a Zuzulovou ;)
Reagovat
smazaný uživatel
na to ti neskocim, alpske discipliny sleduji odjakziva, nenavlekat si na zada pusku, kdyz jedu na lyzich, mi prijde mnohem logictejsi.. ;-)
Reagovat
Jan
Tak pušku tolik lidí nemá, tak jezdí bez pušky :)
Reagovat
blixa
Nooo, puška se hodí ... člověk je takovej bojeschopnější ;-) :D
Reagovat
Jan
A zapomněl jsem na Záhrobskou ;)
Reagovat
Fandina
Úžasné. Nádhera. Mám radost, že jsou tu i žebříčky v biatlonu a pokud budou pořád v takovém pořádí, tak nádhera. Verunka by se mohla posunout víc dopředu, vloni tam myslím byla a Charvátovou bych také přivítala někde vpředu i Evu.

Díky, žebříček mě potěšil!!!
Reagovat
FulnekUltras
Díky za famózní přehled. Teď biatlon tolik nesleduju... ;)))
Reagovat
d@ve
Díky Tommre.. ;o) Taky mám z Gabči radost..
Jinak pro další nadšence biatlonu je tu i stránka s aktuálními výsledky: http://biathlonresults.com/?view=cups_cups
Reagovat
Jan
Trenér říkal, že cítila šanci na bednu, tak to chtěla urychlit a minula.
Reagovat
vrabejka
fRICKU NEVÍŠ KDE BUDOU DÁVAT BIATLON?
Reagovat
sprchon
Nejsem fricek, ale já budu koukat tady:

http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnpofGF6aG9hdnBn&c=en&i=eWlxYXJjcGd0Yg%E2%84%96f%E2%84%96f&hc_l
Reagovat
sprchon
Tfuj, zas ta Ruska...
Reagovat
blixa
Ruska nevadí, podstatný jsou najetý body na Marii a Franzesku ;-) Dorotka začíná trochu zlobit ale tam už má Gábina dost slušnej náskok.
Reagovat
sprchon
Já ty rusky v biatlonu nějak nemusím. :D A zrovna tahle Yurlova loni na MS vyfoukla Gabče zlato. ;)
Reagovat
blixa
Tak na MS vadí, jistě, ale dneska vůbec. O Yurlovové "zázračném" výkonnostním vzestupu před MS si myslím své. Když vidíš co se u nich děje v atletice, proč by to v jiných sportech bylo jiné, že.
Reagovat
VlS
Hele, jí i podčufarce tradičně vyšší polohy svědčí
Reagovat
blixa
To sice jo, ale celou sezonu jezdí totální tužku, ale jak se blíží MS, náhle přichází zázračná forma ;-) To uvidíš v Oslu, které rozhodně není vysoko.
Reagovat
smazaný uživatel
Jurlova - http://services.biathlonresults.com/athletes.aspx?IbuId=BTRUS22302198502 má výsledkově srovnatelné výsledky třeba s Jardou - http://services.biathlonresults.com/athletes.aspx?IbuId=BTCZE11207198201.
Jardovi 2x na velký akci padl bronz, jí rovnou zlato.
Reagovat
tedi
trochu pozde, vim, ale treba pro priste - biatlon se da vzdy sledovat tady:
http://www.eurovisionsports.tv/ibu/
Reagovat
sprchon
Nejrychlejší servis:
174 km/h vs 174 km/h

Průměr rychlosti 1. servisu:
163 km/h vs 158 km/h

Průměr rychlosti 2. servisu:
141 km/h vs 140 km/h
Reagovat
lars
A jakou rychlosti podavala Viky ?
Reagovat
sprchon
Pomaleji... Barča mě těmi rychlostmi docela překvapila. :) Na to, jak je oproti třeba Garbine nebo právě Vice malá. Hodně se včera snažila. :)
Reagovat
blixa
Má dobrej výskok ;-)
Reagovat
lars
o kolik pomaleji ?
A jakou rychlosti podavala Cibule nejlepe proti Vice loni na AO ?
Reagovat
sprchon
Nemyslím si, že na tom až tak záleží.
Koukni tady. ;)

http://www.ausopen.com/en_AU/scores/completed_matches/day11.html
Reagovat
smazaný uživatel
na servis se jiste zamerovali prave s Krupou, musela jsem se moc smat, jak zprvu jasal nad kazdym brejkem - nez zjistil, ze vlastne WTA.. ;-) Jinak rychlost je samozrejme rychlost, zalezi ale i na rotaci, umisteni..
Reagovat
EllNino
na tom záleží někdy i víc žejo :)
Reagovat
smazaný uživatel
vysoky odskok do tela.. ;-)
Reagovat
EllNino
jop :D
Reagovat
sprchon
To samozřejmě. A Barča to s rotací umí dobře a často používá. :) A při své výšce vždycky měla obecně pomalejší podání než hráčky třeba top 10, takže o to víc se musela soustředit i na umístění.
Těším se na zápas s Vikou. :)
Reagovat
EllNino
Já taky, to by mohl být nějaký noční duel na centru :)
Reagovat
janek_da
a cement je cement a vápno je vápno :)
Reagovat
vrabejka
a pak že je podánÍ o výšce :D
Reagovat
smazaný uživatel
samozrejme, ze je, jinak si mnohem driv odpalis rameno, vis, jak je narocny pod tim skakat a vselijak pochodovat? :-)
Reagovat
vrabejka
Ana se sesypala :(
Reagovat
vrabejka
Snad toho aroganta Murrayho v pondělí vyřadí Milman.
Reagovat
Grigor_Murray
Tak na okruhu je hodně arogantů, ale Andy to opravdu není :)
Reagovat
vrabejka
Ale jeho rodina je
Reagovat
Grigor_Murray
Tak Kim trošku jo no :)
Reagovat
lars
Kdo vi proc ?
Koho v tom zapase "tlacil" Baru nebo Mugu ?
Reagovat
Grigor_Murray
Čekal jsem to trochu jednoznačnější :)
Reagovat
smazaný uživatel
Byl špatný celý zápas, na returnu na své poměry slabší, pasivní, nepřesný. Ale nakonec to ubojoval, pohoda.
Reagovat
Grigor_Murray
Důležitý je, že jde dál, na Tomica se třeba vyspí líp :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pohoda, divil bych se, kdyby Bernard uhrál set, max jeden.
Reagovat
Grigor_Murray
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Kim se bojim vic nez Kobry.. ;-)
Reagovat
Grigor_Murray
Proč? :)
Reagovat
smazaný uživatel
protoze dalsi problem v rodine muze narusit planovane "pocty" a predevsim Andyho rozpolozeni, sla tu prece zprava o jejim tatinkovi.. :-(
Reagovat
Grigor_Murray
To určitě no, jen aby to nebyl spouštěč, to by mě docela naštvalo, kdyby to přišlo už teď.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad to vyjde tak, jak má. A porod začne až tím, že tatínka pustí z nemocnice a Andy přiveze domů trofej :-))
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
mahycek
Ten Sousa to jen tak nevzdá, bude chtít jít do pátého.
Reagovat
smazaný uživatel
Dívám se, že zatím žně pro připodělané sázkaře. Do čtvrtého kola postoupila devět z deseti nejvýše nasazených hráčů. Zajímavé by bylo zjistit, kdy naposledy se tak favoritům dařilo. Zatím se to až na vyřazení Nadala vyvíjí hodně očekáváně.
Reagovat
Kozoroh
Loni na AO postoupilo do 4. kola 9 z 10 nejvýše nasazených tenistů, jen 2. Federer chyběl.
Reagovat
Kozoroh
A co se týče ostatních majorů, tak na RG 15 taky postoupilo do 4. kola 9 z 10 nejvýše postavených tenistů, jen Dimitrov mezi nimi chyběl.
Reagovat
dadaft
Federer, Nadal, Djokovič plus zcela výjimečně někdo jiný něco urve - to je posledních patnáct let mužského tenisu
Reagovat
Pe3k
Číst to Můra nebo Tomasinho, tak se cítí hodně ublíženě :D
Reagovat
Grigor_Murray
To teda jo :)
Reagovat
George_Renel
na RL arénu. Zápas stále pozastaven.
http://www.sportingvideo.org/20160117/vv569bc1ba3ff384.66980408-1244301.html
Reagovat
vrabejka
Sousa poojd!!! Bij ho!!
Reagovat
smazaný uživatel
Během přerušení zápasu Ana - Madison dávali na Eurosportu sestřihy dnešních zápasů. Samozřejmě jsem nic neviděl, protože jsem to v noci nedával... :D

Vika bude hrát s Barunou, to mi ho teda vyndej. :D Papírově to je určitě lehčí soupeřka než Garbine, ale co jsem viděl, tak Baruna tam dneska lítala jak motorová myš. Vika ovšem zase v pohodě postoupila... Taky jsem si chtěl vsadit na Káťu proti Karolíně (včera jsem vyhrál něco na hokeji :)), ale klesl tam kurz, tak jsem se na to vykašlal. Nakonec to bylo jednoznačnější, než jsem si myslel...

No a teď bude na E2 lyžování... Go Lindsey! :)
Reagovat
dadaft
já mám nejradši slalom (a obřák) a letos teda divná sezóna -- jak radosti (Petra Vlhová), tak zklamání (Mikaela).
a dost chybí hvězdy.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v točivých disciplínách máme stejný vkus... :)
Reagovat
lars
kdo a co Ti ma vyndat ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neznáš "Ivánku, kamaráde..."? :)
Reagovat
lars
Ne
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si doplň vzdělání... :)
https://www.youtube.com/watch?v=-PifRiDhuhg
Reagovat
lars
to neni moc dulezity pro zivot :)
Reagovat
smazaný uživatel
To asi ne, ale řada těch hlášek zlidověla... :)
Reagovat
EllNino
Nic ti vyndavat nebudu :D :D
Reagovat
themimone
omg, všude se přerušuje.... :(
Reagovat
skott
Zajímavý deblový výsledek - Jocelyn Rae s Annou Smith porazily v přímém souboji fedcupových reprezentantek Heather s Johannou hladce 6-2, 6-3.
Reagovat
smazaný uživatel
Přijde mi zvláštní, že se ten zápas přerušuje. Jestli je to kvůli tomu, že zkolaboval Anin trenér, nebo normálně by toho člověka snad vzali někam na ošetření a nebránilo by to hře.
Reagovat
smazaný uživatel
Při zápase Ana - Sevastova spadla nějaká divačka ze schodů a taky to přerušili...
Reagovat
smazaný uživatel
Jednou v Anglii přerušovali zápas, protože nějaká divačka spadla tak nešťastně, že měli podezření na zranění páteře. Onehdy při FC zkolaboval divák a taky se přerušovalo..
Reagovat
EllNino
v zápase Petra - Vera Zvonareva na AO 2011 se taky zápas přerušoval kvůli kolapsu divačky
Reagovat
EllNino
Chudák Anička :( Něco s koučem ne ?
Reagovat
Ma3ek
Bodaj by sousa vyhral ma na to!
Reagovat
smazaný uživatel
ťažko
Reagovat
Ma3ek
Tak lachke to urcite nebude:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ježíši, už tam zase někdo zkolaboval v hledišti. A podruhé za sebou v zápase Any...
Reagovat
smazaný uživatel
doufám, že to nebude mít neblahé následky pro něj ani pro Anu, zrovna byla rozjetá
Reagovat
smazaný uživatel
Pane bože, on to byl dokonce trenér Any... :(((
Reagovat
EllNino
no hruza
Reagovat
dadaft
Madison, tys fakt dřevák. ((((((((((
tak to odevzdat.........
Reagovat
smazaný uživatel
Proč přeješ Madison? Záliba v mladých puškách? :D
Reagovat
smazaný uživatel
take preji Madison a strelne zbrane bez rozdilu stari nesnasim.. :-)
Reagovat
dadaft
no, nepatří mezi mé holky, ale viděl jsem s ní před časem rozhovor a docela mě okouzlila -- nesmírně příjemná mladice.
navíc Ana opravdu není má kobylka a většinou fandím soupeřkám nebo je mi to jedno.
Reagovat
smazaný uživatel
To vím. Pamatuju si, jak jsi nevěřil, že se Ana ještě někdy vrátí do desítky... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím dobrý. :) Ana si trpělivě držela servis a pak v nejlepší možný čas udeřila na returnu. Madison se docela vyhazuje, tak snad jí to vydrží... Bohužel nevím, jestli to dokoukám, protože před jedenáctou musím pryč. Navíc od 10:15 je ještě lyžování...

BTW: Ten Eurosport to teda dopracoval, když už tenis komentuje Béla En od biatlonu. Taky podle toho ta úroveň vypadá (např. neznalost pojmu "Tildenův gem")... :D
Reagovat
EllNino
jj Anička udeřila v pravý čas, snad jí to vydrží :)
Reagovat
smazaný uživatel
budu případně fandit za tebe :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ok. :)
Reagovat
dadaft
takže Denisu včera podle všeho už velmi bolela ta zatejpovaná noha a odrazilo se to ve výkonu.
škoda škoda................
Reagovat
dadaft
vlastně dneska. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Ráda bych se zeptala, jestli má Novak Djokovič s nějakým hráčem negativní zápasovou bilanci. Vím, že to není k tématu, ale děkuji za případné odpovědi.
Reagovat
EllNino
Reagovat
skott
to ne...:-))
Reagovat
EllNino
taková raritka :D
Reagovat
smazaný uživatel
:)) Díky.
Reagovat
skott
to je super:-)
Reagovat
lars
super :)
Reagovat
Kozoroh
Tento zápas se nepočítá do kariérních statistik No1eho :-)
Reagovat
rusedski
Takovejch hráčů bude určitě víc, např. v letech 2003-2004 když na okruhu začínal, tak prohrál mj. s těmito hráči: Renavand, Maamoon, Enev, Jorquera, Bauer, Radulescu, Suzuki, Moodie, Van Scheppingen, Ventura, J.Silva, van Gemerden, Settergren, Klec, Masson...a sice se mi to nechce hledat, ale určitě jen minimu z nich to stihl vrátit, protože během chvíle už válel na okruhu ATP :)
Reagovat
smazaný uživatel
hezký
Objevil jsem, že třeba Iveta Gerlová svýho času hrála vyrovnaně s Agnieszkou nebo se Simonou.
http://www.tenisportal.cz/vzajemne/gerlova/radwanska/
Reagovat
skott
s Ivo Karlovicem má 1-3
Reagovat
smazaný uživatel
Moc děkuji, posílám pusu. Aneta
Reagovat
Kozoroh
Na ATP okruhu jen 1-2, duel z Madridu 2005 byl kvalifikačním zápasem, nikoliv střetnutím v hlavní soutěži.
Reagovat
Kozoroh
Andy Roddick 4-5
Fernando Gonzáles 1-2
* Ivo Karlovič 1-2
Anthony Dupuis 0-1
* Filip Krajinovič 0-1
Dennis van Scheppingen 0-1
* Filippo Volandri 0-1
Marat Safin 0-2

Hvězdičkou jsou označeni aktivní hráči.
Reagovat
Lunej..
skvěle a to jsem ji blbka zaspala, řekla jsem si, že ji Mugu asi porazí a ejhle. To zase nebude s blixou k vydržení :D:D A byl to určitě souboj opravdového "koťátka" s opravdovou "žirafkou" :)
Reagovat
smazaný uživatel
měl jsem u Báry dobrej pocit, ale dopadl jsem stejně :D a příště už je pozdě.
Reagovat
Lina
Když jsem věděla, že má proti sobě Muguruzu a viděla začátek, tak jsem ve výhru nevěřila. Šla jsem spát, takže Bára mě hodně potěšila. Škoda, že má takové výkyvy.
Reagovat
dadaft
Reagovat
smazaný uživatel
Je videt, ze lecba Krupou zabrala. Bara ke svym finesam pritvrdila muziku a je to o level lepsi
Reagovat
smazaný uživatel
Krupa byl v její loži taky, ale sním skončila,ne?
Reagovat
EllNino
ano trénuje s Ivem Bruknerem, kterej předtím trénoval Klráu, ta teď trénuje s Fassatim a Petrou Cetkovskou ...ale Bára říkala, že je Krupa její externí poradce :D
Reagovat
dadaft
nemůžu si pomoct, ale v Austrálii by měli změnit typ hardu -- ve srovnání s ostatními grandslamy mi přijde, že se poslední roky na AO hraje nejmíň vyrovnaných a dramatických zápasů.......
Reagovat
EllNino
to ale není povrchem :) ten je tam jeden z nejlepších
Reagovat
dadaft
no nevím, možná je to teď v kombinaci s podnebím moc rychlé nebo co.
když se hrávalo na zeleném asfaltu, bývalo AO vyhlášené vyrovnanými bitvami.
((( na druhou stranu současný mužský tenis by měl na tomhle povrchu šestihodinové zápasy běžně )))
nevím..................
Reagovat
EllNino
Rebound Ace byl zajímavý povrch, škoda, že už tam není :) ale i tenhle stávající je v pohodě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bude to celkem zajimave. Jeste tezko rozchazim tu Kikinu, ale turnaj jde dal. Dost skoda., mohla si pinknout s Karlickou...;(

Serena x Margarita
Uz se tesim na jednorucak, a doufam, ze to trochu Serenu vyhodi z rytmu, a Margarita z tho udela aspon draamo.

Bel x Maruska
Co si vic prat;) Snad uz jen aby Bencic neservala podavace micku, kdyz tak muze servat Masu;)

Aga x Ana-Lena
Jsem na Lenu zvedavy...a myslim, ze ne jsem sam. Janekda bude tu lenu asi tlacit vrchem spodem;) Jde o hodne;)

Karlicka x Daria
Tak rozhodne bych si pral, aby ji Karlicka smetla z kurtu, jenze mam spis pocit, ze smete sama sebe...ale tak trebas se v ni probudi ta stara Karlicka a vyuzije toho, ze v poslednim kole si jen tak chvili pinkla.

Angie x Annika
Nemecke derby. Nooo, muze to byt na dlouho;)

Viktorie x Bara
Tak ja si klidne pockam na to finale v roce 2019, kdyz to holkam tak hezky vychazi;)

Johanka x Kata
Tohle bude pro Katu tezky orisek...Johanka je v laufu.

A jeste cekame na zapasy Ana x Madison a Shuai x Varvara.;)
A treba Shuai pujde ve slepejich Nalinky...kdo vi;)

Sice jsem si tu cetl nejake predpoklady...ale uvidime co se behem tech dvou dnu stane.
Reagovat
Kozoroh
Na prvním místě jsem dost překvapený z postupu Báry, sice jsem věděl, že Gabrine v Melbourne nepředvádí svou TOP hru, ale předpokládal jsem, že postoupí po vyrovnanějším boji - 7:5, 4:6, 6:3 a podobně. Ale že ji Bára smete z kurtu by mě ani ve snu nenapadlo. V dalším kole čeká Báru Vika, která naopak hraje v Melbourne skvěle, jsem toho názoru, že na víc než 3:6, 4:6 se Bára nevzepne. Nad vyřazením Muguruzaové si může mnout ruce Serena, která ikdyby neobhájila titul na AO má jistotu, že jí v nejbližší době žádná tenistka neohrozí na 1. místě.
U Denisy se projevila její nervozita a u Karolíny její problém se střety proti Makarovové. Je s podivem, že hráčka, která se loni podívala do TOP 10 ještě nikdy nepostoupila do druhého týdne grandslamů. Ale doufám, že s postupem času tento komplex Karolína prolomí.
Reagovat
vrabejka
Tak Kája byla bohužel dnes bez sance. Makarova je zpět. Doufal jsem že ještě nemá takovou formu jako před zraněním ale bohužel. Káje by musel psát servis jako Kristýne proti Puig aby měla šanci. Makarova trefovala všechno. Nemá cenu víc se v tom stourat, žádný propadák to nebyl. Věřím že to prokleti 3.kola na GS tuto sezónu zlomí.
Reagovat
EllNino
;)
Reagovat
smazaný uživatel
No a Karolina hrala na zacatku prumerne a jeji vykon stale klesal . Kristyna se mi na AO libila vice .
Reagovat
smazaný uživatel
doslovne hazarduje s janekdovym zdravim;) Jako Andreji, vzpamatuj se...
Reagovat
EllNino
Jako ať už vyhraje AK :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D) Ovsem ten Dudi je proste siiilenej;D)
Reagovat
EllNino
Joooo :) ALe Andy to dal to je dobře :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nastesti Dudi zahraval FH, a slo to do haje;D)))
Ale ten BH ma fakt peknej...to zase jo.
Reagovat
Fandina
Bára s Lucic postupují i v deblu. Tak to je super.
Reagovat
EllNino
Jinak jsem zvědav, co nám dneska poví nick vrabejka :)
Reagovat
Frick
http://www.tenisportal.cz/zpravy/zahlavova-strycova-je-bez-ztraty-setu-ve-finale-allertove-uz-dosla-stava-15287/

"Především při servisu ji limitovaly zdravotní potíže, kvůli kterým si i vyžádala ošetření, vzdát ale nechtěla"

http://sport.idnes.cz/tenis-denisa-allertova-rozhovor-kuang-cou-fj1-/tenis.aspx?c=A150926_173400_tenis_tny

Nyní zamíří do Taškentu, ale jen proto, aby se odhlásila, neboť ji opět trápí potíže s břišním svalem

http://sport.idnes.cz/strycova-zdolala-muguruzaovou-allertova-pliskova-i-rosol-konci-ph3-/tenis.aspx?c=A160123_030524_tenis_vi

A nechci se nějak vymlouvat na zranění, ale ta noha mě pak už opravdu hodně bolela, takže ke konci už bylo opravdu těžké se koncentrovat. Bohužel už jsem to nebyla úplně já, dneska to nebyl můj den.?

s
Reagovat
dadaft
hmmm, tak to výkon Denisy v mnohém vysvětluje, když ji ta noha moc bolela,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, tak se dej dohromady kočko!
Reagovat
Frick
Hrůzný začátek 1. setu - 1:4 a dva brejky dole, nakonec ho ale vyhrály 7:5.

Druhý set byla již snadná práce - 6:1....
Reagovat
smazaný uživatel
no , výborně! Skvěle. Těším se na souboj s Azarenkou. Hlavně se nepo.... Hodně štěstí. Kája zklamala, no Denisa...alw taky nebyla bez šance....
Reagovat
Frick
http://sport.idnes.cz/karolina-pliskova-vypadnuti-australian-open-makarovova-nejhorsi-souperka-167-/tenis.aspx?c=A160123_061516_tenis_elv

Moc se mi nelíbil. Když už vede řeč na nasazení, tak by měla vědět, že už na 4. GS v řadě jí stačilo na OF porazit "jen" hráčky pod ní. Přesto to ani jednou nedokázala. Chyběly jí k toku dvě, dvě, tři a jedna výhra. Takže dost děs.

A taky to šílení z Makaróna mi přijde taky trochu nepatřičný. Mohla by totiž k němu přidat i Angie, Agu, Venus, Petru a Simonu.

A kdopa zbývá? Možná Mugu a CSN. A Lucka. Nyní nemocná.

A prý nejlepší zápas na turnaji. Velmi hladká porážka se sice kvalitní, ale přesto ne zrovna super-hráčkou? Taky toto vyznívá dost nepatřičně.

No zkrátka - vymlouvat se na smůlu na neoblíbenou hráčku ve třetim kolem by snad možná šlo kdyby měla za sebou R16 na RG a USO, kde to měla snadný jak prase. Tehdy ovšem vypadla pro jistotu ještě dřív.

Kája by rozhodně neměla odjíždět spokojena.
Reagovat
Frick
Dopr....

Lucko, prosím, uzdrav se mi. Je to utrpení bez tebe.
Reagovat
Frick
...ještě dodám, že Káťa po tý loňský jízdě na AO 2015 porazila ve zbytku sezóny jen dvakrát hráčku TOP 30, a to 1x Begu a 2x Svitolinu.

Rovněž na přípravných turnajích porazila nejlépe Hradeckou. Na Petko a Belindu už neměla.
Reagovat
Fandina
Kátka byla osmou hráčkou světa a má na svém kontě dvě semi na GS a je deblovou a mixovou trojnásobnou vítězkou. Tradičně na GS hraje výborně už moc let. Na AO spediálně.
Reagovat
Frick
I tak by z ní 12. hráčka světa neměla dělat monstrum. Zvlášť v kontextu toho, že má Kája poměrně špatnou i s řadou dalších hráček okolo TOP 10 se kterými si od minulý sezóny různě prohazuje pořadí v rankingu.

Vyjadřajovala se tak, jakoby byla schopná na potkání porazit téměř kohokoliv, jen ne "tuhle" Makarovou. Což ale tak není.
Reagovat
Fandina
Neumí na ní hrát, na konci řekla, že by raději hrála se Serenou. A škoda, že nehrála vabank, jak se zmínila. Měla to udělat a ne čekat na chyby Káti, které nepřišly. Je to škoda, že to takhle dopadlo.
Reagovat
Frick
Kecy. Třeba Lucka by mohla říct, že by hrála radši (třeba) s Mášou než s Petrou, protože tam je evidentní, že na Petru neumí, kdežto na Mašu si byla schopna vyšlápnout už dvakrát (přičemž Maša je jasně lepší hráčka než Petra). Zkrátka ta zápasová bilance je bohatá a už o něčem svědčí - S Mášou 2:4 na zápasy, 7:8 na sety. S Petrou 0:8 na zápasy, 4:16 na sety

Takto to jsou kecy. S Makarónem hrála tři zápasy, se Serenou jeden (s IPTL na mne fakt ne-e).
Reagovat
Fandina
Já se zase něco dozvěděla. Například, že jí blokovala rány. A celkově to byl dobrý rozhovor, odpovídala konkrétně. Jen škoda, že nešla vabank. Podle mě hrála moc opatrně. Doufám, že příště s ní už do toho půjde víc a nenechá se od ní dirigovat.
Reagovat
darek.vrana
O to to víc štve, protože včera byla Makarová fakt famózní. Docela mě to štve, celý rok o ní není slyšet, a pak předvede tohle. Snad neudělala chybu. Ten rozhovor je náhodou dobrej, snad jen ta poslední věta zní dost divně, jako víte co mi můžete, já vydělám dost peněz.
Reagovat
lars
antuka RG Karol nevyhovuje , Mitu porazit mela ,kdyz to mela dobre rozehrany , ale dalsi kolo s vitezkou RG, ktera porazila Kuznu by to snadne nebylo.
Na USO2016 ji zastihl pokles formy.

smula na los AO to byla, jak loni tak letos
Reagovat
lars
* Na USO2015
Reagovat
Frick
Francesca byla mrtvá.

A Kája na antuce zas tak špatná není. Vyhrála na ní jediný loňský turnaj. Byť to nebyly excelentní výkony, tak pět zápasů vyhrát musela. To nebyla náhoda. Není jako ségra.
Reagovat
EllNino
Ficku, říká ti něco třeba oblíbenost a neoblíbenost turnaje, nevyhovující styl soupeřky, zkušenost ? ...mohl bys teda přestat žvanit ? Tyhle kecy jsou občas trochu mimo mísu
Reagovat
George_Renel
Občas? Kdyby nebyl zaslepený obdivem k Lucce a nenávistí k jejím českým konkurentkám, tak by musel nějak interpretovat i ty smíchy Karolíny v závorkách o odpovědí v interview.
Reagovat
mahycek
U Rosola se to dalo čekat, ale nemělo to být tak rychlé. Připadalo mi, jako kdyby měl splněno a spěchal domů.
Reagovat
Frick
Bude mít společnou cestu s Denčou a Kájou nebo Bárou Kr.
Reagovat
mahycek
Dnes, vynikající Bára, viděl jsem se zpožděním, ale paráda, krásná hra. A u Karolíny se mi zdá, že je zatím velkou hráčkou malých turnajů a malou hráčkou velkých turnajů.
Reagovat
Frick
http://www.cztenis.cz/docs/tl_leto_2016.doc

25. ? 30. 04. 2016 WTA ? TK Sparta Praha
25.04. ? 01.05. 2016 ATP challenger 50.000 USD - Ostrava
30.05. ? 04.06. 2016 ATP challenger 50.000 USD - Prostějov
06. ? 12 .06. 2016 ATP challenger 50.000 USD ? Sparta Praha
20. ? 26. 06. 2016 ITF Futures ? Pardubice
27.06 ?03.07. 2016 ITF Futures ? Ústí nad Orlicí
04. ? 10. 07. 2016 ITF Futures - Brno
11. ? 17. 07. 2016 ITF ženy 50.000 USD ? Olomouc
25. ? 31. 07. 2016 ITF ženy 75.000 USD, ATP chall. 50.000 USD ? I. ČLTK Praha
01. ? 07. 08. 2016 ITF ženy 25.000 USD ? Plzeň
01. ? 07. 08. 2016 ATP challenger 50.000 USD - Liberec

-------------------------------------------------------------

No, otázka je jak je to finální, ale pokud jo, tak to znamená, že zkrachovala 15.000 v Přerově.

Ale nejvíce mne překvapuje to, že by Challenger Prostějově šel na 50.000 USD. Jako jestli Černošek byl kvůli zdvojnásobení PM na JTB PO nucen přiškrtit svůj oblíbený Prostějov, tak to docela čumim. Nebo by se mu na to Jiřík s Rosim vykašlali i kdyby to byla 125.000...?!
Reagovat
Frick
Jinak na Štvanici se bude hrát opět v termínu Rogers Cup. Ten ale bude akorát posunut dva týdny před LOH

(Wimbledon - Gastenin - Stanford - Rogers Cup - Florianopolis - Olympiáda - Cinci... Rozhodně nás žádné ospalé powimbledonské léto letos nečeká)

Jinak tedy Olomouc, Štvanice i Plzeň zůstávají na svém.
Reagovat
smazaný uživatel
jsou tu i jiné holky, např. nějaká Bára Strýcová
Reagovat
Frick
Se mu nediv :o)

http://img.blesk.cz/img/2/full/2508668_sport-tenis-strycova-pliskova.jpg
Reagovat
FulnekUltras
je dnešní vítězství nad aktuální světovou trojkou druhým největším individuálním úspěchem Barči v její kariéře - výš zatím porazila jen ve Wimblu 2014 tehdy WTA dvojku LiNu. A i když by případný skalp Doroty v příštím koly žebřově (nikoliv papírově;)) tak cenný nebyl, tak se zcela ochotně necháme spolu s Barčou překvapit. Teorie stojí samozřejmě plně na straně běloruské houkačky, jenže...je tady ještě WTA a tenhle mnohdy klíčový faktor nevyzpytatelnosti se často projeví, zrovna když se to čeká nejmíň. Jedno vím jistě: Barča to zase jen tak zadarmo rozhodně neodevzdá a Hejkal bude muset naplno bojovat o každý míček...
Reagovat
Frick
Važme si tohoto žebříčku.

http://www.tenisportal.cz/zebricky/wta-zeny/?country=ceska-republika&season=2015&date=2015-08-17

Nějak to letos na opáčko něčeho takového moc nevidim :-(

Na druhou stranu - já to chtěl, aby bylo více našich holek v TOP TEN, stalo se, užili jsme si to.
Reagovat
EllNino
nešlo to udržet věčně, respektive šlo by, pokud by byly zdravé Petra s Luckou a Kája začal trochu porážet ty nad ní ..je škoda, že to teď holky moc samy ovlivit nemohou, předně Lucka :(
Reagovat
EllNino
*začala
Reagovat
Frick
Jenom Lucka.
Reagovat
EllNino
no jasně, ale Petra taky optimálně hrát teď nemohla, respektive nehrála, jestli mohla, to ví jen ona sama :) :) ...Kája mohla, ale tak nějak jsem to čekal, že to zas nevyjde
Reagovat
Frick
Štve mne to jeho adorvání.

Řekl bych, že to proti Rumunkám zase otrocky nanominuje podle žebříčku, aniž by vzal potaz aktuální formu nebo vz. bilanci.

I když je tedy fakt, že mi tu jde hlavně o jeden mač - Simona proti české no. 2

Pokud na na ní dá Káju, tak to bude jen hloupučké WTA ranking Ctrl+C Ctrl+V....

Naopak Petra by asi měla hrát oba zápasy. A v souboji dvojek asi Káju dát, protože se slabšími hráčkami je celkem spolehlivá.
Reagovat
EllNino
já bych rozhodně zkusil Báru proti Simoně, Kája na ni neumí, Bára je taková trochu srdnatější v tom Fed Cupu ...ikdyž moc výher ve dvouhře teda neposbírala :) ...ale tak ty debly za rozhodnutýho stavu jí jdou, už vyhrála 3 :) ...Petr ale podle mě postaví Káju
Reagovat
freeteepek
Jo, Bára proti Simoně může překvapit.
Reagovat
Frick
Simonin skalp získala v její "TOP éře" jen jedna Češka. A Bára to nebyla.
Reagovat
lars
zalezi i na treningu v Rumunsku
Reagovat
Frick
Ty naše holky (až na Báru) pochcípaly nějak moc rychle :-(

Ke všemu to dnes bylo završeno takto na hofno. Mohla to být zajímavá noc se třemi napínáky. Místo toho to byly tři rychlovky a navíc současně.
Reagovat
EllNino
taky jsem to psal už k předchozímu článku, že jsem si tu výhru Báry ani nějak nevychutnal :) ...strašně hektický a hlavně moc rychlý ...
Reagovat
freeteepek
Sledoval jsem jen druhý set, ale Makarovová hrála fantasticky. V Austrálii se jí opět daří. Proč takto nehraje častěji? Výborně využívala proti Karolíně svých leváckých předností. Když servírovala na výhru, tak dala dvě esa. Karolína nehrála špatně. Jen se potýká neustále s nízkou úspěšností svého prvního podání. A i proto ubrala na důrazu. Potřebuje ten servis mít v zápase s kvalitními hráčkami na 60%. Snad se v tom zlepší.
Reagovat
Frick
Měla za celej zápas jeden BB....
Reagovat
Frick
Tak nevím, přijde mi, že ač jsem psal, že s jedním postupem budu spokojen, tak tu spokojenost nějak v nitru necítím. Asi to překvapení z postupu Báry (navíc tak hladkého!) nedokáže přebít to zklamání z nepostupu dalších dvou. Vzhledem k lépe otevřenému pavouku, vzhledem k mé "zvýšenné náklonosti" k Denče.

1) Kája

Ok, Káťa je do R32 těžká soupeřka na kterou neumí. Ta prohra by se sama o sobě dala překousnout. Co se ale zkousává hůře je to, že i když los přál více, tak to Kája trestuhodně zahodila. Na RG z "její" osminy postoupila do OF Mitu (max. WTA 68.) a na USO Kontaveit (max. WTA 85.!!!). Wimbledon odpustim, Coco měla tehdy skutečně dobrou formu (v OF dala bohužel Lucku, ve ČF šla s Mášou do třech setů). No a samozřejmě - ta Kájina špatná bilance s kvalitími hráčkami se stále jen a jen prohlubuje. Z Austrálie bude odlétat s vědomím, že proti Simoně a Kátě si nešktrtla.

2) Denisa
Co se dělat. Možná, že jí ty dva náročné mače předtím poněkud "vyšťavily". Aspon mne určitě :o) Bohužel to tak nějak u Denči je. Po prvním postupu do SF na INTu (Lucemburk 2014) dostala od Beckový 0:6 1:6, po prvním postupu do F na INTu dostala 2:6 0:6 od Parohačky. Dnes něco podobného. Nicméně samozřejmě - V Lucemburku to bylo z kvaldy = 7. den, 7. mač (z toho 4x tříseťák), tedy asi měla fyzicky dost. V Kantonu zranění kvůli kterému ani nemohla hrát v Taškentu a nyní ovázaná noha. Mohla být určitě cítit. Co my víme.

3) Bára
Jediný postup, který byl paradoxně nejméně čekaný. Bára si tuto satisfakci za to US Open rozhodně zasloužila. :o) Škoda, že na Báru místo zajímavě otevřeného pavouka čeká zřejmě jedna ze tří největších favoritek na zisk trofeje. :-(

No, ale celkově ty postupy přes třetí kolo poslední dobou nejdou a nejdou. Na posledních šesti GS jsme měli 15x hráčku v TOP 16 nasazených z nichž se přes 3. kolo dostaly pouze v pěti případech.
Reagovat
EllNino
nasazení v ženském tenise je poslední dobou jako losování sportky :) ...pro většinu tenistů je spíš nevýhodou :)
Reagovat
Frick
A ještě k Báře - pokud jsem jí měl trochu za zlý, jak byla uražená za nenominaci na finále FC 2014, tak teď naopak bych jí měl za zlý, kdyby nebyla uražená za nenominaci na FC k ostrýmu zápasu!

#nehybnoulemrunedavat
Reagovat
EllNino
Gratulace Anice Beck, Laura začala kousat až po medical timeoutu, což bylo vzhledem k stavu 0:6 0:3 trochu too late :) ...po Anně Friedsam tedy další Němka ve 4. kole a myslím, že Angie je bude následovat :)
Reagovat
EllNino
Náhody neexistují? Zápas Plíšková-Makarova se odehrál i minulý rok na Australian Open. Hráčky se utkaly 23. ledna v 1:00. Jednalo se o zápas třetího kola.

Navíc i v Margaret Court aréně ...a navíc i stejný výsledek, teda ještě horší
Reagovat
freeteepek
Nic není náhoda:-)Měl jsem si na ten výsledek vsadit:-)Teď se podívám, jak bude hrát Makarovová příště...Jak je možný, že proti Karolíně opět vytáhla svůj nejlepší tenis? Kdyby takto hrála celý rok, tak je top 10.
Reagovat
EllNino
vždyť už byla top 10 :) jen byla zraněná ...
Reagovat
freeteepek
Byla, ale mohla by tam být zas. Jak dlouho byla zraněná? Nejlíp hraje v Austrálii nebo ještě někde jinde?
Reagovat
EllNino
no od US Open, ale ona po většinu roku takovýhle tenis nehraje, hlavně na AO a na USO se hecne :))
Reagovat
Fandina
JJ, AO a USO, tam hrála semíčka, nejvíc se jí daří tady, ale dobře hraje i Wimbl nebo FO. Ostatně, v deblu má dva tituly z FO a USO a tam má i titul v mixu. A má i finále v deblu ve Wimbledonu a AO.
Reagovat
EllNino
dalo by se říci tedy grandslamová specialistka :))
Reagovat
lars
to ,ze hrala opet s Makaronem ve 3. kole je nahoda - smula
Reagovat
sprchon
Nehraje špatně, taky není podělaná. Ale Vika hraje od 2. gamu famózně, tohle vypadá bez šance...
Reagovat
Carloss
uvidíme
Reagovat
FulnekUltras
Dneska to od Tebe byla čistá profesorská práce a udělala jsi mnoha lidem u nás obrovskou radost. Pravda - Mugu nezastihlo letošní AO v ideální formě, často se hlavně na UE vycukávala sama, ale plzeňská matadorka to skvěle podpořila svou typickou pestrou celodvorcovou hrou s kvalitním servisem, tvrdou ofenzívou od BL i na síti, a podle potřeby také promyšlenými čopy i kraťasy. Byla to zkrátka paráda a Barča zcela zaslouženě zůstává jako jediná z českých tenistek ve hře o AO i pro druhý týden. Gratulace k postupu a teď to zkusíme ještě dál...
Pooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Kytka
Skutečně nádherný zápas. Příliš nedovolovala Mugu ty její ploché prudké balonyy. Hrála chytře. A ani se nevztekala jako jindy. Krásný výkon. Udělala mi radost. Já napřed koukala na Káju, ale když jsem viděla jak hraje mizerně a zjistila, že Bára má break tak jsem přepla a udělala dobře. Velká gratulace Báře.
Reagovat
EllNino
Letos Čech v Aréně Roda Lavera ještě neprohrál ne ? :)
Reagovat
EllNino
překvapuje, mám radost, možná bych ji zkusil proti Halepce v Kluži :) ...
Reagovat
sprchon
Opravdu to vypadá, že z našich má Bára momentálně největší formu, chuť a jako vždy srdce. :) Takže klidně si ji dokážu představit v singlu v FC.
Reagovat
EllNino
přesně :) no ne, tak když Kája na Simonu neumí, Bára je proti ní mnohem lepší matchup :)
Reagovat
sprchon
No ta Báry výhra nad Simonou je stará a poslední zápas jsem viděl a to byla hrůza. :D Ale teď je jiná situace a jak píšeš, ostatní na Simonu neumí... Tak uvidíme, jak se to vyvrbí. :) Chudák Pála dneska sledoval Káji utrpení místo toho, aby obdivoval Báru. :D
Reagovat
tommr
kdyby se to mělo brát jen podle vzájemných zápasů s Halepkou tak by musela bejt v nominaci Denisa Allertová ... :)
Reagovat
EllNino
to je i docela pravděpodobný :) Petra, Kája, Bára, Denda, pokud se Háčka nezblázní v Melbourne, což se zatím moc nezdá, ty podle mě pudou už dneska proti Ruskám
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, ale pokud vím, Pála většinou ctí žebříček?
Reagovat
tommr
Báře ale bohužel takováhle superforma nikdy nevydrží moc dlouho ... :)
Reagovat
EllNino
to sice ne, ale tak ve Fed Cupu se většinou vyhecuje :) ale tak to je na kapitánovi
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist