Trápení nemocné Kvitové ukončil 'kanár'. Češka po US Open vypadne z Top 10

31. 8. 2013, 18:17
Aktuality 611
US OPEN - Dvouhra žen na US Open přišla i o poslední českou zástupkyni. S následky horečky bojující Petra Kvitová dnes v zápase 3. kola uhrála po velmi špatném výkonu pouhé tři gamy proti domácí Alison Riskeové a v New Yorku tak nedokázala zopakovat ani své místní maximum. I proto tak poprvé od května 2011 vypadne z Top 10.
Petra Kvitová (© usopen.org)

Petra Kvitová vstupovala do US Open s přáním alespoň vyrovnat své maximum na newyorském - nejméně oblíbeném - grandslamu. Česká tenistka byla nejdál v letech 2008, 2009 a 2012 v osmifinále, letos se však nezvládla dostat ani mezi nejlepších 16 hráček.

Dnešní zápas 3. kola proti Alison Riskeové v dusném počasí na kurtu číslo 17 doslova protrpěla. Jejímu pohybu chyběla energie, údery postrádaly sílu a celkové trápení nebylo podpořeno ani bojovností. Kvitovou viditelně trápily potíže s dýcháním a každou minutou byl její výkon odevzdanější. Výsledkem byla hladká porážka 3-6 0-6 za 65 minut hry.



"Bohužel jsem den před zápasem ležela v posteli a měla horečku. Snažila jsem se hrát, snažila jsem se bojovat, ale tělo mi to nedovolilo," řekla Kvitová na tiskové konferenci zveřejněné na webu turnaje. "Jsem zklamaná, že jsem nemohla hrát lépe, ale kdo ví, jestli bych vyhrála."

Alison RiskeováTřiadvacetiletá Kvitová před týdnem Riskeovou porazila ve třech setech v New Havenu, ale tentokrát na soupeřku nestačila. Z nedůrazného servisu Riskeová tvrdě returnovala, lépe se pohybovala a ve výměnách byla přesnější. Kvitová udělala 27 nevynucených chyb včetně sedmi dvojchyb a nedostala se k žádnému brejkbolu. Naopak americká vrstevnice spáchala jen sedm chyb a zahrál 12 winnerů.

Od stavu 3-4 Kvitová ztratila osm her v řadě a ve druhém setu tak dostala "kanára". Před posledním gamem si česká hráčka nechala na kurtu od lékařky turnaje změřit tlak a dostala prášek, žádný obrat se ale nekonal.

"Nemohla jsem hrát dlouhé výměny, maximálně třikrát přes síť, proto jsem se snažila být agresivnější, ale ona se výborně hýbala, dostávala mě pod tlak. Bylo těžké hrát," řekla Kvitová.

Nemocná dohrávala Kvitová rovněž na přelomu června a července ve Wimbledonu. "Myslím, že to je totéž. Byla jsem na testech, jestli to je bakterie nebo virus, a byl to virus. Krk mě nebolí, jen jsem měla vysokou horečku. Je škoda, že to přišlo zrovna na grandslamech, ale to je život a příští rok to snad bude lepší," věří rodačka z Fulneku, jež se s US Open po roce loučí opět 'kanárem' - loni v osmifinále prohrála 6-1 2-6 0-6 s Bartoliovou.

Turnaj ve Flushing Meadows pro Kvitovou zůstává nejhorším grandslamem, nikdy se na něm nedostala přes osmifinále. V Austrálii i na antuce v Paříži hrála shodně semifinále a na trávě ve Wimbledonu slavila v roce 2011 triumf.

Letošní neúspěch a dlouhodobé trápení ji poprvé od května 2011 připraví o pozici v Top 10. Zároveň si zkomplikovala boj o Turnaj mistryň, na který sice drží postupovou pozici, se současnou formou na něj však nemůže ani pomýšlet.

Naopak 81. hráčka světa Riskeová se může těšit na své první grandslamové osmifinále. V něm se utká s Danielou Hantuchovou, která se do 4. kola grandslamového turnaje dostala poprvé od předloňského Roland Garros. Třicetiletá Slovenka dnes zdolala 3-6 7-5 7-6 izraelské překvapení soutěže Julii Glushkovou z Izraele, přestože ve druhém setu prohrávala 2-5 a ve třetím čelila čtyřem mečbolům.

Hantuchová bude bojovat o první čtvrtfinále od životního Australian Open v roce 2008, kde si zahrála své jediné semifinále. Na US Open byla ve čtvrtfinále jednou a to již před 11 lety.

České tenistky mohou pomýšlet na úspěch už jen ve čtyřhře a bez ztráty setu zatím turnajem proplouvají páté nasazené Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou. Dnes loňské finalistky porazily 7-6 6-3 rakousko-slovinské duo Klemenschitsová/Klepačová a postoupily do osmifinále.

V něm se utkají s párem Hercogová/Raymondová, který dnes zdolal česko-německou dvojici Barbora Záhlavová-Strýcová a Julia Görgesová

Ve třetím kole je také Lucie Šafářová, která hraje se svou tradiční partnerkou Ruskou Anastasií Pavljučenkovovou.

V mužské dvouhře postupují také Radek Štěpánek s Indem Leanderem Paesem, kteří zdolali 4-6 6-3 6-4 outsidery Daniela Brandse a Philippa Oswalda a dál můžou věřit v obhájení loňského finále. V osmifinále se utkají se silnou francouzskou dvojicí Llodra/Mahut.

Českým tenistům se daří i ve smíšená čtyřhře, ve které je již jistota českého zástupce v semifinále. Do čtvrtfinále totiž postoupili vítězové letošního Roland Garros Lucie Hradecká s Františkem Čermákem a vzájemný zápas čeká na páry Hlaváčková/Mirnyj a Peschkeová/Matkowski.

- GRANDSLAM US OPEN 2013 -
(USA / New York, tv. povrch, 34.300.000 dolarů)
sobotní výsledky českých tenistů(31. 08. 2013)

ŽENY:
Dvouhra - 3. kolo:

Riskeová (USA) - Kvitová (7-ČR) 6-3 6-0

Čtyřhra - 2. kolo:
Hlaváčková/Hradecká (5-ČR) - Klemeschitsová/Klepačová (Rak./Slovin.) 7-5 6-3
Šafářová/Pavljučenkovová (11-ČR/Rus.) - Craybasová/Vandewegheová (USA) 7-6(6) 6-4
Hercogová/Raymonodová (Slovin./USA) - Görgesová/Záhlavová-Strýcová (12-Něm./ČR) 5-7 6-4 7-5

MUŽI:
Čtyřhra - 2. kolo:
Paes/Štěpánek (4-Indie/ČR) - Brands/Oswald (Něm./Rak.) 4-6 6-3 6-4
Stachovskij/Južnyj (Ukr./Rus.) - Levinský/Veselý (ČR) 6-2 6-4

MIX:
Smíšená čtyřhra - 2. kolo:
Peschkeová/Matkowski (4-ČR/Pol.) - Husárová/Polášek (SR) 6-3 6-4
Hlaváčková/Mirnyj (7-ČR/Běl.) - Yung-Jan Chan, Lindstedt (Tchaj-wan/Švéd.) 6-3 6-4
Hradecká/Čermák (ČR) - Bartyová/Peers (Austr.) 7-6(10) 7-6(5)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

611
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitova ako nemocna hracka by nemala na kurte co hladat.Iste predpokladala,ze si moze trufnut na Alison,ktora bola co sa rebricka WTA tyka hlboko pod nou.To je moja prva poznamka.Druha je jej "psycholog"-myslim,ze jeho vyjadrenia nie su dostatocne profesionalne, ale su rovnako neprofesionalne ako vykony PK na kurtoch medzi profesionalkami.Inac dalsia moja poznamka medzi mnou a PK je dvat tyzdne rozdiel,v moj prospech,tiez som narodena v marci ale presne o 17 PK 8.marca!Este teda moze prekvapit pozit.ale i negat.,nemam dovod mat nieco proti nej,moje poznamky su slusne a bez hrubosti,ktore by davali negativnu vizitku mne,to by bolo v rozpore s mojou vychovou.Slusny clovek sa sprava vsade rovnako v reale i v cyber priestore.Nechodim tu casto/mam ine -studijne povinnosti/,Zelam vsetkym hrackam i hracom dobre zdravie
Reagovat
slacker
Neomluveny trapas zustane nazvdy tercem posmechu, to je realita
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře Petře se celkově nedaří. Je jedno jestli je nemocná nebo ne. Mimochodem nastoupit do zápasu s horečkou, to je pro mě hodně velká odvaha, já bych to pustil po 20 minutách. Ale fakt je, že si to musí srovnat v hlavě a trochu dozrát. Až to udělá bude opět v TOP10 jedna dvě
Reagovat
slacker
S Petrou se to vyprofilovalo tak ze ted zdrava prohraje hloupe a jako nemocna prohraje velmi trapne.
Reagovat
gerd
Kvitová,Kvitová,Kvitová---táhni te s ní už konečně do řiti a pište si o ní jen v tom vašem Frýdku,blbové
Reagovat
rib
A kam potáhneš ty, úžasný světový tenisto a inteligentní gentlemane?
Reagovat
rib
snad tento psycholog má s Petrou odsouhlaseno, že se o ní a jejích zakázkách bude vyjadřovat novinářům... V opačném případě by tento "uznávaný psycholog" byl z mého pohledu neprofesionální diletant
Reagovat
slacker
Pan Safar me prijde jako psycholog cerstve po skole a s nulovou praxi. Navíc prijmeni evokuje ze jde mozna o nejakeho příbuzného Lucky Safarove. Takze byl zrejme vybran velmi pofidernim zpusobem. Zatím jeho práce je spise k placi
Reagovat
misa
http://tenniseastcoast.files.wordpress.com/2013/09/steps-kvitova-3.jpg?w=537&h=717

http://tenniseastcoast.files.wordpress.com/2013/09/steps-kvitova-4.jpg?w=518&h=717

Odjezd po skončení utkání. Já se mu ani nedivím, že to s Nicole zabalil. Petruška je v mých očích prostě skoro ve všem lepší než ona. Přeju jí brzké uzdravení.
Reagovat
slacker
Tak a je to potvrzene :-)
Reagovat
Jan
Přijde mi to zvláštní, že vždycky, když Petra prohraje, tak je tam nemoc nebo zranění. To samé bylo letos ve Wimbledonu, už si nepamatuji, jak to bylo na FO a AO. Že zrovna ona chytne horečky a žádná jiná hráčka ne.
Reagovat
misa
Asi má oslabený imunitní systém. Co já si pamatuji, tak loni na podzim v Asii měla střevní chřipku, na Turnaji mistryň zánět nosohltanu. Letos odjížděla do Indian Wells s nachlazením, v Katovicích hrála po nemoci, potíže ve Wimbledonu a US Open jsou v živé paměti. Do toho ještě problémy s dýcháním kvůli astmatu. Tyhle stálé zdravotní problémy Petru nakonec připravily o první desítku.
Reagovat
Fandina
Jan ... dvakrát letos uvedla jako důvod prohry nemoc a to odehrála 61 zápasů. Jinak jsem si všimla, že se často zadýchává a potí. To samozřejmně není nic pro špičkovou tenistku, co by bylo k závidění.
Reagovat
Fandina
A ještě dodatek. Prohrála 20 krát, dvakrát uvedla nemoc. Jinak je jasné, že každý když hraje, tak ví, co bylo hlavní příčinou prohry.
Reagovat
slacker
Ale nekritičtí fanousci tady téměř kazdou prohru onmlouvaji "astmatem". Proste letos uz natropila hodne hloupych porazek. Kdyby prohravala s temi nejlepsima, ale seznam letosnich vitezek nad Petrou je hodne smutne cteni,
Reagovat
Fandina
slacker ... pokud někdo řekne, že byl nemocný, není důvod mu nevěřit. Takhle by se mohlo zpochybňovat všechno.
Reagovat
slacker
Ja ale ted mluvim o tech jinych prohranych zápasech. Tech co prohrala ale ne se cti. A ze jich letos uz bylo az hanba. Se cti prohrala asi tak 5x
Reagovat
Fandina
slacker ... Petra řekla po dvou zápasech, že byla nemocná. Jindy ne. Mluvím o Petře. Nic jiného, než výroky Petry jsem nekomentovala.
Reagovat
slacker
OK 2 zapasy skrtame z listu hanby pro nemoc, znova se ptam cim omluvit/vysvětlit ty dalsi trapasy?
Reagovat
Fandina
slacker tenis není na omlouvání. Buď vyhraješ nebo prohraješ. Je to realita. Když prohraješ, tak víš asi proč to tak bylo. Ale není to nic o omlouvání. Je to prohra. Reflektuj realitu. Prohraji, vím proč. Někdy je důvod nemoc, někdy nepohoda, někdy špatné podání, někdy smůla, někdy hodně chyb, ale to je tak všechno, co o tom můžež říct. A není se komu omlouvat. Chytrý človět ví, že buď vyhraješ, nebo prohraješ.
Reagovat
slacker
Neomluven/nevysvetleny trapas zustane nazvdy tercem posmechu a ironickych poznamek, to je realita
Reagovat
Fandina
slacker ty si udělal nějaký trapas?
Reagovat
slacker
jo udelal, bavim se s tebou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pořádně jsem se podívala na hru Riske s Petrou. Pokud bude hrát to, co včera proti Petře a Danča Hantuchová bude v pořádku a hrát to, co umí, tak Riske sfoukne raz dva. Uvidíme, to je můj odhad.
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, tím bych si nebyl úplně jistý. Nevím jak Riske normálně hraje, včera sem ji viděl poprvé, ale z tohohle zápasu jen těžko usuzovat. Ona vlastně nemusela nic moc hrát, protože včera hrála v nadneseném slova smyslu proti nikomu.
Je celkem úsměvné číst článek na WTA, který vyznívá, jakoby Riske odehrála nejlepší zápas své kariery, přitom nezmínit, že Petra byla včera fyzicky a tedy i psychicky dost limitovaná. Ten zápas byl úplně o ničem a jen těžko z něj něco usuzovat.
Reagovat
smazaný uživatel
ježiš, co sem to zase zesmolil za příspěvěk :D Příště si to po sobě musím přečíst :-))
Reagovat
LukasH
Přesně to je důvod, proč mě mrzí, že to Petra neskrečovala.
Riske vynesli do nebes s tím, že svojí bezvadnou hrou přehrála jednoznačně hráčku první desítky.
Reagovat
slacker
Kde Riske vynesli do nebes? Monitoring svetoveho tisku jsem nedelal a delat nebudu. Jen me zajima odkud se tenhle blabol vzal.
Reagovat
smazaný uživatel
netvrdím nic o "vynášení do nebes", ale z mého pohledu je tenhle článek neobjektivním přeceněním výkonu Američanky. Chybí zde vyjádření Petry a stejně tak fakt, že si brala MTO. Vyplývá z něj, že Riske Petru přehrála, což je samozřejmě pravda, ale chybí zde očividný důsledek proč. Netvrdím, že kdyby Petra byla zdravá, že by zápas vyhrála, ale nepochybně by výsledek nebyl takový jako nakonec byl.
http://www.wtatennis.com/news/article/3443938/title/classy-riske-brushes-aside-kvitova
Reagovat
slacker
dik za odkaz, jdu se popasovat se svoji angličtinou
Reagovat
slacker
Petra vetsinou hloupe vypadne s hrackou které vypadne se zeleznou pravidelnosti hned pristi kolo. Jestli prejede Riske Hantuchovou ve 2 setech tak snim klobouk
Reagovat
smazaný uživatel
Petra i přes své výkyvy a propady je mimořádný talent, jediné, co ji podle mě limituje, je opravdu slabá fyzická kondice a celkový špatný zdravotní stav, který je důsledkem zřejmě nějakého chronického onemocnění (astma + možná ještě něco dalšího). Není normální, aby po pár hrách z ní lilo jako z konve, neustále se utírala do ručníku, zatímco jiné hráčky se jej téměř ani nedotknou. Nebýt zdravotních problémů, byla by už dávno minimálně v Top3. Ani si nemyslím, že by byla nějak nadměrně psychicky labilní.. Když je jí opravdu (fyzicky) dobře, dokáže bojovat a rvát se o každý míč, a hraje famózně, jak ji známe z 2011. Vše se zkrátka odvíjí od fyzického zdravotního stavu, ten když je špatný, tak logicky jde dolů i psychika, ale psychický propad je až důsledkem, ne příčinou. Myslím, že by měla více spolupracovat s lékaři, či někým, kdo by ji dal zdravotně celostně dohromady, pokud je to vůbec možné. Může si dovolit ty nejlepší kapacity. Jinak jí přeju vše dobré, hodně zdraví, a nepřestávám fandit, věřím, že přijdou lepší časy...
Reagovat
smazaný uživatel
mám ráda. Naprostý souhlas...
Reagovat
Fandina
Super. Naprostý souhlas s příspěvkem. Petra je psychicky silná bojovná a je potřeba, aby bylo tělo v pořádku a mohla se o něj opřít a využít to, co už dokázala, jak už jsme mockrát viděli, že zahrála a dál mohlaa hru vylepšovat.
Reagovat
slacker
Petra BYVALA psychicky silna, s tim je bohužel ted konec
Reagovat
LukasH
Já si to třeba nemyslím, ale nebudu se s tebou hádat.
Petra před dvěma lety nepotřebovala psychickou sílu. Nebo jo, ale byla nezatížená. V podstatě stejně nezatíženě hraje letos Halep, i když Petra ten rok byla ještě výraznější.
Petra se s tlakem na svojí osobu nevyrovnala a začíná znovu. Víš, ty si třeba myslíš, že ty řada těch vyhraných tříseťáků by měla bejt samozřejmost, ale není to tak.
Nicméně, je jedno, co si myslíš ty nebo já. Jak to doopravdy bude, stejně neovlivníme.
Reagovat
slacker
Ty si totiž protirecis, nemůže byt zaroven psychicka silna a nevyrovnávat se s tlakem.. Promin to se spolu neslucuje. A marne vzpomínam na nejaky jeji obrat z 1:5 nebo 0:5 z poslední doby.
Reagovat
slacker
Naopak dnes trneme jestli 5:0 bude Petre stacit abu to dotahla do konce.
Reagovat
smazaný uživatel
S astmatem sportuje velká řada sportovců i olympioniků . .Takže nesvádějte vše na astma.Udělali jste si z ní ,na základě jednoho povedeného roku,modlu a když se to nepotvrzuje,tak se zlobíte.Je to dobrá hráčka, být do 20. na světě není zase tak málo.Na víc nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
Že vás to baví, psát tady 500 komentářů o ničem. Otevřete si jakoukoli diskuzi po Petřině letošní prohře a uvidíte to samé pořád dokola. Vždy se tu objeví pár přechytralých lidí, kteří se vyživujou v tom, že Petra prohrála a můžou tu psát nesmysly a hádat se tu. Občas mám chuť sem přestat kvůli nim chodit, ale takovou radost jim neudělám. Vím, že je tu pár lidí, kteří mají podobné názory jako já a budou fandit za jakýchkoli okolností ve dne v noci. Správný fanoušek totiž zůstane věrný v časech zlých i dobrých. Já Petru obdivuji, s horečkou jít ve třiceti stupňovém horku na kurt hrát tenis a bojovat.. Kolik z vás by to vzdalo už po rozehrávce?? Doufám, že si Petra smůlu vyčerpala na hodně let dopředu...
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to nebaví, ale přece jen mi bylo líto Petru nechat napospas nějakým posměváčkům, rýpalům a dalším, které evidentně těší, když je na tom špatně a oni si mohou zanadávat. A to jsem to včera zabalila už po 20. hodině. Jiní tu setrvávali o hodně dýl.
Reagovat
smazaný uživatel
A to vás nenapadlo, že když je budeme ignorovat, tak je to třeba přestane bavit??
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to napadlo, proto jsem po 20. hodině končila. Ale to by museli přesta psát všichni....
Reagovat
smazaný uživatel
Máte pravdu, obě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že ve Fantasy se obě řítíme kamsi do neznáma :)))) Taky máš koukám dva a dvě, není nad to si dávat stejné hráče :))) I monty mě předběhl a to teda asi nerozchodím :))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Já už to nějak ani neřeším :-)
Reagovat
PetaM
Děcka, uvědomte si, že z Petry jsme udělali hvězdu především my. Ona si jako skromná holka vyhrála Wimbledon. To my a média jsme už z ní viděli nejlepší hráčku historie, hráčku No. 1, která bude kralovat ženskému tenisu nejméně 10 let. A teď jste z toho všichni do jednoho zklamaní, že Petra nehraje tak, jak si VY představujete. Je mi Vás líto, ale Vy také nepracujete, jak si Petra představuje a nebo vlastně ne, ona Vám do toho nemá co kecat, ale Vy jí do toho ano ;) Každopádně, fakta jsou jasná. Je to nejlepší Česká tenistka. Druhou nejlepší vyprovodila z kurtu s výsledkem 6:0, 6:1. Takový je rozdíl mezi nejlepší a druhou v pořadí ;) Co na tom, na kterém místě žebříčku je, to je zavádějící informace :) I kdyby byla stá. Komu z nás se podaří ve SVÉ práci dostat se na sté místo na Světě? :D Nikomu ... Jen teda v pití piva jsme na prvním místě, to se máme opravdu čím chlubit. To je to, čím vynikáme. Prostě Česká republika FOREVER!!! Miluju Vás lidi, teď se asi 2 týdny hrát nebude, to o Vás nebude ani vidu, ani slechu. Už se na to těším děti ;) ;)
Reagovat
LukasH
Tak tak. Už jsi četl ten rozhovor s psychologem? Zřejmě to pro ní bylo těžší než jsme si mysleli. Myslím nás, co jsme tak nějak tušili, že bude mít problém splnit ta očekávání.
A vím, že by mě spousta lidí označilo za blbce, ale já tak nějak cítím, že se posouvá a že to bude lepší. Musí se opravdu vyrovnat sama se sebou a jak řekla Navrátilová - dospět tenisově, což prostě v roce 2011 nebyla. To jí to prostě jen šlo.
Teď u ní přijdou změny a vždycky když je změna, stav se může zhoršit, aby se mohl následně zlepšit. Já to černě vůbec nevidím. Spíš mě trochu mrzí, že to teď radši neskrečovala, protože koukat na rozjásanou Američanku, která hrála proti úplně bezmocný Petře mi rvalo srdce.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že se z toho dělá zbytečná hysterie :) Prostě kdo fandí fandí, polemizuje, diskutuje a přijímá i jiné názory, než jsou jeho. Kdo nefandí, přijde, zapráší bludy a zmizí. Každý, kdo má normální inteligenci pozná, s kým se může o Petře bavit v klidu a kdo je jen hloupý provokatér. Mně osobně je jedno, co tady někteří píšou, je to veřejný web a to s sebou nese veškerá rizika. Vím, proč Petře fandím a fandit budu, mám tu lidi, se kterýma to fandění můžu prožít, baví mě to a to je pro mě podstatné. A psát milion příspěvků o Petře a hádat se nemám vůbec zapotřebí. Záleží na každém, jak chce nebo nechce reagovat. Takže Peťulínku jedeme zase dál navzdory všem :))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím vřele. Včera mi to taky bylo děsně líto. Kvůli Petře, jak se asi cítila. Myslím si, že by bylo lepší vzdát, ale výsledek by byl stejný. A ti samí, co tu byli včera, by psali, jak se schovává za nemoc atd. atd. Můj pocit včera i dnes je, že se Petra prostě nezavděčí, ať udělá cokoli. Jedině, když vyhraje, to je tu příspěvků daleko méně. Lukáši, také mám pocit, že to půjde k lepšímu.
PetaM: přiznám se, že jsem smutná, když Petra prohrává, ale víc je mi to líto kvůli ní. Nejsem zklamaná, že nevyhrává GS, že není č. 1 v žebříčku. Opravdu nejsem fanatická fanynka, ale jen fanynka. Neberu si osobně Petřiny prohry. Teď jí přeji jen brzké uzdravení a novou chuť do hry.
Reagovat
PetaM
Nejvíce by mě zajímal ten trenér. Jestli fakt Davida propustí a koho za něho najme ... Myslím, že je to vcelku logické, teď s dítětem, že odejde. I manželka to určitě bude chtít, aby byl s chlapcem. Jsem strašně zvědavý, jestli se to tedy uskuteční a koho najde ... Vedle ní bych si představil někoho, jako má Lucka Š. Nějaký 35 letý chlap, který hraje dobře tenis a je dobrým trenérem. Nevím, jestli si Petru dokážu představit se ženou ... Jako možná by nebylo na škodu zeptat se Navrátilové, nebo Novotné. Ale třeba jí více vyhovují chlapi .. :D Třeba taková Nasťa Pavlju. Najala Hingins, a že by se teda někam posunovala, to jsem teda moc nezaregistroval. Jo, vyhrála 2 menší turnaje hned po tom, co ji angažovala, ale od té doby ... Nic ... tak nevím. Snad nás Petra překvapí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Češi jsou první v pití piva, pomlouvání, vymlouvaní a řešení věcí které neovlivní. :D
Reagovat
PetaM
Jo, to vymlouvání sedí. A začíná to už ve škole. Kdy se snaží ulít snad z každého dne.
Reagovat
smazaný uživatel
ale posim tě. Co maj dělat tací, co pivo nepijou, třeba já ?
Reagovat
smazaný uživatel
Za školu jsem nechodila, co mám dělat ? Jsem snad Češka ?
Reagovat
LukasH
Taky jsem u zvědavej, ale zastávám názor, že si to v první řadě musí srovnat sám tenista, i když samozřejmě novej tým ho může nakopnout nebo zlepšit přípravu. Ale u Petry je nejdůležitější psychika, zdraví a kondice. Jednotlivý aspekty hry pak přijdou samy.
Petra je ale z těch, co se chtějí zlepšit, tedy zlepšit se chce každá, ale jenom kolik toho Petra letos vybojovala, i když se jí nedařilo.
A hlavně jsem si všiml, že její chyby pramení vždycky z nějakýho vedlejšího nedostatku. Třeba že se necítí dobře nebo se špatně hejbe. Když to třeba porovnám se Samanthou, která dělá chyby, i když má výbornej pohyb i kondici a to Sam fandím. U ní pak vyvstává otázka, proč to tak má.
Reagovat
PetaM
Do toho "průměru" nezapadáš no :D :D Ne, dělám si srandu ... :D
Reagovat
petrulinka
Ten rozhovor s Petřiným psychologem, který jsi tady dala, je hodně zajímavý. Tak jsem zvědavá, jestli to bude tak, jak on předvídá a já věřím, že ano. Asi si to nikdo z nás vůbec neumí představit, jaké to je, vystoupat v tak mladém věku nahoru a teď najednou co dál? Třeba Sharapova má podle mě úplně jinou povahu, takže jí to asi až tak problém nedělalo, taky byla daleko dříve v profi tenisu než Petra. Jenže Petra, taková skromná holka z Moravy, se najednou dostala nahoru a podle mě na to nebyla připravená. Tak já osobně budu Petře držet palce, aby dokázala být tak psychicky odolná a měla alespoň takové sebevědomí jako Serena, a tím by se zase dostala zpět nahoru.
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě jeden názor........Neházejte to furt na toho Štěpánka, ta šla do kopru dlouho před vztahem s ním. Fakt mě baví, když si někdo dovolí kritickým slovem zmínit o Kvitové a hned se vynoří banda tutanů- Co jsi dokázal ty?! Pochopte, tohle je přece směšný :D. To, že kdysi uměla práskat do míčku jako znamená, že k ní musím chovat posvátnou úctu??
Reagovat
smazaný uživatel
A Petra s ním opravdu je? já jsem neslyšela žádný její komentář k této situaci.
Reagovat
Fandina
nostradamus ... není potřeba k žádnému tenistovi chovat posvátnou úsctu ale také není potřeba je kritizovat
Reagovat
Alexandria
Mala by som sa zdrazat komentara,lebo nie som CZ ani SVK-som Israel,studijne v CZ,na kratky cas.Kvitova s jej summarom symtomov rezultuje to na psyxchicke problemy.Naviac jej postava-nema ziadnu kondiciu jej pohyb na kurte to jenieco,co divak nema zapotrebu,aby tomu venoval svoj drahy cas v dnesnej dobe.No to je sec.pimarny jej jej psychosomaticky stav,ktory by mali riesit odbornici.Nie len ako tennistku,ale ako zenu a cloveka,ma tazke tazke.Kvitova je nezrovnatelna so Sharapovou
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že píšeš stejné příspěvky na více místech že? :)
Reagovat
slacker
Slovensky se zidovka rekne zidovka a ne "som Isreel", a fakt to ctu uz po nekolikate, ze to zacina byt dost trapne. S diskuzi nesouvisi kdo jsi ale co pises
Reagovat
smazaný uživatel
Okopčeno ze sportu.... co řeknete na tento názor.V poslední době se mě zdá ,že přibylo mnoho hráček které hrají výborně .Petře nadávat nemá smysl ,nemá takový talent jak ostatní .Je to nadřené .Talent se pozná ,jak míček udrží dlouho ve výměně ,jak zahraje kraťas ,lob,to vše tam chybí.Je naučená jen do toho třískat ,podání ven z kurtu a spoléhá že ji to nikdo neveme.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle tohoto vzorce je dále bez talentu Maruš, Serena, Aza atd.
Reagovat
petrulinka
Jo, takže vlastně i Serena, Azarenka, Sharapova jsou úplně bez talentu, jo? Hm, pěkně hloupý názor. Protože jedině tak Radwaňska, Wozniacka a pár dalších jsou schopné držet míček dlouho ve výměnách. Já nevím, kolik ještě dalších hlupáků se vynoří vždy po tom, co Petra prohraje zápas. Asi je fakt zbytečné na to vůbec reagovat.
Reagovat
LukasH
Je to pořád dokola. Já to takhle nevidím. Talent je relativní záležitost. Každej tenista má jinej styl. Ano, Petra určitě v tomhle smyslu nemá cit pro míč jako třeba Aga. Ale prostě hraje jiným stylem. Viděl si Mášu hrát kraťasy a loby? Já ne.
Petře se prostě letos nedaří a lidi za tím pořád hledaj důvody - břicho, že do toho tříská, že má málo talentu...
Bez talentu by před dvěma lety nebyla světová dvojka, to mi věř.
Letos v Dubaji Petra přejela všechny dobrý soupeřky jakoby nic. To ona dokáže. Dokáže hrát tak, že si řeknu wow. Jenom ne prostě v tomhle období. Navíc včera nehrála tenis žádnej.
Reagovat
slacker
Ze Petra byla schvilku svetovou dvojku jen par bodu za svetovou jednickou se mi zda ted zpetne hodne zveliceno a precenovano. Vzdyt jeji tehdejsi maximalni bodovy soucet by letos stacil tak 4. pozici.
Reagovat
smazaný uživatel
Naše Petruška Kvitová je jak špatnej vtip. Co dělá v první desítce fakt nechápu.
Reagovat
LukasH
Neřeš tu furt ten žebříček. Už je to trapný. Teď z desítky vypadne, byla tam dva roky a pokud se zlepší, dostane se tam zpátky.
Reagovat
Fandina
Podle toho by se dalo říci o každém, že je špatný vtip kdo hraje tenis a je na žebříčku. Žebříček je součet výsledků za uplynulý rok. Je tam jen ten, kdo si to zaslouží.
Reagovat
spaniel
Roger je panes
Reagovat
Sonja
Koukám, že jsem fakt udělala dobře, že jsem šla spát:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Říkáš Rafa ať se třese?? :D
Reagovat
spaniel
Přesně jsem vedel k cemu dojde, uz kdyz jsem zjistil, ze bude hrat pred nim. Proc nehraje na kurt c. 50 proti zdi? To snad neni mozne!
Reagovat
spaniel
Zas budu vstavat v poledne. Uz at je Roger na kurtu, doufam ze to Wozňáki nebude protahovat.
Reagovat
Sonja
Jestli bude hrát Mandaríno jako v minulém zápase, tak si rozhodně je na co počkat:-))
Reagovat
spaniel
Tak Féďa neni Querrey, navic nad Mandarínem vede 2:0 a v průměru mu povolil tak 2-3 gemy.
Reagovat
Sonja
Přesvědčils mě. Jdu spát.
Reagovat
spaniel
Sebe taky, dobrou :)
Reagovat
Rafaeoli25
Už fakt dejte všichni pokoj..Zuuuzka Hejnová!!!
Reagovat
a.magerova
I to by byla cesta :-))
http://sport.idnes.cz/soukalova-bude-trenovat-s-muzi-dmm-/biatlon.aspx?c=A130828_141138_biatlon_tm2
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhráli jste, dám vám, co chcete. Končím se zdejší diskuzí, už nemám sílu pokračovat dál. Už nemám sílu čist to tady všechno, prodírat se vším, co se tu na adresu Petry napsalo, bojovat se všemi, co tu na ní neustále útočí..

Jsem holt jenom zaslepenej blázen, co nosí růžový brejle a vše se snaží vidět v tom nejpozitivnějším světle. Jsem taky ten, kdo svými postoji prokazuje Petře medvědí službu. Je-li tomu tak, pak to nejlepší, co pro Petru zde můžu udělat, je, že skončím. Zřejmě to bude pro všechny lepší.

Mějte se hezky, užívejte tenisu a ať se vaším oblíbencům daří lépe než momentálně Petře.

Howgh
Reagovat
Fandina
Oni chtěli abys tady přestal psát?
Reagovat
smazaný uživatel
Člověče peč na ně a piš si svoje.
Reagovat
smazaný uživatel
Zbytečná emoční hysterie ne? :))) Dej si skleničku, dobře se vyspi, pár dní sem nechoď a pak zjistíš, jak ti to chybí. :)) Howgh :))
Reagovat
LukasH
Ale ne. Jenom na to prostě na všechno nereaguj. To tak je. Internet, anonymita. Každej si napíše, co chce. A vždycky najdeš urážlivý příspěvky. Je to tak u všeho.
Ty diskuze jsou jenom pro nás a co si budem povídat - naše zábava. Neni to náš život a naše starost.

Vždyť i na takovýho Federera se začaly snášet urážky i po tom, co dokázal jenom proto, že mu to teď tak nejde.

A už vůbec si nedovedu představit, co se děje na diskuzích o fotbale.:-)
Reagovat
Mayo
na diskusiach o fotbale je to šialené :D
Reagovat
Fandina
Já ti rozumím, že tě štve, že se tady píše o Petře tak jak se tady píše. Mě to také vadí. Nicméně, jestli se nepletu, tak tě nikdo odsud nevyháněl. Takže není důvod, abys odcházel.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina: neustále mi tu naznačují, a nejen oni, že se se mnou diskutovat nedá. Tak asi ani nemá smysl, abych se o to pokoušel..

LukasH: to se ti snadno řekne, ale mě se to hůř provádí. Neustále si opakuju, že nemám na všechno reagovat, neustále se mi to nedaří. Asi to chce radikální řez. Nebo alespoň delší pauzu..
Reagovat
Rafaeoli25
A co teprv Rafa, kolik na něj už bylo vylito cisteren hnoje, hlavně v prvních letech. Podívat se na tehdejší diskuse je jak vstoupit do smradlavýho kanálu..
Reagovat
Fandina
Mě dneska moc mrzí, že Petra prohrála, ale jinak je to dobrá tenistka a stojí za to jí fandit. Fandi dál. Všimla jsem se, že někdo nerozumí tvému fandění, ale jsu tu tací kteří si rádi co píšeš přečtou. Já ráda čtu co tu píšeš. Mám ráda pozitivní přístup, optimismus a opravdový zájem, jaký cítím z tvého fandění.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem tu krátce, ale pokud sem někdo chodí dlouho asi jako quesh, chápu, že jednoho dne se prostě všechno nakupí a člověk bouchne, takže možná chvilkový odstup pomůže. :)) Když to queshovi pomůže, proč ne, sám to musí vědět nejlíp. Ví, že tady je malá pidipartička stejných zoufalců jako je on :))))
Reagovat
Sonja
Nevinná otázečka:
Všimla jsem si, že vedeš blog o Petře. Na blogu se většinou dají psát komentáře stejně jako tady na tp. Proč toho nevyužiješ? LEpší míto pro kvitisty si neumím představit...Můžete si mezi sebou diskutovat, přikyvovat, fandit a nikdo do toho nebude zasahovat komentáři, který by vám byly nepříjemný. A kdyby se náhodou nějaký troll objevil, tak jeho komentář(e) smažeš a nazdar.
Reagovat
Fandina
Vyháníš queshe. Zajímavé.
Reagovat
a.magerova
Fandina: Dík náčelníku, že ses mě zastal ;-)

quesh: http://www.youtube.com/watch?v=yKAgIUpiwD8
Reagovat
Sonja
Myslela jsem si, že by to tak mohlo vypadat, přesto jsem to riskla:-DDD
Reagovat
LukasH
Hele vím jaký to je. Taky mám chuť reagovat na mnohem víc komentů než reaguju. Ale třeba začnu psát a pak to radši smažu místo zveřejnění.
Jenže víš co? Kdyby teď Petra byla úspěšnější a víc vyhrávala, bude tu tak půlka příspěvků. Pokud ta doba přijde, bude to jako u Tomáše. Ten teď hraje dobře a vlastně ho nikdo nemá důvod nijak kritizovat.
Jsou lidi, co kritizujou ve víře, že tvrdá kritika může člověka nakopnout k lepšímu. Já tuhle filozofii neuznávám, ale těžko se vyvrací. Pak jsou lidi, co uráží, na to nemá cenu reagovat vůbec. Já třeba potom, co Petra prohraje, taky mam chuť se zaobírat, v čem je problém, protože mě to štve vidět jí takhle. Dalo mi dost velkou práci se na tenhle zápas koukat. Když pak vyšlo najevo, že na tom byla zdravotně takhle, bylo mi jí hrozně líto.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina: Nepochybuj, že mi Petra za fandění stojí, ale poslední dobou si nejsem zcela jist, jestli mi zdejší diskuze stojí za to, abych si kvůli ní ničil nervy. Jsem rád, že se někomu můj styl fandění líbí, ale zdá se, že je tu dost lidí, kterým ne.

Sonja: diskuze na mém blogu jsou pochopitelně otevřené všem, ale násilím tam nikoho nedovleču :-)

a.magerova: hezké video, ale asi mi to v tuhle dobu už úplně nemyslí a nejsem si jist, jakou má souvislost se mnou..
Reagovat
Fandina
Sonja nepodceňuj lidi.
Reagovat
LukasH
Asi by to byl lepší nápad....
Problém je, že my máme Petru rádi. Až moc. Tomášovi taky fandím, ale když prohraje, nechává mě to úplně chladným.
Petra nás prostě něčím oslovila a strašně nás všechny mrzí, že se jí nedaří. To ale neznamená, že jsme zaslepený. Ty neúspěchy vidíme. Čekáme, až konečně Petra zaboduje, jenže to zatím nevychází. Plus pak ty příspěvky, kde se píše, že je odepsaná, svoje výkony omlouvá nemocí nebo že je trapná. Takže nakonec dvojitá frustrace.
Jenže tohle je veřejná diskuze a každej má právo tu napsat, co chce. Mazat by se měly jen vulgarity.
Reagovat
Fandina
Jak jsem psala, veřejný web, píše kde kdo, píšeš pro zábavu. Samozřejmě, že se nikdo nezavděčí všem. Takový člověk se nenarodil. Samozřejmě, že je to tvoje věc, jestli tu budeš psát, ale určitě nejsem sama, komu se tvé příspěvky líbí, sedí.
Reagovat
LukasH
Teď jsem našel tvůj blog. Znovu jsem si přečetl koment Martiny Navrátilový a povzbudilo mě to. Píše vlastně úplně přesně to, co si myslím. A to je názor, kterej má opravdovou váhu. Mnozí by ale řekli, že Martina nosí růžové brýle a že Petru slepě obhajuje...
Reagovat
Sonja
Fandina: Tak někdo v tom vidí vyhánění, jiný radu, někdo (asi málokdo) fakt tu nevinnou otázku...:-D O žádné podceňování lidí nejde.
quesh: Nemyslím si, že by bylo potřeba násilí...
LukasH: Je to zvláštní, když píšeš "my", protože pro mě ty třeba nejsi ve stejné škatulce co quesh (a pár dalších)... Já plně chápu fandění Petře, doufání v úspěchy atd. atd., co nechápu jsou časté kecy, co tohle doprovázejí. Nejvíc mě dokáže namíchnout shazování soupeřky, na který je třeba quesh expert.
Takže tak.
Reagovat
Fandina
Sonja ... nepodceňuj lidi
Reagovat
Sonja
Fandina... nebuď trapná
Reagovat
Fandina
Sonja, takže když podle tebe quesh podcenuje soupeřky, tak se to vyřeší tím, že nebude psát na tenisportále podle tvé rady a ty tu budeš psát podle toho jak ty fandíš dál?
Reagovat
slacker
To fakt není ironie? Ceka te dlouha cesta. Necht dojdes do cile.
Reagovat
Fandina
vidíš jak se kvůli tobě holky hádají? Piš dál, vím, že to někdy je těžké tady číst ty nejapné narážky nebo hloupé příspěvky, ale kdo by se tady té Petry zastal. Piš dál!
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina: všem jistě ne, ale poslední dobou mám ten pocit že těch, kterým se můj postoj nelíbí, je většina.

LukasH: i já se s jejím názorem ztotožňuji
Reagovat
Sonja
Zase všechno matláš dohromady. Quesh píše, že tu nemá sílu pokračovat, vadí mu zdejší hnusné komentáře na Petru...tak jsem zmínila blog, který mi přijde jako dobrá náhradní alternativa. Toť vše. Že mi quesh některými svými kecmi vadí, to už je další (jiná) věc.
O mě se nestarej; když to tu přestanu zvládat, tak prostě zmizím...a dokonce nebudu psát ani komentář na rozlučku;-)
Reagovat
a.magerova
Já Tě chápu zcela, není nic příjemného vidět, jak se Petra trápí a ani mně to nedělá radost, fandím ji, ale tak nějak normálně né fanaticky. Třeba já konkrétně jsem nikdy nenapsala, že je Petra odepsaná, že se vymlouvá na nemoc nebo, že je trapná. Pokud quesh útočí na tyto přispivatele, neřeším to, ale on útočí i na lidi, kteří to s Petrou myslí dobře a kteří jen slušně navrhují nějaká řešení, třeba že neměla nemocná nastoupit nebo, že by měla změnit něco ve své přípravě a tréninku. Prostě kdokoli kdo nenapíše o Petře oslavnou ódu je jím napaden a svým způsobem "šikanován".
Reagovat
LukasH
Ano, to je jediná věc, která mi na queshovi vadí a už jsem mu to psal. Že napíše po zápase věty typu škoda, soupeřka nebyla herně lepší...takhle, ona je to většinou pravda, protože Petra ve většině případů prohraje tak, že si to prohraje sama. A všichni víme, jak Petra umí bejt herně dobrá. Spíš mi to přijde nemístný to takhle napsat. Klára třeba v zápase s Petrou taky měla herně na to, aby výsledek byl vyrovnanější, ale všechno zkazila.
Jinak mi quesh nevadí a já spíš podle ostatních do tý škatulky nepatřím, protože se víc, byť nijak urážlivě vyjádřím o Petřiných nedostatcích.
Ve skutečnosti jsem ale jedním z nich, kterej už vyhlíží další turnaj a nemůže se dočkat, až Petra zase něco pořádnýho uhraje a všem kritikům tak zavře hubu.:-)
Reagovat
Fandina
Teď se nám nějak minuly příspěvky. Tak samozřejmě, jestli máš pocit, že většina příspěvků ti není názorově blízkých a je to pro tebe jeden z ukazatelů, tak ti rozumím. V každém případě jde o tebe, tvoje volba. Ale jinak bych z toho nedělala vědu. Jak jsem psala, nikdo nesedne všem. Piš dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Občas tě předběhnu ve frontě, občas stojím za tebou :))))))
Reagovat
Sonja
Vždyť jo, jsi fanoušek...a v něčem se s tou jinou škatulkou určitě prolínáte, v tom ostatním jsi ty lepší (pro mě...a myslím, že i pro spoustu dalších lidí);-)
Reagovat
spaniel
Me spis zaráží to astma. Nedavno jsem cetl v rozhovoru s tim, co zjistil Nolemu alergii na lepek, ze si původně vsichni vcetne Novaka mysleli, ze ma astma, ale on vytusil ze ne, protoze astma se projevuje rano a Novak mival problemy i odpoledne a vecer. Z toho dosel k te alergii na lepek. Petra ma ale problemy kdekoliv a kdykoliv, jestli to treba nebude něčím jiným.
Reagovat
Fandina
já tu nečtu všechno, ale kde quesh utočil na lidi, kteří to s Petrou myslí dobře.
Reagovat
LukasH
Je to na všechny strany. Vlastně jsou tyhle diskuze nesmysl, jak jsem psal a spíš pro naší zábavu.
Já si třeba taky myslím, že je třeba udělat změny, ale ty Petra už dělá a navíc příprava na vrcholovej tenis úrovně top 10 musí bejt tak náročná a vyžaduje neustálý hledání cesty a způsobů než se zjistí, co je vlastně nejlepší.
Pořád se říká, že Petra má útlum už dlouhou dobu, ale ať si lidi odmyslí tu sezónu snů, protože Petra potom defacto musela začít znova nebo vlastně znova začíná. A i Martina Navrátilová vyhrála většinu GS ve dvouhře, když byla starší než je teď Petra.
Tím jen osvětluju, proč Quesh oponuje i těmhle příspěvkům.
Jenže tohle je fakt jenom diskuze pro lidi, který vidí tenis většinou jenom v televizi a vidí, že vyhazuje údery a ta druhá je lepší, protože je zrovna nevyhazuje.
Reagovat
LukasH
Najdi si někde dolejc ten odkaz na rozhovor s Petřiným psychologem od Fandiny. Dost mě to zaujalo. Má to hlubokou myšlenku a myslím, že to tak i je. O tlaku, kterej se na ní valil po tý její sezóně...
Petra je prostě holka, která na to, co se začalo dít, nebyla vůbec stavěná. Vzpomněl jsem si i na její reakci, když vyhrála Wimbledon. Místo radostnýho skákání si sedla na lavičku a nevěřícně se koukala kolem stylem "co se děje, já fakt vyhrála?"
Tím chci říct, že k tomu přišla jak slepej k houslím.
To, že jí je blbě může bejt tim, že tělo podvědomě nezvládá ten tlak (psychosomatika)
Reagovat
LukasH
A teď jdu fakt spát. Dobrou všichni.:-)
Reagovat
Fandina
Máš pravdu v tom, že ona hraje a najednou je strašně rudá v obličeji a pořád se nadýchává. Jinak co se týká servisu, tak ona o tom hodně mluví, že je to základ hry a že pořád to není jak by mělo být a že to potřebuje změnit.
Reagovat
smazaný uživatel
No, už je pozdě, takže dobrou noc a mějte se tu všichni dobře.
Reagovat
a.magerova
No ale od toho je diskuze, aby si lidé mezi sebou diskutovali o tom co by mohlo vést Petru k lepším výsledkům, Petra tu nechodí, takže jsou to jen mezi námi. Ale pokud se s někým bavíš/píšeš a furt a furt Ti skáče quesh do hovoru/diskuze svými neobjektivními glosami, tak se nediv, že začnou být lidi nevrlí. Zrovna dnes se mi taky stalo, že jsem se bavila s kamarádem a furt nám do toho zasahoval nesmyslnými kecy jiný člověk, v reálu ho můžeš poslat do pr.... anebo se přesunout k jinému stolu, ale tady na TP to nejde, takže zdravá diskuze jde k šípku a začnou se tu lidé hádat, ono není umění mít ke všemu fůru poznámek, je umění nechat vyjádřit názor i jiné a stáhnout se na chvíli a jen si číst názory druhých :-)
Reagovat
Fandina
s Petřiným psychologem. Velmi zajímavý.
http://www.q3.cz/images/38rozhovor1.jpg
Reagovat
Fandina
quesh normálně diskutuje jako ostatní, snad není potřeba z něj dělat monstrum. Pokud ti vadí, nečti jeho příspěvky a tím to končí. Ještě si mi nenapsala kdy napadal lidi kteří to s Petrou myslí vážně. Trochu jsem zapátrala a zřejmě si myslela sebe, že to s Petrou myslíš vážně, tak tebe nikdy nenapadl. Takže bych neděla z queshe monstrum napadající druhé v diskusi. Nemáš pravdu.
Reagovat
a.magerova
Opravdu nemám čas prodírat se queshovými příspěvky a hledat Ti odkazy na ně, jestli to chceš vědět, tak si je najdi sama, ale musíš hledat dlouhodobě, né jen dnes nebo včera. Koukej nejsem jediná, kdo si na jeho počínání a útočení na TP stěžuje. Samozřejmě, že ty jeho "postřehy" skoro nečtu, ale když mi začne vysvětlovat, že startovné hráči nedostávají, tak né jen že nesmyslně prudí kvůli Petře, ale i odpovídá na dotaz o kterém nemá ani páru. Prostě jsou momenty, kdy je lépe mlčet, což o queshovi platí dvojnásob :-))
http://www.tenisportal.cz/zpravy/sveho-rozhodnuti-muze-litovat-mela-by-ho-jeste-prehodnotit-reaguji-legendy-na-odchod-bartoliove-12748/
Reagovat
Fandina
quesh tu píše za sebe a že je hodně optimistický a velký fanoušek není důvod, aby se mu tady někdo vysmíval, když Petra prohraje a měl z toho radost. To si napsala tady pod tímto článkem. Respektovat názor druhého se na diskusi má. Ne mu kvůli tomu spílat a vyčítat mu, že se druhým jeho názory nelíbí. To na mě dýchalo z tvého příspěvku. Nečekej, že se na veřejném webu budou všichni stejného názoru.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, Fandino...zkus, prosím, alespoň absolvovat nějaký kurz zaměřený na rétoriku, dikci, stylistiku a gramatiku..když už máš tu potřebu sem každý den (s velkými uvozovkami) "přispívat", tak ať to má alespoň nějakou úroveň. Samozřejmě tu myšlenkovou, obsahovou a věcnou, která úzce souvisí s inteligencí, od tebe očekávat nemůžem, na to už jsme si snad bohužel zvykli.
Reagovat
Fandina
Podle toho, jak se vždycky objevíš a reaguješ jen když něco napíši a vyloženě se tvé příspěvky týkají mé osoby, máš zjevně zájem o seznámení se mnou. Pokud ano, existuje vzkazník, kde se můžeš o mě poinformovat.
Reagovat
smazaný uživatel
:D alespoň trochu toho humoru se u tebe najde..i když nechtěného, přesto ho oceňuji. Ale to bohužel nic nemění na tom, co jsem napsal.
Reagovat
Fandina
Frenkiess tvoje odpověď mě jen utvrdila, že máš o mě eminentní zájem, záleží ti zjevně na tom, co tu píši. Navíc děláš, jako by si byl mé druhé já a víš kdo jsem, jak myslím, co potřebuji. Proč ti tak ležím v hlavě?
Reagovat
Fandina
Frenkiess a ještě dodatek, reaguješ okamžitě jak něco napíši. O jiných věcech jsem od tebe nečetla. Natož nějaký názor příspěvek jiný, než osobní. Jak to děláš?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale rozumím, proč si to myslíš nebo proč bys alespoň mohla. I když i tak mi to přijde hrozně sick, protože kdybych se opravdu o tebe zajímal, tak to zřejmě nedám najevo touto cestou. No nicméně...jde mi o to, že jsem dlouhodobý, ale opravdu dlouhodobý a vášnivý tenisový fanoušek, návštěvník této stránky a čtenář všemožných článků a diskuzí. A tvůj způsob psaní a vyjadřování je prostě strašně špatný a je mi neuvěřitelným trnem v oku a jehlou v uchu. Takže, ne, Fandino, opravdu nemám zájem o tebe, ale o to, abys sem přispívala v daleko menším množství, potažmo vůbec a nebo zásadně změnila styl vyjadřování...to je vše.
Reagovat
smazaný uživatel
Reaguji okamžitě jenom tehdy, když mě svým příspěvkem absolutně vytočíš. Což je bohužel dost často...a nejsem jediný, Fandino, sakra! Uvědom si to a zvyš míru sebereflexe, prosím tě!
Reagovat
Fandina
Frenkiess nelíbí se ti jak píši. Tak to je mi jedno. Mě se také nelíbí některé příspěvky tady a neovlivním to. Jedině, že bych byla majitelka tenisportálu. Pak bych je promazávala podle sebe.
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě se mi tu nelíbí i spousta jiných příspěvků, které jsou urážlivé, agresivní, sprosté atd, což tvoje nejsou, to je pravda. Jenže to jsou většinou jen provokatéři, kteří to po chvilce vzdají a je od nich pokoj, Kdežto ty to myslíš zcela vážně, svoji zarputilostí a přesvědčením o správnosti svých názorů a výroků jsi daleko nepříjemnější. Opravdu. Zamysli se nad tím. A to není jen můj pohled na věc, Fandino. Nejsem anonymní, tebou posednutý kritik. Píše ti to tu spoustu lidí.
Reagovat
Fandina
Frenkiess děkuji za uznání, že píši slušně. Co se týká mých názorů, které tady prosazuji, tak to je realita. Nikdy se nevyhneš různým pisatelům tady. Jsem jaká jsem a na Tenisportál neumím jinak psát. Nikdy neovlivníš pisatele, kdo bude chtít, bude tu psát, kdo ne nebude. Záleží to na nich. Navíc, ton tvých příspěvků vůči příspěvkům mé osoby nebyl zrovna takový, abych měla důvod něco pro tebe udělat. Jediný člověk, který má moc nad příspěvky, které se tu objevují je ten, kdo může mazat. Je to veřejný web.
Reagovat
smazaný uživatel
To nemělo být žádné uznání, ale pouze konstatování faktu, který se ovšem jaksi očekává a předpokládá od všech diskutérů na jakýchkoliv stránkách. Máš pravdu, bohužel si tu opravdu můžeš psát, co chces, pokud to admin schválí. I tak věřím, že si z mých slov něco vezmeš a zapřemýšlíš. Jinak mě budeš mít v patách. Končím.
Reagovat
Fandina
Já píši své názory a nemohu se zavděčit všem a už vůbec nevím, co se tobě nebude na mých příspěvcích líbit. Píši za sebe. Pochop to.
Reagovat
smazaný uživatel
Virtuální osobní šikana? :)))) Nechápu, když ti vadí co píše, tak její nick přeskoč a nečti to. To se netýká jen Fandiny, máš na svůj názor právo, ale když mě tady někdo prudí, tak si ho nevšímám, mně osobně to přijde jako nejlepší řešení pro obě strany :)))) Nebo že by v tom bylo opravdu něco jiného? :))))))))) (nadsázka)
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě, že se snažím ji přeskakovat a je to nejjednodušší způsob jak se vyhnout případnému rozhořčení. Jenže někdy to prostě nejde nebo nevyjde, protože je výrazně zapletená snad do všech vláken, které tu jsou.
Reagovat
Fandina
Nezlob se na mě, ale musela jsem se tě nějak dotknout. Přece není možné, že ti bude vadit jeden nick tak, jak to tady čtu. Téměř histerické výlevy, sorry. Přitom tady píše x nicků a nevím, v čem jsem tak výrazně jiná. Že píši na závěr ... úsměv, nebo povzbuzuji ... pojď pojď pojď. Tak to nečti.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, fandino...kdyby mi tolik vadilo tvoje "úsměv" a "pojď, pojď, pojď", i když i to mi přijde trochu slaboduché, tak to snad napíšu a je to. Ne. Vadí mi především to, jak jsi při výměně názorů se Sonjou, s Stanem Borowitzem, s J.M i dalšími nechápavá, neschopna jakéhokoliv, byť sebemenšího nadhledu, bez špetky soudnosti. Jedeš si jen to svoje bez schopnosti pozitivní kritiky. Je to prostě do očí bijící a trvá to už hrozně dlouho, musel jsem se ozvat, nezlob se na mě. Přemýšlej nad tím. Opravdu jsi mi nic neudělala, jde pouze o tohle.
Reagovat
smazaný uživatel
Nehledě na spoustu stylistických a gramatických chyb, nad kterými zůstává rozum stát.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že jsme tam kde jsme byli. Tobě vadí, že tady píše nějaký nick Fandina a chceš na něm, aby tady nepsal. To ale není normální. Jak už jsem psala. Je to veřejný web. Píši své názory a stojím si na nich. Nikomu je nevnucuji. Respektuj to.
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D přeju pevné nervy u nekonečných diskusí všeho druhu :D
Reagovat
Fandina
Frenkiess to, že reaguješ jen na mě je opravdu divné. Jinak pokud máš nějaký jiný důvod, proč se ti nelíbí, že tady píši. Je tu vzkazník. Když bude tvá nabídka lukrativní, tak je možné, že si mě koupíš a psát tu nebudu. Zálaží na nabídce a její formě ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, jsme tam, kde jsme byli, protože jsi po mně chtěla vysvětlení, čím ses mě dotkla. Píšeš to o dva řádky výše, přečti si to. A to tvé vyjádření, cituji: "Že píši na závěr ... úsměv, nebo povzbuzuji ... pojď pojď pojď. Tak to nečti.", je přinejmenším úsměvné. Kdyby mi tohle natolik, vadilo, myslíš, že tady píšu, co píšu? To jsi tak mimo? To je opravdu neuvěřitelné. Máš zásadní nedostatky v interpretaci čteného textu, problém s pochopením významových prvků diskuze, jádra problému, atd.
Reagovat
Fandina
Předně mě neurážej. A o tom, jaké mám nedostatky nevíš nic. Tvé úvahy o mě nejsou pravdivé. Zatím s té debaty s tebou pro mě nevyplynulo nic nového, co bych nevěděla, neznala a tudíš je pro mě osobně zcela bezpředmětná. Co se týká TP tak je to pořád dokola. Vždycky tu budou psát různí lidé a je to veřejní web. Respektuj to. Pochop to.
Reagovat
Fandina
Oprava hrubka ... z té debaty ... sorry ... ússměv
Reagovat
Fandina
jj. nekonečná diskuse. Fandino ven, jsi blbá, škodíš. A pořád různí nickové, kterým se nelíbím, přitom píši podobně jako jiní ... úsměv
Reagovat
Fandina
Tak ještě jedna oprava ... tudíž ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
No, minimálně o tom, jaké nedostatky máš v používání českého jazyka, vím hodně. :-) A samozřejmě nebazíruji na takových drobnostech jako je s/z, nejsem Broz, jestli si mi tímhle chtěla, dokázat, jak jsem upjatý a špatný a ty ta správná. A naposled, já to chápu a repektuju, ale pokud budeš podobně dutá a nechápavá jako milionkrát doted, půjdu po tobě. Občas.
Reagovat
smazaný uživatel
To zase respektuj ty :-)
Reagovat
Fandina
Frenkiess musí ti být jedno, jestli píši tak nebo tak. Zjevně ti to jedno není. Důvod neznám. Urážky si nech.
Reagovat
smazaný uživatel
Důvody hledej v obsahu desítek, ne-li stovek diskusí, do kterých jsi měla potřebu zasahovat, má milá Fandinko.
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon, že se opět pletu do vašeho rozhovoru, naposledy. Teda teď jsem znejistěla... kdybys někdy šel po mně, dáš mi vědět? Abych se psychicky připravila :))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
:D teď jsi mě pobavila, jsi vtipná. :) Ale po tobě nejspíš nikdy, nepůjdu, neboj. A to proto, že tvoje příspěvky moc nečtu, zatím mě nikdy nijak zvlášť nezaujaly, promiň. Ale na rozdíl od těch Fandiných, z mého pohledu nijak nevybočují ze zdejšího koloritu a nepřivádí mě do stavů šílenství :-)
Reagovat
Fandina
Frenkiess jenže ty tvoje důvody nejsou takové, abych je považovala za moudré. Když tu napíši svůj názor na něco, tak to neznamená, že se s ním musí shodovat všichni na tenisportálu. Takže ten tvůj důvod, že vyháníš jen mě je na vodě a neberu to.
Reagovat
Fandina
Frenkiess jestli tě přivádějí něčí příspěvky k šílenství, tak je nečti. Jinak je mi opravdu záhadou, proč moje. Znovu opakuji, není to normální.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde o to, jestli s nimi souhlasím, nebo ne. Když si je obhájíš tak je to v naprostém pořádku. Pak tě dokonce mile rád pochválím. Jde o to, jakým způsobem se hájíš, ospravedlňuješ a vůbec prezentuješ. To se ti prostě hrubě nedaří, na což tě už taky upozorňovalo milion jiných. Odpovědi hledej v již zmíněných diskuzích se Sonjou, Stanem a dalšími.
Já bych je rád nečetl, ale jak píšu, jsi tu významně zapletena snad do každého vlákna, nejde je nečíst
Reagovat
Fandina
Frenkiess ale to, že někdo píše tak jak píše přece není důvod, aby tě to přivádělo k šílenství. Já tě vůbec neznám a ty nemůžež znát mě a musí ti být úplně jedno, co tu píši. Tady píše x lidí a ty s tím nemůžeš nic dělat. Pochop to.
Reagovat
smazaný uživatel
OK, jen nevím, jestli se mám spíš urazit nebo uklidnit.. popřemýšlím, ale asi oboje :))))) Přeju pěknou diskusi :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tady přece nejde o to, jestli se známe, nebo ne. Leccos se dá ale ze způsobu, jakým člověk píše, vypozorovat, na tom se snad shodneme. Já to, Fandino, opravdu chápu a nic se s tím dělat nedá, to rovněž chápu. Pouze tě upozorňuji, že nejsi dobrá diskutérka, prostě nejsi. Takže..možná logicky..nevím...bys mohla diskutovat méně a nebo na sobě zapracovat. Opět odpovědi hledej ve zmíněných diskusích. Možná ti to alespoň trošku dojde...ale spíš asi stejně ne.
Reagovat
slacker
No moc to odhodlani evydrzelo, takhle si ulevuje dnes na idnesu

J28i70ř28í 82K59v59ě53š 1943966502651
Blog

Já se akorát divím tomu, že tu svoloč, co si označení "fanoušek" ani nezaslouží, má vůbec chuť reprezentovat.

0/0



--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------


J55i33ř19í 43K85v51ě96š 1143866692771
Blog

Hlavně že z toho máš radost, ubožáku.
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň :)) já přeji příjemnou cestu do Prahy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud tenhle tvůj nicneříkající blábol měl být na mě, tak absolutně nevím, kde jsi v něm našel spojitost s touto diskuzí.
Reagovat
slacker
To jsem s dovolenim pretiskl dnesni utocne blaboby Jiriho Kvese z i-dnes diskuze alias zdejsiho Queshe. Pan Kves se zatouzil polepsit ale moc dlouho to nevrdrzelo.
Reagovat
smazaný uživatel
No že ty bys někdy Petru zrovna šetřil :)) Nemyslím některé hnusy co čtu na jiných portálech, ale že bys patřil k té klidnější sortě fandů to teda určitě ne..:)))

Frenkiess - díky, ale to nebyl zajímavý příspěvek :))))))
Reagovat
slacker
Ze jste si tu vlakno ukradli pro sebe s Fandinou mi nezbrani abych tohle povazoval na nejvhodnejsi vlakno kam to umistit, pac to souvisi s prvním prispevkem ve vlaknu a naslednou nocni diskuzi.
Reagovat
Fandina
Já sem přispívám, když mám čas, protože sleduji a fandím tenisu. Diskusi považuji za druhořadou. Nesoutěžím o žádný titul mezi diskutéry. Když se mi nějaký názor nelíbí, nebo s ním souhlasím, vyjádřím se, zafandím a to je všechno. Proč tu píšeš ty a reaguješ jenom na mě je mi záhadou.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebyl, ale nepsal jsem tak docela pravdu, tvé příspěvky čtu, i když mi moc zajímavé nepřijdou...takhle to mělo být :-)) promiň, koneckonců, ty moje jsou zajímavější ještě míň a hlavně se prozatím netýkají vůbec tenisu..takže mi to klidně můžeš takhle nějak vrátit :))
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě. :) Jen jsem nevěděl, jestli nereaguješ na mě
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D že ti moje příspěvky přijdou nezajímavé se pokusím rozchodit :D:D ale nejsi jedinej, takže bych to vůbec neřešila. :D Nicméně tvoje dnešní příspěvky s Fandinou mi na rozdíl od tebe přijdou opravdu hodně zajímavé :))))))))))))

slacker - promiň moji reakci na tebe, měla jsem v hlavě něco jiného a odepsala jsem ti blbost, která s tvým příspěvkem nesouvisí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že jsem ti dostatečně odpověděl, proč na tebe reaguji. Pokud ti to pořád není jasné, přečti si mé výtky k tvým příspěvkům ještě jednou. Já tu skoro nepíšu, daleko raději čtu články a názory diskutérů, protože mám tenis rád a sleduji ho. Bohužel, ty mi zdejší čtení značně znesnadňuješ. Hlavně nepiš, ať nečtu příspěvky od tebe, snad jsem ti vysvětlil, že to není tak snadné.
Reagovat
Fandina
Je to bezpředmětná diskuse. Pochop, že to, že ti vadí mé příspěvky není normální. Normální člověk si přečte příspěvek, udělá si o něm názor a tím to končí. Jestli apfriori ty nečteš příspěvky jen proto, že se v nich vyskytuje diskuse s nickem Fandinou, tak to není normální reakce.
Reagovat
smazaný uživatel
:D hlavně jsem to celé zformuloval docela nešťastně. Líbí se mi, co tady píše tak 7,8 lidí...to si přečtu rád vždycky. Zbytek je prostě "normální", není nijak výrazně zajímavý nebo nezajímavý..:-)
Reagovat
Sonja
To je házení hráchu na zeď...vím, o čem mluvím;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na nenormální příspěvky, nenormální reakce, dalo by se říct. :-) Snad s tím rozdílem, že to samozřejmě naprosto normální reakce je. Ale tvoje pomýlené vnímání světa a roztěkanost ti zase brání vidět zjevné souvislosti...přečti si, co mi psala výše Lunej, i od jé to tedy nenormální? :-)
Reagovat
a.magerova
Sympatický výkon :-))
I když marný boj normálního diskuréra s démonem TP nickem Fandinou :-/
Reagovat
Fandina
Frenkiess není normální reagovat na někoho, tak jak si popsal ty, že tě moje příspěvky přivádějí k šílenství. Já tu nepíši kvůli tobě, neznám tě. Napíši svůj názor a druhému do toho nic není. Jinak co psala Lunej nebudu komentovat. Jinak bych chtěla říci, že nevím, proč mě pořád hodnotíš, jaká sem a podobně. Vždyť ty na mě pořád útočíš. Dovedeš si představit, jaké by to bylo tobě, kdyby někdo místo na názor na Petru například psal, abych se nevyjadřovala, že se ti to nelíbí. Respektuj názor druhého a nekomentuj, co si o něm myslíš. Já ti to také nedělám.
Reagovat
smazaný uživatel
Už to neřeš ať se do toho nezamotáš jako s Fandinou :)) Je přece úplně jedno, komu se líbí nebo nelíbí moje příspěvky :)))) Já ti rozumím a tím bych to uzavřela ať tady nemáš i se mnou debatu o ničem :)))
Reagovat
Fandina
Je vidět, že bojovat s démonem nickem Fandinou se nevyplácí ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Dík, holky :-)
I démoni občas prohrávaji
Reagovat
a.magerova
Tady už přes rok prohrává rozum :-/
Reagovat
slacker
a co vyhrava? Rozum potřebuje svaly :-)
Reagovat
Fandina
a.magerova ... přijde na to, jak se to vezme, jednou prohrává jeden podruhé druhý. Nebuď flustrovaná.
Reagovat
spaniel
Toto je komické, je to jako přepis me posledni diskuse s mimoněm Fandinou. Je to nápor na zdravý rozum Frenkiess, tak buď opatrný :)
Reagovat
Fandina
spaniel ... není jeden výklad názvu článku, který jsme tu tenkrát rozebírali spolu. Mimo jsi byl spíš ty, protože si obhajoval výklad, který nemohl mít autor článku na mysli. Jinak mimoňové ví, že jsou různé věci mezi nebem a zemí a různé výklady. Jen nemimoňové, jako si ty si to neuvědomují, nechápou to.
Reagovat
slacker
Svlekas se rada?
Reagovat
Fandina
Lucka s Frantou a Andy s Mirnyim postoupili ve smíšené čtyřhře. Super a jen tak dál!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Docela rada bych videla Evanse jit dal do dalsiho kola, ale zase zapas Robredo Federer by bylo super retro.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aspon dobra vystoupeni v deblech. Hlavackova s Hradeckou a Safarova jou dal. A obe Hlavackova (s Mirnym) a Hradecka s Cermakem vyhrali svoje zapasy v mixu. Posledni dva jmenovani to uhrali ve dvou tiebreacich.
Reagovat
PetaM
Ještě Květa :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
PetaM
Pravda, jeste Peschke. Dik.
Reagovat
Rafaeoli25
Robredo vs Evans..dilema, Robredo je sympoš, Evans vidina senzace v of..
Reagovat
Rafaeoli25
Doufám, že do sf nepostoupí Raonič, jeho tenis mě fakt neba..
Reagovat
Sonja
Vsadím se, že doufáš v Davida:-DD
Reagovat
Rafaeoli25
Tak Raonič by byl pro Rafu snadnější soupeř, ale jen proto si ho přát nebudu, s Davidem to bude hezčí zápas..
Reagovat
Reti64
Bože Johne, ty jsi kůň...Bohové musejí být šílení:-(
Reagovat
Bob
To snad ne! To je den dneska!
Reagovat
Bob
To snad ne! To je den dneska!
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitova.. proc radsi neuzna, ze proste nemela den a je to. Lepsi nez byt kazdej 2. mesic "nemocna"
Reagovat
Fandina
Ty nevěříš, že Petra byla nemocná? Jak víš že lhala?
Reagovat
LukasH
No jasně. Typický. Teď když řekla, že je nemocná, což byla (stačilo se na ní podívat), tak se tu vyrojí tací, co říkaj, že se na to pořád vymlouvá. Až na to, že letos prohrála hodněkrát a že je nemocná řekla jenom dvakrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Je zajímavé, že je Serena obdivovaná, že hrála s bolavým kotníkem, ale že Petra hrála holt s horečkou je vlastně špatně.... asi měla opravdu radši skrečovat zápas..
Reagovat
LukasH
To je jedno, co udělá, stejně by to bylo špatně tak jako tak.
Tuhle jsem mrknul na fb Sereny a je to vážně síla. Spousta lidí tam do příspěvků vkládá fotomontáže, kde jí místo obličeje daj gorilí ksicht a další různý věci. Stejně nechápu, že si to zakládaj. I Petra - nevím, jestli to čte ona nebo ta manažerka, ale po posledním zápase na fb napsala, že všem děkuje, že jí pochválili oblečení. To by znamenalo, že čte i ty hrůzy, což bych se divil.
Reagovat
Fandina
Nedávno byl v MF Dnes rozhovor v Petřiným psychologem a byl hodně zajímavý. On tam píše, že Petra čte noviny a internet.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Petra na Fb snad ani nechodí, ani nepíše.. možná občas. Na rozdíl od Toma, který opravdu komunikuje, i tam dal svoji reakci na jeho vztah s Luckou a je tam dost aktivní. Proto mě FB Petry moc nebaví když tam není autentičnost.
Reagovat
PetaM
Já být jí, tak rozhodně nereaguju. Je chytrá, ví co dělat a co ne.
Reagovat
LukasH
Ale vždyť nedávno psala, že diskuze má zakázaný.
Reagovat
Fandina
Minulý týden byl rozhovor s jejím psychologem a tam se píše, že se nevyhýbá kontaktu s novinami a internetem atd. viz odkaz.
http://www.q3.cz/images/38rozhovor1.jpg
Reagovat
LukasH
Díky moc. Hezkej článek.
Reagovat
spaniel
Skvele Kohli, zase projednou zachránil tenis.
Reagovat
Rafaeoli25
Já jsem rád, že Filípek Rafovi odstranil Džonyho z cesty, ale rozhodně nezachraňoval tenis, Isner je dobrej tenista..
Reagovat
spaniel
Kazdy tenista v zebricku ATP je dobry tenista.
Reagovat
ReadyTeddy
to jsem přesně tušil, že mi ten zm*d německý podělá tiket :(
Reagovat
PetaM
Barty/Peers vs. Hradecká/Čermák ... Teda hodně divoký TB ... Naštěstí naši ustáli několik SB a nakonec v první sadě vyhráli 12:10 :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Další debakl s nějakou neznámou minelou. Propad výsledků naší nemotorné dýchavičné lvice na velkých turnajích je děsivý. Snad jí ještě vyjde Linz a podobné pouťáky. Na grandslam dávno nemá stejně jako dánská pinkající princezna.
Reagovat
Fandina
Broz ... že tě to baví, takhle o někom mluvit. Děláš, jako by ti prohrála dům.
Reagovat
Mayo
Kohlschreiber vs Isner = dobrý zápas (hustá atmosféra)
Reagovat
smazaný uživatel
hustej konec hlavne.. :-(((
Reagovat
Sonja
Statistiky:
Isner 65/40
Kohli 38/jen 17
Reagovat
Mayo
Hantuchová vyhrala umrem :D a pritom v osemfinále nemá takú hroznú súperku zase čiže štvrťfinále je reálne
Reagovat
Sonja
Riske Danielu podle mě dá...ale nepřeju si to.
Reagovat
Mayo
tie američanky mladé sa celkom ukazujú v dobrom svetle...
Reagovat
smazaný uživatel
Já to nevidím tak jednoznačně, když půjde Danče servis, tak má šanci, dneska toho Riske moc ńepředvedla, protože nebylo s kým hrát.. já přeju Danče :)
Reagovat
Mayo
zajtra sú cellkom slabé zápasy...ale Serena vs Sloane bude topka to si kuknem
Reagovat
Sonja
Já tam teda vidím hodně zajímavých zápasů...
Serena-Sloane
Jelena-Na Li
Stan-Baghda
Aga-Káťa
...a i pár dalších by se dalo označit za zajímavé.
Reagovat
Mayo
ešte Radwanska s Makarovou je zaujímavé hej...tak hádam to dajú
Reagovat
Mayo
aj keď tam mala byť Sabina , škoda
Reagovat
smazaný uživatel
Liziki kromě Wimbledonu je úplně mimo. Co na ní všichni vidí? Labilní nezajímavá hráčka.
Reagovat
Sonja
http://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/schedule13.html
Reagovat
spaniel
Podle me nejvetsi problem u Petry je jeji servis. Ma ho zalostny, nejhorsi v top 10. Nema zadne snadné body. Prvni servis skoro zadny a druhy je jen nahrávka. To ji dostává pod neustálý tlak a nakonec se ji sesype i zbytek hry.

Neni mozne, aby hračka s takovou výškou a silou, mela servis jako slabinu. Mela by mit jedno z nej podani na okruhu. Dneska jsem sledoval treba Danku ve 3 setu a videl jsem tam snad jen jednu dvouchybu, spousty tvrdých prvních servisu. Petra je snad uz horsi nez Dementieva.
Reagovat
Fandina
Petra o tom servise mluví po každém zápase, že to pořád mění. Posledně psala, že měnili nářah, menší oblouček a že to pořád není ono.
Reagovat
LukasH
Hele, měla ho dobrej. Tenhle rok s nim bojuje i kvůli tomu rameni, co měla špatný na začátku roku.
Já bych řek, že to spíš buď a nebo. Jsou zápasy, kde jí servis pomáhá hodně, pak jsou takový, kde jí totálně zradí.
Dnešní zápas nemůžeš počítat. To nebyl servis, ale jen přehození.
SOuhlasím, že na něm musí hodně zapracovat. Přitom kolik nastřílela es ve Wimblasu 2011.
Reagovat
spaniel
Vy ji samozrejme znáte lip. Ja ji sleduju jen kdyz tam nemam nekoho, komu vyloženě fandím. Ale tech nekolik zapasu co jsem letos videl bylo v tomto stejných. Ted nevim kde to bylo pred par měsíci, kdy dělala jednu dvouchybu za druhou az z toho brecela. Ja verim ze jen tato jedna jedina zmena by ji pomohla zpět na vrchol.
Reagovat
LukasH
To máš ale pravdu. Když jí jde servis, jde jí obvykle všechno a naopak. Teď s nim bojuje strašně (dnešek nepočítám). Vzpomínám si, že ve Wimblasu 2011 dávala 113 mil. V poslední době nedá ani 100.
Ale myslím, že to ví a bude na tom pracovat.
Reagovat
slacker
Dnesek byl tragicky i na returnu, 2 fiftyny maximum, ve druhem uz jen maximalne jeden
Reagovat
LukasH
Jak jsem říkal, dnešek se nedá počítat. I když prohrává i zdravá, takhle tragickou hru nikdy neměla. Vždyť ani neměla sílu se pořádně rozpřáhnout. To bylo vidět i na rozmazaným streamu.
Reagovat
Fandina
slacker ... s horečkou se těžko chodí, natož hraje.
Reagovat
slacker
Budu se opakovat ... když nemuze chodit, ma lezet nebo sedet. Skrec by me sice moc nepotěšila ale tohle ztrapnovani bylo nejhorsi reseni za danych okolnosti
Reagovat
Reti64
Johne makej, těším se na tvůj mač s Rogerem:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Come on!!! :-)
Reagovat
Mayo
:D:D
Reagovat
a.magerova
Nebude to střet zájmu?!!!
Reagovat
smazaný uživatel
se s tim nejak popasuju... :-))
Reagovat
a.magerova
No lepší by bylo, kdyby se mohl Roger popasovat s Philippem ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
nedelej mi to tezsi, nez to je.. :-)

Izzy break!!!
Reagovat
smazaný uživatel
a zbytecny TB.. :-(((
Reagovat
a.magerova
Vyšší zájem.
Hrozilo by Ti rozdvojení osobnosti a to bych Ti opravdu nepřála ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
vysky zvladam.. ;-)
Reagovat
a.magerova
Nasypu Ti lískových oříšků ;-)

http://cs.wikipedia.org/wiki/Sojka_obecn%C3%A1
Reagovat
smazaný uživatel
muzem ale i vlasaky - pokladame si je totiz chytre na silnici.. ;-)
Reagovat
a.magerova
Jo tak to je paráda, už jsem o tomto fíglu slyšela :-))
Ale já vlašáky nerada, mám právě doma jen lískáče.
Reagovat
smazaný uživatel
tim lip.... "Dar musi bolet." (Matka Tereza).. ;-)
Reagovat
a.magerova
No malé nejedovaté hady Ti shánět nebudu, s tím nepočítej, zas až taková Matka Tereza být nemusím :-P
Reagovat
smazaný uživatel
ksreeee! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová vždycky, když prohraje, tak má horečku nebo se jí špatně dýchá, už by si mohla vymyslet něco jiného. Prostě je tlustá a nemá kondici a vy všichni loupáčci, co jí fanaticky fandíte, tak otevřete oči a uvidíte trapnou, tlustou Kvitovou, která se jen vymlouvá.
Reagovat
Fandina
Nesouhlasím s tebou.
Reagovat
smazaný uživatel
Fajn, vyzvracel ses, tak už ti je doufám líp.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč na něj reagujete? Tím se dostáváte na jeho úroveň .. se pak nedivím, že je miloin komentů o ničem .
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
slacker
Specialne quesh by si dost polepsil :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej: máš pravdu.. :-(

slacker: ach tak, ha ha :-P
Reagovat
smazaný uživatel
hezkej nick, ten neznám :)))
hele, ty jsi to samý, ty se vždycky tetelíš, aby quesh něco napsal a ty mu to hned vrátíš a už se vezete. :))) A baví vás to co sem chodím. Vy byste bez sebe prostě nemohli bejt :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Měla bych udělat opravdu sraz členů klubu a dát vám tam pořádný školení psychické i fyzické. :))))
Reagovat
Fandina
slacker je podle mě jak posedlý útočením na queshe. Asi se s ním nějak srovnává, nebo co.
Reagovat
smazaný uživatel
Když vidí reakci, proč by to nedělal že? :))) Quesh si za to někdy bohužel může sám, chápu, že je statečným rytířem, ale někdy je lepší netasit zbraně :))))
Reagovat
smazaný uživatel
nj, máš pravdu, bojovat s některými jedinci zde je jako bojovat s drakem, kterému po useknutí hlavy narostou dvě další.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
A ty jdeš a sekáš je pořád i když jich přibývá a jednoho dne ti z toho hrábne...a až budeš sedět ve zvukotěsné místnosti v bílém oblečení a ve svěrací kazajce, vzpomeneš si na mě, že jsem ti dobře radila :)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
njn, nejspíš to tak nakonec dopadne..
Reagovat
slacker
Ja uz se ty queshovy výlevy snazim preskakovat ale nekdy je to vazne nahrávka na smec a to pak neodolam zatlouct hrebik. Hlavne nemá cenu nic vysvětlovat, to uz jsem si vyplacal zbytecne dost energie.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo chce kam......:))) možná se nás tam nakonec sejde víc :)))
Reagovat
slacker
Tak s tim se pocita, bud mu hrabne nebo se nad sebou zamysli a zmeni styl.
Reagovat
smazaný uživatel
slacker: Snažně tě prosím, jednou a provždy se do mě přestaň sr*t.

Lunej: no aspoň by mi tam nebylo smutno :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No už tě vidím s jakou radostí bereš to kladívko do ruky a dáš pořádnou ránu :)))) Je zvláštní, že mě quesh nevadí a není to o tom, že fandí Petře jako já, je sice zaslepenej občas, ale zase ji brání i když ví, že to schytá odevšad. Taky zásluha :))
Reagovat
Fandina
quesh je informovaný fanda Petry a je optimista. Já mám ráda tenhle typ fanoušků.
Reagovat
a.magerova
Tohleto dnes napsat, to je opravdu na Chocholouška :-/

31.08.2013 18:18 Od: quesh
Škoda, Petra určitě horší hráčkou nebyla a kanára si nezasloužila.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já vím, píšu že je občas zaslepenej a tady s ním nesouhlasím. :) Ale mně je opravdu jedno, je to jeho věc když ho to baví se dohadovat s ostatníma a nechat si nadávat... :):))
Reagovat
a.magerova
To Tvé slovo "občas" mi tam nesedí, ale jinak s Tebou naprosto souhlasím, jeho baví se dohadovat :-/
Reagovat
slacker
To je ten dobře informovany optimista :-)
Reagovat
slacker
Je jako klaun co si pro obveseleni nechava nakopat do zadnice od pana reditele
Reagovat
smazaný uživatel
Ale k lásce přece patří zaslepenost ne? :))))
Reagovat
a.magerova
Tady to spíš vidím na opičí lásku :-/
Reagovat
Fandina
s Mirnyim postoupili ve smíšené čtyřhře. Gratulka a příště zase ... pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
omluva ... patřilo nahoru
Reagovat
smazaný uživatel
Není to jedno? :)) Nejvíc tím trpí on, tak musí vědět, co je schopen vydržet.. já čtu někdy spoustu debi.ních příspěvků, že ty queshovy mě nemůžou rozhodit :))
Reagovat
Mira17
petro nevymlouvej se na nemoc prosimte
Reagovat
Fandina
nemusíš jí prosit, stačí, když budeš věřit, že nemohla vyhrát, protože byla nemocná
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, horečku si vymyslela a krevní testy si nechala dělat z hecu..
Reagovat
Sonja
.......tak to by mě položilo.
Reagovat
smazaný uživatel
uz jsem si kousek niz odklikla svoje zoufalstvi z DF, kterym prohral treti.. :-(
Reagovat
Sonja
Vím...3 UE a dvojchyba, hodně smolné.
Reagovat
smazaný uživatel
pritom na mice 81/80...
Reagovat
petrulinka
No tak jsem najela tady na diskuzi a nestačím se divit. Když jsem nedávno vyzvala nefanoušky Petry, aby nechodili na diskuze o Petře, tak byl oheň na střeše. Ale zajímavé je, že takové lidi, kteří nás fanoušky nazývají "blby" apod. nikdo nenapomene? Prosím vás lidi, jste normální? Někteří jsme fanoušci a Petře fandíme za každých okolností. Někteří prostě fanoušci nejste, tak můžu vědět, co vás vede k tomu, chodit sem a její fanoušky napadat vulgárními výrazy? To je podle mě projev slabomyslnosti nebo nevím, jak jinak to nazvat. Zajímavé je, že po výhře Petry tady po vás ani pes neštěkne, ale jakmile prohraje, tak je to fakt hnus. Uvědomte si, jak by vám bylo, kdybyste byli v kůži Petry a četli tyto výplody, dle mě choré mysli. To už snad ani není normální. Prosím, pokud chcete někteří normálně diskutovat, tak v pohodě, ale tyto vulgárnosti? To už snad není normální.
Reagovat
LukasH
Tomu nezabráníš. To je to zlo jménem internetový diskuze. Je to takovej návyk. Vždycky si říkám, že to tu nebudu číst a stejně mi to nedá.
Navíc to máš tak, že když napíšeš něco povzbudivýho, jseš za fanatickýho blbce. A je spousta lidí, co se jen třáslo na to, až bude Petra mimo první desítku. A jestli tam bude zase zpátky, budou zticha. Vždycky se vyrojí jenom když se nedaří.
Reagovat
Sonja
Tak tos mě překvapil, Janko...že by se blýskalo na lepší časy?:-)
V dalším kole Ferrer...bylo by fajn, kdyby předvedli podobně napínavý a super zápas jako loni.
Reagovat
Fandina
Docela to vypadá, že období kdy se mu nedařilo je pryč.
Reagovat
MarcelPersch
podle me jen Sock neni tak tvrdy orisek, podle me ale s Davidem, i kdyz tomu se nedari, uhraje max. set.
Reagovat
Sonja
No ale Tipsa letos prohrál už s kdejakým měkkým oříškem... Teď 3 výhry v řadě, to se prostě musí pochválit.
A sice jsem neviděla Davida hrát, ale není v nějaké oslnivé formě poslední dobou, takže je v tom zápase podle mě jen mírným favoritem.
Reagovat
Mayo
bože tá Kvitová to je katastrofa
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně někdo, kdo tady vyslovil pravdu, Mayo, díky !! :)))
Reagovat
Mayo
Lunej som v šoku, že so mnou súhlasíš :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mayo, já taky :))))))
Reagovat
Mayo
ešte ak začneš fandiť Rafovi, tak budeš pánes :)
Reagovat
PetaM
Facepalm .... Tolik na komentáře tady. Nestačí napsat "Hrála blbě"? Ne, 256 komentářů o ničem. Všichni Petře zaručeně pomůžeme být No. 1. Co ostatní hráči? Nebo je US Open jenom o Petře? Nezdá se mi. Běžte prostě o dům dál ... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechce se mi to tu pročítat všechno, takže kdyby to tu už náhodou bylo, tak se omlouvám. Podle Petřina vyjádření pro TV jsou na spadnutí radikální změny v jejím týmu, přičemž ve hře je - a teď pozor - i výměna kouče Kotyzy.
Reagovat
PetaM
Já se ani nedivím. Davidovi se narodil syn. Určitě bude chtít být s ním. Pokud je soudný, odejde. Pokud je Petra chytrá, propustí ho.
Reagovat
slacker
Petra nepusobi svými rozhodnutimi prave zrovna moc chytre.
Reagovat
vendulkabendulka
Ja v tom zas citim Stepcovy rozumy. Ne ze by Petra nepotrebovala zasadni zmenu, ale to mela udelat sama uz pred rokem.
Reagovat
Fandina
slacker tak jak na koho. Na někoho působí Petra chytře na někoho ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky myslím, že tohle je ten zlomový prvek.
Reagovat
slacker
Na me cim dal vic pusoby jako prosta nanynka co by se na všechno vybodla a mela rodinu a deti a manžela co všechno zaridi.
Reagovat
smazaný uživatel
Není třeba za vším vidět Štěpánka, to už je skoro jako posedlost.. Tentokrát v tom podle mě nejdůležitější roli hraje to, že Kotyzovi se nedávno narodil syn.
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, co říkal doktor Štrosmajer?
Reagovat
slacker
Quesh, ten by rikal ze nejsi pouha holubicka ale jsi uplne letadlo. Strosmajer by dal za pravdu nam co rikame neprijemne věci ne zrovna vybranym slovníkem, sam byl totiž taky takovy
Reagovat
smazaný uživatel
Až začnete říkat pravdu, tak se ozvi, zatím tady šíříš akorát bludy a urážky, viz poslední tvůj příspěvek na adresu Petry.
Reagovat
slacker
A co řekl Strosmajer pani Dobiasove si doufam pamatuješ, taksi tu kravu nahrad necim v rode muzskem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak konecne brejk! Kohli byl od zacatku "nesnesitelne" nateseny..
Reagovat
smazaný uživatel
boze, John pustil DF treti set! No, zbyva nam jeste prace jak na kostele...
Reagovat
gerd
jestli si tito klaněči myslí že Kvitové pomohou tím že každého kritika Kvitové začnou hned okřikovat,místo toho aby začali přemýšlet jak je to možné že Kvitová jde níž a níž tak slušně řečeno--běžte do řiti blbové,korunovaní blbové! a můžete řvát blbové,takové blby mám v paži
Reagovat
Fandina
On je totiž problém v tom, že nevíš co si kdo myslí.
Reagovat
slacker
A Fandina zase nevi co Gerd vi, boze to je stale dokola slovni pretlacovana
Reagovat
Fandina
nepsala jsem, že vím, co ví gerd. Napsala jsem obecně, že nikdo nevíme, co si druhý myslí.
Reagovat
slacker
Jsou lide co vi co si druzi mysli. Telepati. Jak vis zda Gerd není zrovna telepat? A nechces třeba vysvětlit jak meni vyznam vety slovo jestli?
Reagovat
Fandina
slacker ... obecně platí, že nevím, co si kdo myslí. Kdyby byl gerd telepat, tak by nám to řekl.
Reagovat
slacker
Pro telepata je zivotne nutne na svoje schopnosti neupozornovat, jinak ho se lidi zacnou bat a tajne služby mu pripravi osud horsi nez smrt :-)
Reagovat
Fandina
tak třeba proto gerd ví co si myslím a nemůže to tady říci ... úsměv
Reagovat
gerd
stačí si tu přečíst pár článků o Kvitové(její klaněči)a pak si člověk o této mladé generaci myslí že je to samý blb,imrvére nekonečný zástup blbů
Reagovat
gerd
quesh--jsi opravdu takový blb nebo to jenom hraješ? protože jestli to nehraješ tak ti gratuluji! blb č.1 v české republice
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko, titul největšího blba v republice držíš ty, v tom ti já konkurovat rozhodně nemůžu.
Reagovat
slacker
Ja myslel ze blb c.1 podle queshe je někdo jiny, ale je tak detinsky prostoduchy ze je to vždy ten kdo vyprovokuje queshe jako posledni :-))
Reagovat
gerd
jsi moc skromný! největší blb jsi ty!a myslím že nejen v čr ale na světě! budu ti říkat blbe místo quesh,souhlasíš blbe?
Reagovat
smazaný uživatel
to je přehled inteligence teda, zírám....
Reagovat
Fandina
Kašli na ně. Lidi, kteří se vysmívají desáté nebo i padesáté nebo jakékoli hráčce tenistce jsou hloupí. A pokud by se tady dělal test inteligence, tak věř, že oni na tebe nemají.
Reagovat
gerd
ty jsi dvojka---Gratuluji!!!!!
Reagovat
Fandina
gerd ... na tohle jsem čekala, nezklamals ... úsměv
Reagovat
slacker
Fandina = snesitelnejsi Quesh v suknich
Reagovat
Fandina
sneslitelnější, nebo hloupější?
Reagovat
slacker
Snesitelnejsi, netlacis tolik na pilu. Ale jinak jste si hodne podobni ve zpusobu prosazovani svých "pravd"
Reagovat
Fandina
slacker ... tak to jo. Já za svou pravdu bych i život dala ... úsměv
Reagovat
slacker
Ale jestli radeji nosíš kalhoty ...
Reagovat
Fandina
slacker ... já se ráda hezky oblékám ... ale už to nechme být ... úsměv
Reagovat
slacker
A se svlekanim to mas jak? :-)
Reagovat
dadaft
vážení přátelé
řeknu vám to otevřeně
můj d+ěda dnes slavil 90 let
sa já su na kasi
miluju vásd
Reagovat
dadaft
máte něco přoxi metaxe??????????????
Reagovat
dadaft
kujva drát
Reagovat
Reti64
Gratuluju tvému dědovi a tobě taky:-))
Reagovat
a.magerova
Dědečkovi gratuluju.
Tvé vyznání si zapisuju.
Reagovat
smazaný uživatel
Krásnej věk, metaxu nepije, ale hlavně když chutná tobě. Takže gratuluju :)))
Reagovat
smazaný uživatel
deda jiste hral tenis.. :-) Taky gratuluju! :-)
Reagovat
Fandina
Gratulace dědovi a tobě také. Na zdraví!
Reagovat
Rafaeoli25
Vypadá to, že Rafu v dalším kole žádnej větší test čekat nebude..
Reagovat
MarcelPersch
no jeste bych Isnera neodepisoval, hraje se na 3 sety, navic dneska se stalo skoro pravidlem, kdo prohral 1. set, ten vyvoj otocil.
Reagovat
Rafaeoli25
Možná to otočí, ale bude fyzicky vyřízenej, už s Monfou na tom byl s fyzičkou bledě a jen silou vůle to dotáh..
Reagovat
misa
za víc jak 2 roky, kdy byla nepřetržitě členkou top 10, za všechny úspěchy, které v těch časech dosáhla. Zároveň je mi líto, že její plány pořád kazí nějaké nemoci.

Pokud se bude chtít Petra v dohledné době vrátit do desítky, bude muset na sobě tvrdě zapracovat a mít i štěstí. Její pád je zapříčiněn směsicí uspokojení, laxnosti, zdravotních problémů a obklopení se nevhodnými lidmi. Změna musí začít v jejím myšlení, chce to trochu přidat ambice, jinak se nic nezlepší. Po minulém finále v NH byla Petra málem spokojená s tím, že uhrála 4 gamy... Tvrdí, že je spokojená se servisem. Přitom ti, kteří mají oči otevřené, vidí, že oproti třeba loňskému roku je to od Petry spíše uvedení míčku do hry než servis. Riskeová se dnes na její 1. servis stavěla hluboko do pole.

Zaujal mě dnes článek, ve kterém Petra říká: "Abych hrála deset úderů ve výměně, to nejde. Momentálně na to nemám." Petra hraje profesionálně od 16 let. Tohle je výsledek? Že nevydrží výměnu o deseti úderech? Co s ní dělali její kondiční trenéři? Zejména ten poslední (Bajza), který na ni zkoušel nějaké jeho netradiční metody. Je pozitivní, že Petra se těší na novou přípravu. Doufám, že ji Všetíček donutí na tréninku k slzám a nic ji neodpustí.

Nevím, proč je Petra pořád nemocná. Jestli to má souvislost s jejím astmatem. Měla by rozhodně víc spolupracovat s lékaři a zjistit příčinu a pokusit se o předcházení. Ničí ji to kariéru.

Držím Petře do toho nelehkého boje sama se sebou palce. Letošní rok je pro české fedcupové reprezentantky dost smutný.
Reagovat
Fandina
Petra nikde netvrdí, že je spokojená se servisem.
Reagovat
smazaný uživatel
Druhý odstavec je podle mě hodně mimo.

Třetí odstavec: že Petra není typ hráčky, co se vyžívá v maratonských výměnách, to je dobře známá věc, zvlášť v USA to platí dvojnásob. Za druhé, pokud Petru sleduješ, víš že v dlouhých výměnách to sice ideální není, ale ani to není taková tragedie, jak by se z jejího vyjádření mohlo zdá. Ale ano, je na čem pracovat.
Reagovat
LukasH
Já to s ní nevidím tak tragicky. Teď vypadne z top 10, ale co, pokud bude v budoucnu zase hrát dobře, může se tam vrátit.
Dneska musel každej vidět, že je nemocná. Sotva na servisu poslala míč přes síť. Riske jí tam vždycky třískla return k zadní lajně.

Myslím si ale, že Petra ví, co v ní je, bude makat a překoná to. Jasně, rozjetá Halepová jí porazila, nicméně nehrála teď poslední dobou špatně. Myslím si, že kdyby jí to teď nezkazila ta blbá nemoc, poprala by se s tím určitě líp.

Já jí rozhodně neodepisuju kvůli slabší sezóně. A to podotýkám fakt jedný, protože r. 2012 špatnej nebyl. Li Na hraje teď taky svůj nejlepší tenis a kolik tý je let...
Reagovat
misa
V čem je 2. odstavec mimo? Že k návratu do top 10 bude muset tvrdě dřít?

http://sport.idnes.cz/kvitova-postoupila-na-us-open-do-druheho-kola-faw-/tenis.aspx?c=A130827_211047_tenis_ma

Když budeš číst pozorně, uspokojení Petry tam najdeš. S tím, že došla do finále. S tím, že když hraje množství třísetových zápasů, tak je to vlastně dobře. Co když ji právě tohle (tři sety se slabšíma soupeřkama) nadměrně vysiluje a přicházejí nemoci?

Od top profesionálky očekávám, že s přehledem zaběhne 10 km. Ne že bude přemýšlet nad tím, jestli zvládne 10 úderů.
Reagovat
smazaný uživatel
V zásadě ve všem. Vidíš věci a viníš Petru z věcí, které nejsou. Před třetím kolem jasně vyhlásila, že to by ji jako hráčku top 10 neuspokojilo. Zbytek jsou jenom tvoje domněnky a spekulace, které nejsou založené na žádných relevantních základech.

Vsadím se s tebou, o co chceš, že Petra by těch 10 kilometrů v pohodě uběhla. Nicméně srovnávat 10 km běh s tenisovou výměnou, to není dobrá vizitka tvé tenisové erudice.
Reagovat
misa
Máš pravdu, tragické to není. Když byla Petra zdravá, bojovala v poslední době zarputile. Záleží ale na Petře, co si z letošní sezony vezme. Její velkou výhodou je, že teď dlouho nemusí obhajovat skoro žádné body.
Reagovat
misa
A proč Petra ty dlouhé výměny nevydrží? Že by ji chyběla vytrvalost?
Reagovat
slacker
ted když hrackou top10 uz nebude, tak se s tim muze ted zacit uspokojovat. zelezna logika
Reagovat
LukasH
No jo a co má podle tebe říct. Protože ať řekne cokoliv, je to stejně špatně. Třetí kolo jí samozřejmě uspokojit nemůže, ale byla nemocná. Dobře, mohla skrečovat, ale vyšlo by to nastejno.
Petra prostě nesplnila očekávání, který měla většina před dvěma lety. Zatím je tedy nesplnila. Ale já tady nebudu psát věci jako měla by víc makat, měla by si sehnat novýho psychologa atd...
V tenise záleží, jak se s tím kdo popasuje a ona prostě byla ta, co se s tím popasovala hůř.
Hráčky typu Mášy, Viky, Sereny si to prostě nějak srovnaly. Ale jednotnej recept na to není. Petra se tu cestu snaží najít, teď jí v neblbější chvíli srazila nemoc.
Reagovat
slacker
Ma hrat tak aby nemusela nic rikat a jen dekovat za gratulace :-)
Reagovat
LukasH
Víš, mě vadí, že ty si ten tenis přestavuješ jak Hurvínek válku. Už jsme se tu o tom jednou bavili. Ono když to prostě jeden čas nejde, tak se třeba můžeš na hlavu postavit a stejně to nebude vycházet podle představ.
Proč je jsou tedy na světě tisíce hráčů a hráček a přesto se nikdy nedostanou výš? Není to tak jednoduchý, jak si myslíš.
Reagovat
slacker
A co ji srazilo v San Diegu, Torontu (nebo Montreal letos?), Cincinneti a finále New Heaven? Ten jeden cas je uz nesnesitelne dlouhy a dneska tomu vazne nasadila korunu (bud to mela vzdat nebo prestatna chvily s tou parodii na profesionalni tenis). Trend je boghuzel psotupny sesup bez viditekne sance na trvaly obrat
Reagovat
LukasH
Ano, trend je postupnej sešup, protože holt jako bejvalá světová dvojka nedokázala udržet úroveň hry jako třeba Vika.
My si nerozumíme. Ty se furt oháníš tím, že nehraje dobře. Ano, to víme. Já se ti snažim vysvětlit, že se to tak v životě prostě stává a na ní je, aby našla způsob, jak to změnit. Ty bys prostě chtěl říct jednu konkrétní věc - prohrává, protože...
snažim se ti vysvětlit, že to tam tak nechodí.
Nemá cenu, abys mi tu jmenoval turnaje, kde prohrála, když prohrává celou sezónu. Mluvil jsem o tomhle konkrétním zápase - ano bohužel to z její strany vypadalo jako parodie na tenis, ale prostě to zkusila (mohla nenastoupit, neudělala to). Jen si myslím, že prostě teď od New Havenu špatně nehrála a byla odhodlaná. Věřím, že kdyby byla zdravá, skóre by vypadalo jinak.
Reagovat
Fandina
slacker ... Petra hraje různě, někdy se jí nedaří samo o sobě, někdy má špatný pohyb, někdy jí přehraje soupeřka, někdy nemůže hrát, protože je zpomalená, což bylo dneska a k tomu byla nemocná, teplota atd. Podle ní to byla příčina prohry. Každá prohra má nějakou příčinu. Není potřeba nad tím mudrovat.
Reagovat
slacker
Ja se dneska nebabram v pricinach proc ale v tom ze Petra mela byt vyvolena jako Neo ale vedma mu říká ze vyvoleny není ma sice ty schopnosti ale jako kdyby na něco cekal. Petra je Neo co nepreskoci na druhy barak ale placne sebou do asfaltu
Reagovat
LukasH
Jojo, tak musí nějak přijít na to, aby většinou na ten druhej barák přeskočila.
Ale tos teď napsal pěkně.:-)
Reagovat
slacker
Jednou se ten mic zastavi ve vzduchu, Petra si klidnou chuzi k nemu dojde a optimalne se k nemu postavi (eventualne si rukou posune mic) a nechytateleny winner plachti na druhou stranu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel to byla pouze otázka času. Petřiny výkony už rozhodně neodpovídaly jejímu umístění v žebříčku WTA. Je to škoda a moc bych jí přála, aby se ještě chytla. Obávám se ale, ale že nakonec sklouzne zpátky někam k tomu 30. místu, z něhož tak raketově před dvěma lety vylétla.
Reagovat
smazaný uživatel
V race je sedmá, čili nemáte pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Presne navic je mezi klasickym zebrickem a race je rozdil pouze 70 bodu tzn ze vse co ted uhraje bude jen k dobru
Reagovat
smazaný uživatel
no tak Petra má před sebou pravděpodobně poslední 2 turnaje sezóny (možná 3, jestli se rohodne pro Linz nebo jiný international). Takže to "vše" nemusí být zase tak moc :-)
Snad holky za Petrou zaberou a z toho 8. místa (bez Marion 7) Petru vystrnadí. Koukat na ni na TM by bylo utrpení.
Reagovat
LukasH
Nevim, proč tak obracíš. Vůbec nemůžeš vědět, jak by tam zahrála.
Reagovat
smazaný uživatel
já už nevím, co by Petře pomohlo, vážně. Chci aby si to tzv "vyžrala" a na TM nepostoupila. Pravděpodobnost, že by zahrála dobře, vzhledem k výkonům z letoška, je minimální. Možná, že by to dopadlo jak loni a onemocněla by z toho. Proti tvému názoru, že její psychika dost možná souvisí s jejím zdravím neřeknu ani bůů. Sem podobného názoru.
Reagovat
LukasH
Ono je to vlastně jedno. To, jestli pojede na TM bude záležet na soupeřkách a jakej výsledek ještě udělá v Asii. Takže to bude naprosto spravedlivý. Ale nebudu jí přát, aby jí odsud soupeřky vystrnadily. Ona moc dobře ví, jak na tom je a já věřím, že změny přijdou. Bude mít novýho kondičního trenéra a možná půjde ven i Kotyza.
Reagovat
smazaný uživatel
Vikina to zvladla to sa mi ulavilo

noo uvidime co bude dalej
Milujem ju!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
JO A JESTLI MÁ NĚKDO PROBLÉM: HOREČKA - ASTMA, TAK SE JUKNĚTE NA 13. KOMNATU S TOMÁŠEM DVOŘÁKEM, MIMOCHODEM JENU SE NĚKTEŘÍ BLBOVÉ TAKY VYSMÍVALI A CO VŠECHNO DOKÁZAL!!!! NIKDO Z VÁS NEDOKÁZAL VŮBEC NIC, JEN KRITIZOVAT - TO JE ALE NÁMAHA!!!!!!
Reagovat
vendulkabendulka
A ted si predstav ze existuji lide, kteri umi pouzivat Caps-Lock. Je to k nevire, ale skutecne takovi existuji.
Reagovat
smazaný uživatel
NĚKTEŘÍ Z VÁS JSOU FAKT HNUSNÍ, TAK SE NA PETRU NEDÍVEJTE A HOTOVO!!! ONA ASI MŮŽE ZA TO, ŽE JE ASTMATIK, NIKDO Z VÁS ASI NEVÍ, ŽE JE TO BLBÁ NEMOC A SPOUSTU LIDÍ S NÍM MÁ VELKÉ PROBLÉNY I V NORMÁLNÍM ŽIVOTĚ, NATOŽ PAK S ASTMATEM DĚLEJTE SPORT NA VRCHOLOVÉ ÚROVNI, MÁ TO HOLKA TĚŽKÝ, TAK SI ZASLOUŽÍ SNAD TROCHU ÚCTY........
Reagovat
slacker
Tak co ji je? astma, virus nebo fever? Uctu mela a postupne ji ztraci
Reagovat
Fandina
slacker ... ztrácí úctu, protože prohrává?
Reagovat
LukasH
Přečti si rozhovor, hodil jsem na něj odkaz. Včera měla 38. Teď čekám, kdo všechno napíše, že neměla nastupovat. Možná neměla. Ale myslela si, že to třeba ubojuje. Můžeš totiž litovat jenom toho, když něco nezkusíš. A jak jsem psal, jí teď šlo o hodně a chtěla se o to poprat.
Je to velká škoda, protože zase nabírala nějakou formu. Nehrála poslední dobou špatně.
Smůly si už vybrala dost a já jí moc přeju, aby se jí zase dařilo.
Reagovat
slacker
Ztraci uctu svým pristupem
Reagovat
slacker
Na jednu stranu si poloz veletrapny dnesni vykon (s výmluvou nebo bez vymluvy) a na druhou si dej skrec nebo nenastoupeni. Co je dustojnejsi je doufam jasne. Hrat s horeckou nebo i po nemoci je hazard co ti otluce o hlavu každý obvodak.
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem sportovala, pokud to jen trochu šlo, šla jsem na závody. S otřesem mozku jsem si zaplavala osobák. S teplotou vyhrála mistrovství. S průjmem se dostala v klidu do finále a odpol bohužel musela domů s vysokou horečkou, půl noci proseděla na záchodě, zbytek se potila, za noc zhubla 3kg, ale ráno nastoupila k další disciplíně, odpolední finále bohužel opět neodplavala, protože horečka zas vyšplhala skoro na 40. Za 3 dny jsem skončila v nemocnici. Mám kamarádku, která na nástupu na začátku závodů upadla, pak vyhrála 4 disciplíny a až doma, když ji furt bolela ruka, se zjistilo, že ji má zlomenou. Opravdový sportovec se jentak nevzdává!!!
Reagovat
LukasH
Jo, asi nastupovat neměla, to je fakt. Jednou jsem měl jet na dovolenou, na kterou jsem se půl roku těšil a onemocněl jsem 3 dny před. Pořád jsem si říkal, že se mi třeba udělá líp. V den odjezdu to bylo lepší a jel jsem. Tři čtvrtě času jsem tam proležel v posteli.
Tím chci jen říct, že ona prostě taky strašně chtěla. Bohužel to dopadlo tak jak to dopadlo.
Reagovat
vendulkabendulka
aneb vrcholovym sportem k trvale invalidite. Rikali mi, ze rada sportovcu ma vymlete palice a ja jim neverila. Jak jsem se mylila.
Reagovat
LukasH
Každej bohužel není tak dokonalej.
Reagovat
smazaný uživatel
To není o dokonalosti, ale vezmi si, když na něco trénuješ a pak přijde vrchol sezony, víš, že máš natrénováno, dobře vyladíno a teď ti do toho skočí nemoc. Hrozně těžko se vzdává v takovém případě bez boje. Ale díky tomu, že jsem podle někoho možná vypatlaná spotovkyně, mám tenhle přistup i v životě. Neznám slovo "nejde" jako kdekdo v naší zemičce. Když se mi něco nepodaří, jsem radši, že jsem to zkusila a udělala pro úspěch vše, než kdybych to vzdala hned na začátku. Ale proto taky nechápu lidi, kteří si neustále na něco stěžují a přitom se o nic nesnaží!
Reagovat
smazaný uživatel
Daniela
mohla by vyuzit ze vypadli Sam aj Petra a ist do 4 finale
Reagovat
Roger_Federer
Sazet se vyplati jen proti Kvitove., pokažde kolo od kola zvyšovat sazku, nakonec vždycky vypadne a ja nakonec videlam..dnes 1280 euro.
Takže ja mam Kvitovou velmi rad posledni rok .
Reagovat
Fandina
Roger_Federer ... tak vidíš, víš tohle všechno, ale divíš se, že prohrála kvůli nemoci a neopomeneš to tady napsat. Máš jí rád a ještě se opíráš do jejích fanoušků. Není toho nějak moc na jednu osobu?
Reagovat
gerd
proč tu furt řešíte Kvitovou? ta je vyřešená dávno,sere na tenis a jde dělat řeznickou když je prý ta řeznice
Reagovat
LukasH
http://sport.idnes.cz/kvitova-prohrala-na-us-open-ve-tretim-kole-fis-/tenis.aspx?c=A130831_184933_tenis_ma
Reagovat
LukasH
Chudák, ta holka má takovou smůlu. Je mi jí líto.
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně to někdo bude brát jen jako výmluvu... škoda, snad se z toho oklepe a pojede dál, nic jinýho jí stejně nezbývá :) Tak hodně štěstí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se brzo uzdrav, Petro! Jednou se ti ta smůla vrátí v podobě štěstí, neboj :-)
Reagovat
Fandina
Tak to je smůla. No nic, jede se dál! Držím palce Peti! Pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal
asi este nikdy v kariere nesiel do kazdej lopticky tak naplno a s takou silou

Vamooooooooooooooooooooooos
King of sport
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě kráčí tam kde má být,někde kolem 50 ji to bude slušet.
Reagovat
smazaný uživatel
Bla, bla, bla...jeď radši do kanady !
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak to nezvládáš,zajdi k lékaři............
Reagovat
freeteepek
Tak to bude zhruba tak na polovině tvého IQ. Tipuju.
Reagovat
smazaný uživatel
Trubičko,docela by mne zajímalo tvé vzdělání.Asi to bude tak pět tříd základky a ani jednou jsi neopakoval,nebo že by zvláštní průmyslovka.To bude to pravé.
Reagovat
freeteepek
Teď vidím, že jsem tu výši tvého IQ asi dost přestřelil. 100 je nepochybně příliš. Zkus říct ještě něco inteligentního, abych si udělal lepší představu.
Reagovat
Fandina
pojedudokanady může být buď málo inteligentní, nebo normálně a nemá přehled, nebo hodně a je škodolibý.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vážený,já jsem napsal svůj názor na Kvitovou.Ty jsi na to reagoval urážkou.Jak je to v tom případě s tím IQ.v tvém případě.
Reagovat
freeteepek
Tvůj názor byl štěk ničím nepodložený. Prostě jen špína, kterou jsi na Petru hodil. Schováváš se pod rouškou anonymity. Máš-li nějaká fakta, která Tě k tomu tvrzení opravňují, dej je na stůl. Jinak to nemá hlavu ani patu. Je to jen blábol s nulovou informační hodnotou. Není to k ničemu. Jenom špína k zaneřádění věcné debaty, kterou je potřeba odfiltrovat. Vysvětlil jsem Ti to dost srozumitelně?
Reagovat
smazaný uživatel
Věc se má takto a na to jsi neodpověděl.Napsal jsam svůj názor,bez toho abych někoho urážel.Tobě dal právo urážet diskutujíci kdo.Tvoje osobní velikost a neomylnost a jak vidím i určitá nadřazenost.Já jsem freeteepek a nikdo tady není moudřejší...............
Reagovat
Roger_Federer
Dojdu domu z vyletu, mrknu na vysledky a užasem koukam..Kvitova prohrala??Bože to se ji už dlouho nestalo.. A ted tady čtu, že je zase nemocna..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsi ty zahradník nebo hrobník? Že to rejpání ti jde tak skvěle :)
Reagovat
Roger_Federer
proboha co se stalo? To neni možne po minulem tydnu jsem myslel, že minimalne semifinale je doma.
Reagovat
Fandina
Roger ... myslel si, že je semi doma, nebo si vsadil? Petra může vyhrát i prohrát různě a nejednou onemocněla. Ostatně není jediná, znáš to i u tenistů. Tam se také různě prohrává kvůli nemocím.
Reagovat
Rafaeoli25
Naše hokejová reprezentace a Petruška toho mají momentálně hodně společnýho. Ještěže máme Hejnovou a Plzeň, jinak bysme se mohlí jít zahrabat :-D
Reagovat
smazaný uživatel
vas hokej je OK
Reagovat
Rafaeoli25
Psal jsem momentálně :-)
Reagovat
MarcelPersch
letos sice nic moc, ale Svycari byli jasne lepsi ;)
Reagovat
Rafaeoli25
Tak já měl na mysli poslední dva zápasy, ale na MS to začalo :-)
Reagovat
Roger_Federer
Dojdu domu z vyletu, mrknu na vysledky a užasem koukam..Kvitova prohrala??Bože to se ji už dlouho nestalo.. A ted tady čtu, že je zase nemocna..:)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
Rafaeoli25
Taky myslim, že už je toho dost. Ať už je tu Rafa a ukáže jak se hraje tenis!
Reagovat
smazaný uživatel
Dal by Boh aby to vyhral cele

lebo uz ma to US Open pri tych vysledkov prestava bavot
Reagovat
Rafaeoli25
Asi tak, zatim je to až na něj hrůza, jeden horší zápas za druhym, už mě z toho bolí oči..Rafo, bratříčku, kde jsi?! Zbav nás toho utrpení :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Nechcete toho už nechat? Petra prostě prohrála no. Chtěla bych vidět vás, jak byste hráli s horečkou. Doufám, že se Petra brzo uzdraví a v Asii bude líp. Hodně štěstí, Petro. POJĎ!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť mě znáš, víš že já těžko snáším, když se do Petry někdo nesmyslně naváží..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na ně nereaguj. Když je budeme ignorovat, tak toho možná nechají. Ono to některým dělá dobře, když Petra prohraje a můžou se tu hádat...
Reagovat
Fandina
Souhlas. Jede se dál. Petra prohrála, je to samozřejmě škoda, ale nedá se nic dělat. Sezona pokračuje, Petra se potřebuje doléčit a pak zase znovu. Samozřejmě držím palce. Peti pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jo, snad zase příště. já rozhodně zůstávám Petřina fanynka, dokud bude hrát. Dobrou.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se taky divím, že vůbec reagujete, vždyť je to pořád stejné a pořád dokola... u Petry se množí příspěvky astronomickou rychlostí :))
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře tady někdo napsal,že má Kvitová kolem sebe samé pochlebovače...ten Pála také není žádný "tvrdak"..
Možná by byl lepší někdo z venku,ale vlastně je to úplně jedno,jen že tady ty pisálkové,myslím tím fanoušci Kvitové,kteří jsou někdy až snad fanatický,když to někdy pročítám...že by se mohla ještě třeba zvednout,kdyby chtěla.
Nevím,jestli si tyto hráčky uvědomují,že stovky mladých talentů je sledují,možná si přejí také někam dostat a ono když se to hrstce hráčů podaří,tváří se u té hry tak šíleně,že bych hned vypnula televizi. Zrovna ta Kvitová,mladá holka,ale jak se někdy u toho utrápeně tváří,tak je mi z toho smutno,určitě víc,než z těch výsledků... Vždyt je to jenom sport...
Reagovat
smazaný uživatel
? ? ? Tvářila se utrápeně asi pro to, že jí nebylo dobře. Byla NEMOCNÁ. Píšu to po sto padesátý.
Reagovat
slacker
Po sto padesate prve, NEMOCNY se ma lecit a ne si huntovat zdravi a nicit povest.
Reagovat
freeteepek
Jak víš, že je nemocná? Třeba se jí jen zatočila hlava z toho, že zase prohraje...
Teď ve zprávách říkali, že Kvitová utrpěla debakl. O nemoci ani slovo. I kdyby jí něco bylo, je to jedno, proto neskrečovala, nikdo se o tom už nedozví. A ty s tím nic nenaděláš:-(( Je to další rána její pověsti bývalé největší naději ženského tenisu (2011).
Reagovat
Fandina
Na tobě mě mrzí, že jsi nahoru dolu, jednou rozumný pak útočný. Petra dneska neprohrála prvně. Prohrává vyhrává různě, bohužel. Není důvod, proč by se jí měla točit hlava. Že byla nemocná se psalo na twiteru a pokud si zápas viděl, měla tam lékaře a hlavně hrála nehrála.
Reagovat
freeteepek
Jsem jako Petra. Jednou prr, podruhé čehý. Když jí miluješ, může tě to i semlít. Máš štěstí, že nejsi na holky. Věř mi. Není to jednoduchý:-)
Reagovat
smazaný uživatel
kdybyste byli co proto, tak byste věděli, že na stránkách US Open už je dávno její tiskovka. Tam Kvítí všecko objasňuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nám Petra opět zahrála to na co má.Tak nevím co tady někteří řeší.V současný době na špičku nemá,ale snad bude líp....
Reagovat
LukasH
To je trochu mimo mísu. Samozřejmě, že na špičku nemá, když se k tý špičce ani nedostane. Ale viděl jsi, jak hrála? Že v jednom zápase vyhraje v pohodě na dva a v dalším je to o tři třídy horší tenis, jestli se tomu vůbec dá říkat tenis...to se tu řeší. Protože tohle není záležitost druhý soupeřky.
Reagovat
Fandina
Petra hraje nahoru a dolů pořád. Až jednou bude hrát konzistentně, tak nebude co řešit. Ale pořád je potřeba si uvědomit, že je lepší než spousta ostatních holek, které také hrají, třeba konzistentněji než ona. Petře přeji, aby hrála pořád líp a fandím dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je nemocná, měla horečku.
Reagovat
slacker
Tak znova, nemocny clovek s rozumem a s horeckou ma s cajem a aspirinem lezet zachumlany v dece a ne se prohanet/plouzit po kurte. Bohuzel Petra jako rozumna a chytra nepusobi uz delší dobu
Reagovat
smazaný uživatel
Tak znovu a naposled: bla, bla, bla....Ještě něco " nového " chceš poznamenat ? Mě už totiž slova došla. Jediný závěr : ať Petra udělá, co udělá, vždy to není dobře, viď ? Loučím se, dobrou.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak znovu, bla, bla, bla....Ještě máš něco " nového " ? Závěr : Ať Petra udělá to nebo to, vždy to není dobře. Kdyby dnes nenastoupila, to bychom si početli. Nemám slov a končím, dobrou.
Reagovat
smazaný uživatel
Prvně mi to neodeslalo, takže trapně dvakrát.
Reagovat
slacker
Neuneses pravdu ze nemocny clovek nepatri na kurt? Tak neomlouvej dnesni pruser nemoci.
Reagovat
Fandina
Nemocný člověk nepatří na kurt, ale ona je otázka, jak jsi nemocný, jak se cítíš. Někdo je zvyklý s nemocí hrát, jiný ne a každá nemoc je jiná. Pokud Petra nastoupila, tak zvolila tohle řešení. Nic víc nic méně.
Reagovat
jackiec
cornet vyřaď tu uječenou bělorusku, bij ji hlava nehlava
Reagovat
smazaný uživatel
hey a vo finale bude kto ked uz aj Stosurr aj Petra vypadla a Maria tu neni
Reagovat
MarcelPersch
Simona. Letos na to ma, uvidis ;)
Reagovat
smazaný uživatel
A ve finale proti Serene schyta dva kanary :)
Reagovat
MarcelPersch
No vitezstvi ocekavam od Sereny, ale i Cincy s ni mela problemy.
Reagovat
VlS
lituje tě, doufejme, že to nebudeš číst. Kdyby náhodou ano, zamysli se nad tím, jestli není lepší vzdát zápas, když je ti blbě, než se zbytečně vysílit a ještě hazardovat se jménem. To na zamyšlení je.
Reagovat
freeteepek
Přesně tak, Petra úplně kašle na to, jakou má reputaci:-(((
Reagovat
Fandina
Podle mě je to těžké. Jedni ji vyčtou, že nastoupila, druzí že neskrečovala, další že dohrávala. A všechno je hazard se jménem. A babo raď. Rozumný člověk ví a pochopí. O nic jiného nejde.
Reagovat
a.magerova
Myslím si, že to tu číst nechodí. Ale mohl by si to přečíst někdo z jejího realizačního týmu a prosadit myšlenku Tvou a mnohých tady logicky uvažujících, protože ona hazarduje jak se zdravím, tak se svým jménem a to je dost smutné :-/
Přeji Petře uzdravení a nějakou změnu, která povede k lepšímu :-))
Reagovat
smazaný uživatel
U hráček má reputaci výbornou. U svých fandů v zásadě taky. A vy dva? Vy jste jí ukradení..
Reagovat
a.magerova
No, dalo by se pochybovat o Tvých slovech :-/

"Petra je pro mne největší zklamání ženského tenisu posledních let! Holka s takovým obrovským talentem má být úplně někde jinde než na osmém místě žebříčku," kroutí hlavou Lindsay Davenport.
Reagovat
VlS
Přečti si Postřižiny od pana Hrabala, tam najdeš radu, co dělat, když jsi nervózní.
Reagovat
slacker
". Jedni ji vyčtou, že nastoupila, druzí že neskrečovala, další že dohrávala. A všechno je hazard se jménem. A babo raď."

Baba říká ze není co poradit. Všechny varianty jsou totiž konzistentní a neprotiřečí si.
Reagovat
Fandina
slacker ... ano, ať udělá za této situace Petra cokoli, najdou se tací, kdo budou chtít upřednostnit jednu z těhle variant a budou Petře vyčítat, že nevybrala jinou.
Reagovat
smazaný uživatel
O tom, co si myslím o lidech, co nechápou, že zajíci se počítají až po honu, jsem se tu myslím už jednou zmiňoval.
Reagovat
a.magerova
A já už se tu nejednou dočetla, že děláš Petře "Medvědí službu", a zcela s tím souhlasím !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Mohla bys mi to prosím nějak vysvětlit?
Reagovat
a.magerova
Známé a hojně užívané rčení o prokázání medvědí služby není lidové, nýbrž má literární původ. Prokážeme-li někomu medvědí službu, znamená to, že jsme v dobrém úmyslu napáchali víc škody než užitku. Naše dobře míněná snaha dotyčnému nepomohla, ale naopak mu uškodila.

Rčení o medvědí službě pochází z Krylovovy bajky Poustevník a medvěd z roku 1808. Poustevník se spřátelí s medvědem, vzájemně si pomáhají, až jednoho dne poustevníka ve spánku obtěžuje moucha. Medvěd ji tlapou odhání, aby poustevník mohl klidně spát, ale moucha je neodbytná. Hloupý medvěd tedy vezme do tlapy kámen a mouchu zabije. Moucha však zrovna seděla na poustevníkově hlavě, a tak byli zabiti oba.
Reagovat
Fandina
Tak ona je otázka kdo všechno ty příspěvky za medvědí službu považuje. Záleží na úrovni čitatelů nebo přispívatelů ... úsměv
Reagovat
slacker
To jsem zvedav co se z tohodle vylihne :-) ... s vysvetlovanim na Queshe nesmis
Reagovat
Fandina
slacker ... o čem vlastně chceš queshe přesvědčit?
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji za obsáhlý rozbor, musím se přiznat, že jsem se dozvěděl leccos nového, myslím to vážně, bez ironie. Ale někam se asi ztratila druhá část tvého příspěvku, totiž jakou to má souvislost se mnou.
Reagovat
a.magerova
No souvislost s Tebou to má obrovskou a to tu, že Ty tady slovně napadáš lidi za to, že napíšou pravdu o tom, že Petra momentálně hraje blbě, a to si přiznejme, že hraje :-/
Takže pokud tu neustále "reješ" do slušných diskutujích (nemyslím teď provokatéry), tak ty to logicky za chvíli začne štvát, že jsi vůči Petře tak nehorázně zaslepen, že nakonec budou mít i radost, že ona prohraje, a to né kvůli ní (Petře oni pořád přejí lepší výsledky), ale kvůli Tobě, že Ty budeš nasrán a tím pádem my ostatní budeme mít konečně jakous takous satisfakci za ty Tvé urážky ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
a) nikoho tu nenapadám za to, že napíše, že Petra hraje blbě
b) nereju do nikoho, kdo se vůči Petře nebo mě vyjadřuje slušně
c) jediný důvod, kterým já mohu někoho štvát, je ten, že to nikdy nevidím tak černě, jako zbytek osazenstva
d) jen člověk ducha mdlého může přát Petře vypadnutí kvůli tomu, že nemá rád nějakého debatéra a když to nastane, ještě z toho mít radost
Reagovat
a.magerova
Stačí se kouknou nahoru, jak "jedeš" po nicku miso :-/
My to vidíme normálně a Ty to vidíš neskutečně růžově.
My nemáme radost, že ona vypadne, my máme radost, že ty jsi nasrán a to je rozdíl veliký ;-)
Reagovat
Fandina
Když má někdo radost, že je quesh naštvaný, že vypadne Petra tak je snad ještě ubožejší.
Reagovat
a.magerova
Osvětlovala jsem tu pojem Medvědí služba (je smutné, že jsou někteří, tak zaslepeni Petrou, že ani nemají tyto všeobecné znalosti) :-/
Reagovat
Fandina
Málokdo dovede přiznat, že něco neví a smutné to není, nikdo nemůže vědět všechno. Jedno neznám o druhém vím mnohé. quesh je jediný fanouše Petry tady, kdo jen nefandí. Založil a spravuje její fandovské webové stránky, ví o ní nejvíc ze zdeších a nikdy se nevyjadřoval zaslepeně. Fandí, věří.
Reagovat
a.magerova
Tak tos mě dostala, na to opravdu nevím co napsat :-))

Snad jen, že blahopřeju Petře ;-)
Reagovat
VlS
Queshovi by nejvíc pomohlo, kdyby místo fanstránek za čal chodit pinkat. Pak by snadno uviděl, jaké hlouposti zde většinou plácá.
Reagovat
MarcelPersch
Hezky Alize, ale obavam se, ze to dopadne jako na FO letos.
Reagovat
Titan
Alizé výborně!!! Snad ji vydrží fyzička i v druhém setu...
Reagovat
smazaný uživatel
Cornet hra jak z rise snov

to co je sak to nieje mozne tak hrat
tazke az velmi tazke to ma Victoria
nestacim sa divit
Reagovat
facom
už dávno jsem říkal,že je v první desítce omylem a náhodou...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je nemocná, snažila se, ale nešlo to !
Reagovat
LukasH
Takže tam byla náhodou 2 roky?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi hlupák! Když je někdo v TOP 10 náhodou, tak se rozhodně nedrží dva a čtvrt roku ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, petrulince za překlad. Celou dobu tady píšu, že Petře nebylo dobře. Já jí vůbec nevyčítám, že špatně hrála a prohrála. Je prostě NEMOCNÁ. Slovo nemoc, můžeme vysvětlit jako ne mocná dobrého výkonu. Já jsem byla tak nemocná ( viroza ), že jsem pomalu ruce nezvedla, nohy nechtěly jít. Jediná vě mě mrzí, že Petra neumí skrečovat, i když jí je hodně špatně. Peťo, nehubuju ti, chtěla jsi , ale nešlo to. Já to vím, zažila jsem to. Uzdrav se brzy a řádně, to jediné si přeji.
Reagovat
slacker
Jesli je nemocna ma na ferovku nenastoupit nebo vzdat. Vypada to mnohem lip a profesiolnaneji. Takhle si nici zdravi mnohem vic a je navíc za uplnou nanu
Reagovat
smazaný uživatel
Holt nemá ve zvyku utíkat z boje předem.
Reagovat
petrulinka
Já právě přemýšlím nad tím, že pokud jí bylo zle, tak raději neměla k tomu zápasu ani nastupovat. Pořád by to vypadalo líp, než ten kanár na konci :-( Jenže Petra prostě taková je. Kolikrát už jí bylo zle, ale nikdy neskrečovala. Jedině vloni na TM. A to neskrečovala v průběhu zápasu, ale až následující zápas
Reagovat
Titan
Nemocná? Z hlediska toho, že se živí tenisem je takřka invalidní, páč chronicky nemocný tenista jaksi nemůže vykonávat svou profesi..
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, načatý zápas nikdy nevzdá. Neutíká z boje.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná, kdyby se po TM nehrál fed cup, tak by neodstupovala...
Reagovat
petrulinka
Já bych řekla, že ty jsi taky invalidní, ale jen na určitou část těla. To by mě zajímalo, kdy naposled prohrála, protože jí bylo zle, já myslím, že vloni na TM. A pokud vím, tak spoustu sportovců má právě astma, takže si nechej ty kecy. Zřejmě sám žádný sport nedělá a nikdy jsi nedělal, že?
Reagovat
petrulinka
Oprava: "Sám žádný sport neděláš"
Reagovat
smazaný uživatel
Letos ve Wimbledonu s Flipkens jí bylo něco podobného, ale tam to neskončilo takovýmhle debaklem no..
Reagovat
slacker
Takze chces tvrdit všechny ty trapne porazky mezi TM 2012 a US Open 2013 nebyli zavineny zdravotnima potizem. Takze zadne další vymluvy na astma. Fakt nevim co je horsi, vymlouvat/omlouvat se na zdravy nebo na hlavu.
Reagovat
smazaný uživatel
Zpět ! Mluvíme zde o dnešku !
Reagovat
petrulinka
Já nevím o tom, že by Petra měla nějakou trapnou porážku. Je fakt, že dnes nehrála dobře díky zdraví a dostala kanára. Ale určitě nepovažuju žádnou prohru za trapnou, pokud je protihráčka lepší. Já nevím, někteří byste si asi měla sundat nějaké ty růžové brýle či co a ty taky! Hlavně vy, co se nejvíc do Petry navážíte. Přijde mi totiž, že od Petry čekáte, že bude jen a jen vyhrávat, bude sršet zdravím a bude světová jednička. Kdežto my fanoušci jsme při zemi, fandíme Petře, protože ji máme rádi, nemáme velká očekávání, a po její jakékoliv prohře tady nemáme potřebu ventilovat urážky a vulgarity, jak někteří tady.
Reagovat
smazaný uživatel
docela tě obdivuju, že máš vůbec chuť reagovat. Dalo se čekat, že tu bude vlna kritizujících názorů, hlavně od těch, kteří jí nefandí. My ostatní to přežijeme no a někteří chytráci zase mají pré, že se tady můžou prezentovat. :) Tak jistě víš, kdo je objektivní a kdo provokuje, tak se na to vykašli a šetři si dech na další zápasy Petry :))
Reagovat
petrulinka
Tak máš jako vždy pravdu. Jdu si dát sprchu, večeři a vínko. Všem fanouškům Petry hezký večer a těm ostatním taky, protože vy rýpalové musíte mít těžký a smutný život.
Reagovat
Titan
S fakty, děvče, nic nenaděláš. Můžeš se vztekat jak chceš, ale nepopřeš fakt, že na okruhu není chrobalivější hráčka, což samozřejmě z něčím souvisí a astma to nebude, páč takto postižených je dost...
Takže můžeš pokračovat ve výmluvách, sice ti to nejde, ale i snaha se počítá...
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě, nech toho. Víš, že nemáš pravdu, tak tady zbytečně nerozdmýchávej atmosféru..
Reagovat
smazaný uživatel
Nedá se nic dělat, musím to říct. Píšeš polopravdy, jen to, co se ti hodí. Hodně tenistů/tek má různě zdrav. potíže...
Reagovat
Titan
Jaké polopravdy? Letos je pro Petru nejméně náročná sezóna, protože vypadává brzo. Olizuje snad zábradlí na letištích, že je takto nemocná? Anebo to snad nezvládají její kamarádi z realizačního týmu? Podívejte se laskavě pravdě do očí...
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda je taková, že mluvíš nesmysly.
Reagovat
LukasH
Myslím, že u Petry je to psychosomatická záležitost. Já to třeba znám. Když se ti v životě nedaří a jseš pod tlakem, často onemocníš. Jednak stres hrozně snižuje imunitu, jednak je nemoc omluvou pro všechno - tím myslím, že tělo radši onemocní než aby bylo pod tlakem.
Reagovat
smazaný uživatel
ty jsi, prostě titán....
Reagovat
petrulinka
Že jsem tady vůbec něco psala. Stejně se vždycky najde někdo, kdo nezapomene do Petry pořádně kopnout a do nás fanoušků taky. Jdu si raději udělat nějakou dobrou večeři. V televizi dávají Azarenku a ta ječí, že se na to nedá dívat, i když Riske řvala ještě hůř, jako by jí na kůl nabodávali.
Reagovat
smazaný uživatel
Nic si z toho nedělej, Petrulinko. Já do Petry nikdy nekopu a nikdy kopat nebudu. Zaslouží si úctu a ne náš vztek, hněv, posměšky a aroganci. Jen ať se brzy uzdraví. Ty ječilky mě vadí dost, ale nikdo z tenisových mocipánů s tím nehodlá nic udělat. Tak ti přeji dobrou chuť, zítra je také den.
Reagovat
Rafaeoli25
Azarenka ječí, nedá se to moc poslouchat, ale bojuje v každym zápase o každej balon, nikdy nic nezabalí a to se mi líbí, to je pro mě jako diváka podstatný..
Reagovat
smazaný uživatel
to se zatraceně pleteš. Mrkni na historii, kolikrát Azarenka skrečovala loni, předloni, před před......Ona je právě zářný příklad skrečí!
Reagovat
LukasH
Podle mě je to ale v pořádku, že skrečuje. Cítí, že není schopná podat dobrej výkon, tak to ukončí. To se totiž nezmění během pár minut.
Jenže je taky fakt, že Azarenku ty skreče většinou nic nestojí. Petra tady fakt chtěla dojít co nejdál vzhledem k letošním výsledkům. Pořád si asi říkala, co kdyby...je to těžký, no.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak rozhodně je lepší zápas skrečovat, pokud nelze podat stoprocentní výkon..
Reagovat
petrulinka
Tobě se asi udělalo špatně, ne? Právě Azarenka je hodně skrečující hráčka, přesně jak píše Fanynka5. Se někdy podívej do statistik, abys tady nepsal nesmysly
Reagovat
smazaný uživatel
Já neříkám, že skrečovat není v pořádku. To byla reakce na Rafa, který vynášel Aza, že se nikdy nevzdává. Což v dnešním kontextu bylo nevhodné, kdybych byla razatnější, tak spíše urážející.
Raf. Tušila jsem, že najdeš odpověď.... Podívej se, co si před tím napsal o Aza....
Reagovat
Rafaeoli25
Víš vůbec o co mi jde? Asi ne. Já mluvím o maximálním možném výkonu při stoprocentním zdraví. Skreč není něco zač by se měl hráč/ka stydět, pokud ví, že je limitovaný/á..
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenka bojuje v každám zápasu, nikdy nic nezabalí...To jsou tvoje slova. Nebo čtu blbě ? Skreč je podle mě v pořádku, ale nevhodně jsi ten příklad použil vůči dnešku! Azarenka některé zápasy zabalila, kvůli zdrav. potížím. Petra to nikdy nechce vzát. Ale i kdyby dnes skrečovala, tak už slyším ty řeči tady. Prostě ať by udělala dnes cokoli, tak by to bylo pro některé špatně....
Reagovat
Rafaeoli25
Já jí nijak moc hanět nebudu neb jsem v jejím případě neutrál. Jen říkám svůj dojem, nic víc..
Reagovat
smazaný uživatel
hanět nebudeš ? Já myslím, že se stalo ! Já jsem to pochopila.
Reagovat
Carloss
sorry všem fandům petry ale tohle je trapas!! wimbledonská šampionka prohraje tak potupným výsledkem. smutnej případ, pokud se rychle mevzpamatuje. tohle už není náhoda, ale její chyba! trenérů se už může vystrřídat hafo, pokud sama nebude chtít víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je nemocná, nemohla dnes hrát líp !
Reagovat
Carloss
i kdyby byla nemocná tak hrála pod psa.
Reagovat
LukasH
Já jsem tu často v minulosti psal, že problém Petry bohužel je a bude zdraví. Je jasný, že jí dneska muselo bejt zle, protože když jí nic není, takhle prostě nehraje. Třeba prohraje i tak, ale ne takhle. To nebyl výkon zdravý hráčky. Už jenom, jak ani neběhala, pomalu podávala...měla to skrečovat, i když ona prostě chce hrát až do konce.
Spíš se obávám, že jí to bude vždycky limitovat. Bude třeba hrát dobře pár zápasů, bude odhodlaná (i v minulých zápasech se mi zdálo, že je to lepší) a další zápas přijde to, co dneska.
Reagovat
slacker
Mohla nehrat, ale je vazne malo chytra aby se umela vyhnout trapasum
Reagovat
LukasH
Promiň, ale to je pěkná blbost, cos napsal. Když je člověk nemocnej, obvykle se nezmůže na něco, pro co je třeba obrovskej fyzickej výkon.
Reagovat
smazaný uživatel
Teda ty dneska perlíš, člověče..
Reagovat
smazaný uživatel
Lukáši, opět marná snaha oponovat. Oni to nevzdají, znáš pořekadlo : Kdo chce psa bít, hůl si vždy najde ?
Carlos : Petra je nemocná ! ! ! To jsi nikdy nebyl nemocný ?
Reagovat
Carloss
už mě přestává se tu zastávat někoho kdo nechce využívat své šance bavit. i kdyby byla nemocná, tak ve svém postavení nemůže předvést tak trapnej výkon. buď to mohla skrečovt nebo bojovat. ona předvedla prd. sorry, ale tohle není chyba trenérů a jejího okolí ale jí samý. přeju jí vše dobré, nadále ji fandím, ale domnívám se že sama hodně promarnila.
Reagovat
LukasH
Já si taky myslím, že to mohla skrečovat. Jenže jí šlo o hodně. Bylo vidět (před tímhle zápasem), že tam chce něco uhrát a vylepšit tak letošní sezónu. Proto jí za to nechci odsuzovat, zůstala a chtěla ještě hrát, i když to nešlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíš, co to je být nemocný....
Reagovat
Carloss
já přestávám být dočasně její fanoušek, těch ukazatelů že hodně je chyba petry je víc abych to mohl tolerovat.
Reagovat
smazaný uživatel
tvé slova perly. Jen je zasadit do zlata.
Reagovat
Carloss
sorry ale čím dál víc si myslím že Petra na to prostě kašle. a nejde jen o tuhle prohru ale o celkovej dojem z těch dvou let po výhře ve Wimblasu. A imho trenéři a spol na tom nehrajou tak zásadní roli, hlavní roli hraje Petra a ta na to kašle. je pro mě zatím zklamaním.
Reagovat
Rafaeoli25
Přiznám se, že ani mezi ženami jsem nikdy neviděl labilnější hráčku (mluvíme o těch kvalitních z první dvacítky až třicítky). To se jen tak nevidí..
Reagovat
PetaM
Ne? Lisicki (kromě Wimbledonu nic moc), Kirilenko, Flipkens (kromě trávy nic), Stosur, Petrova ... Ale není žádná jiná, jen Petra, chápu.
Reagovat
Rafaeoli25
Ještěže je mi to jedno, není nadto fandit hráči/hráčce, kteří netrpí neustálými výkyvy. Já rád fandím vítězným typům, na tohle bych fakt neměl nervy..
Reagovat
smazaný uživatel
proč si tedy nejdeš fandit těm vítěznejm typům ? Už aby to bylo a Petru nemusíš sledovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je zase zamindrákovaných ubožáků a samozvaných expertů, až to hezký není.
Reagovat
petrulinka
Tak prý PR manažerka Petry na twiteru napsala toto: Dělali jí krevní testy v nemocničním centru. Má virus a teplotu. Chtěla bojovat, ale nemohla ...
Reagovat
PetaM
Má virózu, ne virus :D Špatný překlad ... :( :(
Reagovat
Titan
Divný, nejzavirovanější hráčka na okruhu, čím to asi bude...
Reagovat
Titan
Tak ona viróza je vždy způsobena viry...:-))))
Reagovat
PetaM
No jo, ale aby zase někdo nenamítnul, že když má virus, tak by bylo lepší jí dát do karantény, aby nenakazila další lidi :D :D :D Člověk už musí počítat se vším :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Takže něco podobného jako ve Wimbledonu? Chudák Petra, ta má ale smůlu. :( Brzo se uzdrav.. !
Reagovat
Titan
Dej si pauzu, dej si Kitekat... Jo, konzumuje to bylinky a pak nemá energii a je neustále chrobalivá...
Alizé a Flavia dobře...
Reagovat
smazaný uživatel
škoda, že je Petra na tom takhle špatně zdravotně. No, není se co divit.

Znáte někdo magora, který by hrál na winnery, když soupeř kazí na 98% do 3. balonu? (nápověda:)
Reagovat
Frick
mu ptáka, Štěpcovi...
Reagovat
smazaný uživatel
Co to furt svadi na zdravotni problemy, kdyz vsichni vime, ze je to necim jinym...porad dokola... ach jo. Kecy, kecy..
Reagovat
petrulinka
Tak se asi nechala ošetřovat jen tak pro legraci jo? Zrovna Petra, která neskrečuje, i kdyby jí bylo sebevíc zle a hraje do posledního dechu. Tu tvoji nemístnou poznámku si strč někam.
Reagovat
smazaný uživatel
rýmečka, no. Serena si jde pro vítězství s kotníkem jak kokosový ořech.
Reagovat
petrulinka
Tvůj nick k tobě sedí úplně přesně!!!
Reagovat
petrulinka
Navážím se snad já do tebe? Čteš tady někde, že tě odněkud vyhazuju? Odpusť si laskavě hloupé poznámky a neber si do huby moje jméno. Díky
Reagovat
smazaný uživatel
mrzi me to.
ale nevadi. drz se kocko, dej se dohromady a jedeme dal!
Reagovat
MarcelPersch
Aza prohrava v 1. setu o brejk, doufam, ze se tohle selhani favoritu dneska neprojevi na Rafovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Trapas.
Reagovat
freeteepek
Dnes to od Petry byl hodně nejistý výkon. Čekal jsem, že ve druhém setu zabere a srovná krok. Ještě za stavu 0:4 jsem věřil, že to kanár nebude. Petra už neměla co ztratit, ale stejně nebyla schopná uhrát víc než 2 body za sebou. Vypadne z první desítky a na Turnaj mistryň letos nepojede. To už je prakticky jisté. Byl to dnes hodně smutný pohled na nejlepší českou tenistku:-(
Jsem zvědav, co teď bude Petra dělat. Asi zase nic, jako obvykle. Kotyza by měl už konečně hodit ručník do ringu a dát tak prostor někomu jinému. Petra už opravdu potřebuje čerstvý vítr do plachet.
Reagovat
petrulinka
Proč pořád omíláš Kotyzu? Já si myslím, že jeho osobou to určitě nebude. Pokud vím, tak teď tam měla sebou Pálu, a taky to nepomohlo. Prostě problém bude někde jinde a dnes jí asi fakt nebylo dobře. A jak to víš, že nepojede na TM? Zatím je tam sedmá.
Reagovat
smazaný uživatel
V race je sedmá, tak co to je za deb*lní kecy, že na TM nepojede???
Reagovat
freeteepek
Jsi mimo. Race žebříček nic neznamená. Ten není pro kvalifikaci na TM rozhodující. Postupuje první 8 na singlovém žebříčku WTA.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to je jenom momentální frustrace... já jsem tak nějak momentálně vyhořelá, ale až bude Petra hrát, zase se budu těšit.. ) A snad nebudu sama. Je to o tom, že já od Petry nečekám žádnej zázrak, ani aby byla světovou jedničkou apod., jen chci, aby se jí vedlo líp a ten potencionál, co v sobě má opět využila. :))
Reagovat
smazaný uživatel
pardon,mělo to být dole, zase blbnu..
Reagovat
smazaný uživatel
Já se taky budu těšit na další zápasy.. ale dnes mi jí bylo fakt líto :(
Reagovat
petrulinka
Já budu Petře vždycky fandit, však víš. Ale jak tady někteří píšou, dnes to fakt byla hrůza. Je pravda, že jsem ze začátku moc neviděla, protože se mi sekal stream a ke konci jsem se už raději nedívala. A mám to jako ty, nečekám od Petry, že bude světová jednička, jen bych ráda viděla konzistentní výkony. Jsem docela rozhozená z toho, že jednou zahraje naprosto skvěle a další zápas je úplně dole. Prostě nechápu, čím to je. Tak uvidíme, co ukážou dny příští.
Reagovat
smazaný uživatel
To máme psát, že to byla nádhera? Promiň, ale hrůza to byla. Já jí fandit budu pořád a nikdy fandit nepřestanu. Dnes měla špatnej den no.. život jde dál...
Reagovat
petrulinka
Teď teda nechápu, co jsi to napsala? Vždyť já píšu to stejné jako ty? Si pořádně přečti, co jsem napsala :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No to je jedno, promiň. Jsem nějak bez nálady, nechce se mi ani myslet..
Reagovat
smazaný uživatel
PETRO KVITOVÁ, VYDRŽTE PROSÍM !! JSTE PRÍMA TENISTKA S LEVAČKOU LVICE ELSY !!! VÍM, ŽE JE TO NĚKDY VELMI SLOŽITÉ, ALE NEDĚLEJTE SI NIC Z HULVÁTŮ KTEŘÍ SE SCHOVÁVAJÍ ZA ROUŠKU SVÉ ANONYMITY ZDE NA TENISPORTÁLU, NEJVĚTŠÍHO + NEJLEPŠÍHO TO PORTÁLU VE STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPĚ A NADÁVAJÍ VÁM ČI VAŠIM KOLEGYNÍM!

KDYŽ ŽENA HRAJE TENIS A OBECNĚ SPORTUJE, TO JE POTĚŠENÍ PRO KAŽDÉHO SAMCE, JÁ VÁM TLESKÁM A VELMI VÁS UZNÁVÁM!
Reagovat
smazaný uživatel
:D hezký, ale ten samec to zabil
Reagovat
nouma
Tak dnes sem po dlouhé době sledoval tenis a teda Alison velká gratulace. Hned první dva soubežně běžící zápasy a oba v 2 setu kanár, no dlouho jsem takovou euforii u tenisu nezažil. Petra je vidět že na hráčky nad 50+ v žebříčku prostě nemá a neumí hrát. Ale no nic dnes to bude na US open zajímavé :D
Reagovat
LukasH
To není hráčkou. V Torontu porazila Samanthu. Jasně, že Riske hrála dobře, ale kdo by nehrál dobře proti tomu, co dneska Petra předvedla? Riske prostě jen nekazila. Petra každej druhej míč vyhodila. První podání prakticky neexistovalo.
Reagovat
LukasH
A to není jenom u Petry. To samý jsem si myslel, když Petra hrála s Klárou. Všichni pěli na Petru ódy, ale ono se to hraje, když soupeřka zkazí, co může.
Reagovat
Madrileno
Peto, dej si pauzu, idealne materskou a uvidis, co pak.
Jeste jedna sezona a ztratis svuj kredit totalne - tohle je hazardovani se svou povesti-
Reagovat
LukasH
Obávám se, že by jí žádná větší pauza neprospěla. Zajímalo by mě, kde je u ní ten problém a jsem zvědavej, co k tomu zápasu řekne.
Ona hraje jeden den výborně a další zápas úplně tragicky a to fakt úplně. Dneska by proti Riske zahrála líp snad každá.
Reagovat
Titan
Dej si pauzu, dej si Kitekat... Jo, konzumuje to bylinky a pak nemá energii a je neustále chrobalivá...
Alizé a Flavia dobře...
Reagovat
Andrew89
Vůbec se mi tohle nechce psát...ale jako jsem její velkej fanoušek, ale popravdě mě dneska tak nasrala jako dlouho ne. Totální ostuda, trapnost a je uplně jedno jestli jí něco bylo nebo ne. Zoufalost jejích uderů je do očí bijící. čím dál víc si oprávněně začínájí lidi myslel, že by to chtělo změnu. Chtělo a hodně rychle.
Reagovat
PetaM
Musím říct, že Petra zaslouženě vypadla z Top 10. Dokud se nezvedne, tak tam nemá co dělat. Jestli to takhle půjde dál, může nasazené potkávat už v prvních kolech ...
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, dnes do byla hrůza. Muselo jí být fakt špatně.. :(
Reagovat
PetaM
Já na jejím místě bych skrečoval. Je to menší ostuda, než kanár a aspoň by bylo skutečně vidět, že jí něco bylo. Takhle se to bude v budoucnu brát, že byla 100 % zdravá :)
Reagovat
petrulinka
Tak už i vy dva? Tož to je fakt špatné. Ale musím se k vám přidat, nejsem ani tak naštvaná jak strašně moc zklamaná, ale tak moc, že to snad ani nejde popsat. Někteří pořád píšou, ať udělá změnu. Ale teď měla v Americe Pálu a ani to nepomohlo. Tak už fakt nevím, co jí poradit. Asi nic, jelikož si poradit stejně bude muset jedině sama, možná, že se teď vrátí a probere to i s rodinou a uvidíme, jak bude vypadat na dalším turnaji, no :-(
Reagovat
LukasH
Já jsem na tom stejně. Kdyby prohrála po větším boji, budiž. Bylo by to i tak blbý, ale tohle upřímně nebyl tenis. V podstatě se výměny nehrály a když jo, stačilo, aby to Riske zahrála jenom trošku vedle, kde nebyla Petra a bylo to.
Já jí teď dost věřil. Ne tedy, že by ten zápas měl hladkej průběh, ale že to urve, to jo. Zdála se mi odhodlaná. Jak říkám, nevím, co jí bylo, ale ten dnešní výkon byl úplně bez koncentrace, působilo to na mě jako "třísknu do toho a někam to spadne" - ty returny do hlediště - to bylo něco.
Reagovat
PetaM
Dneska jsem si celou dobu říkal, že její hra ztratila šmrnc. Jediné, co umí (a ani to už jí pořádně nejde) je bum bum tenis. Proč nezahraje slajz (který špatně odskočí), proč nezahraje kraťas, proč nehraje na jistotu bez razance do rohů? Proč musí hrát jenom ploché tvrdé údery? ... Ach jo ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslela nejdřív, že je jen bez nálady. Ale jak si vzala na konci MTO a podepírala si hlavu, bylo jasný, že je jí zle. Neměla se tam trápit a skrečovat no.. ale to Petra neumí..
Reagovat
smazaný uživatel
Ona se o kraťasy občas snažila, ale nepřelítly ani síť..
Reagovat
PetaM
No .... A navíc, tvrdila, že bude chodit k síti. Viděl jsem jí tam snad jenom jednou, kdy se rozhodla sama od sebe tam jít a to ji Riske prohodila. Super taktika ...
Reagovat
smazaný uživatel
Byla tam častěji, to zase jo.. ale spíš tam do míče třískla před sebe..
Reagovat
LukasH
To není o tom, proč nehraje víc tohle a tohle. Jak jsem psal dřív, buď jí to nějak jde a nebo ne. Pokud je na tom tak jako dneska, nemusí se pokoušet vůbec o nic. Při takový hře, náladě a asi nevolnosti nejde nic. Není to o jednotlivých aspektech hry.
Reagovat
freeteepek
Pála není žádná změna, ale jen další pochlebovač. Okolo ní jsou jen samí kamarádi, kteří na ní nedokážou být dostatečně tvrdí.
Reagovat
slacker
Dneska dosel dech i zaritym obrancum.
Reagovat
George_Renel
že Petra vyklízí pozice. Ještě smutnější je jakým způsobem. Pokud neudělá nějaký radikální řez, bude to ještě horší....
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba jí to nakopne, že vypadla z top 10. Do konce roku obhajuje pár bodů, v Austrálii taky.. Další výhoda je, že bude mít těžší soupeřky o kolo dřív.. Hlavu vzhůru, Petro.. příště o bude snad lepší. POJĎ!!
Reagovat
smazaný uživatel
Neee toto je uz vela podla tvojich teorii ju malo nakopnut uz 100krat a nic
:DDDDDDDDDDDDD
Reagovat
slacker
Tohle nakopavani je ohrane klise, takových kopancu letos bylo a velka prdlacka
Reagovat
Sonja
Zazpíval Makiri, Petře a pravděpodobně zazpívá i Svetlaně...
Reagovat
Sonja
Tak ne, zachránila se. To je dobře...
Reagovat
smazaný uživatel
hm, ptačí den pokračuje koukám. Jestli mi vypadne i Svetla, tak se můžu jít někam zahrabat. Divný USO ..
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímal by mě věkový průměr všech těch holčičích obdivovatelek Petry. Nechcete udělat holky anketu? Najde se nějaká přes 13?
Reagovat
smazaný uživatel
23, drahouši :)
Reagovat
smazaný uživatel
45 - a obdivovat a fandit jsou dvě věci. Řadím se mezi fanoušky, a těch je dle mého většina. Tak si nepleť pojmy a dojmy, brouku!
Reagovat
petrulinka
Tak se přidám, taky 45 :-)
Reagovat
rib
no, je sice zvláštní ptát se holek na věk, ale 48 :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
tak se pořádně zregeneruj Petro a v Asii makej předvést nějaký výkon, na Turnaj mistryň se ti nechce?! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Štěpec nejspíše zničí další talentovanou českou tenistku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
s takou hrou ani v 10 nema co robit
Reagovat
LukasH
Nechci jí obhajovat, ale něco jí je. Vždyť za těma míčkama ani neběhala. S touhle hrou by jí porazila kterákoliv hráčka.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist