Turnaj v Římě se bude hrát hned po US Open místo Madridu

14. 8. 2020, 09:55
Aktuality 0
Společný turnaj mužů a žen v Římě se bude hrát v září o týden dřív, než bylo v původním upraveném kalendáři. Antukový turnaj Masters v italské metropoli převezme termín 14. až 21. září po akci v Madridu, která byla kvůli koronavirové pandemii bez náhrady zrušena.
Internazionali BNL d'Italia

V aktualizovaném kalendáři, který dnes ATP zveřejnila, nezbylo místo pro závěrečný turnaj NextGen pro nejlepší hráče sezony do jednadvaceti let. Turnaj mistrů v Londýně zůstal v programu v polovině listopadu. Jistotu startu mají už nyní Novak Djokovič, Rafael Nadal a Dominic Thiem.

Římský turnaj mění datum letos už podruhé. Původně se mělo Internazionali BNL d'Italia hrát tradičně v květnu, v upraveném kalendáři pak dostalo termín týden před odloženým Roland Garros, které začne 27. září. Nyní bude turnaj v Římě přímo navazovat na US Open končící 13. září.


Po něm přijde na řadu European Open v Hamburku, který bude sloužit jako generálka na Roland Garros. Antukový grandslam je na programu od 27. září.

pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist