Unavení Venus Williamsová a Monfils se odhlásili z generálek na Australian Open

5. 1. 2014, 14:05
Aktuality 12
Venus Williamsová a Gaël Monfils se rozhodli dát před Australian Open přednost odpočinku. Američanka se po finálové porážce v Aucklandu se odhlásila z turnaje v Hobartu, Francouz se rovněž kvůli únavě po finálové prohře v Dauhá omluvil pořadatelům v Aucklandu.
Gaël Monfils

Třiatřicetiletá Venus Williamsová se v posledních dvou letech potýkala se zraněními a autoimunitním onemocněním způsobujícím vyčerpání. Momentálně 47. hráčka světového žebříčku si včera v Aucklandu zahrála finále poprvé od října 2012, Aně Ivanovičové ze Srbska v něm podlehla ve třech setech.

Vyčerpáním po třísetové finálové prohře se světovou jedničkou Španělem Rafaelem Nadalem v Dauhá zdůvodnil svou omluvenku v Aucklandu také sedmadvacetiletý Gaël Monfils, který je aktuálně 31. hráčem světa.

Nejistý je v Aucklandu i start Johna Isnera, který má potíže s kotníkem. Kevin Anderson byl zase dva dny hospitalizován kvůli virovému onemocnění a také on na Novém Zélandu možná hrát nebude.

Z turnaje v Sydney se odhlásila Sloane Stephensová. Dvacetiletá Američanka se z generálky na Australian Open, kde bude obhajovat loňské semifinále, omluvila kvůli zranění zápěstí, které si poranila v pátek na Hopman Cupu v utkání proti Kvitové. "Lékaři mi doporučili v příštím týdnu nehrát," oznámila 12. hráčka světa.

V Sydney nebude hrát ani další Američanka Jamie Hamptonová, která tento týden odstoupila kvůli zranění kyčle z Aucklandu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

12
Přidat komentář
PetaM
Víte, co je celkem zajímavé? :D Petra má v pavouku vy Sydney přesně ty samé teoretické hráčky, které měla v Dubaji ... Caro, Sara a Aga .. :D Sice pořadí stejné není (to už by byla velká náhoda), ale tohle je sranda :D :D
Reagovat
Sonja
Luckerka:-)
Reagovat
smazaný uživatel
:) samozřejmě, nechci se hádat, jen ty nebezpečnější jména má/měla v pavouku spíš Radwanska.
Reagovat
PetaM
S tím souhlasím, Aga má mnohem těžší los, ale z jejího pohledu by to pro ni mělo být light :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mno samozrejme light to Aga nema, kdyz uz hned zezacatku pravdepodobne bude mit Genie. Ktomu na HC citila bolave rameno, takze by me ani neprekvapila nejaka skrec kvuli setreni se na AO
Reagovat
klarat
Aga je věčně někde zatejpovaná. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci to zakřiknout, už tím jak je ta cestička hezky umetená, ale Peti pojď!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
též fandím, ale obávám se, že pro Petru není žádná cesta umetená :-) Může vypadnout hned s Alizé, která hrála na HC moc dobře, Caro taky není zrovna jednoduchá soupeřka.. ale pokud projde přes první 2 kola (přes čtvrtfinále), pak bych jí už věřil.
Reagovat
PetaM
Tak Alize ani postoupit nemusí. Přece jenom včera přijela z Perthu, bude nastupovat už dnes proti rozehrané kvalifikantce, která tam byla delší dobu. A umetená cesta, to nevím teda :D Pořád je tam Caro, kterou ale doufám dá Lucka Š. a dáme si Český souboj :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petře bych toho moc neumatala, čím pro ni zdánlivě snadnější turnaj z pohledu fandů, tím hůř to dopadne ne? :D Caro bych nepodceňovala, vloni zlepšila hru, pohyb a nevím, jestli má Petra na to, aby s ní hrála dlouhé výměny a běhala po kurtu sem tam. :) A když jsem viděla, jak Ali hrála s Agou, klobouk dolů, ani jsem se nedivila, že se jednou nemohla ani nadechnout, jak tam lítala.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem zvědavá, kam Petra dojde. Titul není nereálný, ale taky může vypadnout se slabšími hračkami.
Jinak docela zajímavý článek.. http://www.rozhlas.cz/zpravy/tenis/_zprava/petra-kvitova-pracuje-na-lepsi-kondici-zkousi-i-servissit--1299376
Reagovat
klarat
A Sloane nebude hrát v Sydney.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist