Uvolněný Berdych na úvod Australian Open nedal šanci Edmundovi

14. 1. 2019, 08:37
Aktuality 99
AUSTRALIAN OPEN - Tomáš Berdych v prvním kole Australian Open potvrdil dobrou formu po návratu z marodky. Loňského semifinalistu a letos nasazenou třináctku Brita Kylea Edmunda přehrál bez ztráty podání 3-0 na sety a po roce si připsal výhru na grandslamovém turnaji. V dalším zápase ho čeká Nizozemec Robin Haase.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych se na začátku roku vrátil po půlroční pauze zaviněné bolestmi zad a s vyčištěnou hlavou a odpočatým tělem na kurtu působí uvolněným dojmem. 

V katarském Dauhá prohrál až ve finále s ve skvělé formě hrajícím Španělem Bautistou a dobrou formu potvrdil i dnes na úvod Australian Open. Třiatřicetiletý Čech si poradil s o deset let mladším Britem Kylem Edmundem, světovou čtrnáctku a loňského semifinalistu porazil snadno 6-3 6-0 7-5. 

Berdych za celý zápas nepřišel o servis a čelit musel jedinému brejkbolu, který byl za stavu 4-5 ve třetím setu zároveň setbolem. Na podání ztratil jen 17 míčků, když si pomohl 12 esy. Celkem nastřílel 37 winnerů a udělal pouze 12 nevynucených chyb. Postup slavil už po hodině a 43 minutách hry. 

"Cítil jsem se na kurtu výtečně. Jsem zdravý a silný," je Berdych v dobrém rozpoložení po svém úvodním vystoupení. "Mám rád tohle melbournské vedro. Vracím se sem roky moc rád."

Berdych hraje na svém oblíbeném Australian Open 16. sezonu po sobě, přičemž pouze v roce 2005 se nedostal přes první kolo. Z posledních osmi ročníků chyběl jen jednou ve čtvrtfinále, v letech 2014 a 2015 si zahrál dokonce semifinále.

Ve středu se ve druhém kole střetne s Nizozemcem Robinem Haasem, s nímž vede ve vzájemné bilanci 3-2. Před devíti lety s ním v Melbourne ztratil jen šest gamů, naposledy ho porazil předloni na antuce v Madridu.

Druhý český zástupce ve dvouhře mužů Jiří Veselý vstoupí do úvodního grandslamu sezony až v úterý, kdy ho čeká Američan Ryan Harrison.

• AUSTRALIAN OPEN •
Melbourne, Austrálie, tv. povrch, 62,500.000 australských dolarů
pondělní výsledky (14. 1. 2019)
• Dvouhra mužů - 1. kolo •
Berdych (ČR) - Edmund (13-Brit.) 6-3 6-0 7-5
Nadal (2-Šp.) - Duckworth (Austr.) 6-4 6-3 7-5
Federer (3-Švýc.) - Istomin (Uzb.) 6-3 6-4 6-4
Anderson (5-JAR) - Mannarino (Fr.) 6-3 5-7 6-2 6-1
Čilič (6-Chorv.) - Tomic (Austr.) 6-2 6-4 7-6(3)
Opelka (USA) - Isner (9-USA) 7-6(4) 7-6(6) 6-7(4) 7-6(5)
Chačanov (10-Rus.) - Gojowczyk (Něm.) 3-6 6-3 6-4 6-3
Tsitsipas (14-Řec.) - Berrettini (It.) 6-7(3) 6-4 6-3 7-6(4)
Schwartzman (18-Arg.) - Mölleker (Něm.) 6-1 6-3 4-6 6-0
Basilašvili (19-Gruz.) - Eubanks (USA) 6-4 4-6 7-6(6) 6-3
Dimitrov (20-Bulh.) - Tipsarevič (Srb.) 4-6 6-3 6-1 6-4
Bautista (22-Šp.) - Murray (Brit.) 6-4 6-4 6-7(5) 6-7(4) 6-2
Verdasco (26-Šp.) - Kecmanovič (Srb.) 7-6(5) 6-3 6-3
Seppi (It.) - Johnson (31-USA) 6-4 4-6 6-4 6-3
Travaglia (It.) - Andreozzi (Arg.) 6-7(3) 6-2 6-3 6-2
Albot (Mol.) - Mmoh (USA) 3-6 6-3 6-4 6-2
Tiafoe (USA) - Gunneswaran (Indie) 7-6(7) 6-3 6-3
Cuevas (Urug.) - Lajovič (Srb.) 6-4 7-5 6-1
Haase (Niz.) - García-López (Šp.) 7-5 6-4 7-5
Fabbiano (It.) - Kubler (Austr.) 6-4 7-6(1) 2-6 6-3
Evans (Brit.) - Ito (Jap.) 7-5 6-1 7-6(8)
Kudla (USA) - Polmans (Austr.) 5-7 1-6 6-2 6-3 6-2
Nišioka (Jap.) - Sandgren (USA) 6-4 7-6(5) 4-6 6-4
Laaksonen (Švýc.) - Bašič (Bosna) 6-4 7-6(4) 4-6 6-3
Ebden (Austr.) - Struff (Něm.) 1-6 6-4 6-3 6-4
Fritz (USA) - Norrie (Brit.) 6-3 7-6(6) 6-2
Millman (Austr.) - Delbonis (Arg.) 6-3 3-6 7-6(3) 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

99
Přidat komentář
Holahej
Andy, standing ovation , škoda, že měl tak těžký los, Bautista Agut, robotický soupeř, minimum UE, lehký na nohou, běhavý, letos hodně úspěšný?, bylo vidět, že je Andy zdravotně indisponován, bojoval, ale bohužel, je to velký kloub, extrémně zatěžovaný a operace nedovede obnovit přírodní stav a jemu tam chybí ta poničená část, na profesionální vrcholový sport to není, hrál 4hodiny, běhavé výměny, ta bolest tam byla vidět, možná by mohl zkusit čtyřhru?.s bráchou.
Reagovat
smazaný uživatel
Pohodová výhra. Taková Federerovka. Tři sety pod kontrolou, ani jeden BB pro soupeře, Denis byl za zápas 1x na shodě. Roger se za ničím nehonil, vždy získal break a držel servis. FH funguje, BH taky, krásná čísla 52 winnerů, 14 es, na síti to bylo taky slušné. Dobrý start, jen tak dál.
Reagovat
Patik
v určitých momentoch mi prišiel Roger zbytočne nervózny..rozčuloval sa sám pre seba v úplne pohodových stavoch.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger je na sebe hodne narocnej, mozna i vic nez jeho fanouskove.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to první ostrý zápas roku, dá se to pochopit. Nervozita tam trošku byla, ale na druhou stranu rád vidím, že tam není do počtu, chce vyhrát a věří si.

Pozitivní je, že si to Federer dneska vyhrál sám, že by mu Istomin nějak výrazně pomáhal se říct nedá. Zahrál 22 winnerů a 21 UE, to není úplný propadák. Hlavní je, že chodí servis a FH. Díval jsem se na statistiku z AO17 a AO18 a ta čísla jsou podobná dnešku. Nemusí nic měnit, stačí, aby hrál to, co poslední dva roky a aby někdo vyřadil Djokoviče. Prostě maličkost. :)
Reagovat
Patik
No na druhej strane prvý ostrý zápas roku ..ktorý má pod kontrolou a nemusí čeliť čo i len breakballu.. nemal by byť frustrovaný a tak prísny na seba..prvé zápasy sú vždy slabšie z každého strany..viac by som to chápal keby to bol nejaký štvrtý piaty set v semifinále trebárs..no už je to jedno..dneska krásne s prehladom..ďalší súper Evans očakávam identický zápas.
Reagovat
Mayo
Prestaň snívať, Roger má minimálnu šancu na tretí triumf v rade. Nedokázala to ani partia okolo Sidneyho Crosbyho :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem se ve sportu naučil nesnít a speciálně v tenise. Parta okolo Crosbyho je už za zenitem stejně, jako jejich kapitán. Jsou jiní a lepší.
Reagovat
Stan_Borowitz
Roger vyhrá čašu bez jediného breakballu. Vamos!
Reagovat
Krisboy
Ale jak to skloubí s tím Djokovičem, který už do konce kariéry (světa) neprohraje? To jsem teda zvědavej.
Reagovat
smazaný uživatel
To mi právě taky nesedí. Musí se domluvit tak, aby si rozdělili ty turnaje. Přece se dva neporazitelní nemůžou navzájem porazit.
Reagovat
Herbert_Hoover
Australian Open poprvé v historii vyhlásí dva vítěze a tenis poprvé pozná chuť remízy..protože jinak by se hrálo donekonečna.
Reagovat
Krisboy
No. A teď ještě ten Berdych do toho. Pořadatelům nezávidím.
Reagovat
janek_da
Tak to uz nevyhraje. Jenom dneska jich mel 9.
Reagovat
Pe3k
https://youtu.be/UzLTTcSbBZ0
Reagovat
smazaný uživatel
Maybe I ll see you again. I will try...

Super!...To znie pre mňa celkom optimisticky, určite mám z toho lepší pocit ako na tlačovke.

A akonáhle to Andy povedal, tak mu pustili Good bye video, ako sa s ním lúčia hráči. LOL
Reagovat
SwissMaestro
Podle mě bylo rozumné jít na tu vážnější operaci hned a pokud to bude dobré tak se třeba zkusit vrátit ve W 2020......než čekat v bolestech do letošního W jen aby odehrál jeden rozlučkový zápas :/
Reagovat
SwissMaestro
*by bylo
Reagovat
smazaný uživatel
Trebars...

Ale ako povedal práve Mats Wilander. On ukázal, že dokáže hrať na veľkej úrovni dnes, ked sa vrátil z 0:2 a aj keby bol 100% zdravý, tak by dnes proti rozbehnutému súperovi proste neuspel. A možno keď vyrovnal na 2:2 si možno uvedomoval, že veď on vlastne môže hrať, prečo vlastne zvolával tú tlačovku.
Reagovat
SwissMaestro
Podle mě to byla normální tiskovka před trunajem. Položili mu dotaz ohledně zdraví a Andy to ze sebe začal soukat :(
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak je dost možné, že by se soupeř ani takhle nerozběhl, kdyby byl Andy stoprocentní.. :) Nechat se zmást jednou vyrovnanou bitvou by nebylo rozumné..na jednu stranu je škoda, že to Andy nevyhrál, v dalším kole by věděl, jestli jeho tiskovka byla unáhlená nebo ne. Ono držet se v jednom zápase není to samé jako držet se ve dvou po sobě..
Reagovat
smazaný uživatel
Roznehnutého skor v zmysle ako nedávneho vitaza z Dohy..

Ale áno, az celý turnaj by ukázal ako na tom Andy zdravotne je...Na druhu stranu zreb to bol tazký, pri viac stastia mohol mat prve 2-3 zapasy priaznivé a boli by sme mudrejsi...Mozno by stálo za pokus obehat nejaké 250ky, 500ky nech si vyskusa 5 zápasov serii s hracmi druheho sledu.
Reagovat
Patik
Podľa mňa cítil po zápase že je tam ešte nádej vrátiť sa po úspešnej operácii..preto to po zápase tak neprežíval..
Reagovat
Mayo
To video :D každopádne super ak to nevzdáva
Reagovat
kada.tom
tak tedy RBA nedopustil, aby skončil ... a co nám teď poví Andy?
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda, smutný záver. Pevne verím, že to nebol posledný zápas. Andy ukázal svetlé momenty, vyslovene chýba herná prax, v tom piatom sete sa Andy zasekol a zrejme trochu zľakol možného víťazstva.

Samozrejme Andyho tá noha zrejme bolí, a ja nie som lekár prirodzene. Ale mohol by to ešte skúsiť, dnes mohol kľudne vyhrať a s víťazstvami ustupuje aj bolesť...
Reagovat
ttopi
Dvojnásobný vítěz OH, vítěz W a turnaje mistrů se zalekl možného vítězství ...
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme. Tiež je len z masa a kostí, najme ked je dva roky bez výrazného úspehu.
Reagovat
smazaný uživatel
tu oslavu na konci si RBA mohol odpustit
Reagovat
George_Renel
Proč?
Reagovat
Krisboy
Aby to nevypadalo, že je rád, že vyhrál.
Reagovat
ttopi
Taky jsem to moc nechápal. Je to vůči Agutovi celkem nespravedlivé. Musel hrát 5 setů a Murray nebyl vůbec zadarmo. Nevím, proč by se nemohl upřímně zaradovat, jen aby to nevadilo okolí.
Reagovat
Herbert_Hoover
RBA měl neskutečně nezáviděníhodnou pozici už před rozpinkem..z psychologického hlediska, navíc se pak ukázalo, že mu Andy nedá nic zadarmo a že je úderově jistější, než se možná očekávalo a schopen být konkurenceschopný v delších výměnách..o to spíš mi přijde logické, že měl radost z výhry, páč neporazil vyloženě jednonohého hráče, který by se nechal šestkrát ošetřovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Takto, na jednu stranu to mohlo vyzniet pozitivne, ze Andyho stale povazuje za konkurencie schopneho a ze bol stastny, ze ho porazil. Na druhu stranu mi to, ale prislo neuctive, sa tam radovat, ked Andy uz v poslednom sete ledva chodil a bolo vidno, ze ho to fakt boli.
Reagovat
George_Renel
Na druhou stranu hrál nejen proti soupeři, ale i proti 90% diváků.
Reagovat
George_Renel
Jakmile se Petra uklidnila, dohrála to v obrovské pohodě. Snad jí vydrží ještě dlouho.
Reagovat
kada.tom
no, a teď je už asi s Andym konec, škoda
Reagovat
smazaný uživatel
No ak to Andy projede, k čomu ide nemilordne v ústrety. Tak ako dôvod vidím najma v nerozohratosti a z toho vyplyvajúceho nedostatku sebavedomia. Tie haluze, čo zahral kraťasy do výšky 5m, keď sa žiadal winner a pasívna hra na začiatku piateho, to bola vyslovene otazka sebadovery.

Ale ten kurz 1.18 na Bautistu sa naozaj ukazal ako nezmyselný. škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně i kurz na to, že Murray uhraje set byl skoro 2, dva sety přes 3 myslím. To nebyl zápas Murray.Djokovič, kde by neuhrál ani set.
Reagovat
Herbert_Hoover
6:4 6:4 2:1 30:0..pak ještě brejkbol za stavu 4:4..pokud by to Bautista nevyhrál, tak bych jej fakt poslal rekomandem se žádostí o práci v charitě..při vší úctě k Andymu, s Bautistou ten pavouk bude zajímavější :)
Reagovat
smazaný uživatel
Andy mal BB ako prvy v koncovke prvého :)

Ale kazdopádne nesuhlasim. Ak by sme sa bavili o potenciálnom vitazovi alebo aspo kandidátovi na SF, top 10 hracovi...Bautista zdaleka nesplna ani jedno a ja osobne by som neucast Bautistu na turnaji ani nepostrehol...
Reagovat
Herbert_Hoover
Měl, dokonce měl brejkbol jako první na počátku druhého..ale ten třetí set vyloženě Bautista prokaučoval. Nakonec to mohlo být "v klidu" 3:0 a po tomto příspěvku by tu ani pes neštěkl. Výstřel do tmy, pokud to nebylo na tiketu.

Oproti současnému Andymu je Bautista nebezpečnější protivník, tudíž je za mě dobře, že jde dál. Andy se držel v dnešní bitvě ale válku nemohl vyhrát. Těžko si představit, jak by se asi cítil na druhý den, pokud by ten pátý set šel třeba do TB..bolest určitě musel cítit, proto se soustředit na hru bylo v některých momentech asi dost náročné. Prostě nemáš čistou hlavu. S tím kurzem se dalo pracovat zejména z důvodu, že není Bautista žádný mentální titán, Andy vytvořil velkou kauzu a hráči se pak hraje velmi těžce. Proti dosluhující legendě, na jeho posledním AO..nicméně open byl 1.88 na Bautistu.. :)
Reagovat
ttopi
Podle mě to zas takový nesmysl nebyl. Já jsem předpokládal, že Bautista v klidu vyhraje. Prohrál 2x v TB, teď už je to jeho jízda. Navíc když se dostalo ven, že Andyho bolí i nazouvání ponožek a cvičný zápas s Djokovočem skončil debaklem a skrečí, všechno výhře Bautisty nasvědčovalo. Navíc je třeba přihlédnout k rozehranosti. Zatímco u Murrayho to byla velká neznámá, Bautista vyhrál turnaj, kde dal Djokoviče a pak i dobře hrajícího Berdycha.
Reagovat
Mayo
Nesledujem síce ten zápas ale ak by otočil bolo by to skvele. Ale ta noha musí bolieť, brr :/
Reagovat
Ereinion
řekl bych, že ho bude bolet hlavně zítra...
Reagovat
Patik
Andy je na koni ku predu tlačený celým štadiónom..bolo by kruté keby prehral rozhodujúci set..nato že má problémy s obúvaním a obliekaním si ponožiek vydržať 5 setový zápas s prehadzovačom je naozaj obdivuhodné..bojuje srdcom.
Reagovat
MorusRubra
Bautista není schopný porazit polochromého spoluhráče, kterého bolí každý krok. Místo, aby ukončil jeho trápení, nechá mu čuchnout a valí do 5. setu.

Mimochodem, Andy se po kurtu šourá hůř jak vrchní šourač Kyrgios.
Reagovat
spaniel
Je to protihrac.
Reagovat
ttopi
:D
Reagovat
MorusRubra
Hups:)
Reagovat
smazaný uživatel
Andyho som zapol až na úvod štvrtého. Podľa mňa to vôbec neni herne zlé. Čo myslíte?...
Reagovat
kada.tom
není to vůbec zlé, záleží jak moc ho ta kyčel bolí, ale řekl bych, že ho bolela hlavně na začátku utkání, teď to na něm není tak znát
Reagovat
MorusRubra
Frčí na endorfinech?
Reagovat
kada.tom
ale vyběhá to, co by Kyrgios nevyběhal
Reagovat
smazaný uživatel
Teraz sa zhoršil, mal 30:0 na príjme v piatom sete za stavu 1:0, tam začal extrémne kaziť a kazí doteraz.
Reagovat
kada.tom
Andy paráda, za stavu 2-0 na sety jsem ani nedoufal, teď to vypadá mnohem líp a ještě mu fandí snad celý kurt :-)
Reagovat
smazaný uživatel
neskutocny bojovnik
Reagovat
mahycek
Jakej funguje stream na Petru ? Kromě dvou TV ať si to
pustím ještě na monitoru.
Reagovat
SwissMaestro
Jestli to vážně zraněný MurrAy otočí tak je to hrdina. Velký bojovník už teď :(
Reagovat
Herbert_Hoover
Spíš by pak měl začít pracovat Bautista v charitě :)
Reagovat
ttopi
Měl už Murray vůbec BB? Nebo to Agut podává na suteréna?
Reagovat
Herbert_Hoover
Měl pět z toho jeden využil :)
Reagovat
ttopi
Aha, tak to sorry. Já koukám průběžně po 5-10 minutách a vždycky jsem viděl, že si Bautista svůj servis uhrál. Tak mi to zrovna asi uniklo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Roger zatím v klidu. Příjde mi, že hodně zkouší. Síť, SABR, chodí hodně na sako, čopuje. Ale servis luxusní. Istomin si na returnu ani nečuchne.
Reagovat
EllNino
Zatínco Andreas Seppi a Alex de Minaur svoje zápasy zvládli a jsou po výhrách nad Johnsonem a Sousou ve 2. kole, Tennys Sandgren a Cam Norrie končí hned v 1. zápase ... pro Sandgrena to znamená, že neobhájí loňské čtvrtfinále
Reagovat
mahycek
Nevím, nevím jestli to Andy otočí? To by byl skoro
zázrak a Kvitovka se dostane na kurt o půlnoci Melbornského
času.
Reagovat
Mayo
Andy Murray z roku 2012 by to otočil.
Reagovat
ttopi
Ten by se do stavu 0:2 nedostal, takže by neměl co otáčet.
Reagovat
Krisboy
A co s Nandem ve Wimbledonu (kterej potom vyhrál celej)?
Reagovat
Herbert_Hoover
To ale nebylo v roce 2012.
Reagovat
Krisboy
Ale byl to Murray ve vrcholné formě a o to jde.
Reagovat
spaniel
Spinava noha dramatizuje. Come on!
Reagovat
Mayo
Ako hra? Je to príšerne, pohyb?
Reagovat
Pe3k
Není to tak příšerné jako tvoje komentáře...
Reagovat
vojta91
v zápase snů vyhrál Opielka ve 4 setech.. všechno tie-breaky.. 47 es Isner, 40 Opielka, z toho 6 z druhého podání! doufám, že Reilly konečně ukáže svůj obrovský potenciál, který v něm dříme a na který tu již dlouho upozorňuji..
Reagovat
Frantz
nevi nekdo, jestli uz je v Melbourne optimalni teplota vzduchu, tlak + vitr, ze by mohl nastoupil pan Federer?
Reagovat
Mayo
Egoista práve nastúpil.
Reagovat
smazaný uživatel
Vedení AO musí počkat na zprávu z hydrometeorologického ústavu, aby poslali Federera na kurt. Pro jeho vstup do zápasu jsou přísné normy, které navrhli Ilumináti a musí se plnit do posledního bodu. V případě, že by Federer začal prohrávat, tak je záložní řešení spustit déšť a zatáhnout střechu.Musí postoupit prostě za každou cenu
Reagovat
Patik
Dážď organizátori púšťajú len keď prehráva Rafa na antuke. :)
Reagovat
ttopi
A když jsou fakt velké obavy, tak přeloží Rogerův zápas na jinou dobu, ale soupeř se nedozví na kdy. Pak ho přijdou vzbudit, ať je za 5 minut na kurtu. Roger pak slaví snadné vítězství.
Reagovat
smazaný uživatel
Boli ma srdce, ked vidim Andyho ako sa snazi, pritom vieme, ze ho boli aj ked na tom kurte len stoji :(
Reagovat
George_Renel
s tím upracovaným, spíše udřeným tenisem co převádí nemá s tím zraněním šanci.
Reagovat
Herbert_Hoover
Navíc proti upracovanému soupeři :))
Reagovat
mahycek
Tomík by se mohl potkat s Nadalem, ale to jsem asi velkej
optimista, navíc Nadala čeká druhý australan (Ebden) a pak
třetí (Minaur), to bude velice složité.
Andymu nyní moc nevěřím, až je mi ho líto.
Reagovat
mahycek
To mně trochu vyděsilo, ten výsledek Monfilse, když
nejspíše půjde na Rogera !! Protože Gael mu párkrát
připravil krušné chvilky. Aspoň na zkrácenej záznam se odpo
podívám.
Reagovat
Pe3k
No Monfils a pak Tsitsipas, už se moc těším... ;(
Reagovat
kada.tom
čekal jsem výhru od Tomáše, ale ve třech setech je to tedy nad očekávání, parádní vstup do turnaje, jen tak dál :-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Viděl někdo Gaela? Dva kanárky Džumhurovi vcelku zaujaly :)
Reagovat
Marduch
tak Dzumhura před pár dny smetl i Djokovič..
Reagovat
Krisboy
To se nepočítá, Djokoviče určitě nechal vyhrát. Z respektu.
Reagovat
peek
Berdych mi zatím bere dych!
Reagovat
mahycek
Viděl jsem jen posledních 20 minut. Je skvělé, že to šlo
tak hladce. Tomík ušetřil energii. Musel hrát asi fakt
dobře, jen tak pokračovat. Edmund zřejmě neměl den ??
vím , že Tom musel dobře servírovat. hned se musím
podívat podrobně koho má v pavouku.
A nyní na Murraye.
Reagovat
andeloo
Tomáš dokázal to co už jsme většina nevěřila to co letos dokázal bohužel žádný jiný český hráč nezopakuje.Hodně ůspěchu do dalších bojů
Reagovat
smazaný uživatel
Zdálo se mi, že Tomáš vyhrál TB s Rogerem. Možná v pátém setu. Kdy se potkají. V semi?
Reagovat
Herbert_Hoover
Na podzim v Basileji :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D

Ale bacha, Tomas ten zapas s Rafou muže tímto výkonem udělat. Zas tak šílené soupeře v pavouku nemá. Haase a Diego na hardu není nic moc extra.
Reagovat
EllNino
Svěží, nebojácný výkon, Tomáš se po tolika letech stal opět z loveného lovcem a bylo to vidět, hrál daleko uvolněněji než poslední sezóny :) ... teď se z něj ale zase postupně stává lovený ... už s Haasem :) ...

Výborý servis, hlavně skvělý return, výborná hra na síti :) Snad to vydrží co nejdéle
Reagovat
smazaný uživatel
Solidní výkon od Toma. Klíč k úspěchu byl výborný servis a skvělý return druhého servisu Edmunda, kdy mu bral veškerý čas na přípravu dalšího úderu a Edmund byl prakticky celý zápas pod tlakem. Je to smůla vyfasovat Berďu do prvního kolo, ale na někoho to spadnout muselo. Jen tak dál.
Reagovat
Herbert_Hoover
Vzhledem k tomu, že Edmunda porazil Uchiyama, nedokážu si představit, koho by musel dostat, aby měl pohodový zápas :) ten kluk je teď celkem mimo..ve třetím se trochu zbrchal ale už bylo pozdě..být tam méně zkušený soupeř a třeba nějaký grinder, ještě by měl jakous takous šanci :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist