V Barlettě skončila turnajová trojka i čtyřka

26. 3. 2008, 20:48
Aktuality 0
Dnes se na antukovém challengeru v italské Barlettě odehrály první čtyři zápasy druhého kola a hned se urodila dvě překvapení na úkor nasazených hráčů. S turnajem se loučí třetí nasazený Brazilec Marcos Daniel i turnajová čtyřka Vassallo Arguello z Argentiny. Oba nestačili na ruské soupeře. Ty ve čtvrtfinále doplňují Španělé Granollers-Pujol a Gimeno-Traver.
V Barlettě skončila turnajová trojka i čtyřka

Brazilský tenista Marcos Daniel na 3 týdny starý titul z kolumbijské Bogoty nenaváže. V italské Barlettě byl sice třetím nasazeným, ale už ve 2. kole nestačil na Rusa Kukuškina, který se musel prokousat sítem kvalifikace a v 1. kole porazit Rakušana Koellerera. Dvacetiletý Kukuškin má na svém kontě dosud pouze jediný start na turnaji ATP. Minulý rok ale dokázal vyhrát dva challengery, oba na antuce, která mu tak, zdá se, vyhovuje nejvíce. V pátečním čtvrtfinále si zahraje se Španělem Gimenem-Traverem, jenž si dnes poradil s krajanem Navarrem.

Dalším překvapivým čtvrtfinalistou se stal Yuri Šukin. Ten si po včerejší hladké výhře nad domácím Brizzim poradil i s turnajovou čtyřkou Vassallem-Arguellem a opět ztratil pouze 4 gamy. S ruským tenistou se na challengeru v Itálii příliš nepočítalo, jelikož v letošní sezoně neměl na svém kontě žádnou výhru. Teď už se ale osmadvacetiletý Rus může připravovat na pátační boj o semifinále, v němž si zahraje s turnajovou pětkou, Španělem Granollersem-Pujolem.

Zítra jsou na programu zbylé čtyři duely 2. kola, v nichž se představí i český tenista Jiří Vaněk proti Albertu Martinovi ze Španělska.

Challenger Barletta - středeční výsledky:

Dvouhra - 2. kolo:
Šukin (Rus) - Vassallo-Arguello (4-Arg) 6-0 6-4
Granollers-Pujol (5-Špa) - Galvani (Itá) 6-2 6-1
Gimeno-Traver (Špa) - Navarro (Špa) 6-3 6-4
Kukuškin (kv-.Rus) - M. Daniel (3-Bra) 7-6(5) 6-2

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist