V Praze odstartovaly kvalifikační boje na turnaj WTA J&T Banka Prague Open

25. 4. 2015, 12:06
Aktuality 266
V pražské Stromovce dnes odstartovaly kvalifikační boje na turnaj J&T Banka Prague Open. V prvním kvalifikačním kole se dnes na pražské antuce představilo celkem jedenáct českých tenistek, do druhého kvalifikačního kola postoupily jen čtyři z nich.
J&T Banka Prague Open

Nejvýše nasazená Lucie Hradecká vstoupila v Praze do kvalifikace hladkou výhrou nad krajankou Lucií Kaňkovou, která si dnes v pražské Stromovce odbyla svou premiéru mezi ženami. Hradecká vyhrála za necelou hodinu jasně 6-1 6-2.

"Mohla jsem asi hrát ještě líp, hlavně pohyb mohl být lepší," komentovala utkání Hradecká. "Ale s postupem jsem spokojená, mým cílem je samozřejmě dostat se do hlavní soutěže." Do čehož se vložil trenér Jiří Fencl. "Ne, tvůj cíl je nejdřív druhé kolo." Hradecká kývla. "Má pravdu, nejdřív neděle, pak až budu mluvit o hlavní soutěži," dodala s úsměvem aktuálně 73. tenistka světa.

Cennou výhru si v prvním kvalifikačním kole připsala teprve patnáctiletá Markéta Vondroušová, jež přehrála zkušenější krajanku Andreu Hlaváčkovou 2-6 6-3 6-3.

"Po mečbolu mi vůbec nedošlo, že už jsem vyhrála. Šla jsem si normálně sednout na lavičku a chtěla jsem pokračovat," smála se po utkání Vondroušová. "Až na servis jsem dnes hrála dobře. Už teď vím, že z Prahy určitě pojedu spokojená. Jsem moc ráda, že jsem vyhrála."

Kromě Vondroušové a Hradecké prošly do druhého kvalifikačního kola ještě další dvě Češky - Barbora Štefková a Martina Borecká. Štefková po boji udolala Polku Paulu Kaniaovou a v příštím kole změří síly s Lucií Hradeckou, Borecká postoupila přes šestnáctiletou Marii Bouzkovou, kterou přehrála 6-3 6-7 6-2.

• WTA INTERNATIONAL PRAHA •
ČR, antuka, 250.000 dolarů
sobotní výsledky (25. 04. 2015)
• Dvouhra - kvalifikace 1. kolo•
Hradecká (1-ČR) - Kaňková (ČR) 6-1 6-2
Štefková (ČR) - Kaniaová (Pol.) 4-6 6-3 7-5
Borecká (ČR) - Bouzková (ČR) 6-3 6-7 6-2
Vondroušová (ČR) - Hlaváčková (ČR) 2-6 6-3 6-3
Duqueová-Marinová (8-Kol.) - Vaňková (ČR) 7-6(3) 6-3
Ostapenková (Lot.) - Krejčíková (ČR) 1-6 4-6
Karatančevová (7-Bul.) - Abduraimovová (Uzb.) 6-2 6-0
Muhammedová (USA) - Skamlová (Slov.) 6-0 6-0
Koviničová (6-Č. Hora) - Malečková (ČR) 7-5 6-4
Bondarenková (Ukr.) - Mendesová (ČR) 6-4 6-2
Ozarikiová (Jap.) - Duševinová (Rus.) 6-3 1-6 6-4
Jabeurová (Tun.) - Friedsamová (4-Něm.) 7-5 2-6 7-5
Krajiceková (Niz.) - Kulichkovová (Rus.) 0-6 6-2 6-3
TenisPortal.cz, jtbopen.cz

Komentáře

266
Přidat komentář
slacker
Teda ten blixa je ale "lidumil"
Reagovat
smazaný uživatel
75 díl
Reagovat
Roger_Federer
Velmi specifická odrůda trolů mohou být tzv. ?grammar nazis?, lidé chorobně lpějící na gramatice či výskytu překlepů. Samozřejmě je možné, že jde prostě jenom o člověka co opravdu nedokáže překlepy a chyby vystát, ale je zde velké nebezpečí, že z původního neškodného opravování se snadno může stát trolem.
Reagovat
Fandina
To, že neumíš psát bez pravopisných chyb je tvůj problém. Ne můj. Jsi nemocný psát o Fandině a pořád v tom pokračuješ. Je to tvůj problém, tvoje obscese.
Reagovat
Roger_Federer
To je strasne komicke, z tvoji strany k popukani.
Podarilo se mi zdablovat omylem tento prizpevek, poslat ho 2x, behem 3 minut jsi mela nutkavou potrebu reagovat na oba..To co ty tady napises je uplne jedno, protoze kazdy, opakuji kazdy kdo sem chodi pravidelne a nema v hlave blato si uz udelal o tobe jasny obrazek.
Bud se ti vychyba obloukem a nereaguje na tvoje vykriky, nebo to vzdy zchyta a je tabou vzdy napadnut.
Reagovat
Fandina
Mě je úplně jedno, co si o mně nějaký xy na veřejném webu myslí. Já si myslím také ledacos, o tobě, že nic jiného než TP neznáš a myslíš si, že každý druhý to má také tak. Ale nemá. Já tu píši jen pro zábavu a co si o mně kokoli myslí je mi ukradené. Je mi to fuk.
Reagovat
Fandina
Názor tvůj nebo kdokoli jiného na mě je tak irelevantní, že nemá cenu se tím zabývat.
Reagovat
Fandina
A ještě dodatek. Nikoho tu nenapadám a kdo to tvrdí, lže.
Reagovat
Fandina
A je mi ukradené, jestli na mě někdo reaguje nebo ne. To je to poslední, co mě zajímá. Ale to ty nikdy nepochopíš. Nerozumíš tomu.
Reagovat
Roger_Federer
:0), dokonce 4 reakce, tak moc te muj vyplod zaujal..Dekuji dekuji.
Reagovat
Fandina
Dobře tedy. A je to pro tebe tak důležité, kolik tu kdo napíše reakcí? Mně je to úplně ukradené. Ale všemu rozumět nemusím. Jak jsem psala. Považuji tě za nemocného, postiženého obscesí Fandina a vůbec nerozumícího lidem. Může to být jinak, ale to je tvůj problém. Já tě považuji za nemocného.
Reagovat
Fandina
A znovu opakuji, kdyby mi tisíc lidí na TP napsalo cokoli, budu se zabývat jen rozumnými věci, nesmysly neřeším.
Reagovat
Fandina
oprava ... věcmi
Reagovat
Roger_Federer
Jiste protoze si arogantni.
30 lidi ti vysvetluje stejnou vec uz nekolik let a jedine co jsi udelala je ze se vsem vysmivas a pises ty same nesmyslyne odpovedi furt dokola.
Ne nejsem tebou nijak posedliej povazuji te za dementa, rad a umyslne te skadlim..
Reakce je vzdy smesne stejna..Pohodim bananek opicka doleti a sezere.
Navic stejny problem mas z dalsimi x nicky (lidmi), takze problem neni ve me ale v tobe.
Reagovat
Fandina
I kdybych byla nevím jak arogantní, tak ti do toho nic není. Jsi nemocný. Trpíš obscesí o mně a mně neustále psát. Jdi se léčit chlapče. Jsi případ pro psychiatra.
Reagovat
Roger_Federer
Nemas pravdu, jsi uznany dement.:)
Reagovat
Roger_Federer
Ty si smutny clovek..Porad vydis ve vsem demony A samou negaci.Vyjdi ven z toho sklepa kde te vezni..na slunicko.
Reagovat
Fandina
Ten, jako ty, kdo si zve psychiatry na nicky na veřejném webu není normální člověk. Jdi se léčit chlapče. Tvoje reakce nejsou normální.
Reagovat
Roger_Federer
Kolem se toc kolem se toc...
..rekni rodine, at se semnou spoji pres vzkaznik.
Proberu to snimi, jakym zpusobem ti pomoct, neco pro tebe udelat.
kdyz k tomu nemaji odvahu, ja jim pomohu, navedu je, jsou mista kde se o tebe dovedou postarat lepe, nez abys byla zamcena ve sklepe a sedela jenom u internetu..A ty svoje nesmysly psala furt dokola..
Potrebujes mezi stejne lidi..mezi stejne narusene jedince.
Reagovat
Fandina
Tos mě pobavil. Ten, kdo si bere na poradu psychiatra by chtěl radit druhým, co mají dělat? Pokud ti ještě nevysvětlil, co na veřejném webu máš psát, tak by to urychleně měl udělat. Ale chápu, že u někoho, kdo ani neumí psát bez pravopisných chyb, to lehké nebude.
Reagovat
Roger_Federer
A..Chapu, uderil jsem hrebicek na hlavicku..ze?
Rodina se o tebe nezajima, ty tady uz roky kricis o pomoc..
Proto se chovas jak mental?
Reagovat
Fandina
Jsi úplně mimo, nejsem ani odložená, ani nic jiného. Ale o tom, že máš si postižený nickem Fandina nepochybuji.
Reagovat
Roger_Federer
Tal mam, nebo jsem postizeny?
Reagovat
Fandina
Jsem jím posedlý. Trpíš obscesí Fandina. Permanentně mě oslovuješ, jako teď tohle vlákno. Promlouváš k Fandině. Je to nemoc.
Reagovat
Fandina
Jseš ... oprava ... jsi posedlý psát Fandině a o Fandině. Jsi nemocný.
Reagovat
Roger_Federer
Velmi specifická odrůda trolů mohou být tzv. ?grammar nazis?, lidé chorobně lpějící na gramatice či výskytu překlepů. Samozřejmě je možné, že jde prostě jenom o člověka co opravdu nedokáže překlepy a chyby vystát, ale je zde velké nebezpečí, že z původního neškodného opravování se snadno může stát trolem.
Reagovat
Roger_Federer
Velmi zajimave, mnohobtoho na tebe sedi uplne nezkutecne.
https://365tipu.wordpress.com/2015/03/31/tip090-co-je-to-internetovy-trol-co-delat-kdyz-nejakeho-takoveho-potkate/
Reagovat
Fandina
Jenže pravopis je tvůj problém, ty neumíš psát bez něj, napsala jsem ti to jen proto, že to považuji za problém. Tvůj problém.
Reagovat
Fandina
oprava ... neumíš psát bez pravopisných chyb.
Reagovat
fretek
Pardon. Když už pravopis, tak místo obscese má být obsese :-)
Reagovat
Oin
Jabeurovou jsem viděl včera proti Friedsamové a není to žádné ořezávátko :-)
Reagovat
smazaný uživatel
všiml sem si, že už ten svůj foto-průkazný materiál cpeš i na tennisforum. Víš co udělej? Napiš přímo organizaci WTA, že sou tam nekompetentní podmínky, aby s tím něco udělali, nejlépe tu katastrofu včas zastavily a zrušili ten turnaj.
Pak ze sebe určitě budeš spokojený.
Reagovat
Fandina
Nikdy nic není ideální. Každý víme, že se dají dělat věcí lépe. Ale lidi, co mají potřebu pořád do něčeho rýt nechápu. Do daní, do turnaje a pořád dokola. Takových lidí je a bude vždycky dost. Je mi jich líto.
Reagovat
Fandina
Nehledě na to, že je otázka jestli je do čeho rýt. Jedna velká tribuna na Spartě má malý sklon, ale neznamená to, že z ní není nic vidět. Dvě tribuny jsou v pořádku. Tvrdit, že je všechno špatně je nesmysl.
Reagovat
Frick
Tak koukám, že zase se tu rozjel nepěkný flame. Asi bych se to měl pokusit nějak urovnat.

Ano, přál jsem si, aby se v Praze konal WTA turnaj. A zároveň jsem to vnímal jako cestu pro návrat velkého turnaje na Štvanický centr, protože zkrátka se Štvanice mi jevila zcela logickým místem pro takovouto akci. Pokud vás to zajímá, tak na tom jsem se shodl i s takovou personou jako je Jan Kodeš. A jelikož jsem skutečně příliš velký magor, tak jsem se podíval do předvánočních komentářů a k mému překvapení zjišťuji, že Blixa byl rovněž přesvědčen o tom, že TKS je nesmysl, že to bude (cituji) "100% na Štvanici"

Byl jsem vzteklý na organizátory, jak to mohli takto stupidně vybrat. Před necelými 3 týdny jsem se pak vypravil na Štvanici, abych si ověřil něco, co mi bylo sděleno již v půli prosince, avšak tehdy jsem tomu nevěřil. Na Štvanici je tvrdý povrch! Nuže jsem se tak nějak smířil s tim, že proti Štvanici je jedna (bez vysokých nákladů) nepřekonatelná překážka technického rázu. Tehdy jsem si i říkal, že to třeba ve Stromovce nebude tak špatné, že bude vystavena velká tribuna, která bude moci nabídnout podobný výhled, jako hlavní (ta jednopatrová) tribuna na Štvanici. Nicméně, realita je o dost horší. Hl. tribuna je něco příšerného. Mizerná elevace nabízí velmi špatný výhled, v dolních řadách prakticky nulový. Pak je vcelku pochopitelné, že to člověka skutečně rozladí, když to všechno vidí.
Reagovat
Frick
- Architektonicky vydařený centrkurt, kterému chybí (tenisová) akce
- Stupidní rozhodnutí Kaderky o změně povrchu, které naruší koncepci celého areálu
- Bizarní tribuna v areálu, který je ABSOLUTNĚ NEVHODNÝ na pořádání takovéto velké akce.
- Každý se xichtí (Černoškovi, Kaderka), jak je všechno fajn.

Mne tohle zkrátka se.re :-(

Ano, samozřejmě, že v sobotu jsem problém s výhledem neměl. Ale co když (i přes nedobré počasí) ten turnaj skutečně přiláká ty lidi? Jak se bude z hlavní tribuny koukat, když bude obsazená třeba z 80%? S myšlenkou na to, že o pár km dále je centr, který tyto problémy nezná? Nicméně samozřejmě - hlavní část viny padá na Kaderku. Mne asi nezbývá než si přát, aby ten jeho nápad s hardem byl nějak mediálně zdůvodněn.
Reagovat
George_Renel
Ty si hlavně uvědom, že tvé řeči jsou nula, nula nic a ty se děláš mistrem světa bojovníků za to nic. Nejsi mistrem světa ale hovínkem v trávě. Místo snění a bdění na TP bych ti doporučoval návštěvu lékaře. Určitě se to dá léčit.
Druhá možnost je něco dělat, někým se stát, dát do kupy peníze a uspořádat turnaj dle tvých představ. Ale to chce PRÁCI......
Reagovat
dadaft
o tom, která tribuna je lepší a důstojnější, není pochyb.

ale v tomhle termínu, těsně před Madridem a Římem, se nedá hrát na ničem jiném, než na antuce.
Reagovat
Roger_Federer
Tak pokud cele tvoje snaha ma za ukol jenom dokazat, ze areal na Stvanici je lepsi a k tomu ucelu vhodnejsi, tak gratuluju.Je.
To se vedelo urcite uz pred loni a i 2009:).
To ze ti tady a jinde x lidi vysvetlovalo, ze akci-turnaj porada Cernosek a bude ji delat ve "svem" arealu na Sparte a ne tam kde ty myslis, ze ma byt, proste to ignorujes vlastne do tedka, jenom si meles svoje

Jediny schopny a ochotny promoter je Cernosek, turnaj zaridil, nachystal, vybehal, sehnali partnery=penize..Kdyby nebylo jeho a jeho tymu, videl bys v CR tak ho vno.
Takze pokud ti jde vubec o tenis?, jsi fanousek, muzes byt rad, ze tady nekdo po letech dovezl turnaj WTA..mel by ses mu(Cernoskovi) jit osobne omluvit, podat mu ruku a hlavne to uz tady prestat resit.
A pokud myslus, ze to umis lepe, prekvap.
Reagovat
marekv
To co Frick proziva neni o logickych argumentech. Ty jsou naprosto jasne. Proste majitel Sparty si porada turnaj u sebe v klubu - krystalicky jasne. To co Frick proziva je posedlost.
Typickym znakem posedleho cloveka je mj. i to ze logicky argument v zadnem pripade neprijima. Naopak je hnan svou posedlosti. Pojdme si vse shrnout:
1) Frickova posedlost neni nenavistna posedlost vuci Sparte. Frick je posedly tim, ze si preje, aby se turnaj konal na Stvanici.
2) Zakladnim kamenem posedlosti je, ze posedly si preje, aby se stalo neco, co je absolutne nerealizovatelne/nemozne. V tomto pripade by vznikla absurdni situace, kdy majitel jednoho klubu porada vrcholnou akci v klubu nekoho jineho.
Reagovat
marekv
3) Jak se posedlost rozvíjí ? Intenzitou ! Zprvu se dotycny spise ztrapnuje. Tu se mu nelibi Toi Toi budky, tu se mu zda, ze to tam bude smrdet (jiny divak ale tvrdi, ze nic necitil), tu se mu dokonce nezdaji webove stranky. Tu se mu nepozdava tribuna, jednou jsou to pivni lavice, podruhe neni videt. Zatimco k tomuto postaci sedet u compu, dalsi bod uz je akce. Posedly objizdi Prahu a obchazi tribuny, ktere foti (toto je prvni alarm, prechod z pasivity do aktivity). Tretim bodem je nasazeni vseho casu a energie. Dotycny nevaha psat ve 4:30 rano (!) elaboraty do diskuze. Nevaha hledat, co jiny uzivatel napsal v prosinci (!). Rozsiruje se take ´´pole pusobnosti´´. Posedlemu uz zdaleka nestaci jedna stranka, nejen TP, ale i ten.sf.rum a dokonce i fanouskovske stranky Nicole Vaidisove. Ptate se, co ma Nicole spolecneho s turajem ? Vubec nic. Ale posedlost je posedlost. I kdyby ve tri rano vysel na iDnesu nebo jinde clanek o turnaji, ve 3:05 uz bude diskuze zaspamovana fotografiemi tribuny, a informaci o tom ze tenisovy svet nemohlo postihnout nic horsiho nez turnaj ve Stromovce. Ctenari budou ale vysvobozeni resenim, turnaj by se mel konat na Stvanici. Jakykoliv argument o rozdilnych majitelich a jejich zajmech bude ignorovan.
4) Co proziva posedly ? Posedlost vycerpava nevyspanim, extremne vycerpava emocionalne. Katastrofou je turnaj samotny. Cim vice spokojenych divaku (a ze jich bude) navstivi utkani, cim vice se bude ukazovat, ze turnaj probiha naprosto normalne (jak taky jinak), tim tezssi stavy posedly proziva.
5) Kam az posedlost vede ? Dotycny si muze vse uvedomit a ve svetle chvilce navstivit odbornou pomoc Nebo taky ne. Treba si majitele Sparty ci nekdo od nich cte i diskuze k jejich turnaji a vi, ze existuje jedinec, ktery je dnem i noci posedly tim, aby se turnaj konal na Stvanici. Nikoli na Sparte.
Reagovat
misa
Dobře, ale ty jeho fotky dokládají, proč je asi na turnaj vstup zdarma. Výhled z hlavní tribuny je katastrofální.
Reagovat
blixa
No neřekl bych katastrofální ale tak nic moc. Myslím, že je to letos takový testovací brouk, jak to bude fungovat, kolik lidí přijde, jak to bude s dopravou a pod. Hlavní tribuna by pro dobrý výhled musela být tak 2x vyšší, ne-li víc, což by bylo dražší, dýl by se to stavělo a dýl demontovalo. Možná, když se ten tunaj etabluje a lidi budou chodit, tak se postaví tribuna pořádná ale taky denní lupen bude třeba za litr.
Reagovat
marekv
Naklady na takovyto turnaj jsou obrovske a vybirani vstupneho by tomu nijak nepomohlo. Vysoke vstupne by nezarucilo vysokou divackou podporu a hlavni myslenka je v tom usporadat WTA turnaj pro cesky holky, ale taky pro ceskeho fanouska. Ze je areal stisnenejsi a tribuna uplne idealni byt nemuze je jasne. Za katastrofu bych to ale nepovazoval. Jsem rad, ze se nasel nekdo, kdo takovou akci pripravil.
Reagovat
EllNino
Fricku, 2500 je kapacita areálu, ne centru ...
Reagovat
Frick
http://sport.idnes.cz/turnaj-wta-v-praze-ucastnice-dgx-/tenis.aspx?c=A150318_153949_tenis_tny

Třeba tady se píše o 2500 + 500
Reagovat
Frick
A hlavně si vem, že by to pak muselo znamenat, že na PÁ+SO by už kapacita šla na 2 000 míst.
Reagovat
VlS
Fricku, takže tebe štve, že ten turnaj v Praze je? Myslel jsem, že ty jsi za něj strašně horoval. Nejseš ty ženská? Neviš co chceš, ale nedáš pokoj, dokud to nedostaneš. Místo toho, abys byl rád, že máš turnaj s volným vstupem u frňáku, tak frfláš a frfláš.
Už jsem ti to psal před časem. Přestaň remcat a udělej to líp. Každej cock dokáže brblat, že se mu něco nelíbí, ale jen výjimky dokážou něco udělat, aby ta většina měla na co frflat.
Reagovat
Roger_Federer
Myslim, ze mu vubec nejde o tenis.
Reagovat
blixa
Aha, novinářské bláboly na iDnesu. To jako bereš vážně ? :D
Reagovat
Frick
http://www.itftennis.com/technical/technical-centre/faqs/court-regulations.aspx

Minimum seaing capacity (Stadium Court)

ATP
Masters 1000 Series: 12000 (combined), 10000 (non-combined);
Masters 500 Series: 7000 (outdoors), 6000 (indoors)
Masters 250 Series: 3500(outdoors), 2500 (indoors)

WTA
Premier Mandatory: 10000 (outdoors), Tour Approved (indoors);
Premier 5: 7500 (outdoors), 4500 (indoors);
Premier: 5000 (outdoors), 4000 (indoors)
>>>International: 2500

------------------------------

Taky bláboly?
Reagovat
blixa
To je obecné, konkrétně se to řeší dohodou s WTA. Ty myslíš, že jejich zástupci si nespočítají kapacitu ? Asi neuměj do pěti, vidˇ:D
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsi tak chytrý tak předluž nějaké argumenty. Vařit z vody může každý, Frick už je předložil. Pokud je nemáš, tak tu nepiš.
Reagovat
blixa
Co to meleš, jaký argumenty ? O čem a proč ? Fric tu předkládá akorát svoji frustraci, žádný argumety. Argumety o čem ? K čemu ? Buď seš stejnej magor jako on, nebo se aspoň vyjádři.
Reagovat
smazaný uživatel
Troll jsi ty, my jsme ti tu předložili články v nichž se píše o určité kapacitě a ty jsi nepředložil nic, čím bys podložil, že je kapacita jiná.
Reagovat
Fandina
Ty si něco předkládal? Nevšimla jsem si. A to, že Frick tu půl roku píše o tom, že je to špatně, že má být turnaj na Spartě je pravda. Dali za ten turnaj desítky milionů korun a pak se najde někdo, kdo bude pořád rýt do toho, že to má být jinak. Tuhle třetí tribunu, ze které dnes dal fotky jsem ještě neviděla, ale nemám důvod si myslet, že se z ní vůbec nic neuvidí. Tomu nevěřím.
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D nic jinému k tomu nedodám. Potvrdilo se mi, že u WTA se častěji než u ATP objevují divní lidé, zlaté naše žabomyší války Roger vs Rafa.
Reagovat
Fandina
Pokud jsou pro tebe spory Rafa Roger zlaté časy nedivných lidí, tak k tomu nemám co dodat.
Reagovat
blixa
Jo "pán" je od ATP :D To jsi měl říct hned, nechtěl bych po tobě nemožné :D U vás v těch věčných válkách, jestli ho má většího Nadal, Roger nebo Nole už se jakákoliv myšlenka dááávno vytratila ... :D
Reagovat
blixa
Já beru za vážně Černoška, a ten se vyjádřil, že kapacita areálu je 2500. Novinářské bláboly mě nezajímají a nazývat je "argumenty" může jen naprostý idi.ot. Nehledě na to, o co tu vlastně jde ? O čem argumentuješ ? K čemu má ta argumentace sloužit ? Že kapacita centru není 2500 víme, a co jako ? Jsi vůbec schopný zformulovat nějakou myšlenku, cíl ke kterému se chceš skrze argumenty dostat ? Zatím čtu jen ještě horší bláboly než Frickovy.
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D Nic víc k tomu nedodám.
Reagovat
blixa
Jasný, takže nejsi. To i ten Frick je schopen dát dohromady nějakou myšlenku, ideu (sice pomatenou ale budiž). Koukám, že tu máme i větší experty :D
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.jtbank.cz/svet-ocima-banky/1167318-jt-banka-prague-open.html "V areálu pražské Sparty bude pro turnaj k dispozici centrkurt s kapacitou 2500 míst, dva hrací kurty a pět tréninkových." :))
Reagovat
blixa
No to je zase totéž. Tu myšlenku čekám ! K čemu sem sereš informaci, že centr měl mít možná 2500 míst, i když všichni zjevně vycházejí ze stejného - chybného zdroje a informaci jsou líní si ověřit. Centr nemá 2500 míst , a dál ??? Já čekááám ....
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Frick
Spočítal jsem to na 1883 míst. Do 2 500 tedy chybí 617 míst. Tedy 25% slibované kapacity není.

Hlavní tribuna - 1456 míst (28 řad po 52 sedadlech)
http://abload.de/img/dsc072023wua0.jpg

V.I.P. tribuna - 218 míst (6 řad po 36 sedadlech + 2 další sedačky)
http://abload.de/img/dsc06740ieujg.jpg

Stálá tribuna - 209 míst
http://abload.de/img/dsc07208auuy2.jpg

Nicméně - kapacita je do jisté míry papírová...

Výhled z 1. řady hl. tribuny
http://abload.de/img/dsc07204btohb.jpg

Výhled z 5. řady hl. tribuny
http://abload.de/img/dsc072050gqcw.jpg

Čili myslím, že 52 x 5 = 260 míst můžem pokojně odečíst...

Ani výhled z 10. řady není nic extra....
http://abload.de/img/dsc07208d8pgp.jpg

...a vlastně ani nejhořejší 28. řada není nic moc...
http://abload.de/img/dsc06299z4jpq.jpg

...sranda nastává, pokud někdo sedí před vámi, pohled cca ze 17. řady...
http://abload.de/img/dsc06538u1ygh.jpg

Takže paní Černošková - poděkujte za hnusné počasí a Petřinu neúčast. Tenhle váš úžasný centrecourt může nabídnout jakýsi základní výhled pro cca 1 000 lidí.
Reagovat
Frick
Jsou samozřejmě i sportoviště s lepším výhledem
1. řada
http://abload.de/img/dsc07212clufh.jpg

5. řada
http://abload.de/img/dsc07213leu9k.jpg

10. řada
http://abload.de/img/dsc0721517u1d.jpg

cca 20. řada
http://abload.de/img/dsc07218brunb.jpg

Samozřejmě, byla-li by to strana s empirem, pohovkama a lednicema, nebyl by ten výhled tak "čistý"....
Reagovat
smazaný uživatel
ty jo, tak to je síla a trochu nezvládnutá situace. Prakticky z deseti řad nejde pořádně vidět.
Reagovat
Frick
Pokud má řadu před sebou (obdobně vysoké) lidi, tak nevidíš v zásadě od nikud.
Reagovat
Fandina
Jdu tam v pondělí. Pak ti řeknu. První dojem dobrý. Ostatní tribuny na centru znám. Ty jsou v pohodě. Takže je potřeba si najít dobré místo.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a jak budeš hledat dobré místo, když půjdeš na finále a bude volných jenom prvních pět řad? :-)
Reagovat
Fandina
Tak mám smůlu. Na každém stadionu jsou lepší a horší místa. V Ostravě teď na FEDu byly také. V Praze v O2 jsou také. Vždycky jsou někde lepší a horší místa.
Reagovat
Frick
na Štvanickém centru by při návštěvě 2 500 lidí takovýto problém neexsitoval. A to je oč tu běží.
Reagovat
Fandina
Jenže ty jsi směšný, že vykládáš, jaké by to bylo jinde. Ale ono je to tady. Kdyby se ten turnaj konal v Paříži v areálu RG, tak by to bylo ještě lepší. Je zbytečné se s tebou o tom bavit. Na kdyby se nehraje.
Reagovat
Frick
Víš ono možná taky záleží na vzdálenosti. A z Prahy do Paříže je to trochu dále než ze Stromovky na Štvanici
Reagovat
Fandina
To byl příměr. Tady jde o to, že ten, kdo ten turnaj koupil, se rozhodl to dělat na Spartě. A je to jeho rozhodnutí. Jeho věc.
Reagovat
Fandina
Ty židle jsou super. To jsem čekala něco horšího. Jinak sezení pod budovou a VIP tribuna to tam bývalo i vloni. To je také dobré. Takže první dojem je výborný. Vymysleli to dobře. Padl na to jeden kurt a je to. Předpokládám, že další tribuny na sezení jsou vzadu, kde jsou kurty 1 a 2. Takže dojem dobrý. Líbí se mi to.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi fakt asi z jiné planety. Tohle je exemplární příklad diletantismu a všeho pepíkovství tady. :D
Reagovat
Fandina
Nevykládej o diletantismu. Nebyl si tam v životě a tady budeš něco řešit.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak víš, že jsem tam nebyl? ;) Navíc ty obrázky jsou vševypovídající, člověk tam nemusí být na živo, stačí fotodokumentace.
Reagovat
Frick
Jinak ještě dlužím kurty č. 1 a č. 2
http://abload.de/img/dsc072107tkkl.jpg

...pivní lavice....
Reagovat
Fandina
Aha, takže pro tebe je diletantismus fotka. To mi stačí.
Reagovat
Frick
Já se ten výhled snažil co nejlépe přiblížit.

Ano - z V.I.P. je dobrý výhled. Ale během hl. soutěže se tam zřejmě běžný návštěvník nedostane. Navíc na části míst překáží ve výhledu ta střední podpěra.
Reagovat
Fandina
Dvě tribuny znám, ty jsou super. Tribuna na místě bývalého kurtu se mi líbí těmi židlemi, takže to je plus. Také to mohly být tvrdé, nebo pivní lavice, jako vzadu na těch hracích kurtech. Židle dobré a pak je nutné hledat nejlepší místa.
Reagovat
Frick
Pokud bude tribuna obsazená, tak uvidíš.
http://abload.de/img/dsc06471aqu0b.jpg
http://abload.de/img/dsc06538xqurj.jpg

...pokud tedy nemáš 200 cm....

Sakra pochop - ta tribuna má příšernou elevaci. Jednotlivé řady sedaček se zvyšují jen velmi pozvolna. Zřejmě nemůžou být příliš strmé, protože by to pak nepovolil statik.
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D Je to fakt k smíchu. Už se nad tím bavíme všichni tady.
Reagovat
marekv
Fricku - doporucuji zvazit lekarske vysetreni. Nic proti tobe nemam, ale toto jiz neni bezna obsese, ale vazny zdravotni problem. Doporuceni k vysetreni ti vystavi tvuj prakticky lekar. Staci mu ukazat tyto prispevky, v podstate pod kazdym clankem.
Reagovat
smazaný uživatel
A kde je konkrétně v tomto problém? Frick tu předložil naprosto přesvědčivé argumenty. Tobě tohle nepřijde směšné?
Reagovat
Fandina
Píše tady o tom, jak je něco špatné, jen proto, že se mu to nelíbí. Dvě tribuny u toho centru znám, ty jsou v pohodě a věřím, že v pohodě bude i tahle třetí. Vím, že je málo pozvolná a že tam nemusí být všechno vidět. Ale tak to prostě bývá, že se ze všech míst dobře nevidí.
Reagovat
Roger_Federer
Jake argumenty?
Jedine oco tady cele mesice jde je ze Frick chce upoutat pozornost.
Jiste ze to neni nejhezci a nejvetsi areal na svete, ale ver mi ze jsem byl uz i na mnoha horsich.
Tento clovek tady stim obtezuje uz pul roku, aniz by byl schopen vysvetlit proc to resi tady! jak smyslu zbaveny.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, neznám kontext, tak jak to sem naskládal mi to ale přijde logické. Ale zkus(te) se oprostit od jeho nicku. Tebe to nepřijde přitažené za vlasy, že z prvních řad nejde vidět a když jsi malý tak nevidíš?
Reagovat
Fandina
V Ostravě jsem teď ve druhé řadě koukala do zábradlí. A když máš lístky do první řady tak tam koukáš také. A když sedíš úplně dole ve VIP zoně za umpirem, tak ti tam vadí ve výhledu. Koukáš přes jeho sezení.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, tohle beru, ale co potom s tím, když je člověk malý a nevidí přes někoho?
Reagovat
Fandina
Nevím. Rovně to tam úplně není, nějaký spád tam je.
Reagovat
marekv
Na ty Sparte to vypada celkem normalne, v podstate maximum co se tam asi dalo udelat. To s cim je zapotrebi aby se Frick lecil je neschopnost prijmout to, ze je neco jinak nez by si pral. Kdyz malemu klukovi pred hrackarnou reknu, ze mu to auticko nekoupim a on si lehne na zem ze ho chce, tak je to dano vekem toho ditete. U dospeleho uz je to problem, ktery je treba resit zavcasu, bo se muze rozjet do vaznych a trvalych nasledku. Frick tu totiz hlavne ukazuje fotky ze Stvanice, nebot je posedly tim, aby se turnaj konal tam. To je samozrejme nesmysl, nebot poradatel si turnaj porada ve svem klubu, proste tam, kde chce on a ne Frick. Uz to kolik casu a energie tomu Frick venuje by minimalne konzultaci s odbornym lekarem chtelo.
Reagovat
smazaný uživatel
ale má pravdu, Štvanice je větší, hezčí a na všech kurtech je umělé osvětelná tudíž se můžou hrát i noční zápasy. Navíc je tam i mnohem lepší výhled. A 4 kurty mají tribuny. Tudíž je to dostatečná kapacita pro turnaj WTA Premier ale na to nejsou peníze, turnaj se měl prostě konat na Štvanici
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.cz.tennisservis.com/upload/gallery/club/476/full/qeacnc2y3.jpg
http://img.ihned.cz/attachment.php/240/52720240/NruogjJaVI7pm1EAWysPl685tK042QiC/Stvanice_Coloseum_010.jpg
http://top-10-in-prague.com/images/gallery/sport/tenis-stvanice_1.jpg
http://www.abmarch.cz/sites/default/files/styles/big/public/01_nadhled_sz_upr_kopie.jpg?itok=YJB1ko6z
Prostě se mělo hrát na Štvanici.
Reagovat
Fandina
Jenže se hraje tady. Někdo turnaj koupil a dělají ho tady. Je zbytečné to řešit. Organizátor ho dělá tady.
Reagovat
smazaný uživatel
a to je podle mě blbost, proč tam tu Štvanici teda máme, to můžou zbourat když je k ničemu. Radši budou montovat tribuny než aby využily krásný a velký areál.
Reagovat
marekv
Kvitovka - tohle je strasny nepochopeni. Nikdo ze Stvanice nemontuje tribuny ve Stromovce. Ty si montuje majitel Stromovky. Na Stvanici at si montuji ci nemontuji co chteji, at si hraji v noci nebo ve dne - jejich vec, ne majitele Sparty.
Reagovat
Fandina
Protože rozhoduje ten, kdo turnaj organizuje. Na Štvanici je to super, ale centr zvenku ještě vloni potřeboval údržbu. A například na těhle židlích se určitě bude líp sedět, než na těch sedačkách na centru na Štvanici. Ono všechno má svoje.
Reagovat
smazaný uživatel
ale na těch sedačkách prý není nic k vidění
Reagovat
Fandina
Nevím, ale logicky tam něco k vidění být musí. Je to pozvolné a sama si přece viděla něco na kurtu, ne?
Reagovat
Roger_Federer
To te princezno muzu ubezpecit ze na Stvanici se nikdy nocni zapasy nehraly.
Kdyz tam byval turnaj WTA program zacinal v 10:00 a posledni zapasy sr hravaly kolem 5-6 odpoledne.
Varis tady z vody ty a Frick, resite a idealizujete si tu neco co jste vzivote poradne nevideli, nezazili..
Reagovat
smazaný uživatel
ale já říkám že můžou se tam hrát noční zápasy, pokud nevydíš tak tam jsou obří světla
Reagovat
smazaný uživatel
já na ECM Prague Open 2009 byla a byl tam krásný výhled, i druhý kurt měl televizní pohled.
Reagovat
Roger_Federer
Tx si tam byla ve 12 letech a pamatujes si ze 2kurt byl televizni?
HM..
Pokud ja vim tak na dvojce kurtu je par sedacek v pravo a dalsich x lidi museji stat nahore a divat se dolu na kurt jako do "bazenu", vybehu zvirat v zoo.
Reagovat
smazaný uživatel
no ano jako z mých 12 let si toho pamatuji hodně. V roce 2007-2008 jsem byla na ECM Prague Open
Reagovat
Roger_Federer
:)..dalsi diskuze bude zbytecna.
Reagovat
marekv
Kvitovka - nikdo natvrdi, ze Stvanice neni lepsi areal. Ale majitel Sparty si porada turnaj ve svem klubu. Az budou na Stvanici chtit, necht si ho usporadaji take. Nikdo jim v tom nebrani.
Reagovat
smazaný uživatel
No teď ho těžko budou pořádat na Štvanici, protože turnaj WTA se nemůže hrát ve dvou městech za 1 rok. Dřív ano Paříž a RG ale RG je GS
Reagovat
blixa
Tak měli stejnou možnost to nabídnout WTA jako Sparta. Že to neudělali je problém I.ČLTK. Třeba vůbec nechtějí něco takového pořádat. Nechápu, proč jim tam ten turnaj furt někdo sere. Sparta si ho zařídila, Sparta ho má. Hotovo. Štvanice je out.
Reagovat
marekv
Jo, tak to se meli rozmyslet driv, casu meli habadej. Ale hlavne - my ani vubec nevime, jestli ho chce majitel Stvanice taky poradat, protoze se jiz roky k zadnemu wta turnaji ani zdaleka neodhodlal a ani zadnej neavizoval. My tu proste resime absurdni posedlost jednoho prispevatele.
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D Jistěže stačí. Na té fotce je to zřetelně vidět. Kdyby fotky tuto funkci - ukazovat realitu - neměli, proč by potom riskovali fotoreportéři v zahraničí své životy a fotili tamější události?
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za fotodokumentaci ted sdílím podobný názor.
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj, nevite prosim, jak se jmenuje pisnicka, co hraje v 4:55

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/11044330241-fed-cup-2015

dekuji predem :)
Reagovat
smazaný uživatel
nevím není to moc dobře slyšet
https://www.youtube.com/watch?v=m-M1AtrxztU
https://www.youtube.com/watch?v=yOLm0Ljce0w
https://www.youtube.com/watch?v=CGyEd0aKWZE
nevím jestli je to jedna z nich, možná ano, ale vážně to není moc dobře slyšet
Reagovat
George_Renel
jak a zda se o tenis podělí: http://www.digizone.cz/clanky/stanice-o2-sport-bude-mit-studio-v-kellnerove-o2-arene/
Pokud tedy bude fungovat i slíbený mozaikový výběr zápasů, mohlo by to být hodně zajímavé.
Reagovat
Fredy
Velká gratulka k postupu do 2. kola kvaldy. Markéto pojď! :)
Reagovat
smazaný uživatel
nádherný výkon...až na ty dvojchyby...máme tu novou Vaidišovou
Reagovat
smazaný uživatel
Hlaváčková je už marná... Markéta jí aspoň ukázala, co proto :))
Reagovat
smazaný uživatel
Bez problémů vyhraje první set, druhý ztratí o break, třetí po boji prohraje... Je uplně jedno jestli proti ní stojí hráčka top100 nebo patnáctiletá holka...
Reagovat
tommr
Andrea má zřejmě nějaký problémy s fyzičkou, který jí nedovolujou odehrát celej zápas ve stejným nasazení - jinak si to její pravidelný odpadávání v závěru nedovedu vysvětlit ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli to dnes bylo fyzičkou... Co jsem sledovala čísla, tak ve 2. a 3. setu si Andrea nedokázala vyhrát podání, ale podání Vondruškové dokázala získat bez větších problémů..
Reagovat
smazaný uživatel
neměla šanci ani s fyzičkou
Reagovat
PH94
Markéta překvapila :) Paráda :)
Reagovat
PH94
Nevíte kolik je za to bodů? :)
Reagovat
smazaný uživatel
10 bodů http://en.wikipedia.org/wiki/Women%27s_Tennis_Association
Reagovat
smazaný uživatel
10
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Markéto, ale mrzí mě že v Marakéši nebude Nicole :( to je velká škoda
Reagovat
EllNino
Markétka vyhrála nad Andy, tak to je bombička, jen tak dál :) v 2. kole nepříjemná Ons Jabeur, která nedávno hodně proháněla Wozniackou :) no uvidíme
Reagovat
smazaný uživatel
Božskej zápas Ons s Karolkou ... nadchnul spoustu diváků. A gratulka Markétce.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Markét. :-)
Reagovat
Vaslab
Super vítězství, určitě jí dodá spoustu sebevědomí :)
V žebříčku se mj. posune o cca 200 příček :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli to bude tak, že v pondělí bude hrát horní polovina pavouka a v úterý dolní polovina, tak budu maximálně spokojen. :D
http://www.jtbopen.cz/files/MDS.pdf

Katka bude hrát proti Begu letos už potřetí. Zatím to má 1:1 (v Shenzhenu výhra, na AO prohra). Begu je sice nasazená šestka, ale určitě tam byly těžší soupeřky. Tak snad se Katce v Praze poprvé podaří postoupit do 2. kola...

Další zápasy, které bych chtěl vidět:
Goerges - Koukalová
Bencic - kvalifikantka (to se bude hrát určitě v úterý)
Vesnina - Čepelová

Celkově hlavně v té spodní polovině jsou samé zajímavé zápasy...
Reagovat
EllNino
v pondělí budou určitě chtít odehrát hodně zápasů si myslím :) takže nevím nevím
Reagovat
smazaný uživatel
To by bylo v háji. Já doufám, že v pondělí bude pršet. :D Můžu buď v úterý nebo možná ve středu, ale to už se bude hrát 2. kolo... V pondělí se má hrát 15 zápasů a v úterý třináct. Ale v pondělí se ještě bude dohrávat kvalifikace...
http://www.jtbopen.cz/cs/program/program-turnaje
Reagovat
EllNino
no pršet bude hlavně v úterý, to je téměř stoprocentní ;) :)
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím. V úterý má být největší zima, ale déšť tam vidím v pondělí. :D
http://pocasi.seznam.cz/praha
Reagovat
EllNino
http://pocasi.idnes.cz/?t=img_s
Reagovat
smazaný uživatel
Když si najedeš na Prahu, tak je to stejný jako na seznamu... :)
Reagovat
EllNino
jojo, ale kdo ví :) já doufám, že nebude pršet vubec :) ale to jsekm asi naivní
Reagovat
horska.kraslice
Ale to klidně může být. Otočí se směr proudění vzduchu a všechno bude jinak. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Chci se zeptat pro ty kdo dnes navštívili Stromovku. Bylo tam dnes hodně lidí nebo tam nebyl téměř nikdo. Moc děkuji za odpověď
Reagovat
Frick
Na kvaldu to špatné nebylo. Ale tlacenice fakt ne-e.
Reagovat
smazaný uživatel
díky. Tak je jasné že na kvaldu nebude plno, ale evidentně je o turnaj zájem. Ale silně pochybuji že kapacita 2 500 lidí bude stačit. Už na úvodní kola by mohlo být dost plno
Reagovat
Frick
Kapacita centru je asi 1800 míst. 2500 je kec.
Reagovat
smazaný uživatel
aha tak to jo. No nevím pokud bude ve finále Češka tak bude velká tlačenice.
Reagovat
Roger_Federer
Pocitals to?..
Dod sem fotky.
Reagovat
paulmara
Frick má pravdu s kapacitou hlavni tribuna cca 1530 = 17*3*30
Reagovat
mrafe
Já jsem četla rozhovor s Černoškem, kde říkal, že kapacita areálu je 2500 míst, ne hlavní tribuna.
Reagovat
blixa
Přesně tak, Frick zase bájí :D
Reagovat
Frick
2 500 by měla být kapacita centru
Reagovat
blixa
Kecáš. Kapacita areálu. O kapacitě centru nikdy nebyla řeč.
Reagovat
EllNino
kdyžbude skoro celej tejden pršet, tak si myslím, že tě to "plno" brzy přejde
Reagovat
Frick
Asi ano, bohužel.
Reagovat
EllNino
myslím, že je reálný, že se to protáhne do neděle, protože v sobotu má taky pršet ...ale kdo ví, česká meteorologie :)
Reagovat
smazaný uživatel
Super Markéto!!!!! Pojď
Reagovat
Frick
Ma slušnou podporu.
Reagovat
Frick
Z hlavní tribuny je z prvních pěti řad vidět velké ho.vno.

Z hořejšich je to jen o něco lepší. Ale nesmí sedět před vámi někdo, kdo je stejně vysoký jako vy. Neřku-li vyšší.
Reagovat
marekv
Já sem si tam zas dal paštiku a byla moc paštikovatá a kyselo zas moc kyselý.
Fricku - myslím, že by bylo rozumné, abys popřemýšlel, kde jsou hranice trapnosti.
Reagovat
Frick
Co je nerozumného nad tím, že hodnotím areál na základě osobní návštěvy?
Reagovat
marekv
Fricku - ty si se proste nesmiril s tim, ze turnaj neni na Stvanici, ale ve Stromovce. A ted uz se od tebe jen dozvidame, co vsechno je spatne. Proste majitel klubu si porada turnaj na svych kurtech a je treba se s tim jako dospely clovek vyrovnat.
Reagovat
Frick
Absolutně organizátoři neměli žádnou sebereflexi, že by třeba naznačili, že to není ideální. Vytrvale lžou o kapacitě. Já nastavují zrcadlo.
Reagovat
blixa
Prd zrcadlo, ty nám jen ukazuješ svoji obsesi ;-)
Reagovat
VlS
No, nesmíš bejt malej, jestli jsi, tak jen tvoje chyba:-)
Reagovat
Frick
Kolem 180 cm. Pokud by za mnou seděl někdo se 170, neuvidí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si prohodíte místa a budete vidět oba. :D
Reagovat
Oin
Byl jsem se podívat, odešel jsem ale předčasně, neb za chvíli začíná basket. Máňa Bouzková mě zklamala, čekal jsem more :-)
Reagovat
Frick
Čistička smrdí, že bych se z toho poblil.
Reagovat
blixa
Turnaj jen pro opravdové fandy ! Měkoňové odpadnou ! :D
Reagovat
marekv
Já už byl úplně špatnej, že se Frickovi něco stalo, půl dne už nenašel na turnaji nějakou chybu, naposledy se mu nelíbil web turnaje (ten je samozřejmě v pořádku a dobře přehlednej), ale koukám, že je vše v pohodě, Frick žije.
Reagovat
Frick
Zápach zatím vyfotit nejde. Ale otevři si žumpu, a bud u ni.
Reagovat
EllNino
nikdo tě nenutí, abys tam chodil ...
Reagovat
Frick
Takže podle tebe je to v pořádku, že je tu smrad jako když přijede vysávat ho.vnocuc...?
Reagovat
EllNino
mně je to hlavně uplně jedno, já tam nejedu, já se budu divat v klídku u tv a nějaká čistička mi bude uplně ukradená :) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda nic necítil.. :D
Reagovat
Frick
Během zápasu Andrejky a Markéty to cítit bylo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ahaa.. :D No, to už jsem tam nebyl.. Ale během dne (odcházel jsem po zápase Marie), tak do té doby to cítil nebylo.. :-)
Reagovat
marekv
Ale to víme všichni, že nic cítit nebylo, ale Frick to tam dvě minuty cítil a tak o tom zaplevelí všechny diskuze. Kdyby tam něco cítit bylo, tak je to senzace v hlavním vysílacím čase typu ''smradlavej turnaj''. Ostatně, WTA ostře kontroluje všechny aspekty při žádosti o konání turnaje.
Reagovat
George_Renel
Smrděl tam on sám....
Reagovat
Roger_Federer
"Během zápasu Andrejky a Markéty to cítit bylo."

Jsi fakt takovy magor, nebo se snazis byt jenom zajimavej?
Proc tam vubec chodis, kdyz to tady 5 mesicu jenom krytizujes a hledas kazdou chybu.?
Reagovat
Frick
je to jediné místo, kde jsem během poslední doby (jeden rok?) cítil zápach jako ze žumpy.

Ano, je to spíš okrajová věc, ale příjemné to prostě není.
Reagovat
Roger_Federer
Na to jsem se te vubec neptal.
Me zajima, proc jsi tam vubec chodil?
A proc jsi vlastne rozpoutal tuto nekolik mesicu trvajici dehonestacni valku z turnajem wta v Praze..
chapej, zajima me proc..co z toho mas a co tim sledujes..Je to osobni?
Nebo tak, vis co tvoje zarputilost a posedlost je zajimava, ale smysl to dava jaky?
Reagovat
blixa
To je úplně stejný jako při kauze "daně". Frick je duševně nemocný člověk, kterého průběžně posedají těžké obsese a asi mu částečně pomáhá, že se z toho tady vyžvaní. Bohužel to trvá vždycky hrozně dlouho a kdo má ty jeho bláboly číst. Bohužel, tyhle týpky k psychiatrovi nedoženeš a jak se jich zbavit nevím. Zažil jsem dokonce situaci, kdy podobně postižená osoba napřed zničila diskuzi tak, že všichni odpadli a psala už jen ona. A vydržela si psát v podstatě sama se sebou skoro rok. A i dnes, na úplně mrtvé diskusi stále číhá, a když někdo náhodou zavítá a něco napíše, okamžitě reaguje. Je to běs.
Reagovat
Roger_Federer
Tak to tady predvadi jedna osoba uz par let taky.Jednu dobu(1-2 roky zpet) cekavala do ranich hodin na jaky koliv prizpevek od kohokoliv a ihned k nemu mela komentáře, jedno k jakemu tematu a diskuterovi.
Ovsem Frick ji zdatne konkuruje..protoze ten spi tak 4:00-7:00 max jinak diskutuje sam se sebou..nebo z nikym.
Takze rano dojdu do kanclu a otevru stranky, pod clankem je novych 18 komentaru (od 1:30-7:45) a z toho 16 Frick komentuje do "prazdna"..
Reagovat
blixa
No jo, prostě tu svoji frustraci tady vykecává. V reálu se s ním zřejmě nebaví ani židle, tak to má jako terapii. Že s tím otravuje spoustu "nevinných" lidí ho vůbec nezajímá, nejspíš to ani ve své posedlosti není schopen pochopit. Vždyť přeci on je nositelem "pravdy a světla" :D
Reagovat
marekv
Jinak Frick uz nacpal fotku tribuny i na portal Vaidisovy, jo kamarade s touhle obsesi si jeste uzijou na nejednom webu :-)
Reagovat
Fandina
Jdi se léčit chlapče se svými řečmi o tom, že tu někdo někoho otravuje. Evidentně to nemáš v hlavě v pořádku.
Reagovat
Roger_Federer
:)..nemam pocit, ze bych te v tom prizpevku jmenoval.Nebo si se tam poznala??
Reagovat
Fandina
Mám zkušenosti s tím, co tu píšeš o mně a to je důvod, proč si o tobě myslím, že nejsi v pořádku.
Reagovat
Roger_Federer
A co to ma spolecneho stim, ze jsem te nejmenoval, ale ty si se v tom asi sama nasla.
Navic ja o tobe nic nepisu, neznam te.Pisu o Fandine.
Reagovat
Fandina
To co o Fandině píšeš jsou nesmysly. Absolutní.
Reagovat
misa
Fandinka na Hrad!!!
Reagovat
Fandina
Tak to vůbec, ale story o tom, že spolupracuji s TP a podobně. Nesmysly.
Reagovat
misa
ty jsi vyčetla v mém komentáři nějakou zmínku o spolupráci s TP?
Reagovat
Fandina
Minule jsi mi to napsal, že spolupracuji s TP. A on to píše také pořád. Nesmysly.
Reagovat
misa
Tak mě je to jedno, sorry. Jsme na veřejném webu, takže každý si může psát co chce. Chytrý pochopí, hloupému je to jedno...
Reagovat
Fandina
Jsou věci, které nepochopí ani chytrý. Natož hloupý.
Reagovat
misa
Neurážej!
Reagovat
Fandina
Nepsala jsem o tobě a ani jsem nikoho nechtěla urážet. Sorry, ale nerozumím tvé reakci.
Reagovat
misa
Já v mnoha případech taky nerozumím tvé reakci :)
Reagovat
Fandina
Tak to jsme dva. Já to dělám tak, že když něčemu nerozumím, tak buď nereaguji, nebo se zeptám. A protože teď opravdu nerozumím, tak už nebudu reagovat dál, protože jsem pochopila, že je to bezpředmětné. Měj se.
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
Roger_Federer
Naopak to co pisi o osobe Fandina je evidentni pravda.I toto vlakno je toho dukazem:)
Reagovat
Fandina
Nepiš nesmysly. Nevim proč bych tu měla o sobě něco psát. To jen ty tady pořád píšeš o mně. A pořád dokola.
Reagovat
Fandina
Evidentě nemocný člověk, který píše o druhém nicku a zve si na to psychiatry. Ubohé.
Reagovat
smazaný uživatel
vyhrála set proti Hlaváčkové. Pojď pojď Markéto :-)
Reagovat
sprchon
Parádní a určitě cenné vítězství. Gratuluju! :)
Reagovat
tommr
Kristýna v semifinále Istanbulu vydřela cenný vítězství nad neoblíbenou soupeřkou a pokračuje ve vítězný sérii. Prodloužit by si jí mohla i ve finále kde narazí na třetí nasazenou Israelku Shahar Peerovou, která je určitě hratelná ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
na to jak loni skončila, tak letos začala hodně slušně. Bilance 22:5, oproti loňsku, kdy za celej rok měla 31:29.
Reagovat
tommr
já bych tu zápasovou bilanci nepřecenoval. Je to dost zkreslený tím, že loni hrála Kristýna hodně WTA turnajů zatímco letos s výjimkou AO hraje pouze ITF turnaje ... :)
Reagovat
EllNino
jj, ale je otázka, až přejde zpět na WTA turnaje, jestli to nebude podobná písnička jako loni, letos hrála akorát kvaldu AO, jinak samá ITF a to i 25 000 ...každopádně porazit Gasparyan, která letos prohrála jen 2 zápasy, je dobréé :)
Reagovat
horska.kraslice
A hlavně vyhrála vyrovnaný zápas, takže hlava zřejmě dobře fungovala. A teď by si ten pocit měla upevnit a jet takhle dál.
Reagovat
Fredy
Velká gratulace k postupu do finále. Musel to být velký boj. Škoda,že jsme to neviděli. Týno ještě jeden zápas. Pojď! :)
Reagovat
EllNino
Shahar bude hodně těžká soupeřka do finále, sice už nemá takovou výkonnost jako v roce 2010 nebo 2007, ale i tak je to stále nebezpečná hráčka :)
Reagovat
smazaný uživatel
No ty adeptky na třetí semifinále se mi nelíbí, pokud se tam nedostane Bára. Ale aspoň Camila není ani u Lucky ani u Káji.
Reagovat
smazaný uživatel
ještě jsem to napsal špatně, třetí čtvrtina, to je zlo. Určitě ji vyhraje Watson nebo ještě hůř Čepelová. Barčo jedém!
Reagovat
EllNino
mně se nevíc líbí poslední čtvrtka :)
Reagovat
EllNino
Týna 14:12 v tiebreaku ! :) proti leotšní suverence Gasparyan :)
Reagovat
sprchon
Dotáhla z 0:4, resp. z 2:5 a nakonec vyhrála v tiebreaku. To je přesně to, co potřebuje, zvednout si takhle sebevědomí! :) Snad to dotáhne do vítězného konce... Týno pojď! :)
Reagovat
sprchon
Ale je fakt boj podle čísel...
Reagovat
PH94
Slušně Týna :)
Reagovat
Vaslab
Los pro naše holky teda nic moc.
Kája P. v prvním kole Annika Beck.
Lucka Š. vyfasovala Terku Smitkovou. Vítězku souboje čeká Pavlyučenková :/
Bára S. chytla rozjetou Brengle.
Další české tenistky do 1. kola nebudou vstupovat z pozice favoritky - Denisa x Vandeweghe, Klárka x Goerges, Katka x Begu
Reagovat
EllNino
tak Bára končí, ještě ke všemu na antuce, snad se Madison odhlásí :)) ...Kája už Beck porazila, navíc ta je marná letos, Lucka Terku už taky dala, to je pech hned 1. kolo proti sobě ...spíš bych viděl problém proti Pavly, jsou to kámošky :D ...
Denisa CoCo podle mě dá, ta je na antuce chromá, Klára s Julií to bude mač ;) ...a Katka už Begu taky letos porazila, tak uvidíme :)
Reagovat
Fandina
To je hrůza, kdo to losoval?!?
Reagovat
sprchon
Kája by si s tím mohla poradit, Denča má slušnou šanci proti Coco, dál to bude horší... Bára a Klára to budou mít hodně těžké, Katka by to mohla zvládnout a Lucka snad Terku dá.
Reagovat
EllNino
já myslím, že to je pro všechny hratelné, ale tak v takovéhlekonkurenci si nemužou holky vybírat :)
Reagovat
EllNino
Yes ! Barča Štefková zvládla duel 1. kola, sice napoprvé nedoservírovala, podruhé to ale bylo lepší a ve 2. kole nás čeká další český souboj :) Lucka bude ale piodstatně těžší oříšek :)
Reagovat
smazaný uživatel
Super Bára Štefková porazila Paulu Kaniu, gratulace Bárp!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, Bára Štefková ale teď vede při podání Polky 15:40
Reagovat
smazaný uživatel
Bára Štefková nedopodávala zápas ale teď vede při podání Polky 15:40
Reagovat
tommr
napodruhé už to vyšlo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
škoda Barči Krejčíkové, letos to nějak drhne.. :-/
Reagovat
EllNino
Jelena je dobrá, loni vyhrála juniorku ve Wimbledonu, je i pěkná na Lotyšku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jakože Lotyšky nejsou pěkné? S tím si teda dovolím nesouhlasit... :)
https://www.facebook.com/elina.babkina
Reagovat
EllNino
právě tyhle typy se mi nelíbí :)
Reagovat
PetaM
Horší jsi nenašel?
Reagovat
smazaný uživatel
Něco proti Elině, Péťo? :D Jako chápu, že každému se líbit nemusí a někomu může připadat jako taková Barbie, ale mně se teda líbí moc. Krátce hrála i za můj oblíbený klub. :)
http://www.uskbasket.cz/tym/elina-babkina/

Teď bude hrát WNBA za Los Angeles Sparks, takže jim budu fandit (mám tam víc favoritek :D).
Reagovat
EllNino
mně se nelíbí kombinace s tmavým obočím ...:)
Reagovat
PetaM
No, tak snad oplývá aspoň vnitřní krásou ... :D Pak už ten vnější vzhled není tak důležitý :)
Reagovat
smazaný uživatel
taky se mi teda moc nelíbí
Reagovat
smazaný uživatel
Ale giginovi se líbila a to je hlavní. :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak to potom jo :D
Reagovat
EllNino
Lucka Hradecka poklidně do 2. kla kvaldy, pro Kaňkovou to byl vubec první zápas na seniorské úrovni, takže i 3 hry jsou proti letošní top 30 hráčce úspěch :) v dalším dole to zatim vypadá trochu překvapivě na Barču Štefkovou, ale Paula to muže ještě otočit :)
Reagovat
smazaný uživatel
Těší se tu někdo na Belindu Bencic? Jinak jsem moc rád, že tu máme turnaj WTA s kvalitním obsazením
Reagovat
EllNino
doufám, že se dočkáme slovenského rozhovoru :)
Reagovat
smazaný uživatel
Belinda patří mezi hráčky, které bych rád viděl. Tak snad bude hrát v úterý. :D
Reagovat
sprchon
Snad bude v úterý hrát vůbec někdo. :D To počasí se mi vůbec nelíbí... Kdyby to nevyšlo v úterý, tak můžu ještě čtvrtek a pátek.
Reagovat
EllNino
Barča Štefková se zatim výborně drží :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych radši viděl Paulu Kaniu, protože se mi líbí (a hrála s Katkou debla). :D Jinak fešanda Chantal Škamlová dostala dva kanáry. U ní už to asi lepší nebude, což je škoda.
Reagovat
EllNino
jono škoda, že tam nehraje Petra Uberalová :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tu jsem taky viděl loni v Plzni. :)
Reagovat
smazaný uživatel
to se celkem divím. Konkrétně Štefková je taková princeznička líbivá.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale já ji neznám. :D
Reagovat
EllNino
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10375896_758804490843827_1938698374055976106_n.jpg?oh=1a2440e789f9407519a322828016101e&oe=55D389D1&__gda__=1439602025_6a09c9004ae34caa0246f373255d67dc
Reagovat
smazaný uživatel
Taky už jsem si vygooglil... Hezká je, ale Paulu znám líp. :)
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=6142995859713
Reagovat
blixa
A hlavně, Češkám ze zásady nefandit a když už výjimka, tak musí být aspoň napůl Ruska, viď :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, kvalifikace dobrý, ale až začne turnaj, to budou teprve nervy, aby se mi do závěrečných kol dostaly ty hráčky, který chci vidět. Hlavně co nejrychleji vyřadit potenciální nebezpečí Brengle, která byla možná hned druhý největší zlo po Suarez, i když na tu bych se i podíval. Šafářová, Plíšková, Cornet/Světlana a určitě Giorgi prosím do semifinále, Begu, Vandeweghe, Pironkova apod. prosím pryč nejpozději v ČF.
Reagovat
blixa
A koho se to dovoláváš ? Tenisových bohů ? ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nač ten polyteismus? :) Stačí jeden, ono kdyby jich bylo víc, mohli by se hádat, který hráčky do toho sf poslat. Takhle je to jednodušší, já mu to nadiktuju a jestli chce bejt kámoš, tak se tím bude řídit.
Reagovat
blixa
Jeden, jo ? :D :D Vidíš ten čubinec ve výsledcích ? Těch bude ! A mají z toho děsnou srandu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, smysl pro humor, to rozhodně má/mají :)
Reagovat
EllNino
CoCo na antuce, neboj, ta nepřejde 1. kolo :)
Reagovat
tommr
Suarez se už odhlásila a Brengle jí nejspíš bude následovat ... :)
Reagovat
EllNino
to je velice pravděpodobný :) ale je to škoda, ta holka je mi dost sympatická
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist