V Prostějově odstartovala kvalifikace dalšího dílu O trofej solidarity a naděje

13. 7. 2020, 10:25
Aktuality 5
V Prostějově dnes odstartoval další ze série exhibičních turnajů v rámci projektu O trofej solidarity a naděje ČTS by Moneta. V pondělí se odehrálo kompletní první kolo kvalifikace mužů i žen.
Dalibor Svrčina

Do hlavní soutěže, která se bude znovu hrát systémem čtyř čtyřčlenných skupin a začne ve středu, postoupí pouze dva kvalifikanti. Mezi největší ozdoby hlavní soutěže Moravia Open budou patřit Kateřina Siniaková s Barborou Krejčíkovou, jedničkou mužské dvouhry bude Zdeněk Kolář.

Zatímco v mužské části turnaje v kvalifikaci dále bojují nasazení Petr Nouza, Robin Staněk a Jaroslav Pospíšil (bez boje), v kvalifikaci žen do dalšího kola z nasazených prošla pouze Nikola Břečková. Dle očekávání šanci na postup do hlavní soutěže živí také mladí talenti Dalibor Svrčina a Nikola Bartůňková.

Turnaj v Prostějově je třetím podnikem v rámci projektu O trofej solidarity a naděje ČTS by Moneta. Úvodní díl na konci května na tvrdém povrchu v pražské Stromovce ovládla Petra Kvitová, mezi muži na antuce překvapivě zvítězil Michael Vrbenský. Druhý díl, který se uskutečnil na konci června u Máchova jezera, vyhráli Jonáš Forejtek a Barbora Krejčíková.

• MORAVIA OPEN •
Prostějov, antuka
pondělní výsledky (13. 7. 2020)
• Dvouhra muži - 1. kolo kvalifikace •
Nouza (1) - Petr 6-3 6-4
Donald - Paroulek 2-6 5-7
Staněk (3) - Jermář 6-1 6-0
Svrčina - Jurajda 6-3 6-2
Krumich - Válek 6-1 6-2
Michnev - Paulson (4) 7-6(4) 6-3
Bartoň - Hájek 2-6 7-5 10-6
Duda - Pospíšil (2) / bez boje
• Dvouhra ženy - 1. kolo kvalifikace •
Kubáňová (1) - Viďmanová 3-6 7-5 7-10
Klimovičová - L. Petruželová 6-1 6-3
Břečková (3) - Šebestová 7-5 6-3
Přádová - Šmejkalová 1-6 6-2 0-10
Vlkovská - Tomajková 6-2 6-4
Hájková - Hindová (4) 7-6(5) 6-7(4) 10-6
Bartůňková - Štruplová 6-4 6-4
Hrabalová - Pulchartová (2) 6-4 6-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
tommr
by si měla zajistit postup ...
Reagovat
sojka1
ta Struplova je o 2 roky starsi nez Nikola (presne, obe se narodily 1.1.) :-) ale nepretlacila ji, vracecka, co jsem videla, Nikola aktivnejsi a presnejsi...
Reagovat
Vaslab
Nikola se narodila 25.2. Toho 1.1. tady většinou random střelí, když vědí jenom rok narození. Je to tu u víc mladých českých hraček (např. Palicová)
Reagovat
sojka1
aha, tenhle figl neznam... :-)
Reagovat
sojka1
lezerni Nouza sice Vojtu Petra porazil a asi i notne podcenoval, ale Vojta statecne bojoval, byl tam i brejk, pekne, vzdyt je mu 15... :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist