V utkání s Kvitovou by mi mohl pomoci lepší pohyb, říká Wozniacká

24. 10. 2014, 08:17
Rozhovory 11
Caroline Wozniacká na Turnaji mistryň v Singapuru porazila jak Rusku Šarapovovou, tak Polku Radwaňskou a dnes ji čeká poslední zápas ve skupině, v němž změří síly s českou jedničkou Petrou Kvitovou. Bude to těžké, protože obě chceme vyhrát. Mně by mohl pomoci lepší pohyb, řekla před utkáním s Kvitovou Dánka.
Profily hráčů
Caroline Wozniacká

Caroline, gratuluji vám k dalšímu skvělému vítězství. Tady v Singapuru asi hráčka nenarazí na lehkou soupeřku, je to tak? Co bylo v zápase s Radwaňskou nejtěžší?
Na lehkou soupeřku tu opravdu nenarazíte. Odehrála jsem tu už dva zápasy a oba byly velmi náročné, ale já jsem s tím počítala. Je tu osm nejlepších tenistek téhle sezony, takže je jasné, že to nebude jen tak. Aga (Radwaňská) je skvělá hráčka, hodně toho vrátí, má výborný cit pro míč a dokáže zahrát opravdu neuvěřitelné údery, což ukazuje i tady v Singapuru. Do utkání jsem šla s tím, že musím hrát agresivně, aby ona měla co nejméně času něco vymýšlet. Myslím, že se mi to dařilo, zůstala jsem koncentrovaná a držela jsem se své hry.

Po French Open jste byla v žebříčku hodnocení sezony až na 27. místě, teď jste ale tady v Singapuru a máte už dvě vítězství. Jak vnímáte celou tu letošní sezonu, jste spokojená?
Začátek byl pomalejší, než bych si představovala, ale po French Open se to zlepšilo. Myslím, že jsem odvedla velký kus práce, hodně jsem trénovala jak na kurtu, tak v posilovně, což se rozhodně vyplatilo. Druhá polovina sezony byla úžasná, uhrála jsem dobré výsledky, hrála jsem finále grandslamu, takže s tím jsem spokojená. To, že jsem tady v Singapuru, vnímám jako velkou šanci a je to nádherný pocit, jsem opravdu šťastná, že jsem se sem kvalifikovala, a že se mi tu daří. Užívám si to tu!

Takže jste s úrovní své hry spokojená?
Myslím, že hraju opravdu dobře. Cítím se skvěle, nic mě netrápí, jsem zdravá a můžu tak naplno hrát.

V posledním zápase ve skupině vás čeká Petra Kvitová, co od tohoto utkání očekáváte?
Bude to znovu velmi těžký zápas, protože obě budeme chtít vyhrát. Petra hraje agresivně, má výborné podání a tvrdé údery, takže se musím snažit hrát rychle a pokusit se nějak nalomit její hru. Řekla bych, že by mi mohlo pomoci to, že se lépe hýbu. Šance máme obě, uvidíme, jak to dopadne.

TenisPortal.cz, wtafinals.com

Komentáře

11
Přidat komentář
Fandina
Mám jí ráda a fandím jí z cizinek skoro nejvíc, ale dneska doufám, že tě Petra porazí nejlépe ve dvou. Peti ... držím palce ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na to taky spoléhám! :) Utahat Petru je jedna z možností. :D Jinak doufám, že se Caro i přes jistý postup do semifinále nebude nijak šetřit. Sil má podle mě dost. :)
Reagovat
blixa
Ten set by Petře mohla věnovat, je to dobrák od kosti ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako předčasný dárek k Vánocům. :D
Reagovat
smazaný uživatel
To záleží na tom, jestli Masha vyhraje 2:0. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ano mohl, ale doufám, že Petra tě k němu moc nepustí :)
Reagovat
gigin
Jakože myslíš k tomu pohybu? Jakože Kvítí to bude prát do saka, anebo do tribun a tak Caro nebude muset ty míčky dobíhat?
Reagovat
blixa
Ne, ale bude to hrát jen přímo na Caro a ta se tak nebude muset hýbat ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, třeba to bude Petře lítat po celém Singapuru, jak jsem psala včera, takže Caro nebude muset lítat nikam. Spíš čekám, že Petra si pomůže dobrým podáním a bude to jen dobře umístěné bum bum, takže tak dva údery a konec. No co, mám ráda sci-fi.
Reagovat
gigin
Jo takhle.
Reagovat
smazaný uživatel
Cítím tvoji ironii, neboj :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist