V životní formě hrající Halepová odehrála životní zápas. Azarenkovou potrápila Cornetová

1. 9. 2013, 00:46
Aktuality 75
US OPEN - Simona Halepová na US Open přetavuje svou životní formu v nejlepší grandslamový výsledek. V sobotu Rumunka i díky 18 vyhraným fiftýnům v řadě deklasovala Rusku Kirilenkovou a poprvé postoupila do osmifinále. O to naopak musela bojovat téměř dvě a čtvrt hodiny světová dvojka Azarenková.
Simona Halepová (© usopen.org)

Simona Halepová jako juniorka vyhrála Roland Garros a pro úspěšnou kariéru si v 17 letech nechala zmenšit prsa. Pak už se začala zapracovávat do světa tenisu žen a v žebříčku WTA každým rokem vylepšovala své postavení: v roce 2010 poprvé pronikla do Top 100 a loňskou sezonu zakončila už v elitní padesátce.

Rok 2013 jednadvacetiletá Rumunka zahajovala jako 47. hráčka světa, která prohrála všechna tři finále na turnajích WTA. Na začátku sezony se jí nedařilo, celkem devět měsíců se nedostala přes 2. kolo, až začalo jaro a s ním se dostavila i životní forma rodačky z Constanty.

Nejprve na sebe upozornila na silně obsazeném antukovém turnaji v Římě, kde Halepová porazila Kuzněcovovou, Vinciovou, Jankovičovou či Radwaňskou. V červnu pak získala na antuce v Norimberku svůj premiérový titul na okruhu WTA, na který o týden později navázala na trávě v Hertogenboschi. V červenci potom triumfovala v Budapešti a minulý týden v New Havenu přidala svůj již čtvrtý titul a první z betonu.

A skvělou formu a zdravé sebevědomí si nová členka Top 20 přivezla i na US Open. V prvním kole ještě rumunská tenistka bojovala s aklimatizací a únavou, duel s Britkou Watsonovou ale dokázala otočit a po následném deklasování šestnáctileté Chorvatky Vekičové v New Yorku postoupila poprvé do 3. kola.

V něm se dnes postavila proti světové sedmnáctce Marii Kirilenkové a prezentovala se parádním výkonem. Halepová od prvních výměn kontrolovala průběh zápasu, na přelomu prvního a druhého setu získala dokonce 18 fiftýnů v řadě, za 51 minut zvítězila drtivě 6-1 6-0 a poprvé postoupila do osmifinále grandslamového turnaje.

"Tohle byl můj vůbec nejlepší zápas v kariéře. Dnes jsem hrála neuvěřitelně, prakticky bez chyb. Chtěla jsem hrát více agresivně a šlo mi to velmi dobře. Ona (Kirilenková) je skvělá hráčka. Jen jsem si ten zápas chtěla užít a hrát co nejlépe," řekla po utkání Halepová.



"Minulý týden v New Havenu jsem hrála opravdu výborně, byl to můj nejlepší týden v životě. Když jsem přijela sem, chtěla jsem jen nabrat energii, tak jsem jen párkrát trénovala. Můj první zápas tu byl hodně obtížný, protože jsem ztratila první set a pak jsem prohrávala 3-4. Ale vrátila jsem se, byl to pro mě velmi důležitý zápas," uvedla Rumunka, která z posledních 39 zápasů prohrála jen pět (dva se Serenou Williamsovou, jeden s Na Li, se Suárazovou a jeden po skreči).

"Je to pro mě opravdu úžasné období. Hraju skvěle, jsem teď na kurtu mnohem víc uvolněná a hraju agresivněji. Chci jen bojovat o každý fiftýn a mít potěšení z každé výměny. Fyzicky se cítím fit a hraju opravdu dobře. Mnohem víc si teď věřím. S tímto výsledkem v zádech myslím můžu dokázat víc a víc. Uvidíme, ale už další kolo bude těžké," dodala 17. hráčka světa Halepová.

O postup do čtvrtfinále se utká s Flavií Pennettaová, která se na svém nejoblíbenějším grandslamu dočkala premiérového skalpu Světlany Kuzněcovové. Ruskou tenistku porazila až v šestém vzájemném utkání, když dnes vyhrála 7-5 6-1 a může tak usilovat o již čtvrté newyorské čtvrtfinále.

Už ve třetím kole se na výhru pořádně nadřela Viktoria Azarenková. I když v zápase proti Alizé Cornetové ztratila jen jeden servis, musela o postup bojovat bezmála dvě a tři čtvrtě hodiny, První set navzdory rebrejku prohrála v tie-breaku, soupeřčin odpor zlomila až ve druhém setu za stavu 2-2. Běloruska nakonec duel s Francouzkou stejně jako letos na French Open otočila a vyhrála 6-7 6-3 6-2.

V osmifinále se světová dvojka a loňská finalistka utká s Anou Ivanovičovou, kterou před měsícem v Carlsbadu porazila 2-1 na sety. V celkové bilanci čtyřiadvacetiletá Azarenková vede 4-2. 

Také Srbka Ivanovičová musela ve třetím kole otáčet nepříznivý vývoj. Domácí Christinu McHaleovou zdolala 4-6 7-5 6-4, přestože domácí hráčka měla proti bývalé světové jedničce ve druhé sadě třikrát výhodu brejku.

- GRANDSLAM US OPEN 2013 -
(USA / New York, tv. povrch, 34.300.000 dolarů)
sobotní výsledky žen (31. 08. 2013)

Dvouhra - 3. kolo:
Azarenková (2-Běl.) - Cornetová (26-Fr.) 6-7(2) 6-3 6-2
Ivanovičová (13-Srb.) - McHaleová (USA) 4-6 7-5 6-4
Halepová (21-Rum.) - Kirilenková (14-Rus.) 6-1 6-0
Pennettaová (It.) - Kuzněcovová (27-Rus.) 7-5 6-1
Hantuchová (SR) - Glushková (Izr.) 3-6 7-5 7-6(4)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

75
Přidat komentář
smazaný uživatel
Wozniacka prehrala so 136 hrackou sveta
to je ale pizda
Reagovat
Sonja
Ty jsi pizda.
Panebože, proč tohle hovado sprosté ještě nedostalo ban???????
Reagovat
smazaný uživatel
ty jsi hovado

co som zle napisal
Pane Bože jaka si ty sväta
sa uvedom
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, jestli máš potřebu každý den někoho z hráčů (hráček) urážet, tak si založ nějaké vlastní fórum. Na tohle tady totiž není nikdo zvědavý...

Jinak není důležité postavení Camily v žebříčku, ale její výkon, který v tom zápase předvedla. Ten rozhodně neodpovídal 136. místu (byl totiž mnohem lepší)... Ale to bys měl vědět, pokud jsi ten zápas viděl.
Reagovat
smazaný uživatel
jaa nemam nic za potrebu
len prehrat s amaterkou, ktora nikdy nic nedosiahne je trapne a ubohe

a vidno ze Wozniacka to uz neberie vazne
Reagovat
Sonja
Že se s ním vůbec pokoušíš bavit...vždyť to je totální omezenec, stačí si přečíst zlomek těch jeho zvratek, aby si člověk udělal obrázek. Diví se každý prohře, která neodpovídá papírovým předpokladům, uráží hráče i hráčky a jeho nejsilnější argument je "noooo vsak som len pravdu povedal". Fakt mám dost.
Reagovat
smazaný uživatel
zato ty mas vzdy len toto:
kazdy zapas je iny
spomen si ako si mi nadavala ked som obvinil Cillica ze urcite berie doping este si sa mi neospravedlnila

ale od teba nic necakam
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, že je to vůl, ale některé věci nechci nechávat bez reakce... Jinak teda z východu sem chodí docela zvláštní "matroš" (Cico, Mayo).

Cico7: To už můžeš napsat rovnou o každé hráčce vyřazené ve 3. kole, že to nebere vážně... Caro to bere vážně, ale tobě asi nemá cenu nic vysvětlovat.
Reagovat
Sonja
Zvláštní matroš....

:-DDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
Sonja
Btw. "jeden můj známý" to nazval "čobolskou větví":-DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Haha. :D Tak já to nechtěl směřovat jenom na slovenské diskutéry (někteří jsou v pohodě), ono je tady celkově dost zvláštních existencí... Jenom mě prostě zaujalo, že dva naši východní sousedé tady tak vyčnívají svým nenapodobitelným "stylem". :D
Reagovat
Sonja
Však jo:-) Já taky proti Slovákům nic nemám, naopak...ale stejně jako tebe mě tahle větev prostě praštila do očí:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja niesom z vychodu
hlavne ze vy Česi ste najlepši

Sonja
a ze tvoje komenty su najlepsie
ale taku super hujovinu jak si napisala ze Rafa to dostava na US Open zadarmo
tak to je v pohode
narozdiel od Djoka a Andyho mal tazsich superov a nenatrapil sa s nimi co Andy teda s Mayerom hey a aj Djoko nebol daleko od strateneho 1 setu s Beckerom
Reagovat
smazaný uživatel
a preco by som to mal pisat o kazdej hracke
ved nie kazda spravi v kariere taky prepad ako ona
zacala to flakat
zhorsila sa v priebehu roka
proste vyebala sa na tenis
a uziva si s golfistom ktory uz ani hrat nevie ani jamky nevie trafat (sledujem golf takze viem)
Reagovat
Sonja
Vůbec mě nepřekvapil, že jsi tu diskuzi absolutně nepochopil. A víš co? Je mi to jedno, protože mě nezajímáš ty ani tvůj názor. Inteligentní lidi pochopili, to je hlavní.
Reagovat
Sonja
*nepřekvapuje

A to tvoje "hlavne ze vy Česi ste najlepši" zase jen dokazuje, že jsi totální nechápavá guma.
Konec.
Reagovat
smazaný uživatel
ja som to dobre pochopli ale ked uz napisem co ta urazi

tak uz hned bo ja som nepochopli
uz pochybujem o tebe normalne
Reagovat
smazaný uživatel
mne staci co si napisala ze Rafa to dostava zadarmo

taku super hujovinu moze napisat len glupa hlava
Reagovat
Sonja
Ok, na chvíli si představím, že máš mozek, a pokusím se ti to vysvětlit:

Nevytrhávej věty z kontextu. Kdyby sis tu diskuzi pořádně přečetl, nemohl bys mi nic vyčítat. Ty nejenže ji vytrhneš, ale dokonce ji pozměníš.
Napsala jsem, že Rafa má cestu do čtvrtfinále "zadarmo" (všimni si uvozovek), protože ho nemá kdo ohrozit. V semifinále, ať do něj postoupí kdokoliv, ho taky podle mě nemá kdo potrápit, natož porazit. A celou "zadarmo" diskuzi začal Forehand, já jsem na něj reagovala. Pokud by nepoužil "zadarmo", pravděpodobně bych to ve svém příspěvku nepoužila ani já.
Dál jsem napsala, že se Nolemu celkem vyčistila cesta do semifinále a že má momentálně Murray z té top4 nejhorší cestu. Co je na tom proboha tak šokujícího???
Reagovat
smazaný uživatel
a ty mas mozog?
ked si napisala ze Koniec tak naco komentujes

Neriešim Ťa
The end
Reagovat
Sonja
Zase si nepřekvapil...nejhorší kombinace je paličatý hlupák. Nazdar.
Reagovat
smazaný uživatel
ja?
napise Koniec a zase piše

si hlupa neskutočne
lutujem Ťa
Reagovat
Sonja
Napíše "The end" a zase reaguje...
Já tebe nelituju, naopak ti závidím. Hlupáci maj nejhezčí život, jsou přesvědčeni, že maj vždycky pravdu a nikdo jim tu jejich zabedněnost nemůže nabourat.
Konec na druhou.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím to upřímně: Se*u na tebe! :D
Reagovat
smazaný uživatel
mňa to nezaujima

ona ma urazila ako prva a to veľa krat už ja ju neuražam ale je mi to jedno
Reagovat
smazaný uživatel
Ze se s tema Slovakama bavite vubec...aspon se maji naucit cesky, kdyz lezou na cesky forum :-D ahaaa, ono vlastne zadny slovensky neni...proto opruzujou cesky :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Dá se říct, že včerejšek byl dnem obratů. Dva obraty pro mě skončily šťastně, jeden bohužel nešťastně... Pořád jsem z toho nočního zápasu hodně smutný, ale kdybych měl čekat, až mě to přestane mrzet, tak bych ten komentář asi dneska nenapsal...

Caro - Camila: Začnu tedy tímto zápasem, ať to mám z krku... Už od začátku mi bylo jasné, že to bude těžké. Camila trefovala míčky velmi nebezpečně, ale Caro si dokázala držet servis a nepouštěla ji k žádným brejkbolům. První brejkbol zápasu měla Caro za stavu 3:3, ten ale ještě nevyužila. Za stavu 4:4 už to ovšem vyšlo a Caro získala rozhodující brejk 1. setu. Sice dalo práci to dopodávat (Camila měla dvě šance na rebrejk), ale Caro to zvládla a získala 1. set... Ve druhém setu Camila nepolevovala, spíš naopak. Získala brejk na 3:1, ale Caro okamžitě odpověděla rebrejkem. Bohužel, tentokrát to byla Caro, kdo ztratil podání v kritickou chvíli. Bylo to čistou hrou za stavu 4:5 a to už bohužel nešlo napravit... Šlo se do 3. setu a výkon Camily byl asi pořád lepší a lepší. Caro se ale velmi dobře držela a ten zápas byl pořád vyrovnaný (teď mluvím o skóre, ne o winnerech...). Bohužel, ve 2. setu mohla Caro mrzet ztráta podání za stavu 4:5, ve třetím zase nevyužité brejkboly. Caro měla dva brejkboly v prvním a dva brejkboly v pátém gemu, všechny nevyužité. Camila hrála nejen proti brejkbolům na obrovské riziko a bylo až neskutečné, jak jí to celý zápas vycházelo. Pak přišel šestý gem 3. setu a jak se říká ve fotbale, nedáš-dostaneš. Caro své šance nevyužila, naopak Camila dokázala proměnit svůj druhý brejkbol a šla do vedení 4:2. To vzápětí ještě potvrdila na 5:2 a mně už bylo jasné, že to asi nedopadne. Caro se při svém podání ještě udržela ve hře, když odvrátila tři mečboly. Jenže potom to Camila dopodávala a byl konec...
Reagovat
smazaný uživatel
Já nechápu hlavně jednu věc. Proč je taková hráčka jako Camila na 136. místě žebříčku, když hraje takhle? Nenapadá mě jiné vysvětlení, že takové výkony jako proti Caro asi moc často nepodává a tohle byl jeden z jejích nejlepších výkonů dosavadní kariéry (možná úplně nejlepší). Jinak si to opravdu nedokážu vysvětlit... Jak už jsem napsal v noci, Camila hrála skvěle a co je hlavní, vydrželo jí to celé tři sety. To se málokdy vidí, aby někdo hrál na takové riziko a celé tři sety mu to vycházelo (i když 1. set prohrála)... Je mi strašně líto, že Caro končí ve 3. kole. Je to sice o dvě kola lepší než loni, ale já prostě nepochybuju o tom, že měla na víc. Nebudeme si nic nalhávat, 3. kolo pro šestou nasazenou je prostě málo. Navíc na US Open, kde Caro zaznamenala svoje největší grandslamové úspěchy... I když hrála Camila neskutečně dobře, tak Caro ten zápas mohla vyhrát. Vždyť ve všech setech dělal rozdíl jeden brejk. Bohužel, ta ztráta servisu ve 2. setu za stavu 4:5 a nevyužité brejkboly ve 3. setu rozhodly o tom, že Caro neuspěla... Je mi jasné, že Caro je teď smutná, ale snad se z toho brzy oklepe. Loni bylo to US Open ještě horší a přesto se Caro v závěru sezony dokázala zvednout a udělala své nejlepší výsledky v roce (Soul, Moskva, TŠ). Tak snad to teď bude podobné. Nechci spekulovat o tom, jestli bude nebo nebude na TM. Šanci určitě má, ale teď bude obhajovat hodně bodů. Na US Open neobhajovala nic a nějakým dobrým výsledkem si to mohla ulehčit, ale bohužel to moc nevyšlo... Nejvíc mě mrzí, že se Caro fakt snaží, dře na tréninku (stačí se podívat, jak se za poslední dobu změnila její postava) a chce uspět, jenže pak přijde outsiderka, která to tam pálí ze všech stran a padá jí to. Ale takový už je prostě tenis...
Reagovat
smazaný uživatel
Teď přejdu k zápasům, které mi naopak udělaly radost... V průběhu zápasu Any začala hrát i Vika, takže jsem neviděl úplně všechno. Snažil jsem se ale chytat důležité momenty (závěry setů, brejkboly atd.), což se mi víceméně povedlo... Běhal jsem od kompu k televizi a zase zpátky. :)

Ana - Christina: No, měl jsem ohromnou radost, když Ana proměnila mečbol. :) Ale pěkně popořádku... Ana bohužel mívá trochu pomalejší začátky a tenhle zápas nebyl výjimkou. První tři gemy přinesly tři brejky, přičemž dvakrát ztratila servis Ana. Musela tedy celý set dotahovat a bohužel se jí to nepovedlo. Christina si spolehlivě držela servis a přestože tam byly nějaké shody, tak se Ana k brejkbolům nedostala... Bylo jasné, že teď už Ana nesmí zaváhat. Přesto se ani 3. set nezačal vyvíjet dobře. Ana hned v prvním gemu ztratila servis čistou hrou, ale okamžitě to stejným způsobem napravila - 1:1. To samé se opakovalo v pátém a šestém gemu. Christina získala brejk na 3:2, Anička vzápětí odpověděla rebrejkem. Za stavu 4:4 měla Ana brejkbol, ten ale zůstal nevyužitý. Pak přišly kritické momenty, protože Ana ztratila servis a Christina šla za stavu 5:4 podávat na vítězství. Ana ovšem tenhle gem poslední záchrany zvládla skvěle a potřetí ve 2. setu se jí povedl rebrejk. Potom za stavu 5:5 odvrátila dva brejkboly a zajistila si minimálně tie-break. K tomu ale nedošlo, protože Ana získala rozhodující brejk ve dvanáctém gemu. Druhý set se povedlo zachránit a šlo se do třetího... Taky 3. set nebyl o nic jednodušší. Obě holky si dlouho držely servis. Ana odvrátila jeden brejkbol v pátém gemu, Christina zase v osmém. Tentokrát to ale byla výhoda pro Anu, že podávala v setu jako první. Dostala se do vedení 5:4 a Christina musela podávat na záchranu v zápase. Ana se ovšem dostala ke dvěma mečbolům a ten druhý využila... Následovala obrovská radost Aničky a taky moje! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ana určitě ví, že ten výkon nebyl ideální a bylo to hlavně ubojované. Ale takové výhry se počítají a někdy si jich člověk váží víc, než když je to snadné. Christina moc nekazila a uměla občas i přitlačit. Navíc nikdy není lehké hrát proti domácí tenistce... Nejvíc chyb dělala Ana asi z returnu a potom taky na síti. Naštěstí se s tím ale dokázala poprat a zabrala opravdu v pravou chvíli. Mám obrovskou radost z její bojovnosti a sebedůvěry. Anička takovou výhru potřebovala a jsem rád, že tentokrát se na ni usmálo štěstí. Smůlu si nejspíš vybrala v Cincinnati proti Alizé...
Reagovat
smazaný uživatel
Vika - Alizé: A když už jsem se dostal k Alizé, tak svůj souhrn samozřejmě musím zakončit zápasem Viky... Většinu 1. setu jsem sledoval spíš tak jedním okem, protože v zápase Any se právě rozhodoval 2. set. Dost mě vyděsilo, když jsem viděl, že Vika prohrává 1:4. Byl v tom sice jenom jeden brejk, ale stejně... Když ale potom Vika dotáhla na 4:4, tak už jsem byl přesvědčený, že ten set dotáhne do vítězného konce. Jenže tak snadné to zdaleka nebylo. Vika za stavu 5:5 nevyužila tři brejkboly a v dalším gemu musela odvracet dva setboly. To se jí ještě povedlo, ale tie-break už tak povedený nebyl. Alizé se čtyřmi body v řadě dostala do vedení 5-1 a pak už to bez problémů dotáhla... Viku tedy potkalo takové "deja vu", protože letos hrála proti Alizé ve 3. kole i na RG a tam taky prohrála 1. set (4:6). Vice nezbývalo nic jiného, než se zlepšit. V 1. setu udělala několik zbytečných chyb a nevyužila spoustu šancí. Alizé hrála výborně, byla nepříjemnou a houževnatou soupeřkou jako obvykle... Přesto jsem věřil, že to Vika otočí. Říkal jsem si, že stačí pár povedených momentů, jeden brejk a všechno se to může zlomit. Byla to ale Vika, která v úvodu 2. setu (v prvním a třetím gemu) odvracela po jednom brejkbolu. Pak ale dokázala získat důležitý brejk na 4:2 a díky tomu ten 2. set dotáhla do konce. Při prvním setbolu vstoupila do hry umpirová rozhodčí, která opravila čárovou a Vika se tomu dost divila. Vlastně ani nevím, jestli to byl aut nebo nebyl... Každopádně moc nemusím, když umpirová rozhodčí takhle zasahuje do zápasu v takových momentech. Čáry má prostě na starost lajnová rozhodčí, která to má blíž. Kdyby to byla lajna někde blízko umpiru, tak neřeknu, ale takhle? Trochu jsem si tedy zanadával na rozhodčí a doufal jsem, že to Viku nerozhodí. Naštěstí se Vika dostala ke druhému setbolu a ten už využila...
Reagovat
smazaný uživatel
Věřil jsem, že teď už ten zápas Vika neztratí a bude se opravdu opakovat ten vývoj z letošního vzájemného zápasu na RG. Alizé však na RG spíš došly síly. Tady si myslím, že to nebyl ten případ, ale spíš už měla Vika prostě navrch. Získala brejk hned v úvodním gemu 3. setu a to bylo dobré pro uklidnění. Tři brejkboly ve třetí hře se sice nepovedlo využít, ale brzy na to Vika ten druhý brejk získala, když zvýšila na 4:1. Alizé se ještě snažila bojovat, ale Vika nakonec za stavu 5:2 dopodávala zápas čistou hrou...

Úleva pro Viku byla nejspíš obrovská a pro mě taky. V tom 1. setu bylo dost chyb, které Vika normálně nedělá. Takhle špatnou bilanci využití brejkbolů (4/18) asi Vika taky ještě neměla... Ale dokázala se zvednout a to je důležité. Je to podobné jako u Any. Tahle výhra jí může do dalšího průběhu turnaje jenom pomoct... No a právě Ana a Vika se utkají v osmifinále, takže jsem zvědavý, komu to víc pomůže. Budu samozřejmě rozpolcený, protože mám obě holky moc rád a nedokážu jedné fandit víc. :) Favoritkou je určitě Vika a možná jí právě hra Any bude vyhovovat víc, než hra Alizé... No ale nechám se překvapit. Přeju si hlavně to, aby po tom zápase všichni řekli: "Škoda, že se musely utkat už v osmifinále." Já už to teda říkám před zápasem. :)
Reagovat
smazaný uživatel
pri zapase Victorii som mal teda velke nervy
dufam ze v osemfinale budes fandit Vicke

a Caro ma sklamala veril som ze uz konecne pojde hore le zase taka trapna prehra
Reagovat
Sonja
"Při prvním setbolu vstoupila do hry umpirová rozhodčí, která opravila čárovou a Vika se tomu dost divila. Vlastně ani nevím, jestli to byl aut nebo nebyl..."

Ten míček v outu nebyl právě...lajnová out zahlásila, ale Vika to neslyšela, tak se začla radovat. Až pak ji umpirová upozornila, že se má výměna opakovat, protože Cornet nehrála kvůli tomu zahlášení...
Aspoň tak jsem to teda pochopila já:-) Každopádně je hlavní, že se tím Vika nenechala rozhodit a ten 2. set nakonec dotáhla.
Reagovat
smazaný uživatel
Já měl nervy při všech třech zápasech... Jak už jsem psal, v osmifinále budu rozpolcený a prostě budu fandit hezkému tenisu. Já fandím všem svým favoritkám stejně. :)

Další reakci máš trochu výš...
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak já jsem to pochopil zase trochu jinak... Ale je dost možné, že tys to pochopila správně. :) Vím, že se Vika předtím radovala a už si šla pomalu sednout...
Reagovat
smazaný uživatel
Uz chcem Granslam kde budu vo 4 finale ti naj podla rebricka a nie postupuju hraci co cely rok hraju huja

Zo zapasu Petra - Sam neni nic
Rafa - Isner nic
Djoko - Delpo nic
Ferrer - Janowicz nic

tolko zaujimavych zapasov mohlo byt
Reagovat
smazaný uživatel
Ach Bože Wozniacka

to s kym si prehrala
ja uz nechapem
yebnuty svet
Reagovat
letityfanousek
té se už každá musí bát! dobře halep!
Reagovat
smazaný uživatel
krasa Roger :)
Reagovat
smazaný uživatel
Moc krásnej tenis, jeden z nejlepších zápasů turnaje. Snad nedostanou Tommyho křeče, oba hrají v úžasném tempu. Daniel Evans, doufám, že o tobě uslyším častěji.
Reagovat
smazaný uživatel
Sotva's to napsal, tak humus. Evans je bohužel dost labilní...
Reagovat
Sonja
Ty lidi jsou nepoučitelný, co?
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, čekal jsem první letošní otočku na 3:2. Bohužel to nedal, to co tu psal o Evansovi tomasinho, že talent má, jen to nemá v hlavě, se naplnilo. Ale přesto sympatickej výkon, fakt se mi na to hezky koukalo.
Snad se Tommy vykurýruje, potenciální zápas s Rogerem bych si opravdu moc přál, snad nebude noha ani Adrian proti.
A Giorgi krásnej příklad, jak hrát proti Wozně. Takovou úspěšnost na sítí nemá skoro nikdo ani u chlapů.
Reagovat
smazaný uživatel
:)

No, mám pořád v paměti, jak jsem hrál nedávno turnaj. V Evansovi jsem se dost poznával, takže já jsem v klidu.
Reagovat
smazaný uživatel
A co Murray v QF ve Wimledonu s Verdascem?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslel jsem pouze letošní US, ale tady vlastně taky otočil Ivo proti Blakeovi.
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Jsem si říkal, co to je za blbost. Zvlášť v diskuzi o zápasu s Robredem.

Asi už mám jít spát.
Reagovat
smazaný uživatel
A zase Tommy leduje levé stehno. Teď ukázali serii jeho forehandů, jak spíš stojí při úderu na pravé noze.
Reagovat
smazaný uživatel
to uz bol len vyber, dat tam tenisovo zaostalu Wozniacku, a nie a nie sa dockat Rogera...
Reagovat
Sonja
je moc dobrá!
Reagovat
Sonja
A navíc je i hezká, takže by pro montyho případná prohra Caro mohla bejt snesitelnější...
Co, monty?
O:-):-D
Reagovat
Sonja
Joo, Camila má set:-)) Ještě jeden!
Reagovat
smazaný uživatel
Na Kamilku bych se díval, ale Evans hraje zajímavý tenis.

A Robredo má na začátku 4. setu asi křeče.
Reagovat
Sonja
Nevíš, o co přicházíš!
A Robredo má křeče? Ten samý Robredo, který letos na RG vyhrával jeden pětiseťák za druhým?:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky nechňapu. No má něco se stehnem. Evans vypadal už v průběhu prvního setu dost šťavenej. Ale teď je jak politý vodou. Má brejk v kapse v 4. setu.

Teď v přestávce u Tommyho nikdo nebyl, ale poslední dvě přestávky jo.
Reagovat
Sonja
Statistiky 2.setu
Camila 17 winnerů, 16 UE, na síti 10/11
Caro 2/10, na síti 2/4

Diváci fandí Camile.
Reagovat
Sonja
Je to tam:-)))
Obrovská gratulace, Camila hrála neuvěřitelně, krásně, odvážně...
Reagovat
Sonja
Camile 46/45, na síti 27/34
Caro 13/27, na síti 7/10

Camile Caroline tlačila prakticky v každé výměně, neuvěřitelné pecky od tak drobný dívky:-) A když čelila brejkbolu, nebála se si pro ty body jít, nervozita nikde (jak poznamenal i komentátor:-)). Fakt jí ten úspěch za výkon, co předvedla, moc přeju.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, prohra Caroline pro mě opravdu není ani o trochu snesitelnější. Naopak, jsem strašně smutný. :( Camila určitě je hezká, ale nefandím jí a ani to nemám v plánu. Fandím Caro a dneska jsem věřil, že vyhraje. Camila však předvedla opravdu skvělý výkon a postoupila zaslouženě. Caro se držela, ale dneska to prostě nestačilo. Rozhodně si nemyslím, že Caro hrála špatně a jenom čekala na chyby soupeřky, jak občas prohlásil Basa v přenosu (přiznám se, že jeho komentování mi dneska bylo docela protivné). Camila to tam prostě pálila ze všech stran a vycházelo jí to až neuvěřitelně. Zkrátka a dobře, z pohledu Caro se s tím nedalo moc dělat...

Víc asi napíšu ve dne, protože teď jsem smutný a unavený, což není zrovna ideální kombinace pro psaní komentářů... Holt se musím smířit s tím, že ve čtvrtfinále sice budu mít svou favoritku, ale jenom jednu. :(
Reagovat
Sonja
Já vím, monty, promiň...psala jsem to ještě když vedla Caro, určitě bych tě nechtěla nějak provokovat po prohře.
Je mi jasný, že jsi smutný, ale prohrát s tak skvěle hrající soupeřkou není žádná ostuda.

Jinak píšeš, že budeš mít už jen jednu favoritku...ale co když to bude zrovna ta, která celé USO vyhraje?:-) (víš, které to přeji)
Reagovat
Basa
To se stává brachu, dneska si ale zasloužila vyhrát Italka:) A ke komentování sorry, ale snad se to nějak přežít dalo - únava je už po týdnu nočních šichet zdát:)))
Reagovat
pepin
Nekomentoval jsi špatně, ba naopak, dobře a spravedlivě.
Reagovat
smazaný uživatel
Z prohry Caroline jsem taky zklamaný, ale Giorgi už jen při pohledu na statistiky hrála výborně, ty dva sety uhrála, takže postupuje zaslouženě. Zklamání je ale o to větší, že Caroline měla letos papírově výhodný los, prakticky až do semifinále (i když nejpravděpodobnější účastnice čtvrtfinále z Carolininy části pavouku Simona Halep má vážně skvělou formu). Ale to je jen kdyby...

Mimochodem, byl taky někdo takový frajer/blázen, že dal Caroline jako kapitánku ve FL :))?
Reagovat
LukasH
I mě mrzí, že Caro vypadla. Mě to zas včera úplně zdrblo s tou Petrou. Poslouchal jsem teď rozhovor na rozhlas.cz a fakt má chudák holka ještě ke všemu smůlu.
Teď tam máš ještě Viku a Anu. Já fandím Sereně, ale asi se to nedá srovnat jako když ty fandíš svým oblíbenkyním. Takže pro mě bohužel letošní US open napůl skončil.
Reagovat
smazaný uživatel
Hahahaha :D
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě, nemusíš se mi omlouvat. :) Vzhledem k výkonu Camily to opravdu žádná ostuda není, ale prostě mě to mrzí. Věřil jsem, že Caro dojde dál než do 3. kola...

No, já v to doufám, že vítězka zápasu Vika - Ana bude vítězkou celého US Open. :) Kdybych nedoufal, tak to ani nemusím sledovat... Jinak se opakuje situace z loňského RG, kde jsem měl ve čtvrtfinále taky jenom Mashu. No a jak to nakonec dopadlo, to asi nemusím připomínat. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec nepolemizuju o tom, jestli si to Camila zasloužila. Na druhou stranu, mohlo to dopadnout i obráceně. Ne vždycky vyhraje ta hráčka, která má větší počet winnerů. Všechny tři sety byly vyrovnané a rozdíl dělal vždycky jenom jeden brejk. Bohužel pro mě, Caro hlavně ve 3. setu nevyužila šance (brejkboly) a Camila udržela ten svůj skvělý výkon až do konce...

Co se týče tvého komentování, tak ti nevyčítám žádnou únavu, protože ta vůbec nebyla znát... Jenom se prostě nediv, že když mluvíš celou dobu potichu a pak začneš hulákat, když Camila získá gem, tak je mi to protivné. Když získala gem Caro, tak jsi nic takového nedělal. Takže doufám chápeš, že mně jako fanouškovi Caroline se tvůj komentář neposlouchal moc příjemně... Chápu, že je někdy těžké zůstat nad věcí, ale podle mě jsi až moc projevoval sympatie na jednu stranu. Ale asi už je to takový trend, že komentátoři mají radši útočnější pojetí hry (to se netýká jenom tenisu)... Kromě toho jsi říkal v přenosu určité věci, se kterými nesouhlasím. Třeba to, že Camila má podporu diváků v hledišti, protože její tenis je "koukatelnější". Já si myslím, že o tom to vůbec není. Diváci prostě všeobecně fandí outsiderům a tím Camila před zápasem určitě byla... Třeba Alizé hrála proti Vice úplně jiným stylem a taky měla diváckou podporu. Diváci prostě chtějí vidět překvapení, nebo aspoň vyrovnané zápasy...

Sám asi víš, že tě jinak respektuju (jako jednoho z mála komentátorů Eurosportu) a kromě tohoto zápasu mi tvoje komentování nikdy nevadilo... V noci jsem ale měl potřebu to sem napsat, protože jsem měl už tak blbou náladu a tys ji svým komentářem ještě přiživil. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Caro jsem ve Fantasy měl, i když ne jako kapitánku (to mám Viku). No ale teď už asi stejně nemám naději ani na první polovinu pořadí... Máš pravdu, že Caro asi měla papírově dobrý los (jaký na GS už dlouho neměla). Ale ve skutečnosti byla snadnou soupeřkou jenom Chanelle Scheepers. Kdo viděl 1. kolo proti Duan, tak ta byla hodně nepříjemná (Caro ve 2. setu odvracela setbol) a její výkon byl obrovským překvapením. No a skvělý výkon Camily jsem už taky dostatečně zhodnotil...

LukasH: Já jsem ze zápasu Petry viděl snad jenom poslední dva míčky a předtím ještě ten MTO za stavu 0:5 ve 2. setu... No, říkal jsem si, co se s Petrou děje. Ale jestli byla nemocná a během zápasu viděla, že to nejde, tak to asi měla radši skrečovat. Za takové situace by se na ni snad nikdo nezlobil... Věděl jsem, že Alison Riske není žádné ořezávátko (Petra ji v New Havenu porazila jen těsně), ale takový výsledek jsem samozřejmě nečekal. Otázkou je, jak velký podíl na tom měla zdravotní indispozice Petry. Právě z tohoto důvodu je těžké ten zápas nějak víc hodnotit...

Jinak je docela časté, že fanoušci Petry přejou po jejím vyřazení Sereně... Asi to bude tím, že chcete sledovat turnaj až do konce (a Serena bývá většinou jistota). :)
Reagovat
smazaný uživatel
A Simona se blíží TM.

Jak koukám na Fantasy ligu, tak jsem se sekl. Myslel jsem, že Simonu bude mít spousta lidí v týmu, tak jsem ji ani nedával a ono je to celkem nudné. Drtivá většina má Serenu, Viku, Agu, případně Petru.

Snad mě Jelena nezklame.
Reagovat
Sonja
Máš tam Jelenu? Nekecej:-))
Doufám, že se Simona prodere až do semifinále, kde narazí na Viku. Mohl by to bejt super zápas:-)
Reagovat
smazaný uživatel
:)

Nejde náhodou v průběhu turnaje vyměnit hráčka? Dal bych pryč Agu. :D
Reagovat
Sonja
Vsaď se, že jak bys dal pryč Agu, vyhrála by svůj první GS...
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Já jí tam taky nedala ze stejného důvodu:)) a hodně lituju.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To by nevadilo. Co by mě mrzelo, kdyby kvůli mě Simona vypadla. I když Flavia ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist