Van Uytvancková měla po vyřazení z Australian Open pozitivní test na Covid-19

23. 1. 2022, 22:30
Aktuality 8
Alison Van Uytvancková měla po vyřazení na Australian Open pozitivní test na koronavirus. Pětapadesátá hráčka světového žebříčku tak nemohla odletět domů do Belgie a zůstala v izolaci v Melbourne.
Profily hráčů
Alison Van Uytvancková

Van Uytvancková vypadla ve středu v druhém kole dvouhry s Číňankou Qiang Wang. Den poté ještě absolvovala čtyřhru po boku Dánky Clary Tausonové, jež v sobotu vypadla v singlu s Američankou Danielle Collinsovou. Tu čeká v pondělí osmifinále s Belgičankou Elise Mertensovou a podle agentury Reuters není jasné, jaká koronavirová pravidla se na Collinsovou budou vztahovat.

"Můj výstupní test v Melbourne před návratem do Belgie vyšel pozitivní. Jsem v izolaci a dodržuju všechna opatření. Mám velmi mírné příznaky," uvedla dnes na sociálních sítích Van Uytvancková.

Sedmadvacetiletá Belgičanka je třetí potvrzenou aktérkou Australian Open, jež se na turnaji nakazila koronavirem. Před ní byli pozitivně testováni domácí Bernard Tomic a Francouz Ugo Humbert. Někteří tenisté si už stěžovali na to, že pravidla na turnaji jsou příliš mírná a chybí pravidelné testování metodou PCR.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
FulnekUltras
podstatný je ale POČET NEMOCNÝCH smile

stejně jako jejich VČASNÁ ÚČINNÁ LÉČBA

podle tradičních pravidel, která zvrácený farmakofašistický šmejd v mnoha zemích dva roky záměrně torpédoval... smilesmile
Reagovat
GaelM
smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile pořád odhalují.
Reagovat
freeteepek
Nikdo tady 2 roky nic nebojkotoval. Delta napadala plíce a byla velice nebezpečná. Někteří lidé měli pocit, že je to jen chřipečka a léčbu podcenili. Nedávno zesnulá zpěvačka Horká ještě dva dny před svou smrtí psala na sociální sítě, že je ze všeho venku. Nemocní plnili covidová oddělení nemocnic po okraj. Zdravotníci padali na hubu. A přitom stačilo, aby se všichni nechali včas naočkovat...smile
Reagovat
FulnekUltras
původní (alfa) verze toho umělého svinstva byla opravdu nebezpečná - však taky speciálně vyvinutá proti lidské populaci - přesto už na její evropskou mutaci 2020 objektivně zabíral např. isoprinosin - jen u nás se o něm "muselo" mlčet a do stáda rvát masírku o "jediné možné cestě" v podobě očkování - proč asi???

smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Fandina
To jsou zase kecy na entou. Vygumovaný mozek.
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist