Ve čtvrtek bude rozlosováno finále Davis Cupu. Češi jsou ve 3. koši

9. 3. 2020, 21:21
Aktuality 8
Čeští tenisté budou při čtvrtečním losování finálového turnaje Davisova poháru v posledním třetím koši. S nimi tam budou Švédsko, Rakousko, Kolumbie, Maďarsko a Ekvádor, na které tím pádem nemohou v jedné ze šesti tříčlenných skupin narazit. Rakušané mohou v soutěži využít světovou trojkou Dominica Thiema.

Nejvýše nasazenými týmy při losu budou obhájci vítězství Španělé a poražení finalisté z Kanady. Dál se nasazení do košů řídilo aktuálním daviscupovým žebříčkem, v němž si česká reprezentace navzdory kvalifikační výhře nad Slovenskem pohoršila o dvě místa na 17. příčku.

Finálový turnaj v Madridu se uskuteční na konci listopadu. Loni na něm čeští tenisté při premiéře nového formátu chyběli.

Osmnáct účastníků bude rozděleno do šesti skupin. Jejich vítězové postoupí do čtvrtfinále, kde je doplní dvě nejlepší družstva z druhých míst.

• DAVIS CUP 2020, MADRID •
rozdělení týmů do výkonnostních košů před losem finálového turnaje
• 1. koš •
Španělsko (3. v daviscupovém žebříčku) / šampioni 2019
Kanada (6) / finalisté 2019
Francie (1.)
Chorvatsko (2.)
USA (5.)
Srbsko (7.)
• 2. koš •
Německo (8.)
Itálie (9.)
Velká Británie (10)
Austrálie (11.)
Kazachstán (12.)
Rusko (13.)
• 3. koš •
Švédsko (14.)
Rakousko (15.)
Česko (17.)
Kolumbie (18.)
Maďarsko (23.)
Ekvádor (24.)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
FulnekUltras
Jedině snad, kdybychom nafasovali Kanadu a Kazachstán. A to ještě bude muset chlapec NÁŠ opravdu pořádně zabrat.
Reagovat
Jan
Nakonec to zruší kvůli koronaviru, tak to bude jedno.
Reagovat
FulnekUltras
Je to ještě daleko - stát se může všechno.

Když už, tak ať ten vírus aspoň výrazně zredukuje nebo nejlíp úplně vygumuje poslední zbytky hrabivě konzumní omezenosti tzv. "vyspělého světa".

https://denikn.cz/263211/oxfordsky-profesor-prichazi-smrt-cloveka-ekonomickeho-chamtivost-je-odepsana/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Reagovat
Jan
https://www.svobodny-vysilac.cz/2020-03-07-starnuti-je-prezitek-46-dil-120-min/
Reagovat
Jan
O lékařské etice ? za provizi předepíše bílý plášť cokoliv . . . kauza zveřejněná ČT2. Obchod se smrtí! Povinné očkování vakcínami způsobujícími rakovinu. Jak si firmy vyrábějící vakcíny a zároveň léky na rakovinu plánují své zisky tvorbou budoucích pacientů.
Reagovat
turista
Žádné vakcíny nezpůsobují rakovinu. To je kravina.
Reagovat
Jan
Morgelony (chemtrails), současné zemědělství - obrovská chemizace všeho - oddělení živočišné a rostlinné výroby, současné potraviny obsahují 15 - 20% živin oproti těm před 50 lety.
Reagovat
FulnekUltras
A teď si ještě představ, že by Pražákům nejezdil krtek. ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist