VIDEO: Humbert jako vynikající klavírista

2. 5. 2021, 09:55
Video dne 9
Ugo Humbert tento týden znovu ukázal, že to umí nejen s tenisovou raketou v ruce. V Estorilu potěšil hrou na klavír, když skoro jako profík zahrál známou skladbu Comptine d'un autre été lapres midi.
Profily hráčů
Ugo Humbert

22letý Ugo Humbert se ve světovém žebříčku ATP pohybuje kolem 30. místa a uplatnění by jistě našel i v hudební branži. Francouzský tenista ve volném čase hraje na klavír a rozhodně to není žádný amatér. 

Tento týden v portugalském Estorilu, kde na podniku ATP 250 vypadl ve druhém kole se Španělem Alejandrem Davidovichem, znovu předvedl své umění. Zahrál známou skladbu od krajana Yanna Tiersena s názvem Comptine d'un autre été lapres midi, která je úvodní melodií k filmu Amélie z Montmartu.

Loni si hraním na klavír krátil také čekání na letadlo cestou z Říma do Hamburku.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

9
Přidat komentář
darek.vrana
Pěkné, potěší to, že není omezený jen na kurty a věnuje se i něčemu takhle kultivovanému. Ale zase bych byl opatrný s titulky typu "Humbert jako klavírní virtuóz" (to jsem taky někde viděl), nebo s větami, že to zahrál jako profík. Přece jen, co si budem povídat, tahle skladbička je poměrně jednoduchá a takhle ji zahraje každý průměrný žák na ZUŠce... To samé jednou v TV komentátor říkal o Simonovi, že klidně mohl být místo špičkového tenisty špičkovým klavíristou, protože prý hrál jako dítě na klavír.smile
Reagovat
Patik
Pohladenie na duši smile
Reagovat
smazaný uživatel
Odchádzaš?
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak... a muzeme tady dale pokracovat v nasem objevovani Beethovena, Chopina, Mozarta atd.

Jen pripomenu post z clanku pod Djokovicem, ktery zpusobil tolik rozruchu kolem klasicke hudby.

Spanelsti novinari polozili zajimavou otazku Humbertovi.

Co je tezsi vyzva, zahrat Beethovena na klavir, nebo zahrat si s Nadalem.

Humbert odpovedel: samozrejme zahrat Beethovena, i kdyz hrat s Nadalem na antuce neni jednoduche:)

V ten den se stal Beethoven GOATem, tim se spustila vasen prispivatelu na TP, a tak jsme se dovedeli mnoho zajimavych veci.

Ze trebas gigin hral na housle, turista take, patik hraje Chopina atd.

Ugo neni spatny, vzhledem k tomu ze trenuje po barech, hotelich, letistnich halach, putykach a jinych podobnych zarizenich:)

No a ja se od te doby vrhl na Kolumbijsky Symfonicky Orchestr diky Amputacce. :)
Reagovat
sojka1
uz jsem si to nasla... :-))
Reagovat
paddy
jen doplním, že plno lidí tady umí hrát výborně na nervy smile smile
Reagovat
darek.vrana
Dobrá diskuze, škoda, že jsem si jí nevšiml, když byla aktuální:). Překvapilo mě, že dost fanoušků je tady schopných fundovaně diskutovat o klasické hudbě. A Amputace tomu rozumí, musím mu dát ve všem za pravdu.
Reagovat
sojka1
nezaskodi vedet, ze hrat se da i jinak... :-)
Reagovat
com
smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist