VIDEO: Nišioka hraje vítězný volej za zády

17. 8. 2015, 21:08
Video dne 56
Jeho jméno byste na titulních stranách sportovních novin hledali marně, ale i devatenáctiletý japonský tenista Jošihito Nišioka se umí blýsknout úderem, za který by se nemusel stydět žádný z elitních hráčů. Předvedl to minulý týden proti Jaredu Donaldsonovi na challengeru v Aptosu, kde na své cestě do čtvrtfinále vystřihl parádní vítězný volej za zády.
Profily hráčů
Jošihito Nišioka

pva, YouTube

Komentáře

56
Přidat komentář
VlS
Pěkné
Reagovat
smazaný uživatel
Od 5. zari vysila Nova Sport 2. Bude tam i cast tenisu a Wimbledon.
Reagovat
slacker
at si vysilaji co chteji hlavne at to neblokuje kvalitni sportovni obsah na volne sirenych kanalech.
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavé, že jsem takový nebo podobný úder neviděl od Nadala. Na to, jaká je to hvězda a kolik odehrál zápasů, tak těch hot shotů, kde by se vyloženě ukazovala jeho technická zdatnost je minimum. Většinou jde jenom o to, jak dokáže doběhnout nemožný úder.
Reagovat
tito
Reagovat
smazaný uživatel
co to je? jako pěkné údery, ale takové ti zahraje úplně každý hráč minimálně v top 100... tohle se na Nishioku fakt nechytá.. já si pamatuju jeden Rafův epický tweener proti Djokovičovi někde ve finále Madrid/Řím, jinak Rafa jede hlavně na banana shots
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tito
Tím jen dokumentuji technickou zdatnost. A to, že to zahraje každý hráč ve 100 nesouhlasím.
https://www.youtube.com/watch?v=LTN39WX-tU0
Reagovat
smazaný uživatel
tak tahle 360 je pěkná na pohled, sice nic extra, ale pěkné.. tos měl poslat místo toho prvního videa, v tom jsou fakt jen voleje, které vidíš v každém zápasu i na challengerech..
Reagovat
panzer.dragon
tohle je pěkný, když sem to dokoukal tak na mě vyjela tahle škola od congy :-)

https://www.youtube.com/watch?v=FMny1OZaM98

celkem masakr
Reagovat
spaniel
lol...vždyť on nic jiné než stop voleje 10cm od sítě ani neumí.
Reagovat
smazaný uživatel
Omg, strýček brouk pytlík, odborník na tenis..:)..
Reagovat
spaniel
Ja vim ze jsi frustrovany, ze se ostatni tak zlepšili a Padal ted nestaci, ale neztracej nadej, Buenos Aires je ani ne za pul roka.
Reagovat
smazaný uživatel
Kámo, ja sa rehocem..To by si nebol ty, aby si si do Rafu nekopol, keď možeš..Holt, osobnosť :)

Frustrovaný z tenisu, som este nebol, moj zivot sa nefixuje len na sport..Tiez skús ;)
Reagovat
spaniel
Lol. Nebyl jsi to ty, kdo si uplne mimo tema vedle kopl do Rogera? Ty bys fakt nemel poučovat, nemas na to. Nemas ani kousek sebereflexe po tech zvastech, kterými ses tady ztrapnil jako asi nikdo. Jsi komicky. A posledni rok se skutecne bavím. S tim co Padal predvadi a kdyz si vzpomenu na ty kecy, co si tady vedl o veku a konkurenci, je to vskutku královské pobavení. A zda se, ze ani zdaleka neni u konce :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kopol?..postol som zaujímavý článok, kde sám Federer potvrdzuje, co mnohí vieme už dávno..Len vy máte klapky na očiach..;)

Ty sa bavís v polke nepodarenej sezóny?..Kámo, ja sa bavím už 5 rokov, uz som aj zabudol, ze Federer bol niekedy hrozba :)
Reagovat
janek_da
Ber to tak, že Federer jednou řekl, že je lepší než před 10 lety a Nadal říká, že není favorit ani proti hráči 2.stovky. No, ted bych to u Rafy chápal.
Reagovat
Roger_Federer
Me by celkem zajímalo, kdy přesne se ten tvůj kdysi docela dobry, urypaný humor (2-3 roky) zpatky, zvrhl v pouze neskryvanou nenávist a dehonestaci, osobní antipatie ti přerostly přes hlavu ???
Např 2013 si byl ještě vysmaty "smisek"..
Tohohle si prostě musely všimnout i jiný pravidelný diskutující..
Reagovat
a.magerova
Jj máš pravdu, jak to napsat....prostě mu těhotenství a otcovství nějak zatemnilo mozek a přitom by měl mít jiné, krásnější starosti než furt vymýšlet jak do Rogera kdetu kopnout.... navrhovala bych víc výletů do přírody s dcerou !!!
Reagovat
smazaný uživatel
najviac sa tu kope do Nadala a on si to veru nezaslúži :(
Reagovat
janek_da
To máš těžké. Já Rafu uznávám. Ale ty jeho výmluvy mě štvou. Hned po zápase ok, ale po týdnu přijde s tím, že měl zranění, nebo byly špatné míče, špatný povrch, špatný umpire. V Riu není antuka, chtělo by to víc antukových turnajů, TM by se měl občas hrát na antuce.

Jinak v samotných zápasech je fajn.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som stále rovnaký..Len vy ste precitlivejší..;)..

S malou som bol v prírode aj včera po práci, v račianskych vinohradoch..Ten, kto pozná vie ;)
Reagovat
a.magerova
Tak doufám, že to teď vypadá líp než před třemi lety..... :-P

http://michal-kristofic.racan.sk/2012/10/spustosene-racianske-vinice.html
Reagovat
a.magerova
Tak je logické, že budeš tvrdit, žes furt stejný, ale věř že NEJSI, změnil ses k horšímu.... zkus nějakou afirmaci, např. tuto, KAŽDÉ ráno si říkej :-))

MÉ SRDCE JE OTEVŘENÉ.
MÁ SLOVA JSOU PLNÁ LÁSKY.
S KLIDEM SE NA SEBE DÍVÁM DO ZRCADLA A ŘÍKÁM SI: "MÁM TĚ RÁD. MÁM TĚ OPRAVDU RÁD."
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tú si hovorím magerka..

Skús aj ty: Mám zmysel pre humor, mám nadhlad, triezvy názor, som žena, ktorá akceptuje názor ostatných, som stará dobrá magerka. Mám zmysel pre humor, mám nadhlad, triezvy názor, som žena, ktorá akceptuje názor ostatných, som stará dobrá magerka. Mám zmysel pre humor, mám nadhlad, triezvy názor, som žena, ktorá akceptuje názor ostatných, som stará dobrá magerka. Mám zmysel pre humor, mám nadhlad, triezvy názor, som žena, ktorá akceptuje názor ostatných, som stará dobrá magerka.
Reagovat
a.magerova
OK, já s tím nemám problém....

Jo a ještě se slaďme na frekvenci 432, a bude nám fajn.... pamatuješ na naše každoměsíční víkendy.... škoda, že se naše cesty myšlenkově rozešly....

https://www.youtube.com/watch?v=UTE0j8Fa6N8
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, pamatám.:)..To boli časy nabité sexappealom, skoro až vášňou. :)
Reagovat
Roger_Federer
To si Peto jen namlouvas.
Reagovat
smazaný uživatel
Však už jen ty jeho banány jsou ukázkou neskutečné techniky. Technický úder není jenom, dropshot nebo něco takového. Ty Nadalovy zatáčky potřebují sakra hodně techniky, nevím, kde se berou mýty o netechnickém Nadalovi. Naopak té technickíé zdatnosti ukazuje až až, už jen to, že se dokáže balon roztočit jak nikdo jiný, je technická zdatnost.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal má křivé ruce a tím pádem mu to rotuje víc..
Reagovat
janek_da
Není to spíš zkřivenými ústy?
Reagovat
spaniel
Banán vyžaduje extrémní grip a velkou rychlost hlavy rakety. Ano, je to specialitka a neumí to moc lidí. Já si ale pod extra technikou představuji něco jiné, věci, které vyžadují improvizaci, něco překvapivé, co uvidíš i od daného nadaného hráče třeba 1-2x za rok.
Reagovat
tito
Tak kde se asi berou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo. Jako já nejsem fanoušek Nadalovy hry, sám to dobře víš, ale obdivuju ho a dokáže mě vytočit, jak je neskutečně podceňován.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal a podceňován? Od kdy?

Myslíš to jako v kontextu jeho kariéry, že dosáhl víc, než mu lidé přiznávají nebo teď, že už se nevyhrabe zpět do dejme topu TOP 3?
Reagovat
smazaný uživatel
Podceňován je jeho unikátní talent a technická vybavenost. Všude jen čtu, jak nemá talent, vydřený, bla, bla. Kecy. Není to Roger, ale jinak je Nadal senzační hráč. Že je zřejmě na ústupu, to už je věc jiná. Brr, že já budu bránit Nadala, čeho jsem se to dočkal :D
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to dogma, ktorú tú šíri stádo Ovečkinovcov na čele so SPAMielom..Preto ma clovek pocit, ze je toho vela, ale v podstate to su stále tí istí..
Reagovat
spaniel
Spam? Za posledni mesic jsem napsal tak 10 prispevku. Kolik ty? 10x tolik? Klasicky demagog trollhand :) Jisteze jsou to porad ti sami. Tech samých kolik? 10 lidi? Na vaši strane jsou taky porad ti sami. Zhruba stejny pocet - Ty a Rafeoli a jeho 8 aliasů :D Fandovska základna jak víno. Ty jsi schopny tvrdit, ze Padal ma i nejlepsi servis na svete. Zaslepeny az na pudu.
Reagovat
smazaný uživatel
Zhruba stejný pocet...Ty matematik, malá násobilka tu-tam :)
Reagovat
spaniel
Takze 10=100? Ale vis ze u tebe se nedivim? Hlavne kdyz vim ze pouzivas 1% mozku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zhruba stejný počet :)..
Reagovat
janek_da
souhlas
Reagovat
smazaný uživatel
Ano nazval jsem to špatně že technická zdatnost. Ale podstata zůstává stejná. Říkejme tomu teda něco navíc - nějakou parádičku, kterou zvednou diváka ze sedadel. Ty jeho přeliftované údery jsou součásti jeho hry, není to něco navíc. Ostatně není náhoda, že Nadalovy hot shoty formou těchto videií se tu skoro neobjevují. A když ano, zpravidla jde o to, jak něco doběhl.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže nejde o to, že jen něco doběhne, ale že to pak neskutečěn vrátí. Zahrát prohoz z nějaké těžké pozice je něco šíleně těžkého a vyžaduej to kolikrát víc techniky než takhle plácnout do mčíe za zádama a jednou z padesáti případů to haluzácky trefit.
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš než techniku potřebuješ hodně boční a horní rotace
Reagovat
smazaný uživatel
A na tu nepotřebuješ techniku?
Reagovat
tito
:-)))
Reagovat
slacker
Techniku potrebujes pouze na udery opisujici drahu lezate osmicky.
Reagovat
ales171
vencapeRF: co to je za názor, že jsi neviděl podobný úder od Nadala, ty hotshote? :D Nadal jde určitě na kurt s tím, že bude hrát volej za zády !!!! To, že je hvězda dokazují jeho výsledky a ne jeden náhodný úder. Miluji takové odborníky.
Reagovat
smazaný uživatel
Hoď se do klidu. Kde píšu, že není hvězda? Uber na fanatismu a bude se ti žít lépe.
Reagovat
a.magerova
Kdo se směje, místo aby zuřil, je vždycky silnější. (Japonské přísloví)
Reagovat
spaniel
Tak pravil Nishioka.
Reagovat
slacker
asi se malo smali ve druhe svetove
Reagovat
89mao
Wow. Nádhera :)
Reagovat
ipko
Japonský Fedex :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist