VIDEO: Paes se nechal ošetřit Hingisovou, pak 'škrtil' soupeře

26. 1. 2017, 18:54
Video dne 6
Už ve čtvrtfinále mixu se dnes s Australian Open rozloučili Leander Paes a Martina Hingisová, kteří prohráli s domácí dvojicí Stosurová/Groth. I když se jim však nedařilo, radost ze hry neztráceli a alespoň bavili fanoušky. Nejprve předvedli hodně netradiční samoošetření, Paes pak v žertu 'přidusil' soupeře.

S bolestmi zad bojující třiačtyřicetiletý Paes přišel na začátku druhého setu za svou švýcarskou partnerku s neobvyklou žádostí o pomoc. Hingisová dlouho neváhala, Paesovi vlezla na záda a bolavé místo mu promačkala.



Australané favority trápili tvrdými údery a hlavně servisem bombarďáka Sama Grotha. Ten když ve druhém setu jedním z es, které potvrdilo jestřábí oko, vyslaným na Hingisovou zvýšil vedení na 4-1, Paes za ním přišel na lavičku a jasně mu dal najevo, co si o jeho dělovkách myslí.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

6
Přidat komentář
ArtyF
[url=http://www.tenisovysvet.cz//]tenis[/url]
Reagovat
ArtyF
[url]http://howrse.jecool.net/[/url]
Reagovat
VlS
že měl přitlačit a podržet.
Reagovat
Fandina
A co by řekl Vilém a Hynek?
Reagovat
VlS
Fandino, dej pokoj. Hynek je ochotnej to dát i písemně.
Reagovat
Fandina
Ale no tak, já vím, že umí psát.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist