VIDEO: Tenistky předvádí půvaby svého sportu

29. 8. 2010, 13:00
Video dne 36
Sedm elitních hráček v čele se Serenou Willamsovou a Kim Clijstersovou ve zpomalených videosekvencích oslavuje ladnost svého sportu. Výsledkem precizně rozfázovaných záběrů je unikátní soubor, v němž se kloubí soustředění, síla a tělesná krása tenistek s půvabem samotné hry. Jen tradiční sportovní úbory vyměnily za společenské šaty, které zvýrazňují ladnost pohybů a hru vypracovaného svalstva.
Kim Clijstersová

Pro dosažení maximální působivosti půlminutových šotů jsou tenistky navíc na "dvorci" perfektně upravené.













Kim Clijstersová:


Věra Zvonarevová:


Serena Williamsová:


Jelena Jankovičová:


Victoria Azarenková:


Jelena Dementěvová:


Samantha Stosurová:

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

36
Přidat komentář
BooOoo
nejlepsi je Vera a Sam :D táta v sukni
Reagovat
smazaný uživatel
Z k clanku prilozenych videi se mi nejvic libi Dementieva.
Ale celkove bych radsi videl "studie" Ivanovic, Hantuchove a Kirilenko... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak nevím, jestli ruce Sam jsou fake, ale je pravda, že ona má jedny z nejvypracovanějších na ženským okruhu, snad jen Serena jí může konkurovat...
Vika tam v obličeji fakt vypadá trochu divně, na kurtu je to jiné... jinak vizážisti dokážou udělat velký divy a skoro každá žena, která projde jejich rukama je pak pěkná ženská.... Věra má nejkrásnější oči na okruhu, bezpochyby... Jelena opět ukázala, že ač jí Yonex nedělá nějaký zrovna "sexy" oblečky na tenis, tak je pěkná, hlavně když má rozpuštěný vlasy... někdy ženy ve sportovním vypadají nic moc, ale v civilu je to úplný opak... taky bych rád na videu viděl Makiri, Mashu a Anu Ivanović... Kim to tady fakt sluší....
Reagovat
smazaný uživatel
Až si říkám, že Dolgopolov, aby se podobal ještě více Stosur, by měl začít posilovat, aby měl svaly jako ona. :DD To jen ke srovnání níže. Viděl jsem teď nějaké starší video Jankovič z jejího soukromí a strašně jí to tam slušelo, tady v tomhle videu to bylo o něco horší. Jinak souhlasím, Věra nejhezčí oči. ;) Azarenka nejhezčí nohy, Vesnina nejhezčí úsměv atd... :D
Reagovat
smazaný uživatel
no možná bych našel hezčí nohy než má Vika nebo minimálně stejných kvalit:-) i když člověk po takovémhle obrázku je ochoten vše přehodnotit http://www.tennis.co.uk/images/tennis-girls/Victoria_Azarenka.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Vím,že Tatiana už přes 2 roky bohužel nehraje,ale stejnak bych nejraději v tomhle videu koukal na ni! Z těhle 7mi se mi líbí jen Zvonareva....
Reagovat
smazaný uživatel
Tatiana se asi už k tenisu nevrátí co? rád bych jí tu viděl, i jiné tenistky:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Má problémy se zády,tak nejspíš opravdu už nikdy :/ Je to škoda,protože né jen z hlediska její krásy na okruhu moc chybí!! Její hra byla taky výborná a i přes její častá zranění (Kotník,operace kyčle,záda...) dokázala být na 12.místě v žebříčku! Je škoda,že tak talentovaná hráčka musí kvůli zdravotním problémům ve 20ti letech končit s kariérou...
Reagovat
smazaný uživatel
Tatiana byla výborná tenistka s velkou budoucností. Když si vezmu, že Vaidiška jen tak zahodila kariéru v mládí, přestal ji tenis bavit a některým tu kariéru vezme zranění a chtěli by pro tenis (sport všeobecně) žít a už nemůžou... :/ Její krása a krása tenisu chybí. Mohla z ní být teď světová tenistka.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, to právě mrzí... někdo s tím talentem vyloženě mrhá a zahodí ho a jiný má rovněž talentu na rozdávání a musí skončit kvůli blbýmu zranění, ač by rád hrál... je to smutný, ale i takový je bohužel život:-(
Reagovat
smazaný uživatel
škoda že tam neni Ivanovič :D
Reagovat
pingwin
Mě tam chybí Halep :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.mybuzzing.fr/wp-content/uploads/2010/05/dolgopolov.jpg

http://images.theage.com.au/ftage/ffximage/2009/08/01/svSTOSUR_wideweb__470x367,0.jpg

:D :D :D
Reagovat
QPR_Draxter14
Stosur pěkný fake té pravé paže xD
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDD Já to říkal, jakoby si z oka vypadli...
Reagovat
smazaný uživatel
Na druhé straně... http://2.bp.blogspot.com/_KoKuGMdc1OA/SqyJ89JUREI/AAAAAAAABys/5fe1z5Xq1Tw/s400/Samantha_stosur.jpg tady vypadá docela k světu, ale to je jediná fotka, kterou jsem našel :D on jinak Dolgopolov je podobný docela i Světlaně.
Reagovat
matesdc
...mě by se tam líbila Hantuchová,Sharapova :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kim nejlepší:D
Reagovat
majjkaa
Zaujimavy nápad, no s niektorymi to asi nevyslo :)
Samatha to je chlap v sukni? :o mozno ine saty by pomohli....
Vera - okrem tych jej svetielkujucich oci tam toho vela nie je vidiet, akoby to s tenisom nemalo nic spolocne....
Kim - kraaasne!!!
Jelena jankovicova - tiez velmi pekne!
Reagovat
smazaný uživatel
Však ano, jak jsem psal níže-i Dolgopolov má více ženských hormonů, anebo Lacko, než Stosur. ;D
Reagovat
smazaný uživatel
Jednoznacne najkrajsia je Verka, je uplne prirodzena. Potom je hoooodne dobra Serena.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, Verka nadherna a Serena takova Tenisova
Reagovat
smazaný uživatel
Jeleně Jankovic to sluší.. jinak né moc pěkná hráčka, ale zde jí to sluší. A Serena je tu hodně kvalitní! Z těch všech se mi nejmeéně líbí Samantha. a Victoria se zase všem vyjímá.
Reagovat
skott
Nadherne zpoamlene studie, vsem to hodne slusi.Jen jedna hracka mi tam nejakym zpusobem nepasuje - Azarenka.Ani ne tak krasou nebo proste vzhledem, ale ve srovnani s ostatnimi z toho vychazi jaksi bidne po fyzicke strance.Ostatni jsou vyborne atletky, slachovite, samy sval, jen ona ma do jejich postav zatracene daleko.
Reagovat
smazaný uživatel
No, zase na druhou stranu díkybohu, že má daleko do postavy Stosur anebo Sereny. To už nejsou snad ani ženy, i když Serena ze sebe umí udělat celkem pěknou ženskou, když chce, ale Samantha? Mi tam vůbec Azarenka nějak nepasuje, udělali z ní něco, co není, má tam divnou postavu i obličej. Co vidím na kurtu, tak je to rapidně horší teda. Ty nohy má mnohem krásnější.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, nohy má dokonce možná nejhezčí na celém okruhu.
Reagovat
smazaný uživatel
A chlapov mame kde?
Reagovat
carolyn
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Připravuje se podobné video v obsazení: Querrey, Dolgopolov, Vagnozzi, Wawrinka, Serra, Montanes a Ivo Minář ;D I když je pravdou, že Dolgopolov mohl klidně účinkovat i v tomhle videu tenistek.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Super coment :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď vážně... určitě by se slušelo, aby vytvořili i mužské video, aby si na své přišly i fanynky tenisu, ne jen my fanoušci. ;) I když je fakt, že já si na své přišel jen u Kim či Sereny. Video natočeno ale s lepším obsazením, než jsem vybral já. :D Takový Verdasco, Lopez, Robredo... což? ;) Určitě u fanynek oblíbení. Pak samozřejmě R+R nesmí chybět.
Reagovat
carolyn
Mě by stačil A-Rod :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Mně by stačila Brooklyn ;) to je nápad- natočit video s přítelkyněmi či manželkami tenistů. :P :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jjj, třeba taková Becky Hewitt. Ale Mirku by mohli vynechat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jj zajímavé video pro zpestření, viděl jsem ho již předevčírem. Kim se mi v něm líbí nejvíce, i Věře to sluší. ;) Naopak Stosur vypadá příšerně (ale to asi není nic nového :D) a ani Azarenka tam nevypadá nejlépe, jindy jí to sluší mnohem více. Chybí tam Makiri a Masha ;) i taková Vesnina by se ve videu neztratila.
Reagovat
smazaný uživatel
naprostej souhlas
Kim nadhera
Stosur hruza
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist