VIDEO: Tohle Kader Nouni nezvládl. Nalbandian byl bezmocný

18. 1. 2012, 20:45
Video dne 13
A zde je již slibované video. Kader Nouni patří k nejlepším rozhodčím na okruhu, dnes si však vybral slabší chvilku. Že chybně opravil kolegu na lajně, by nikdo neřešil. Že ale pak Davidu Nalbandianovi nedovolil ověřit dopad míčku jestřábím okem, nad tím zůstává rozum stát.
Konflikt Nalbandiana s Kaderem Nounim

David Nalbandian dnes na Australian Open prohrál 8-10 v pátém setu zápas 2. kola s Johnem Isnerem. Nebýt však nepochopitelného zkratu hlavního rozhodčího Kadera Nouniho, mohl vše dopadnout zcela opačně.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

13
Přidat komentář
smazaný uživatel
To se nemělo stát. Rozhodčí oholit a odchod na strom.
Reagovat
weak
ty seš hlupák, až to bouchá dveřmi a rasista k tomu... :p
Reagovat
smazaný uživatel
Po opakovaném shlédnutí, ať mne někdo opraví,pokud se mýlím: 5. set, 8:8, podává Isner při výhodě Nalbandiana, což znamená maximálně kritický okamžik, vždyť po breakballu bude podávat na výhru. Umpire zcela nesmyslně popírá jasný out a upírá Nalbandianovi nárok na challenge, jenž vůbec není podáván se zpožděním, jak tvrdí některá média, ale okamžitě, jakmile Nalbandian pochopí, že Nouni to myslí s opravou výroku outu vážně. Jedná se o zločin, tipl bych, že Nouni i ten hlavní, který jeho výrok potvrdil, jede v sázkových podovodech. Isner se navíc v tiskovce pochválí, že Nalbandian sice hrál první 3 hodiny dobře, ale on osobně byl prostě lepší, přičemž kromě podání hraje dorostenecký tenis. K tomu tvrdil, že incident nevnímal, že se v rohu "utíral od potu", přitom tam celou dobu pobíhal v záběru.
Reagovat
smazaný uživatel
zapas jsem od pulky nevidela, blazen taky nejsem, abych nevidela, co Nalba hraje, ale trochu opatrnosti s Johnem bych prece jen doporucovala. A mozna nejen s nim. Ja vlastne nevim, jestli je jeste ofiko pripustna oprava opravy.... Osobne si ale myslim, ze jestrab rozhodnout mel, k tomu ja mam respekt. ;-)
Reagovat
weak
grecco - přesně, Kaderovi dojížděl kombík na Isnerovi... :D tvoje bláboly asi nemá cenu ani komentovat, ale jedno ti řeknu - NOONI je jeden z nejlepších rozhodčích na okruhu (možná vůbec ten nejlepší) a i tady rozhodl správně... jestli si všimneš, tak NALBANDIAN je už po opravě umpiru na cestě doprava - tzn. na přijem při shodě... mezitím Nooni ohlásí "deuce" a teprve poté se David rozhoduje pro challenge... ale to už je POZDĚ - rozhodčí ohlásil aktuální stav a to, že se najednou Nalbandian rozhodl pro jestřába už nemohl vzít Nooni v potaz...
takže jsem asi jeden z mála, ale tvrdím, že tady měl pravdu UMPIRE a nikoliv rozzlobený Nalbandian...
Reagovat
weak
navíc za Nalbandianovo "SHUT UP" směrem ke Kaderovi bych mu navíc napařil pořádnou pokutu...
Reagovat
smazaný uživatel
weak:
Viku,souhlasím s tebou co se týká kvalit rozhodčího naprosto,ale podle mě nemáš pravdu..Jednak jeho výrok byl chybný,zasáhl negativně do utkání v nejméně vhodnou dobu,opravil výkrok čarového který byl správný.A aut to prostě byl. Ale hlavně na tom videu je vidět,že Isner okamžite zvedá raketu,současně s výrokem hlavního a hlasí chalenge,Čehož si asi rozhodčí nevšiml,Nalbandian to vidí a čeká dívá se na Isnera co bude,až ve chvilí kdy hlavní hlásí znovu shodu,se jde podívat na stopu a chce challenge..nehledě na to že je tam takový řev z publika,takže to vypadá že první vyrok Nonniho zdřejmě nepobral.
Reagovat
Carloss
asi bych tu raketu taky rozmlátil bejt Davidem.
Reagovat
smazaný uživatel
on rozmlátil minimálně 2, ovšem tu na konci zcela pochopitelně
Reagovat
smazaný uživatel
A byl to tedy out? (neřeším teď rozhodčího...)
Reagovat
krbik13
Jasne,také 3cm určite.
Reagovat
a.magerova
nechápu, proč to Eurosport nedal :-((
http://espn.go.com/video/clip?id=7474368&categoryid=2378529
Reagovat
smazaný uživatel
treba jeste video neexistovalo.... je tam ten strih.... ;-) Ale vazne, pochybeni taky, dost me ta pachut okolo tak paradniho zapasu stve.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist