Virtuální madridský turnaj se rychle zaplňuje. Zbývá už jen osm míst

20. 4. 2020, 11:42
Aktuality 2
Letošní ročník Mutua Madrid Open se kvůli pandemii koronaviru v květnu konat nebude. Místo toho se na konci dubna uskuteční virtuální turnaj a volných už je jen osm z celkového počtu 32 míst. Herní pole on-line klání v posledních dnech rozšířili Alexander Zverev, Diego Schwartzman, David Ferrer, Frances Tiafoe, Elina Svitolinová, Johanna Kontaová, Belinda Bencicová a Sorana Cirsteaová.

Mutua Madrid Open Virtual Pro už má skoro zaplněný celkový počet 32 účastníků. V posledních deseti dnech se přihlásili antukový král Rafael Nadal, Andy Murray, Lucas Pouille, John Isner, Karen Chačanov, David Goffin, Gaël Monfils, Fabio Fognini, loňská vítězka Kiki Bertensová, Angelique Kerberová, Carla Suárezová, Fiona Ferrová, Kristina Mladenovicová, Eugenie Bouchardová, Viktoria Azarenková a Madison Keysová.

Nově přibyli Alexander Zverev, Diego Schwartzman, bývalý tenista David Ferrer, Frances Tiafoe, Elina Svitolinová, Johanna Kontaová, Belinda Bencicová a Sorana Cirsteaová.

"Je skvělé být součástí tohoto projektu. Je to skvělá příležitost, jak zase spojit tenisový svět i během této krize. Doufáme, že fanouškům dopřejeme tenisovou atmosféru i z našich domovů. Držte mi palce, ať mám dobrý los," řekl předloňský šampion Zverev.

"Velmi se na virtuální turnaj těším. Když už nemůžeme soupeřit na kurtech, tak se aspoň utkáme on-line. Nepochybuju o tom, že každá z nás o titul zabojuje, já teda určitě ano," vzkázala světová pětka Svitolinová.

"Už se nemůžu dočkat. I dříve jsem hrál videohry, tak snad jsem nezapomněl, jak na to. Už trénuju, abych byl připravený," uvedl Ferrer, jenž loni právě v Madridu ukončil svou velmi úspěšnou kariéru.

Virtuální turnaj Mutua Madrid Open Virtual Pro se uskuteční od 27. do 30. dubna. Bojovat o titul bude 16 mužů a 16 žen, kteří budou rozděleni do čtyř skupin. Nejlepší dva ze skupiny projdou do čtvrtfinále, pak už se bude pokračovat vyřazovacím systémem. Zápolit se bude ve videohře Tennis World Tour, v níž je k dispozici centrální dvorec Manola Santany.

Obě části turnaje mají shodnou dotaci 150 tisíc eur. Zúčastnění si sami vyberou, kterým hráčům v krizi prize money věnují. Pořadatelé navíc darují 50 tisíc eur na boj proti koronaviru.

Fanoušci budou moci celé dění sledovat živě, buď v televizi, nebo na sociálních sítích turnaje. Nebudou chybět komentáře zápasů, analýzy, sestřihy ani rozhovory s vítězi jednotlivých utkání.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
Patik
Tí hráči ktorí tam idú niesú ani na súpiske nemali na nich licenciu alebo ako sa to rieši..hlavne ma zaujíma ten Andy Murray za koho tam bude hrať či si bude musieť vytvoriť novú postavu alebo ho tam pridajú..navyše všetci hráči tam majú rovnakú techniku úderov..
Reagovat
gigin
Mutua Madrid Open Virtual Pro Entry list (so far)

ATP:

???????? Rafael Nadal
???????? Andy Murray
???????? Alexander Zverev
???????? Gael Monfils
???????? Fabio Fognini
???????? David Goffin
???????? Diego Schwartzman
???????? John Isner
???????? Karen Khachanov
???????? Lucas Pouille
???????? Frances Tiafoe
???????? David Ferrer

WTA:

???????? Elina Svitolina
???????? Belinda Bencic
???????? Angelique Kerber
???????? Madison Keys
???????? Kiki Bertens
???????? Johanna Konta
???????? Kristina Mladenovic
???????? Victoria Azarenka
???????? Carla Suarez Navarro
???????? Sorana Cirstea
???????? Eugenie Bouchard
???????? Fiona Ferro
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist