Voráčová po roce přešla přes první kolo

7. 4. 2009, 15:25
Aktuality 2
Česká tenistka Renata Voráčová po více než roce dokázala na turnaji WTA přejít přes první kolo. Ve svém úvodním vystoupení ve španělské Marbelle na to dnes potřebovala téměř tři hodiny, nakonec ale Francouzku Parmentierovou udolala 7-6 4-6 a 6-4.
Renata Voráčová

Pětadvacetiletá deblová specialistka v dalším zápase pravděpodobně narazí na nejsilnější možnou soupeřku. Utká se totiž s vítězkou duelu mezi turnajovou jedničkou Serenou Williamsovou a Klárou Zakopalovou.

Voráčové se naposledy ve dvouhře na elitním ženském okruhu podařilo přejít přes první kolo loni v březnu v Memphisu. Jejím maximem pak je dva roky stará účast ve čtvrtfinále v Bad Gasteinu.

Do turnaje už vstoupily také první favoritky a jejich duely se obešly bez překvapení. Světová čtyřka Jelena Jankovičová ze Srbska si snadno poradila s Italkou Schiavoneovou a nasazené domácí hráčky Medinaová a Suarezová rovněž postoupily bez ztráty setu.

 

Výsledky - Marbella (dotace 500.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Voráčová (ČR) - Parmentierová (Fr.) 7:6 (10:8), 4:6, 6:4, Jankovičová (2-Srb.) - Schiavoneová (It.) 6:2, 6:1, Medinaová (4-Šp.) - Jakimovová (Běl.) 6:1, 6:3, Suárezová (5-Šp.) - Aniová (Est.) 7:5, 7:5, Erraniová (6-It.) - Schruffová (Něm.) 7:5, 7:6 (8:6), Ruanová (Šp.) - Garbinová (It.) 6:1, 2:6, 6:1, Hercogová (Slovin.) - Cohenová-Alorová (Fr.) 3:6, 7:6 (7:4), 6:2, Rusová (Niz.) - Torrová-Florová (Šp.) 4:6, 6:2, 6:0, Ivanovová (Rus.) - Zečová-Peskiričová (Slovin.) 6:0, 6:4, Sfarová (Tun.) - Cabezová (Šp.) 6:3, 7:6 (7:4), Klepačová (Slovin.) - Brémondová (Fr.) 5:7, 6:2, 6:2.
pva, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Víte,co nechápu? Proč Serena odcestovala do Evropy na antukový turnaj ve španělské Marbelle, když ve stejnou dobu probíhá také trunaj v americkém Ponte Vedra, který je přípravou na Charleston. Proč zbytečně cestuje sem a tam?
Reagovat
smazaný uživatel
Co ty víš, třeba to bere jako cestu na diskotéku do Evropy - Španělsko je pro takové účely ideální země:-)))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist