Wimbledon bude s diváky, potvrdil britský ministr sportu

30. 3. 2021, 10:56
Aktuality 3
Britský ministr sportu Nigel Huddleston přišel se skvělou zprávou pro všechny tenisové fanoušky i samotné hráče. Letošní ročník slavného Wimbledonu se totiž uskuteční i s diváky. Počet lidí, který bude vpuštěn do All England Clubu, zatím stanoven nebyl.

Loni se nejslavnější tenisový turnaj světa kvůli pandemii koronaviru vůbec neuskutečnil. S letošním ročníkem, jenž je na programu od 28. června do 11. července, se ovšem počítá.

Wimbledon se stejně jako ostatní turnaje nevyhne přísným protikoronavirovým opatřením. Britský ministr sportu Nigel Huddleston nicméně potvrdil, že na rozdíl od mnoha akcí po koronavirové pauze proběhne Wimbledon s diváky v ochozech.

"Zatím nemohu říct, kolik lidí do areálu pustíme. Samozřejmě děláme vše pro to, abychom jich do All England Clubu smělo co nejvíce. Je to důležité i pro naše finance," řekl Huddleston.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
misa
je přihlášená do kvalifikace Stuttgartu. Sezonu na antuce začne už příští týden v Charlestonu. Loni v Římě oslavila svou první ANTUKOVOU výhru na okruhu WTA v hlavní soutěži. To je ve 22 letech u hráčky z okolí padesátky rarita. Doufám, že letos přidá řadu dalších výhrer.
Reagovat
misa
Hlavní soutěž v Německu je tradičně skvěle obsazená.
https://www.tennisforum.com/threads/stuttgart-md-q-lists.1379737/
Reagovat
misa
Do Madridu se Bouzková vešla jen tak tak. smile Čekal jsem, že po roztáhnutí turnaje do dvou týdnů se rozšíří i startovní pole... V Římě to vidím na kvalifikaci. Škoda, že Mary něco neuhrála v Miami, ale asi jí taky nedělaly dobře podmínky. I když žije na Floridě, tak kdo ví.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist