Wimbledon uvidí české osmifinále! Karolínu Plíškovou vyzve Muchová, která je poprvé v osmifinále grandslamu

5. 7. 2019, 15:56
Aktuality 246
WIMBLEDON - Pondělní program Wimbledonu nabídne české derby! O postup do čtvrtfinále si to totiž rozdají česká jednička a světová trojka Karolína Plíšková, která dnes zvládla naprosto fenomenální bitvu se Su-Wei Hsieh, a Karolína Muchová, jež znovu na grandslamu porazila nasazenou Anett Kontaveitovou a vybojovala své premiérové grandslamové osmifinále.
Karolína Plíšková (© AFP)

Karolína Plíšková na poslední generálce v Eastbourne předvedla vůbec možná nejlepší tenis své kariéry. Sedmadvacetiletá Češka v cestě za svým třetím letošním a celkově 14. triumfem pěti soupeřkám povolila dohromady jen 19 gamů. Zaslouženě je tak jednou z největších favoritek letošního Wimbledonu, kde se až při své sedmé účasti, té loňské, poprvé probojovala do druhého týdne.

V All England Clubu česká jednička a světová trojka ve skvělé formě pokračuje. Po menších problémech v koncovkách zápasů s Lin Zhu a Mónicou Puigovou dnes předvedla naprosto skvělý výkon a ve fenomenální bitvě přetlačila 6-3 2-6 6-4 Su-Wei Hsieh, jíž oplatila letošní porážku z Dubaje.

Očekávala se tuhá bitva a tu aktérky divákům na dvorci č. 1 skutečně nabídly. Zatímco úvodní dějství perfektně vyšlo skvěle hrající Plíškové, druhou sadu naprosto zaslouženě po výborném výkonu brala tchajwanská hráčka.

Rozhodující set už byl třešničkou na dortu fantastického zápasu. Rozhodl jediný brejk, který Plíšková slavila po skončení třetího gamu. Poté odvrátila dva brejkboly, ale Su-Wei Hsieh jí do dalšího brejku nepustila, přestože za stavu 1-3 prohrávala 0-40. Plíšková se ovšem nenechala nevyužitými šancemi rozhodit, držela si náskok a parádní utkání zakončila čistou hrou.

"Je těžké proti ní hrát, protože nevíte, co od ní přiletí. Jsem super potěšená, že jsem to zvládla. Tohle byl na trávě dobrý test. Ztratila jsem tady první set, ale podávala jsem výborně a z toho se můžu odrazit do dalšího utkání," řekla Plíšková.

Sedmadvacetiletou Plíškovou v souboji o první čtvrtfinále v All England Clubu čeká krajanka Karolína Muchová. Ta si díky skvělým letošním výsledkům zajistila premiérový start v hlavní soutěži Wimbledonu a vede si naprosto skvěle. Dvaadvacetiletá Češka bez ztráty setu vyřadila Aleksandru Kruničovou, Madison Brengleovou a dnes po výhře 7-6(7) 6-3 nasazenou Anett Kontaveitovou, kterou porazila i na letošním French Open.

Muchová do zápasu nevstoupila dobře. V úvodním gamu nevyužila ani jeden ze čtyř brejkbolů a sama servis ztratila. Podařilo se jí však skóre srovnat a rozhodovat nakonec musela zkrácená hra. V té se bojovalo do posledního míčku, Muchová estonskou favoritku k setbolu nepustila a třetí šanci úvodní dějství ukončit proměnila.

Druhá sada se rovněž lámala až v koncovce. Muchová za stavu 4-3 získala klíčový brejk, v následující hře odvrátila dva brejkboly a po hodině a půl esem využila hned první mečbol.

"Jsem hodně ráda," řekla Muchová, ale s hrou úplně spokojená nebyla. "Udělala jsem dost chyb a hrála jsem nejhůř z těch tří zápasů tady. V důležitých momentech, když jsem byla dole, tak jsem zahrála dobře, podržela si servis a pomohla si dobrými balony," řekla svěřenkyně slovenského kouče Emila Miškeho.

Muchová v Londýně vylepšila své předchozí grandslamové maximum, jímž bylo třetí kolo loňského US Open. Ve svém premiérovém grandslamovém osmifinále se pokusí Plíškové oplatit letošní porážku z Australian Open.

"Ještě jsem nad tím nepřemýšlela," řekla Muchová směrem k pondělnímu českému duelu a obě se shodly, že nebudou řešit, že hrají proti krajance. "Na kurtu je to jedno," řekla Muchová a Plíšková dodala: "Připravím se jako na každý jiný zápas a nebudu řešit, že je na druhé straně Češka."

Plíšková s Muchovou v osmifinálových bojích doplnily dvojnásobnou šampionku Petru Kvitovou a bývalou čtvrtfinalistku Barboru Strýcovou, které mezi nejlepší šestnáctku postoupily již včera.

15letá Gauffová pokračuje po přežití mečbolů
Osmifinále si zahraje i patnáctiletá senzace turnaje Cori Gauffová, která v prvním kole vyřadila pětinásobnou vítězku Wimbledonu Venus Williamsovou. V dnešním utkání proti Poloně Hercogové ze Slovinska sice prohrávala 3-6, 2-5 a čelila mečbolu, ale odvrátila ho, další zlikvidovala v následném gamu a nakonec mladičká Američanka na centrálním dvorci zvítězila 3-6 7-6 7-5.

Do čtvrtého kola Wimbledonu se 313. hráčka světového žebříčku Gauffová probojovala jako nejmladší tenistka od roku 1991, kdy to dokázala jiná Američanka Jennifer Capriatiová.

"V tenisu vždycky můžete vyhrát, ať je jakékoli skóre. Diváci byli úžasní, pořád mě povzbuzovali, i při mečbolu," řekla Gauffová.

V pondělí Gauffová nastoupí proti rumunské favoritce Simoně HalepovéRumunka dnes smetla v souboji bývalých světových jedniček a grandslamových šampionek 6-3 6-1 Bělorusku Viktorii Azarenkovou a ve vzájemné bilanci se poprvé ujala vedení.

• WIMBLEDON 2019 •
Velká Británie / Londýn, tráva, 38,000.000 liber
páteční výsledky (05. 07. 2019)
• Dvouhra žen - 3. kolo •
Kar. Plíšková (3-ČR) - Su-Wei Hsieh (28-Tchaj-wan) 6-3 2-6 6-4
Muchová (ČR) - Kontaveitová (20-Est.) 7-6(7) 6-3
Halepová (7-Rum.) - Azarenková (Běl.) 6-3 6-1
Svitolinová (8-Ukr.) - Sakkariová (31-Řec.) 6-3 6-7(1) 6-2
Shuai Zhang (Čína) - Wozniacká (14-Dán.) 6-4 6-2
Martičová (24-Chorv.) - Collinsová (USA) 6-4 3-6 6-4
Gauffová (USA) - Hercogová (Slovin.) 3-6 7-6(7) 7-5
Jastremská (Ukr.) - Golubicová (Švýc.) 7-5 6-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

246
Přidat komentář
horska.kraslice
Asi tak v polovině druhého setu jsem si představovala, jak v pondělí Poloha díky svojí životní formě by mohla vyřadit tu malou řvoucí myš.
Jenže pak se začaly dít věci. Polona viditelně znervózněla, její mladá soupeřka si vzpomněla, že umí hrát tenis a všechno je jinak. Každopádně doufám, že pondělní duel Simona Cori bude zajímavý. :-)
Reagovat
annah
Taky doufám, že to bude hezký zápas a že Cori tu "malou řvoucí myš" vypne. Ale není to moc pravděpodobné. Uječená Simonka asi bude ječet na kurtech i v dalším kole.
Reagovat
annah
Byl to teda zážitek! Napínavé drama až do konce - Gauffová vs Herzogová. Jak ženský tenis skoro nesleduju (s výjimkou našich hráček), tak tenhle zápas mě nadchl! Takové zvraty! Senzační!
Ta holčička je neuvěřitelná. Bude zajímavé sledovat, jestli a jak dlouho se hvězdička udrží na obloze, anebo brzy zapadne.
Reagovat
slacker
me znechutil, hra Polony dost uboha. Bud copy do zblbnuti nebo liftovane obloucky. zahrat primou pecku ven z kurtu se bala nebo to neumi
Reagovat
FulnekUltras
je to labilka ;-)
Reagovat
petrulinka
Ty její čopy byly hrozné, taky jsem si říkala, proč nezahraje něco jiného, nezaútočí, fakt hrozný tenis
Reagovat
slacker
me znechutil, hra Polony dost uboha. Bud copy do zblbnuti nebo liftovane obloucky. zahrat primou pecku ven z kurtu se bala nebo to neumi
Reagovat
Aussie
Napínavé to sice bylo, v zásadě ale jen pinkárna.
Reagovat
jirkaS
souhlas, vydržel jsem 2 sety, občas pár úderů, jinak
pinkání, blbý, že od obou.
první 2 kola jsem si říkal hm, zajímavý mladý talent.
dokázal bych jí i fandit. bohužel v zápase s Polonou
se to úplně otočilo. v Gauffové vidím budoucí Serenu
(a tu nemusím), zbytek dokonal celý ten hype kolem.
to byl poslední hřebíček
Reagovat
paprikovygulas1
Aj konkrétne napíšeš čo ta donútilo stať jej ?hejtrom?. No nehnevaj sa ale, že bude hype okolo 15 ročnej tenistky, ktorá hra prvý Grandslam a už je v druhom týždni bolo pochopiteľne a to že v nej vidíš budúci Serenu, pod tým si mám zase čo predstaviť?
Reagovat
jirkaS
vše je v příspěvku (něco mezi řádky)
že něco nechápeš nehodlám řešit (vysvětlovat)
Reagovat
paprikovygulas1
Veľa by ta nestálo to vysvetlit, len zrejme ani ty netušíš prečo sa s teba stal ?hejtr?. V prvom rade by som potreboval vedieť prečo nemusíš Serenu ako mám potom vedieť prečo nebudeš musieť Coco. :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak jsem čekal na tu chvíli, kdy nějaká protihráčka vytáhne tu slabinu, zatím dobře hrající Cori...která vlastně postoupila do pomyslného finále.

Čopy, slajsy, narušení její hry...ulevilo se mně hlavně v tom, že konečně potvrdila, že je dítě:) A to je opravdu úleva, neboť se ji těžce reaguje na to, když se jí zasekne její hra, a tím padá dobrá schopnost na servisu atd.

Nakonec to Polona nedokázala tzv. dotáhnout do konce... střetnutí s Halep bude asi zajímavé...ale možná pro tu žábu příjemnější než Polona...ono s jedním dobrým nápadem na život...se dá uhrát hodně, ale záleží jak si to sedne vzájemně, a na kolik, naštěstí ještě to dítě, bude schopno hrát dále svou hru. Ta trhlina tu už je.

Tolik asi k tenisu...jestli jde o místní etnické otázky a teorie, to bych asi vynechal, ale občas, aspoň proboha občas, by jsme se jako chlapi mohli aspoň trochu zamyslet, když obecně komentujeme ženy...jako dobře, občas to ujede v emocích jak Kyrgiosovi.... ale děti...tvl. to je trochu moc i na mně ironika a cynika. Zkusme z toho vynechat proboha děti...

Co mně připomíná zajímavý rozhovor s Fedexem...jestli jde o možnost pro tak nezletilé hrát GS...nejde ani o to, co plká Švýcar, ale spíš to téma...

Podle mně to nebude pro tu Cori asi dobré,,,asi...
...ty příklady Hingis, Capriati atd...ale jednou tam už je, Rubikon překročený, tak snad to nějak přežije bez úhony, ikdyž se obávám, že asi ne.

Jinak k té podobnosti, když tak spíš připomíná Vee, a ne Serenu, ale chápu, že pro některé to může být těžké téma. Nakonec je mladá...tak kdo ví...co bude vůbec a koho připomínat.

Nemyslím to nějak zle ve smyslu moralizovat:) Spíš jako taková reflexe, a pokuď to někoho urazí, tak v klidu,,,skončí tráva a ticho po pěšině z mé strany:)

Nějak hůř snáším,,,asi ty výlevy na děti...
Reagovat
smazaný uživatel
Vlku, jako vždycky šelmovsky vychytaný komentář.

(PS : Fujnekovi chybí tst, slackerovi rozum a com je jen trol.)
Reagovat
slacker
zas jen trapne cmrndas, ty nizsi formo zivota
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
paprikovygulas1
Dieťa či dospelý, nikdy nepochopím ako môže niekto súdiť človeka len na základe tmavšieho či svetlejšieho odtieňu pokožky. Ľuďom jebe
Reagovat
slacker
Reagovat
paprikovygulas1
Áno a čo ďalej mi chces ukazat alebo povedať miláčik? Vidíš ty si typicky príklad toho, že nezáleží na tom akú máš farbu pokožky, lebo ty si bezohľadu na to úbožiak. Ok?
Reagovat
slacker
https://youtu.be/EvKVYw-rKLk?t=60
Reagovat
paprikovygulas1
Popracuj na tom aby som ten link nemusel kopírovať, a možno ta zachvíľku naučím aj písať.
Reagovat
jirkaS
to není jeho chyba, systém zřejmě nevloží přímý link
pokud neobsahuje www
Reagovat
paprikovygulas1
V poriadku ale nemoze potom očakávať že to tu budem kopírovať.
Reagovat
slacker
nemej obavu, od tebe se nic nez trapne pokusy o urazky namisto argumentace ani ocekavat neda :-D
Reagovat
jirkaS
připadá mi jak jistý pan K z idnesu
Reagovat
paprikovygulas1
K čomu čakáš argumentáciu, k youtubovym linkom? Pozri sa ako si mi odpovedal na môj prvý komentár. Nepripadá to aj tebe samému trápne. Vidíš a už si začal dokonca aj písať vety, postupne ta tu naučíme diskutovať, neboj.
Reagovat
slacker
ty videa jasne odpovidaji odkud se spojeni cernoch lidoop bere, muzes sem hodit jine video kde se jako opice chovaji bili nebo asiati
Reagovat
paprikovygulas1
Sklamem ťa, všetci sme sa vyvinuli z toho istého druhu. Ale jeden skvelý príklad mám, síce neviem akú farbu pokožky máš no zrejme svetlu, (keď si tu honiš ego na tmavej pokožke) a to si ty sám lebo take komentáre by dokázala vyprodukovať iba opica bez inteligencie. Stačí?
Reagovat
slacker
tak to je opet "argumentace" jako bic, zas jen dalsi trapny pokus o urazku.
Reagovat
paprikovygulas1
Kde je tvoja argumentácia, stále márne čakám odpoveď na môj komentár, na ktorý si sa rozhodol reagovať. Či YouTube videjka sú tvoja argumentácia?
Reagovat
slacker
a tu 15 holku lidi muzou soudit podel toho zve KANON jako serena a pouli agresivne ocima
Reagovat
paprikovygulas1
To je argument panečku, ty budeš zrejme úspešný absolvent akademických debát. Že špúli očami, mna picne to s akým neandrtalcom si tu píšem :))))
Reagovat
slacker
zas jen trapny slovni vypad, koncim s tebou. s kolovratkem na urazky uz me "diskuze" nebavi
Reagovat
paprikovygulas1
Stále nesposktnuty argument na môj prvý komentár. Táto debata sa uberá takým smerom, len kvôli tvojim nepotlacenym chúťkam voči tmavej pokožke.
Reagovat
jirkaS
nemá cenu reagovat na pana K
Reagovat
paprikovygulas1
Čo je pán K to mi vysvetlíš, aspoň to mi vysvetlíš, nedávam predsa žiadne ťažké otázky, odpoved by nemala byť pre teba náročná.
Reagovat
jirkaS
pouze aby nedošlo k mýlce:
pan K=Kvěš
Reagovat
EllNino
pan K tu byl ve stejnou dobu jako slacker, takže to Kvěš určitě není :D ...Kvěš tu měl nicky jako quesh nebo iqe
Reagovat
paprikovygulas1
Chlapci, chlapci aby som vás ušetril konšpirácii, toto je môj jediný nick. komentujem tu iba raz za uhorský rok a väčšinou na ľudí, ktorí ma očaria svojou tupovosťou, teba medzi nich Jirka ešte neradim, od teba som sa nedočkal len odpovede na ľahkú otázku.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
FulnekUltras
Zatím tady vidím spíš souzení lidí podle odlišného názoru. Ale jak říkám, za 30 let mainstreamové informační totality už mi to ani nepřijde.
Reagovat
Fandina
Co je to mainstreamová informační totalita? Mně nevadí, že má někdo odlišný názor, mě vadí žvanilové, kteří nevědí, co mluví.
Reagovat
paprikovygulas1
Vitaj v demokraci, sloboda so zodpovednosťou. Zvláštne že prívrženec komunizmu sa sťažuje, že nemá slobodu, pričom v tom by dostal akurát zodopovednost bez slobody. #fulnek30rokovchujom
Reagovat
FulnekUltras
svoboda je jistě hezká věc - ale možnost srovnání ještě lepší - Tobě bych řekl chybí obojí, tak se hlavně nenech tou zodpovědností úplně zavalit... ;-)
Reagovat
paprikovygulas1
Ja viem, že sa ti nepáči, že nikto za teba teraz nič nevybaví, žiješ v takom svete kde musíš niečo aj prejaviť aktivitu a nie len žiť lenivý život, tak aby si sa vyrovnal úspešnejšími ľuďom. Hold máš slobodu si vybrať kam sa tvoj život uberie, no nesieš za to aj následky. Pokial bude tvojou hlavnou činnosťou vyplakávanie na tenisportali, tak veru nečakaj svetlu budúcnosť. Tak vypni teda už tenisportal a sup do reálneho života niečo dokázať aby tak ako ty tu komentujes život 15 ročného dieťaťa mohlo aj to dieťa komentovať tvoj život lebo jedine zatiaľ ako sa o tebe môže dozvedieť je len ak by si náhodou získal Darwinovu cenu.
Reagovat
FulnekUltras
Na 15tileté dítě vypadají spíš tvoje řídké výlevy tady (výše i níže). Ale ujišťuju tě, že dřív nebo později se realita dostaví i k tobě. Zatím aspoň něco pro odlehčení, aby tě hentáto "smrtelne vážna" demokratúra nezinfantilnila doživotně bez náhrady. ;-)))

https://www.youtube.com/watch?v=6lr0FdPCY-A
Reagovat
Vlk-v-trave
Ale mně nejde o etnickou otázku, krom toho si myslím, že na nějakém TP fóru, to nemá smysl asi řešit, cesta, tvořícího se nekonečného řetězu napadání...nikam to nepovede, to samé, kdo je z jakého regionu, státu...kdo komu fandí, nefandí...
...ale jestli jde o děti...nezletilé...na GS...to už je jiná...

Já opravdu nevím jestli je to dobré, že už hraje GS...podle mně to není jednoduchá otázka. Z jedné strany cítím, že to dobré není...škoda dětství...nějakého přirozeného vývoje...
Z druhé strany, prošla kvalifikací, vybojovala si to, Vee přehrála, Rybku přehrála, takže to třetí kolo není náhoda...teď čvrté...

Lidé chtějí ale spíš senzaci za každou cenu, aspoň tak mně to připadá...takže spíš začínám vnímat v tomhle ohledu tu holku jako oběť dospělých...

Zůstává ve mně nějaký optimista, že si to užije, no a pak snad ji dají pokoj...ale dost o tom pochybuji. Taková Capriati to dost neunesla. Prostě byla mladá...a to né tak jak tahle...

Pro mně osobně asi nejhorší, když moc do toho dětského světa zatahujeme... nazvěme to touhy dospělých. Ale bavím se o GS, tenisu...:)
Reagovat
horska.kraslice
Velmi pěkně a výstižně napsáno.
Reagovat
sojka1
perfektni prispevky, Vlcku... dik za tak dokonaly kontrast s ubohosti.. :-)
Reagovat
VlS
Vlku, a jakej je rozdíl mezi 15 a 16, nebo 17? To zásadní zlo, nebo naopak, mohou u 15 letýho člověka vyvolat nesoudní a na slávu a prachy nadržení rodiče. Zblbnul Jenifer tenis, úspěch, nebo táta? Samozřejmě, tíha úspěchu může být hrozná - a kdo ji má pomoci nést a ne naopak přikládat? Ta holka umí, má talent a co dál se uvidí, tady o tom můžeme plkat do zemdlení, ale pokud nemáme ánung o všem dalším, co s tím soivisí, tak to nemá vůbec žádnej smysl. Čas ukáže.
Reagovat
FulnekUltras
Přiznejme si to nebo ne - ale v podvědomí většiny z nás to zatím nejemotivnější bitva letošního Wimblu byla. Kam se hrabou Kvído i Rafa s Gyrosem. ;-) Navíc - když někdo takhle kamónuje, je evidentně plnoletý až dost. ;-) Simonky řev mi poslední dobou taky nesedí, ale kdy jindy už se má kwa Evropa probrat, než v pondělí díky téhle pořád až skoro dětsky ;-) vyhlížející slečně zpod Rumunských Karpat? Jasně, že publikum v chrámu bude - stejně jako dnes - na opačné straně, ale na to už jsme přece léta zvyklí. ;-)
Reagovat
martinek37
Tohle je asi fakt na hlubší rozbor a týká se to sportu obecně myslim. Pro mě je Cori letos jednoznačně největší pecka. A asi nemá moc cenu řešit, jestli by měla GS hrát či ne. Tenis ji baví a je vidět, že je hladová po úspěchu. Jestli je ale připravená na všechnu tu pozornost kolem a velký peníze, to se teprve uvidí. Já to beru jako fakt, že se jí takhle daří a čas ukáže, jestli to ustojí bez nějakýho toho šrámu na duši.
Reagovat
FulnekUltras
Bílá labilka dnes hodně pomohla, takže Simonko, je to na Tobě. Budeš muset Muratoglovu nově vyšlechtěnou baltazarku vypnout sama.
Reagovat
D@nny
a kdopak vypne tebe?
Reagovat
FulnekUltras
můžeš to zkusit sám - z havloidní školy jistě víš, co a jak
Reagovat
Kojinho
Na to někoho uklidit respektive odstranit jsou experti hlavně soudruzi z Tvého tábora.
Reagovat
FulnekUltras
Nemůžu posoudit. Žádného takového jsem nikdy nepotkal. Pravda je, že keců měli skoro všichni plno - a jak tehdá nebyli zvyklí, po týdnu pouliční davové psychózy to předali nějakému výpravčímu z Bojkovic a utekli. ;-)
Reagovat
paprikovygulas1
To nie, tak ty si k tomu všetkému ešte aj vyznávač komunizmu, hneď mi na tebe niečo nesedelo. Tak to teda nič, len ďalšia typická stratena existencia, ktorá hľadá útočisko a miesto kde by zaujala v internetových diskusiách. Neboj takych ako ty, ktorí sa nevedia presadiť v živote a tak sa na internete prichyluju k radikálnym názorom v tvojom prípade aj zločineckému režimu tu už niekoľko bolo. Len sa treba zgrupovať vo svojej komunite (ideálne na psychiatrií) a neotravovať bežný ľud. Dik
Reagovat
FulnekUltras
jsi nějak nedochucený ;-) takové gulášky poslouchám a čtu už 30 let - a poslední dobou jsou zaseklí jak ohraná deska úplně... no nic, koření nemám, tak si jdu dát radši zlevněný pribináček, rohlík a čertíka ;-) patnáct mu teda ještě nebylo... ;-)
Reagovat
paprikovygulas1
Pekná charakteristika, ošetrovatelia by ta za ňu pochválili. A ešte som sa aj dozvedel, že už 30 rokov si na tomto svete za chuja. Well done, pokračuj v hodnotnom živote.
Reagovat
FulnekUltras
budu se snažit ;-)
Reagovat
D@nny
No jo, tak ty jsi byl vidno maly pan... Obhajujes zde vsak ty, kteri zavrazdili miliony lidi, vime?
Reagovat
slacker
miliony lidi? No pekne ti vymyli mozek. Div ze tu nekdo vubec prezil :_DD
Reagovat
D@nny
Div, ze ty umis psat, retardovany clovece:)
Reagovat
slacker
retard jsi leda ty.
Reagovat
D@nny
Jiste opoclovece, pardon clovece:)
Reagovat
smazaný uživatel
https://cs.wikipedia.org/wiki/Souostrov%C3%AD_Gulag
Reagovat
FulnekUltras
Kluci - vážně - už se trochu seberte. Vždyť takhle si vás po vzoru mainstreamu namasíruje na chleba za chvíli každý. ;-)
Reagovat
slacker
no rikam to furt, vymyte mozky. vezeni ne tovarna na smrt jako Osvetim. a vubec kde je souvislost s rezimem 48-89 u nas? Kdyz stacilo si vymyslet smrt JEDNOHO studenta Smida, tak jak prosly udajne miliony?
Reagovat
Fandina
Takže podle tebe nebyl komunismus totalitní režim a nebyly v něm žádné lidské oběti.

Nastuduj si dějiny.
Reagovat
Fandina
nebyli
Reagovat
slacker
tak obeti sou za kadeho zrizeni a ne jen v totalitnich rezimech a nejak neberu obeti hladomoru nebo padle za 2 svetrove za obeti komunismu a uz vubec ne za obeti reziumu 48-89 u nas.
Napriklad hladomot v Ursku v 19 stoleti se take bere za obeti britskeho imperialismu?
Reagovat
slacker
v Irsku
Reagovat
Fandina
To ale neznamená, že bude někdo zpochybňovat oběti komunistického režimu a říkat, že nebyli.
Reagovat
Fandina
https://www.euro.cz/udalosti/komunismus-100let-lenin-stalin-1381496

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/online-komuniste-krvavejsi-nacistu/r~i:article:358161/

https://cs.wikipedia.org/wiki/Komunistick%C3%BD_re%C5%BEim_v_%C4%8Ceskoslovensku
Reagovat
slacker
furt jen prvazne same obeti hladomoru a jeste ne u nas, obeti spanelske chripky po 1. svetove budou obeti feudalismu nebo demokracie?
Reagovat
Fandina
Zemřít v důsedku hladomoru se nedá srovávat s likvidací spoluobčanů, jak se to dělo za komunismu.
Reagovat
slacker
ja neco takoveho rekl? tim ze se vysmivam vycucanym milionum bez souvislosti?
Reagovat
Fandina
O stovce milionu na světě se mluví, jestli to tak je, nevím. Ale o tom, že byli lidi zavíráni jen za svůj názor a sebrán majetek to vím, ze svého okolí i z rodiny.
Reagovat
FulnekUltras
umrzlí bezdomovci za kapitalismu už u nás dávno překonali 50. léta - nehledě k tomu, že i tehdejší poválečný "hon na čarodějnice" v drsně antikomunistickém stylu (mj. Rosenbergovi) začal v USA - každá akce v historii prostě dřív nebo později vyvolá nějakou reakci - a ve společenském mainstreamu zabetonovaní jedinci se pak už jenom nestačí divit, případně se "otřásají hnusem" ;-)
Reagovat
Fandina
Nesmysly, jako obvykle. Zákon na střílení na hranicích, když chce někdo odejít je neomluvitelný.
Reagovat
paprikovygulas1
Neposer sa z tých odtieňov pokožky. Ale som myslel, že si skôr bojovník proti Aryne, no a teraz tu bojuješ v diskusiách na tenisportal.cz proti zvernekynam Mouratogloua. Bojovník bojuj
Reagovat
paprikovygulas1
Vidíš to, moje komentáre k tebe boli zmazane, mal som slobodu ich vyjadrit no teraz beriem na zodpovdvednost, že tam bolo použite expresívne slovo. Nikto ma za to nezabil ani neuväznil. No v komunizme by som za neprijateľný komentár prinajlepšom sedel. Zábavné je aj ako kritizuješ demokraticky režim, keď si v ňom prežil väčšinu svojho nudného života, za to za komunizmu si ťahal ešte len kacera a teraz nám vykladas ako dobre sa žilo. Ani pripojenie na internet by si nechytil ty trulko a teraz by sme si nepísali. #fulnek30rokovzatrulka
Reagovat
FulnekUltras
Tvoji matematicky i lidsky negramotnou generaci mileniálních "manažerů zeměkoule" plně chápu. A opravdu nezávidím. ;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Cori - hlavně ustát ten tlak...
Polona poslední týdny nehrála špatně. Dnes se nenechala zastrašit v úvodu, i ve 2. setu byla lepší, Cori byla uzlíček nervů, ale vidina osmifinále Polonu dohnala...
Reagovat
Andrew89
byla vyborna...tezkej zapas..samej slajz,cop...to jak si s tou velmi neprijemnou hrou Polony si zaslouzi uznani. Hlavu ani hru nema na 15 let..tesim se na zapas se Simonou a hodne se tesim co prinese budoucnost:) 15 let ji je...15. proste wow.
Reagovat
FulnekUltras
Polona dojela na vlastní zbraň - a zkrat v koncovce druhého setu. Ale aj taký už je biely šport...
Reagovat
Dobry-den
Paráda, gratulka. Polona s tou svou šíleně neatraktivní hrou i vizáží je venku. ;-)
Reagovat
Jon61
Tak to budou USA podělané radostí, že mají novou Serenu!
Reagovat
D@nny
Jeden turnaj kralovnu nedelaj:)
Reagovat
Jon61
To je pravda, ale Američané mají rádi bombastická prohlášení. Už v minulosti oslavovali i jiné hráčky.
Reagovat
FulnekUltras
Simonka už ušáky brzo zklidní.
Reagovat
jirkaS
kéžby
Reagovat
annah
Nejspíš jo. Bohužel. Ale snad to bude Simončino poslední ječení a kvílení na tomto turnaji. Snad ji pak konečně někdo vypne.
Reagovat
dadaft
furt volám "Polono! Polono!"

,,,,,,,,,,,,,,,, a ozvěna mi přináší "poleno! poleno!"
Reagovat
D@nny
Nejvic me stejne udivuje, jak tady neustale obhajujes ty svoje komunisty, ale pritom jen diky dnesni demokracii muzes psat na internetu takove srac.ky. Za tohle musis byt prece tem "zlym" kapitalistum" vdecny ne?:D
Reagovat
blixa
Tihle stalinisti to berou jako slabost kapitalizmu. Stále doufají, že nám jedou zakroutí krky ;-)
Reagovat
Jon61
Omyl, komunisti si lebedí, že se dostali k ohromným majetkům, tvz třídní boj je přežitek.
Reagovat
FulnekUltras
Mě zase baví, jak ti - už dost stereotypně - tečou "korektní" kryptofašistické nervy.
Reagovat
D@nny
Misto odpovedi, dalsi utok:) Fujnekova klasika.
Reagovat
FulnekUltras
chcípni - to je taky klasika, nemám pravdu?
Reagovat
Kojinho
Nechat někoho chcípnout je specialita spíše Tvých souputníků z rudého tábora.
Reagovat
FulnekUltras
nevím, tady s tím obvykle přicházím až jako druhý (viz níže ;-)
Reagovat
morusrubra1
Je mi jedno, jak je talentovaná, 15letou holku mají poslat zpět do juniorky a ne se z ní tak pos_at.
Reagovat
D@nny
Jake juniorky? Vyhrala kvalifikaci a tim padem muze hrat i hlavni soutez. Pokud se muze i v 15 letech rovnat dospelym, tak proc by hrala mezi juniory?
Reagovat
Jon61
polono, polono, soupeřku mělas ve druhém setu dorazit, ne ji vrátit do zápasu. V Americe budou řičet nadšením, že mají nástupkyni Sereny. Raději jdu mýt nádobí.
Reagovat
Jon61
Omluva za chyby: Polono, Polono.
Reagovat
jirkaS
už vidim ty orgazmy v článcích
hlavně v ušáckých :-D
Reagovat
FulnekUltras
Evropa je v rozkladu... ;-)
Reagovat
slacker
Plono, ty vecne copy ti poradil kdo?
Reagovat
Andrew89
jo no...xkrat to mela na krasnou ranu po lajne a nic...
Reagovat
SpacialRecognition
Jaká neskutečná. Obě hrály hnusný kopečky. Šílený, odporný tennis.
Reagovat
jirkaS
já bych to ohodnotil:bizár :-)
Reagovat
Jon61
Zajímavý zápas. Snad dvakrát starší Polona nebyla schopna ukončit zápas, mladičká Američanka svou bojovností uhrála druhý set.
Reagovat
FulnekUltras
Sever proti Jihu. Takhle to dopadá, když se trochu povolí.
Reagovat
D@nny
Doufam, ze lide jako ty brzo chcipnou!
Reagovat
FulnekUltras
zklidni hormon - sám jsi hnědý i v gatích
Reagovat
Andrew89
jako dost me prekvapuje kolik vylozene hateru Cori tu je...nikomu nic neudelala,malo kdo ji do W znal...a uz tu ctu jaka je to opice apod....fakt tomuhle nerozumim. Doufam ze vyhraje,aby se hateri pos ali...
Reagovat
D@nny
Tady jde hlavne o barvu pleti. Je mi vsak smutno z toho, ze se i v 21. stoleti najde tolik rasistu:(
Reagovat
Andrew89
jo no...je to nechutny
Reagovat
SpacialRecognition
Vidím tu jednoho. To, že někdo neholduje té plácané je věc druhá.
Reagovat
slacker
o barvu pleti jde nejak mimichodem, predevsim mimika gesta a rekneme temperament.
Reagovat
Fandina
A to je důvod k urážkám?
Reagovat
rybicka
Maminka Cori vyvádí jako Hrla :-). Ale klobouk dolů před holčinou, jak využila Polony zbrklost a její snahu rychle, lehce dokončit druhý set a zápas.
Reagovat
rybicka
*Hrdlička
Reagovat
smazaný uživatel
Podle idnes rodiče koukají na tenis doma - https://www.idnes.cz/sport/tenis/cori-gauffova-senzace-wimbledon-postup-americka-tenistka-15-let.A190704_072311_tenis_dm
Reagovat
dunphy
Ale ti dva lidé, co opravdu jako rodiče vypadají, jsou pak kdo? Vypadají do toho zápasu opravdu tak rodičovsky zainvestovaní, já v nich úplně vidím taťku i mamku :)
Reagovat
rybicka
Aji já...
Reagovat
rybicka
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za upřesnění.
Reagovat
morusrubra1
Myslím, že to opravdu jsou její rodiče. Komentátor o nich opakovaně mluvil, když byli v záběru, několikrát zmiňoval její matku (býv. gymnastku) i otce/trenéra.
Reagovat
dunphy
Jsou to oni, postačí google. Idnes zas blábolí, něco někde klasicky špatně přeložili nebo pochopili.
Reagovat
FulnekUltras
u "dynamických" redaktorů do 35 let dnes už téměř normál
Reagovat
slacker
to je zapas nebo trenink copu?

Ta mlada rve a busi jete hur nez serena
Reagovat
morusrubra1
Přesně, to se člověk těší, že Serena už konečně odejde do důchodu a místo chvilky klidu nastoupí její klon (se stejně otravnými rodiči).
Reagovat
Andrew89
je neskutecna!!!! Tohpe hlavne uhrala hlavou....v 15 letech..neskutecny...
Reagovat
Dobry-den
Naopak, je to SKUTEČNÉ, ale chtělo by to ještě set!
Reagovat
Andrew89
snad to Hercog polozi:)
Reagovat
FulnekUltras
Naopak - Polona to hlavou nezvládla a dala soupeřce zbytečně čuchnout.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně to neuhrála hlavou Polona za stavu 5:3 - při svým podání tam trojčila...
Reagovat
morusrubra1
Matka Goffové je můj vkus poněkud vášnivější:-)
Reagovat
petrulinka
Na můj taky a mladá mi připomíná Serenu, kterou nemusím
Reagovat
FulnekUltras
spíš Venus - mnohem víc mě ale serou ti čtyři bílí panáčkové v Moratuglově zednářské lóži - ztělesněný hnus
Reagovat
Jon61
Mně také, proto přeji Poloně. Kdyby vyhrála Cori, tak americký tisk by byl plný oslavných článků, že mají novou Serenu.
Reagovat
annah
Čeho by byl americký tisk plný, nám může být celkem jedno, ne?
Reagovat
petrulinka
Ta Polona je fakt prdlá
Reagovat
FulnekUltras
přetetováno a překombinováno
Reagovat
bIbec
Reagovat
Dobry-den
'Plíšková s Muchovou v osmifinálových bojích doplnily dvojnásobnou šampionku Petru Kvitovou a bývalou čtvrtfinalistku Barboru Strýcovou, které mezi nejlepší šestnáctku postoupily již včera.'
Reagovat
petrulinka
Též si říkám, že je tady asi někdo mimo, asi nějaké sny či co ????
Reagovat
Fandina
Pokud zítra napíší to samé, ale s obráceným pořadím dvojice jmen, bude to super!
Reagovat
Jon61
Úžasné, Cori svou kůži nedá lacino, bojuje.
Reagovat
rybicka
Cori kouzla zbavená.
Reagovat
Jon61
Asi je to dobře, v USA by psali oslavné články, že mají novou Serenu. Ale je hodně mladá a tenis umí. Pokud se nepletu, tak v Austrálii překvapila Marta Kostjuk a co od té doby uhrála?
Reagovat
rybicka
Jasně, to muselo přijít. Docela je mi toho černého kůzlete líto. Nicméně doufám, že druhá Serena už nikdy nebude! Úspěšnou snesu, ale...
Reagovat
com
zas si pletes zvirata.. to je orangutanek ty kozo
Reagovat
Jon61
Jste hulvát. navíc by bylo výstižnější napsat gorilka, oraguntán je zrzavý.
Reagovat
rybicka
A sympaticky bojuje
Reagovat
dunphy
Přirovnávání Afroameričanů k jiným lidoopům. Jak vtipné, módní, vkusné a originální.
Reagovat
slacker
prirovnavat asiaty a evropany k lidooppum by bylo dost mimo, u cernych to ma svou logiku.
Reagovat
dunphy
Anebo by se to nemuselo dělat vůbec, protože to žádnou logiku nemá.
Reagovat
FulnekUltras
navrhuji rasově neutrální: alianční pozdrav od Belzebuba
Reagovat
Mayo
Polona do toho!
Reagovat
Dobry-den
Strašně hnusná tetování. Vůbec jí to nesluší. Fuj.
Reagovat
blixa
Krásný tattoo má, co meleš ?
Reagovat
Dobry-den
Nesmysl. Vypadá jako strašidlo . :-(
Reagovat
Mayo
V pohode, skôr je hrozný ten basketbalový rukáv.
Reagovat
tmora
leak, ruse, petrolejka - vazne sofistikovana kobinace :-) hlavne ta petrolejka
Reagovat
R01316
souhlas
Reagovat
FulnekUltras
čekám stejně vyhrocené jako duel Peti s Lendlovkou loni v Madridu. Obyvatelé v oblasti hraniční linie na Českomoravské vrchovině se budou muset rozhodnout.
Reagovat
bIbec
ale prdlačky. Ať vyhraje ta lepší.
Reagovat
rybicka
Naprostý souhlas. A to su z Holomóca.
Reagovat
dadaft
Vika zklamání, samá chyba.

doufám, že mi patnáctiletá raketa s potetovanou spraví náladu ,,,,,,,,,,
Reagovat
mahycek
To se nedá poslouchat. Jedna siréna druhá hejkalka .
Halep vs Azarenka. Jen na chvíli 90 sekund, jsem to přepnul
z Djoka s Hurkaszem a stačilo. Rychle zpět. Vyhnal bych
je obě dvě. U chlapů je aspoň klid, žádné hejkání.
Reagovat
Jon61
Já to vyřešil. Tenis není divadlo, zvuk není důležitý. Takže ve sluchátkách Pink Floyd a strouhám u tenisu brambory na bramboráky.
Reagovat
rybicka
Prsty to přežily?
Reagovat
Jon61
Prežily. Nové brambory a shit... za pár dnů by splesnivěly, a to nebyly za levný peníz. Bramborák je lepší ze starých brambor, které mají více škrobu. Snad mi z nich nebude špatně, není to zrovna vhodné jídlo večer.
Reagovat
Dobry-den
Díval jsem se na části záznamu našich holek,

Kája P. si poradila s nepříjemnou soupeřkou, možná trochu zbytečně ztracený 2. set, měla tam dost šancí na rebreak, ale soupeřka hrála dobře.
3. set naštěstí Karolína zvládla, servis pomáhal. Zápas měl podle mě dost slušnou úroveň, ale neviděl jsem ho úplně celý. :-)

Muška si poradila s Anettkou i podruhé, bylo to dost vyrovnané, rozhodly některé hloupé chyby Anett v koncovkách obou setů.
Muška ukončila zápas esem a postoupila tak do svého prvního GS osmifinále. Mám z toho obrovskou radost! :-)

Čeká nás tudíž české derby, více věřím Žirafce, asi tak 85:15, ale věřím, že Muška bude důstojnou soupeřkou. :-)
Reagovat
dadaft
tááák, silné vařící nescafé s kapkou mléka u ruky a dva zápasy z wimbledonského centru přede mnou,,,,,,,,,,,,, slušný plán :))))
Reagovat
Fransoas
Příští duel mezi Karolínou mladší a starší bude mít zvláštní náboj.Postoupit by si zasloužily obě.Bude to porovnání bojovnosti a zkušenosti.Je těžší upřednosťnovat jednu,nebo druhou.Vzhledem k tomu,že Karolína starší má úžasnou formu z minulého turnaje,spíše věřim ji.Letos má hodně šancí dostat se k vytouženému titulu.
Reagovat
smazaný uživatel
Peťa zitra od 12 na dvojce!:/
Reagovat
EllNino
aspoň nebude tak nervous :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dvojka není oblíbenej kurt!
Reagovat
dadaft
Jednička taky nebyla a už je.
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
jirkaS
zdroj?
Reagovat
Fandina
https://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/schedule13.html
Reagovat
jirkaS
hm, moje chyba, já doufal na ČT2 :-(
Reagovat
FulnekUltras
tomu se říká bezbřehý optimismus ;-)
Reagovat
jirkaS
trochu optimistický jsem, už mám v sobě pár Jendů
Reagovat
Fandina
Jo tááááááááák :-)))
Tak se možná dočkáš na Nova Sport dojka. :-)
Reagovat
Jon61
Dnes je i smíšené čtyřhry Andy a spanilá, křehká Serena (jsem zvědavý na její výkon, hlavně voleje).
Reagovat
tommr
velice cenná výhra, ale bylo to spíš vydřený než že by Karolína soupeřku nějak výrazně přehrávala. První set odehrála Karolína velice solidně, ale ve zbývajících dvou se vyloženě trápila. Z nějakýho mě nepochopitelnýho důvodu Karolína přestala hrát důrazně a zkoušela si s Hsieh pinkat což vedlo jen k tomu, že si z ní soupeřka místy vyloženě dělala legraci. Naštěstí Karolínu podržel servis a tak dokázala využít jedinýho zaváhání soupeřky ve třetím setu k tomu aby zápas dopodávala ...
Reagovat
LukasH
Ve třetím setu mi tedy nepřišlo, že by se trápila. Naopak se zbytečně nepouštěla do ničeho riskantního, nechala Hsieh plácat do míčku a vždy si naprosto suverénně podržela svůj servis. Set zvládnutej a la Federer. Karolína je jedna z mála, možná jediná, která si tohle může v současný formě dovolit.
Reagovat
tommr
od poloviny třetího setu to bylo tak jak píšeš, ale předtím se trápila. Za stavu 2:1 musela odvracet 2 brejkboly soupeřky, za stavu 3:1 naopak nevyužila jedinečnou šanci na druhej brejk když promarnila trojitej brejkbol. Pak se naštěstí trochu uklidnila a poslední tři servisní hry už zvládla jak se na tak kvalitní a zkušenou hráčku sluší a patří ...
Reagovat
LukasH
Je pravda, že jsem ten průběh gamu, kterej Karolína nakonec na 3:1 udělala, neviděl. I v tom odvracení bb je právě ta síla. Trápení pro mě znamená zápas plnej chyb z obou stran, kdy vyhraje ta šťastnější.
Reagovat
tommr
pro mě je trápení když silnější hráčka nedokáže jasně přehrát slabší soupeřku a ještě si od ní nechá vnutit její hru ...
Reagovat
EllNino
Kája potvrdila, že je s Conchitou na správné cestě, ještě loni by tenhle zápas určitě prohrála ... ale zůstala silná v hlavě a našla vnitřní sílu, způsob, jakým vypustila gem na 4:5 a pak dopodávala na 6:4 ve třetím, byl neuvěřitelný :) Celkově super výměny a pohledný zápas se zápletkou, Su-Wei přeji titul z deblu s Barčou :)

Muška ustála první set v hlavě a ve druhém využila brejkbol, sama pak zvládla svízelnou situaci při servisu na výhru ...:) Je tam prostě neuvěřitelný cit v ruce a hrozně dobře se na to dívá ... :)

Teď mají obě Karolíny dva dny volna, tak snad zregenerujou na Manic Monday (kdy se hraje všech 16 zápasů mužské i ženské dvouhry najednou) a předvedou super podívanou :)
Reagovat
VlS
Nelze, než s tebou souhlasit.
Reagovat
Fransoas
Už dlouho jsem nezažil tolik emocí,jako v dnešním duelu.Bylo vidět těsně po skončení,že Karolína,je bez nadsázky šťastná.S hráčkou,která jakoby nectí herní poučky.Hraje svým stylem.Rozhodla mentální stránka.Gratulace.

Před chviličkou dakázala Karolína Muchová senzačně vyřadit Estonku.Za svůj bojovný výkon si postup zasloužila.Obrovská gratulace !

Je tedy jasné,že se potvrzuje ČF s českou účastí.Je to bomba.
Reagovat
FulnekUltras
Čechy doufám ještě udrží ve hře Barča.
Reagovat
Nenela
Nevite nekdo, zda se nekde da najit zaznam ze zapasu? Moc diky !
Reagovat
jirkaS
NovaSport
Reagovat
rybicka
To nevím, ale jelikož jde opakovat i po konci (asi, že mám v počítači již stažené), třeba to půjde? Jen pokus https://live-stream365.com/onlineplayer.php?stream_id=826778
Reagovat
Nenela
Ty jo fakt to jede, i na mobilu, moc diky! Jdu se na ten fenomenalni zapas podivat! Highlighty jsou sice fajn, ale strasne kratky, takhle je to o hodne lepsi.
Reagovat
rybicka
Tak to mám radost. Sama jsem už párkrát chtěla poprosit zde o prošlý link, aniž jsem věděla. Tak už víme :-)
Reagovat
FulnekUltras
Díky východní velmoci, která se nenechá nikým buzerovat... ;-)
Reagovat
rybicka
Ukrajinou :-)
Reagovat
Fandina
Tak to je super a tady je Muška s Kontaveit. :-)
https://live-stream365.com/onlineplayer.php?stream_id=826806
Reagovat
George_Renel
Muchová fakt hraje bez nervů. Myslím, že Plíšková to nebude mít tak jednoduché jak by se na první pohled zdálo.
Reagovat
tommr
herně to bude asi vyrovnaný, ale nakonec převáží zkušenosti ...
Reagovat
Mac
Pochybuju, že ve druhém týdnu bude hrát dál bez nervů. ..
Reagovat
Jon61
Obě Karolíny skvělá práce, v příštím kole vzájemný zápas. Jirka nezvládl tie-breaky, podával v nich nejhůře za celý set.
Reagovat
FulnekUltras
dnes přehrála Anett v hlavě. Je tam už hodně zdravého sebevědomí, takže věřím, že v dalším kole přejede i tu lendloidní češku.
Reagovat
Torn
První trochu solidní soupeřka a to je nenasazena. Zdravé sebevědomí? Muchova je dost registrována a připomíná mi Coca.
Reagovat
bIbec
Colu?
Reagovat
FulnekUltras
bobky? přejdou... ;-)
Reagovat
EllNino
co ti na ní prosímtě tolik vadí? :)
Reagovat
Torn
Pardon korektor. Připomíná mi Coco Vandeweghe chováním i hrou. Je to jen můj osobní názor, samozřejmě, ale ty její rozhovory a vystupování. Někomu se nelíbí lendloidni Kája, mne zase cocoidni Kája. :D
Reagovat
VlS
Mám to taky tak.
Reagovat
Torn
Ty nikdy nezklameš. :D
Reagovat
FulnekUltras
TST je naštěstí v obou případech hluboko v normě. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Muško, paráda!
Reagovat
bIbec
Kája v příštím kole prohraje :-(
Reagovat
Fandina
Také je mi to líto, blbý los.
Reagovat
rybicka
Kdo to čekal, že se setkají :-). Nemyslím tichá přání a sny.
Reagovat
George_Renel
Karolíně Plíškové jsem to pochopitelně přál, ale tenisem více bavila soupeřka.
Reagovat
rybicka
No, od finále v Olomouci výrazný progres. Je až překvapivě jistá.
Reagovat
horska.kraslice
+1
Reagovat
Esgalnor
Dneska obě Karolíny senzační, těším se na derby.
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda!
Gratulace oběma :-)
Reagovat
sojka1
je velka tenistka... ;-)
Reagovat
rybicka
:-) vysoká?
Reagovat
jirkaS
chtěl bych se s ní vyfotit, mám 199cm :-)
Reagovat
rybicka
Jenom vyfotit?
Reagovat
jirkaS
jsem nenáročný a Hrdlička je bijec :-)
Reagovat
Torn
Vždyť je menší než Kája, bys ho určitě zabil :D
Reagovat
jirkaS
jedině že bych ho zalehl, mám 120kg :-)
Reagovat
rybicka
:-)) to bych chtěla vidět na vlastní oči
Reagovat
com
No a v pristim kole proti hratelne Muchove, parada :)
Reagovat
Aussie
Nikoliv, Muchová proti hratelné Plíškové!
Reagovat
Ela-fon-isi
Taky to tak vidím.
Reagovat
jirkaS
jak se tomu říká? derby?
pražská "S", pardon česká "K" ;-)
Reagovat
com
Sice ztracenej set, ale kdyz uz to je osma vyhra v rade, tak se to da pochopit :) ..a hlavne v tom tretim setu teda paradni vymeny :)
Reagovat
tommr
hlavně ta dlouhá výměna u sítě za stavu 3:1 byla opravdu neskutečná. Škoda jen, že to bylo k ničemu protože Karolína pak zahodila trojitej brejkbol ...
Reagovat
dadaft
gratulace.
skvělý výkon.
pojďme zápas po zápasu...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist