Z turnaje v pražské Stromovce se po Kvitové omluvila také nemocná Muchová

24. 7. 2022, 18:18
Aktuality 10
Den po Petře Kvitové přišel Livesport Prague Open o druhou českou tenistku. Kvůli nemoci se pořadatelům omluvila i finalistka z roku 2019 Karolína Muchová. Nenastoupí tak proti krajance Lucii Havlíčkové, která nyní čeká na soupeřku z kvalifikace.
Profily hráčů
Karolína Muchová (© AFP)

Karolínu Muchovou brzdí časté zdravotní potíže. Letos se představila pouze na šesti turnajích a ze dvou z nich navíc odstoupila, respektive nedohrála rozehrané utkání. 

Příští týden měla na základě chráněného žebříčku startovat na domácím turnaji WTA 250 v pražské Stromovce, znovu ji však zastavilo chatrné zdraví. Den před začátkem hlavní soutěže se z důvodu nemoci odhlásila.

Fanoušci se tak na Livesport Prague Open nedočkají souboje Muchové s vítězkou letošního French Open juniorek Lucií Havlíčkovou, o derby ale nepřijdou. Osmnáctiletá Havlíčková si o první výhru v hlavní soutěži turnaje WTA zahraje proti kvalifikantce Barboře Palicové, kterou čeká na premiéra na okruhu WTA.

Už před včerejším losem se odhlásila také šampionka z roku 2018 Petra Kvitová. V hlavní soutěži se tak představí sedm domácích hráček - obhájkyně titulu Barbora Krejčíková, Tereza Martincová, Marie Bouzková, Linda Nosková, Havlíčková s Palicovou a druhá úspěšná kvalifikantka Dominika Šalková.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

10
Přidat komentář
Boomcap
Mám Mušku hrozně rád, ale stylem jakým to oznámila na ig, tak mi to smrdí trochu smilesmile
Reagovat
EllNino
Covid
Reagovat
elsky
Tak to je dobrý.
Reagovat
Mony
Myslím, že hodně holek by ho nepriznalo a nastoupily by. To už není covid, jako loni. Měl jsem oba a nebe a dudy
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To snad ne "palmface". Hlavně ať je oksmile
Reagovat
EllNino
Moje nejoblíbenější české hráčky bohužel víc marodí než hrají ...
Reagovat
com
asi budes muset do party pridat jiny cesky smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Myslíš třeba Káju se zápěstím?smile
Reagovat
com
tu nedám, ta je moje smilesmile
Reagovat
Krisboy
smile Kája je všech

Ale nejvíc asi přece jenom Hrdličky smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist