Záhlavové se daří, zahraje si o premiérové semifinále

21. 7. 2010, 14:33
Aktuality 0
Česká tenistka Sandra Záhlavová postoupila už do svého třetího letošního čtvrtfinále. V rakouském Bad Gasteinu porazila v druhém kole Lesju Tsurenkovou z Ukrajiny 6-2 a 6-4 a znovu se tak popere o semifinále turnaje WTA, do kterého se v kariéře dosud neprobojovala.
Sandra Záhlavová

Čtyřiadvacetiletá Sandra Záhlavová se už do čtvrtfinále dostala na turnajích v Bogotě a Hertogenboschi. Postoupit mezi nejlepší čtyřku se jí však ještě nikdy nepovedlo.

Další šanci bude mít nyní v Rakousku, kde už v prvním kole zdolala zdolala finalistku pražského turnaje Barboru Záhlavovou-Strýcovou a kde dnes trpělivou hrou od základní čáry vyřadila i kvalifikantku Lesju Tsurenkovou. Ani s ní neztratila set, jednadvacetileté Ukrajince sebrala čtyřikrát podání a za hodinu a 18 minut zvítězila 6-2 6-4.

V boji o semifinále ji čeká papírově silnější soupeřka. Mezi nejlepších osm se dnes v Bad Gasteinu dostala turnajová dvojka Timea Bacsinszká ze Švýcarska. Ta dnes sice nezačala nejlépe a po ztrátě servisu prohrála s Běloruskou Jekatěrinu Dzehalevičovou první set, v dalším průběhu už ale aktivnější Bacsinszká začala svou soupeřku přehrávat a po více než dvou hodinách vyhrála 4-6 6-3 6-3.

Výsledky - Bad Gastein (antuka, dotace 220.000 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Záhlavová (ČR)
- Tsurenková (Ukr.) 6:2, 6:4, Sevastovová (8-Lot.) - Halepová (Rum.) 5:7, 6:1, 5:0 skreč.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist