Zakopalová v Miami porazila Kirilenkovou a Top 20 má na dosah!

24. 3. 2013, 20:38
Aktuality 119
WTA MIAMI - Klára Zakopalová si v Miami připsala velmi cenný skalp. V zápase 3. kola porazila světovou třináctku Marii Kirilenkovou, na kterou minulý týden nestačily hráčky první světové desítky Kvitová a Radwaňská. Jednatřicetiletá Češka se tak postupem do osmifinále, v němž vyzve Marii Šarapovovou, přiblížila svému premiérovému posunu do Top 20 žebříčku WTA.
Klára Zakopalová

Klára Zakopalová v posledních týdnech podává stabilný výkony a dnes v Miami je ozdobila cenným skalpem 13. hráčky světa Marie Kirilenkové. Rusku, která minulý týden v Indian Wells porazila Petru Kvitovou či Agnieszku Radwaňskou a skončila až v semifinále na raketě rozjeté krajanky Šarapovové, porazila ve dvou setech. 

Česká tenistka do utkání vlétla nebojácně a když v úvodním setu nečelila žádnému brejkbolu a získala pět gamů v řadě, vyhrála ho hladce 6-2. Také ve druhé sadě se mohla dlouho opírat o kvalitní servis, za stavu 4-2 o něj ale přeci poprvé přišla. Kirilenková mohla navíc menší výpadek Zakopalové potrestat, dva setboly v 10. gamu ale nevyužila. Na řadu tak přišel tie-break, v němž Češka prohrávala 1-4, žádnou další výměnu už potom ale neztratila a po 103 minutách proměnila hned první mečbol. 

Jednatřicetiletá rodačka z Prahy zdolala o pět let mladší Kirilenkovou potřetí za sebou a vzájemnou bilanci vyrovnala na 3-3.

Zakopalová tak v Key Biscayne postoupila do osmifinále, které si zahrála i na předchozím prestižním turnaji WTA Premier Mandatory v Indian Wells. Díky vyrovnaným výsledkům a dobré formě se znovu více přiblížila premiérovému posunu mezi 20 nejlepších tenistek světa. V Miami potřebuje uhrát stejný, nebo lepší výsledek než Jelena Jankovičová a Carla Suárezová-Navarrová.

Potvrdit životní umístění by na Floridě mohla postupem do čtvrtfinále, o které se utká s rozjetou Marií Šarapovovou. Ruska, kterou Zakopalová porazila pouze před 10 lety v pravním z pěti vzájemných duelů a se kterou letos v Dauhá prohrála dvakrát 3-6, vyhrála už 8 zápasů po sobě a navíc v nich neztratila ani set.

Světová dvojka Šarapovová dnes porazila 6-4 6-2 krajanku Jelenu Vesninovou, které tak oplatila porážku z posledního vzájemného duelu z Tokia 2010.

Pětadvacetiletá Ruska v Miami hrála už čtyřikrát ve finále (v letech 2005, 2006, 2011 a 2012), ještě nikdy ale v Crandon Parku netriumfovala. Pokud by to dokázala letos, může se stát světovou jedničkou. Zároveň by ale Serena Williamsová nesměla obhájit loňské čtvrtfinále. A od toho Američanku dělí už jen výhra nad Cibulkovou.

Další podrobnosti budeme průběžně aktualizovat.

- WTA PREMIER MANDATORY MIAMI -
(USA / Florida, tv. povrch, 4.195.765 dolarů)
nedělní výsledky (24. 03. 2013)

Dvouhra - 3. kolo:
Zakopalová (21-ČR) - Kirilenková (14-Rus.) 6-2 7-6(4)
Cirsteaová (28-Rum.) - Kerberová (6-Něm.) 6-4 6-0
Jankovičová (22-Srb.) - Petrovová (11-Rus.) 7-6(7) 6-4
Cornetová (32-Fr.) - Davisová (USA) 2-6 6-3 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

119
Přidat komentář
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13B
Supertennis HD - frekvence 12476 MHz, symbolrate 29900, polarizace H, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4
Reagovat
smazaný uživatel
42 stupňů východně: Turksat 2A
Sports TV - frekvence 11958 MHz, symbolrate 27500, polarizace V

později i Slovakšport
Reagovat
dadaft
zrovna jsem chtěl napsat, jak to jde Li Ně pěkně od ruky............
........ a pak se to nějak podělalo.
Reagovat
dadaft
... ale je třeba říct, že údery Garbine mají skvělou délku a v posledním servisním gemu před tajbrejkem musela Li Na předvést hodně tenisu...
Reagovat
smazaný uživatel
Češi hrají nejlepší tenis v Evropě, tvrdí Federace
http://sport.aktualne.centrum.cz/cesko-ziskalo-evropskou-tenisovou-trofej/r~a2d565c8954411e296d20025900fea04/

No a Kaderka se zase naparuje... :D
Reagovat
gigin
Carolyn to dala 14:03 hod pod Djokárnu, blesku ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to jsem si nevšiml. To víš, já se pod ty mužské články moc nedívám. :) No tak aspoň je to tam i tady... :D
Reagovat
tommr
já ale montymu přesto za ten odkaz děkuju. Ne každej se pod článek o Djokovicovi podívá ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač. :)
Reagovat
smazaný uživatel
a to bys mel se kouknout:)
...a pekne podporit Tommyho:D)
...nebot Ty se svym Nickem, to bys mel min. aspon jednou za tyden Tommyho podporovat:)
Reagovat
gigin
monty: V poho, jen šťouchám...
tommr: Ale podívá...
Reagovat
tommr
asi bych měl, ale já jsem na články o Djokovicovi (Federerovi, Nadalovi) už trochu alergickej. To samý platí i pro přenosy v televizi - pokud zrovna nehraje s Tomášem tak je většinou ignoruju ... :)
Jinak Haas mě nijak nebere. Uznávám ale, že je na jeho věk pořád docela dobrej. Přál bych si, aby se Tomášovi v jeho věku taky takhle dařilo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Za tu podrobnou odpověď děkuju. Psaní textů pro TP ti určitě bere hodně času.
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač. Když napíšeš relativně slušný příspěvek, tak nemám problém odpovědět... Ovšem to se u tebe děje málokdy. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně tě obdivuju. Vždyť můžeš dělat užitečnější práci a tady to nechat plavat. Já už skoro vůbec nepíšu.
Asi mám jiný vkus, s porovnáním manekýnské rádobykrásy Marfuše a obyčejné Garbiny (o parník vede) jsem to myslel vážně. Nikdy se mi v ramenou hranaté, bez zadku, vyzáblé a většinou i dost ploché typy modelek nelíbily. Na uječenou tenhle popis docela sedí.
Reagovat
tommr
momentálně v ní dokonce je, ale nemá to ještě definitivní - ve hře je ještě několik tenistek, který jí z tý dvacítky zase můžou vystrnadit. Nejnebezpečnější pro Kláru je Jankovicová, který stačí dneska vyhrát a dostane se před Kláru. Ohrozit jí ještě můžou i Cirstea a Flipkens, ale ty by musely postoupit až do semifinále, aby se před Kláru dostaly ...
Klára by si tu dvacítku mohla v ideálnim případě vybojovat i sama - pokud dneska v noci porazí Sharapovou tak se nemusí ohlížet na výsledky soupeřek a dvacítku má jistou. Obávám se ale, že Sharapova pro ní bude přece jen příliš velký sousto ... :)
Reagovat
Fandina
Koukám, že naše holky to asi v Maimi musely utnout :-)))) s nadsázkou a viz Expres zprávy a odkaz níže
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women%27s-tournament/info.aspx?tournamentid=1100028594
Reagovat
tommr
tak to tam budeme mít opravdu silný zastoupení - Háčka, obě sestry Plíškovic, Siniaková a možná i Birnerová když se probije kvalifikací. Doufám, že los bude k našim příznivej a že se holky mezi sebou nepobijou už v prvních kolech ... :)
Reagovat
dadaft
obsazení jako WTA International.
Reagovat
Bob
Takže Háčka už jsoz tak v pytli, že musí jet hrát na ITF turnaj, aby se rozpinkaly?
Reagovat
smazaný uživatel
Velmi silné obsazení... Přesto věřím, že Katka má šanci. Je tam třeba Mandy Minella, kterou Katka porazila v 1. kole kvalifikace v Miami. Anebo je tam zase Muguruza... Z těch vysoko nasazených bych přál hlavně Andrejce, aby se zvedla. No a pak určitě Lesie a třeba Arantxe. :) Karolína Plíšková by taky mohla uhrát dobrý výsledek.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyt jsem četla na stránkách jedné z těch holek,že hrají jen hlavně pro svoje potěšení a dobrý pocit,tak to neřeší a dokud jsou v zápasech proti nim dobré kurzy v prvních kolech,je to příjemné si přivydělat a spokojený jsou potom vlastně všichni....
Reagovat
Fandina
Tenhle týden se žádný WTA turnaj kromě Maimi stejně nehraje, tak možná proto. A minimálně Lucka tam hrála i vloni. Stejně zůstávají v Americe, příští týden hrají Charelston zelenou antuku viz odkaz dole. Navíc je to dost dotovaný ITF tak proč ne. Hlavně aby se už zadařilo a vyhrávaly a hostatní holky taky. Tak držím palce a pojď pojď pojďte holky do toho!
http://www.familycirclecup.com/players/field/
Reagovat
Fandina
gabina když to co člověka živí ho také baví, tak je to nejvíc co si může člověk přát. Profesionální tenis je sice sport, ale také práce zaměstnátní, na rozdíl od spousty ostatních se ale děje před očima hodně lidí z celého světa.
Reagovat
tommr
o účasti Muguruzy dost pochybuju. Vždyt dneska ještě hraje v Miami proti Li Na. A kdyby dneska náhodou vyhrála tak v Osprey nemůže startovat ani teoreticky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš, to je fakt. Takže tam nejspíš bude hrát někdo jiný... No, v tom dlouhém seznamu náhradnic je i Mashy běloruská sestřenice (Daria Sharapova) nebo malá Maruška (Maria Shishkina). Akorát nevím, proč je tam malá Maruška ještě za Kazachstán, když už ji všude píšou za USA.
Reagovat
Fandina
Osprey je ale také na Floridě, jako Maimi tři hodky autem od sebe a ještě nebyl tažen hlavní pavouk a podle odkazu nahoře se bude hlavní soutěž hrát od 26.3., takže by to Muguruza stihnout mohla, není to daleko.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to by tam případně mohla dojet Serena na kole. Nebo líp, celý peloton děvčat, která by ten den hrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Teda, jestli je tohle pravda, tak je to nejlepší zpráva dne! :D
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/144847/vypoved-sportak-otakar-cerny-definitivne-zmizi-z-obrazovky.html
Reagovat
freeteepek
Já bych řek, že to pravda je. Ředitel TV Dvořák už na jeho místo osobně vybral jednu pohlednou prsatou blondýnu. Co by jinak ta holka dělala, kdyby neodešel? Máme se na co těšit:-)
Reagovat
Bob
Ota Černý a jeho Bon Nadal :D
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně Aničko! :) Další hezký výsledek proti silné soupeřce... V 1. setu rozhodl jediný brejk, který Ana získala ve druhém gemu. Ve druhé sadě už bylo těch brejků podstatně víc. Ana ztratila podání dvakrát, Světlana čtyřikrát... Tady dávám highlighty (hlavně ze 2. setu). Vypadá to, že Světlana je další hráčkou, která nebude mít ráda chorvatskou rozhodčí Cicak. Všimněte si, jak se tam s ní dohadovala a pak jí po zápase nepodala ruku. Asi tam šlo o to, že si Světlana po nepovedeném úderu trochu zanadávala a Cicak jí dala nějaké napomenutí. Ale jestli tomu tak opravdu bylo, to nedokážu posoudit...
http://www.wtatennis.com/videos/article/3120767/title/miami-ivanovic-vs-kuznetsova

Anu čeká v osmifinále Sara Errani. Pamatuju si, jak s ní Ana prohrála tříseťák ve 3. kole loňského RG a Sara pak došla až do finále... No, Sara je teď ve formě, ale Ana rozhodně není bez šance. Obě zatím procházejí turnajem suverénně. Ana ztratila ve dvou zápasech 9 gemů, Sara dokonce jenom pět... Akorát mě štve, že to zase nebude nikde k vidění. No a Masha sice k vidění bude, ale zase v nelidskou hodinu...
Reagovat
tommr
dneska budu výjímečně tlačit tvojí oblíbenkyni. Nerad bych totiž, aby Erraniová Petře nějak moc utekla. Doufám, že se Ivanovicová nenechá rozhodit houževnatou defenzívou Erraniový a udolá jí. Podle mýho názoru je Ivanovicová lepší hráčka než Erraniová, ale musí to samozřejmě dokázat na kurtu ... :)
Reagovat
petrulinka
Přidávám se, taky budu fandit Aničce, ale nejen proto, aby Errani Petře moc neutekla, ale taky proto, že mám Aničku raději, Errani moc nemusím. Vadí mi ten její křik, když hraje. Takže Aničko, vzhůru do toho!!!
Reagovat
gigin
Razítko, podpis. IDEMOOO!! :))
Reagovat
smazaný uživatel
Razitko >>> ZAMITA SE!!!

Avaaantiiii Sara, Avaaantiiii!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Forza Sara
Reagovat
gigin
Kdoví, kolik by stálo ukecat admina, ať vám dá banán :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Za co??? :-O [se divim jen pro-forma]
----
Protoze samozrejme o tom dost pochybuji, Admin spec. nas dva ma velmi rad...by ses nedoplatil:)
Reagovat
smazaný uživatel
Což o to, já včera taky přál Soraně a Simoně. Ne kvůli Petře, ale protože jsou mi rumunské holky sympatické (hlavně Sori). :) Sorana zahrála bezvadně, naopak Simona prohrála se Sarou hodně hladce za 49 minut... Ono se říká o více hráčkách za Sarou, že jsou lepší tenistky než ona, ale podle mě se Sara dost podceňuje. Já jsem ještě nedávno taky nevěřil, že se Sara může udržet v první desítce (nebo dokonce osmičce), ale teď už tomu věřím, protože i v tomto roce má velmi dobré výsledky. Ještě tedy bude hodně obhajovat na grandslamech (finále RG, semifinále USO), tak uvidíme... Sara sice má nějaké handicapy (výška, servis), ale to všechno dokáže nahradit šikovností a bojovností. Jak už jsem tady o ní psal, je to malá žena s velkým srdcem. No ale Anička umí hrát taky skvěle a podle všeho se jí v Miami zatím daří. Když jí dneska půjde servis a return, tak to vidím nadějně. A taky to chce trpělivost, protože Sara je mimořádně houževnatá... Prostě držím palce Aničce a doufám, že postoupí. Sním o čtvrtfinále Masha - Ana. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Banány nejsou!

Já dostat banána, tak bych požádal relaxe, aby i za mě začal bojovat. A to bych ti nepřál.
Reagovat
gigin
No tvl!!! To je fakt.. už držím hubu.. jste fajni kluci...
Reagovat
smazaný uživatel
sice jsem asi do konce nepochopil...ale hlavne, ze to funguje:D)
Reagovat
tommr
já Erraniovou rozhodně nepodcenuju a kdyby to nebyla největší konkurentka Petry tak bych jí snad i fandil ... :)
Její vysoký umístění na žebříčku je ale daný hlavně tím, že svůj potenciál využívá na víc než 100%. Mnohem talentovanější hráčky jako je třeba Petra nebo Ivanovicová jsou v žebříčku za ní, protože ty naopak svůj potenciál naplno nevyužívají ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je vypsaný kurz na 18,5 gamů,šla bych do plusu...?Sharapová nebyla včera tak přesvědčivá a Zakopalová je nenápadná a docela něco uhraje.Tak je zatím vyděláno,když nezklamaly ty naivky z bazénu s delfíny...
Reagovat
Bob
Taky si někteří mohou pamatovat zápas z minulého roku na French Open. Tam Klárka dotáhla druhý set do tiebreaku, který vyhrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Vlsi and spol..., pojdme na to...
at se nam zase nejakej ten chytrak pekne chytne:D), a zase nekoho pekne nastveme:D)

> Stadium
16:00
Muguruza Garbine (ESP) [73] < Li Na (CHN) [5]
jedu na jistotu, ale aspon potesim dadafta...
17:30
Williams Serena (USA) [1] > Cibulkova Dominika (SVK) [14]
opet sazka na jistotu, darek pro oskara...
19:00
Dimitrov Grigor (BUL) [32] < Murray Andy (GBR) [3]
Grigor mne privadi posledni dobou k uzasu, co vsechno se da skopat...takze potesim fans Andyho
20:30
Tsonga Jo-Wilfried (FRA) [8] < Nieminen Jarkko (FIN) [49]
Konecne neco pro janekdu, ten mne dnes asi zastreli za ti prizdisracske tipy:)
00:30
Isner John (USA) [23] x Cilic Marin (CRO) [11]
Netipuji...jsem pro Johna, ale h2h teda hovori jasne...a obavam se, ze Marin Johna opet da...tak se snad obavy rozptyli na place...
02:00
Zakopalova Klara (CZE) [22] > Sharapova Maria (RUS) [2]
Neco, nejen pro janekdu:D) Klara "uz tricatnice"...kdo by ji ten uspech sakra nepral:)

> Grandstand
16:00
Gasquet Richard (FRA) [10] = Youzhny Mikhail (RUS) [31]
loterie, aspon podle mne h2h maj fakt vyrovnany...
17:30
Goffin David (BEL) [47] = Almagro Nicolas (ESP) [12]
Chci verit, ze David to Nicovi skomplikuje
19:00
Radwanska Agnieszka (POL) [4] < Stephens Sloane (USA) [16]
Sloane Agu rozstrili na hadry...pokud nebude nervozni, jak bude, tak ji Aga po boji muze dat...ale myslim, ze Sloane tyhle kurty i prostredi sedi...muze jit daleko...CERNY KUN TURNAJE
20:30
Falla Alejandro (COL) [60] < Berdych Tomas (CZE) [6]
Tak snad bez prekvapeni...
22:00
Raonic Milos (CAN) [16] = Querrey Sam (USA) [20]
Jooo, tak to si tipujte sami:D))))
Reagovat
smazaný uživatel
> Court 1
16:00
Tomljanovic Ajla (CRO) [242] > Flipkens Kirsten (BEL) [28]
Ajla jede, tak jeste Kirsten, a je tu uspech jako hrom...
17:30
Seppi Andreas (ITA) [19] > Bellucci Thomaz (BRA) [40]
Vse mi sedi na Andrease...
19:00
Vinci Roberta (ITA) [15] > Cornet Alize (FRA) [36]
Roberta Alize upinka...
20:30
Errani Sara (ITA) [7] > Ivanovic Ana (SRB) [17]
Sarus, je jasny, ze tipuji Tebe:)
22:00
Cirstea Sorana (ROU) [27] > Jankovic Jelena (SRB) [24]
O Sorane nemam moc pochyb...ale treba mne Jelena prekvapi...
Reagovat
dadaft
no, zatímco Nálinku při vší úctě ještě nikdo neprověřil, Garbine už sfoukla Wozniackou...
ale díky za tip, mělo by to jít, ale klidný nejsem. ))
se Sloane souhlas, Aga to nebude mít lehké.
a věřím Kirsten.
Reagovat
dadaft
a Alize - nevím, mám pocit, že Robertu porazí...
Reagovat
smazaný uživatel
Tož díky za dárek, otázka je, jestli zase nepojede na kole a nerozhodí jí to.:))

Dám jen něco, v ostatním souhlas.

Garbine < Li Na - Garbine může Li Na potrápit a pořádně prověřit, teď teprve uvidíme, v jaké je Li Na opravdu formě, já ale myslím, že dobré. Na zápas se však těším.

John < Marin - Taky bych si přál opak, ale nevěřím tomu.

Klara = Maria - Klára by mohla, bude záležet, jak jí bude chodit první servis, ale mám obavy, že to nakonec Maruš stějně urve.:))

Gasquet > Youzhny - Tady věřím Rišárovi

Goffin < Almagro

Aga > Sloane - To je přání. Doufám, že do toho půjde Aga aktivně a ne připo...., mohla by to se Sloane ubojovat, ale nesmí být pasivní.

Raonic < Querrey - také spíše přání, ale tenhle zápas vidím jako otevřený

Alja < Kirsten - tady věřím Kirsten
Reagovat
dadaft
jj, Klára hraje až ve dvě, to nevím nevím, ale Li Na - Muguruza a Radwanská - Stephens ---- na to se hodně těším. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem koukal taky na rozpis. To na Kláru s Maruš čekat určitě nebudu. Už aby se to přesunulo do Evropy, ty noční časy mě už ubíjí....
Ale jinak mi to bude hezky navazovat. Nejdříve Li Na s Garbine, tam se těším, a doufám v pěknou podívanou. Pak čouhnu na Serenu s Domčou, Serenu jsem tu hrát ještě ani neviděl. A Aga se Sloane by měly navazovat - to se taky moc těším, a doufám, že do toho Aga půjde, abychom se dočkali pěkného zápasu.:)) Tam to ale budu střídavě přepínat na Dimitrova, protože se ty zápasy budou zřejmě krýt.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty máš dneska nějakou dobrou náladu. Všechny chceš potěšit. Pomni, že to ale může skončit tak, že nepotěšíš nikoho!

Muguruza Garbine (ESP) [73] Li Na (CHN) [5] - nevim nejsou zatim kurzy, na tipsportu je celkem pěkny 4.15. Pod 5 na Mugurzu nejdu.

Williams Serena (USA) [1] < Cibulkova Dominika (SVK) [14] Domču s kurzem 17 vsadit musím

Tsonga Jo-Wilfried (FRA) [8] ? Nieminen Jarkko (FIN) [49] nevim, Jarko hraje s Tsongou celkem dobře. Jo se trápil i s Troickim. Ale za kurz 4 Jarka nebudu dávat.

Isner John (USA) [23] < Cilic Marin (CRO) [11]

Zakopalova Klara (CZE) [22] < Sharapova Maria (RUS) [2] na tuhle váhu už Klára hlavu nemá, ale budu ji tlačit

Gasquet Richard (FRA) [10] > Youzhny Mikhail (RUS) [31]
Goffin David (BEL) [47] < Almagro Nicolas (ESP) [12]

Radwanska Agnieszka (POL) [4] < Stephens Sloane (USA) [16] - pěkný tip

Falla Alejandro (COL) [60] > Berdych Tomas (CZE) [6] - nějak Tomášovi nevěřím. Takových lidí je víc, páč kurz klesl z 14.0 na 10.0 na Fallu

Raonic Milos (CAN) [16] < Querrey Sam (USA) [20] Miloš je podle mého mírný favorit, ale 2.65 na Sama je moc

Seppi Andreas (ITA) [19] < Bellucci Thomaz (BRA) [40] Seppi v Miami často vypadává s outsidery nebo postupuje až po boji. Belluci se Seppim hrál vyrovnané zápasy. Myslím, že by měla být rovina, takže kurz 2.75 na anděla je pěkný.
Reagovat
VlS
Jen čekám, kdy s kouřící pistolí skončí nějaký chudák s prostřellenou hlavou, protože podle nás vsadí vše co má až do posledních podvlíkaček :-)

Muguruza Garbine (ESP) [73] < Li Na (CHN) [5] Souhlas s Na
Williams Serena (USA) [1] > Cibulkova Dominika (SVK) [14] Serena jak válec
Dimitrov Grigor (BUL) [32] < Murray Andy (GBR) [3] Andy
Tsonga Jo-Wilfried (FRA) [8] < Nieminen Jarkko (FIN) [49] JWT , ale s pochybou
Isner John (USA) [23] x Cilic Marin (CRO) [11] Snad John, ale .......
Zakopalova Klara (CZE) [22] > Sharapova Maria (RUS) [2] Klárko, poběž!!!
Gasquet Richard (FRA) [10] = Youzhny Mikhail (RUS) [31] Ríša, major zasalutuje a poputuje domů
Goffin David (BEL) [47] = Almagro Nicolas (ESP) [12] Nico vyhraje
Radwanska Agnieszka (POL) [4] < Stephens Sloane (USA) [16] Sloane , come on
Falla Alejandro (COL) [60] < Berdych Tomas (CZE) [6] Berďa
Raonic Milos (CAN) [16] = Querrey Sam (USA) [20] Tipnu Sama
Tomljanovic Ajla (CRO) [242] > Flipkens Kirsten (BEL) [28] Asi Kirsten
Seppi Andreas (ITA) [19] > Bellucci Thomaz (BRA) [40] Seppi asi spíš
Vinci Roberta (ITA) [15] > Cornet Alize (FRA) [36] Roberta, ale nemám z toho radost
Errani Sara (ITA) [7] > Ivanovic Ana (SRB) [17] Sára, Anči se vylikviduje sama
Cirstea Sorana (ROU) [27] > Jankovic Jelena (SRB) [24] Sorana si klady už vybrala, Jelena to ustojí (a když ne, tak to obrečí)
Reagovat
pepin
Tak na rozdíl od Tebe budu tlačit vlčí očka, doufám, že ji pořádně prožene a vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvuj vstupni koment...:D)))))
Reagovat
tommr
asi jsem trochu natvrdlej, ale ty "vlčí očka" jsou kdo? :)
Reagovat
smazaný uživatel
taky jsem se chtel zeptat:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tipuju Sloane, pravděpodobnost 70%.
Reagovat
dadaft
jistě že Sloane - ale nebylo to původně "vlčí očička"?
Reagovat
gigin
100%
Reagovat
smazaný uživatel
Aaa, fachman prisel...mezi nas
:D)))))
Reagovat
Fandina
janekda ... jdu si vsadit, tak 70 procent na výhru Sloane, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Na "vlčí očka patří SS" kurz není. Jinak bych do toho taky šel.
Reagovat
Fandina
tomu rozumím kurz vlčí očka nebo očička proti SS bych brala nevyšší možný ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Karlicko, Karlicko.....to snad neee...:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, Klára hraje s Márií už dnes, ve 2 hod. ráno našeho času...a já myslela že až v uterý.
Reagovat
Fandina
tak ještě gratulace a zase jdi do toho a na Márii zkus něco vymyslet. Loňské RG bylo hodně vyrovnané, tak držím palce, přeji dobrý servis a pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Aně:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Čekala jsem, že minimálně jedna z holek to dnes nezvládne, ale daly to obě...jsem ráda:-)
Navíc ještě překvapil Janko...
tzn.4 Srbíci furt ve hře:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Boze, co nas jeste ceka.. ;-) Ale jo, pripojuju se, dobra hra.
Reagovat
spaniel
Vsechny zenske maji ty same saty. Ale jde to od deviti k peti, Agnieszka a Magda dobre, Oprandi hruza a Suarez-Navarro uz je v nich opravdu des.
Reagovat
smazaný uživatel
trochu jinak.. :-).. kdyz se v cele kolekci napadite opakuji urcite prvky, barvy a vyber (pridel) zohledni postavu hracky, je to i hezke, ale kdyz maji dve uplne totez a hraji ke vsemu zrovna spolu jako Aga x Mag, prijde mi to uplne priserny..
Reagovat
smazaný uživatel
tak Karlicka padla.. Videla jsem az zaver, Vinci sice minikolaps, vedla 5:3 a 40:0 pri podani Navarro, ale chytra hra, jedovaty slajzovany BH, eso na zaver.. tak proc ne. :-)
Reagovat
Fandina
Ale také víme, že to oblečení mají holky v rámci smluv i více méně na příděl a moc to ovlivnit nelze a také mají čtyři pět kolekcí na rok a firmy těžko pořád nové věci vymýšlejí.
Tak teď Ana s Kuznou jsou každá úplně jinak oblečené, jedna šatky druhá kalhotový komplet. Ana hraje útočně a některé returny po čáře jsou lahůdkové. První set vyhrála druhý vede 4:2 a holky hrají agresivně.
Reagovat
smazaný uživatel
Kuzna hezky ladi se sberaci - kdyz uz jsme u te mody.. :-)) Jinak prilis chyb na muj vkus, cekala jsem vic.. :-(
Reagovat
Fandina
Svete se opravdu nedařilo, dost se vyhazovala, na rozdíl od Any, ale byla to celkem rychlovka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak se nesmej.. :-) .. totiz :-( ... ! .. :-)
Reagovat
Fandina
ale ne, to jsem se nesmála, bylo to spíš ukončení zprávy, ve které nejde o život, tak to bylo místo tečky.
Reagovat
Mayo
radšej pozerajte superstar (aj keď už skončila) :D
Reagovat
Heather_Fedex
serena a maria ztratily zatim stejny pocet gemu...zajjmave ;))
Reagovat
gigin
Jj, je. Úplně mi to teď změnilo život ;))
Reagovat
VlS
Fakt? A komu teď budeš fandit se změněným životem?
Reagovat
Nola
Tipsa zakončil zápas kanárom, kto by to bol na začiatku zápasu typoval, Janko gratulujem
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, já to vypla za stavu 3-3 ve 2.setu a na obrat teda Janko nevypadal ani omylem...
Reagovat
smazaný uživatel
U něj fakt člověk nikdy neví, jestli se mu ten den bude chtít jet až do konce nebo se na to vyprdne...Tak gratulace, Janko;-)
Takže Jelena, Janko, teď vypadá dobře Nole a pak může vyhrát i Ana, i když s Kuzněcovou to bude mít dost těžký...
Reagovat
tito
Nole ve dvou, ale s větrem se opět trochu potýká, navíc Somdev zatím předvádí slušný výkon. Jinak mne vždy pobaví, když po nádechu před výměnou zakoulí očima. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, toho jsem se bála, aby nevydržel ten hnusnej vítr, co jsem viděla, když hrál Janko...:-/ Ale zatím to jde i přes něj, tak co:-)
Reagovat
tito
Tak už je hotovo, těch 94% po prvním je neskutečných, šance na ribrejk nulová.
Reagovat
Heather_Fedex
nola, vysledek zapasu jsem netypovala, ale tipovala jsem, ze to bude 3-setak ;)))
ee sranda!!
Reagovat
Nola
ja som nemala odvahu, všetci Tipsu odpisovali, vyhral TB, to ho určite naštartovalo, neoplatí sa nikdy nikoho odpisovať, ale z môjho pohľadu to bol otrasný zápas, nečisté údery, samé chyby..
potom som už sledovala Noleho, ten to dal s prehľadom, zdalo sa mi, že to chce rýchlo ukončiť a tak sa začal vyhadzovať, mlátil do toho, Ind sa určite nemá za čo hanbiť
Reagovat
Heather_Fedex
jj, nebyl to vubec zazivny zapas...po delsi dobe jsem mela chut na nejaky zapas v tv
a kevin a janicek se postarali o to, ze dalsi dny o sledovani tenisu ztratim zajem...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, Somdev se ve 2.setu solidně držel...ale Nole si to pohlídal:-) Trošku moc UE, jinak dobrý.
Tommy Noleho každopádně vybičuje k lepšímu výkonu...celkem se těším:-))
Reagovat
Frick
Že není o pár (tak 10-12) let mladší, Klárka. Ale je to zajímavé, že zrovna tenistka vrcholí v 31 letech..
Reagovat
darek.vrana
Po třicítce prý ženy vrcholí nejlépe
Reagovat
Fandina
co se týká tenisu, tak některé nevrcholí nikdy :-)
Reagovat
Chrenda
A co se netýče tenisu, tak skoro žádná nevrcholí!
Reagovat
Stan_Borowitz
Mně teda zatím vrcholily skoro všechny. Jestli ty něco neděláš špatně :-)
Reagovat
VlS
Ženy nejlépe vrcholí na vrcholu ( sil, úspěchu , slávy, kopce, ....... ) Hlavně, že vrcholí aspoň někdy.
Reagovat
Fandina
Faktem je, že na vrcholu vrcholí i muži ... úsměv
Reagovat
Fandina
Chrenda ... i ženy dost vrcholí a třeba i google poví ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska to nebyl zápas jenom se soupeřkou, ale taky s větrem... Myslím, že hlavně v 1. setu měly holky hodně těžké podmínky, což se projevilo na hře a tím pádem i na statistikách. Masha měla v 1. setu pouhých 5 winnerů...
První set začal pro Mashu docela nešťastně. Ve třetím gemu nevyužila čtyři brejkboly a následně naopak o podání přišla - 1:3. Vzápětí ovšem následoval rebrejk a poté srovnání na 3:3. Naprosto klíčový pro osud 1. setu byl sedmý gem. Ten byl nekonečně dlouhý a nabídl celkem sedmkrát shodu. Masha využila svůj čtvrtý brejkbol a získala v 1. setu důležitý (a nakonec rozhodující) brejk. Nebylo snadné to potvrdit, protože Masha v další hře prohrávala 0-40 při vlastním podání. Přesto dokázala všechny brejkboly odvrátit a ziskem pěti míčků v řadě zvýšila na 5:3. Pak už to dotáhla, když za stavu 5:4 dopodávala 1. set...
Druhý set už byl o něco klidnější a brejky v něm získávala pouze Masha, i když pár příležitostí měla i Elena. Myslím, že Mashy výkon šel postupně nahoru a ke konci zápasu to už bylo velmi dobré. Možná to bylo taky tím, že trochu ustoupil ten vítr... Ale i tak si myslím, že se obě holky s těmi podmínkami dobře popraly. Elena bojovala hlavně v 1. setu hodně srdnatě, ale Masha naštěstí zvládla ty klíčové momenty v sedmém a osmém gemu. Taky to byl poměrně hlasitý zápas a mně osobně se líbilo, jak obě holky bojovaly. Hlavně Masha je neskutečně sexy, když je v takovém tom tranzu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mashu čeká v osmifinále Klárka, která je teď ve velmi dobré formě. Vítězství nad Makiri je trochu překvapení. No, možná to bude mezi Mashou a Klárkou podobný zápas jako letos v Dauhá. Tam totiž taky hodně foukalo... No a ten výsledek z Dauhá bych taktéž bral. :) Když se ještě vrátím k Makiri, tak důležité je, aby se hlavně dařilo jejímu příteli. Caps hrajou dneska v noci další důležitý zápas, který je může zase trochu posunout k postupovým pozicím. V posledních několika zápasech se celkem chytli, Alexovi to tam začalo padat. Makiri dokonce byla přímo ve Washingtonu na zápase s Buffalem. Caps vyhráli 5:3 a Alex dával gól... No jo, láska dělá divy. :)

Dneska jsem se taky díval na Soranu proti Angelique. Přišlo mi to jako docela zajímavý zápas. Sorana je mi sympatická a Angie je hráčka první desítky. Navíc po tomto zápase šla na kurt Masha, takže jsem nemusel přepínat stream. :) Musím říct, že Sorana dneska hrála bezvadně. První set byl vyrovnaný, druhý už byl jednoznačný. V tom prvním ještě Sorana neměla úplně seřízená mířidla, ale nakonec ho získala. Ve druhém už to byla jasná záležitost. Angie dělala hodně chyb a Soraně to tam krásně padalo. Sorana umí dávat vážně krásné winnery, když jí to tam padá. Pak má zase někdy zápasy, kdy jí to tam vůbec nepadá, ale těch začíná v poslední době ubývat. Nebojím se říct, že Sorana má na první dvacítku...
Tak doufám, že Mashu a svou kamarádku Soranu napodobí taky Anička. Jednoduché to nebude, ale moc jí držím palce, aby to vyšlo. Zaprvé by bylo dobré obhájit osmifinále a zadruhé chci konečně vidět Aničku při zápase v těch krásných šatech, protože v nich vypadá božsky. :)
Reagovat
tommr
docela se divím, že Soranu taky nemáš ve svý stáji ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně je Sorana velmi sympatická, ale přece jenom ne tolik, jako moje čtyři favoritky. :) Vždyť Sorana byla pátá v mém žebříčku krásek, hned za tou první čtyřkou... Sice ji nemám "ve své stáji", ale janekda by ti řekl, že ji mám "na farmě". :D
Reagovat
VlS
Tak to vypadá, že se Dostojevskij chytil, kdo bude vařit pivo sakra?
Reagovat
gigin
:))) No snad už to dá. Potřebuje to jako prase drbání... Marnoty bylo už dost...
Reagovat
gigin
AJDE!! Aj s kanárem ;)
Reagovat
VlS
Pěkně Klárko
Reagovat
smazaný uživatel
hej segra jaky mas nick?
Reagovat
smazaný uživatel
Hej brooo, tady mě máš :-D
Reagovat
muranovec24
Bylo by super, kdyby Klára vyhrála v Miami proti Sharapovové.
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby Sharapova předvedla výkon jako dnes, nebylo by to zcela nepravděpodobné, nechme se překvapit, věřím, že to bude hezký match, který konečně uvidíme :)
Reagovat
Mayo
wow to je pekné...Klára sa mi ľúbi tak jej prajem :D
Reagovat
misa
maslím, že si místo Lucky Šafářové zaslouží hrát Fed Cup v Itálii. Její forma je prostě lepší než Lucčina.
Reagovat
smazaný uživatel
jde o to, jestli ona chce vůbec hrát...
Reagovat
smazaný uživatel
je šikulka. Gratulace :)
Ale s tou dvacítkou to nemá vůbec jisté! Jelena ji může hned dalším zápasem přeskočit, když porazí Cirsteu.
Reagovat
smazaný uživatel
Klárko, moc ti to přeju, hraješ teď výborně, takže já bych tě šoupla klidně i výš :) Vloni jsi hrála se Sirénou krásnej zápas, tak doufám, že jí zase pořádně zatopíš, pokud s ní budeš hrát. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist