Zázrak, mám víza! Pavljučenkovová stihne start US Open

27. 8. 2021, 11:34
Aktuality 0
Ruska Anastasia Pavljučenkovová vyřešila problémy s vízy, kvůli nimž nemohla minulý týden startovat na turnaji v Cincinnati, a bude se moci zúčastnit závěrečného grandslamu sezony US Open. Finalistka Roland Garros, kde podlehla Barboře Krejčíkové, nedostala včas povolení ke vstupu do Spojených států amerických po turnaji v Montrealu.
Profily hráčů
Anastasia Pavljučenkovová (© AFP)

"Stal se zázrak, mám víza," napsala na Twitter třicetiletá Pavljučenkovová. "Děkuju za všechny zprávy podpory. Bylo to velmi stresující období a je hanba, že se sportovci stále musejí potýkat s těmihle nesmysly. Každopádně tahle bitva mimo kurt je za mnou a konečně jsem na cestě do New Yorku."

Olympijská vítězka ve smíšené čtyřhře Pavjučenkovová je na US Open 14. nasazenou a v prvním kole se střetne s domácí Alison Riskeovou. Jejím maximem je čtvrtfinále z roku 2011.

O víza dál marně usiluje tranér Karolíny Plíškové Němec Sascha Bajin, který zřejmě bude české tenistce v New Yorku chybět.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist