Zraněná Martincová zvládla premiéru na Australian Open, Krejčíková začala výhrou i potřetí

17. 1. 2022, 05:51
Aktuality 83
AUSTRALIAN OPEN - České tenistky první hrací den na Australian Open neztratily ani set. Sedmadvacetiletá Tereza Martincová při své premiéře v hlavní soutěži Australian Open překonala bolesti pravého kolene i tři setboly nebezpečné Lauren Davisové. Čtvrtá nasazená Barbora Krejčíková smetla Němku Andreu Petkovicovou a prvním kolem melbournského grandslamu prošla i při své třetí účasti.
Tereza Martincová (© AFP)

Tereza Martincová má za sebou životní rok. Sedmadvacetiletá Češka loni debutovala v Top 100, připsala si první vítězství v hlavních soutěžích grandslamů, hrála pětkrát čtvrtfinále (více než za všechny předchozí sezony dohromady), v Praze se dokonce dostala do svého prvního finále na nejvyšším okruhu a nyní je členkou Top 50.

Na generálkách měla smůlu na los, v Melbourne narazila na bývalou světovou dvacítku Anu Konjuhovou a ve druhém kole v Adelaide na pozdější šampionku Madison Keysovou. Chuť si spravila postupem do finále deblové soutěže, a to na obou akcích.

Díky parádní loňské sezoně se poprvé účastní hlavní soutěže Australian Open, kde šestkrát neuspěla v kvalifikaci. A svůj debut zahájila výhrou 7-5 6-2 nad Lauren Davisovou.

Martincová přitom v úvodním dějství prohrávala už o dva brejky 1-4 a začala mít problém s pravým kolenem. Po ošetření musela od základní čáry přitvrdit a s novou taktikou slavila úspěch, když za stavu 5-5 odvrátila tři setboly na returnu a ve zbytku utkání nebezpečné Američance povolila už jen dva gamy.

Pražská rodačka má tak výhru na Australian Open, French Open i ve Wimbledonu, do sbírky jí chybí už jen US Open.

O vyrovnání svého grandslamového maxima z loňského Wimbledonu si zahraje s nasazenou Italkou Camilou Giorgiovou., která dorazila Rusku Anastasii Potapovovou kanárem.

Rovněž životní a mnohem úspěšnější sezonu má za sebou Barbora Krejčíková a také ona vstup do Australian Open zvládla. V Melbourne startuje potřetí a potřetí a stejně jako v předchozích dvou letech postoupila do 2. kola.

Letos šestadvacetiletá rodačka z Ivančic odstartovala jednoznačnou výhrou 6-2 6-0 nad Němkou Andreou Petkovicovou, se kterou si poradila ve dvou setech i ve druhém vzájemném střetnutí.

Dnes Krejčíková ztratila hned svůj úvodní game na servisu a nepotvrdila předchozí brejk, ale od stavu 3-2 už neztratila ani game a neškodné Němce i díky 28 winnerům nedala šanci. Pro hladké vítězství v nové Kia Aréně si dokráčela po 67 minutách hry, ve druhé sadě ztratila po servisu jen dva míčky.

"Líbilo se mi tam, mám ráda velké arény. Jsem ráda, že mě tam pořadatelé dali a zahrála jsem dobře," řekla Radiožurnálu vítězka loňského French Open.

Krejčíková hrála v soboru finále v Sydney, odkud se přesunula do Melbourne. "Zvládám to dobře, jsem dobře připravená a všechno je, jak má být. Jsem ráda, že se mi v Sydney dařilo, odehrála jsem hodně zápasů, které mi pomůžou tady. Jsem ráda, že se mi tady první kolo podařilo tak dobře odehrát, a těším se na další," řekla turnajová čtyřka.

Krejčíková má teoretickou šanci stát se po Australian Open světovou jedničkou dvouhry, k čemuž potřebuje postoupit minimálně do finále. Záležet bude i na výsledcích současné první hráčky žebříčku WTA Australanky Ashleigh Bartyové a Bělorusky Aryny Sabalenkové.

Krejčíková nebo Sabalenková mají navíc šanci být za čtrnáct dnů zároveň jedničkou dvouhry i čtyřhry, což naposledy dokázala Švýcarka Martina Hingisová před 22 lety.

O premiérový postup do 3. kola Australian Open si světová čtyřka Krejčíková zahraje s Číňankou Xiyu Wang, které v jediném vzájemném duelu před čtyřmi lety v australském Burnie podlehla ve třech setech. Soupeřce tehdy bylo 16 let.

Dvacetiletá Xiyu Wang, která figuruje na 137. místě světového žebříčku a v Melbourne startuje na divokou kartu, dnes vyřadila Slovenku Viktórii Kužmovou.

Až zítra budou hrát první kolo Petra Kvitová, Kateřina Siniaková, Markéta Vondroušová a Marie Bouzková.

• AUSTRALIAN OPEN •
Melbourne, Austrálie, tv. povrch, 75.000.000 australských dolarů
pondělní výsledky (17. 1. 2022)
• Dvouhra - 1. kolo •
Krejčíková (4-ČR) - Petkovicová (Něm.) 6-2 6-0
Martincová (ČR) - Davisová (USA) 7-5 6-2
Bartyová (1-Austr.) - Curenková (Ukr.) 6-0 6-1
Sakkariová (5-Řec.) - Mariaová (Něm.) 6-4 7-6(2)
Badosaová (8-Šp.) - Tomljanovicová (Austr.) 6-4 6-0
Keysová (USA) - Keninová (11-USA) 7-6(2) 7-5
Ósakaová (13-Jap.) - Osoriová (Kol.) 6-3 6-3
Svitolinová (15-Ukr.) - Ferrová (Fr.) 6-1 7-6(4)
Qiang Wang (Čína) - Gauffová (18-USA) 6-4 6-2
Pegulaová (21-USA) - Kalininová (Ukr.) 4-6 7-6(1) 7-5
Bencicová (22-Švýc.) - Mladenovicová (Fr.) 6-4 6-3
Azarenková (24-Běl.) - Udvardyová (Maď.) 6-3 6-1
Ostapenková (26-Lot.) - Schmiedlová (SR) 6-7(7) 6-4 6-1
Kuděrmetovová (28-Rus.) - Liuová (USA) 6-4 6-4
Giorgiová (30-It.) - Potapovová (Rus.) 6-4 6-0
Sorribesová (32-Šp.) - Flipkensová (Belg.) 6-4 6-1
Anisimovová (USA) - Hartonová (Niz.) 2-6 6-4 6-3
Tanová (Fr.) - Putincevová (Kaz.) 6-3 6-3
Qinwen Zheng (Čína) - Sasnovičová (Běl.) 6-3 1-6 7-6(5)
Peraová (USA) - Alexandrovová (Rus.) 7-5 6-3
Brengleová (USA) - Jastremská (Ukr.) 6-1 0-6 5-0 / skreč
Kosťuková (Ukr.) - Parryová (Fr.) 6-1 7-6(2)
Zaněvská (Belg.) - Juvanová (Slovin.) 7-6(7) 7-6(4)
Van Uytvancková (Belg.) - Bucsaová (Šp.) 6-3 6-4
Párrizasová (Šp.) - Baraová (Rum.) 6-3 6-1
Bronzettiová (It.) - Gračevová (Rus.) 3-6 6-2 6-3
Xiyu Wang (Čína) - Kužmová (SR) 7-5 6-3
Ruseová (Rum.) - Paoliniová (It.) 6-1 6-3
Riskeová (USA) - Vekičová (Chorv.) 6-2 6-2
Trevisanová (It.) - Hibinová (Jap.) 6-2 6-3
Teichmannová (Švýc.) - Martičová (Chorv.) 6-3 6-3
Cristianová (Rum.) - Minnenová (Belg.) 7-5 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

83
Přidat komentář
Tomas_Smid_fan
To, že je ve hře double No.1, single+double, po 22letech a po legendě formátu Hingisové musí být velké lákadlo. Zajímalo by mě, jak moc to té či oné hráčce probleskává hlavou.
Reagovat
tommr
v článku jsou uvedeny nepřesný informace. Ani Bára ani Sabalenka se nemůžou po AO stát světovými deblovými jedničkami ...
Bára hraje debla s Katkou takže prostě nemůže získat víc bodů než Katka ...
A Sabalenka na AO pokud vím debla vůbec nehraje a i kdyby ho hrála tak nemůže získat víc než 2000 bodů což by jí na post jedničky ani zdaleka nestačilo ...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile tak to se jim hlavou asi nic nehonísmile
Reagovat
tommr
oběma půjde hlavně o to aby došly daleko v singlu a u Báry doufám že se bude v deblu aspon trochu snažit aby nenechala Katku ve štychu ...
Reagovat
GaelM
Já pořád (doufám že ne moc naivně) doufám, že to Bára zkusí i v mixu. Za normálních okolností bych o tom ani nepřemýšlel kvůli vytížení, ale šance vyhrát jeden GS počtvrté v řadě a zapsat se tak do historie je celkem neopakovatelná... to by byla škoda nezkusit.
Reagovat
tommr
Bára sice postoupila stejně jako loni do druhýho kola, ale body z AO ještě nemá obhájený. Do žebříčku se jí totiž započetly body z AO 2020 ve kterém hrála i kvalifikaci a získala tak celkem 110 bodů ...
Reagovat
JohnB
Hezký tetování, sám jich mám hodně, takže to oceňuju, holka to asi nemá lehký, protože moc jiných holek to takhle na tour nemá, ale super.
Reagovat
brixner
Je to vodporný, taklenc si dokurvit tělosmile
Reagovat
blixa
Ty si vůůůůl ! Má krásný moderní tetování, to jen ty by sis nechal vytetovat nějakou hnusnou prsatou mořskou panu !!! smile
Reagovat
brixner
Co je na tetování moderního??? Nějakej ten čmáranec má na sobě už každej, z mýho pohledu je hóóódně Cool čistý tělo! Jednou jsem se ptal tý buchty od nás z baráku, co je sjetá fakt od krku až po kotníky "Ty, Lucino, proč ses nechala vůbec tetovat?" Vodpověď? "Nóóó...ehmm...nóó, já nevim..." Aby nedošlo k mejlce - já to neodsuzuju, jsou to jejich těla, takže...Mě osobně se to zkrátka abnormálně nelíbí a bohužel s tim nic nenadělam! Na sobě nemam ani tečku a nikdy mít nebudu, já fakt vůbec netušim, co by mě muselo přesvědčit o vopaku! A navíc - ty jehly...Vidim jehlu - vomdlim...smile
Reagovat
blixa
Na tetování není moderního nic, ale to, co si necháš vytetovat může, ale nemusí, být moderní. Jako obrazy, můžou bejt moderní, ale můžeš patlat i tradiční krajinky smilesmile
Reagovat
brixner
S tim souhlasim! Mě spíš irituje to vědomí, že už to nikdy nesundam! Mam kámoše a ten má pod levym vokem vytetovaný dvě slzy a dycky, když ho potkam, tak mu řikam "Zdar, už zase brečíš, hovado?" Von se tomu vždycky tlemí, ale jednou mi řek, že ho to sere a že to dá dolu. Zvláštní je, že to je jeho jediný tetování...Ne ne, Blixa, za mě opravdu NE!
Reagovat
blixa
Jen neříkej brixi, odříkaného chleba největší krajíc ! Třeba budeš za pár let vypadat jako pan Prof. JUDr. Vladimír Franz smilesmile
Reagovat
brixner
Myslíš ten Prof. JUDr. Vladimír Franz vocaď z TP?..smilesmilesmile
Reagovat
turista
On je JUDr.? Myslel jsem si, že je Mgr.A.(Arts).
Reagovat
Tomas_Smid_fan
helejď brixi, já taky na tetování moc nejsem a sám žádný nemám ale - záleží na důvodu a zpracování.
Někdo, jako můj kamarád si nechává udělat kruh nebo ornament na ruce při každé pro něj významné životní události. Pak jsou kérky, na který mám fakt alergii a to jsou různý morbidnosti a hlavně psaníčka, co má každá druhá krasavice na FB nebo IG.
Viděl jsem ale taky moc pěkný symboliky, až příběhy, fakt umění a taky to vypovídá o kvalitě tatéra.
Btw ty slzy by taky měly být symbolika, dost ponurá, klidně si k tomu něco najdi, leckdo tomu už ovšem dává jiný význam.
Jenže ty posouvání významu můžou bejt někdy někde i vo hubu...
Reagovat
brixner
Já uznávam, že kvalitní tetování, je opravdu umění - myslím tím tatéry. Já, kdybych to uměl, asi bych cizí kůže taky oblažoval a opravdu znam jednoho tatéra, kterej umí pracovat fakt špičkově, ale věř či ne - sám na sobě nemá jedinou tečku!!! Ono to tetování si asi každej zdůvodní - viz tvůj kamarád, ale já si významnou událost raději vyfotím, prostě jsem tomu nepřišel nikdy na chuť! A tyhle velký kérky přes celý ruce(Tereza etc) mi příjdou, obzvlášť na ženskym těle, spíš vodporný, stejně tak třeba na každym prstu nějaké písmeno atp, nebo mezi kozama anglická koruna a podobné zhovadilosti! Podle mě jde o módní trend, když mi bylo cca 15let, nepamatuju holku s tetováním, fakt, že ne! Mám kamaráda, je to už starej kokod, ale projel opravdu velikej kus světa, závidím mu to! A ten mi často vypráví, co kde viděl a zažil a jednou mi řekl, že stejně to nejkrásnější na světě je mladý, ženský tělo a já souhlasím! Ale ne tělo zohavený tetováním!! Tohle neni žádná moje rétorika, tohle jde asi spíš vod srdce...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jako špičkový tatér bez tetování se může zdát zvláštní, ale tak není to nic proti ničemu.
Jinak taky jsem naštěstí viděl hodně krás asi ještě v poměrně příznivé době. S ženským tělem bych je nesrovnával, obojí má své jedinečné kouzlosmile Tak jako tak, všechno je to přírodasmile
Reagovat
milik254
Ok boomer
Reagovat
Nenela
Ja zadnou kerku nemam, ale na Tereze se mi to libi, je to spravna rebelkasmile
Reagovat
tommr
to její tetování vypadá jako kdyby měla na tý ruce zánět ... smile
Reagovat
brixner
No, jednou sme si s kámošem nechali narůst fousy a pak je vobarvili - von zelená, já modrá, ale fakt krutopřísný sytý barvy! Hoši na hranicích chtěli tasit kolty, ale nakonec nás nechali. Prostě sme si my dva starý chujové zahráli na rebely, ale trochu jináč, no. Blbý bylo, že po voholení sme furt měli barevný tlamy, jak se to zažralo do kůže, zlatá kérka na prdeli, ta aspoň neni tak na vočích...smilesmile
Reagovat
turista
Je to jiná generace tak to respektuji.
Reagovat
Ela-fon-isi
Z tetování může člověk odtušit inteligenci, vkus, životní postoje, takže mít ho je skoro rovno CV.smile Někdy si říkám zda si to nositelé uvědomují.
Vím o výtvarnících, kteří dělají zajímavé věci, musí se, ale čekat roky a stojí to hodně peněz, za které se dá pořidit... třeba skvělá dovolená. Navíc to stejné zetlí spolu s tělem. Zážitky ne.smile
Terčina ruka se mi libí a rozumím sdělení. Nelíbí se mi módní věci, kdy si nositel vybere z katalogu, jen aby měl kérku.
Mám ráda tetování u seniorů, dá se jím vyjádřit, že duše je mladá.
Reagovat
JohnB
S tím můžu z části souhlasit. Mnoho lidí má tetování, které jsou obrovsky nepovedené. Patrně proto, že chtějí šetřit. Zrovna na tetování se za mě ale šetřit nemůže, je to něco, co většině lidí zůstane do konce života. Já třeba jich mám hodně a všechny obrovsky kvalitní a taky samozřejmě drahý.
Reagovat
sojka1
to je hezka gloska... ale napadlo me, jestli ma smysl cekat roky a platit za to sdeleni.... o stavu me inteligence, vkusu, zivotniho postoje a stari me duse, jestli by se to nedalo (a nemelo) sdelovat jinak... :-))
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
samozřejmě, že dnešní tetování už ztratilo původní rituální významy. Ovšem pro někoho to může být určitá terapie (projekce, připomínky, zásady), vlastní intimní záležitost. Ale takových lidí bude samozřejmě zlomek. Mainstreamsmile je obrácený spíš směrem ven než dovnitř...
Reagovat
bardunek666
Báře a Terce.
Barču jsem sledoval jen po očku, docela dobrá hra, ale zdálo se mi, že často hraje jen na střed a BH má určitě rezervy.
Terku jsem neviděl vůbec, s Kamilou to nebude o ní, tak snad se Italka blbě vyspí.
No a velká radost z postupu Viky, rychlá práce ;)
Reagovat
Nenela
se po dnesni prohre propadla na 91. misto live rankingu...dost brutalni tohle
Reagovat
tommr
to se dalo čekat. Kenin se v první dvacítce držela jen díky tomu že se jí započítávaly "kovidový" body za titul z AO 2020 ...
Reagovat
Mony
Přijít o 2000 bodů, je hodně moc
Reagovat
vergus
No ve stovce ji drží Lyon 2020, kde by měla obhajovat body za titul a OF z loňské Paříže, takže ji do června čeká těžká šichta
Reagovat
aligo
Naomi mě v live hned za ní
Reagovat
aligo
Brady je 110 a K.Muchová se taky pěkně proletěla
Reagovat
Nenela
Nojo, pekny zazitek, takovy pruletsmile Ale zase MaryBou se diky pruletarkam posunula o 12 mist nahoru, a to nemusela ani jednou mrsknout raketou smile
Reagovat
Ela-fon-isi
smile
Reagovat
tommr
a budou ještě dál padat jak budou některejm hráčkám přibývat body za letošní AO ...
Reagovat
GaelM
A Serena propad o 185 příček na 244. místo světa smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
na USO nám udělá taneček a zamávásmile
Reagovat
misa
Časem bude líp :)
Reagovat
Mony
O Terce se říkalo, že je technické nemehlo, ale dnes vyhrála silou své osobnosti a zkušeností. Vzala aktivitu na sebe i za cenu rizika. Věděla a bylo to i vidět, že v defenzive se svým limitovaným pohybem nemá sanci, tak se snazila za každou cenu tlačit.. A nakonec také aktivní soupeřku pretlacila.. Z Giorgi mám ale strach. Může to být i pro skvělou, v životní formě hrající Terezu příliš silná káva..
Reagovat
aligo
Proč přerušili zápas?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ajla ošetření na noze.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
asi stehenní sval
Reagovat
aligo
Ta je taky furt ošetřovaná ta Alja smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No, málem to pak dotáhla na 5:5, ale Pavla přeci jen urvala první set 6:4
Reagovat
brixner
No kůli Mugu! Ta se totiž dozvěděla, že Blixa pokukuje po její mladší krajance!

Blixa, ty chlíve!
smile

smile

smile
Reagovat
blixa
To už máme s koťátkem dávno vyříkaný smile To víš, Katalánky jsou prostě nejlepší !!! smilesmile
Reagovat
Ela-fon-isi
Tereza v rozhovoru říkala, že ji koleno hodně bolí, ačkoliv k tomu není důvod ( vazy OK ) prášky nezabírají, ale hrát chce.
Reagovat
blixa
Terka by měla mít následující problém :

SKOKANSKÉ KOLENO (jumper´s knee)
Jedná se o bolest úponu čtyřhlavého svalu stehna (musculus qudriceps femoris) na patelu.
Přetěžování v tomto místě omezuje průtok krve a lymfy, které mají za úkol nejen svaly a ostatní tkáně zásobovat kyslíkem a živinami
Při cestě zpět sebou mají naopak brát i různé metabolity a škodlivé látky, které jinak v těle zůstávají.
Při dlouhodobém přetěžování se úpon "zanáší" škodlivými látkami.
Ty se zde pak hromadí a dochází k rozvoji zánětlivého procesu.
Reagovat
blixa
Skokanské koleno se následně projevuje jako bolest přímo pod čéškou.

Tento problém je typický pro sportovce, u kterých převažují doskoky či výskoky.

Při nich dochází k přetěžování toho úponu a drobným trhlinkám, které se hojí bolestivými jizvami.

Postupně dochází k degenerativním změnám
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tzn, zpevní jí to koleno, ale omezí hybnost v něm? Jak moc?
Reagovat
Ela-fon-isi
Aha, díky za vysvětlení. Nikdy jsem neměla důvod se s touhle diagnózou seznámit, tak teď vím.
Škoda, že tam nemůže na akupunkturu, ta řeší bolest skvěle. ( Na pár hodin.)
Reagovat
Mony
smile to mi běžci můžeme potvrdit, že přes kolena se nejvíc cistis. Jsem rád, že se to už takto prezentuje. Přes kolena nejvíc, ale i bolesti hlavy mohou být vedle dehydratace a virozy procesem čištění. To zažívám třeba při týdenní očistne kure (Neera). Také vyrážky nejsou nic jiného, než vyplavy toho, co játra nechtějí nebo zbývá na povrchu strev
Reagovat
Mony
Sorry, mělo bytsmile
Reagovat
SpacialRecognition
https://www.theguardian.com/world/2022/jan/16/french-parliament-approves-vaccine-pass-law-to-tackle-covid
smilesmilesmile
Reagovat
SpacialRecognition
Sbohem Novaxx z FO..smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tady je wta a k tomu o našich, tak to tu pls neza*írej něčím, čeho je už takhle na TP plnosmile
Reagovat
vladka
smilesmile
Reagovat
hanz
První shrnutí našich:
1) Krejča cíl splnila, s Petkovičkou se nemazala a pomstila prohru Kvítí z před pár let. Pěkné!
2) Martincová překvapila, proti Tryskomyši jsem byl skeptický, ale vypadá to, že na začátek sezony má docela formu. Jen tak dál, na Camilu!
3) Jyrka překvapil opačně, potvrdilo se, že absolutně nemá return, když nějakýho Kozla z amerických pastvin nedokázal ani jendou brejknout. Trapnost nad trapnost, nevím, kterého soupeře by si tak asi přál.
Reagovat
Drzymalski
Ryba nedala Andreovi Petkovicovi šanci. Nic jiného se nedalo čekat. Ona je přírodní úkaz a zázrak z Ivančic. Pořád nechápu co ve své hře změnila deblová specialistka a hráčka která roky obrážela singlové kvaldy a vypadávala v prvních dvou kolech hlavních soutěží. Ryba je favoritka č. 1 na AO.
Reagovat
Nenela
Proc ji rikas Ryba?
Jinak ta zmena byla v hlave. Ona hrala velice kvalitni tenis i predtim, ale umela ho prodat jen na akcich nizsi kategorie. Proste ji cvaklo v hlave a slo to smile
Reagovat
dadaft
počítám že kvůli tomu, že častěji dýchá pusou než jiné hráčky a vypadá trochu jako ryba (na suchu)
Reagovat
sojka1
nn, dycha nosem, otevrena pusa je kvuli mensimu odporu (da se snadno vyzkouset, hlavne v zatezi) uz jsem tu hajila Emmu, je to chytre, jen to holt "nevypada"... :-)
Reagovat
Mony
Asi myslí, že ty její uši jsou žabry
Reagovat
tommr
pohodová výhra. Bára Petkovicovou nešetřila a ve druhým setu jí nadělila kanára. Jsem rád že to Bára zvládla tak rychle a ušetřila tak nějaký síly do dalších zápasů ... smile
Mrzí mě jen že si v druhým kole nezahraje s Kužmovou. Na smile česko-slovenský smile derby jsem se docela těšil ...
Reagovat
dadaft
Tak tak, dva dny zpátky odehrála Bára dva opravdu těžké zápasy s Kontaveit a Badosou, k tomu přesun, že to šlo tak hladce je jen a jen dobře. Andrea na AO hraje prd, dnes to naštěstí potvrdila, byl to dobrý los do prvního kola.
Reagovat
George_Renel
velkolepé představení ve velké herní pohodě. Snad jí to vydrží.smile
Reagovat
Dobry-den
Měl jsem z toho zápasu trochu obavy, ale evidentně úplně zbytečně. Andrey hra možná platí na Petru, ale proti Báře byla úplně neškodná. smile
Reagovat
peek
Vypadalo to jako lehký trénink...smile
Reagovat
Drzymalski
Terka Kérka dobře! Ale než si divák zvykne zase po nějaké době na Eurosport... Vim není to snadné vybrat z desítek špilů ale snad by ta režie mohla být pružnější. Koho zajímá rozhovor s Wang která senzačně vyřadila letos skvělou Coco? A pak dlouhý záběr na statistiku zápasu. Vím. Existuje ES player.
Reagovat
Dobry-den
Hezký obrat, pro dnešek gratulace, ale ve druhém kole bude jen v roli divačky. smile
Reagovat
Nenela
Camillka se umi vyhazet, hraje podle toho, jak se probudi, je sance, ze se porazi sama smile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
tommr
Tereze se poved husarskej kousek když v prvním setu zlikvidovala manko dvou brejků a tři setboly a to všechno s poraněným kolenem ... smile
Doufám, že to zranění není vážný a Tereza bude pokračovat jak v singlu tak v deblu ...
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
EllNino
Ošemetný zápas, nevyzpytatelná soupeřka a celkově hodně zajímavý průběh se šťastným koncem :)

Ve druhém kole s Camilkou to bude těžké, zvlášť pokud je Tereza trochu zdravotně limitována (nemohlo to být tak hrozné, dobíhala leccos :))

No uvidíme, jelikož máme v hlavní jen šest děvčat, tak se každá výhra opravdu cení :)
Reagovat
Mony
Leccos právě všechno nedobíhala. Naštěstí jí tam Lauren moc kraťasy neházela
Reagovat
tommr
tak ona kratasy moc nedobíhá ani když je plně fit ...
Reagovat
Mony
to je pravda
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist