Zverev porazil Federera a je ve finále Turnaje mistrů

17. 11. 2018, 16:49
Aktuality 233
TURNAJ MISTRŮ - Alexander Zverev si dnes při svém druhém startu na Turnaji mistrů zahrál poprvé v semifinále a po výhře nad šestinásobným šampionem Rogerem Federerem postoupil do finále. O titul si jednadvacetiletý Němec zahraje se světovou jedničkou Novakem Djokovičem.
Alexander Zverev a Roger Federer

Alexander Zverev hraje na Turnaji mistrů podruhé v kariéře a po výhrách nad Marinem Čiličem a Johnem Isnerem postoupil ze skupiny z druhého místa. V dnešním semifinále se utkal s o 16 let starším Rogerem Federerem, porazil ho 7-5 7-6 a vzájemnou bilanci vyrovnal na 4-4.

Jednadvacetiletý Němec předvedl nátlakovou a precizní hru. První set získal poté, co zkušený Švýcar v koncovce zcela vypadl z rytmu při vlastním servisu a poslední game prohrál bez zisku fiftýnu. Ve druhém setu sice Federer získal brejk na 2-1, jenže vzápětí o podání přišel a po vyrovnaném průběhu ztratil tie-break 5-7 po fatální chybě na síti.

V tie-breaku nastala zvláštní situace. Federer, majitel dvaceti grandslamových titulů, vedl 4-3, ale sběrači za ním vypadl míček a Zverev se u rozhodčího dožadoval opakování výměny. Vzápětí dal eso a vyrovnal. Pak zahrál vítězný úder po čáře a proměnil druhý mečbol.

"Chci se omluvit za situaci v tie-breaku. Ale podle pravidel se musí výměna opakovat. Celé mě to mrzí, takhle jsem to nechtěl zakončit a nechtěl jsem, aby lidé byli zklamaní," řekl Zverev, na něhož část diváků, přející Federerovi, po nečekaném závěru semifinálového zápasu pískala.

Nejstarší účastník letošního ročníku a s šesti triumfy nejúspěšnější hráč v historii soutěže Federer hrál na Turnaji mistrů pošestnácté a popatnácté nechyběl v semifinále. Jedenácté finále ale vybojovat nedokázal a přišel o možnost zaútočit zítra na jubilejní 100. titul kariéry.

Zverev kráčí ve šlépějích slavných krajanů a Turnaj mistrů se pokusí vyhrát jako třetí Němec v historii. Trojnásobný vítěz Boris Becker byl ve finále naposledy před 22 lety, jednou trofej vybojoval Michael Stich.

V nedělním finále bude majitel devíti titulů Zverev bojovat o největší úspěch kariéry, dosud má ve sbírce tři trofeje z podniků Masters 1000. Jeho soupeřem v londýnské O2 areně bude buď pětinásobný šampion Srb Novak Djokovič, s nímž prohrál před měsícem v Šanghaji i tento týden v Londýně 0-2 na sety. Srb ve večerním semifinále smetl 6-2 6-2 Jihoafričana Kevina Andersona.

• TURNAJ MISTRŮ 2018 •
Velká Británie / Londýn, tv. povrch / hala, 8.000.000 eur
sobotní výsledky (17. 11. 2018)
• Dvouhra - semifinále •
Djokovič (1-Srb.) - Anderson (4-JAR) 6-2 6-2
A. Zverev (3-Něm.) - Federer (2-Švýc.) 7-5 7-6(5)
• Čtyřhra - semifinále •
M. Bryan/Sock (5-USA) - J. Murray/Soares (4-Brit./Braz.) 6-3 4-6 10-4
Herbert/Mahut (8-Fr.) - Cabal/Farah (2-Kol.) 6-3 5-7 10-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

233
Přidat komentář
Roger_Federer
Roger hodne spatna sezona od dubna..Hra se podobala 2013, podle me by mel pozadat Dr.Fuentese o tu jeho zazracnou lecbu, potom by 100% pristi rok vyhral uplne vpohode.
Reagovat
Mayo
V prvom rade dúfam, že opäť pomôže Býkovi.
Reagovat
spaniel
Jasne, neboj. Vernostni sleva je jista.
Reagovat
ipko
k tej sezóne by som to neprirovnával, vtedy prakticky zahral len na AO aj to len SF.. výbuch vo Wimbledone so Stakhovskym je stále asi najhoršia prehra v jeho kariére a tiež prehra s Robredom na USO ukazuje ako na tom ako asi bol..
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud má GS a byl N.1, tak není důvod hodnotit sezonu jako spatnou.
Reagovat
smazaný uživatel
Btw Luthi sám říkal v rozhovoru pro Le Matin, ze dlouhé pauzy v roce 2018 nevyšly tak, jako v roce 2017. A ze hovoří o tom, zda zařadí do programu antuku. Tím, jak Roger stárne je každá delsi pauza špatná.
Reagovat
spaniel
Takýto program mám už takmer pätnásť rokov. Ubral som iba z antuky. Nevidím v tom až taký rozdiel. Stále chcem hrať svoj najlepší tenis na každom turnaji. Vedia to fanúšikovia, vedia to majitelia turnajov, viem to ja, vie to aj môj tím. Nemyslím si, že by som kvôli neúčasti na niektorých turnajoch hral celkove horšie,? povedal o programe Švajčiar.

http://tenisovysvet.takurcitee.sk/roger-federer-bolo-mi-jasne-ze-rok-2018-nebude-taky-skvely-ako-2017/
Reagovat
Roger_Federer
Tak a kdo tedka keca Luthi, nebo Roger
Reagovat
spaniel
Tipl bych ze Kamil...
Reagovat
Pe3k
;)
Reagovat
George_Renel
a pár lidí už má po vánocích. .-)
Reagovat
steve79
Zverev Rogera malinko prehraval. Roger dela drobne chyby, ktere rozhoduji. Hned pri uvodnim game stav 15:30 a druhe podani Zvereva a return do site.
Reagovat
a.magerova
Tož uvidíme zítra, aaaale já mám jakýs takýs tip, který asi vyjde... :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Nole 2:0? :D
Reagovat
a.magerova
Njn... ;-)
Reagovat
Fransoas
Neočekává se zřejmě překvapení,neboť Srb vy hrál hladce ve dvou setech.Musel by Zverev hrát nad svoje možnosti.
Reagovat
Fandina
Rogiiii škoda, ale co se dá dělat, je logické, že výměna generací, jak tu někdo píše, pomalu a jistě nastává. Šáša a další pomalu a jistě zaujímají místa v desítce, osmě a u Šáši věřím, že přijdou brzy i GS. A Rogiii doufám v příštím roce stovku dá a snad i něco navíc.
Reagovat
smazaný uživatel
tak da urcite, i kdyby mel jet nekam, kde budou hrat klauni, tak ji udela, v tom sem naprosto klidnej, vzhledem k respektu k nemu mu ale preju at to je treba v Basileji na poslednim turnaji v kariere, on by mel koncit vitezne
Reagovat
Frick
Psal jsem jeho staršímu bráchovi ať zítra v tom finále kouká fandit a vůbec neměl šajn, o co gou.

To je divný, ne?
Reagovat
Kozoroh
Wow, Novak skvěle vstoupil i do druhého setu! :-)
Reagovat
FulnekUltras
Po třech letech jsme zas tam, kde jsme byli. Vivat Serbija!!! ;-)
Reagovat
woody
Novak dneska hraje opravdu skvele!
Reagovat
smazaný uživatel
Anderson je hotovej totalne, to strasny.
Reagovat
woody
Strasne moc chyb dela...
Reagovat
smazaný uživatel
Bože můj to zase vypadá. Na jednu stranu to celkem přeju Nolemu a jeho fans. Zaslouzi si to a užijte si to. Na druhou stranu je mi strasne líto, jakým směrem tenis jde. Variabilitu, hru na síti a strategii vystřídala fyzická kondice, delovy servis a nekonečna hra od základní čáry. R.I.P. Tennis.
Reagovat
smazaný uživatel
a co ma hrat proti souperi, co hraje pomalu hit or miss a ma ten big serve? to ma taky praskat z prvniho uderu? vsak to je taktika, je to o souperi, kdyby hral s nejakym defenderem, tak bude hrat jinak... Nole tu je aktivni, velmi dobre podava, hraje skvele, ale ty proste mas tenis=Federer a vse ostatni nechces
Reagovat
smazaný uživatel
Opět jsi mimo. Ty vole čteš někdy co jiní píšou, nebo kopirujes komentáře ze šablony ve wordu? Kde je v mem příspěvku zmíněny Federer? Nikde, vymyslel si to, aby ti to sedělo v textu. Kde jsem napsal, ze Federer = tenis? Nikde. Opět sis to přidal. Mrkni na blesk.cz do sekce volna místa. Takové bajkare, jako jsi ty přesně potřebuji. Jenom říkám, ze nekonečna hra od BL proste Kazi tenis a mě se to nelibi. Jestli vás to baví, tak si to poustejte ze záznamu třeba dva roky. Mě je to fuk
Reagovat
smazaný uživatel
mne nejvic chybi Llodra, Blake, Roddick, Fena Gonzalez, to byla moje era, kterou sem miloval, ale proto, ze se ted hraje jinak nebudu rikat, ze je smrt tenisu, ten sport se vyviji a agresivni hraci furt jsou, skoda jen, ze na to sako se toliko nechodi
Reagovat
smazaný uživatel
Super. Konečně jsme se pochopili. S těmi hrací souhlasím. I stepanek hrál skvělý tenis, Lopez taky a další. Tenis prochází evoluci, já to chápu, ale aby se z toho nestala pinkana na pět hodin...jednorucni BH upadá, hra na síti se ztrácí a když budou takhle další mladí pokračovat, tak děti budou mít z nich idoly a končíme. Každý bude hrát obourucak a valit to od BL a tam to skončí
Reagovat
smazaný uživatel
a kdo hraje tu pinkanou na pet hodin treba z nastupujici generace? kde vidis ten problem? podle me je v tom, ze ti prohral Federer a tak budes proste hanit cely tenis :D ja vidim zajimavy hrace jako je Thiem, vidim Tsitsiho, ktery je hodne utocny, vidim Zvereva, co je utocny, je tam treba Shapovalov, ktery je utocny, je tam Rublev - dalsi ranar... kde jsou sakra ty hraci, co budou hrat tech pet hodin od BL...?
pripominas mi Okamuru - vsude jsou uprichlici a ono ho vno
Reagovat
smazaný uživatel
Zase tahas do komentu Federera o kterém nikdo nemluví. To už je po několikáté. A pak, ze já jsem fanatik. :) Jenom říkám, ze se praktikuje obranná hra od BL více, než agresivní a variabilní tenis. Doufám, ze takhle nebudou hrát všichni do několika let. To je vše
Reagovat
smazaný uživatel
kdo ji praktikuje? chci jmena
Reagovat
Patik
Tenis ide dopredu povrch je rýchlejší každý z mladých hráčov hrá agresívne nikto na nikoho nehľadí..možno búdúcnosť nastolí úplne iný tenis..ale prezatiaľ minimálne 2 alebo 3 roky tu bude vládnuť ešte Djokovič a strojový tenis..a počkaj do ďalšej sezóny keď príde ešte Murray.
Reagovat
smazaný uživatel
je to tak jak pises, drtiva vetsina nastavajici generace je silne agresivni a ti hraci jsou k tomu vedeny
Reagovat
woody
Není úplně fér co píšeš,každý hraje na co má a čím dokáže být úspěšný! Ze Roger je absolutni tenisovy talent, hraje s neuveritelnou lehkosti a krasne se na to kouka, ale jenjeden z mala na svete.... Kazdy si musi najit svou cestu,kterou dokaze vyhravat a pokud se zrovna Tobe nelibi,tak to nezamena absolutne nic... Psat RIP tenis je absolutne z cesty...
Reagovat
Kozoroh
A co takhle flexibilita? Vyrovnanost FH/BH? Možná nejlepší combo servis+return v dějinách? Schopnost přesměrovat chod výměny?
Reagovat
smazaný uživatel
Federer a nikdo jinej prece
Reagovat
smazaný uživatel
Hoši mate dost.
Reagovat
smazaný uživatel
jmena tech hracu nedostanu co? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím. Třeba celá nextgen? Kdo z nich chodí na sako? Cici? A tot asi vše. Každý hraje BL styl. Zverev hraje totéž. Servis a BL. Pak přijde někdo stylu Nole a nemá nárok. Uvidíme zítra. Třeba opravdu zafungoval faktor Lendl a Sasa konečně začne hrát to, na co má. Když vynechá ty stupidní kecy. Tak možná bude u mě i neutrál.
Reagovat
smazaný uživatel
mne sa naopak pacia zapasy na doraz,na saskarne som nikdy nebol,preto si viem uzit mnohohodinove bitky,navyse mlada generacia sa nevivja vôbec zle -Zverev,Kchachanov,Tsitsipas,Shapovalov, Chung,Rublev,DeMinaur,Tiafoe ,Kyrgios,Medvedev,Fritz,Coric,Edmund aj Thiem co by ste chceli?,predtym tu bol len buduca svetova jednotka Dimitrov
Reagovat
woody
Roger je proste borec,o tom zadna!
Reagovat
D@nny
o tom opravdu zadna... stejne jako ze je spaniel retard.
Reagovat
Patik
No veď to je také nepísané pravidlo..ľudia nerýpu do neúspešných a neviditelných ľudí..práve naopak keď je človek úspešný vznikajú neprajníci a závisť..takže to že je niekto neustále nenávidený znamená len že je neustále úspešný..a čím viac si úspešný a darí sa ti..tým viac ti niektorí ľudia nedoprajú a nenávidia ťa :)
Reagovat
Kozoroh
Novak skvěle vstoupil do prvního setu, již v úvodním gemu získal brejk a v 7. znovu prolomil Kevinovo podání. Při 2. Kevinově servisu získal Djoker 10 z 16 bodů.
Reagovat
woody
Novak hraje skvele,celej turnaj,podobne jako v Shanghaii! Dokonce hraje casto i aktivne! Uz ma breakni ve druhem setu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
nelbni, vsak to je pinkalek, jak rika zdejsi tenisovy guru Kamilosek
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevim. Má 6 winneru a vede 1:0 a 2:1. Mas pravdu. Je to stratég, který mění styl hry a preferuje agresivní tenis. Vzbud se uz
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a z těch winneru jsou 50% esa. Je to nesmírný útočník.
Reagovat
smazaný uživatel
kdo kde napsal, ze je to utocnik? :)
Reagovat
Kozoroh
Djokerova hra je chytrým, flexibilním a defenzivním tenisem, který vyvolává dojem neprůstřelné zdi :)
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě jedna vec. Federer měl jednou tolik winneru s Kevinem za jeden set, které Nole nemá a ani nedá za cely zapas. Stejný povrch, stejný soupeř. Takže Nole není pinkalista dle tvého názoru?
Reagovat
smazaný uživatel
pinkalista zni jako kdyby mel vracet jen obloukem na druhou stranu a cekat na chyby a to opravdu Novak neni
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to se ti omlouvám. Špatně jsme pochopili pojem pinkalista. Pro mě je tenis hra na síti, změna stylu a slusné winnery do různých části kurtu. To je pravý tenis. Mě se líbí hrací, kteří do toho proste Bouchaji a vypadá to hezky. Hráč, který čeká na chybu soupeře je pro mě pinkalista. A to je přesně Djokovic. To, ze s tím stylem je schopny vyhrát téměř všechno jenom potvrzuje, jak je dokonalý atlet a šampion. Nicméně jeho styl je z mého pohledu pro diváka hrozny.
Reagovat
Kozoroh
No1e na letošním TM dosud nepřišel o servis. Servis se v posledních letech stal důležitým pomocníkem Ultrona. Díky podání snadněji získává body a šetří své tělo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nastastie sezóna končí.

A v januari je castokrat vsetko inak...
Reagovat
smazaný uživatel
a to pamatuji, jak na nem byl slaby... dokazal ho neskutecne zlepsit?
Reagovat
D@nny
Ultrona?! Tobe taky dobre uz hrablo... Uvedom si, ze je to jen sport a neprezivej to tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Prepínačky no.

Fanúšikovia...:)
Reagovat
a.magerova
Tvl... jsem si musela najít co nebo kdo to je... tož už vím.... každý den se něco nového naučím... ;-)
Reagovat
D@nny
https://www.lekarna.cz/klimakterin-60-kapsli/?a_box=ndhe77jd&a_cha=zdravi-euro
Reagovat
a.magerova
Tak do budoucna určitě užitečné info... ale Robert Downey Jr. je Robert Downey Jr., jak na podobné filmy nekoukám, tak asi kouknu, nooo, ale až po Dánské dívce.... ;-)
Reagovat
Kozoroh
No dovol?! To je běžná přezdívka Djokera na zahraničních fórech.
Reagovat
smazaný uživatel
nech je, Ultron je dobrej :D
Reagovat
D@nny
Tak je vas blaznu vic no...
Reagovat
Pe3k
Federer prohrál a trolhand tu má jen 15 komentářů? To je slabota Peťo a vůbec to není chorobný fanatismus ;)
Reagovat
Frantz
Pe3k: RF fans
Koho si přejete do semifinále? Já Zvereva.
Reagovat
smazaný uživatel
Lol, rybár...

Zrejme chytil zlatú rybku a tá mu splnila to prianie, toho Zvereva noo :)
Reagovat
Pe3k
Haf, haf čokel. Já písknu a ty přiletiš :D
Reagovat
Fransoas
Trochu nečekané.Finále pro Zvereva bude náročné.Přeji mu hodně štěstí.
Reagovat
smazaný uživatel
Inak Zverev. On moze byt naozaj svetova jednotka, nemá výrazný problém na ziadnom povrchu. Nema vyraznu slabinu. Dnes hral solídne, ale stále nehral zdaleka najlepsi tenis. Herne naozaj velmi dobre. Je urcite najvacsim favoritom z mladej generácie..Uz aj na GS titul...

Dalej sa to tazko predvída. Asi by som veril dalej Coricovi....mal super sezónu, pride mi odhldlaný a snad pride zlom v podobe SF Grandslamu...Tsi je tu zatial iba rok. Kludne moze prist pokles ako u Shapovalova, resp. stagnácia. Stagnáciu registrujem aj u Kyrgiosa, zrejme uz chronicku. Zranenia znicili sezónu Chungovi a Rublovovi...Kachanov mal parádnu jesen, ale opat, garantovat tento level v 2019 je odvázne...

Myslim si, ze 2019 bude koncorocnou jednotkou opat Djokovic, alebo Nadal. Uvidime co 2020, ale skor opat oni, ako niekto iný.
Reagovat
ipko
ja by som nezabúdal na De Minaura, jeho štýl je veľmi účinný a keď chce vie zahrať aj na sieti.. zaznamel najväčší progres z Nextgen
Reagovat
ipko
co sa týka v poskoku rebríčku tento rok
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, na toho som zabudol. Je to taký mixnutý mladý Hewitt s Murrayom..Je mi sympatický.

Ale v roku este 2019 neocakavam jeho prelom, cim rozumiem SF Grandslamu a viac..Coric by uz pri svojom nasadeni mohol, Zverev detto.
Reagovat
smazaný uživatel
Z 80% se dá s tvým příspěvkem souhlasit. Ale tvrdit, ze v roce 2020 muže být jednička Nadal je masakr. Dobře, Federer konci, je starý okej. Ale vážně si myslíš, ze 300x operovany Rafa ještě něco někdy uhraje na hardu? Bude mít problem s obhajobou FO 2019. A s Djokovicem to bude mít brutálně těžké.
Reagovat
smazaný uživatel
no jo, uz ses hotovej, tak zacnes navazet do Rafy
Reagovat
smazaný uživatel
Nebuď tak slepý. Nikdo se do Rafy nenavazi. Píšu snad, ze doper, nebo steroidak? Nepíšu. Proste tělo Rafy je v prdeli už několik sezon a nedá se očekávat, ze se to bude s přibývajícím věkem lepší. Je schopny odehrá 60-70% sezóny a pak konci fyzicky. Antuka se na něm podepsala. Je král, ale zničeny král. Letos skrecoval dva ze čtyř GS. Chceš ještě jiný důkaz, nebo už konečně otevres oči?
Reagovat
turista
2019 - Djokovič jednička, Nadal už ne.
Reagovat
annah
https://pbs.twimg.com/media/DsGBmRJU8AAHGft.jpg
Reagovat
Frantz
Pěkné, díky, z toho je patrné, že od roku 2010 je to jen ten věčně poražený..prostě GOAT :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo no a ty GS od roku 2010 koupil v tescu? Jsi traged
Reagovat
mahycek
Jsem nasra.ej, ale teď přeji ty tvarohový hubě z J.A.R.
Reagovat
Frantz
Neboj, pro tebe to plati samozrejme taky -> tvuj vztek je pro me tou nejkrasnejsi odmenou..diky ;-)
Reagovat
Patik
No Kamilos trošku si to prestrelil :) Roger hral dnes príliš pasívne...potvrdiť brejk a možno by bol druhý set v kapse..Zverev zosilnel je to vidieť rozdáva tvrdé údery tvrdé podania..nieže by som mu neprial ale bol by som nerád keby vyhral turnaj..jeho brada by siahala snáď do vesmíru.
Reagovat
Frantz
ale to, ze ta Federerova je v tom vesmiru uz X let, ti predpokladam vubec nevadi..?
Btw, tvuj vztek je pro me tou nejkrasnejsi odmenu, elegoune ;-)
Reagovat
Patik
Ty si Kamilos ? :)
Reagovat
peRFect
Pokud je něčí smutek,či vztek,pro tebe tou nej odměnou,tak musíš žít extrémně smutný život.To je mi tě celkem líto.Děti by měly být veselé.
Reagovat
Patik
Deti ? podľa mňa je to nejaký 50 ročný panic :)
Reagovat
smazaný uživatel
panic neni, prej stavi barak a dite na ceste...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tak. Dneska jsme dodelali zateplení. Btw prcek se mi narodil minule pondělí. Takže vše ok.
Reagovat
smazaný uživatel
vidis, tam to by ses ale mel zacit uz chovat jako chlap a nebyt tady za klauna a pro smich
Reagovat
Patik
Myslel som Frantza...Kamilos je v pohode :)
Reagovat
smazaný uživatel
On je marný. Na takové lidi není lék. Ale každý nemůže mít rozum, tak to je. Někdo musí tvořit tu spodní část populace.

Já prestrelil? Možná ano. Favorizoval jsem Rogera asi jako 99% tenisového světa. Má chyba. Zverev hrál dobře, překvapil mě hodně, byl dobrý na servisu a od BL kloboucek. Ale stejně je to namysleny vandrak.

PS: Doufám, ze všichni ti, co tady píšou, ze byl Federer outsider naložili minimálně 10 tisíc nám Zvereva. Ale neudělal to nikdo, protože jenom melete na pantu. Možná Francek, ale ten nemá ani 10 tisíc jenu a Mamka mu už nepůjčí.
Reagovat
smazaný uživatel
proc mas porad potrebu mluvit za vsechny? kde si vzal 99% tenisovyho sveta? ty znas 99% tenisovyho sveta, ze za ne mluvis? ano, byl favorit a musel byt, ale ty to podavas tak, ze proste na RF bylo 1,05 tak a prohra je senzace, ale neni, neni to ani zadny velky prekvapeni, proste Sasha konce prekrocil svuj stin v ramci svy psychiky, ustal to a kazdy, kdo tenis sleduje, tak vi, co v nem je za potencial
Reagovat
smazaný uživatel
Však já s tebou souhlasím. Tohle tady píšu od včera. Jenom ty to nevidíš. Zverev na to měl od začátku a potvrdil to, čímž mě překvapil, protože jsem čekal, ze vyhodí. Nic víc.
Reagovat
smazaný uživatel
psal si, ze uhraje tak pet gamu :-) ale to je jedno
Reagovat
Patik
Mne to prišlo že ho chce zblbnúť a zlomiť v hlave s neustálym slajsovaním a dropshotmi..nepodarilo sa..celkovo keď si to zhrniem som spokojný..Roger je zdravý čo je hlavné ..schopný stále víťaziť podľa mňa...v tejto sezóne prišlo trošku viac porážok a už to môže zahodiť za hlavu ...dať si nejakú dovolenku s rodinou trénovať a sústrediť sa zase na novú sezónu.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer bol slabý. Je dlhodobo slabý. Hral dnes presne tak, ako proti extra triede...Nestihal. Stratil dynamiku, uz nedokaze tak diktovat. Myslim, ze to je definitivne. Zverev hral len standard.

Kedy porazil niekoho, kto stoji za reč?...Anderson a Thiem na TP, prosim vas?..

Na priemernych hracov este staci, lebo skusenosti a aj jeho podpriemer staci na rebricek v top 20...Ale preto nehra tenis, aby sa motal okolo 20 miesta.

Ak v 2019 neurobi vysledok, aspon nejaké finále GS alebo 1-2 masters, mal by sa na to vykaslat. 38 rokov je uz vela, dosiahne ich buducu sezonu.

Ale ruku do ohna za to, ze vyskusa este OH..
Reagovat
FerrariF50
Nadal je letos druhý a Federer v jeho věku třetí na CELÉM světě a to ještě hráli nic moc podle všech diskuzí zde a stejně se tu budem hádat a posílat je z takových míst do důchodu :-D To je podle mě na tom rozhodně to nejsměšnější. Pokud Budou hrát a držet se na prvních místech nebo alespoň v první desítce tak je nesmysl končit když je to baví a pro ten sport žijí. Pokud by se hráči jejich kalibru dostali i přez snahu níž, pak teprve ať do zabalí, jinak ať nás ještě klidně těší dokud to jde :)
Reagovat
smazaný uživatel
Po Austrálii a Rotterdame Federer vyrazne klesne. Strati prvu stvorku, mozno osmičku..

Potom to uz ide celkom rychlo, tazke zreby, série prehier. Tenis je krutý.

Tu je to uz potom o dostojnosti, ci bude hrat tenis lebo ho bavi, alebo Tenis lebo chce vyhravat.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře. Kdybychom pracovali s tvou teorii, tak nějaká osmička je nesmysl. Děláš, jakoby měl vypadnout z TOP10 v lednu. I kdyby hrál to, co na podzim tak SF na AO udělá. Sám říkáš, ze tři sety jsou jiný sport. Nová sezóna bude nová a jiná. Kdo vi, jak to cele dopadne. Stovku udělá podle mě v Brisbane, nebo na trávě. Tam se hraje rychle a na dva sety. Toho se nebojím. Ve Wimbledonu bude silný pořad a kdo vi, jak to bude s antukou. Stárne o tom žádná, ale fyzicky je v pohodě a má na to, takže nevím, proč by neměl hrát. Sezonu konci na třetím miste, vyhrál GS. Není o čem debatovat. V současné konkurenci muže udělat další GS příští rok. Nebo taky ne. Osud ukáže.
Reagovat
FerrariF50
No jak tak vidim tak na první desítku stačí mít kolem 3 tisíc bodů, někdy i méně a na to jsem přesvědčen že mají hoši ještě hodně dlouho :) ... zatím jsou ale furt "staříci" na prvních 3 místech tak tuhle debatu bych odložil až to bude aktuální.
Reagovat
peggy
Ztratil Federer na kurtu backorku,Alexandr ji vzal a ze zapasu jej vypinkal.Blahoprani Zverevovi a mohlo by byt prekvapeni.???
Reagovat
smazaný uživatel
A co tak si prestudovat pravidlá vážení, FFF?..

Odporucam najma kapitolu o vypadnutí lopty kohokolvek na kurte, ci uz ide z vrecka hraca, alebo podávača...
Reagovat
Frantz
Ty myslis, ze fanaticke ovce nejaka pravidla zajimaji?
Reagovat
Kozoroh
Problém je, že Zverev neměl oprávnění výměnu zastavit. Zastavit výměnu, když někomu vypadne míč, má jen umpire.
Bylo by zajímavé zjistit, jestli by se Sascha zachoval stejně, kdyby byl v té výměně ve výhodě.
Reagovat
smazaný uživatel
Urcite nezachoval, ale to je irelevantné.

Je to ako vo futbale, ked hrac upozorni, ze súper hral v 16ke rukou. Okamzite vsetkým vystrelí ruka ako reakcia na porušenie pravidiel.
Reagovat
Jabadu
Alexander Zverev je projektovaná světová jednička asi od jeho 17 let. Nic zvláštního se neděje. Pouze výměna generací. To je celý.
PS:
Pamatuji si na jeho otce, který hrál v éře Lendla, Šmída, Složila ...
Zaujalo mne jeho neuvěřitelně vypracované a na tenistu objemné svalstvo, které mu v tenisu bylo pochopitelně na hov ... páč ho musel tahat po kurtu. Ale zřejmě také podléhal sovětskému systému.
Jinak, pokud je mi známo, Saša je pod křídly "Ivana Hrozného".
A jak Ivan řekne, tak bude!
(U něj se musí poslouchat)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud mám GS, tak je to vždy dobra sezóna.
Novinář: Berete dnešní prohru jako tu nejhorší v sezóně? Roger: Vůbec ne, mohl jsem udělat některé věci jinak, ale to je sport. Nejhorší byla ta ve Wimbledonu a Paříži. Tam jsem byl hodně blízko.
Roger: Hodně pro mě znamenalo dostat se zpět na světovou jedničku a jsem rad, ze jsem ve svém věku konkurence schopny. Teď si uziju dovolenou s rodinou a nemůžu se dočkat Austrálie a ještě uvidím, co antuka. Roger říká novináři: A nedivejte se na mě tak vážně, nic se nestalo. Usmějte se pro mě. Díky.

Je to velký člověk a jsem rad, ze ho hodně místních hejtuje. Na tom se jenom pozná, kdo je zumpa z kanálu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
A jednu ruku si mal v trenkách, ked si to čítal.

priznaj :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec ne. Jsem rad, ze mu rozumím když mluví anglicky. Což se o tvém idolu říct ne. Chapy tu plej dys turnament
Reagovat
smazaný uživatel
To preto, lebo si cely zivot nevystrcil päty z CR a nie si zvyknutý na anglictinu s roznorodým akcentom :)
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím. Asi šest let jsem žil v zahraničí, takže ses netrefil. Ostatně jako v každém tvém komentáři.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si bol asi jeden z tej partičky Čechov, ktorí pracovali v zahranici, ale s Cechmi a bývali s Cechmi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si bol asi jeden z tej partičky Čechov, ktorí pracovali v zahranici, ale s Cechmi a bývali s Cechmi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Byl na Slovensku, to je taky v zahranici :D
Reagovat
smazaný uživatel
No Slováci si v tomto s Cechmi mozu podat ruku...
Reagovat
smazaný uživatel
No pracoval jsem ve Francii s partickou Francouzů, pak v Alpách, na Korsice a v Karibiku. Ale jsi dobrý kluk. Ne ze ne. Snažíš se.
Reagovat
annah
Tak to je teda smutek...
Musela jsem odjet v půli druhého setu, ale ani mi to nebylo líto, protože jsem cítila, k jakému výsledku hra směřuje. A koukat na to se mi ani moc nechtělo.
Roger jako by hrál na půl plynu, skoro jako s Nišim. I když ne. Tak špatně ne. Byla tam moc hezké momenty. Hlavně na síti.
Je to prostě Odcházení, s tím se nedá nic dělat.
No nic, gratulace vítězi! Říkám si to už dva roky, že Zverev je budoucí jednička. Ještě to bude pár let trvat, protože je tady Nole že, ale jednou na to asi dojde.
Zítra to má Djoker v suchým triku. Dorovná Rogera v počtu TM titulů.
Reagovat
mahycek
Čekal jsem to trochu, ale nic vtipného mně nenapadá, když
to tady čtu. Slézt ze ženy není slušné vyjádření, pro
provádějící dvojici provádějící soulož je to úplně jedno. Ale,
když žena zavelí, že nasedne na koně, tak to je v pořádku.
A teď si vyberte, jsem úplně normální ??? Asi ne.
Ten Roger mně tedy mrzí. AO 2019 ??? Mám strach.
Ale máme život, tak neblbněme, já ne. Mějte se pěkně.
Reagovat
brixner
To je zavádějící, čéče!
Já jednou slezl ze sousedky, ale už sem se na ní zpátky nevyškrábal, protože mi vahou svých majestátných ...sáti kil stála na krku jako kuřátku ve Vodňanech a něco mi zuřivě vysvětlovala, čemuž jsem, v momentálním nedostatku kyslíku v mozku, vůbec nerozuměl a první, co mě napadlo, bylo, že se snad tajně po večerech naučila mongolsky. Pointa byla ale někde úplně jinde - prej sem slez brzy...
Ženskejm to vobčas nepřemejšlí, ale vysvětluj to furt dokola, žáno.
Takže sem raději furt starej mládenec, mňo...
:-)))
Reagovat
FulnekUltras
Dlouhodobě zavděčit se povede jen málokdy, no... ;-)))
Reagovat
a.magerova
Ha ha chlapci... vy jste trojka... vás bych chtěla mít doma... :-P
Reagovat
Aussie
... koučů.
Reagovat
Ma3ek
Zverev velmi dobrý výkon vyzretý..komentator na Digi je hanba už nie prvýkrát nech fandí komu chce ale musí byt objektivny fakt som mal chut už rozbit televizor kvoli nemu.
Anderson asi nemá šancu že? ako može vyhrat vymenu ked netrafi eso neviem ale rad sa nechám prekvapit
Reagovat
a.magerova
V ČR žije 449 mužů s příjmením Válka a jen 2 muži s příjmením Mír?

Ještě pozkoumám, jak to maj na Slovensku... ;-)
Reagovat
Frantz
omg magorko.. měla by sis už konečně najít chlapa
Reagovat
a.magerova
O chlapy nouzi nemám, teď si pohledám babu... :-P
Reagovat
Frantz
Normálního/skutečnýho chlapa, samozřejmě, ten tvůj švýcarskej arogant tě k zemi fakt nedá!
Reagovat
gigin
Teď jsem z ní slezl. Byla to válka.
Reagovat
a.magerova
No... jako gentlemanské to teda není... jak se říká Gentleman si užije a mlčí... ale uznávám, že ZDE Tvé veřejné chlubení bylo zcela na místě, dík... :-)))
Reagovat
gigin
Já díky! :))
Reagovat
Stan_Borowitz
No vidíte a nakonec je z války mír...
Reagovat
gigin
A všichni spoko.
Reagovat
a.magerova
Vojna - 76

Federer - 5 (4 v Praze a 1 v Brně, ročníky 1964, 1973, 2002, 2007, 2011)
Nadal - 1 (ročník 1975 a žije ve Vyškově)
Djokovič - 0
Zverev - 0
Reagovat
smazaný uživatel
Opat sa ukazalo, ze Nadal je iba jeden.

Kdezto nejakých Federerov behá mraky po celej republike.
Reagovat
FerrariF50
Holt Federer chce být kde kdo. Stejně jako v tenise. Kdežto Nadal chce být jen určitá 4% menšina.
Reagovat
a.magerova
https://www.kdejsme.cz/prijmeni/Nadalov%C3%A1/hustota/
Reagovat
d@ve
https://www.kdejsme.cz/prijmeni/Rafael/hustota/
Reagovat
a.magerova
https://www.kdejsme.cz/jmeno/Rafael/hustota/
Reagovat
d@ve
A Nandal nebo Nedal? :)
Reagovat
a.magerova
NIC... prostě nula od nuly pojde... ;-)
Reagovat
Patik
Nová forma rivality.. kto má viac priezvisiek.
Reagovat
d@ve
Tak to mne upřímně překvapilo.. Čekal bych aspoň pár (nebo i víc). :D
Reagovat
a.magerova
Aaaale... tato věta obsahuje 405 obyvatel ČR: "Čekal jsem, že to bude pár nebo víc a ono nic."... ;-)

Čekal - 326
To - 18
Bude - 9
Pár - 37
Víc - 10
Ono - 2
Nic - 3
Reagovat
a.magerova
Z mého pohledu to byl:

https://www.kdejsme.cz/prijmeni/Boj/hustota/
Reagovat
Pedronegro
gigine, ty číslo :)
Reagovat
gigin
Sranda musí být, aj kdyby na lanýže nebylo ;))
Reagovat
Pedronegro
máš recht, ale nebylo to na chleba ? páč na lanýže to furt není, teda jak pro koho :)
Reagovat
blixa
Coby na lanýže nebylo, ale furt to člověk žrát nemůže, bo by se mu to zprotivilo. A taky, nejni lanýž jako lanýž !!! ;-) :D
Reagovat
Pedronegro
hm, právě tebe jsem mimo jiné tipoval na všechny druhy, tak ať chutná a nepřejíš se :)
Reagovat
blixa
No neříkám že si nedám, ale zase po nich nějak neprahnu ;-) Čas od času ...
Reagovat
brixner
Jojo, lepší je lýž...
Teda lýz...
Vlastně líz!
:-))
Reagovat
a.magerova
https://www.kdejsme.cz/prijmeni/Nechutn%C3%BD/hustota/
Reagovat
a.magerova
https://www.kdejsme.cz/prijmeni/Chutn%C3%BD/hustota/
Reagovat
brixner
Ty jsi tak maximálně slezl ze stromu, když jsi zdrahal před Magerky jorkšírem :-))
Ale před Magerkou bych taky pílil, to zas jó :-))
Reagovat
Pedronegro
no, já bych mladou nastupující generaci jebalů, přes literární nedostatečnost ve srovnání třeba s tebou, až tak nepodceňoval :)
Reagovat
brixner
Jojo, jebalů neni nikdá dost!
Ale děsim se chvíle, kdy bude nastupovat nová generace u nás na sídlišti...No co, holt čapnu baťoh a Čendu a voctěhuju se na loď a budu třpytkovat v německejch vodách a vzpomínat na to, jak sem onehdá hbitě vyběh sedum pater a stihl si u toho i nakoupit u Větví :-)
Někdo moudrej to nazval vodcházením...
Blb to byl :-)))
Reagovat
a.magerova
Jakože gigin je nastupující generace?!
Jako jooo... zajíček (křupavý salátek) je vždy vítaný... prostě gigina nelze odmítnout z mnoha důvodů... ;-)
Reagovat
Pedronegro
jj, tak jsem to myslel a vidím, že jsme zajedno :)
Reagovat
Pedronegro
opravdu?, to je zajímavé, u mužů jsem se s tím nikdy nesetkal, ale třeba Válková byla snad miss ČR, a se jménem Mír tedy nikoho a žádnou nikdy ... :)
Reagovat
a.magerova
Já se právě s jedním mužem s příjmením Válka seznámila... a teda musím říct, že moc mírumilovný není, tak si tak říkám, jakou roli asi v jeho životě toto příjmení hraje... ale zase lepší být Válka než Smrt (těch je u nás 77) nebo Mrtvý (těch je u nás 99)... si vem, sotva se někdo narodí už je Mrtvý...

No vidíš, u jména Válková mě vždy napadlo, že taťka se jmenuje Válek (a s válkou jsem si to nespojovala) a on se taky může jmenovat Válka... ;-)
Reagovat
Pedronegro
hm, jak je vidět, tak to "ová" může měnit docela dost význam původního jména otce ...
Reagovat
a.magerova
No ani mi nemluv... mám kamaráda a jeho dcera i manželka se jmenují Růžová... takže když někam přijde, kde znají jen dceru nebo manželku, tak mu většinou říkají pane Růžový a to on fakt nesnáší, protože on je Růža... a opravdu muž s příjmením Růžový v ČR nežije ani jeden, ale těch 132 s jménem Růža si asi užijí svoje... :-))))
Reagovat
blixa
Přejmenovat manželku a dceru na "Růžaová" ? :D :D
Reagovat
a.magerova
To je stejné, jak s příjmením Taková... člověk automaticky myslí, že manžel-otec-syn se jmenují Takový a ono bác ho, je to Tak... ;-)
Reagovat
blixa
No, tak takovej Tak je řiti, ten to jen tak nespraví :D
Reagovat
Pedronegro
a kolik je takových Tak? :)
Reagovat
a.magerova
No prááávě... se o ta jména zajímám už roky... a v době, kdy jsem TOTO jméno řešila, žili jen dva muži s příjmením Tak (dle ročníků to mohl být otec se synem) a jedna paní Taková asi manželka a maminka... no a teď zjišťuji, že muži byli v evidenci naposled v roce 2011 čili už zemřeli a žije jen paní Taková, ta má 76 let (i když čerpám ze záznamů z roku 2016, takže taky už TU být nemusí)...
Reagovat
Pedronegro
to je smutné, páč to znamená asi, že neměli žádné potomky ...
Reagovat
Pedronegro
jo, čeština je holt čeština, ale je tu možnost si jméno změnit, pokud jsou obtíže s ním spojené příliš obtěžující- třeba z Růža na Růžový, ne? :)
Reagovat
Gulbis
Já znám jednoho hajzla a ten se jmenuje Švindl. Vydává se za hokejového agenta, bere zálohy od rodičů nadějných hráčů a samozřejmě nic nevrací.
Reagovat
a.magerova
https://www.kdejsme.cz/prijmeni/%C5%A0vindl/hustota/

https://www.kdejsme.cz/prijmeni/Hajzl/hustota/

Koukám, že Hajzlů v ČR taky ubývá... ve 2011 - 16 a ve 2016 - 13
Reagovat
svetova.dvojka
Já jsem už to říkal asi před rokem, ale Zverev nikdy nebude jedničkou, je moc vysoký, hráč který měří 198 cm , nikdy nemůže být jednička, protože taková výška ho bude limitovat skoro ve všem kromě servisu...
Na jedničku jsou jiní kandidáti.
Reagovat
Pe3k
Jmenovitě?
Reagovat
svetova.dvojka
Já si myslím, že to bude Borna Čorič.., to je taková lehčí verze Djokoviče..., , solidní hráč od základní čáry, všechny údery má na velmi slušné úrovni, jistá ruka, skvělý pohyb, kompletní hráč prostě...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty já nevim. Coric? Je to takový mladší Djokovic, ale podle mě na to nemá. Jsou tady jiné a nadejnejsi možnosti. Tsitsipas, DeMinaur například. Možná to i ten Sasa urve. Nemá k tomu daleko. Federer s Nadalem skončí, Nole taky a bude N.1 do tři let. Totéž se muže podařit Thiemovi. Nicméně až skončí big3, tak titul světové jednicky ztratí 90% své hodnoty, protože to muže být několikrát ročně kdokoliv, kdo bude mít slušnější sezonu.
Reagovat
Frantz
lol, klaun Kakamil, maskot TP :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hochu lepší být maskot na TP, než maskot v Zoo. Krome kapesneho od mamky je to tvůj jediný příjem.
Reagovat
Kozoroh
Zverev si poněkud ostře prosadil opakování výměny poté, co podavači vypadl míček. Bučení publika se nedivím.
Reagovat
ipko
ono je to pravidlo, takže je to spravodlivé
Reagovat
Kozoroh
To měl posoudit Bernandes, ne Zverev.
Reagovat
ipko
tak Bernardes mohol rozhodnúť diplomaticky a dať Zverevovi aspoň 2.servis.. lebo potom trafil eso a bolo to fakt mrzuté
Reagovat
smazaný uživatel
no ale zverev si nema co dovolit stopnut tu vymenu, to mal urobit bernardes a ked to nevidel, holt to je zverevov problem. nie je to holubnik, ze si kazdy robi co chce
Reagovat
Kozoroh
Při opakování fiftýnu se opakuje i první servis, tenisty to chrání před chybou rozhodčího. Ale aby si Sascha prosadil na rozhodčím opakování výměny je kousek, který se nepovedl ani McEnroovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Co je na tom také nepochopitelné?..

Neprosadil opakovanie vymeny ON, to je predsa pri tejto situacii automatické.
Reagovat
George_Renel
Stejně byl v tom TB zlomovější okamžik nešikovnosti toho podavače.
Reagovat
Denis92
Hej no, taka k-tina sa nestane v priemere ani nie raz za turnaj. A zrovna v taky dolezity moment..
Reagovat
ipko
Roger to zobral športovo, prehral si to na nepotvrdenom brejku a iných situáciách v TB
Reagovat
Kozoroh
Nic by se nestalo, kdyby Zverev nepřekročil své pravomoce a nevynutil si opakování výměny. Divím se Bernandesovi, že Zverevovi ustoupil.
Reagovat
skott
Neřekl bych, že si Zverev něco vynutil. Naopak správně poukázal na situaci, která ho během výměny jednoznačně ovlivnila a umpire si jí nevšimnul (což bylo logické, když musel sledovat míček na opačné straně). Nikde v pravidlech jsem přesně toto nenašel, ale podle podobných popsaných příkladů v nich to spíše vypadá, že na to měl právo a je jen na rozhodčím, zda to uznat.
Každopádně Federer prohrál zápas úplně jinde.
Reagovat
svetova.dvojka
finále Zverev-Anderson by bylo skvělé, Sašovi bych přál další velký titul.
Reagovat
ipko
ale ten 1.servis Rogera je katastrofa, vôbec mu tam nepadá.. neviem čo za tým je, ale takéto vyrovnané zápasy sa lámu na drobnostiach
Reagovat
smazaný uživatel
Chce moc hrát tenis, ale hlava mu to proste nedává. Divis se? Čtyři děti, manželka. Všichni žijí na úkor jeho milovaného sportu. Pořad stejně tiskovky, novináři, reklamy. To člověka proste únavi a někde se to projeví. Je to sportovní superstar a jeden z nejlepších sportovců světa. Není stroj a potřebuje klid, který proste nemá. A tím, ze není v klidu hraje špatně.
Reagovat
spaniel
:D tvl, mam dost. Nechces prejit k Nadalovcum, simte?
Reagovat
smazaný uživatel
Hochu nápis mi rozumný názor, kterým budeš komentovat to, co jsem výše napsal. Jestli to za pomoci rodičů dokážeš dat dohromady, tak se můžeme bavit. Pokud ne, tak radši nekomentuj, nejde ti to.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Díky za silvestrovskou estrádu, Kamilos88 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zalez prosím. Mas problem s tím, abys našel sám sebe a svůj názor. Jakmile se ti to podaří a dostaneš propustku z léčebny, tak se můžeš vrátit sem.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi fakt komik. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hoši. Pořad jsem od vás neviděl tři souvisle věty dohromady, které by nějak reagovali na komentáře jiný. Jedine, na co se zmuzete jsou hejty a bludy, které jsou absolutně mimo téma. Je mi vás celkem líto, ale i lidi s nízkou inteligenci jsou na světě potřeba. Někdo ty kanály, ve kterých žijete musí vykopat.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat na komentáře nicku Kamilos88 třemi větami?
To je naprosto zbytečné, ale realizovatelné.
Jak psal EllNino - píšeš rychleji než přemýšlíš. Jestli teda vůbec přemýšlíš.
Reagovat
smazaný uživatel
To bych se měl zeptat já tebe. Napsal jsem názor, tak buď na nej reaguj svým názorem, nebo nepis vůbec. Tvé komentáře neříkají vůbec nic.
Reagovat
spaniel
Hele, bez urazky. Zkus se zamyslet. Precist si sve komentare. Styl, jejich cernost a pointu. Treba ti to dojde, nic vic za tim nehledej. Nedavno si tvrdil, ze hraje blbe protoze hraje malo. Kdyz ti nekdo napsal jiny nazor, tak jednim uchem dovnitr, druhym ven. Po pauze vyhraje Bazilej (ani zminka od tebe o nerozehranosti), hraje 3 turnaje v kuse, nic. Proste prejdes na dalsi teorii a tlacid ji jak buldozer. Nic jine neslysis. A zas absurdni teorie. Za mesic to opet opustis a povalis jinou. Treba ze Mars byl v linii s Neptunem. A jednoho treba pochopis, ze neni nahoda ze po 40 vrcholovi sportovci nejsou. Ze vek neni jen cislo. Neni nahoda ze je nejstatsi jednicka a nejstarsi hrac v top 100. To co sledujeme, je vyjimecne. Fakt, ktery sviti cervene a ty ho ignorujes a vymyslis haluze.

Je to jakoby byl pred tebou pacient s prustrelem a ty tvrdis ze je slaby, protoze ma rymu. A vsichni ne, cole. Ma diru v brichu, divej jak vali krev ven. A ty neee, mozna ma jen nema motivaci, zena mu leze na nervy, 4 decka. Asi proto je tak slaby.
Reagovat
smazaný uživatel
Jej. To, ze hraje málo uznal i on sám na tiskovce, takže nevím, co tady řešíme. To, ze je psychicky unavený vnímám já, možná to není pravda. To je cele. A to; ze má 37 vnímám celkem dost. Nicméně tohle tady bere v potaz asi 5% lidi. Ostatní melou kraviny beze smyslu pořad dokola. Tot vše.
Reagovat
blax
Nadalovci maji Forehanda, Rogerovci Kamilose, Kozoroh to taky nekdy prehani :D a skoda ze odešel ten fanoušek Andyho... sakra jak se jmenoval... tomashino? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Srovnávat tomasinha s Kamilosem nebo Kozorohem, je nehoráznost.
Reagovat
smazaný uživatel
Toho Kamilose vám fakt nezávidím. Radši žádní fandové, než toto. :D
Reagovat
spaniel
Njn, treba prejde k Můře ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš, to snad ne. To bych se musel hanbou, za něj, propadnout. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi tak nulový, ze si zadas pozornost dal a dal? Chudáčku.
Reagovat
ipko
ale on je na to všetko až príliš dlho zvyknutý.. prečo to potom minulý rok mohlo fungovať a tento rok nie až tak?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože ve 2017 od nej nikdo nic nečekal. Po 2017 od nej čeká každý vsechno.
Reagovat
spaniel
Od nej se vzdy cekali jen tituly. Cokoliv jine bylo zklamani.
Reagovat
ipko
tak to je skôr pravdepodobné, ako to čo si napísal predtým
Reagovat
ipko
ale ten pokles formy súvisí aj s vekom, tam nie je o čom
Reagovat
smazaný uživatel
Jo asi jo. Fyzicky je na tom podle mě dobře, ale odchází hlava, kterou nebaví dvě dekády odpovídat na totéž a jezdit 98% roku po celém světě. Však jeho děti nemuzou mít ani kamarády. Kdo by se s nimi dva dny v roce bavil. Škola a školka někde na hotelu taky není úplně v pohodě.
Reagovat
smazaný uživatel
Boze moj :)
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
Denis92
Ten volej za stavu 4-5 ma bude este dlho budit zo sna..

A ktovie, ako by dopadla ta vymenu za stavu 4-3, keby sa neopakovala..

Bohuzial, na 10-ty a uz aj posledny krat prisla prehra.
Skoda, ze to nevyslo a nebolo finale s Novakom. To by bola dostojnesia rozlucka. Ale aj tak som si uzil kazdy jeden zapas, ktory som nazivo sledoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Těch situaci tam bylo v TB více. Sasa tam byl nervózní a byl hratelny. Třetí set by ho možná zlomil. Ale Roger to má podle mě v paži. Cely zapas bez emocí, nebo motivace. Má toho po krk letos a jde to hodně vidět na herním projevu. Psychickou pohodu hráče poznáš nejvíce na servisu. A pokud má Federer 50% polovinu roku, tak si udělej závěr sám.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Copak. Napíšeš nějakou další ze svých odyseji? Evidentně prožívas luxusní sobotu, Troška krabicoveho vina a hned je s tebou zase prdel.
Reagovat
Denis92
Nepovedal by som, ze bol bez emocii ci motivacie. Sedel som v 2.rade za kurtom, takze som ho pozorne sledoval. V tom geme kde ho brejkol sa povzbudzoval po kazdej vymene a aj v dalsich gemoch.

Proste mu to neslo, tak prehral. Velmi slabucky servis a nezvladol dolezite momenty v TB. Hned ten prvy bod a potom ten lahucky volej.
Reagovat
a.magerova
Gratulace vítězi, zasloužený postup.... ;-)

P.S. Taky vás tu (na TP) tak se.e tak nechutně vlezlá reklama ŠKODA přes půl strany?!
Na just si od nich nic nekoupím !!!
Reagovat
Pe3k
Furt lepší než Alza.
Reagovat
a.magerova
No to určitě néééé, tady ta svině otravuje při každém obnovení nebo překliknutí stránky... kam se hrabe jednou za čas Alza... :-/
Reagovat
Mr.Pink
resenim je adblocker (rozsireni prohlizece), ten skodovku spolehlive zastavi
Reagovat
svetova.dvojka
V loni Goffin letos Zverev...Roger už těch titulů mohl mít...
Reagovat
smazaný uživatel
Zruste ten turnaj
Reagovat
Mayo
:D
Reagovat
Kozoroh
https://media.giphy.com/media/YGT4AG3wGvnhu/giphy.gif
Reagovat
milik254
Servis ale ztratil
Reagovat
LubosZabloudil
Díky za upozornění.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist